Opwindend.Net
Datum: 24-04-2018
Stemmen: 47x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 11013x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Lesbische Omasex In Een Hotelkamer.
Door Jenny - Zoek naar meer...

Oude Gerda had een dagje op de boulevard van Scheveningen gewandeld. Het was fris en herfstachtig weer maar de stevig gebouwde vrouw van vijfenzestig had de dag van haar leven. Haar lange bruine haar wapperde in de wind en ze had het niet koud omdat ze een stevige leren jas aan had. Haar knappe maar doorleefde gezicht straalde uit dat ze heel ondernemend was en overal van kon genieten. ten slotte liep ze over de Scheveningse Pier en keek ze belangstellend naar de nieuwe winkels en attracties die ze daar tegenkwam. Ze ging op een bankje zitten om wat uit te rusten en genoot van het uitzicht over de zee en het strand.

Van opzij zag ze een deftige vrouw van haar eigen leeftijd op zich af komen, ze was bijna net zo stevig gebouwd en had hetzelfde lange, stugge bruine haar. Zelfs haar leren jas leek sterk op de hare, ze hadden wel tweelingzussen kunnen zijn!

“Halloooo!” zei de vrouw opgewekt, “Ik ben Ivonne, mag ik naast je komen zitten?”

“Ja hoor! Ik heet Gerda!” antwoordde ze vriendelijk. De deftige vrouw kwam naast haar zitten en even later zag Gerda vanuit haar ooghoeken dat ze haar gezicht naar haar toe draaide. Tot haar grote schrik sperde de merkwaardige vrouw langzaam haar mond open en stak ze even zo langzaam haar lange paarse tong uit terwijl ze soepel over de bank op haar af schoof. Onmiddellijk keerde de onverschrokken Gerda haar hoofd naar Ivonne toe en opende ze stoutmoedig haar mond om het binnendringen van de grote paarse tong op te kunnen vangen. Een ogenblik later zaten de beide vrouwen slurpend en kreunend met elkaar te tongkussen. Hartstochtelijk gleden hun volwassen monden over elkaar en draaiden de sappige tongen intens om elkaar heen waarbij hun dikke tieten opzwollen en hun onderlichamen tintelden van opwinding.

Even later zaten de beide vrouwen buiten adem tegen elkaar aan geleund. “Ooohhh, wat ben jij een geil wijf!” hijgde Gerda. Toen vroeg Ivonne: “Zou jij eens stevig de liefde met me willen bedrijven? Want ik ben verschrikkelijk geil!” “Ja, natuurlijk!” zei Gerda, “Want mijn tong past ook in dat andere heerlijke gat van je!” Smoorverliefd stonden de vrouwen op en wandelden ze naar het luxueuze hotel van Ivonne om daar eens flink de hoerige liefde met elkaar te bedrijven.

In de hotelkamer namen de geile potten elkaar stevig in de armen en tijdens de hijgende en zuigende tongkussen gleden de leren jassen en de bovenkleding omlaag tot ze op de grond lagen. Toen ze elkaars gigantische beha’s zagen voelden ze zich alle twee weer achttien en verdwenen hun gezichten weer onder de ruige bossen haar die tijdens het slurpkussen wild in het rond zwaaiden. Deze keer bedreven ze een echte lesbische liefdeskus waarbij ze zich aan elkaar vast zogen en diep in elkaars longen ademden tot ze bijna flauw vielen. Opgewonden streelden ze over elkaars lichaam en klauwden ze in de enorme onderbroeken. Schreeuwend, huilend en gillend van emotie trokken ze elkaars superbeha’s uit en stroopten ze elkaars dampende onderbroeken omlaag waarbij hun uitpuilende harige vleeskutten open krulden. De geuren van zwetend haar en zure bedorven kutten dreven door de kamer. Vloeiend van geilheid lieten ze zich op het bed vallen waarbij Gerda Ivonne meteen begon te vingeren terwijl ze met haar mond en haar overgebleven hand de dikke tieten van de geile meid bewerkte. Ivonne begon gillend klaar te komen en vloeide al haar zure geil naar buiten. O, wat was die vijfenzestigjarige lesbo-snol aan een beurt toe!

