Opwindend.Net
Datum: 20-12-2017
Stemmen: 29x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 5489x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Sultan - 6
Door Theodoor - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sultan - 5

Hijgend lig ik bovenop Julia. Ons zweet, haar vagina en mijn pik verbinden ons. Ik steun een beetje op mijn onderarmen omdat ik anders te zwaar op haar lig. Onze buiken en borsten botsen tegen elkaar in een onregelmatige ademhaling. Julia geeft kleine kusjes op mijn sleutelbeen. Hoe graag ik ook nog in haar wil blijven hangen; ik ben te zwaar voor haar. Daarom draai ik op mijn zij en door naar mijn rug. Met gesloten ogen even nergens aan denkend probeer ik mijn ademhaling weer onder controle te krijgen. Ik weet niet of ik het hoor of dat ik het voel dat Fietje Julia op haar voorhoofd kust. De zon schijnt warm op mijn slappe en natte pik.

Even word ik met rust gelaten en is mijn hoofd helemaal leeg. Dan kust Fietje mijn slappe lul en mijn zak. ‘Open je ogen, Siem. Kijk naar Julia.’ Zegt ze met haar hese stem. Ik hou een hand voor mijn ogen om me te beschermen tegen het felle licht. Ik zie eerst alleen maar de contouren van Fietjes hoofd en torso. Ze pakt mijn hand en helpt me overeind tot ik zit. Ik kijk opzij naar Julia die met een grote grijns wijdbeens op het gras ligt. Dikke klodders sperma druipen naar buiten. Fietje drukt haar middelvinger tegen Julia’s sterretje en wrijft wat van mijn zaad over Julia’s anus. Haar hand vormt als het ware een kommetje waarin ze de rest van het zaad opvangt. Dan smeert ze het over Julia’s openstaande kut. En over haar venusheuvel en haar buik. Zweet vermengd met sperma en geil laten haar huid glimmen. Ik ben nog zo uitgeput dat ik wel kijk maar nauwelijks registreer. Julia gaat met haar wijsvinger over haar buik en dipt deze in haar navel. Een wit plakkerig draadje blijft aan haar vinger hangen. Ze opent haar mond. Een dun sliertje valt in slow motion omlaag; op haar tong.

Ik sluit mijn ogen. Plots overvallen door totale vermoeidheid en emotie. Ik ga weer liggen, sluit mijn ogen en sla een arm voor mijn ogen. Ik wil even alleen maar zijn. Onbewust merk ik dat er met ogen wordt gecommuniceerd en voel hoe Julia en Fietje opstaan. Een paar tellen later stroomt het water van de buitendouche over beide vrouwen. Ik ben emotioneel en zou wel kunnen huilen. Huilen van geluk en van inspanning. Maar anderzijds voel ik me sterk. Gesterkt door de liefde en acceptatie van de twee vrouwen met wie ik al bijna vier jaar gelukkig ben en van de twee vrouwen die er vandaag bij zijn gekomen. Ik ben niet gelovig, zeker niet, maar op dit moment voel ik me gezegend.

De douchekraan wordt dichtgedraaid en aan het trippelen van een paar voeten te horen vermoed ik dat Fietje de handdoeken pakt. Voor de rest blijft het stil op het geluid van af en toe een kus, een zachte zucht en een onderdrukte giechel. Zonder te kijken kan ik me voorstellen wat er op een paar meter bij me vandaan zich afspeelt.

