Opwindend.Net
Datum: 09-07-2018
Stemmen: 114x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 9753x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Samen Op De Boot
Door Stijn - Zoek naar meer...

Ik zal me eerst even voorstellen zoals eigenlijk iedereen die zijn of haar eerste verhaal hier schrijft.

Mijn naam is Stijn. Ik ben 18 jaar en ben homo. Ik probeer 2 a 3 keer in de week naar de sportschool te gaan. Deze informatie is handig voor als jullie het je beter in willen beelden. Hier komt het verhaal. Ik hoop dat je ervan geniet en ik hoor graag of jullie verbeteringen zien.

Het is een warme zomerdag in Augustus. Ik app een van m'n beste vrienden Rafael om iets te gaan doen. Hij stelde voor om of met de boot lekker te gaan varen. (Hij weet dat ik de boot van m'n vader altijd mag lenen). Of dat als we de boot niet mochten lenen dat we dan naar het strand gaan. Dus ik besloot om even aan m'n vader te vragen of ik de boot morgen mocht lenen. Hij moest even nadenken maar zei uiteindelijk dat het mocht. Dus ik was SUPER blij want nu hoefde ik geen uur te reizen naar het strand. Hij zou mij op komen halen om 10 uur s'ochtends. Dit is om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de boot.

De volgende ochtend

De wekker gaat om 9 uur. Ik kan dan nog rustig een broodje eten en nog wat snacks pakken voor op de boot. Nadat ik eindelijk alles gepakt heb belt om precies 10 uur Rafael aan. Ik deed open en stapte meteen op de fiets. Het is ongeveer een halfuur fietsen. Na het eerste kwartier lekker bijpraten was het een paar minuten still. Toen vroeg Rafael opeens wanneer de laatste keer was dat ik mijzelf had afgetrokken. Dit was drie dagen geleden. We hadden het wel eens vaker over seks, aftrekken en dat soort dingen dus het was geen onbekend onderwerp. Maar toch. Ik vond het een vreemde overgang van praten over wat er gebeurd was naar seks. Maar ik zocht er niks achter.

Even later stonden we op de boot. We hadden onze T-shirts en schoenen al uit gedaan. Omdat ik zoiezo 3x in de week naar de sportschool ga zag ik er niet verkeerd uit. Goeie stevige schouders, mooie borstspieren, goed getrainde bi/triceps en een goeie sixpack. Toen ik zag dat Rafael ook z'n shirt uit deed moest ik toch even kijken. Ook hij had een goed getraind lichaam. Misschien iets minder dan mij maar het zag er zeker niet verkeerd uit. Hij zag me kijken en ik keek snel weg maar ik kon het niet verkomen dat ik moest blozen.

Toen we midden op de plas waren vroeg Rafael mij opeens of ik ook wat rustigere plekjes kende. Aangezien ik regelmatig ging varen ken ik de plas best goed. Dus ik vroeg aan hem waarom hij dat wilde weten. Rafael vroeg daarna of ik hem zo'n plekje kon laten zien. En natuurlijk zei ik ja. Na vijf minuten varen waren we op het rustigste plekje wat ik kende. Toen we er uiteindlijk waren keek Rafael z'n ogen uit. We konden de Johan Cruijf arena helemaal zien en op die plek groeiden ook een paar bramen. Ik kon die zo plukken en rustig opeten.

Na er een stuk of twintig op te hebben gegeten vroeg Raf of ik er bezwaar tegen had als hij zijn zwembroek uitdeed. Ik zei natuurlijk ja want ik dacht dat hij er een onderbroek onder aan had zoals de meeste jongens.

Maar toen hij zijn zwembroek uitdeed zag ik tot mijn verbazing zijn piemel. Hij mocht zeker niet klagen. Hij was al stijf en hij was zeker 19 cm. Dat was wel een prachtbeeld. Iemand met zo'n lichaam en zo'n lul moest zeker elke meid van zich afslaan.

