Opwindend.Net
Datum: 22-06-2018
Stemmen: 56x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 5079x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Jongens Hormonen - 14
Door Jaakske - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 13

Dank voor de leuke reacties. Zowel positief als negatief. Ik begrijp best dat niet iedereen dit verhaal leuk vindt. Ikzelf vind ook niet alle verhalen even leuk. En ja, dat is een langer verhaal, opgedeeld in episodes. Elk stuk kan ook als een afzonderlijk deel gelezen worden.

Woensdagochtend. Tegen acht uur aan school. Met een minibusje naar De Panne. Meneer Vervaecke, de voetbaltrainer. En twaalf jongens tussen zestien en negentien jaar. .
We logeerden er in een van die oude grote villa’s. Ruime living en keuken, zes slaapkamers. Zes ! Twee badkamers. Op elke slaapkamer stonden twee stapelbedden. dus, per kamer konden er vier jongens slapen.
Er kwamen twee jonge gasten, leraars lichamelijke opvoeding, die ’s avonds voor de ontspanning zouden zorgen. Tony en Brecht, twee toffe gasten van om en bij de twintig, tweeëntwintig jaar jaar. Meneer Vervaecke zelf zou elke avond terug naar huis rijden, naar vrouw en kind.
Meneer Vervaecke verdeelde de kamers. Ik zou een kamer delen met Johny, met Peter en met Bert.. Jammer dat Michiel er niet bij was. Die sliep op een andere kamer. Johny was een spelertje van even voorbij de zestien jaar, dus zo’n klein jaar jonger dan ik. Een leuke kerel, in volle puberteit, die graag met zijn lulletje paradeerde in de douches. Pikzwart haar, pikzwart schaamhaar, een bos vol. Een klein ballenzakje met twee knikkertjes in. Peter was bijna achttien. Groot, mager, een fantastische dribbelaar met een grote dunne piemel met allemaal blond schaamhaar er rond.
Naar de kamers. Rugzak uitpakken. Omkleden in voetbaltenue met trainingspak erboven. We stonden enkele ogenblikken samen naakt. Natuurlijk keken we naar elkaar. We wachtten om ons klootzakje aan te trekken.
- Je hebt een leuke piemel, zegde Johny tegen mij.
- Jij ook.
- En kijk eens naar Peter !
- Jaloers, ja ?
We trokken onze klootzakje aan, ons voetbalbroekje en hemd en ons trainingspak en sportschoenen.
Met zijn allen naar het oefenveld van de plaatselijke voetbalploeg.
Trainingspak uit. Rondjes lopen. Haasje over spelen, huppelen, voorligsteun, armen buigen. Ruglig, benen in de ijle lucht pedaleren.
’s Middags gingen we eten in een klein restaurantje. Daarna even uitrusten op de dijk. Massa’s toeristen. Allerheiligenvakantie was sinds enkele jaren een topweek voor de kust;

Namiddag. Matchke spelen zes tegen zes. Meneer Vervaecke gaf aanwijzingen. De twee student-stagiairs hielpen hem daarbij.
Tegen halfvijf naar de villa. Douche nemen. Per twee in een badkamer. Bert en ik samen. Poedelnaakt. Elkaar inzepen. Aan elkaars piemel voelen. Elkaar afspoelen. Slipje aan, kort broekje, hemdje. Op het bed liggen. Bert zou boven mij slapen.
Om zes uur naar een friture. En dan terug.
- Tot morgen !
Meneer Vervaecke vertrok naar huis. Tony en Brecht zorgden voor de avondontspanning. Het werd een casino-avond.

Op de tafels in de living werd een roulettespel geïnstalleerd en een bingo. Elk van de jongens kreeg 100 speelpenningen. Je kon inzetten. Je kon winnen. Je kon verliezen. Als je geen geld meer had, dan kon je kleren in pand geven. Hemdje 50 speelpenningen, sliffers of sokken, eveneens 50 speelpenningen. Broek 100 speelpenningen. Slipje, 200 speelpenningen.
- En als je dan blut bent ? vroeg Johny.
- Dan word je gestraft omdat je jouw centen verkeerd beheerd hebt, antwoordde Tony.
- Ai, hoe ?
- Kletsen op je blote gat, lachte Brecht.

