Opwindend.Net
Datum: 22-04-2018
Stemmen: 96x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 20497x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Een Crush Op Een Docent - 2
Door Petit Tigre - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Crush Op Een Docent - 1

Bedankt voor de reacties, hier is deel 2

Snachts kon ik niet slapen, ik dacht de hele tijd aan wat er gebeurd was. De nacht duurde lang en ik was blij dat het 7 uur was. Het was vrijdag, ik zou vandaag weer aardrijkskunde hebben. Wat ik normaal echt geweldig vind, maar vandaag zag ik er een beetje tegenop, ik was een beetje bang voor de ongemakkelijkheid. Ik twijfelde er aan om mij ziek te melden, maar zou ze dan niet gaan denken dat ik er door haar niet ben? Ik besluit toch maar te gaan. In mijn hoofd bedenk ik alle mogelijke scenario's maar besluit om hier niet te veel aandacht aan te geven.

De dag vliegt voorbij en opeens is het zover, de les aardrijkskunde. Ik loop als een van de laatste het lokaal binnen omdat ik nogal slenterde door de gang, Dieuwerke kijkt mij met diezelfde blik aan als gisteren en weer maakt het mij bang. Tot mijn grote schrik waren er nog maar 2 plekken vrij en die waren recht tegenover haar bureau, mijn beste vriendin liza is er al gaan zitten dus volgde ik al snel. De les begint, als iedereen aan het werk is en liza naar de wc is komt Dieuwerke naar me toe en legt haar hand op mijn schouder en zegt " kan ik je na deze les nog even spreken?" ik zeg nee en dat ik gelijk weg moet, ik hoor haar zachtjes zeggen jammer en gaat aan haar bureau zitten. Ik zie dat ze naar mij kijkt dit geeft mij een ongemakkelijk maar warm gevoel, snel focus ik me op mijn werk en dan opeens voel ik een voet tegen mijn scheen, ik schrik en kijk langzaam op. Ze kijkt me lacherig aan, maar dan doet ze haar haar los, dit vind ik een van de meest sexy dingen die een vrouw kan doen en kijk haar met grote ogen aan, dit heeft ze door en ze bijt op haar lip. Ik voel dat ik een beetje opgewonden word en dat ik een beetje rood word. Op dat moment gaat de bel, en ik weet niet hoe snel ik weg moet wezen.

Ik voel een paar prachtige ogen mij nakijken, hier krijg ik het toch echt benauwd van, en hoor haar zeggen dat ze iets belangrijks met mij moet bespreken, ik zeg tegen Liza dat ze niet op me hoeft te wachten en dat ik haar vanavond wel zie. Ik loop terug naar het lokaal en Dieuwerke vraagt of ik de deur wil sluiten, dus dat doe ik als ik mij omdraai staat ze voor me met een brede glimlach. Ze heeft nog steeds haar haar los en ik zie dat ze de bovenste knoopjes van haar blouse heeft open geknoopt. Ik doe net of het mij niks doet en ik vraag wat ze met mij wilt bespreken. Ik ga op de tafel zitten en ik krijg geen antwoord. Ze komt dichterbij en ik krijg het warmer en warmer, ik kijk haar aan en ze bijt op haar lip, ik word gek van verlangen maar laat dit niet merken. Dan kust ze me kort, ze maakt oog contact met me en ziet dat hartstochtelijk in haar ogen kijk, dan kust ze me dit keer lang en intens, ik zoen haar terug en al snel voel ik een tong in mijn mond. Mijn hart gaat te keer, ze stopt en ik vraag wat nou het belangrijke was wat ze met me wilde bespreken, ze zegt liefje heb je het nog niet door?, we hebben zo net een belangrijk gesprek gehad terwijl ze dit zegt knip oogt ze naar me. Op dat moment word er op de deur geklopt, Dieuwerke zegt kom maar binnen! Ik schrik me dood want het is de rector, ze zegt ik hoop dat je het nu snap Michelle. Ik zeg dat ik het snap en zeg gedag tegen Dieuwerke en de rector.

Op weg naar huis kan ik alleen maar aan Dieuwerke denken ik heb het nu zwaar te pakken, ik ben echt verliefd, en het rotte is niemand mag het weten. Ik kom thuis en sprint naar boven. Mijn moeder vraagt of ik niet eerst wat moet drinken, en ik roep nee dankje. Dromerig ga ik op mijn bed liggen en ik ben ontzettend opgewonden en nat. Ik bedenk me hoe ze er naakt uit zou zien, en ik begin met mezelf te spelen. mijn kutje is nog nooit zo nat geweest, ik vinger mijzelf heerlijk klaar, ik moet me inhouden om niet te gaan schreeuwen. Ik spring snel onder de douche want savonds had ik afgesproken om te gaan chillen in de stad. In de hoop dat ik dieuwerke stiekem tegen kom trek ik mijn favoriete skinny jeans aan want daar komen mijn gespierde benen mooi in uit, dit is het enige wat ik mooi vind aan mijn lichaam, ik zou mijzelf namelijk niet beschrijven als knap, voor het beeld zou ik mijzelf even beschrijven: ik ben een beetje een rock/sportief type, redelijk lang en ik heb donkerblond haar met een plukje groen. Ik trek een van mijn favoriete shirts aan, dit is een zwart shirt met een groene aap met een koptelefoon. En ik doe mijn favoriete nike airmax aan deze zijn wit met grijs.

