Opwindend.Net
Datum: 12-07-2018
Stemmen: 83x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 8943x
Lengte: Gemiddeld
Anaal Genomen Op De Kaai
Door Ronny - Mijn Profiel Pagina

Hoi.
Ik heb lange haren en een strak, volledig onthaard lijf, met een besneden penis. Ik ben 100% bottom, maar niet verwijfd, ik vind het gewoon heerlijk om in mijn kontje geneukt te worden. De eerste keer was toen ik nog erg jong was en met tegenzin stemde ik ermee in dat een oudere vent me anaal zou neuken. Ik verwachtte zeker niet dat ik het zo lekker zou vinden, maar toen zijn eikel tegen mijn gaatje duwde ging er al een rilling door me. Tot mijn verbazing vond ik het heerlijk toen hij binnendrong. Luid kreunend en zuchtend gaf ik uiting aan mijn genot toen ik hem steeds dieper in me voelde en dat verhevigde nog toen hij me begon te neuken. Ik vond het zo heerlijk, geil en opwindend dat ik spontaan klaar kwam. Sinds deze dag grijp ik elke gelegenheid aan om me te laten neuken en te genieten.

In een gay magazine zag ik een oproep om als amateur naaktmodel te poseren voor het blad. Dat leek me wel leuk en ik zond een paar zelf genomen naaktfoto's van me op. Enige tijd nadien ontving ik een bericht dat ik aanvaard was als naaktmodel. Een afspraak werd gemaakt, ik zou op een afgelegen, verlaten parking poseren met mijn motorfiets.

Toen ik op de afgesproken tijd op de parking verscheen was de fotograaf al aanwezig. In een mum van tijd stond ik naakt te poseren en ik vond het heel erg leuk en ook opwindend. Al vlug pronkte ik met een ferme erectie en zonder probleem volgde ik de instructies van de fotograaf op. Toen hij me vroeg om te masturberen deed ik dat zonder aarzeling en kwam hevig spuitend klaar. Ik had erg van de dag genoten en de fotograaf zei dat hij heel erg tevreden was. Toen ik, enige tijd nadien, mezelf op de cover van het magazine zag prijken was ik daar best trots op. Later kwam ik te weten dat wat van mijn beste vrienden een exemplaar hadden gekocht, enkel omdat ik er op de cover stond.

Op een hete zomernacht kon ik de slaap niet vatten en besloot daarom om een wandeling te maken langs de kaaien. Ik trok enkel een jeans shortje, topje en een paar flip-flops aan. Het was zeer aangenaam om langs de verlaten kades te wandelen. Toen ik bij het einde van de kade van de jachthaven kwam stond er iemand op de balustrade geleund over de donkere zee te staren. Toen die me hoorde naderen draaide hij zich om en het bleek Jan te zijn, een goede vriend van me. Ook hij kon de slaap niet vatten.

Nadat we een poosje hadden gepraat zei hij dat hij mijn naaktfoto's had gezien en dat hij het erg moedig van me vond om zo in mijn blootje te poseren. Zou ik misschien ook voor hem eens willen poseren? Ik zei dat ik dat best wel wilde doen, hij moest maar zeggen waar en wanneer. “Waarom nu niet?” vroeg hij. De kade was verlaten en onder een verlichtingspaal was het klaar genoeg om mooie foto's te nemen, of durfde ik dat niet? Toen ik zei dat hij geen fototoestel bij had glimlachte hij en haalde zijn smartphone uit zijn broekzak. Ik had nu geen reden meer om te weigeren, behalve dan dat ik het niet aandurfde. Ik zei dus dat ik het zou doen, hij moest maar zeggen waar hij me wilde. Hij dirigeerde me onder een verlichtingspaal aan het eind van de kaai en zei me om eraan te beginnen.

Ik trok mijn topje uit, opende mijn jeans shortje, liet het zakken en stapte eruit. Het was behoorlijk opwindend om daar in mijn blootje te staan en ik ontdekte dat ik het wel leuk vond. Schaamteloos liet ik Jan allerlei foto's van me nemen en na een tijdje stond ik voor hem met een trots opgerichte pik. Na nog wat foto's te hebben genomen kwam Jan naar me toe en zei dat hij mijn naakte lijf heel erg sexy vond. Hij stond nu voor me, een hand legde hij op mijn borst en de andere nam mijn balzakje beet. Ik kreunde van genot en dat nam hij als het teken om verder te gaan.

Met zijn lippen, tong, tanden en handen verwende hij mijn blote lijf en ik vond het heerlijk. Hij knielde voor me neer en begon me te pijpen. Terwijl hij daar mee bezig was begon hij mijn billen lekker te kneden en na een tijdje vonden zijn vingers mijn gaatje. Ik werd gevingerd en gepijpt in het openbaar en ik vond het heerlijk. Het kon me niet schelen indien we betrapt werden, het wond me eigenlijk nog veel meer op. Toen ik Jan hijgend verwittigde dat ik zou klaar komen ging hij gewoon lekker verder en ik kwam kreunend en trillend klaar in zijn mond.

