Opwindend.Net
Datum: 27-12-2017
Stemmen: 67x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 17312x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Een Wilde Worstelmiddag - 1
Door Claudia - Zoek naar meer...

Mijn naam is Claudia, een 43-jarige gescheiden moeder en sinds enige tijd bevriend met Anneke, 39 jaar. Ik ben haar eens tijdens een avondje uit tegen gekomen en sindsdien zijn we regelmatig samen Het is heerlijk samen, maar een relatie heb ik nog niet zo'n behoefte aan. Ze heeft mij gevraagd mee te gaan naar een feestje bij een vriendin van haar, ik zou het wel leuk vinden zei ze. Ik besluit met haar mee te gaan en op zaterdag komt ze mij begin van de middag ophalen. Het is heerlijk weer, ik ben gekleed in een luchtig zomerjurkje. In mijn tasje mijn bikini, want ik begreep dat we naar een luxe villa met zwembad zouden gaan. Anneke belt aan en zie haar vrolijke gezicht als ik open doe. 'Zo, ben je er klaar voor?' vraagt ze en geeft mij drie zoenen. 'Reken maar.' en ik loop met haar mee naar de auto. Ik bekijk Anneke,'lekker uitdagen gekleed meid' zeg ik kijken naar haar strakje jurkje en open decolleté, ze lacht. Onderweg vertelt Anneke wat over feestjes bij haar vriendin. Er komen enkel vriendinnen die allen een vriendin mee mogen nemen en het kan soms een behoorlijk dolle boel worden verzekerd Anneke mij.

Bij Anneke haar vriendin, Kim, aangekomen zie ik dat ze in een mooi groot en vrijstaand huis woont. 'Dit is nog maar het begin' zegt Anneke. 'Ze heeft een enorme tuin met zwembad hierachter'. Kim opent de deur en heet ons welkom. Ik ben verrast door haar ontvangst, ze staat voor ons in een jurkje net over haar billen en waar flinke tieten bijna uitpuilen. 'Kom maar verder, de anderen zijn er al' zegt ze.

We lopen door het huis en lopen de tuin in. Daar staat al een groepje van ongeveer 10 vrouwen en alleen heerlijk zomers gekleed, er staan er zelfs al 2 in bikini, die zijn blijkbaar al in het zwembad geweest. Er zijn vrouwen van verschillende leeftijd aanwezig zo te zien, maar denk dat er samen met mij maar één 40-plusser is. We krijgen een roseetje en Kim neemt het woord. 'Sommigen onder ons kennen mij al een beetje, maar voor een aantal anderen zal dit nieuw zijn. Voor de mooie middag heb ik een spannend spelletje bedacht. Jullie hebben het opblaasbadje wellicht al zien staan. Deze zal straks gevuld worden met olie en dan zullen we met elkaar gaan olieworstelen. Ik trek straks mijn scheidsrechtsterspakje aan en zal loten wie tegen wie zal strijden. Lijkt jullie dat wat?' Ik kijk bedenkelijk naar Anneke en zie haar glunderen. Dat had ze mij wel even mogen vertellen denk ik, maar een beetje speels rollen in de olie lijkt mij ergens toch ook wel opwindend.

Kim loopt naar binnen en komt een paar minuten terug in een sexy scheidsrechtsterspakje waar, net als in haar jurkje, haar grote tieten ook weer bijna uitpuilen. Ze spuit de olie in het badje en schrijft onze namen op een papiertje, waarna ze loot wie er tegen wie mag. Anneke kijkt mij uitdagend aan, die wist hier vast meer van denk ik. 'Spannend he', zegt ze. 'Had je mij dit niet kunnen vertellen?' vraag ik haar. 'Ach misschien was je dan misschien niet mee gegaan en straks vind je het leuk en heb je een heerlijke middag' lacht ze.

De eerste twee dames die het badje in mogen zijn Inge en Ilona. Inge schat ik rond de 40 en Ilona zal eind 20 zijn. Inge schiet snel uit haar kleren en stapt in bikini het badje in. Ilona kleedt zich wat vertwijfeld uit, die is hier ook voor het eerst denk ik. Toch stapt ze ook in haar bikini het badje in. Inge haar bikinitopje is goed gevuld, Ilona wat kleiner, maar geef haar toch ook wel een C-cup. 'Inge, jij kent dit nog wel van vorig jaar zegt Kim, jou hoef ik niets te zeggen' en Kim wendt zich tot Ilona. 'Je verliest als je opgeeft, of als ik zeg als er een verliezer is. Verder ga je door zolang ik niet ingrijp.' Ilona knikt en Kim doet een stap terug en geeft het teken te beginnen.

