Opwindend.Net
Datum: 04-03-2018
Stemmen: 36x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 9704x
Lengte: Kort
Na Het Werk
Door Biest038 - Mijn Profiel Pagina

Tieners

Het was een avond dat we weer eens moesten werken. Ik (39) en zij (19). Een leuke groep met een buffet. Zij was al een half jaar niet geweest dus e.e.a. even uitgelegd en daarna een lekkere dag gewerkt. Toen we klaar waren nog even wat gedronken en zij ging vast naar boven om haar om te kleden. Ik hoorde haar bellen dat ze mochten komen om haar op te halen (nam ik aan).

Even later, inschattend dat ze wel klaar was, ging ik ook naar boven voor mijn trui en jas. Echter boven aangekomen stond ze in alleen haar bh te kijken. Gelijk verontschuldigde ik me.

Nee je mag wel komen hoor zei ze. Ze keek me verleidelijk aan met haar mooie blauwe ogen. Haar blonde haar los, wat ik niet was gewend. Tja in de horeca is alles in een staart of knot. Ik trok ook mijn shirt uit en wilde me weer aankleding toen ik een hand over mijn rug voelde glijden. Ik draaide mij uit schrik om en daar stond ze vlak voor me neus en voor ik het wist stonden we te kussen en vonden onze tongen elkaar.

In een tel stond mijn penis vol in gelid. Ze stond zo dichtbij dat ze hem gevoeld moet hebben. En dat had ze binnen no time knede ze vol in mijn kruis. Ondertussen was zij haar bh al kwijt en knepen mijn handen haar prachtige borsten. Een mooie B-cup die nog mooi vooruit stond. Mijn god wat was ze geil. Mijn handen gleden via haar rug naar beneden tot ze de broekrand van haar spijkerbroek raakten. Langzaam gleden mijn vingers verder in haar broek. Over haar slip en uiteindelijk over haar gladde billen. Ze knoopte zelf haar broek los en zo kon ik hem snel uitwerken. Ook mijn broek lag al op mijn enkels. We vreeŽn nog verder terwijl mijn vinger langzaam haar kut opzochten en merkte dat ze al best nat was. Na wat spelen met haar gladde lipjes gleed mijn vinger haar kut binnen.

Een kleine grom kwam uit haar mond. Zij begon nu ook mij af te trekken. En ik waarschuwde haar dat ik bijna zou komen. Ze wachtte even en ging op de tafel zitten. Kom in me zei ze. He dat laat ik me geen twee keer zeggen natuurlijk. En voor ik het wist lagen we te neuken.

Nooit geweten dat ze zo geil was. Nadat we beiden klaar waren gekomen vroeg ze of ze me nog schoon mocht likken. Ze kroop over me heen en zoog mijn inmiddels slappe lul leeg en schoon...maar ja terwijl ik haar kut likte en haar mond om mijn lul voelde was ik alweer geil en stond hij alweer vier overeind.

Ze gaf me een pijpbeurt die ik nog nooit had gehad en na een tijdje spoot ik voor een tweede keer..terwijl ik haar een hoogtepunt befte. Uitgeput bleven we nog wat liggen en vreeŽn nog wat. We hebben ons weer aangekleed en zijn nog wat gaan drinken. Ik kijk nu al uit naar de volgende avond samen werken.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net