Opwindend.Net
Datum: 04-04-2018
Stemmen: 27x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 8476x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Een Lesbienne Met Schulden - 6
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 5

Een Teleurstelling

De afrodisiacum-pillen waren een foltering voor Laura. Haar lichaam had nog maar net de ochtendpillen verwerkt en kreeg nu de volgende te verwerken. Haar slipje was, tegen de tijd dat ze het stukje van kantoor naar het centrum had gewandeld, alweer doornat. Het kon haar niet schelen. Ze gebruikte al haar wilskracht om te voorkomen dat ze haar rokje omhoog zou tillen en daar op straat te masturberen. Ze wist dat ze verderop, in het centrum, op die prachtige stoel zou gaan zitten en haar kutje door een dildo zou laten neuken terwijl ze naar porno keek.

Ze was teleurgesteld.

Annie stond al op haar te wachten. Ze zag het rode gezicht van Laura en hoorde dat ze zwaar ademde. Ze moest een giechel onderdrukken.

“Oh, schat” zei ze “heb je de pillen ingenomen voor vanavond en overdag? Dat hoefde je niet te doen hoor! We zetten je vanavond helemaal niet op de stoel!”.

Laura stortte bijna in. Géén stoel? Maar haar kutje had het zo hard nodig. Ze moest die plastic dildo in haar voelen. Ze had de druk op haar anus nodig. Ze moest vastgebonden worden en moest steeds opnieuw klaarkomen. Het moest, het moest!

“Wat…”begon ze vragend en besefte dat ze nog steeds binnen gehoorsafstand stond van de receptioniste. Haastig liep ze de foyer uit, de centrale gang in en zei toen “Wat bedoel je? Ik neem de pil elke keer in dat ik hier kom.”

“Niet vanavond” zei Annie. Ze tikte zacht tegen de kon van Laura en drukte haar hoofd omhoog. Laura merkte dat ze Annie in de ogen keek en ze besefte dat ze naar de tieten van Annie had staan staren.

“Wat doen we dan?” vroeg Laura.

“We gaan de gegevens van je implantaat downloaden en met je praten over de volgende fase. Je hoeft je niet eens uit te kleden.”

Het huilen stond Laura nader dan het lachen. Ze wist, diep in haar hart, dat ze zich in die stoel sletterig gedroeg, maar daar kon ze nies aan doen. De drugs zorgden er voor dat alle rationele gedachten opzij werden gezet en dat het enige, waar ze maar aan kon denken, haar kutje was.

“Zou ik eh ….. de stoel toch mogen gebruiken?” vroeg ze zacht.

Annie grijnsde op een manier die zowel sympathiek als wreed leek. “Nee, Laura, dat is een dure stoel en is niet alleen bestemd voor je poesje klaar te laten komen!”

Laura kreeg en kleur en keek de andere kant op. Maar ze wilde het zo graag. En nu?

“Weet je wat?” zei Annie “eerlijk gezegd kunnen we de chip makkelijker uitlezen als je naakt bent, dus als je dat wilt, be my guest! Dan kan je, als je dat wilt, intussen met je poesje spelen terwijl wij ons werk doen. Ik zal zelf doen alsof ik het niet super-walgelijk vind. Maar weet wel dat John er ook is en hij naar je zal kijken!”

Laura begreep wat Annie bedoelde. Ze mocht zich uitkleden en masturberen in het openbaar, én dat betekende dus ook voor de ogen van een jongen, het was wel niet nodig, maar wilde ze dit allemaal wel?

“Mag ik even naar het toilet gaan en het daar doen?” vroeg ze.

“Nee, we moeten beginnen” Annie was onverbiddelijk. “Als je voor hoer wilt spelen moet je dat maar doen terwijl wij aan het werk zijn!”

Laura knikte en zei zacht “Oké”.

Annie nam haar mee naar een andere kamer, die meer op een spreekkamer leek, en daar stond John al te wachten. Het was een kleine kamer en hij stond dichter bij haar dan ze had verwacht, hij stond bijna tegen haar aan. Maar ze was een slaaf van die pillen en rillend trok ze haar kleren uit.

John keek verlekkerd toe hoe de grote tieten van Laura in zicht kwamen en vond het duidelijk lekker haar soppende, natte kut te zien. Hij genoot nog meer toen Laura voor Annie, ze lag nu op een soort operatiekamer bed, haar benen moest spreiden en Annie zachtjes over de blote kut aaide.

“Je weet, Laura, dat niets je in de weg staat, zelf over je kut te aaien” zei John.

Laura kon wel huilen van schaamte. “Ja, dat weet ik” zei ze en haar stem brak terwijl ze haar kut vingerde. Vaag vroeg ze zich af waar dr. Wouters eigenlijk was. Maar besloot uiteindelijk dat het haar niets kon schelen.

