Opwindend.Net
Datum: 19-04-2018
Stemmen: 32x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 6642x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Een Lesbienne Met Schulden - 12
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 11

CONDITIETEST

Aan het eind van de werkdag nam Laura haar pillen in. Ze had eerst naar het instituut gebeld met de vraag of ze die wel nodig had. Van Annie had ze gehoord dat e dat inderdaad moest doen en dat Laura vanavond weer in de stoel zou zitten.

De stoel!!!!!!

Haar kutje kwijlde al bij de gedachte aan de pil. Ze wist dat het dwaas en sletterig was om op die manier te denken – het was niet de stoel die haar gelukkig maakte, het was gewoon dat ze iedere keer dat ze erin was kikte op de afrodisiacum-pillen – maar ze associeerde het nog met enorm veel seksueel genot.

Onderweg naar het MOC voelde ze haar kutje bonzen. Het moet er raar uit hebben gezien: Laura probeerde, terwijl ze liep, onverbiddelijk haar dijen te wrijven bij elke stap die ze deed, om haar kut te stimuleren. Ze wilde zo graag even stil blijven staan en met haar vingers in haar kutholte graaien, maar ze kon zich, althans dat dacht ze, steeds beter beheersen voor haar sletterige, door pillen veroorzaakte driften en hoe dan ook, ze wist dat de verlossing door de stoel zou komen.

Daar aangekomen werd ze door Annie meegenomen naar een kleedkamer en het kon haar als niets meer schelen dat John haar aan het bekijken was. Zijn ogen dwaalden over haar naakte, blote tieten en haar gladgeschoren kut, het interesseerde haar niet. Ze wilde maar één ding, in de stoel EN de vibrator voelen.

Annie begeleidde haar naar de kamer met de stoel en bind haar aan het apparaat. Haar armen werden vastgebonden aan de stoel, haar benen aan de stijgbeugels, haar middel op zijn plaats gehouden, en toen duwde Annie de anale plug tegen de ingang van haar kont en schoof de dildo in het natte, hunkerende kutje van Laura. Laura zuchtte sletterig toen het binnenkwam.

Maar Annie was nog niet klaar.

Met Laura vastgebonden op haar plaats, kwam Annie naar haar toe met een set draden waaraan krokodilklemmen aan het eind waren gemonteerd. Krokodilklemmen met van die kleine scherpe tandjes. “Waar zijn die vroeg?” vroeg Laura nerveus. Ze besefte dat ze in haar waas van opwinding niet eens had gevraagd wat het doel van haar bezoek vanavond was. Annie had haar gezegd dat ze verder geen gegevens van haar chip nodig hadden, dus waarom moest ze eigenlijk in de stoel plaatsnemen?

Annie negeerde Laura. Laura kreeg al snel antwoord op de onbeantwoorde vraag. Annie knipte een draag aan elk van de tepels van Laura. De scherpe tanden van de klemmen beten in haar tieten en ze gilde het uit van de pijn. Ze schokte heen en weer, maar haar armen aten vastgebonden en ze had geen enkel mogelijkheid uit de stoel te ontsnappen, en daarom geen manier om die hatelijke, prikkeldraadklemmen van haar tieten te verwijderen.

“Oh, Annie, stop ermee” riep Laura wanhopig.

“Dit is de volgende fase, Laura,” zei Annie. “We gaan de conditie testen, maak je maar geen zorgen, je zult, waarschijnlijk, straks zelfs van die klemmen gaan genieten.” Annie had echter nog meer draden in haar hand, die bleken voor haar schaamlippen te zijn. Ze stak haar hand tussen de benen van Laura en klemde er een vast aan elke kant van de dildo die in Laura’s kutje zat.

“Auuuuwwwwwwww………..” jammerde Laura.

Zonder verdere uitleg liep Annie naar haar plaats en een video verscheen op het grote scherm. Tegelijkertijd begon de vibrator in Laura’s kutje te zoemen, en Laura ontdekte dat Annie gelijk had; de pijn was onbelangrijk naast het genot van het stimuleren van haar kutje.

De film ging, tot haar teleurstelling, over heteroseks. In feite was het niet meer dan goedkope porno. Elke scčne was min of meer hetzelfde. Een knielende, bebloede vrouw was er te zien. En naakte man kwam in beeld. Het meisje/vrouw deed haar mond open en de man pakte haar bij haar haren en duwde zijn pik in haar mond, De vrouw bleef er een tijdje op zuigen, en dan veranderde de scčne doordat er een andere vrouw en man in beeld kwamen.

