Opwindend.Net
Datum: 25-10-2017
Stemmen: 67x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 14067x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Onze Avonturen - 1
Door Karl - Mijn Profiel Pagina

Mijn vrouw, Alice en ik, Karl, hebben een zeer actief sexleven. Beiden zijn we bi en ons samenzijn begon toen Alice net 16 was en ik 21. Ik had verkering dat eigenlijk al ten einde liep met haar zuster en om de een of andere reden trokken wij naar elkaar toe. Ik had op de dag dat ik 21 werd een leuk appartementje gekocht in Amsterdam Bos en Lommer en had een heerlijk leven. Alice werd door haar zuster altijd voor een beetje dom gehouden op een irritante pesterige wijze. Hierdoor had ik altijd een beetje medelijden met Alice ook omdat ze zich niet verweerde. Zelf kan ik absoluut niet tegen pesten en had hier met haar zuster dan ook regelmatig ruzie over. Zo ook op de 16e verjaardag van Alice. Haar zuster wilde een kado geven waar Alice niets aan had en eigenlijk een steek onder water was voor het feit dat zij nog nooit een vriendje heeft gehad. Ik zei dat je je zuster zoiets niet aandoet en haar zuster zei dan dat ik niet zo voor haar moest opkomen. Toen knapte er iets in me en zei dat ze het lekker moest uitzoeken waarop haar zuster riep dan neuk je haar toch lekker. Dit was dus het einde van onze relatie. Toch moest haar zuster mij verdragen dit weekend omdat ik bleef voor de verjaardag van Alice. ’s-Avonds zou er wat familie komen en een tweetal klasgenootjes van Alice. Monique en Dinie. Monique was al 16 en Dinie zou dat over een maand of twee worden.

Toen Alice die middag uit school kwam werd ze door haar ouders, zuster en mij opgewacht met kadootjes. Van haar ouders kreeg ze een brommer. Van de zuster een…… vibrator met de opmerking dat ze nu oud genoeg was voor een vaste vriend. Alice d’r zuster gierde hierbij van het lachen, maar Alice begon te huilen en haar ouders werden woedend op haar zuster. Die werd hierop zo boos dat ze wegliep en zei dat we allemaal dood mochten vallen. Ik hield op dat moment Alice in mijn armen en troostte haar en zei dat er nog een kado was en wel die van mij. Ze hield mij stevig vast, keek omhoog en ik gaf haar een zoen op haar voorhoofd en zei: “Gefeliciteerd met je 16e verjaardag”. Ze liet me los en pakte de envelop aan en maakte deze open. Ze las de kaart die er in zat en gilde: “Yes, yes, yes”. Vloog me om mijn nek en zoende me plat op de mond. Haar ouders vroegen wat ze gekregen had en liet de kaart aan haar ouders zien. “Een dagje schoppen en eten op mijn kosten in Amsterdam” stond er op. Haar ouders vonden het een beetje overdreven, maar ik zei dat Alice dit wel verdiende.

Alice vroeg meteen of we morgen konden gaan. Het was dan zaterdag en de winkels waren open tot 17:00uur en daarna konden we dan ergens wat eten. Ik gaf aan dat het dan wel laat zou worden eer we weer terug waren. “Nou”, zei Alice, “dan blijven we in Amsterdam slapen. In jouw woning”. Ik slikte even en keek wat de reactie van haar ouders was. Pa en ma keken elkaar aan en ik zag Alice haar moeder een klein knikje geven aan haar vader en die zei: “Das wel goed als Karl er geen probleem mee heeft.” Ik gaf aan dat het geen probleem zou zijn en zij in de logeerkamertje kon slapen. Alice hield mijn arm met twee handen vast en was dolblij. Haar verjaardag kon niet meer stuk.

Net voor het eten belde haar zuster met de mededeling dat ze het hele weekend bij vriendinnen bleef en dus niet thuis kwam. Na het eten druppelde de visite langzaam binnen. Alice werd bedolven onder de kado’s en uiteindelijk ging ze met haar vriendinnen naar haar kamer. De oudjes en ik bleven beneden kletsen. Zo rond middernacht was iedereen vertrokken, samen met haar ouders ruimde ik de troep op en gingen we ieder richting onze kamer. Ik kon de slaap maar niet vatten en voelde me zo geil als een beer. In de kamer naast me hoorde ik twee mensen snurken. Haar ouders waren in diepe rust. Aan de overkant, naast de trap, was de kamer van Alice. Hier hoorde ik niets. Ik stapte mijn bed uit en liep met een stijve lul richting de kamer van Alice. Tot mijn verwondering stond haar duur wijd open. Die van haar ouders was dicht. Alice lag op haar rug te slapen en had een gelukzalige lach op haar gezicht. Ik deed mijn hand op haar mond en ze schrok wakker. Ik maande dat ze stil moest zijn en ze knikte dat het goed was. Ze schoof wat op en ik kroop bij haar in bed. Alice draaide bij en direct vonden onze monden elkaar en lagen we gepassioneerd te tongen. Met mijn hand gleed ik naar beneden onder het elastiek van haar slip door zo naar haar inmiddels zeer natte lipjes. Ik keek haar aan en ze fluisterde dat ze hier van gedroomd had en zich net klaar gevingerd heeft. Alice voelde dat ik een enorme stijve had en zei dat ik voorzichtig moest doen omdat ze nog maagd was. Ik fluisterde dat ik haar niet ging ontmaagde van voren maar van achteren en dat ik haar morgen bij mij thuis liefdevol zal ontmaagden. Hierop trok Alice haar benen wat omhoog en kon ik zo bij haar sterretje komen. Met het geil van d’r kutje maakte ik deze nat, deed wat spuug op mijn lul en voorzichtig duwde ik mijn lul in haar kontje. Dit ging wonderwel ontzettend makkelijk omdat Alice volkomen ontspannen was. Langzaam pompte ik in haar heerlijke strakke kontje en gelijker tijd vingerde ik haar drijfnatte kutje. Ik gaf aan dat ik ging komen en meteen spoot ik mijn zaad in haar darmen en Alice begon de te schokken want ook zei kwam klaar. We bleven zo nog een tijdje liggen tot mijn verslappende lul uit haar kontje gleed. Ik zei dat we moesten gaan slapen want er stond een leuk weekend op ons te wachten. Ik stapte uit bed en toen ik er naast stond kwam Alice overeind, likte mijn lul schoon en sloot af met een heerlijke tongzoen.

Terug in mijn eigen bed was ik zo vertrokken en droomde van morgen. Hoe dat verliep vertel ik de volgende keer.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Onze Avonturen - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 1190x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.7
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 5582x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.8
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 3376x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 3713x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4626x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5145x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4475x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4534x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7070x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
:: Mini - 32Door: Keith
Gelezen: 5581x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
29-01
9.2
:: Mini - 31Door: Keith
Gelezen: 5319x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
28-01
9.4
:: Mini - 30Door: Keith
Gelezen: 5185x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-01
9.6
:: Mini - 29Door: Keith
Gelezen: 5373x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
25-01
9.3
:: Charlotte - 10Door: Maxine
Gelezen: 5602x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
24-01
9.2
:: Mini - 28Door: Keith
Gelezen: 5851x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
24-01
9.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net