Opwindend.Net
Datum: 10-08-2017
Stemmen: 17x
Cijfer: 6.6
Gelezen: 6091x
Lengte: Gemiddeld
Mijn Client - 4
Door Jan - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Client - 3

Wat had ik ook genoten van Magaret haar lijf, had ik niet verwacht dat het met een vrouw ook zo lekker zou zijn, en ik eist zeker dat ik haar en vriendin wel wilde ontmoeten .

In de mailbox weer een smeek mail over een ontmoeting en hij stuurde er een foto bij van de hoeveelheid sperma hij gespoten had, dit allemaal wil ik graag in je spuiten schreef hij.

Het was 1 uur, dacht wat zal ik doen ,hem mailen,want de mail was 10 min eerder verstuurd .

Voelde mij nog hartstikke geil na de ochtend, en wilde wel weer een pik in mij voelen, gelijk reageerde hij ,ben thuis zal je goed verwennen je krijgt er geen spijt van.

Voor mijn man legde ik een briefje op tafel dat ik met een vriendin aan het winkelen was, en het was koopavond en wist niet hoe laat ik terug was.

Wat stopte ik bij een mooi appartement ,en toen toen aanbelde ,zei ik mijn naam en de deur zoefde open,en met de lift naar de hoogste verdieping.

Toen de deur open ging vond ik hem nog knapper en jonger dan op de foto, hij omhelsde mij gelijk en kuste mij.

Van de foto heb je dat vanmorgen gespoten vroeg ik hem, nee dat was gistermorgen toen ik porno keek, naar milfs en naar Grannys .

Karel vroeg heb je daar wel eens naar gekeken of je man, mijn man denk ik niet, maar ik in ieder geval niet,en toen liet hij mij milfs film zien het wond mij gelijk al op toen ik zag hoe de vrouw genoot van dat jong ventje, en later paar trailers van granny films, geen wonder dat jij je daar bij aftrekt, geil hoor, en daarom wilde ik je ook graag ontmoeten Maaike eindelijk weer eens in het echt een oudere vrouw verwennen.

Onder de trailers kijken voelde ik zijn handen al bij mijn borsten ik liet hem geworden ook toen hij mijn blouse uittrok, en de borsten begon te kussen.

In de slaapkamer hadden we beide de kleren snel uit, op de foto zag zijn pik er al lekker uit en dat was hij ook toen ik hem pijpte .

Maar hij wilde op mij liggen en zijn pik in mijn kut voelen, op mijn rug zag ik pas dat er allemaal tapijt aan de muur zat, ik wou vragen wat het was, maar met zijn beste pik in mijn kut begon hij hard te neuken ,toen pakte hij een hand vast van mij, en voor ik er op bedacht was zat hij vast en ook gelijk mijn andere hand en ik had handboeien om.

Wat doe je nu gilde ik, o niets hoor neuk je zo hard en stevig zodat de buren je niet horen, want die hebben al geklaagd over mijn sexuele escapades.

En ik gilde ook keihard en hij bleef maar stoten in mijn kut, en hij was net een beest zo gromde hij bij iedere stoot en helemaal toen hij zich leeg spoot .

Ik dacht dat hij mij zou losmaken nu, maar er kwam nog meer, kreeg een blinddoek voor, en toen werd ik echt goed bang, wat zou er met mij gebeuren allemaal.

Hij kwam naast mij liggen en begon geil tegen mij te praten en zoende steeds mijn tepels en trok er geleidelijk aan steeds harder aan met zijn tanden.

Ik gilde van genot en soms ook van de pijn, hij legde kussens onder mijn kont en ik dacht nee toch he daar niet.

Maar wel dus, en ook dat gebeurde niet voorzichtig zoals hij zijn lul in mijn kut duwde, gebeurde dat ook in mijn maagdelijk kont, wat schreeuwde ik van de pijn, maar hij bleef door duwen tot hij er ver genoeg inzat.

Moet niet flauw vallen dacht ik nog, maar het gebeurde wel, toen ik weer bij kwam, wat was het nat onder mij is vast allemaal bloed en wat deed mijn kont pijn

Ik hoorde stemmen, ja ze wilde graag eens met jong ventje in bed die oude tante ,en ik heb haar zolang gemaild dat ze toch kwam, wat is ze om een beste lul verlegen, en die krijgt ze nu meer dat ze misschien wel wil.

Voelde nu verschillende handen bij mijn borsten en bij mijn kut, dat duurde niet lang of ik voelde alweer een beste lul in mijn kut geramd, ik wou niet genieten maar gilde toch van genot ondanks de pijn aan mijn kont.

Toen ik weer een lading binnen kreeg en hij het ook uitschreeuwde kwam ik ook weer klaar, ja jk gen goed gedaan zeg, wat geniet ze toch he, dit zal ze nooit vergeten deze middag.

Toen ik weer een pik in mij voelde zei Karel steeds tegen mij, dit is pas genieten he van zoveel jonge pikken jn je lijf, en dat kan je wel vaker krijgen hoor, dacht nee dit noooooit meer.

Ik wou het eigenlijk wel aangeven bij de politie hoe dat ze mij met zijn allen aangerand hadden, maar durfde ook niet voor de gevolgen.