Het spelen begon. Leuk. Eens winnen. Meestal verliezen. En tegen acht uur liepen er al enkele jongen met nog enkel hun slipje aan. Ja, en dan gebeurde het dat Michiel geen penningen meer had en verloor. Zou hij zijn slipje uit doen en in pand geven ?
- Allé, Miele, doe niet kinderachtig !
- Ja, we hebben jouw pietje toch al gezien.
- En de deur en ramen zijn dicht, het gaat niet wegvliegen.
- ‘t Zal zeker niet wegvliegen, want het ligt met eieren.
Bulderend gelach.
Michiel aarzelde even. Trok dan zijn slipje uit en gaf het in pand voor 200 speelpenningen. Applaus.
Enkele minuten daarna was Joris ook platzak. Dus, slipje uit.. En tegen negen uur was bijna iedereen uitgekleed. Nu ja, we zagen elkaar in de douches ook naakt. En het gaf zo’n apart gevoel om naakt te zijn. En naakt verder te spelen.

En … er kwamen straffen bij te pas.
De gestrafte moest op zijn buik op tafel gaan liggen en kreeg enkele ferme kletsen op zijn blote billen. Gekerm en gejank. En… een stijve piemel als ze van de tafel af kwamen. Lachen.

Om half tien waren alle jongens naakt. Het spel eindigde.
We zaten in de zetels. Zonder kleren aan. Tony en Brecht natuurlijk gekleed. Enkele jongens hadden een stijve.
Tony onderbrak de stilte.
- Weet er iemand waarom je penis stijf kan worden ?
- Zit er daar een been in of zo iets ?
- Nee, wist er een. Jouw pietje zuigt bloed aan en zo komt je pietje stijf.
- Juist, heel juist, beaamde Tony.
- Ja, en hoe meer je er aan denkt, hoe stijver dat het wordt.
- Ja, en altijd als je het niet graag hebt.
- Dat het stijf wordt is een teken dat je gezond bent, zegt mijn ma, vertelde Bert.
- Bij kleine kinderen komt het ook wel eens stijf.
- Ja, van mijn broertje als hij gewassen wordt.
We lachten. De sfeer zat er in. Vertellen over piemels die stijf kunnen worden.
- Als die van mij slap is, dan zit dat velletje helemaal naar voren. Maar als hij stijf wordt, dan komt er een leuk kopje bloot.
- Dat is de eikel, legde Brecht uit.
- Van mijn broer zit er geen velletje vooraan.
- Hij is besneden, legde Tony uit. Alle Joden en veel Moslims zijn besneden. En als dat velletje te smal is, dan snijden ze dit ook weg.
- En, als je een bad neemt, dan moet je dat velletje naar achteren schuiven en die rand flink uitwassen, voegde Brecht eraan toe. Daar kan vuil in verzamelen en tot ontstekingen leiden.
- Mijn ma deed dat vroeger altijd, wist Mario te vertellen. Daar kon ik niet tegen dat ze dit deed en dan kreeg ik een klets op mijn gat.
- Die… allé, die… die eikel, die is zeer gevoelig, hé, zegde Peter.
- Ja, nee zeker !
- Als ik daar aan voel, dan word ik bijna gek van de jeukte.
- En je doet dat dikwijls, zeker hé ! gekte Bert.
- Zeg, zotteke !
- Wel ja. En moet jouw pietje dan niet spuiten ?
Stilte.
Stilte ! Iedereen keek voor zich.
Spuiten ! Daar sprak je toch niet over.
Michiel verbrak de stilte.
- Dat is toch normaal dat je dat doet. Alle jongens doen dit.
- Ja ? vroeg Mario.
- Ja ! Jij niet ?
- Wel… E…. Ja… Ja.
- Voilà !
- Inderdaad, alle jongens, of bijna alle jongens doen dit wel eens, de ene meer dan de andere, legde Tony uit. Maar meestal wordt daar niet over gesproken. Iedereen houdt het voor zichzelf. Ja, wanneer je het met een kameraadje doet, dan weet je dat van elkaar. Doch niet verder vertellen hé, absoluut niet !
Even stilte.
- Is dat niet ongezond ? vroeg een van de jongste.
- Nee. Weet je, als je het niet doet, dan wordt er toch sperma gevormd in je lichaam, en dan komt het er vanzelf uit, meestal ’s nachts, als je slaap en droomt;
- Bah! Toen ik dit de eerste keer had, dan vond ik het maar een vieze kloerie, bekende Stefaan. Ik droomde zwaar en ik kwam wakker en het lag in mijn pyjama. Ik rap naar de badkamer en mijn pyjama uitgedroogd. En mijn pietje gewassen.

We zaten nog een hele tijd te vertellen. Geleidelijk aan werd het een gezellige babbel. De een bekende dit, de andere dat. We luisterden naar elkaar. We keken naar elkaar. Naar elkaars piemel en zakje.
Tony besloot de avond.
- Ik hoop dat jullie wat bijgeleerd hebben vanavond. Dat je geleerd hebt dat naakt heel normaal is. Dat jullie zich niet hoeven te schamen voor elkaar.
Hij voegde er nog heel wat aan toe. We luisterden met bijna ingehouden adem.
Tegen elf uur trokken we naar bed.