Terwijl Laura masturbeerde zwaaide Annie met een apparaat, dat leek op een afstandsbediening van een tv, over de vagina van Laura, vermoedelijk was nu e data aan het downloaden. Laura liet zich gaan. Het strelen ging over in het krachtig bewegen van haar vingers in en uit haar kut. Ze had haar oen dicht.

“Laura” zei Annie op scherpe toon, waarop Laura haar ogen open deed: “John moet je het een en ander over het programma vertellen, dus kijk en luister naar wat hij te zeggen heeft.”

Ze keek naar hem. Hij grijnsde. Ze besefte dat ze naar een jonge keek terwijl ze e masturbeerde. Een echte jongen, die dichtbij genoeg was om haar aan te kunnen raken. Een jongen die naar haar keek en genoot van haar naakte tieten en kut. Het was zo verkeerd. Ze vingerde harder, sneller en sloeg daarbij sletterige kreten.

“Oké, Laura, we hebben nu de basisdata van je” zei John. “Heel erg bedankt dat je naar binnen bent gekomen en gebruik heb gemaakt van ons apparatuur.”

“Bedankt dat je me als een hoer met mezelf hebt laten spelen” zei Laura sarcastisch. Dat wilde hij toch horen? Het was voor haar moeilijk aan het afrodisiacumgeneesmiddel te denken.

“We gaan nu naar het actieve programma. Het doel hiervan is, zoals je weet, om je seksueel te heroriënteren, zodat je geniet en inderdaad hunkert naar seks met mannen. Zoals je zelf ook weet, is dat niet mogelijk, omdat je als lesbienne geboren bent, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken."

Dat klonk goed voor Laura. Ze knikte en duwde haar vingers dieper in haar hol.

“Nu, om het eerlijk te zeggen, sommige componenten van het programma zorgen er voor dat je thuis vreemde dingen gaat doen, en sommige hebben direct effect op je geliefde. Ze heet toch Erica, is het niet?”

Laura knikte.

“Je kunt eenvoudig niet alles voor haar verborgen houden, het belangrijkste is dus dat je haar volledige medewerking krijgt. En er zijn véél manier om dit te doen – Laura, hoor je wel wat ik zeg?”

Laura luisterde dus niet. Ze concentreerde zich op haar kutje. John stak zijn hand uit en kneep hard in een van haar tepels. Ze schrok, gilde, hij kneep weer.

“Let je nu op?”

Laura knikte enthousiast. Haar tepel, waarin hij had geknepen. Ze merkte dar hij haar borst niet los had gelaten; zijn hand lag er nog steeds op. Het voelde goed.

“Oké dus, zoals al ik al zei, je met de samenwerking van Erica veilig stellen, je kunt dat op verschillende manieren doen: je kunt eerlijk en waarheidsgetrouw tegen haar zijn en haar steun krijgen, dat is een goede strategie, maar je moet wel in gedachten houden dat sommige onderdelen van dit programma behoorlijk vreemd zijn, ze vindt misschien niet alles goed. Wat we je aanraden is dat je een situatie, met je geliefde, schept waarin ze weet wat je zegt en géén vragen stelt, de seks gebeurt wanneer je het wilt, niet wanneer zij dat doet, dat je geen toestemming vraagt, en dat het soms gebeurd dat je haar kwetst of vernederd. Je moet haar leren dat ze toestemming te vragen om dingen te doen die ze niet leuk vindt, in plaats van het te vertellen zorg jij er voor dat ze het doet, je moet haar schuldig en onzeker maken, zodat ze je niet met het een of ander durft te confronteren. Denk je dat je dat kunt, Laura?”

Domineren over Erica. Op dit moment leek het zo onschuldig. Ja, dat wilde Laura wel. Ze wilde Erica naar beneden duwen en haar verkrachten. Erica was, hoe dan ook, onderdanig; ze vond het van het begin af aan leuk dat Laura de leiding nam. Laura moest haar gewoon vertellen dat ze lief moest zijn en zich een paar maanden moest gedragen, terwijl zij het spul van het centrum slikte.

Laura knikte naar John. Ja, ze kon haar vriendin domineren.

John duwde haar tepels nog eens stevig in haar borsten. Ze straalde van genot.

“Oké, om te laten zien dat je er klaar voor bent, hebben we een paar foto’s van Erica nodig. Morgen hoef je niet te komen, de volgende sessie is pas maandagavond. Jij zorgt dat we een foto van Erica krijgen waarop ze helemaal naakt is. We hebben ook een close-up van haar kut nodig. Dan nog een waarop ze zich masturbeert, een van een dildo in haar kutje en een waarop ze plast. Pil innemen maandag voor je binnenkomt, oké?’

Laura knikte. Ze voelde haar orgasme naderen. John kneep nog een paar keer in haar tepels en dat stuurde haar over de rand. Ze wrong zich op en neer op de tafel, piepend van geluk en kijkend naar de ogen van John.

“Good girl” zei hij en bleef haar strelen tot haar orgasme over was.

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2077x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8841x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7820x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8565x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12324x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 12998x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8538x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11807x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net