Opwindend.Net
Datum: 05-12-2017
Stemmen: 47x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 17381x
Lengte: Gemiddeld
De Buurvrouw, De Buurman En Ik - 3
Door Katja - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Buurvrouw, De Buurman En Ik - 2

Naakt, onder kleding achterlatend in de woonkamer, liepen we de trap op naar de badkamer. Carl voorop. Ik liep direct achter hem, en wreef hem plagerig over zijn billen. Bovenaan de trap stopte hij even, en ik nam plagerig zijn pik in mijn mond. Ik bedacht me dat ik eigenlijk moest plassen, maar ik wilde dit moment niet verstoren. Miriam duwde ons de badkamer in. Carl zette de douche aan en ik constateerde tevreden dat de douchecabine ruim genoeg was voor ons drieën. Carl wreef met zijn hand over mijn onderbuik. Ik deed mijn benen iets uit elkaar. Die kans liet hij niet onbenut, en heel even verdween zijn vinger in mijn kutje.

Miriam controleerde de temperatuur van het douchewater en stelde vast dat “al lekker warm” was. Ze stapte met haar hete lijf onder de warme douche… ik dacht nog net zijn zaad tussen haar benen te zien glinsteren, maar dat kan mijn verbeelding zijn.
Carl en ik volgden haar voorbeeld. Eén voor één zoenden we de geile man, die wij samen deelden. Ik voelde nog even aan zijn pik, maar daar was niets meer van te verwachten. Logisch, die had zijn werk wel gedaan vanavond… Ik zag dat de hand van Carl tussen de benen van Miriam verdween. Ze hapte naar adem... de geile slet, dacht ik. Net nog klaargeneukt en nu alweer klaar voor de volgende ronde. En, bedacht ik me, ik ben geen haar beter… Sterker nog, ik was erger. Ik was vanavond al twee keer aan de beurt geweest, en ik was in voor de derde keer… Ik werd geil van de aanblik van Miriam die werd gevingerd onder de douche. Ik zag haar geile gezicht, haar mond was een beetje open en ze hield haar ogen gesloten. Het water stroomde over haar gezicht, over haar borsten, over haar rug. Ze bewoog zachtjes met de vingers van Carl mee. Ik keek, en voelde weer de druk op mijn blaas. Stomme ik. Was ik net maar naar de WC gegaan… :”oh” kreunde Miriam nu zachtjes. Ik herinnerde wat Miriam had gezegd: als mannen samen plassen, waarom vrouwen dan niet? Ik moest nu echt heel nodig. En ik vond het best spannend vanavond, in het park, toe te kijken hoe Miriam in het gras plaste. Ik herinnerde me de vage urinelucht, de kletterde straal plas en haar gezicht dat opluchting uitstraalde. Ik deed mijn benen iets uit elkaar en begon te plassen. Gewoon, omdat het kon. Ik was benieuwd of ze twee geile tortelduiven het doorhadden… Mijn plas vermengde zich met het douchewater op de grond, en stroomde langs hun voeten. Carl merkte nu wat. Hij keek naar me: “sta je te plassen?” voeg hij, verbaasd en opgewonden tegelijk. Ik knikte en deed mijn benen nog wat verder uit elkaar. De plas kletterde nu echt op de grond. Ik rook nu ook vaag een urinelucht. Miriam keek me aan. Carl ging door met zijn vingerwerk, en ze likte over haar onderlip. Ze stak haar duim naar me op, als teken dat ze dit kon waarderen. Eindelijk was ik klaar met plassen. Carl stopte met het verwennen van Miriam en wilde nu mij vingeren. Ik vroeg hem of hij me wilde likken. Zonder iets te zeggen ging hij op zijn knieën zitten en begon me te beffen. Ik zag het water langs zijn gezicht stromen, en ik wist dat hij nu veel moeite moest doen om het vol te houden. Ik pakte hem bij zijn achterhoofd zodat hij niet weg kon, maar toch richtte hij zich op. “Sorry, dit gaat niet” zei hij, naar adem happend.

