Opwindend.Net
Datum: 02-10-2017
Stemmen: 85x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 22072x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Katja En De Politieagente - 2
Door Visje - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Katja En De Politieagente - 1

Het was zaterdag Katja een 16-jarige slanke brunette met cup d had de dag ervoor een heerlijk avontuur beleefd met agente Anja Bos, een knappe sportieve blondine van eind twintig met een c-cup. Katja werd al geil als ze eraan dacht. De ouders van Katja zijn op vakantie en Katja was door de politieagente betrapt op veel te hard rijden met haat brommer. In plaats van een boete, had Katja thuis een zeer leuke taakstraf gekregen. Wat de politieagente niet wist, was dat dit allemaal was opgenomen door de webcam van Katja.

Katja lag lekker in haar tuin te zonnen, toen haar telefoon ging het was Sofie. Sofie was een vriendin van Katja. Een slank roodharig hockeysletje met een lekker figuur en een cup C. Hoi Katja, zei ze. Zal ik net als woensdagavond met een paar vriendinnen bij jou een avondje langs komen. De laatste keer was erg leuk. Ik zat te denken deze keer een aantal speeltjes mee te nemen. Die ene dildo van jou was echt veel te weinig afgelopen woensdag. Katja zei, dat klinkt goed. Maar waarom kom je niet meteen langs, ik wil je wat laten zien. Daarna moeten we wat plannetjes maken.

15 minuten later was Sofie bij Katja. Een half uur later zag ze op de computer van Katja hoe een wapenstok in het kutje van Katja werd gestopt. De geile film eindigde met een politieagente die zich voorstelde als Anja Bos. Wow, zei Sofie ik zit te soppen op mijn stoel, echt geil! Ik heb die agente wel eens zien lopen, jij hebt echt alle geluk zeg. Ik wou dat ik die slet had geneukt, maar dan wel op zo’n manier dat ik die wapenstok heb. Dat kreng heeft me vorige week een dikke boete gegeven. Ja zegt Katja, geil ding he! Maar nu gaat het erom dat we dit met zijn allen herhalen. Wat dacht je ervan om naar Utrecht te rijden en daar in een sexshop ter voorbereiding wat speeltjes te kopen. Daarna kunnen we een en ander plannen.

De volgende dag kreeg politieagente Anja tijdens haar avonddienst van de meldkamer een melding over een jonge vrouw die thuis dacht dat er een insluiper tuin was. Anja herkende het adres direct en dacht Yes! Die melding is voor mij. Misschien kunnen we ons avontuurtje van eergisteren herhalen. 10 minuten later reed ze de oprit op bij het huis van Katja. Ze parkeerde de auto, stapte uit en belde aan. Er werd open gedaan door een knappe roodharige meid van ongeveer dezelfde leeftijd als Katja. Shit dacht Anja, ik had nog wel zo gehoopt dat ik Katja alleen zou treffen. Hoi ik ben Sofie hoorde ze, kom maar binnen. Anja volgde Sofie naar de woonkamer, daar zag ze Katja in een zeer kort rokje met nog twee vriendinnen in de woonkamer. Zij stelden zich voor als Linda, een korte slanke brunette met kleine borsten en Francien, een blondine met dubbel D.

De televisie stond aan en er stond overduidelijk een sexfilm op. Wat is dit, zei Anja ik kreeg een melding over een insluiper. Dit ziet er meer uit als een stel pubers die een sexfilm aan het kijken zijn. Anja besloot zich streng en dominant op te stellen. Eens kijken waar ze mee weg kon komen. Oh, zegt Sofie, maar er is een insluiper, sterker nog er zijn er drie. Anja lachte minachtend, en wat willen jullie tegen mij beginnen. Nou zegt Katja, komen de hoofdrolspelers in de film je niet bekend voor. Op dat moment zei een van de vrouwen op de film: “Het ziet er naar uit dat je die boete in natura hebt betaald. Dat zie ik graag gebeuren bij zulke lekkere sletjes als jij, om verder te gaan met “Anja, ik heet Anja Bos”

Anja liep wit weg. Katja vervolgde met denk maar niet dat de film hier het enige exemplaar is. Er zijn meerdere kopieën. Hoe, stamelde Anja. Wat, in dit digitale tijdperk moet toch zelfs een agente weten wat een webcam is. Zei Sofie. Anja probeerde zich te herstellen. Het filmen en verspreiden van sexueel getint materiaal zonder toestemming van degenen daarin is verboden. Daarop staan hoge straffen meisje. Katja sloeg terug, En die zijn vast niet zo hoog als de straf voor een politieagente die misbruik maakt van haar functie en een minderjarige chanteert tot seksuele handelingen. Anja wist dat ze had verloren, ze kon geen kant op. Als de film openbaar werd gemaakt, zou ze niet alleen haar baan en reputatie kwijt zijn, ze zou direct worden vervolgd. De gevangenis is ook in Nederland geen goede plek voor een ex-agente.