De vrouwen draaien wat om elkaar heen en Inge valt als eerste aan. Ze grijpt Ilona bij de bovenarmen en probeert haar omver te krijgen. Op de glibberige bodem glijdt Ilona uit en valt op haar buik. Inge gaat snel op haar zitten en trekt haar bikinitopje los. Ik kijk wat verschrikt naar Anneke, ze lacht. 'Ja schat, dat mag.' Ilona lijkt er ook van te schrikken, maar als ze haar tieten wil verbergen kan ze de strijd met Inge verder niet aangaan. Inge draait Ilona onder haar om, waardoor ze op haar rug onder Inge komt te liggen. Inge kijkt uitdagend op Ilona neer 'kom maar op hoor, zolang de scheidsrechtster niet ingrijpt mag alles' lacht Inge met een geile blik. Inge grijpt Ilona bij haar tieten en begint er uitdagend in te kneden, Ilona is nog wat overrompeld door wat haar overkomt. Ilona trekt dan ook het topje van Inge af en Inge haar tieten vallen bloot. Inge kijkt weer uitdagend naar Ilona en pakt haar bij de polsen die ze boven haar hoofd op de bodem van het badje drukt. Ze hangt over Ilona heen en drukt haar tieten bij Ilona in haar gezicht. Wild schudt ze ze heen en weer. 'Hmmm geil he' zegt Anneke. Ik knik wat bedenkelijk, maar merk eerlijk gezegd toch wel dat dit mij opwindt. Dan draait Inge zich vlug om op Ilona en gaat bovenop Ilona haar gezicht zitten. Ilona haar armen geklemd onder de benen bij Inge, terwijl ze uitkijkt op Ilona haar glimmende lichaam. Ze wrijft de olie wild over Ilona haar tieten en glijdt met haar handen over het bovenlichaam van Ilona die niets kan beginnen. Ze glijdt met een hand het broekje in van Ilona en wrijft over haar lipjes. We horen Ilona kreunen, ze kronkelt, maar kan geen kant uit. Inge begint Ilona te vingeren en de anderen kijken opgewonden toe. Na een aantal minuten machteloos gevingerd te worden komt Ilona kreunend en schokkend klaar. 'We hebben een winnares' roept Kim. Inge stapt van Ilona af, helpt haar overeind en geeft haar een knuffel. Ilona lijkt nog even bij te moeten komen van wat haar net overkwam, maar lijkt toch wel genoten te hebben. 'Als je klaarkomt verlies je?' check ik even snel bij Anneke, ze knikt.

Kim stapt in het badje. 'Dit was een heerlijk begin, maar Ilona had weinig in te brengen helaas. Inge had natuurlijk al de ervaring van vorig jaar. Het volgende potje gaat tussen twee nieuwelingen, Claudia en Lianne. Ik kijk verschrikt naar Anneke, 'ik nu al?' en Anneke knikt weer. Ik kijk om mij heen en zie een slanke meid van begin 30 haar rokje en blouseje uittrekken. Een klein strak goed gevuld bikinitopje komt tevoorschijn. Hmmm wel een leuke meid denk ik. Ook ik ontdoe mij van mijn zomerjurkje en mijn bikini komt tevoorschijn. Ik stap het badje in en neem plaats tegenover Lianne. Ik glimlach naar haar en geef haar een hand. 'Jullie hebben gezien hoe het er net aan toe ging, veel succes en plezier!' zegt Kim.

