Opwindend.Net
Datum: 03-07-2018
Stemmen: 32x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 2609x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Mijn Minnaar - 5
Door BoyJim - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Minnaar - 4

Ik ben al weer opgewonden als ik naar je woonkamer loop. Wat ga ik nog meer met je meemaken vanmiddag. Ik verlang alweer naar je mooie lijf en je heerlijke strelen en zoenen.
Ik open de deur en ga naar binnen.
Jij staat al weer direct bij me. Je hebt ook je badjas aan en je vangt me op direct in je heerlijke armen.
“Hoi Jim, ben je lekker opgefrist? Je ruikt lekker. Ik heb nog een verrassing voor je”.
Dan zie ik plotseling een andere man in de kamer. Ik schrik even maar dan zeg je:
“Jim, niet schrikken. Ik heb toch gezegd dat ik nog een verrassing had. Ik wil je even voorstellen aan Adnan. Dit is een collega van me en die wilde ook wel eens kennis met je maken. Niet bang zijn, er gebeurt niets wat je niet wilt. Maar ik heb nogal over je opgeschept en toen was hij heel erg geďnteresseerd”.
Ik weet niet precies wat ik hier mee aan moet.
Toch een beetje verward laat ik me door je leiden. Je pakt me bij de arm en we lopen richting Adnan. Ik bekijk hem even en zie een grote stevige vent met een grote baard. Hij staat op en geeft mij een hand. Een heel erg stevige hand. Hij gaat weer op de bank zitten en ik bekijk hem nog eens goed terwijl we even praten.
Hij zegt dat hij een collega van jou is en van Turkse afkomst. Nu ik goed kijk kan ik dat ook wel zien. Ik voel me al iets rustiger worden en de uitstraling van Adnan is positief.
Ik blijf gespannen, want wat gaat er gebeuren.
Een beetje ongemakkelijk nu in de badjas en ik doe hem zo veel mogelijk dicht.
Ik bekijk Adnan nog eens goed. Zeer stevig en behaard zo te zien.
Hij zegt dat hij heeft gehoord dat ik het liefje van jou ben en dat je daar nogal over opschept dus hij wilt me dan wel eens met zijn eigen ogen zien.
Je zegt: “Je vindt het toch niet erg dat ik heb opgeschept. Je bent toch lekker”.
Ik zeg: “”Nee”. Maar ik weet nog niet precies wat ik moet voelen.
Ik vind wel dat Adnan en bepaald niet uit ziet als een homo, dus ik denk dat het bij even kennismaken zal blijven en ga me toch een beetje rustiger voelen.
Dus ik vraag hem: “En wat dacht je toen Jan dat zei. Ik bedoel dat wij een verhouding hebben?”.
Hij zegt: “Jaloers, natuurlijk. Wie wil er nu geen verhouding met een stuk als jij”.
Ik zie jou lachen. Je lijkt wel trots.
Dan zegt Adnan: “Hij zegt dat je heerlijk kunt pijpen en dat je een lekker strak kontje hebt”.
Ik schrik even van die openhartigheid van jou, maar doe maar mee.
“Nou mijn kontje is niet meer zo strak sinds Jan dat zo vaak gebruikt heeft”. Ik schrik zelf van mijn openhartigheid, maar ben nu toch wel een beetje in een gezonde spanning.
Adnan zegt dan: “Dit is toch te mooi om waar te zijn”.
Maar dan zeg jij: “Als je het niet gelooft, waarom probeer je het zelf niet”.
Ik schrik nu wel even. Je biedt me aan. Zonder met mij te overleggen.
Adnan reageert direct: “Dat komt goed uit. Het is al weer een tijdje geleden dat ik een lekkere man heb gehad”.
Ik ben nu wel geschokt. Vind jij het goed dat een andere man seks met me wil?
Hebben jullie dit afgesproken? Ik voel de kriebels in mijn buik. Maar aan de andere kant ergens binnen in me, toch een gevoel van, waarom niet.