Nou zei Katja, terwijl ze haar korte rokje iets omhoog deed. Ze had geen slipje aan en haar kale natte kutje was goed zichtbaar. Ik word erg geil van deze film en nu heb ik toch echt hulp nodig. De politie is er toch om de bevolking te dienen? Waarom ga je niet op je knieën om me te helpen.

Anja wist dat ze geen keus had en dat kale kutje zag er toch wel heel lekker uit. Ze liep naar Katja toe, ging door haar knieën en begon te likken. Eerst langzaam, maar steeds sneller. Na enige tijd ging haar tong naar de klit van Katja. Oohh, Katja zakte bijna door haar knieën, terwijl ze kreunde. Wat was dat lekker. Linda pakte snel haar telefoon en begon op te nemen. Dit was een te mooie buitenkans. Ze zette haar telefoon op een kastje, zodat de hele kamer in beeld was. Dit was overigens niet nodig. Sofie en Katja hadden al genoeg camera’s in de woonkamer geplaatst.

Het zag er zeer geil uit, een politieagente in uniform die het kutje een meid van zestien aan het likken was. Het was duidelijk dat Katja aan het genieten was. Haar ademhaling ging steeds sneller en veranderde in gekreun. Ooh, aahh ja, sneller, ga door. Anja pakte met een hand het strakke kontje van Katje en stak drie vingers van de andere hand bij Katja naar binnen. Ooohhh kreunde Katja. Ze pompte haar vingers heen en weer, terwijl ze doorging met likken. Aahh, ja ja ja, Katja kwam schreeuwend klaar.

Nou, nu je dit uit je systeem hebt, ga ik weer verder met patrouilleren. Aahh zei Katja quasibedroefd, maar dat kan toch helemaal niet. Je hebt je werk in dienst van het volk nog niet afgerond. Mijn vriendinnen hebben moeten toekijken en zijn nu zeer geil. Ze moeten echt even worden geholpen. Terwijl Katja dat zei, deden Sofie, Francien en Linda hun kleren uit. Geen van hen droeg een slipje. Anja zag dat Francien en Linda kaal waren geschoren. Sofie had een net streepje boven haar kutje. Het was duidelijk dat het rode haar echt was.

Sofie nam direct de leiding. Ze ging op de bank zitten en zei, je begint met mij en spreidde heel sexy haar benen. Oh je bent nogal overdressed, kleed je eerst maar even uit. Anja had geen keus en was eigenlijk al behoorlijk geil geworden van het likken van Katja en van het feit dat ze werd gedomineerd. Bovendien, Sofie, Francien en Linda waren wel heel lekkere sletjes. Ze kleedde zich uit. Sofie bewonderde het strakke gespierde lichaam van Anja, het was duidelijk dat ze veel sportte, maar ze had nog duidelijk haar vrouwelijke vormen. Anja knielde voor de bank en begon Sofie te likken. Terwijl ze dat deed gingen Linda en Francien naast Sofie zitten, ze zeiden een rijtje is wel zo makkelijk voor je. Terwijl Anja begon te likken, dacht Sofie, oohh wat is dit lekker ze heeft duidelijk veel ervaring.

Francien begon ondertussen met haar handen de borsten van Sofie te kneden. Sofie werd steeds opgewondener. Haar kutje werd gelikt door een politieagente en haar vriendin was bezig haar borsten te verwennen. Oohh wat was dat lekker, ze werd steeds opgewondener. Ze begon zachtjes te kreunen, aahh, aahh.