Hij zette de douche uit en pakte drie handdoeken. Ik voelde aan de handdoek die ik kreeg. Die was groot en ruw. Ik bracht de handdoek al naar mijn haar om te beginnen met afdrogen, maar werd gecorrigeerd door Carl “Eerst drogen we haar af” zei Carl. Ik pakte de grote handdoek en begon haar haar te drogen. Daarna was haar rug aan de beurt. Carl begon aan de voorkant. Hij wreef met zijn handdoek over haar tepels. Ze genoot van deze aanrakingen… Terwijl Carl haar borsten extra goed droogmaakte, was ik aangekomen bij haar billen. Ik droogde haar billen en duwde de handdoek een beetje tussen haar billen om het ook daar goed te drogen. Ze deed haar billen wat naar achteren en haar benen uit elkaar. Met de ruwe handdoek wreef ik een paar keer plagerig tussen haar billen en tussen haar benen, waarbij ik haar kutje net niet aanraakte (dat ging me toch iets te ver), ondanks dat ze duidelijk maakte dat wel te willen... Nu zakte Carl met zijn handdoek naar beneden. Over haar buik, over haar venusheuvel en tussen haar benen… “O ja o ja” kermde ze bij de aanraking van de handdoek met haar gevoelige delen. “Haar borsten zijn nog niet goed droog” zei Carl. Ik betwijfelde het, maar wreef met de handdoek over haar borsten. Ik voelde de weerstand van haar harde tepels met de ruwe handdoek. Ik voelde aan de handdoek van Carl, die was al net zo ruw als de mijne… “Lik me” kreunde Miriam. Carl liet zich dat geen twee keer zeggen. Zijn hoofd verdween tussen haar benen, en Miriam maakte zich op voor haar tweede orgasme binnen een half uur… Ze kraste zo hard met haar lange nagels over zijn rug dat ik allemaal rode strepen zag. Ze pakte zijn hand en bracht die naar haar kontje. Hij stak zijn vinger diep in haar achterste. Zo stonden we: ik, 100% hetero, wreef als een bezetene met de handdoek over haar tepels; nu nam ik ze zelfs (met de handdoek er tussenin) tussen mijn vingers. Carl likte haar en vingerde haar kontje. Miriam kreunde nu voortdurend. Haar lichaam begon te schokken. Toen haar moment daar was, moest ik haar vasthouden om te voorkomen dat ze op de grond viel… zo hevig was haar orgasme.

Ik wist dat ik nu aan de beurt was. Nadat Miriam weer een beetje op adem was gekomen, lieten ze er geen gras over groeien. Miriam ging voor me staan en begon met mijn hoofd. Carl deed de achterkant. Eerst mijn rug, onder mijn oksels. Ik deed mijn armen uit elkaar om hem vooral overal toegang toe te geven. Terwijl Miriam me liefkozend afdroogde, vonden Carl’s vingers mijn tepels. “Jij zou de achterkant doen toch” kreunde ik. De handdoek was weer terug en ik voelde het ruwe textiel over mijn billen. Ik deed mijn benen uit elkaar. Terwijl Carl met de handdoek tussen mijn benen tastte, was het afdroogwerk van Miriam gevorderd tot mijn hals. Langzaam ging ze richting mijn borsten. Ik hapte naar adem toen ik de ruwe handdoek op mijn tepels voelde, en tegelijk Carl hetzelfde deed bij mijn klitje. Ik voelde zijn mond op mijn bil. Hij beet me zachtjes. Nu zocht zijn tong zich een weg tussen mijn billen. Hij wist de weg prima en al snel likte hij mijn kleine gaatje... Zo gek dat mijn beste vriendin me nu hielp te komen tot mijn derde hoogtepunt van vavond, ik “o ja o ja o ja” kreunde ik plotseling. Ik voelde mijn spieren samentrekken en wist wat er komen ging… “ohhhhhh” daar was de ontlading. Ik zocht steun bij de badrand terwijl de flitsen door mijn lichaam schoten en de wereld om me heen leek te draaien. “Zo geil” fluisterde ik, toen ik weer een beetje bij adem was. Carl bekeek zijn twee vrouwen. “Jullie zijn zo lekker” constateerde hij.