Adnan zegt dan: “Kom eens bij me”.
Ik aarzel, maar jij neemt me bij de arm en ik sta op en ga naar Adnan.
Hij trekt me op zijn schoot. Ik voel direct door de dunne stof van de badjas, dat hij een harde pik heeft.
Als ik zit vaagt hij of ik hem een kus wil geven. Ik ben nog steeds gespannen en ik kijk even naar jou. Jij knikt en ik zie je handen bij je kruis. Je vind dit geil en dat moedigt mij nog meer aan. Ik keer mijn gezicht naar Adnan en zoen hem op de mond. Hij schuift direct zijn tong diep in mijn mond en we tongzoenen intens. Hij is ruw, zijn baard voel ik in mijn gezicht, maar zijn zoenen windt me enorm op. Wild kronkelt zijn tong in mijn mond.
Dan plotseling draait hij me om op zijn schoot en ik zit met mijn rug naar hem toe, met mijn kont strak tegen zijn kruis. Hij grijpt me bij mijn hals en trekt mijn hoofd iets achterover. Ik voel zijn gezicht en dan zijn tong in mijn nek. Dan voel ik zijn andere hand naar beneden glijden in de richting van mijn kruis. Ik voel de grote bult van hem tegen mijn kont en ik beweeg met mijn kont heen en weer over de grote bult.
Dan kom jij erbij. Je bent dichtbij me nu en ik zie al dat je badjas los hangt. Je prachtige pik kan ik goed zien en dat windt me nog meer op. Dan komt je mond op de mijne en we zoenen intens, terwijl ik ondertussen voel hoe de hand van Adnan onder mijn badjas schuift en mijn bijna harde pik in zijn enorme hand neemt. Hij neemt de ballen erbij en kneedt ze. Jij trekt je mond weg van de mijne en schuift de badjas over mijn armen. Mijn bovenlijf komt nu bloot en je mond glijdt direct naar mijn tepels. Oh wat een genot.
Jij knabbelt op mijn gevoelige tepels en Adnan zoent me in mijn nek en blijft de lul en ballen masseren. Heerlijk.
Ik moet nu kreunen en druk me strak tegen de bult in de broek van Adnan.
Dan pakt Adnan me beet en draait me om. Mijn badjas zakt nog verder weg en hij trekt zijn hemd uit. Een dichte donkere haarbos bedekt zijn gespierde borstkas. Zijn grote tepels steken naar voren. Ik weet niet wat ik precies wil en doe, maar Adnan duwt mijn mond naar de tepels. Hij kreunt.
Ik voel jouw handen op mijn rug en op mijn billen.
Dan zoent hij mij weer en hij fluistert bijna teder: “Wil je aan mijn pik zuigen?”.
Ik schrik even maar opgewonden door het spel kijk ik naar jou. Je staat daar naakt en je hand is op je harde pik. Je bent zichtbaar opgewonden alleen door het kijken naar de acties van Adnan en mij.
Ik sta op en de badjas valt nu helemaal van me af. Naakt sta ik nu tussen jou en Adnan.
Ik voel je achter me, tegen me aan. Je harde pik rust tussen mijn billen en je streelt me en dan zeg je: “Geil om jullie zo bezig te zien. Ga door”.
Dan zie ik hoe Adnan zich ook verder uitkleedt.
Naakt staat hij voor me. Een grote behaarde beer lijkt het, donker, stevig en gespierd. Maar mijn ogen worden getrokken naar een ding. Ik heb veel gezien en gevoeld, maar nu ben ik geďmponeerd en met stomheid geslagen. Een kolossale besneden lul, staat rechtop en beweegt traag heen en weer voor mijn ogen. Mijn God, het lijkt wel een hengstenlul. Toen ik op hem zat vermoedde ik wel dat hij groot zou zijn, maar zo groot, nee.