Ik wil mij natuurlijk niet laten kennen voor al die andere vrouwen en na het eerste potje ben ik ook al wat opgewonden geraakt, maar nu mag ik zelf. Lianne zoekt gelijk de aanval en stapt op mij af. Ze probeert mij aan de bovenarmen omver te krijgen, maar ik hou stand. Dan grijpt ze mij bij de haren. 'Aaaahh laat los!' kreun ik. Lianne houdt vast en trekt mij naar de bodem van het badje. Ze gaat op mij zitten en trekt ook gelijk mijn bikinitopje los. Mijn tieten vallen bloot en ik weet dat verbergen geen nut heeft, ik moet mij gewoon verzetten. Ze bedenkt zich geen moment en begint stevig in mijn tieten te kneden. Even kijk ik opzij en zie Anneke opgewonden toekijken. Lianne kijkt op mij neer en ik grijp naar haar topje, ik trek het los en gooi het opzij. Grijp naar haar tieten en we kneden nu in elkaars tieten.

Ik kronkel onder Lianne en druk mijn heupen omhoog in de hoop haar van mij af te werpen. De 3e poging is het raak en ze valt naast mij neer. Snel kruip ik op haar en grijp haar nog eens flink bij haar tieten. Ik trek uitdagend aan haar tepels, dit tot luid gejoel van de vrouwen om ons heen. Ik bedenk mij dat veel is toegestaan en moet dan ook maar gemeen zijn als ik wil winnen. Ik grijp het bikinibroekje van Lianne achter mij vast en trek het hard tussen haar lipjes. Ik hoor haar kreunen. Ik raak steeds meer opgewonden en merk dat ik er eigenlijk wel van geniet deze strijd. Ik glij omhoog over Lianne haar glimmende lichaam en klem haar armen onder mijn benen langs haar lijf. Mijn bikinibroekje tegen haar kin en kijk uitdagend op haar neer. Dit zal ze toch niet verwacht hebben denk ik.

Ik begin tegen haar gezicht op te rijden en grijp haar tepels achter mij vast en trek er speels aan. Ik hoor haar kreunen en kijk even triomfantelijk de kring rond. Ik zie de vrouwen opgewonden toekijken en lijken onder de indruk te zijn. Ik ga misschien wat te veel in Lianne op en geef haar de kans los te komen. Snel werpt ze mij van haar af, ik val op mijn buik en voel haar op mijn kont gaan zitten. Ze pakt me bij de haren en trekt mijn hoofd naar achter. 'Nu is het mijn beurt' hoor ik haar in mijn oor sissen. Ik voel mijn tieten los komen van het badje en deze bungelen onder mij. Met een van pijn vertrokken gezicht kijk ik recht naar Anneke, die lijkt wel te genieten van dit schouwspel, gezien haar tepels die door de stof prikken. Lianne trekt mijn bikinibroekje dan ook hard omhoog en ik geef een luide kreun. Ze pakt mijn polsen bij elkaar en bindt er snel een bikinitopje omheen, ik kan niets meer beginnen. Lianne kijkt naar de scheidsrechtster, maar ze geeft aan dat Lianne nog even door mag gaan.

Lianne laat dat geen twee keer zeggen en laat duidelijk merken wie de sterkste is. Eerst neemt ze mijn tieten stevig onder handen. Ze knijpt er fel in, trekt aan mijn tepels en slaat er tegen aan, waardoor ze wild heen en weer zwiepen. Mijn polsen liggen boven mijn hoofd bij elkaar gebonden. Lianne rukt mijn bikinibroekje uit en slaat plagerig op mijn lipjes. Bij elke tik slaak ik een kreun. 'Is dit wat jullie willen' vraagt ze triomfantelijk en de vrouwen joelen. Dit heb ik weer denk ik, ik word hier vernederd. Ze trekt haar broekje uit en laat haar natte kutje op mijn gezicht zakken. Intussen voel ik hoe ze wild over mijn lipjes wrijft en er schieten twee vingers naar binnen. Ik ben verloren denk ik en moet het laten gebeuren. Ik ben al bloedgeil en nu begint ze mij nog te vingeren ook. Vlug gaan haar vingers op en neer in mij. Al snel kom ik luid kreunend klaar, waarop Lianne nogmaals triomfantelijk laat merken dat ze gewonnen heeft. Ze maakt me los en helpt mij overeind. Ze geeft me een knuffel. 'Hmmm je was de sterkste, maar het was heerlijk' kreun ik zachtjes in haar oor.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Wilde Worstelmiddag - 2

Zoek naar meer verhalen van Claudia...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2095x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8851x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7821x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8568x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12324x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 12998x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8538x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11807x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net