Ik voel stappen naderen voor ik ze in het gras hoor. Tot mijn verrassing is het niet Fietje of Julia; ‘hou je ogen maar dicht, lieverd.’ Jacqueline komt achter me zitten. Ze legt haar handen onder mijn schouders; ‘ga een klein beetje overeind zitten en leun dan tegen me aan.’ Ik span mijn buikspieren aan en til mijn hoofd op. Jacqs handen en onderarmen ondersteunen mijn rug, nek en hoofd. Op haar billen beweegt ze naar voren. Haar benen onder mijn oksels door. Ik houd mijn ogen gesloten en richt me nog meer op tot Jacqueline haar arm om mijn borst slaat en me tegen haar aandrukt. Mijn hoofd rust op haar zachte borsten, mijn rug tegen haar buik. Terwijl ze de ene arm om mij heen geslagen houdt streelt ze met haar vrije hand door mijn haren. Zacht oefent ze met haar vingertoppen druk uit waardoor het strelen langzaam overgaat in een lichte hoofdmassage. ‘We hebben staan kijken’ zegt ze zacht ‘je bent zo lief….’ Ze kust mijn kruin; ‘het was zo geil. Je hebt zo je best gedaan voor ons.’ Ik zeg niks omdat ik niet weet wat ik hierop kan zeggen. Door Jacqs aandacht heb ik niet in de gaten gehad dat de andere meiden erbij zijn gekomen tot ik het gedruppel van water in een teiltje hoor. Iemand pakt mijn arm en begint mijn hand te wassen. Lekker lauwwarm water. Reinigend.

Weer iemand anders begint mijn bovenbeen te wassen, van boven naar beneden, over de harde spieren naar binnen naar mijn lies; en de derde wast mijn buik. Lange en zachte bewegingen. Af en toe wordt een doekje opnieuw natgemaakt. Als er een doekje onder mijn zak over het perineum wordt gehaald, verschijnt er ondanks mijn vermoeidheid een glimlach op mijn gezicht. Ik trek mijn knieën iets op zodat ze er beter bij kan. Met zachte hand en aandacht worden mijn zak en pik schoon gewassen. Ik open mijn ogen en kijk recht in de bruine kijkers van Joon-Sun. Ze heeft een blik in haar ogen die ik nog niet had gezien. Ze straalt respect uit en ondersteunt dat door met aandacht en genegenheid verder te gaan met mij te wassen.

Ik kijk naar Julia en daarna naar Fietje. Ook zij zijn gefocust op het schoonwassen van mijn lichaam. Jacqueline slaat haar andere arm ook om me heen; ‘Joon-Sun had gelijk; wij zijn jouw harem. Je bent onze sultan, onze prins.’ Ze kust me op mijn hoofd.

Ik voel hoe de aandacht van de meiden me energie geeft. De mist, de leegte, in mijn hoofd trekt weg. Ik accepteer de gift, de aandacht en genegenheid die me ten deel valt. ‘Fietje had gelijk, Joon-Sun. We zijn verliefd op je geworden. En Julia, ik ben ook verliefd geworden op jou. En, Joon-Sun jij had ook gelijk; dit is een plek met veel liefde. Maar dat komt ook door de liefde die jezelf geeft.’

Alle drie de meiden voor me hebben een glimlach op hun gezicht waarmee ze bevestigen dat wij het eens zijn. Joon-Sun kijkt naar Jacqueline en ik voel dat ze knikt. Ze verbreekt de omhelzing, plaatst haar handen op de grond en schuift voorzichtig naar achteren zodat ik langzaam omlaag zak. Als mijn hoofd op de bolling van haar venusheuvel ligt stopt ze. Joon-Sun plaatst haar handen in mijn knieholtes en drukt mijn benen omhoog. Even lijkt het erop alsof haar plan niet kan werken maar Julia brengt redding. Zij gaat links van Joon-Sun zitten en neemt mijn voet in haar hand en plaats deze tussen haar borsten. Fietje doe hetzelfde rechts van Joon-Sun. Beide meiden krijgen een dankbare glimlach van haar. Met haar hand geeft ze aan dat ze nog iets verder naar voren moeten bewegen. Hierdoor worden mijn knieën voorbij mijn heupen gedrukt en kantelt mijn bekken. Joon-Sun drukt met twee duimen mijn zak omhoog en kust het plekje erachter, meteen daarna gevolgd door het puntje van haar tong waarmee ze iets meer druk uitoefent.

