Opwindend.Net
Datum: 30-10-2017
Stemmen: 30x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 7152x
Lengte: Kort
Heerlijk Weekend - 2
Door Desteny - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Heerlijk Weekend - 1

Hoi lief Dagboek, toen ik Lizzy zo bezig zag werd ik zelf ook behoorlijk geil. Ik voelde mij schuldig dat ik haar niet op gepaste wijze heb bedankt en nu moest ze het doen met een kunst lul. Ik fluisterde in haar oor dat ik haar heerlijke kutje zou likken. Ze keek me met grote blije ogen aan. Ohh graag Des. Ik zei dat ik het nog nooit eerder had gedaan. Jij kan dat echt wel hijgde Lizzy. Ze trok die dildo uit haar kut en deed haar benen wijd uit elkaar. Ik kroop tussen haar benen en begon haar dijen te zoenen om uiteindelijk bij haar kale kutje te komen. Het rook eigenlijk best lekker. Ik kuste haar lipjes en ging met mijn tong op zoek naar haar klitje. Lizzy leek door een bij gestoken toe ik haar clitje met mijn tong raakte Aaaahhhh lekkerrrrrr.

Meer aanmoedigingen had ik niet nodig lief Dagboek. Vol overgave stortte ik mij op haar gezwollen clit. Ik likte sabbelde en zoog er op. Lizzy schreeuwde het uit. Oooohh Des wat lekker is dat. Terwijl ik haar clitje verwende stak ik 2 vingers in mijn mond om ze wat vochtig te maken en zonder een waarschuwing ramde ik ze ik haar kletsnatte kut. Even snakte ze naar adem. Oh ja Des lik me en neuk me met vingers klaar. Ik ben boter geil laat me heerlijk hard komen lieverd, hijgde ze. Ik besloot haar te plagen en trok mijn vingers uit haar natte spleet.. Zo zei ik mevrouw is dus geil. Hoe geil ben je dan vroeg ik. Heel erg geil Des alsjeblieft doe die vingers terug in mijn poes! Hoe heet dat vroeg ik. Mijn kut !!! schreeuwde ze. En wat moet ik dan doen vroeg ik plagend. Mij klaar neuken pleas Des toen nou jammerde het meisje onder mij. Ik stak mijn vingers weer een stukje in haar kutje. Wat ben je nu vroeg ik op strenge toon. Ik ben een stout meisje Des. Lief Dagboek ik genoot van dit spelletje en ging er dus nog even mee door. Nou zei ik terwijl ik mijn vingers er weer een stukje uit trok je bent veel erger hoog. Goed goed jammerde Lizzy ik ben gewoon een super geile sloerie riep ze, en als beloning duwde ik mijn vinger weer diep in haar heerlijke scheur. Ik voelde lief Dagboek dat ze ging komen. Haar hoofdje sloeg links rechts op haar kussen, ze begon te schreeuwen en haar lijf schokte toen snoeihard klaar kwam Ik kon alle geile sappen niet eens op likken maar het meest had ik wel. Ik gaf haar een lange geile tong kus zodat zij ook haar eigen kutsap kon proeven. Oh Des dat was zalig. wat kan jij iemand gek maken. Ik ben een geil wijf maar jij bent nog veel erger hoor geile slettebak. Ik vind het heerlijk lief Dagboek van me als ze mij zo lag uit te schelden.

Nadat vooral Lizzy weer wat was bijgekomen trok ze mij van bed en kom eens mee. We liepen naar de badkamer.Lizzy trok mij de douche in en ging dicht tegen mij aan staan. Plots voelde ik een warme glod tegen mijn buik. Ik wilde mij los rukken maar ze hield me stevig vast. Idioot riep ik je staat tegen mij aan te pissen. Lekker toch riep Lizzy. En eerlijk gezegd vond ik het niet echt vervelend. Als jij moet plassen moet je dat gewoon doen hoor zei Lizzy. Door dat geplas van haar moest ik zelf ook best plassen. Ik hield het niet langer tegen en liet het lopen.Hou het even in riep Lizzy en ging op de grond van douche zitten, recht onder mij. Laat maar komen riep ze. Lief Dagboek het was een heerlijk gevoel gewoon je plas laten gaan. Ik pieste haar over haar heerlijke tieten. Lizzy kraaide het uit van plezier. Toen ik uitgeplast was stond ze op en gaf mij een heerlijke tonglebber.

Toen hebben we samen heelijk een douche genomen. Dat was meer dan alleen maar douche natuurlijk he... hi hi hi

Zoek naar meer verhalen van Desteny ...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Ruby, Twee Jaar LaterDoor: Yan
Gelezen: 5260x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-07
9.1
:: Een Crush Op Een Docent - 9Door: Petit Tigre
Gelezen: 5105x
Reacties: 8
Lengte: Kort
Tags: Lesbisch, Tiener, Docent
12-07
8.7
:: Het Dagboek Van Jolijn - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 5560x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-07
9.2
:: Het Dagboek Van Jolijn - 1Door: Sam The Eagle
Gelezen: 9549x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-07
8.7
:: In De KleedkamerDoor: Sexdreamer
Gelezen: 15942x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbische, Groepsex, Extreem, Tiener
24-06
7.2
:: Een Crush Op Een Docent - 8Door: Petit Tigre
Gelezen: 9453x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-06
8.2
:: Dominicaanse Republiek 2Door: Leanne
Gelezen: 9514x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.3
:: Tasya - 5Door: Sam The Eagle
Gelezen: 6887x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-06
9.0
:: Dominicaanse Republiek - 1Door: Leanne
Gelezen: 15084x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-05
7.9
:: Mega Mendi - 4Door: ToiSletje
Gelezen: 5865x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.2
:: Zusje Van Mijn CollegaDoor: Jessica
Gelezen: 22831x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verliefdheid, Jonger
28-05
9.3
:: Het Feestje Na De HousewarmingDoor: Justhorny
Gelezen: 14072x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-05
8.9
:: De Nieuwe CollegaDoor: Justhorny
Gelezen: 13929x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
:: Tasya - 4Door: Sam The Eagle
Gelezen: 6062x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-05
8.9
:: OnverwachtDoor: Tom Hendriks
Gelezen: 13938x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 782