Met zijn vieren op de kamer.
- Durf je naakt slapen ? vroeg Peter.
We gingen poedelnaakt op onze stapelbedden liggen, Bert boven mij, en tegen de andere muur Johny boven Peter.
- Dat was leuk hé, vanavond, zo in ons blootje vertellen over… over ons pietje en zo, begon Johny.
- Ja, dat was eens iets anders, zegde ik.
- En dat iedereen zich wel eens aftrekt.
- Ik dacht dat ik de enige was die dat deed, bekende Peter.
- Nog nooit eens met een kameraad samen gedaan ? vroeg ik.
- Nee zeg !
- Hoe heb je dat dan geleerd ? Hoe ben je ermee begonnen ?
Ondertussen had ik het licht uitgeknipt. Door het gordijn viel een lichtschijn van de verlichting op straat. Het gaf een leuk gevoel, zo in het schemerdonker.

- Ja, hoe ben je er dan mee begonnen ? vroeg Bert.
- Heel raar. De schuld of dank zij mijn pa, begon Peter.
- Die heeft het je toch niet voorgedaan ?
- Nee. Nee, absoluut niet. Pa was een harde hoor ! Ik heb twee zussen, en vroeger pestte ik hen wel eens.
- Haha…. Hoe oud zijn die ?
- Marianne is er bijna twintig en Patsy zestien.
- Hoe komt je pa er dan bij te pas ?
- Ja, maar dan gingen ze bij pa janken en pats, het zat er op. Een klets tegen mijn hoofd of kletsen op mijn blote billen !
- Amaai zeg, zuchtte Johny.
- Ja. Ik heb meer dan eens op zijn knieën gelegen, mijn broek en slip tot op mijn knieën en ik moest dan de kletsen tellen. De laatste klets telde voor drie. En ik dan wenend naar mijn kamer.
- Was je pa echt zo’n harde ?
- Ja.
- En zat je zus dan te kijken ?
- Ja, en ze lachten dan.
- Ze zagen dus je blote gat ?
- Jamaar ja, en hoe heeft jouw pa jou dan leren aftrekken ? herbegon Bert het gesprek.
- Wel, hij heeft me dat niet echt geleerd, doch me wel aangezet om het te doen. ’t Gebeurde enkele maanden geleden. Als ik eerlijk ben, ik had al wel aan sperma en zo gedacht. Maar nog nooit echt zin gehad om ermee bezig te zijn. Laat staan dat ik al eens met mijn pietje gespeeld zou hebben. Ik had er echt geen nood aan. En sperma had ik nog niet. Ik ben een laatbloeier. Nu ja, ik had weer eens Patsy geplaagd. Ik weet niet meer juist wat ik gedaan had.. Pa was razend kwaad. Hier, broek af ! Ik op zijn schoot. Patat, klets…En Patsy of Marianne aan het tellen. Eén, twee, drie… En iedere keer wipte mijn lichaam wat op. En iedere keer schuurde mijn piemel tegen de broek van mijn pa. Ik voelde hoe mijn piemel stijf werd, groeide. En plots, ik voelde mijn billen bijna niet meer, doch wel een ontzaglijk genot in mijn pietje. Echt ! Het jeukte plots geweldig. Het was alsof ik zou moeten plassen. Gelukkig, pa hield op met kletsen en ik naar mijn kamer. Mijn lulleke stond stokstijf. En ik voelde nog steeds een enorme jeukte. Ik wilde meer. Ik ging op mijn bed liggen, mijn kopkussen onder mijn piemel en ik begon mijn bekken op en neer te bewegen en iedere keer stootte mijn pietje tegen mijn kopkussen. Het voelde enorm leuk aan.
- En kreeg je dan zaad ,
- Nee…. maar ’s anderendaags deed ik dit opnieuw en de dag daarna nog eens. Het gaf een heerlijk opwindend gevoel. Mijn piemel stond helemaal stijf, het velletje schoof een beetje naar achteren en ik zag een rozerood kopje. En dan, de vierde of vijfde dag, dat gevoel was bijna niet uit te houden en ik wipte rapper en rapper en plots het was echt alsof ik moest plassen, echt een dringend en drukkend gevoel. Ik ging op mijn knieën zitten, bekeek mijn pietje en er kwam een soort wit schuim uit. Ik duwde met mijn vingers op mijn pietje en er kwam nog meer van dat wit spul uit. En dan omklemde ik mijn stijve piet en deed alsof ik een koe molk, drukte mijn hand naar de voorkant van mijn pietje, en nog eens en nog eens. Dat enorm leuke jeuktegevoel was daar opnieuw. Ja, en dan probeerde ik het elke dag en zo ontdekte ik hoe ik mezelf kon aftrekken.
- En heb je daarna nog eens kletsen gekregen ,
- Nee. Dat was de laatste keer geweest. Ik was ook al de zestien voorbij hé !