Ik voel de tegenstrijdigheid in mijn lijf. Aan de ene kant het verlangen om deze grote pik aan te raken en aan de andere kant de angst voor dit grote apparaat.
“Dit is belachelijk, wat moet ik met dit enorme ding doen?”.
Adnan reageert: “Wat bedoel je?”. Alsof hij niet weet wat ik bedoel.
Dan pak jij me weer beet. Je bent achter me en je duwt me in de richting van Adnan.
Adnan pak me beet en door jullie beiden word ik op mijn knieën geduwd.
De pik ziet er grandioos uit. Mooi recht, besneden en met de enorme glanzende eikel op de top. Het pisgleufje glanst en hoewel ik wel eens gehoord heb dat grote pikken niet echt strak staan is dat hier zeker niet het geval. Keihard steekt hij naar voren in een behaarde bos met daaronder een paar grote behaarde ballen.
Ik voel de grote handen van Adnan en mijn mond wordt naar de pik geduwd. Ik lik langs de grote eikel en met moeite neem ik hem in mijn mond. De grote handen duwen me nog verder en al snel pijp ik het begin van de harde staaf. De eikel smaakt lekker.
Dan voel ik jou achter me. Je handen strelen mijn rug en ik voel je tegen me aan. Je harde pik prikt tegen mijn billen en dan voel ik hoe je met je handen mijn billen van elkaar duwt.
Terwijl ik probeer zo veel mogelijk van de enorme lul in mijn mond te nemen voel ik hoe jij mijn billen van elkaar beweegt en dan maken je handen plaats voor je mond. Heerlijk rim je mij, terwijl ik doorga met pijpen van de pik van Adnan.
Dan zeg jij: “Zullen we naar de slaapkamer gaan. Daar hebben we meer ruimte”.
Adnan laat mijn hoofd los en ik sta op. Jij trekt me mee naar de slaapkamer en Adnan komt achter ons aan.
Je duwt me op het bed en ik lig op mijn rug.
Je zoent me en al snel ga je aan de kant.
Het grote lijf van Adnan komt op me, hij drukt me neer met zijn grote handen en ik voel zijn mond op de mijne, zijn tong glijdt in me en we tongzoenen heerlijk.
Ik voel zijn grote pik tussen mijn benen. Dan glijdt zijn behaarde gezicht via mijn nek naar mijn borst en hij knabbelt en bijt in mijn gevoelige tepels. Mijn tepels worden snel hard en staan trots en roze stijf. Hij neemt er een in zijn mond en knabbelt er nogmaals op. De rillingen van opwinding gieren door mijn lijf. Ik kan niets anders zeggen dan :” Heerlijk, stop niet, ga door”.
Zijn mond glijdt verder en hij spreidt mijn benen terwijl hij mijn harde opgewonden lul in zijn mond neemt. Hij pijpt me en streelt mijn bovenbenen.
Dan supergenot als ik jouw mond voel en we tongzoenen intens en jij knijpt in mijn keiharde tepels. Ondertussen glijdt het behaarde gezicht van Adnan langs mijn gladgeschoren ballen en over mijn pik. Dan pakt hij mijn onderlijf vast en beweegt het omhoog. Mijn kont is nu bij zijn gezicht en al snel voel ik de haren tussen mijn billen. Hij trekt mijn billen uit elkaar en al snel voel ik zijn tong tegen mijn gaatje en ik moet kreunen van genot, want ondertussen knabbel jij aan mijn tepels.
Ik wordt heter en heter.
Adnan maakt mijn gaatje nat met speeksel en gaat door met rimmen. Door zijn baard geeft dat een apart, kietelend gevoel. Hij blijft speeksel spuwen en dan voel ik een grote natte vinger bij mijn gat.
Al snel wordt deze in mijn kutje geduwd en als jij bezig blijft bezig met mijn tepels laat ik me helemaal gaan. Geilheid en begeerte maakt me gek en ik pak Adnan even bij zijn hoofd en ik kreun: “Je bent heerlijk, ik wil je helemaal. Ik wil je in mijn kont”.