Ineens voelde Anja een hand tussen haar benen omhoog komen. Hij streelde zachtjes van achteren haar benen en kwam uit bij haar kutje. Zo, hoorde ze Katja zeggen. Wat hebben we hier, je bent kletsnat. Wat ben jij een hoer zeg, je bent gewoon aan het soppen terwijl je wordt gedwongen tot sex. Volgens mij wordt jij helemaal niet gedwongen. Je vindt het heerlijk om te worden gedomineerd. Als je wil dat ik verder ga met je verwennen hoef je alleen maar alsjeblieft te zeggen. Daarna verdween de hand van het kutje van Anja. Anja was zo geil van wat er allemaal gebeurde, ze wist nog maar een ding. Ze moest en zou klaar komen. Ze kwam even los van het kutje van Sofie en zei zachtjes, alsjeblieft, en likte weer verder. Wat vroeg Katja ik verstond je niet, wil je duidelijk en hardop praten. Alsjeblieft smeekte Anja, ik moet komen en ze likte weer verder. Sofie kreunde ondertussen verder. Oohh, aahh ja

Wat ben jij een slet zeg, wat een ongelooflijke hoer. Je wordt gewoon geil hiervan. Nou hoer, ik heb iets voor je en Anja voelde iets hards tegen haar kutje drukken. Katja had met Sofie speeltjes gekocht in de sexshop en begon Anja met een voorbinddildo te neuken. Anja voelde de grote dildo naar binnen dringen, ze werd helemaal gevuld. Katja had in haar jeugdige enthousiasme een enorme dildo gekocht. Gelukkig was Anja haar eigen wapenstok gewend en kon ze het hebben. Ze werd steeds opgewondener. Aan de ene kant was ze een heerlijk kutje aan het likken en aan de andere kant werd ze geneukt door een grote dildo. Katja werd steeds enthousiaster en begon Anja steeds harder van achteren te neuken. Anja begon te kreunen, aahh, ooohh. Sofie kon goed zien hoe de sexy agente haar aan het likken was, terwijl ze zelf van achteren werd geneukt. Ondertussen was Francien ook met haar mond de borsten van Sofie aan het likken. Linda speelde geil met zichzelf. Sofie begon steeds harder te kreunen, ooh ja, ja, jaa jaaa, ze kwam hard klaar en een golf geil spoot uit haar kutje in de mond van Anja. Anja moest haar best doen om het heerlijke geil weg te werken en slikte alles door.

Terwijl Sofie uitgeteld op de bank lag bij te komen van haar orgasme nam Linda snel haar plek in. Anja kon zelf niet op adem komen. Ze had geen andere optie dan het kutje van Linda te likken. Linda pakte Anja bij de haren dichter naar haar kutje. Likken hoer, zo diep als je kan. Dat liet Anja zich geen tweede keer zeggen. Met enorm enthousiasme stak ze haar tong verder in het kutje van Linda. Linda’s kutje was kletnat. Anja kon nauwelijks ademhalen, terwijl ze Linda’s kutje likte en werd ook nog eens hard in haar eigen kut geneukt door Katja. Katja bewoog steeds sneller. Anja begon steeds harder te kreunen. Oohh, oohh ja ja. Ze had het niet meer.

Met iedere beweging werden Anja’s gezicht en vooral haar tong dieper in het kutje van Linda geduwd. Het ritmische gebeuk van het gezicht van Anja en haar likkende tong kregen ook Linda snel opgewondener. Linda was al geil, maar dit was ongelooflijk. Al snel begon ook Linda te komen. Linda en Anja kreunden samen ooh, aahh, aahh, ze wisten niet meer hoe ze het hadden. Linda’s gekreun ging al over in geschreeuw. Haar klit werd zo hard gelikt, ja schreeuwde ze, aaahh ja, ja jaaa. Ook Anja hield het niet meer zij begon ook te komen en daar kwamen ze allebei, ja jaa, jaaa.

Linda zakte onderuit en Anja’s hoofd, kwam tussen haar benen te liggen. Anja snakte naar adem en probeerde bij te komen. Wow wat een orgasme was dat.

Een hand pakte haar bij haar haar. Nee, nee hoertje hoorde ze Francien zeggen, je bent nog niet klaar. Ik moet ook nog komen. Kom op met je hoofd tussen mijn benen. Anja moest op adem komen, maar wist tijd te winnen door Francien te strelen, eerst haar benen, daarna omhoog zachtjes langs haar kutje omhoog. Via haar buik naar haar borsten en weer terug. Francien genoot, ooh wat doe je dat goed. Een beetje voorspel is nooit weg. Anja streelde haar verder met haar hand. Even later was ze voldoende bijgekomen om ook haar andere hand te gebruiken. Ze verplaatste zich zodat ze tussen de benen van Francien kwam en bleef haar met beide handen strelen. Eerst haar borsten, toen haar buik. Vervolgens langzaam naar haar benen. Af en toe raakten haar vingers het kutje van Francien.

