Opwindend.Net
Datum: 18-03-2017
Stemmen: 25x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 13074x
Lengte: Gemiddeld
Anja Hoe Het Verder Ging
Door Anja - Zoek naar meer...

ANJA Zo preuts ze zich openbaar voordeed, zo geil en oversekst was ze thuis.

In de bekende omgeving was ze de perfecte koele vrouw altijd stijlvol gekleed en niet dat ik het niet mooi vond maar zag haar liever uitdagend gekleed omdat ik wist dat er dan geweldige seks van kwam.

We besloten dat ik haar kledij mocht kiezen op onze uitjes en verlof en daar maakte ik dankbaar gebruik van.

Op een dag kwam ik thuis en ze lag met haar kut te spelen terwijl ze naar een pornoside keek (xnxx) op P.C. en tot mijn verbazing leek het een filmpje te zijn waarin een sletje door verschillende mannen geneukt werd in een filmzaal. Met zwoele blik keek ze me aan en trok haar kutlipjes nog verder uit elkaar terwijl ze hevig haar clitje bewerkte. Een geweldig orgasme volgde en ik liet haar tot rust komen en vroeg haar of ze daar op kickte.

“uw fout antwoorde ze je maakt mij gek met de kledij die je me doet dragen en bij die gedachte had ik het niet meer en snakte naar een orgasme”

“ik vroeg haar waarom ze van die sexy kledij dan geil werd” Haar verhaal kwam er met horten en stoten uit.

Toen ik 14 jaar was zat ik veel boven op mijn kamer te studeren, naast ons woonde er een koppel van eind de twintig en ze waren beide heel mooie mensen, Ik was stiekem verliefd op de man en de vrouw droeg steeds uitdagende kleding. Op een dag zag ik hen van bovenuit liggen zonnen in de ommuurde tuin en gans naakt en na een tijdje begon de vrouw met de lul van de man te spelen die weldra keihard werd, De man neukte zijn vrouw en ik zag haar verkrampt in de aarde klauwen toen ze een orgasme kreeg. Ikzelf had het niet meer en met brandend gevoel in mijn slipje vonden mijn vinger mijn kutje dat dreef van het geil en mijn eerste echte orgasme deed mijn lijf schokken van genot.

“Meer nog die vrouw werd mijn heldin omdat ze zich steeds sexy kleedde en vrijgevochten was, zo heb ik haar een paar keer in de stad gezien met een andere man terwijl de sensualiteit eraf droop.Tegen mijn ouders vertelde ik niets daar de buren ook veel bij ons over de vloer kwamen en er ruzie zo over gemaakt worden dus ik zweeg en was nu veel aan het gluren op mijn kamer. Kortom ik heb hen dikwijls bespied en telkens vingerde ik me”.

Het was nu aan mij om haar gewaagde kledij te doen dragen want als ik er niet bij was durfde ze dat niet omwille van de mannen die haar lastig vielen.

Een echt korte mini rok was haar eerste cadeautje, ermee lopen ging nog wel maar als ze neerzat kon men steeds een glimp van haar slipje bemerken, veel bekijks van mannen en jaloerse blikken van vrouwen natuurlijk.

Dra gevolgd door een mini overslagrokje die haar billen tot aan haar kontje vrijliet en daaronder strings niet veel meer dan een koord tussen haar kutlippen.

Bloesjes allerhande, gewaagd diep uitgesneden zowel voor als achteraan en natuurlijk hoorde ze daar geen BH onder te dragen zodat voor ieder die het wilde haar dikke lange tepels doorheen de stof staken en haar donkere tepelkringen erdoorheen goed zichtbaar waren. Vele mannen durfden het aan om haar zogezegd toevallig aan te raken.

Op een dag reden we naar Antwerpen en ze had een overslagrokje aan, de split viel ver open en haar stringske (lees koordje) was duidelijk te zien. Aan de Kennedytunnel filevorming en ik moest mijn aandacht ten volle op de weg houden maar eens aangekomen ter plaatse vroeg ze om samen naar WC te gaan want ze wou absoluut geneukt worden.