“Je vond hem toch te groot”.
“Als je rustig aan doet en voorzichtig, wil ik het proberen”.
Ik voel dat jij van mij afglijdt en ik beweeg Adnan op zijn rug.
Ik lig op hem en voel zijn heerlijk behaarde lijf. Als ik op hem lig voel ik de enorme pik tussen mijn benen. Mijn mond is op de zijne en wild tongzoenen wij elkaar. Ik voel jouw handen op mijn billen en ik voel dat je ze natmaakt met olie. Door en door nat zijn mijn billen nu.
Mijn mond glijdt verder naar onderen en dan ben ik bij het prachtige apparaat. Glanzend als een donkere pilaar staat hij strak omhoog. Mijn mond maakt de eikel door en door nat met speeksel. Ik hoor Adnan nu kreunen en ik pak zijn grote paal in mijn handen en ik beweeg mijn onderlijf omhoog.
Dan voel ik hoe jij mij helpt om mijn gaatje boven de grote lul te bewegen. Ik voel het topje al snel bij mijn gat en langzaam laat ik me zakken. De handen van Adnan komen u op mijn billen en we kreunen beiden als ik de grote eikel voel die naar binnen wil. Ik wil me er over laten zakken en mijn billen worden uiteen getrokken, maar het lukt niet.
Dan lijkt de natte top in me te glijden. Mijn kringspieren ontspannen zich iets, maar de pijn is stekend en het lukt dus niet.
Teleurgesteld laat ik me vallen.
“Je bent te groot”.
Adnan buigt zich over mij heen en zoent me intens: “Kan gebeuren toch. Wel jammer, ik had je wel lekker in je strakke witte kutje willen neuken.”
De begeerte blijft in me en terwijl jij en Adnan mijn lijf blijven strelen word ik weer supergeil.
Zijn natte pik schuurt over mijn lijf en dan beweegt Adnan zich van me af. Hij knielt bij mijn onderlijf en ik beweeg mijn benen omhoog.
“Kom Adnan, probeer het nog eens” kreun ik vol begeerte en wellust.
Ik beweeg mijn benen nog hoger en die rusten nu op zijn brede schouders. Mijn kont komt naar achteren en Adnan beweegt de eikel van zijn pik naar de ingang van mijn gaatje en aarzelt duidelijk.
“Kom in me, maar voorzichtig’, zeg ik dan.
Hij drukt zacht tegen mijn gat, maar de eikel wil er maar niet in De knobbel komt niet langs mijn kringspieren. Het doet veel pijn.
Dan voel ik jouw lippen weer op de mijne. Het lijkt of je mijn pijn kreten wilt beletten. Ik moet kreunen maar je hoort niets. Het uitrekken van mijn billen is pijnlijk. Ik grijp mezelf bij de enkels om me nog meer te strekken. “Probeer het nog eens”, hijg ik.
De druk tegen mijn gat wordt opgevoerd en ineens schiet de enorme eikel in me. Ik slaak kreten van pijn bij deze penetratie. Het lijkt of ik nog nooit geneukt ben en probeer de pijn aanvaardbaar te houden. Gelukkig lijkt het nog mee te vallen. De speer in me drukt meer en meer. Mijn kringspieren worden uitgerekt als nooit te voren. Buiten alle proporties en als de heipaal nog een paar centimeter naar binnen glijdt, begrijp ik dat ik het niet meer kan verdragen.
“Het doet zo’n pijn, het doet zo pijn, haal hem eruit”, moet ik kreunen.
“Oh jammer, niet eruit laten… ik geniet van je prachtige lijf… heerlijk”. Smeekt Adnan.
Maar hij trekt zijn enorme lul toch uit me. Hij glinstert van het speeksel, de olie en het voorvocht. Met open mond moet kijk ik naar dit prachtige wapen. Oh wat wil ik hem graag hebben.