Hijgend keek ik op de neerknielende Jan neer. Hij keek naar me op en zei dat hij me wilde neuken. Ik hielp hem rechtstaan, knielde voor hem neer, opende zijn broek, haalde zijn pik uit zijn onderbroek, nam die in mijn mond en binnen de kortste keren was zijn lul beenhard. Nu hielp Jan me rechtop en liet me op de balustrade leunen. Hij trok mijn kont achteruit en mijn billen uit elkaar. Vol verwachting voelde ik zijn natte eikel tegen mijn gaatje duwen. Ik kreunde luid toen hij binnendrong. Ik liet Jan duidelijk merken dat ik het heerlijk vond om hem steeds dieper in me te voelen. Toen ik de stof van zijn broek tegen mijn billen voelde wist ik dat hij nu helemaal in me zat en dan begon hij me te neuken.

Eerst begon hij langzaam in me te pompen, voerde het tempo op om dan plots diep in me stil te houden. Na een paar tellen begon hij dan opnieuw en ik genoot van elke seconde. Mijn lul begon warempel weer hard te worden. Jan ging lekker lang in me tekeer en trok zich dan plots uit me terug om even later zijn paal keihard terug in me te rammen en me weer heerlijk te berijden. Ik kon horen dat Jan ook erg genoot en ik had hem een paar keer kreunend horen zeggen dat hij me zo lang als mogelijk wilde neuken en daar had ik niet het minste bezwaar tegen.

Wat kreeg ik een fantastische beurt van hem! Misschien kwam het omdat het in het openbaar gebeurde, hoe het ook was, ik was er heel erg dankbaar voor. Mijn pik was weer keihard en wipte vrolijk mee op het ritme van zijn stoten. Uiteindelijk kon ook Jan zich niet meer bedwingen. Zijn handen sloten zich krachtig rond mijn heupen en trokken me woest achteruit terwijl hij, grommend, hard toestootte en diep in me zijn ballen leegde. Hijgend bleef hij een tijdje zo staan, zijn paal nog lekker diep in me en fluisterde dan dat ik zo moest blijven staan want hij wilde wat foto's nemen van zijn sperma dat uit mijn gaatje zou sijpelen. Nadat hij zich had teruggetrokken bleef ik bereidwillig zo staan, trok zelfs mijn billen uiteen zodat hij een beter zicht zou hebben.

Na een tijdje veegde hij me af met een papieren zakdoekje en ik draaide me naar hem toe met nog steeds een stijve. Grijnzend nam hij die beet en na een paar rukken kwamen er nog wat druppels uit mijn eikel. "Wauuw zeg, dat was lekker" zei hij. "Heerlijk" beaamde ik. Ik vond mijn kledij terug en kleedde me terug aan. We bleven nog een tijdje over het water kijken alvorens we elk naar onze flat terugkeerden. Ik was heel erg blij dat ik besloten had om naar de kaaien te wandelen want anders had ik nooit zo'n heerlijke beurt gekregen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: De Zes Van Klas 6a - 38Door: Jaakske
Gelezen: 72x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
25-09
7.4
:: Quint's Liefde - 12Door: Quint97
Gelezen: 2493x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle
23-09
8.9
:: Vakantie(thuis)Door: BIE
Gelezen: 4963x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
7.1
:: Spaanse Boy - 2Door: Pica
Gelezen: 4587x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
21-09
8.7
:: Jongens Hormonen - 27Door: Jaakske
Gelezen: 2281x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
21-09
8.3
:: Naakt Op Het Strand - 3Door: Tijmenjp
Gelezen: 6805x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Naakt, Nudisme, Strand, Vakantie
19-09
8.6
:: Spaanse Boy - 1Door: Pica
Gelezen: 8663x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-09
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 37Door: Jaakske
Gelezen: 2264x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-09
8.5
:: Mark En Eric - 7Door: Wespje
Gelezen: 1491x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-09
8.5
:: Broertje - 8Door: Hwdick
Gelezen: 5341x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-09
8.6
:: Mijn Eerste KeerDoor: H@@gse Drent
Gelezen: 7176x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriend, Eerste Keer
17-09
8.1
:: De Fysiotherapeut - 2Door: Jeffrey
Gelezen: 6308x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sokken, Pijpen, Klaarmomen, Zoenen, Groepsex,
16-09
8.1
:: Mijn Geile Vader - 3Door: GekkeGeilerd
Gelezen: 8460x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Wc, Toilet, Restaurant, Auto, Vader
16-09
8.1
:: Quint's Liefde - 11Door: Quint97
Gelezen: 3018x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle
16-09
8.8
:: Jongens Hormonen - 26Door: Jaakske
Gelezen: 2606x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-09
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 724