Karel kuste mij toen zacht op mijn tepels en zoende mij ook op de buik, en streelde mijn schaamlippen voor er weer iemand anders op mij kroop.

Gelukkig deed mijn kont wat minder pijn en ik kon weer meer genieten van de pik wat nu in mij zat, wat wilde ik graag zien wie en wat het waren en hoe jong, en allemaal met een beste pik dat voelde ik wel.

Ook bij deze gilde ik het weer uit toen hij in mij zat, ja lekker wijf dit is pas neuken he ,vanaf nu wil je vast je man niet meer in je kut voelen .

Werd totaal 6 x volgespoten en buiten de pijn aan mijn kont had ik steeds geweldig genoten, hoorde dat ze afscheid namen van Karel en ik dacht dat ik nu de blinddoek wel af zou krijgen en de handboeien, maar dat was nog niet zo.

Mijn benen werden weer opzij geduwd en ik voelde een tong over mijn schaamlippen en ook over mijn clit, o hij likt al het sperma op wat in mijn kut gekomen is, wat een geil ventje is hij, ik genoot ook van het gelik en helemaal toen er paar vingers in gingen, ik kreunde het weer uit ja toe Karel ga door lekker zo, o wat verwen je mij zeg ook met je tong en handen.

Mijn handboeien werden los gemaakt, en vreemd ik voelde nog steeds een tong bij mijn kut en toen de blinddoek ,Karel keek mij grijzend aan.

Wat schrok ik toen ik zag dat een vrouw mij likte en toen ze overeind kwam schrok ik nog erger, het was een granny ze was zeker in de 80 met een heel dun lijf en platte tieten, ze grijnsde het uit met haar slecht gebit in de mond, en daar had ik van genoten toen ze mij likte.

Ze kwam naast mij in het grote bed, en spreidde haar benen en Karel likte eerst haar schaamlippen en vingers haar ook heftig en kroop toen tussen haar magere benen, trok eerst nog aan de tepels haar platte tieten omhoog, en begon haar toen te neuken.

De ouwetje genoot goed van zijn lul in haar kut en gilde het na een poosje dan ook uit, en wat schreeuwde Karel toen hij zich leegspoot in haar grijze kut.

Geil om te zien he dit Maaike, en dit in het echt, ja knikte ik.

Kom we gaan douchen zei hij, dacht dat hij mee ging ,nee dus de granny ging mee, hij neukt mij paar x in de week vertelde ze, en soms zoals nu mag ik een kut leeg likken wat ze ook lekker vond.

Je hebt ook mooi lid hoor hoor en lekkere schaamlippen en zeekusten op mijn borsten en vingerde mij gelijk toen ik begin alweer te kreunen, je bent ook liefhebber he van zowel mannen en vrouwen, en ze drukte haar platte tieten tegen mij aan en bleef mij vingeren was nu ook weer zo geil dat ik haar ook begin te vingeren, o kreunde ze wil wel met je in bed kunnen we elkaar verwennen met 69.

En dat gebeurde wat lekker toen ze met haar uitgezakte kont op mijn gezicht zat, en ik haar grijze kut likte had niet verwacht dat het zo lekker zou zijn en wat likte ze mij ook weer lekker ,en we kwamen beide nog weer klaar.

Soor van je anus zei Karel toen ik weg ging ik ging te ver dacht dat je daar ook altijd al in geneukt werd, maar voor de rest heb je genoten vroeg hij.

Ja dat was heel pijnlijk voor mij in mijn kont maar voor de rest heb ik heerlijk genoten van al de pikken in mijn lijf, en ik kuste hem spontaan.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Client - 5

Zoek naar meer verhalen van Jan...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Swinger Weekje - 3Door: Xiumi
Gelezen: 7436x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Swingen
14-07
8.2
:: Mijn Tweede Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 25232x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-07
9.2
:: VerrassingDoor: Jay-den
Gelezen: 12673x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.2
:: Verwacht En Toch... - 2Door: Coot
Gelezen: 4687x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Neuken, Lesbisch, Bi
11-07
9.1
:: Als Mijn Man...Door: Jenny
Gelezen: 14743x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Overspel, Squirten, Pijpen
09-07
7.8
:: Golden Tulip Gate...Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 13914x
Reacties: 20
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.1
:: Golden Tulip Gate - 12Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 9421x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-07
9.2
:: Flexkracht - 3Door: Buitenman
Gelezen: 13048x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vreemd Gaan, Neuken, Pijpen, Beffen, Bos
06-07
7.9
:: Dochter Wil Graag... - 2Door: Angela
Gelezen: 29259x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Pa, Vriendin
05-07
8.1
:: Golden Tulip Gate - 11Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10330x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
05-07
8.6
:: Golden Tulip Gate - 10Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 12291x
Reacties: 17
Lengte: Lang
Tags:
02-07
8.9
:: Wil Je Nog... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 8401x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Trio, Man Vrouw, Jongen, Overspel
30-06
8.6
:: Onvruchtbaar 2018 - 1Door: Esther-L
Gelezen: 17573x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
29-06
8.6
:: Pic Of PikDoor: Buitenman
Gelezen: 10601x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Vreemd Gaan, Neuken, Pijpen Likken, Squirten,
29-06
8.6
:: Golden Tulip Gate - 9Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 13654x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags:
28-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 651