“Oké, probeer het nog een keer, maar dan weer een ander standje”.
Ik denk dat dat wellicht beter gaat.
Adnan schuift zijn tong in mijn mond en neemt mij in zijn sterke armen. Hij draait mij om op het bed en ik zit op mijn handen en knieën op de rand van het bed.
“ik wil je mooie strakke kutje proeven” zegt hij met een hese stem en hij spreidt mijn billen wijd. Zijn tong dringt in mijn gaatje en ik moet nu kreunen van genot. Heerlijk. Hij maakt mijn gaatje nat met zijn speeksel en rimt me heerlijk.
Dan zie ik jou staan, vlakbij. Je mooie naakte lijf en je pik die vooruit steekt. Je komt dichterbij, ook aan de bedrand en je pik is vlakbij mijn gezicht. Je beweegt even en dan neem ik je pik in mijn mond en begin eraan te zuigen. Heerlijk.
Mijn zuchten, kreunen en kreten worden nu gedempt door jouw pik en Adnan gaat door met het likken en met vingers penetreren van mijn kut. Je pakt mijn hoofd en nog dieper neuk je mij met je pik in mijn mond. Ik ben in extase.

Dan merk ik dat Adnan een nieuwe poging gaat wagen. De massieve pik is nat en wordt opnieuw in mijn wachtende kut geduwd. Weer is de pijn groot, maar nu trekt hij even terug en maakt zijn pik extra nat. Nu lijkt mijn kutje beter aan de omvang gewend en langzaam maar zeker duwt hij de paal steeds dieper in me en steeds dieper en dieper. Mijn gevoel is nu anders. Het voelt als of ik gepaald en gevuld wordt door een heet wapen wat me meer opwindt dan pijn doet. Een heerlijk fijn gevoel doorstroomt me.
Alsof Adnan voelt dat hij deze kans moet pakken, begint hij te neuken. Vastberaden en zeker. Zijn pik glijdt in en uit mijn uitgestrekte gat en bij iedere stoot, geniet ik meer en meer.
Ik voel me beter en beter. Mijn eigen lul staat op springen bij deze sensatie van geneukt te worden ik mijn mond en in mijn kont.
Ik voel de heerlijke rillingen in mijn lijf, genot en harstocht.
Mijn tepels branden van sensatie als Adnan ze aanraakt en mijn lul klopt en steeds weer raakt Adnan hem aan met zijn grote handen. De sensatie is enorm.
Mijn mond glijdt van jouw harde lul want ik moet roepen: “Oh ja, neuk me. Neuk me .. mijn kut is van jou.. ik wil je diep in me”.
Adnan roept: “Ja, ja, ja, je bent lekker. Jim je krijgt hem helemaal. Je kut is van mij nou. Ik wil je heerlijk neuken”.
“Harder, harder”, gil ik als mijn eigen pik nog harder lijkt te worden. De enorme paal heeft het binnenste van mijn darmen uitgerekt en masseert mijn prostaat. Iedere stoot zendt genotvolle rillingen door mijn lijf, ik word geneukt!
Ik ben nu niet bij machte om jouw wachtende pik in mijn mond te nemen. Steeds raak ik hem even aan, maar Adnan neukt me nu in een wild tempo en onze lichamen kwakken tegen elkaar en Adnan voert het tempo nog meer op. Mijn benen zijn wijd gespreid terwijl de grote vent me neukt. Het zweet parelt van zijn gezicht en valt op mijn rug. Zijn enorme hangende ballen smakken in een vast ritme tegen mijn billen. Ik sluit mijn ogen om te genieten van het heerlijke neuken van mijn hengst.
Dan ineens heft hij met een kreet zijn gezicht op, zijn ogen gesloten en zijn lichaam spant zich: “ik ga komen.. ik kom klaar in een strak kutje.. oh ik kom klaar in je witte kut”.
Zijn enorme pik klopt als een gek als de stromen heet zaad mijn toch al volle kut vullen. Ik voel elke stroom in mijn darmen stromen.