Gepassioneerd riepen ze elkaar allerlei liefkozingen toe: “Geile pothoer!” “Zure kut!” “Behaarde zuigkut!” “Stinkende lesbo-slet!” Gillend kwam Ivonne weer klaar en weer schreeuwde ze het uit: “Stinkende kuthoer! Lekkere slurpkut! Geile stinkende slurphoer!” De dominante Gerda richtte zich op en zweepte haar lange stugge haar tussen de gespreide benen van Ivonne en floste het met twee handen op en neer tussen de openstaande schaamlippen. Het lange zachte haar gleed over de volwassen kietelaar en Ivonne kwam gillend klaar en sproeide Gerda’s dikke haar kletsnat waarbij ze haar oude benen vol overgave zo wijd mogelijk naar buiten boog. Gerda begon het lekkere wijf onmiddellijk weer te vingeren en verwende haar G-plek met de top van haar middelvinger.

Ruige Gerda was helemaal dol van geilheid en ze wilde de oude lesbo-hoer tot het uiterste bevredigen en diep in haar warme lichaam proeven. Ze draaide zich om en ging in negenenzestighouding op Ivonne liggen. Met uitgestoken tong penetreerde ze de stinkende kut en daarna begon ze rond de sappige kietelaar te likken. Gillend lag Ivonne klaar te komen: “Geile hoer! Geile pothoer!” gilde ze in haar diepste orgasme waarbij ze Gerda overvloedig in haar mond spoot. Op haar rug liggend veerde het gezicht van de lenige Ivonne omhoog en tongde ze in Gerda’s uitpuilende vleeskut om die zo diep mogelijk te bevredigen. Gerda liet haar onderlichaam omlaag zakken en plotseling regende het geil in Ivonne's mond die met haar lange paarse tong beurtelings over de kietelaar en de G-plek van de klaarkomende Gerda streelde. Minutenlang lagen ze elkaar wild te beffen waarbij er geile slurpende geluiden door de hotelkamer klonken en de behoeftige dameskutten al hun sappen naar buiten spoten.

Zonder moeite slurpte Gerda de stijve rood-paarse baarmoeder van Ivonne naar buiten en begon er wild aan te zuigen tot hij in haar mond begon te vloeien. Gillend van geilheid spoot Ivonne haar baarmoeder leeg in Gerda’s mond en het heerlijke zoete sap vulde haar keel. Ivonne hapte weer omhoog en in een vloeiende beweging zoog ze ook Gerda’s baarmoeder naar buiten. Ze nam de roze vleesboom in haar mond en begon hem af te zuigen waarbij haar tong door de brede spleet van de baarmoedermond glibberde om die weergaloos uit te likken. Gerda voelde zich weer achttien en kreeg een ongelofelijk diep orgasme waarbij ze overvloedig in Ivonne's mond spoot. Na een oneindige tijd vol met de diepste en goorste seksbelevingen vielen de bejaarde meisjes in slaap tot ze ‘s avonds laat weer wakker werden door de zure en bedorven geuren die uit hun opengesperde kutten ontsnapten en door de kamer dreven.

Na deze ontmoeting begonnen Gerda en Ivonne een latrelatie waarbij ze elkaar elk weekend bezochten om de goorste lesbo-sex met elkaar te bedrijven die een mens maar kan bedenken. Handen, tongen, kutten, baarmoeders, soms een dikke bos haar, alle lichaamsdelen werden gebruikt om elkaar tot de diepste orgasmes te brengen. Ook waren ze niet bang om een halve liter pis op te slurpen als die maar uit liefde gespoten werd. Na een half jaar trouwden ze met elkaar en tot hun tachtigste lagen ze nog de liefde met elkaar te bedrijven omdat hun uitpuilende getrainde liefdesorganen eeuwig jong bleven en nog tot alles in staat waren.

Zoek naar meer verhalen van Jenny...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (16)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: KostschoolmeisjesDoor: Sexlover
Gelezen: 6664x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 4859x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.7
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 10827x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.2
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6130x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 8163x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8879x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12528x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13321x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9975x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3335x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3930x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 20029x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8620x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14377x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7704x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net