Nu was het moment daar. Ik pakte Carl bij zijn handen beet en vroeg hem of hij eventueel met mij zou willen trouwen. De adem stokte in mijn keel terwijl ik op het antwoord wachtte. “Is dit een aanzoek?” vroeg hij. Maar voor ik antwoord kon geven, zei hij “eventueel wel ja” met een lach op zijn gezicht. Ik vertelde hem dat ik hem een officieel aanzoek zou doen als ik zwanger was. “Dan zeg ik ja” zei hij. Ik vertelde kort van het plan van Miriam en mij: dat wij allebei tegelijk zwanger wilden zijn, dat ik wilde trouwen met een dikke buik omdat me dat gewoon leuk leek (en iedereen die ons niet kende zou denken dat het een moetje zou zijn – dat soort dingen winden me op. Als 14-jarige liep ik vaak met de baby van oudste zus rond, samen met het oudere vriendje van mijn oudere zus. En dan die gezichten…. Hahaha) en dat Miriam onze getuige zou zijn. Als hij het goed vond. Hij lachte en zei dat het hem prima in de oren klonk, en dat we het er nog wel over zouden hebben als ik zwanger was.
We liepen weer naar beneden en trokken onze kleren aan. “Waar is Jolanda eigenlijk naartoe?” vroeg ik aan Carl. “O die. Die is naar een vriendin toe. Ik denk niet dat ze haar kleren nog aanheeft” zei hij, bijna emotieloos. Maar ik zag dat het hem niet onberoerd liet. “Vertel?” vroeg ik voorzichtig. En hij vertelde. Over zijn liefde, zijn vriendin die biseksueel was. Altijd al geweest. Dat het in het begin wel leuk en spannend was dat ze af en toe buiten de deur met een andere vrouw feestte, vooral omdat ze die vrouw bijna altijd voor een tweede keer thuis uitnodigde voor een triootje. Maar dat dat laatste bijna nooit meer voorkwam, terwijl ze steeds vaker weg was. “En” sloot hij af “ik heb me laten vertellen dat er ook regelmatig een andere man meedoet”. “Wil je van haar af?” vroeg ik. Hij antwoorde bevestigend. “Daarom wil ik ook met jou trouwen” zei hij serieus.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Buurvrouw, De Buurman En Ik - 4

Zoek naar meer verhalen van Katja...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Overspel" VERHALEN
:: Wat Moet Je Dan....Door: Jason_S
Gelezen: 6090x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.7
:: Wil Je Nog...Door: Annemiek
Gelezen: 15967x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Golden Tulip Gate - 6Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 8271x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: Petra, Vrouw Van - 3Door: Vincent
Gelezen: 9016x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rjipe Vrouw, Overspel
17-06
8.6
:: Hoe Laat Komt... - 4Door: Annemiek
Gelezen: 5542x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.2
:: Ontsnappen Aan De...Door: Mirum
Gelezen: 14935x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: BDSM, Dominant, Onderdanig
14-06
7.9
:: Golden Tulip Gate - 4Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 10013x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.2
:: Golden Tulip Gate - 5Door: Fabulas Publicanus
Gelezen: 9137x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.0
:: Weekend ValkenburgDoor: HGJR
Gelezen: 9675x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold
13-06
8.2
:: Mijn Eerste Keer VreemdgaanDoor: De Wandelaar
Gelezen: 14632x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-06
9.4
:: Ben Ik Nu Een HoerDoor: HGJR
Gelezen: 13237x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Anaal, Cuckold, Hoer
11-06
8.2
:: Sex Op Het StrandDoor: HGJR
Gelezen: 16502x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckold, Milf, Pijpen, Anaal
08-06
9.0
:: One (two) Night StandDoor: HGJR
Gelezen: 8670x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Overspel, Pijpen, Cuckold
08-06
8.6
:: VriendendienstDoor: Darwin
Gelezen: 19421x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Massage
08-06
8.2
:: De Geplande DateDoor: HGJR
Gelezen: 10797x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Cuckold, Anaal,
07-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net