Ondertussen was ook Sofie bijgekomen. De vorige dag hadden Katja en zij twee voorbinddildo’s en een aantal vibrators gekocht in de sexshop. Zij had de tweede omgebonden. Ze ging op de bank zitten en zei, kom Anja je mag eerst hierop gaan zitten. Anja gehoorzaamde en Francien slaakte een kreetje van teleurstelling. He dat is niet de bedoeling, mijn kutje is nog niet gelikt en jullie zijn allemaal al klaargekomen, klaagde ze. Rustig maar zei Sofie, je komt zo aan de beurt.

Anja begon de voorbinddildo van Sofie te berijden. Deze was bijna even groot als die van Katja en ooh wat voelde hij lekker in haar kut. Katja gaf Linda en Francien een vibrator. Geniet maar lekker van de show, zei ze. Katja pakte van achteren de borsten van Anja en begon ze te kneden, wow dacht Anja. Ze genoot met volle teugen. Opeens voelde Anja iets van achteren duwen tegen haar kontje, de druk op haar gaatje werd steeds groter. Katja had haar voorbinddildo niet afgedaan. Maak je geen zorgen hoer, hij is nog glad genoeg van dat geil van je, je bent er zo hard overheen gekomen. Langzaam drong de grote dildo in Anja’s kontgaatje naar binnen. Oohh wat deed dat pijn, maar tegelijkertijd werd haar kutje gevuld door die heerlijke voorbinddildo van Sofie. Anja wist niet meer hoe ze het had, pijn en genot streden om voorrang. De dildo in haar kont ging steeds verder naar binnen. Na enige tijd was hij ver genoeg en begon Katja Anja van achteren te neuken. De pijn in haar kontje begon te veranderen in genot. Anja voelde hoe haar kut en haar kontje werden gevuld. Katja en Sofie neukten in hetzelfde ritme. Oohh het werd steeds lekkerder. Katja werd nog opgewondener en begon bewoog tegen de neukende Katja en Sofie in. Ze ging sneller ademen.

Linda en Francien waren zichzelf aan het verwennen met hun vibrators en genoten van de show. Het was echt fantastisch om te zien hoe die hoer van een politieagente de twee dildo’s van Katja en Sofie aan het neuken was. Francien kreeg een idee. Ze deed de dildo weg en ging op de bank staan tussen de neukende Sofie en Anja in. Dat mondje gebruik je alleen maar om te kreunen slet, gebruik die maar voor iets nuttigs. Ze pakte het hoofd van Anja en drukte die in haar natte kutje. Anja zocht naar houvast en kreeg alleen het lekkere kontje van Francien te pakken. Hierdoor duwde Francien Anja’s gezicht nog meer in haar kutje. Likken slet. Anja had geen keus en begon al kreunend en neukend te likken.

Francien was kletsnat, Anja had moeite met ademhalen en moest steeds meer van het geil uit Franciens kutje wegwerken. Tegelijkertijd werd ze door Katja en Sofie van beide kanten geneukt. Anja begon te kreunen, oohh aahh ja. Ze voelde een tweede orgasme aankomen. Mijn god wat was dit lekker. Een kutje in haar mond om te likken en twee grote dildo’s in haar. Katja en Sofie werden steeds enthousiaster en begonnen harder te neuken. Francien vond het allemaal fantastisch. Die geile agente die ze al vaak van een afstandje had bewonderd. Die haar altijd arrogant had benaderd was nu haar kutje aan het likken. Oh wat was ze geil. Lik me kreunde Francien.

Anja had het niet meer, jaa, kreunde ze jaaa, ooh aahh. Haar tong ging heen en weer in het kutje van Francien en haar mond botste door het enthousiaste geneuk steeds weer tegen het kutje aan. Francien begon daardoor steeds meer te stromen en kreunde enthousiast mee, oohh aahh ja lik me slet. Anja begon te komen en daar ging ze oooh jaa jaaa terwijl Anja kwam begon Francien ook te komen een waterval kwam los en Anja’s mond liep vol met kutgeil. Ooh aaahh jaa jaaa schreeuwend kwamen ze allebei klaar.