Het gaf zo’n apart gevoel, in het schemerdonker liggen, poedelnaakt, met een keiharde lul, en luisteren naar het fantastische verhaal van Peter.
- En hoe dikwijls trek hij je af ? vroeg ik.
- Drie, vier keren per week.
- En nog steeds in je bed op je buik liggend, met je lul tegen het kopkussen ?
- Soms. Soms ook gewoon mijn lul omklemmen met mijn hand en masseren. Als ik dan met mijn andere hand aan mijn blote eikel voel, dan spuit ik meteen.

Even stilte;
- Zeg, Sinjoor, hoe ben jij ermee begonnen ? vroeg Peter.
- Ja, vertel eens….
Ik vertelde. Over de lessen biologie op school. Over mijn zoektocht op internet naar pornosites. Over hoe ik het dan bij mezelf ontdekte.
- En heb je het al eens met een andere gedaan ? vroeg Johny.
- Ja. Ja….
- Wij hebben eens samen gezeten, maar elkaar niet echt aangeraakt, flapte Bert er uit.
- Hé, leuk zeg ! Vertel eens.
Ik vertelde over die keer met Bert en Michiel. Hoe we samen naakt aan het fitnessen waren. Hoe we samen naakt zaten te vertellen.
- En niet samen gemasturbeerd ?
- Nee.
- Ja maar, Bert, hoe ben jij ermee begonnen ?

Bert vertelde over wat er op de bus gebeurde toen hij ’s avonds laat naar huis reed na de muziekles. Ik kende zijn verhaal reeds. Johny en Peter reageerden enthousiast.
- Whaw zeg ! Aangerand worden.
- He, leuk zeg ! En doe je het soms met je broer ?
- Ja. Af en toe. Eens om de maand of zo.
- Is dat leuk, door een andere afgetrokken te worden ?
- Dat geeft iets speciaal. Als ik het van mezelf doe, en ik voel dat het komt, dan stop ik met masseren en kijk hoe dat zaad uit mijn tuit spuit. Als mijn broer het van mij doet, dan masseert hij voort, ook al spuit ik. Dat voelt nog veel intenser aan.
- Ik zou daar niet tegen kunnen, merkte Johny op.
- Ja, vertel jij nu eens hoe je ermee begonnen bent.

Johny was de laatste die zijn verhaal deed.
- Al doktertje spelend !
- Doktertje spelen ? vroeg Bert.
- Ja, heb jij nooit doktertje gespeeld?
- Ja.. Ja, maar dat was gewoon elkaars pols nemen en naar elkaars hartslag luisteren en op elkaars rug kloppen en zo.. Meer niet. Wat deden jullie dan ?
- Dat was met mijn neef en zijn twee zussen.
- Met meisjes !
- Ja, waarom niet ?
- En hoe oud was jij dan ?
- Ik ? Pas zestien.
- En zij ?
- Pieter is een jaar ouder dan ik, Sonja was toen achttien en Cindy twintig of eenentwintig.
- Amaai ! En hoe begon dat ?
- Wel, we hadden jaren voordien al wel eens doktertje gespeeld. Gewoon polsslag meten en zo.
- En deed je dan al je broek uit ?
- Nee zeg ! Dat durfden we niet !
- En was jouw tante dan thuis ?
- Vroeger wel. Maar er gebeurde niets speciaals. De laatste keer niet ! We deden dit als ze bij oma gaan poetsen was.
- Ja maar, wat is er dan gebeurd ?
- Awel ja, ik was daar tijdens de vakantie voor enkele dagen. Ze wonen in Waregem, of daar rond. Tante Margriet was weer naar haar moeder die toen in het rusthuis verbleef. Het was slecht weer en we zaten Trivial Persuite te spelen. En een van de vragen ging over doktersmateriaal. En plots vroeg Pieter aan zijn zus of ze nog dat speelgoed dokterstasje had. Ja, dat had ze. En dan vroeg hij of we er nog eens wilden mee spelen. En ja, alle vier akkoord ! Sonja haalde dat dokterstasje. En ja, alles zat er nog in. Dus, even doktertje spelen. Sonja benoemde zichzelf als dokter. En ze duidde meteen haar zusje aan om op visite te gaan. Cindy moest op de tafel gaan liggen. Sonja schoof haar jurkje omhoog. Pieter en ik stonden benieuwd toe te kijken. De buik van Cindy werd betast. En dan ging haar broekje tot op haar knieën. Sonja trok even het spleetje van haar zusje open. Ik vond dat wel leuk. Sonja duwde er zelfs een plastiek stokje in. Cindy lachte.

