Opwindend.Net
Datum: 26-04-2018
Stemmen: 114x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 29747x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Schoonzusje - 1
Door Marcha - Zoek naar meer...

Hoi, ik ben Marcha 24 jaar kort donkerblond en blauwe ogen. Ik heb stevige ronde borsten, mijn vriendin Area is er dol op zegt ze me vaak.

Wat ik nu ga vertellen is ongeveer een half jaar geleden gebeurt. Ik was alleen thuis. Area, een jaar jonger dan ik, een heerlijk lichaam met een paar lekkere stevige borsten die bijna geen ondersteuning nodig hadden, was met een paar collega’s een paar dagen naar Engeland om daar dingen te regelen i.v.m. de komende BREXIT. Ik voelde mij een beetje down en alleen. Mijn telefoon klikte omdat er een berichtje was. Snel keek ik of het van Area was, helaas het was haar zusje. Of ik thuis was. Ze wilde even langs wippen om wat te kletsen. Dat vond ik wel lief van haar en dus zei ik dat thuis was. Binnen tien minuten ging de bel. Toen ik open deed keek ik in het vrolijke smoeltje van Renske. Hoi March begroete ze mij vrolijk. Ik probeerde zo vrolijk mogelijk terug te doen maar ze had wel in de gaten dat ik niet zo in een goede stemming was. Komt het niet uit vroeg ze, dan ga ik weer hoor. Nee nee kom binnen lieverd zei ik. Eigenlijk was ik wel blij dat ik wat aanspraak had.. Renske was bijna het evenbeeld van Area alleen een jaartje of vijf jonger, 17 jaar was ze. Ze gaf me twee zoenen op mijn wangen. En liep de woonkamer in.

We raakte aan de praat en ze vroeg of ik Area miste. Ja natuurlijk zei ik, we zijn nog nooit een nacht zonder elkaar geweest in de drie en een half jaar dat we nu samen wonen. Ik vind het maar niks zo in mijn eentje in dat grote bed. Renske schoot in de lach. Dat geloof ik graag zei ze, en toen dicht bij mijn oor, als of er nog meer mensen in huis waren, en de seks zeker helemaal. Verbijsterd keek ik haar haan. Rens waar haal je die onzin nu weer vandaan…riep ik, maar te gelijker tijd voelde ik me ook een beetje kleuren. Renske begon nog harder te lachen en riep ja ja je kleurt er van. Toen kon ik mezelf ook niet meer goed houden en begon te lachen. Oké, oké je hebt gelijk. Kijk eens aan, je lacht weer. Ik klaarde inderdaad behoorlijk op dank zij mijn kleine lieve schoonzusje. Renske was zo ongeveer het evenbeeld van mijn Area. Een mooi lichaam en een heel ondeugend koppie met blonde haren en blauwe ogen.

Hoe kom jij aan die wijsheid over ons seksleven wilde ik weten. Nou Rea en ik praten nog wel eens samen. En in een onbewaakt ogenblik zei ze dat jullie het in bed en ook wel daar buiten heel fijn hadden samen. En jij dan vroeg ik plompverloren? Ben jij nog steeds een heilig boontje. Ze keek me ondeugend aan. Wat denk je zelf? Weet ik veel zei ik. Nou zei Renske, zo’n onschuldig klein meisje ben ik niet meer hoor. Ik heb al een paar vriendjes gehad hoor. Er is wel wat meer gebeurt dan alleen maar een beetje tongen. Oja zei ik vertel eens dan. Renske keek me een beetje verlegen aan. Ik zei als je Area het een en ander vertelt hebt, kun je dat mij ook wel doen hoor. Toen vertelde ze dat ze twee keer met een jongen naar bed was geweest, en dat dat eerlijk gezegd nou niet echt een succes was. Vond je het dan niet lekker of zo. O ja hoor het was best lekker tot dat ze klaar kwamen en ik nog niet zo ver was. Ook zei ze dat ze wel eens een jongen had gepijpt en dat zij gebeft was. Dat was wel lekker hoor.

Daar weet ik alles van Rens zei ik lachend. Ja dat zal wel grinnikte Renske. Ik ben nog nooit door een meisje gekust of gebeft. Dat zou ik ook wel eens willen March zei Renske zachtjes. Ze keek mij diep in mijn ogen, er gebeurde iets in mij. Voorzichtig boog ik voor over en drukte mijn lippen op de hare. Bijna onmiddellijk opende ze haar mond en onze tongen kronkelde om elkaar. Dit was niet goed dacht ik dit is helemaal verkeerd, maar ik kon er geen weerstand aan bieden. Ik pakte Renske bij haar hand en trok haar mee naar de slaapkamer. Ze ging op bed zitten en keek mij met verlangende ogen aan. Marcha dit kan niet, dit mag niet spookte het door mijn hoofd. Maar ik was al te ver gegaan

Voorzichtig maakte ik de knoopjes van haar truitje los en trok het over haar hoofd uit. Ze droeg geen BH, dat verbaasde mij niets. Teder kuste ik Renske weer op haar mond. Terwijl ik haar heerlijke jonge meisjes tieten likte hoorde ik haar zachtjes kreunen. Ze begon mijn trui over mijn hoofd uit te doen. Ook ik had geen BH aan, dat doe thuis meestal nooit. Zachtjes zoog haar tepels één voor één in mijn mond. Mmmmm kreunde Renske, dat is lekker March. Ik knoopte haar jeans los en schoof die naar haar voeten, ze schopte haar schoenen uit en daarna haar jeans. Een prachtig klein stringetje bedekte haar nagenoeg kale kutje. Weer zochten onze tongen elkaar op en mijn handen masseerde haar tieten. Ooohhh kreunde ze. Ze gaf zich helemaal over aan mijn strelingen en kussen over haar heerlijke lijf. March je moet stoppen voor het te laat is gonsde het stemmetje in mijn hoofd. Een ander stemmetje riep juist dat ik door moest gaan en het meisje heerlijk verwennen. Het mooie heerlijke lichaam trok mij als een magneet aan en ik verdrong dat boze stemmetje. Voorzichtig deed ik haar string omlaag. Ik keek met bewondering naar haar bijna kale kutje. Een klein streepje was alles wat er boven haar kutje zat.

