Opwindend.Net
Datum: 25-06-2018
Stemmen: 36x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 3894x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Werkelijke Fantasie - 6
Door Anthony64 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Werkelijke Fantasie - 5

Het volgende gebeuren is in de reeks van verhalen en gebeurtenissen voor mij maar denk ook

voor de lezer een verrassing. Het gebeurde in mijn 3e jaar Heao, althans in de zomervakantie, na het 3e jaar. Ik was inmiddels 21 en genoot van mijn seksuele vrijheid.

Deze zomervakantie had ik een baantje bij een distributiecenter van levensmiddelen in de zelfde plaats als ik studeerde. Tiago was voor 6 weken naar BraziliŽ en ik had met vrienden afgesproken om 2 weken naar Frankrijk te gaan met de fiets. De vader van een van mijn vrienden zou ons weg brengen met de bestelbus en de fietsen en wij zouden terug fietsen.

Dus eerst 4 weken werken en wat guldens verdienen om ze daarna in 2 weken weer uit te geven, maar dat bleek later. Ik ging tijdens mijn werkperiode regelmatig naar mijn ouders, maar wel ís avonds weer terug naar mijn eigen flat. Zo ook die avond dat ik Walter tegen het lijf liep, althans in de trein tegen kwam toen ik op een avond de laatste terug had genomen.

Hij was een verlegen jongen en volgens mij niet ouder dan een jaar of 14. Later bleek dat hij 16 was maar er een stukje jonger uit zag. Zelf had ik weinig belangstelling voor hem ook al waren we de enige twee in de coupe van de trein. Zoals je hebt kunnen lezen val ik meer op iets oudere type jongens en mannen die zelf duidelijk wat meer initiatief nemen. Zeker als ik ze met mijn manier van doen uitdaagde. Nog voor we het eindstation naderden zag ik hem verscheidene keren in zijn kruis voelen. Ik vond het eigenlijk best geil om te zien ook al was hij voor mij eigenlijk te jong. Kreeg er zelf namelijk ook een harde van. Ik nam de stoute schoenen aan en liep naar hem toe en ging naast hem zitten. Hij glimlachte verlegen en vroeg of ik op het eindstation woonde. Ik bevestigde het en gelijk wreef hij weer in zijn jongenskruis. Ik grijnste en vroeg of het er moeilijk zat en gelijk greep ik even lekker op de zelfde plek. Hij zei dat zijn slip wat strak zat en dat wat er in zat opstandig was. Zal ik het even beter zetten lachte ik en gelijk opende ik zijn broek. Hij liet het zich gebeuren en ging er zelfs even voor verzitten zodat ik er beter bij kon. Er kwam een mooie gespierde staaf tevoorschijn met een pracht van een bloote eikel. Snel boog ik me voorover om hem heerlijk in mijn mond te nemen. Hij kreunde zacht en duwde hem zelf dieper in mijn mond tot ver naar achter. Voor een knaap van zijn leeftijd had hij reeds een flinke pik. Later bleek ook dat hij al 16 was. Zelf greep hij in mijn kruis en kneedde mijn inmiddels hard geworden staaf. Na zo een poosje bezig te zijn geweest, voelden wij dat de trein vaart minderde en weldra het station zou binnen rijden. Ik stopte met pijpen en hij deed zijn harde staaf weer in zijn broek. Woon je ook hier vroeg ik hem. Nee, antwoordde hij, in een dorp verderop, moet eigenlijk nog met de bus, maar de laatste is al weg, dus moet wachten tot morgenvroeg als de eerste weer gaat. Gelijk reageerde ik dat hij wel bij mij mocht blijven overnachten. Hij glunderde van oor tot oor en gaf volmondig een ď graagĒ ten gehore. Beide hadden we grootse plannen. Nadat de trein was gestopt liepen we op ons gemak naar het fietsenhok. Daar deed zich de tweede verrassing van die avond voor. Hť, Walter hoorde ik roepen: ook de laatste bus gemist ? Het was een slanke knaap van de zelfde leeftijd als mijn treingenoot. Hij was slank en wat wij nu een halfbloed of indo zouden noemen. Tevens wist ik nu dat mijn maatje ďWalterĒ heette. Hij reageerde enthousiast met: hoi Chris, jij hier !! Tegelijk draaide hij zich naar mij om en zei; zou Chris ook bij je kunnen blijven slapen, tevens gaf hij me een vette knipoog en haalde zijn tong langs zijn lippen. Als hij wil vind ik het best, antwoordde ik. Ik blijf vannacht bij deze vriend slapen als je wil mag je wel mee. Voor Chris was het antwoord net zo snel als Walter het vroeg.