Haar kut droop van het geil en ik vroeg wat de aanleiding was “in de file reden we kms lang naast een vrachtwagen en de chauffeur keek onbeschaamd naar mij en in plaats van mij te bedekken liet ik hem genieten van het aanzicht op mijn string, botergeil werd ik ervan en deed geen moeite mij te bedekken” .

We gingen het herentoilet binnen en kropen samen in een WC ze stroopte haar rokje op tot haar middel en trok het koordje weg uit haar kut en ze kon niet vlug genoeg mijn lul uit mijn broek vissen en ik moest haar achterlangs neuken. Toen mijn lul in haar natte kut stak slaakte ze een diep gegrom en toen ik begon te pompen had ze het niet meer en luidruchtig liet ze zich naar een snel orgasme neuken. Duidelijk was nu dat er mannen in de WC aanwezig waren en alles gehoord hadden ze bleven wachten tot wij buiten kwamen, een van die mannen had een stijve en stond zich af te rukken wat we goed kon zien, we verlieten de ruimte en deden of er niets gebeurd was maar in de gelagzaal namen nu enkele mannen plaats die zo onder onze tafel konden gluren.

Ik vertelde haar dat ze haar benen niet mocht sluiten zodat die mannen inkijk hadden op haar string die haar kutlippen niet konden verbergen, lang duurde het niet of ik moest met haar terug naar huis en het werd een echt neukfeest die tot in de morgen duurde totdat ik hem echt niet meer recht kon krijgen en ze zich spontaan verder klaarvingerde.

“Schat dit moet verkeerd aflopen zuchtte ze ik word zo geil van die blikken en het dragen van die kleren dat ik je steeds bij mij wil hebben of. .. “

“ Jij bent een lekker sletje aan het worden vertelde ik haar en ik eis dat je meer spontaniteit toont en mannen tracht op te winden”.

“Smeerlap je maakt mij gewoon tot hoer en het spijtige is dat ik daar aan toegeef want het maakt met erg opgewonden”

Op een avond reden we naar een parking langs de snelweg te Ranst en ze had niet meer aan dan een luchtig kleedje, geen slip en geen BH zodat haar tepels duidelijk zichtbaar waren. Daar aangekomen parkeerde ik op het uiteinde in een donker hoekje en lang duurde het niet of er kwamen een 3 tal mannen onze richting uit, één wandelde traag door maar de twee anderen bleven gewoon aan onze deur staan. Ongemakkelijk werd Anja omdat ze besefte dat die naar haar niets verhullende kledij stonden te gluren.

“Niets doen zei ik haar en hou het raam gesloten en dan kan er niets gebeuren” ik ging met mijn hand naar haar borsten en streelde over de keiharde tepels over het kleedje heen, een van de mannen haalde zijn lul uit zijn broek en begon zich af te rukken, gebiologeerd staarde Anja hem aan terwijl ik mijn hand liet zakken en de zoom van haar kleedje iets omhoog schoof zodat ze met haar kut open en bloot zat, de andere man stond nu ook te rukken en ik schoof haar kleedje op tot aan haar middel en hoger, nu zat ze daar het kleedje in haar nek maar voor de rest volledig bloot.

Ik had verwacht tegenstand te krijgen maar ze liet alles gewillig toe en kronkelde onder mijn strelingen terwijl ze de rukkende mannen strak in het oog hield.

Lang duurde het niet of ze spoten hun zaad gewoon op de ruit ter hoogte van haar hoofd, toen ik even maar haar clit aanraakte maakte een orgasme zich van haar hete lijf meester.

Zonder af wachten vertrok ik nu om geen verder last te krijgen en op de E34 nam ik de eerste afslag en langs het kanaal deed ik haar uitstappen en neukte haar tegen de auto aan.

Nog tal van avonturen volgden op diverse plaatsen maar laat ik het daar nu bij houden

.

In het eerste deel “ANJA” kon je lezen hoe ze zich de eerste keer moest laten neuken door Kurt en het was ook de eerste keer dat ze een vreemde lul in haar druipnatte kut kreeg.

Raar misschien maar dit is een waar gebeurd verhaal en in volgend verhaal “Anja mijn sletje” lees je het vervolg na de neukbeurt van Kurt en de het losgeslagen neuksletje dat Anja zou worden.

Zoek naar meer verhalen van Anja...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net