Terwijl ik op haar lag probeerde ze mij mijn jogging broek uit te trekken Ik lichte mijn buik iets op en ze schoof mijn broek met string en al naar beneden. Ik schopte het kledingstuk uit en even later lagen we naakt op bed. Renske was in alles bijna het evenbeeld van Area. Prachtige stevige tieten een strak lichaam een streepje haar boven haat kutje. Renske nam mij van top tot teen op en zei, wat ben jij mooi March, ze raakte voorzichtig één van mijn tieten aan. De tepel werd meteen hard. Zuig maar schat fluisterde ik. Ze nam de tepel tussen haar lippen en zoog als een zuigeling aan mijn tiet. Weer gonsde die stemmetjes in mijn hoof, STOP, STOP,DIT MAG NIET….het andere stemmetje jubelde in mijn hoofd TOE MAAR LAAT HAAR MAAR GENIETEN, dat stemmetje was sterker dan mijn geweten. Ik zuchtte diep terwijl ze aan mijn tepels zoog en mijn tieten masseerde. Dat vindt jij lekker he zei ze zachtjes, niet praten zei ik niet praten. Ik rolde haar op haar rug en begon haar lichaam te zoenen en te likken. Ik zakte langzaam naar haar venusheuvel. Als vanzelf spreidde ze haar benen om mij toegang te geven tot haar heerlijkheid. Ik kroop tussen haar benen en kuste de omgeving van haar kutje. Plots drukte ik mijn lippen op haar kutje. Ooooohh aaaahh kreunde ze luid. Ik begon haar kutje, dat al lekker nat was geworden te likken. Mijn tong vond haar klitje Met een gilletje veerde ze op van het bed. Ooooh wat lekkerrrr riep ze toe Marcha ik wil meer. Ik begon haar klitje te likken en te zuigen. Ooooohhh jaaaaa lik me klaar wat is dit lekkerrrrr, ze schreeuwde het nu uit. Ik liet haar een paar vinger vochtig likken en stopte ze én voor én in haar kutje en begon te pompen terwijl ik haar klitje bleef likken. Renske kreunde en hijgde van geil genot. Oh mijn god wat lekker is dit, je mag nooit ophouden kreunde het geile meisje van genot. Ik kon aan alles voelen dat ze het niet langer kon tegen houden en ze begog te kronkelen en gillend kwam ze klaar. Ik had moeite om la haar geile sappen op te likken. Toen, met de laatste lik van haar geil nog in mijn mond gaf ik haar een lange tongzoen. Zo proefde ze voor het eerst in haar leven haar eigen geile sappen. Ze keek me aan en bedankte me voor zo’n heerlijke beleving. Ja ja zei ik maar ik ben er ook nog hoor.

Maar daar vertel ik later nog wel over. XXX Marcha

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Schoonzusje - 2

Zoek naar meer verhalen van Marcha...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 2123x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
9.0
:: De Natte Verrassing... - 1Door: Squiss
Gelezen: 8862x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Squirten, Pissen, Trio
11-02
8.3
:: Monique & Carla - 3Door: Sexlover
Gelezen: 5839x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hockeyclub, Zoenen, Jonge Meiden
05-02
8.9
:: OlgaDoor: Tender
Gelezen: 7825x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-02
8.2
:: Shaniqua En SuzanneDoor: Sexlover
Gelezen: 8570x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Afrikaanse Meid, Hollandse Meid, Tongzoenen, Likken
30-01
8.6
:: Ymke & Ester Door: M
Gelezen: 12326x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tiener
20-01
8.6
:: Eindelijk Weekend Door: Lisa-brabant
Gelezen: 13000x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Collega, Lesbisch, Eerste Keer, Strap-on
16-01
8.9
:: Monique & Carla - 2Door: Sexlover
Gelezen: 9742x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-01
9.0
:: Aliens Onder Ons - 22Door: Travestiet
Gelezen: 3287x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Strapon, Grote Borsten, 69,
13-01
8.9
:: Tasya - 6Door: Sam The Eagle
Gelezen: 3895x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-01
8.8
:: Mijn StiefzusDoor: Ilse
Gelezen: 19692x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Lesbisch, Beffen, Vingeren,
03-01
8.8
:: Hockey Trofee Part OneDoor: Lieke
Gelezen: 8539x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-01
7.3
:: Bijzondere Ontmoeting Op...Door: Sexlover
Gelezen: 14236x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Kerstavond, Likken, Vagina, Piercings, Tatoeages, Tongzoenen
19-12
8.7
:: Lotte & Natasja - 11Door: Guapa
Gelezen: 7613x
Reacties: 18
Lengte: Lang
Tags:
18-12
9.2
:: Betrapt Tijdens Het Gluren - 2Door: Sam The Eagle
Gelezen: 11808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-12
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net