Ja graag, en alleen slapen ? Het ijs was direct gebroken. Nu stelden we ons aan elkaar voor en ik haalde mijn fiets. Walter en Chris stonden wat te praten toen ik aan kwam lopen maar zag nog net dat Walter over het kruis van Chris wreef. Begreep hieruit dat ze al eerder samen wat hadden gehad. We liepen naar mijn flat daar drie op een fiets niet praktisch is. Eenmaal aan gekomen, dronken we eerst wat en zei ik dat ik ging douchen, het was inmiddels 1 uur in de nacht. Beide jongens vroegen of ze ook mochten douchen en ik legde twee extra handdoeken voor ze klaar. Het was Walter die zich ook al vast in mijn slaapkamer uitkleedde en naakt de douche in kwam terwijl ik onder de douche stond. Hij keek begerig naar mijn hanglul en zei dat hij die wel in een hardere vorm wilde. Die van hem kwam direct omhoog en nadat ik de spoeier van de slang haalde en me even spoelde, kreunde hij, wil je hem er lekker in. Schoon en geil van zijn aanzien, draaide ik mijn kontje naar hem toe. Tegelijk kwam Chris binnen en evenals Walter, volledig naakt. Hij was prachtig, deed me aan Arwin denken. Walter begon me van achter met wat shampoo in te zepen en drukte zich tegen me aan. Ik voelde zijn harde staaf tegen mijn billen en zijn handen aan mijn tepels. Chris had inmiddels de douche slang van me overgenomen en ik zag dat hij zich spoelde. Hij had een heerlijke paal om te zien ook al was hij kleiner dan die van ons twee. Het was Walter die met een vinger mijn ster betastte en met veel sop mijn kontje inzeepte. Inmiddels was Chris voor me komen staan en bood zijn kontje aan. Ik zeepte heerlijk zijn sterretje en stak twee vingers naar binnen. Met dat ik dat deed voelde ik Walters eikel tegen mijn ster drukken en ik bukte iets naar voren om hem zijn plannen te laten uitvoeren. Zelf wilde ik op dat moment niets liever dan bij Chris erin.

Met dat ik mijn eikel tegen het soppige sterretje van Chris duwde schoof Walter bij mij naar binnen en kreunde hoe lekker hij het vond. Het was nu Chris die zich wat naar voren boog en tegelijk naar achteren kwam zodat mijn eikel in hem schoof. Nog steeds als me dat overkomt wil ik gewoon echt lekker neuken. Ik stootte dan ook direct dieper en begon te pompen. Voor Walter het signaal om dieper in mij te schuiven en eveneens ďgoedĒ in en uit te pompen. Het warme water viel zalig op ons neer terwijl ik ook de inmiddels hard geworden paal van Chris masseerde. Nadat we zo een poosje heerlijk met elkaar bezig waren was het Chris die wat omhoog kwam en me begon te tongen. Het resulteerde dat ik minder stevig stootte en dat ook Walter wat kalmer aan deed. Ik gleed uit Chris en ook Walter trok zich terug. We stapten onder de douche vandaan en droogden ons af, ofbeter gezegd we droogden elkaar af terwijl we wel steeds elkaar bleven tongen en elkaars pikken bleven kneden. Nadat we droog genoeg waren gingen we naar mijn slaapkamer om daar met zijn drieŽn in een bed te slapen. Eerst gingen we heerlijk met zijn drieŽn pijpen. Ik zoog Walter, Walter zoog Chris en Chris zoog mij. Maar al snel bleek wie top was en wie bottom. Zowel Walter als ikzelf hadden zin weer te neuken. Chris draaide zijn kontje naar me toe zodat ik hem heerlijk kon rimmen. Ik maakte zijn ster heerlijk nat en toen kwam Walter om zijn paal erin te steken. Chris bleef als een gewillig teefje staan en terwijl ik met mijn gezicht onder hem lag en zijn heerlijk paal bewerkte met mijn tong en mond, pompte Walter er steeds dieper in. Ik zag hem er heerlijk in en uit schuiven en hoorde Chris kreunen van genot. Het was Chris die als eerste begon te kreunen, ik kom, ik kom, oh Anton ik kom. Met dat ik zijn heerlijke lichtbruine pik dieper in mijn mond zoog voelde ik zijn eerste lading zaad in mijn keel spuiten. Verslikte me bijna bij zijn tweede straal maar liet geen druppel verloren gaan en nadat ik hem heerlijk had schoon gelikt reageerde Walter. Ik spuit je vol, ik spuit je vol, terwijl hij nog heftiger begon te stoten.

Uit zijn heftig schokken en dieper duwen begreep ik dat hij al zijn zaad in Chris spoot.

Na even te rusten, terwijl hij in Chris bleef zitten trok hij zijn staaf terug en zag ik grote klodders zaad langs Chris zijn ballen lopen. Walter schoof er weer in en pompte een paar keer door voordat hij hem er definitief uithaalde. Ik was inmiddels op gestaan en stond hard van de stijfheid nadat ik had gezien hoe Walter in Chris klaar kwam. Met dat Walter achter Chris weg was stak ik direct mijn staaf bij Chris naar binnen. Heerlijk soepel in het sop van Walter.

Ik pompte of mijn leven er vanaf hing en reeds na enkele minuten kwam ik in Chris klaar, die nog steeds als een gewillig teefje was blijven staan. Nu waren we alle drie klaargekomen. Chris wilde nog even mijn staaf afzuigen om mijn zaad te proeven. Nadat we alle drie weer wat tot rust waren gekomen, vielen we in slaap als drie jonge hondjes in een mand.

Toen we de volgende ochtend wakker werden, alle drie met een stijve paal. Nog even gespeeld, omstebeurd gedouchd, samen wat gegeten en ben ik met beide jongens mee gelopen naar het station. Was blij dat het een zaterdag was en ik niet hoefde te werken.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Werkelijke Fantasie - 7


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 1372x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1938x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3654x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1182x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3891x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2317x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5452x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8529x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8761x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4935x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2003x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3053x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5164x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3126x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1979x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net