10 minuten later kwam Anja bij ze lag naakt op de bank en de armen van Katja. Francien en Sofie waren met elkaar aan het spelen Linda verwende zichzelf nog steeds met een vibrator. Op dat moment kwam er geluid uit de portofoon van Anja.

Meldkamer voor agent Bos, meldt je agent Bos. Linda pakte de portofoon uit de spullen van Anja en bracht deze naar haar. Katja fluisterde in haar oor je was toch niet van plan om weg te gaan. Anja’s hoofd duizelde. Ze pakte de portofoon aan en zei, agent Bos hier. Ik heb de melding van de insluiper onderzocht. Het is een loos alarm. Anja voelde de hand van Katja haar strelen. Hij ging steeds dichter naar haar kutje. Katja begon ondertussen aan het oorlelletje van Anja te sabbelen. Anja onderdrukte een kreetje. Is alles goed, kwam er vanuit de meldkamer. Je klinkt een beetje raar en we horen rare geluiden. Francien, Linda en Sofie deden niet echt hun best hun gekreun te onderdrukken. Ja, Er zijn hier een paar meiden alleen thuis die heel erg overstuur zijn. Ik denk dat ik hier nog wel even zit om ze rustig te krijgen. De hand bereikte haar kutje. Anja hield een zucht van genot in. Ik denk dat ik van hieruit rechtstreeks naar huis ga en me niet meer op het bureau meldt. Dat moet geen probleem zijn. Het is toch een rustige avond. Over en uit. Kwam er met moeite uit. Anja begon al weer sneller te ademen, terwijl de hand haar kut verwende. Geen probleem kwam er vanuit de meldkamer. Als er iets is roepen we je op, over en uit.

Anja ging met Katja mee naar haar slaapkamer, terwijl Linda, Sofie en Francien nog even doorspeelden. De volgende ochtend werd Anja wakker omdat er iets heerlijks voelde. Ze lag op een zacht bed en voelde iets tussen haar benen. Anja keek naar beneden en zag Katja haar kutje likken. Oohh wat een manier om wakker te worden. Het duurde niet lang of ze kwam klaar. Na zich even te hebben opgefrist in de badkamer liep ze naar beneden om haar spullen te pakken. Wat een nacht zeg. Daar zag ze drie naakte tieners in de woonkamer liggen. Sofie lag tussen Francien en Linda is te slapen een voorbinddildo zat nog in haar beide gaatjes. Anja pakte haar spullen en wilde zich aankleden.

Alsjeblieft hoorde ze blijf nog even. Katja stond in de deuropening. Op een openstaand blouseje na was ze naakt. We kunnen nog even ontbijten. Je dienst moet ondertussen voorbij zijn. Anja zag de smekende blik van Katja en besloot mee te gaan naar de keuken om te ontbijten. Haar dienst was voorbij en ze was nu toch twee dagen vrij. Bovendien had Anja enorme honger. Francien, Linda en Sofie kwamen even later ook de keuken binnen. Hoi, is er ook wat voor ons. Na het ontbijt gingen ze weg.

Anja keek naar Katja, de tiener zag er enorm sexy uit in alleen een openvallend blouseje. Ze vermande zich en zei, het wordt ook tijd voor mij om te vertrekken. Ik geloof trouwens dat jij een videofilm te wissen hebt. Ja zei Katja. Ik zal de film van onze eerste ontmoeting wissen. Kan ik je vaker zien. Nee, dat lijkt me niet verstandig, ik ben eind twintig en politieagente. Jij bent minderjarig. Ik denk dat we elkaar wel vaker zullen zien en wie weet zei Katja met een glimlachje.

Een jaar later was Katja bij Anja thuis, ze vierden dat ze een jaar bij elkaar waren. Niet te geloven wat er uit te snel rijden kan ontstaan zei Katja. Ik kan nog steeds niet geloven dat je na die tweede nacht bij me terug kwam. Nou zei Anja, dat kan iets te maken hebben met het feit dat je die tweede nacht ook hebt gefilmd. Aahh, zei Katje en kuste Anja op haar lippen. Ben je daar nog steeds boos over. Daar hebben we het zometeen wel over. Zei Anja terwijl ze Katja begon uit te kleden.

Einde.

Zoek naar meer verhalen van Visje...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2119x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8861x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7825x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8570x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13000x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8539x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net