Opwindend.Net
Datum: 26-01-2018
Stemmen: 200x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 31233x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Femke Moet Nablijven In De Klas
Door Frenky - Mijn Profiel Pagina

"Femke let op!!!"

Met een pets sloeg de lerares wiskunde met haar hand op de tafel en ik schrok me de pokken.

Ik zat lekker weg te dromen, aan mijn komende weekend te denken, heerlijk naar het strand met mijn vriendinnen.

"Wil jij de klas vertellen wat ik zojuist gezegd heb?" Mevrouw Jansen, de wiskunde lerares stond voor me. Haar opgestoken blonde haar, haar zwarte bril, witte blouse, hoog dicht geknoopt en haar grijze rok tot vlak over haar knieŽn, de gladde panty's omhulde haar mooie stevige benen die weer in hoge pumps gestoken waren. Toppunt van zedigheid.

Ik keek mevrouw Jansen aan, ik bloosde en zei dat ik het niet wist, het was al niet mijn sterkste punt, wiskunde, hoe kon ik zo stom wezen.

"Ik denk dat dat we een nablijver hebben, je hebt al niet zo'n heel best cijfer voor je wiskunde, dat wordt er zeker niet beter op als jij je niet beter gaat concentreren, Jongedame" zei mevrouw Jansen heel streng, vooral dat Jongedame kwam er heel pinnig uit. "Hoe laat ben je vrij?" vroeg mevrouw Jansen me.

"Kwart over vier" antwoordde ik.

"Mooi" zei mevrouw Jansen, "kom dan naar me toe en neem je schriften en je wiskundeboeken mee"

"Kut" dacht ik, "ik moest om half vijf bij mij broertje zijn om hem op te halen van school"

"maar mevrouw Jansen" ging ik door "Ik moet mijn broer ophalen van de naschoolse opvang, ik kan echt niet"

"dat is dan jouw probleem" zei ze heel erg geÔrriteerd, "jij hebt het dit veroorzaakt, jij lost dit op"

De bel ging en iedereen stond op, liep naar de uitgang en ik liep naar mevrouw Jansen. "mevrouw Jansen kunnen we dit niet anders oplossen, ik kom zwaar in de problemen als ik Johnny niet ophaal" zei ik bijna smekend.

Mevrouw Jansen keek me aan, de hooghartigheid droop ervan af, ze pakte een briefje, schreef er iets op en gaf het me, "8 uur vanavond, daar zijn" zei ze bits en wuifde met haar arm dat ik weg moest gaan. Maar voor ik de deurknop vasthad, siste ze me na "hou je mond hierover, begrepen"

Ik was heel verbaasd en liep met mijn gedachte de klas uit naar de volgende les, en de lessen volgden elkaar op en voor ik het wist was het kwart over vier en liep ik naar buiten, pakte mijn fiets en liep er mee naar de weg. Ik keek even om en zag mevrouw Jansen het gebouw uit lopen, haar grote borsten bewogen in haar blouse en haar mooie heupen zorgden voor een mooi geheel, helemaal zoals ze liep, ze leek wel van een Pin-Up plaatje weggelopen.

Ze zag me, keek me aan, en ik zag een subtiele beweging van haar wenkbrauw dat ze me gezien had. Ik wachtte tot ze langsliep en hoewel ze me geen blik waardig keurde hoorde ik haar fluisterend zeggen: "vergeet niet, 8 uur."

Ik keek haar na en ik zag haar heupen wiegen, ik kreeg daar hele speciale gedachtes bij en de kriebel onder in mijn buik.

Na het eten vertelde ik mijn ouders dat ik naar een vriendin ging, ik wist niet hoe laat het zou worden en liep de deur uit. Mevrouw Jansen woonde in een andere wijk, niet te ver weg, maar het was duidelijk een duurdere wijk dan waar ik woonde.

Ik kwam aan in de straat die ze opgeschreven had en ik zag de wagen van Mevrouw Jansen voor de deur staan, ik liep het pad op door de voortuin en belde aan. De deur werd opengedaan en mevrouw Jansen zag er geweldig uit. Ze had haar haren los, geen bril en haar stijve kleding was vervangen door een vlotte niets verhullende jurk met een prachtige diepe decolletť.