Johny zweeg even.
- Amaai zeg, hoorde ik Bert zeggen.
Ikzelf lag met een ferme stijve. Het verhaal wond me echt op.
- Ja, ging Johny verder, en dan was het de beurt aan Pieter. Die moest zich in de keuken gaan uitkleden en met enkel zijn slipje aan terug binnen komen. Ik vond dat leuk zeg ! Nu ja, Pieter kwam terug met enkel zijn slipje aan, dat vooraan een ferme bult vertoonde. Pieter op de tafel. Zijn zus betastte hem. Hij moest zijn knieën optrekken. Sonja trok zijn broekje weg en duwde de thermometer in Pieter zijn holletje. Mijn neef probeerde zijn anusje dicht te knijpen. Leuk zeg ! En tussen zijn dijen zagen we zijn ballenzakje. Er golfde een rilling door me heen. Zou ik daar straks ook zo moeten liggen ?
- Ik had er bij willen zijn, zegde ik plots.
- Ja, ik ook hoor, bekende Peter.
- En dan ? drong ik aan.
- Wel, Pieter moest zijn benen weer strekken. Zijn slipje werd tot op zijn knieën getrokken en hij lag daar helemaal bloot, met een ferme stijve ! Oei, oei, oei, zuchtte zijn zus, kijk eens daar, hoe dat dit gezwollen is ! ’t Zit zeker vol etter ! Dat moet er dringend uit.
- En wist jij wat dat was ? vroeg Peter;
- Ja, in de biologieles hadden we geleerd over hoe een penis stijf kan worden.
- En over sperma ook ?
- Ja, doch niet dat je dit kunt uit je piemel wrijven. Nu ja, Sonja nam het pietje van haar broer vast en begon eraan te wrijven. Pieter lachte. En plots schudde hij helemaal en er spoot echte etter uit zijn pietje. Ik had dat nog nooit gezien. Pieter lachte. Ja, en dan was het mijn beurt. Ik moest me in hun bijzijn uitkleden. Helemaal. Ik vond dat wel uitdagend leuk. Ik had natuurlijk ook een stijve. Dan op mijn rug op de tafel. Knieën tot tegen mijn borst. Thermometer in mijn holletje. Het voelde leuk aan. En dan… Ja, mijn pietje zat ook vol etter hé ! En Sonja begon er aan te wrijven. Ik kon daar niet tegen dat ze mijn pietje vast pakte. Maar Pieter hield mijn handen vast. Dat Sonja aan mijn pietje voelde en het masseerde, dat voelde enorm lekker aan. Het jeukte. Maar er kwam geen etter, alle, geen sperma uit. Ik weet niet waarom.
- O, jammer zeg.
- Ja.
- En heeft Sonja zich dan ook uitgekleed?
- Nee, het was al tegen vijf uur en haar ma zou thuis komen.
- Miljaard, dat is jammer zeg.
- Nee zeker.
- En hoe heb je dan zelf zaad gemaakt ?
- Wel ja, thuis probeerde ik het. En het lukte meteen.

Stilte. Elk had zijn verhaal gedaan. Op de kamer naast ons hoorden we vloeken en lachen.
- Ze zijn daar ook nog wakker.
- Ja.
Stilte.
- Zeg, hebben jullie ook een stijve ? vroeg Bert.
- Ja.
Drie positieve antwoorden.
- Ik ga die van mij eens laten spuiten.
- God, ja zeg.. mogen we kijken ?
Ik knipte het licht aan. Alle vier poedelnaakt uit ons bed. Alle vier een ferme stijve. We gingen midden de kamer op onze knieën zitten en begonnen elk zichzelf af te trekken. Bert spoot als eerst. Peter was de laatste. We zagen hoe het zaad uit de andere zijn lul spoot. Bij Johny spoot het niet echt, het sijpelde er uit.
Met een handdoek droogden we de vloer schoon. In bed. Licht uit.
Ik raakte moeilijk in slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jongens Hormonen - 15


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 1298x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: Daniël En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1929x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3632x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1180x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3886x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2314x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5449x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8518x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8748x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4907x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2000x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3053x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5161x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3124x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1977x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net