Laura was dankbaar dat er in ieder geval vrouwen in beeld kwamen. Ze kon ze zien knielen, een mooi zicht hebben op hun tieten en in haar hoofd fantaseerde ze over hoe zij met die vrouw zou kussen of haar zou likken. En op het moment dat de vrouw de pik in haar mond nam, kreeg Laura weer een visioen van de voorbinddildo, Ze zuchtte met een gelukzalige blik op haar gezicht, de vibrator verhoogde haar genot.

Maar toen gebeurde het.

Een man deed een stap naar voren om zijn pik in de mond van een van die meisjes te steken, maar het meisje draaide haar hoofd weg en sloot haar mond, terwijl ze vies naar de kop van zijn lul keek. Die stuiterde tegen haar lippen, de toegang was voor hem geblokkeerd.

Op dat moment gebeurde er van alles tegelijk. Op het scherm sloeg de man het meisje hard tegen haar gezicht. En tegelijkertijd explodeerde een pijnlijke, elektrisch schok in haar eigen vagina. Laura gilde van pijn en probeerde zich los te wrikken, maar de riemen zaten te strak. Ze had nu een hevige pijn in haar intieme delen. De tranen sprongen ervan in haar ogen. Ze voelde dat ze geen controle meer had over haar blaas en een straaltje pis spoot uit haar kutje en druppelde op de vloer.

Op het scherm opende de slet, nu behoorlijk gedisciplineerd, eindelijk haar mond en de lul kon erin, en op dat moment stopte ook bij Laura de pijn.

Wat is er gebeurd? Laura probeerde helder te denken, maar het afrodisiacum zorgden er voor dat ze niet helder kon denken. Het meisje had geweigerd die lul in haar mond te nemen …….. en eh ….. zij had pijn gevoeld. Wat had Annie ook weert gezegd? Oh ja, Laura kreeg een conditietest en nu wist ze waarvoor om een lul in haar mond te accepteren!!!!!!

Dat was stom. Nooit van haar leven zou dat gebeuren, wat dacht Annie wel niet? Ze werd lesbisch geboren; dat was geen keuze, en daar zou het MOC niets aan kunnen veranderen. Hoe dan ook, haar kutje voelde weer goed aan, de vibrator gaf een heerlijk, zacht zoemend geluid. En last-but-not-least de meisjes op het scherm hadden zulke mooie tieten dat eh ………

De daarop volgende meisjes accepteerden de lul telkens braaf. Met argusogen keek Laura naar het scherm, ze was bang dat een van die meisjes weer zou weigeren en nog banger voor de consequenties die dat voor haar zou kunnen hebben. Wel merkte ze dat er verandering was opgetreden in de standjes waar de vibrator bij haar mee werkte. Hoe dichter de pik bij de mond van een meisje kwam, des te harder en sneller trilde haar kutje. Wanneer de man op het scherm buiten beeld ging, stopte in feite alles. Soms duurde het een tijdje voor er een man in beeld kwam om zijn pik in de mond van het sletje te steken, en Laura merkte dat ze hen mentaal aanspoorde met de vraag hun pik zo snel mogelijk in het mondje te stoppen.

Tijdens deze serie had Laura haar eerste orgasme gekregen en het was geweldig geweest. Het voelde zelfs beter dan degene die ze bij haar vorige bezoeken had gehad, en ze vroeg zich af of het kwam door het geplaag met de variabele snelheden van de vibrator, of misschien zelfs door de onderbreking die ze had gehad door die elektrische schok,

Ze dacht nog steeds aan het beeld van het meisje dat weigerde de pik in haar mond te nemen en hem te pijpen. De domme, blonde teef sloot haar mond en trok haar hoofd weg van de eikel, het leek wel of ze er van walgde. De man op het scherm had haar prompt een klap gegeven en Laura voelde weer elektrische impulsen in haar tieten en schaamlippen. Alleen waren ze deze keer korter.

Het meisje begreep de boodschap van de man nu sneller en begon hem te zuigen, maar daarna werd Laura verrast door de haar eigen haat, die ze voelde voor het teefje, terwijl ze toekeek hoe ze die pik zoog. Deze domme kleine hoer had Laura kwetsbaar gemaakt. Waarom kon ze niet gewoon de lul zuigen net als alle andere goede sletten dat hadden gedaan en daarmee het kutje van Laura gelukkig maken?

Dit patroon bleef uren doorgaan – zo lang had Laura nog nooit in de stoel gezeten. Meisjes paradeerden over het scherm, er werd een lul aangeboden, ze pijpten die en soms was er een die niet meteen mee wilde werken. Iedere keer dat een meisje weigerde kreeg Laura een elektrische schok. Sommige meisjes deden er langer over voor ze meewerkten en Laura merkte dat ze de meisjes hardop smeekte om de lul te zuigen. Althans ze dacht dat ze het hardop zei, maar misschien gebeurde dit alleen maar in haar gedachte.