"Kom binnen Femke" zei ze "trek je jas uit en maak het jezelf makkelijk, en hier heet ik Agnes" Ik was totaal verbaasd door de vriendelijke toon in haar stem, haar geweldige sexy uiterlijk en haar ontspannen manier van bewegen. "Ja, dank u mevrouw Jansen" brabbelde ik

Agnes legde een vinger op mijn mond en fluisterde "hier is het Agnes" ze haalde haar vinger weg en haar lippen vervingen haar vinger, ze kuste me, niet gewoon maar haar lippen op de mijne, haar mond opende zich en haar zachte warme tong drong in mijn mond, automatisch beantwoordde ik de kus en onze tongen omslingerde elkaar en waren verwikkeld in een hete sensuele kus. Ik voelde de grote borsten van Agnes tegen de mijne aan die ook niet al te klein waren. Agnes wat iets groter waardoor ik op mijn tenen stond terwijl ik haar zoende, en daardoor trok mijn shirtje iets omhoog, toen voelde ik de warme handen van Agnes onder mijn shirtje gaan om daar mijn borsten vast te pakken en mijn tepels te zoeken. Mijn tepels zwelden op zoals ze nog nooit gedaan hadden en ik gaf een kreun van genot.

Agnes fluisterde in mijn oor: "ga je mee naar de woonkamer, daar is het veel gezelliger" Ik was helemaal van mijn ŗ propos en besefte nu pas wat er speelde. "wow, wat was dat...dat was heerlijk...maar u bent een vrouw...mijn lerares...ben ik lesbisch...wat nu." Weer legde ze haar vinger op mijn mond en nam me mee de kamer in.

In de kamer stond een grote rode bank voor de knetterende openhaard, "ga zitten, wil je wat drinken?" vroeg Agnes. "ja graag" antwoordde ik, "mag ik wat cola of zo."

Agnes kwam terug met een glas cola en een glas wijn en ze kwam naast me zitten, ze zette de glazen op tafel. Ze keek me aan sloeg haar armen om mijn nek en begon me weer te kussen. Nu was ik niet meer verbaasd, maar ik deed actief mee, het was heerlijk, spannend en broeierig. Agnes trok mijn truitje uit en ik lag daar alleen met mijn BH en mijn jeans nog aan, voor haar. Haar handen gleden over mijn lijf, vonden de sluiting van mijn BH en die verdween met een zwaai achter de bank. Agnes pakte mijn borsten en kneedde ze zachtjes, kneep heel behoedzaam in mijn tepels en boog zich voorover en nam stuk voor stuk mijn tepels in haar mond en likte ze tot ik gek van verlangen werd. Ik hijgde en voelde de nattigheid in mijn slip en ik wilde meer. Agnes voelde mijn ongeduld en met haar tong trok ze een nat spoor naar mijn navel, daar knoopte ze mijn jeans los en trok die over mijn kont heen en nam gelijker tijd mijn slipje mee. Ze boog zich over me heen en kuste mijn venusheuvel, ze voelde mijn zachte blonde schaamharen en kuste er zachtjes op. Toen vond haar tong, terwijl ze mijn lipjes spreidde, mijn kittelaar. Toen haar tong mijn gevoelige plekje raakte voelde het alsof er een stroompuls door me heen ging en ik duwde mijn heupen richting haar gezicht. Ze sloot haar lippen zachtjes op mijn klitje en zoog er zachtjes op terwijl haar vingers bij me naar binnen drongen, die bewoog ze langzaam in en uit en ik voelde de kriebels sterker worden. Natuurlijk was ik al vaker klaar gekomen, ook bij jongens, maar zij bracht iets teweeg bij me, wist de juiste plekjes te vinden, het was hemels. Ze voerde het tempo op, zowel met haar vingers als met haar tong over mijn klitje en voor ik goed en wel doorhad wat er gebeurd was, zat ik midden in een knetterend orgasme waar ik alle controle verloor.

Agnes stond nu op, ik zakte onderuit en keek naar haar, ze ritste behendig op haar rug haar jurk open en stapte eruit. Ze had mooi luxe lingerie aan dat licht doorschijnend was, ik zag haar donker tepels door de stof en gaar tieten waren zeker een maat groter dan mijn D-cup. Ze had een minuscuul slipje aan en ik zag dat ze helemaal kaalgeschoren was, "dat wil ik ook" dacht ik, haar benen zaten in panty kousen en de brede stof band die de kousen op de plaats moesten houden zaten perfect om haar benen heen. Ze stond nog steeds op haar hoge hakken en ik hoopte dat ze die aan zou houden. Ze haakte haar bh los en haar borsten bleven gewoon rechtop staan, met de tepels hard priemend vooruit, toen haakte ze haar duimen achter het elastiek van haar slipje en stroopte het naar beneden en stapte ze eruit.