Het lijkt wel of er in mijn hoofd totale chaos uitbreekt; ik hijg en zuig sissend lucht in mijn longen, de perineale spieren trekken samen maar het voelt niet zo als wanneer mijn zak nog vol zou zijn. Maar het is niet onaangenaam. ‘sluit je ogen, lieverd. Geef je maar over.’ Ik luister naar Jacqueline en concentreer me op het gevoel. Het eerste wat ik voel is hoe warm Jacqs schaamlippen tegen mijn nek rusten en hoe verschillend de borsten van Fietje en Julia aan mijn voeten voelen. Maar dan is Joon-Sun er weer. Ze heeft overvloedig speeksel in mijn bilspleet laten lopen en nu plaatst ze haar mond op mijn anus. Ze heeft beide billen uit elkaar gedrukt en haar lippen op mijn sterretje. Met veel lucht zuigt ze het speeksel van mijn kroontje.

Een stortvloed van emoties maakt zich van mij meester als ik me bedenk dat ik meer onder de indruk ben van deze vorm van aandacht die mij gegeven wordt dan aan het gevoel dat het nu teweeg brengt. Ik ben namelijk nog zowel fysiek als geestelijk te vermoeid om te kunnen reageren op Joon-Suns liefdevolle likken. ‘Joon-Sun, stop alsjeblieft. Ik kan het nu niet aan’ kreun ik. En hoewel ik dankbaar en emotioneel ben schiet ik keihard in de lach als ik Joon-Suns donkere en verbaasde hoofd boven mijn pik zie verschijnen. En ook dat is weer een rare gewaarwording; schuddebuiken van het lachen terwijl je pik wordt vastgehouden. ‘wil je dit dan niet?’ vraagt Joon-Sun ‘doe ik iets niet goed?’ Haar blik is van verbaasd naar, laat ik het noemen, agressief nieuwsgierig getransformeerd. Lachend schud ik mijn hoofd; ‘het voelt heel fijn en ik ben echt enorm dankbaar dat je zoveel aandacht aan mij wilt geven…. Maar ik ben uitgeput. Zowel emotioneel als fysiek. Ik wil je geschenk graag aannemen maar dan wil het ook kunnen waarderen en de reacties kunnen geven die hier bij horen.’ Joon-Sun kijkt me aan en er verschijnt weer een twinkeling in haar ogen. ‘No more mr. Stiffy, vandaag?’ Ik knik ‘op dit moment even niet, in ieder geval. Maar ik houd het heel graag tegoed.’

Joon-Sun knikt. Ze mimet het schrijven van een boodschappenlijstje; ‘ik zal het opschrijven; één keer neuken, één keer rimmen en één keer prostaat melken.’ Ze staat op en ik zie meteen dat ze nu helemaal glad is. Er is geen haartje meer te zien. Wel plakken er wat grassprietjes op haar borstjes en buik. Ze ziet me kijken en veegt ze weg. ‘Wat wil je dan als het geen seks is?’ Ik sluit even mijn ogen en voel Jacquelines hand op mijn hoofd. ‘Slapen’ zucht ik. Ik móet even rusten.’