Toen hij mij zag staren moest ie lachen. Je had zeker niet verwacht dat ik hieronder naakt zou zijn, zei Rafael. Nee zei ik. Al vind ik het niet erg zei ik meteen tegen hem om hem gerust te stellen. Een paar minuten later stonden we nog steeds in dat kleine slootje. Ik vroeg hem of hij dit vaker deed zo naakt gaan. Hij zei dat hij wel eens naaktstranden bezocht. Al had ik er wel over nagedacht om daar naar toe te gaan maar ik had het nooit gedurfd. Het was weer een paar minuten stil. Ik ging wat te drinken pakken toen Rafael opeens mijn zwembroek uittrok. Ik schrok eerst heel even maar even later wende het wel en vond ik het juist wel fijn. Nu waren we allebei naakt. Wel zo eerlijk dacht ik. Later praatte we even over seks enzo. Hij vroeg aan mij of ik al seks had gehad met een meisje. Ik antwoorde nee. Later zei hij dat hij het ook nog nooit had gedaan. Daarachteraan zei hij dat hij homo was. Nu was ik er ook een stuk opener over en zei ik ook meteen dat ik daar ook wel nieuwsgierig naar was.

Even later haalde Rafael een dildo uit zijn tas. Hij zei dat hij dit gekocht had en vroeg of ik dit wilde proberen. Ik moest even nadenken maar zei uiteindelijk ja. Ik ging op m'n handen en knieŽn zitten. Eerst maakte Rafael me nat. Hij likte m'n kontje heerlijk en kwam zelfs even naar binnen met z'n tong. Na me lekker gelikt te hebben voelde ik die dildo langzaam tegen m'n sterretje drukken. Ik kreunde heel lichtjes. 'T voelde heerlijk. Rafael vroeg na me even gerimd te hebben of hij verder mocht. En ik kreunde volmoedig. Dit was voor hem het teken om de eikel van die dildo erin te doen. Het was heel even gevoelig maar na een paar seconde voelde het heerlijk. De dildo ging steeds verder in me totdat het niet meer lukte. Rafael liet hem heel even zitten voordat hij begon met pompen. Hoe langer hij doorging hoe lekkerder het werd. Ik begon steeds harder te kreunen totdat Rafael opeens stopte. Hij vroeg of ik de dildo zelf wilde vasthouden. Dus dat deed ik. Ik hield de dildo zelf vast en deed hem lekker diep in me om hem er vervolgens weer helemaal in te doen. Dit herhaalde ik een paar keer. Ik kreunde heerlijk en deed m'n ogen dicht. Ik deed m'n mond open van het kreunde en ik voelde plots iets in m'n mond. Ik deed m'n ogen open en zag dat hij z'n lul in mijn mond had. Ik was op dat moment zo geil dat ik er ook gewoon vol voor ging. Ik had een dildo in mijn kontje en een echte lul in m'n mondje.

Nadat ik hem had gepijpt haalde hij zijn lul uit m'n mond. Hij ging achter me staan en haalde die dildo eruit. Hij ging op z'n hurken zitten en deed zijn lul in mijn kontje. Ik was op dit moment zo geil dat ik gwn door wilde gaan. Ik deed m'n ogen weer dicht en genoot van zijn lul. oooh wat was dit lekker. Ik was zo geil dat ik niet doorhad dat er een paar mensen langs ons vaarden. Gelukkig kon Rafael even opkijken om gedag te zeggen.

Even later ging hij gewoon door met mijn kontje te bewerken. Op dit moment kreunde ik heerlijk hard. Na een paar harde stoten riep Rafael opeens dat hij ging komen. En wat een heerlijk gevoel was dit. Ik heb iemand anders in me laten komen. Toen ik even opstond droop het sperma er heerlijk uit. Dit was best een apart gevoel maar ik wilde het wel meer.

Nadat ik was bijgekomen van dit alles ging Rafael opeens op z'n knieŽn zitten. Hij pakte m'n lul en pijpte me heerlijk klaar. Dit was de eerste keer dat ik gepijpt werd dus ik kwam jammer genoeg al snel. Maar dit was zeker voor herhaling vatbaar. Na dit alles besloten we om het water in te springen om ons even schoon te maken.

Na dit alles waren Rafael en ik meer dan vrienden. En ik wist eindelijk zeker dat ik homo was. En jemig wat ben ik daar blij mee.

Einde.

Ik hoop dat jullie hiervan hebben genoten. Ik hoor graag wat jullie hiervan vinden.

En mijn E-mail staat er ook bij dus als jullie met me willen praten dan mag dat.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Samen Thuis

Zoek naar meer verhalen van Stijn...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 2911x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2268x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 4206x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1307x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 4121x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2360x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5577x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8727x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 9073x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 5302x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2049x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3093x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5237x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3175x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1989x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net