Ze stak haar hand uit en vroeg me op te staan, ik stond op en ze nam mijn hoofd tussen haar handen, leidde mijn hoofd naar haar borsten en ik nam haar tepels in mijn mond. Ik zoog aan haar dikke tepels en likte haar tepelhoven. Ik hoorde Agnes langzaam heviger ademhalen. Mijn handen gleden over haar gladde buik over haar gladgeschoren venusheuvel en toen vond ik haar schaamlippen. Alsof ik nooit anders had gedaan sleet ik haar schaamlippen vaneen en vond daar haar klitje, zeg maar gerust haar klit. Haar klit was zo groot als een klein piemeltje en terwijl ik vol bewondering haar klitje streelde knikte ze door haar knieŽn van genot. Ze ging op de bank zitten en spreidde haar benen voor me, ik bekeek haar prachtige kutje, ging op mijn knieŽn zitten en begon haar te likken, ik likte haar heerlijke grote klitje en sabbelde op haar schaamlippen, zoog erop en speelde er mee, mijn tong gleed van haar schaamlippen naar haar klitje en liet hem verdwijnen tussen haar schaamlippen in haar strakke opening.

Ik genoot van het likken aan haar kutje, van de smaak, de geur. Ik genoot van het genot dat ik teweeg bracht bij Agnes en hoe ze ligt te kermen met elke lik over haar klit. Ik raak meer geÔnspireerd en begin haar zachtjes te vingeren, eerst een klein stukje naar binnen maar later brutaler bij haar naar binnen. Ik vind haar g-spot en wrijf er zachtjes over heen, tik er zachtjes op en wrijf weer. Het heeft het gewenste effect want Agnes begint wild te stoten met haar heupen. Ik zuig haar klit tussen mijn lippen en stimuleer deze met mijn tong.

Door de gelijktijdige stimulatie verliest Agnes de controle, ze kreunt en hijgt en roept mijn naam met veel passie en harststocht. Dan in een keer blijft ze stil, haar ademhaling stokt, siddert en dan in een keer, spuit ze allemaal vocht uit haar kutje, in mijn mond, over mijn gezicht over mijn borsten. Natuurlijk weet ik wat squirten is maar zo heftig als deze heb ik nog nooit gezien. Agnes was een paar momenten van de wereld en viel achterover met gesloten ogen.

Met naschokken in haar lijf keek ze me even later aan, "waar heb je dat geleerd" vroeg ze aan me.

"nergens, ik weet het niet, het kwam vanzelf, heb ik je pijn gedaan" vroeg ik haar. Agnes lachte voluit, "je hebt me net voor het eerst laten squirten" dat is nog niemand gelukt, zelf mezelf niet" antwoordde ze.

"loop met me mee", zei Agnes tegen me, en ik volgde haar als een blije pup naar haar slaapkamer. "Ga lekker op bed liggen" zei Agnes en ik deed wat ze zei. Agnes kroop over me heen, ze zoende me en liet haar lichaam op de mijne leunen, langzaam werkte ze omlaag en er was geen plek dat ze niet aanraakte op haar verkenningstocht over mijn lichaam. Na een tijd je ging ze tegenover me zitten en spreidde ze haar benen zodat onze benen gekruist tegenover elkaar zaten en ze duwde haar heupen naar voren, telkens iets verder, tot onze kutjes elkaar raakte en we ze tegen elkaar aan bewogen en elkaar stimuleerde om een wel heel bijzondere manier, het natte vlees tegen elkaar, het kutvocht dat vermengde en de warmte die dat teweeg bracht. Ik voelde dat ik weer ging klaarkomen en kneep in de dijbenen van Agnes en ik voelde dat ik op het bed ging zweven, een orgasme overviel me, een orgasme zonder vingers, handen of dildo's, dit was zalig.

Agnes had in de gaten dat ik aan het klaarkomen was en zachtjes stimuleerde ze met een hand haar klitje en de andere mijn klitje, en het orgasme hield aan en ik bleef komen. Agnes zat heerlijk stil en haar ogen draaide in een keer omhoog en ze kwam weer, net zo heftig als ik kwam.

Ze kwam naast me liggen, zoende me zacht en passievol en beet me zachtjes op mijn lip.

"je moet zo naar huis toe, anders worden je ouders ongerust" zei de verstandige oudere vrouw in de hitsige Agnes in een keer "Kom maar vaker langs, we gaan nog veel meer plezier hebben samen"

We stonden op, douchte samen en kleedde ons aan, maakte onze make up in orde en ik liep naar de voor deur. Bij de voordeur zei Agnes nog "laat niemand dit op school weten, dit is ons geheim"

Ik liep de deur uit, liep in de 7e hemel en op wolkjes naar huis, schreeuwde dat ik thuis was en liep regelrecht naar mijn slaapkamer, kleedde me uit en kroop heerlijk naakt onder de dekens en met mijn hand tussen mijn benen geklemd viel ik heerlijk in slaap.

Op naar de volgende les van Mevrouw Jansen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (15)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6533x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4821x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10775x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6118x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8150x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8863x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12517x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9968x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3334x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3929x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20017x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8619x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14373x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7702x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net