Door dit genot en deze sensatie kom ik ook klaar en ik spuit mijn genotssappen ver voor me uit.
Langzaam trekt hij het enorme gevaarte uit mijn gerekte hol en door deze beweging stromen de laatste restjes uit zijn kloppende pik.
Hij valt naast me neer op zijn rug en vol genot kijk ik naar het grote behaarde lijf. Zijn grote pik is iets slapper nu, maar ziet er nog indrukwekkend uit.
Dan voel ik jou. Ik ben moe en voldaan, maar ik wil je pik in mijn mond nemen. Maar je schuift me iets aan de kant en komt ook op het bed liggen.
“Kom op, me”, zeg je dwingend. Ben je jaloers of zo, ik weet het niet maar je trekt me ruw op je. Ik beweeg even en voel je harde pik tegen mijn gat. Je schuift even met je pik en al snel glijdt hij in het voorgeboorde uitgelubberde gat.
“Je bent en blijft van mij”, zeg je. Je bent dus jaloers en dat begrijp ik best als je mijn neukpartij van net hebt gezien.
Ik laat me helemaal over je heen zakken. Mijn ballen rusten op je onderlijf. Je hele pik zit diep in me en ik moet kreunen van genot. Dan trek je me naar je toe en we tongzoenen, heerlijk als altijd met jou. Mijn tong worstelt met de jouwe. Ik wil je, ik wil je.
Ik zie hoe Adnan naast ons ligt te kijken. Hij heeft met zijn grote handen zijn natte pik beetgepakt en zijn grote lul is al weer snel op volle sterkte door de bewegingen.
Hij geniet van ons voorspel. We bewegen in hetzelfde ritme. Jij drukt en ik beweeg terug. Het is heerlijk om je zo te voelen en mijn eigen pik komt ook weer tot volle hoogte onder ons geile genot.
We bewegen in een heerlijk ritme. Af en toe trek je aan mijn tepels en af en toe komen onze monden op elkaar. Een heerlijk tempo. Mijn kont helemaal op je onderlijf en mijn pik schuurt dan langs je buik. Dan neem jij het over en voert het tempo nog meer op. Harder en sneller.
Ik moet wel kreunen van het genot en het idee dat je het fijn vindt.
“Oh lieverd, oh, Jan, je bent heerlijk.
Ondertussen trekt Adnan wild aan zijn enorme speer. Zijn gezicht is vertrokken van hartstocht en geilheid.
We gaan door en door en ik kan het niet meer houden. Voor de tweede keer kom ik heerlijk klaar en spuit mijn sappen over jouw buik en borst. De witte sappen over je mooie lijf.
“Neuk me, spuit me vol”, gil ik dan.
Plotseling grijp je mijn billen vast en terwijl ik helemaal over je zak, slaak je een diepe zucht en je pik klopt in mijn kont. Dan ontplof je en spuit diep in mijn kont en ik voel de golven liefdessappen in me stromen.
Ik slaak een kreet van genot en voldoening.
We blijven even in deze houding, jij diep in me en als we zoenen horen we Adnan kreunen.
Hij komt klaar en spuit nieuwe hoeveelheden zaad over zijn eigen lichaam.
Dan ga ik van je af en we rusten allemaal even uit.

Dan gaan we douchen en als ik klaar ben zeg je dat Adnan al weg is. Ik ben teleurgesteld, want ik wil hem best vaker zien. Ik zeg dat niet tegen jou.
We drinken samen wat en ik ga naar huis, nadat jij hebt toegezegd mij binnen enkele dagen te bellen.

Wordt vervolgd.

Jim

Reacties op jimboy@xs4all.nl

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Minnaar - 6


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 2937x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: Daniël En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2278x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 4212x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1309x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 4127x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2362x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5582x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8737x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 9079x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 5309x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2052x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3096x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5237x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3175x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1989x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net