Fietje laat mijn voet rustig zakken en staat ook op. ‘Oké, maar dan moet je nog even opstaan. Je rug moet nog gedaan worden.’ Jacqueline ondersteunt me als ik recht overeind ga zitten en Joon-Sun en Fietje bieden hun handen aan als ik op wil staan. ‘Ik voel me een oude man als jullie me zo in de watten leggen’ lach ik terwijl ik me door de twee meiden laat helpen. Zowel Fietje als Joon-Sun laten mijn handen niet meer los als Julia met een vochtig doekje mijn schouders en rug wast. Ik leg mijn arm om Fietjes schouder en druk haar tegen me aan. Met de andere arm doe ik hetzelfde bij Joon-Sun. Ik voel hoe ongewend dit voor haar is en kijk haar aan. ‘vind je dit vervelend?’ vraag ik. Ze schudt haar hoofd; ‘ik ben het niet gewend. Maar het voelt fijn.’ Ze kijkt me met haar donkere ogen aan en ik kan niet anders dan haar kussen. Weer reageert ze een beetje verschrikt maar kust me dan terug. Als ze even ademhaalt draai ik mijn hoofd opzij naar Fietje toe. Ik zie haar trieste glimlach en ontvang haar warme mond op de mijne. Ik haal mijn armen van de twee naast mij en draai me om. Julia staat er een beetje onwennig, afwachtend, bij. Het doekje in haar hand. Met grote ogen kijkt ze me aan. Ik spreid mijn armen en vraag; ‘mag ik je kussen?’ Julia bijt even op haar onderlip en stapt dan naar voren. Ze is een stuk kleiner dan ik ben en ik buig me naar haar toe. Ze slaat haar armen om mijn nek en kust me. Waarom weet ik niet maar haar lippen zijn zachter dan ik verwacht had. Het puntje van haar tong flitst naar buiten en heel even maken onze tongen contact. Ik voel de schok door haar lichaam trekken en, alsof ze geschrokken is van de onverwachte heftigheid van haar gevoelens, verbreekt ze de omhelzing.

Ik kijk haar aan maar Julia sluit haar ogen en kijkt omlaag. Dan stapt Jacqueline erbij. Ze geeft me haar gulle lach. Haar ogen zijn een beetje vochtig. Ze omhelst me en kust me met haar volle vochtige lippen. Ondanks mijn vermoeidheid wordt er weer bloed naar mijn pik gevoerd. Niet genoeg om een volledige stijve te krijgen maar voldoende om lekker dik te hangen. Jacqueline kreunt zachtjes in mijn mond als ze de warme dikte tegen haar dij voelt. Ze knijpt even in mijn bil en als ze de omhelzing verbreekt geeft ze me een knipoogje.

‘Ga je naar bed of onder de patio?’ vraagt Fietje. ‘naar bed. Even rust’ zucht ik. Fietje knikt; ‘dan ga ik met Julia jouw auto ophalen en wat boodschappen.’ Dan kijkt ze Julia aan. ‘Je begrijpt toch wel dat je vanavond in ieder geval hier moet blijven, Julia? Ik ken je al een beetje maar wij willen je allemaal beter leren kennen.’ Julia zegt niets en je ziet hoe het in haar hoofd tekeer gaat. ‘Wat Fietje wil zeggen’ zegt Jacqueline ‘is dat wij het heel fijn zouden vinden als je vanavond met ons mee wilt eten en daarna bij ons blijft. Maar ik begrijp ook heel goed dat het allemaal heftig is geweest vandaag. Als je liever alleen blijft dan is dat ook goed.’ Ze lacht even ‘maar wij zouden het wel heel fijn vinden om je beter te leren kennen.’ Julia kijkt ons een voor een aan, Fietje als laatste. ‘ik blijf vanavond.’ Even is ze stil ‘ik wil jullie ook graag beter leren kennen.’

Daarmee is alles gezegd. Ik pak een van de handdoeken die op de grond liggen en wrijf mijn armen en benen droog. Daarna reik ik Joon-Sun de handdoek aan. Ze neemt hem aan en wrijft ermee over haar borstjes. Ondertussen blijft ze me aankijken. ‘Ik ga even een uurtje slapen’ zeg ik ten overvloede. Joon-Sun kijkt omlaag en ik draai me om. Als ik bijna bij de deur ben roept ze me; ‘Siem?’ ik kijk over mijn schouder. Ze komt naar me toe gelopen. ‘vind je het goed als ik meega en tegen je aan kom liggen?’

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sultan - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1119x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1212x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1351x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 1884x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2289x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.9
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5308x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3707x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6330x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4057x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5347x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4635x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net