Onderweg naar de stad krijg ik een apje van een nummer wat ik niet herken dus ik reageer niet en lees ook niet wat er staat. Aangekomen bij liza zie ik de drank en de sigaretten al klaar liggen, ik zou niet gaan drinken omdat ik morgen een belangrijke wedstrijd had. Gelijk vraagt liza wat mevrouw Kramer met mij wou bespreken en ik antwoord of ik interesse had om bijles te gaan geven. Ohw oke zegt Liza en dat noemt ze belangrijk, echt ik mag dat mens niet. Ik neem het voor Dieuwerke op en zeg dat ik haar wel mag, Liza kan haar lach bijna niet inhouden. We fietsen naar het park daar gaan we op ons vaste stek op het gras zitten, de tijd gaat voorbij en Liza is aardig aangeschoten, op zeker hoogte is dit grappig. Maar dan bespringt ze me en begint mij te zoenen, en zegt ik heb dit altijd al bij je willen doen. Ik duw haar van mij af, ze reageert verdrietig en boos en zegt ben ik niet goed genoeg voor je!!. Ik probeer haar te kalmeren en zeg dat ze geweldig is maar dat ik haar niet op deze manier leuk vind, ze begint te schreeuwen en ik pak haar vast en geef haar een kusje op haar voorhoofd, en ze kalmeert en begrijpt de situatie. Ik zeg dat het tijd is om naar huis te gaan en dat doen we, ik breng Liza veilig thuis en breng haar op bed, en ze valt meteen in slaap. Thuis plof ik neer op bed en val gelijk in slaap.

Ik schrik wakker van mijn wekker en spring uit bed ik doe mijn trainings pak aan en pak mijn tas is. We hebben een belangrijke voetbalwedstrijd tegen de nr2 deze club komt uit de andere kant van de stad, wij staan nr1 en dat willen we graag zo houden. Aangekomen bij de club duiken we gelijk de kleedkamer in, ik krijg mijn tenue naar mijn hoofd gegooid en vind dit toch altijd een geweldige gevoel als ik het shirt met NR 1 erop aantrek. Tijdens het inschieten merk ik dat ik er helemaal klaar voor ben en ik pak elke bal. We gaan richting het veld en ik kijk even naar de tegenpartij en ik geloof mijn ogen niet, ik zie Dieuwerke bij de aftrap staan, ze ziet mij niet. Al snel kom ik er achter dat ze spits is, ze breekt door en komt een op een met mij te staan, ze ziet het en vergeet de bal te trappen dus ik duik voor haar voeten en heb de bal, en ze valt zo op me. Ik moet lachen en zeg dat je op me valt is nu wel duidelijk!. Dieuwerke schiet in de lach, en zegt ssst dat mag niemand weten.! Na de wedstrijd die we wonnen met 2-0 kwam Dieuwerke naar me toe en zegt waarom beantwoorde je mijn appje niet? Ik zei niets, op dat moment word ik door teamgenoten besprongen. En word mee gesleurd naar de kantine. Thuis aangekomen zoek ik mijn telefoon en zie de berichtjes die Dieuwerke stuurt. Ze vraagt of ik vanavond langs kom, ik hoef daar niet lang over na te denken en ik zeg ja. Ze zegt dat word een leuke avond tijger! Ik kan niet wachten om je te voelen!.

Ik kom bij haar thuis, ze woont in een prachtige huis buiten de stad. Ik bel aan en ze doet open, meteen bespringt ze me en zoent me en ze drukt me tegen de muur, en zegt ik moet je even terug pakken van vanochtend je zag er zo lekker uit in je tenue, ik wou je bijna op het veld nemen. Ik til haar op en ze verteld me waar de slaapkamer is, al zoenend gooi ik haar op bed. Voordat we verder gaan zegt Dieuwerke moet je weten dat niemand dit mag weten!, ik knik en zeg dat ik dat weet. Ze trekt haar blouse open en zie twee prachtige borsten, ze heeft geen bh om, ik wil deze vast pakken maar ze duwt me weg en zegt af tijger! Pas als ze ook haar broek uitheeft mag ik mijn gang gaan. We beginnen weer met zoenen en ik kus haar nek, borsten en ga zo door naar beneden. Met mijn hand ga ik naar haar kutje en tease haar, ze word helemaal gek en kreunt zachtjes...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Crush Op Een Docent - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2117x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8860x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7825x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8570x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13000x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19691x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8539x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net