Tussen de pijn en het plezier werd de hele ervaring onwerkelijk, was het een erotische droom of een nachtmerrie? Laura raakte de tel over haar orgasmen kwijt. Wel merkte ze op een gegeven moment dat haar blaas leeg was en ze besefte dat dat kwam doordat ze het allemaal op de grond had gepist tijdens de opeenvolgende elektrische schokken.

Uiteindelijk stopte het net als het was begonnen. De vibrator werd uitgeschakeld en het scherm werd donker. Laura wrong haar heupen en probeerde nog snel een orgasme uit het apparaat te krijgen, maar dat mocht niet baten. Annie kwam naar haar toe en verwijderde de dildo uit haar kut.

“Annie, laat me alsjeblieft nog één keer klaarkomen, laat me nog één keer spuiten, alsjeblieft, Annie!” mompelde Laura.

“Dat is niet datgene wat je moet zeggen, Laura!” herinnerde Annie haar.

“Annie, bedankt dat je me laat klaarkomen. Bedankt dat je een vibrator in met hebt gestopt. Bedankt dat je me als een slet ziet klaarkomen” brabbelde Laura. Maar ze herinnerde zich nog meer: “John, bedankt voor het kijken naar mijn sletterig kutje. Bedankt voor het kijken hoe ik die vibrator neuk. Bedankt voor het kijken naar mijn grote, sletterige tieten.”

“Hoe zit het met de schokken die we je hebben gegeven, Laura? Nou?”

“Bedankt dat je me pijn hebt gedaan, Annie” zei Laura. Ze dacht dat, als ze dankbaar was, Annie haar nog een keer klaar zou laten komen. “Bedankt voor de schokken in mijn tieten.”

“Brave meid” zei Annie. Ze had iets in haar hand. Het was de druipende vibrator die net in de kut van Laura had gezeten en die droop van de kutsappen van Laura. Ze ging ermee naar de lippen van Laura en drukte de punt tegen die lippen. Zonder er zelfs maar aan te denken opende Laura haar lippen en nam de dildo in haar mond. Het smaakte zout en aromatisch en ze zoog er enthousiast op. En, terwijl ze dit deed, voelde ze uit het niets een nieuw orgasme door heel haar lichaam trekken. Het spoelde door haar lichaam explodeerde in haar kutje, ze voelde zich zwak worden.

Pas toen realiseerde se zich dat John tussen haar benen stond. Hij maakte de klemmen los. Een jongen raakte haar tieten aan, maakte de klemmen van haar schaamlippen los. Dit was verkeerd, helemaal verkeerd, maar ze kon zich niet verweren, hoe dan ook, ze was helemaal in de war. Maar het was anderzijds wel goed dat die klemmen werden verwijderd. Die hadden haar veel pijn gedaan.

John veegde de kutsappen van zijn handen af aan har tieten. Laura liet hem zijn gang gaan, ze zoog op de dildo. Hij ging met zijn vingers terug naar haar kut en ging toen weer met zijn druipende vingers over haar tepels. Laura kreunde, in stilte genoot ze. Dit is zo fout, maar zo lekker. Sletterig, hoerig, maar ze kon er niets tegen doen. Ze liet hem zijn gang maar gaan, stak har tieten naar voren zodat hij haar honing over heel haar tieten uit kon smeren.

Voor hem was de pret er al snel af en deed een stap opzij waarna hij haar losmaakte, Laura trok de kunststof dildo uit haar mond en kwam wankelend overeind.

“Je moet ons nog bedanken, Laura” zei Annie dwingend.

“Bedankt dat je me los hebt gemaakt, John, zodat ik op kon staan.”

“En?” ging Annie vragend door, ze keek naar de glimmende tieten van Laura. Die keek haar verbaasd aan. Ze wilde nu alleen maar zo snel ze kon weer klaarkomen. Natuurlijk wilde ze John niet bedanken voor het feit dat hij aan haar kutje en tieten had gezeten, aan haar, een jongen aan het lichaam van een lesbienne, dat kan niet, dat mag niet, maar ze wist ook dat ze hier niet zo mee weg zou komen dus zei ze: “Bedankt John dat je mijn kutsappen over mijn tieten hebt willen smeren.”

“Brave meid” zei Annie en Laura voelde zich vernederd en droop af.

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 13

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2040x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8824x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7819x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8562x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12324x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 12997x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19690x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8538x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7612x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11807x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net