Opwindend.Net
Datum: 22-12-2017
Stemmen: 29x
Cijfer: 9.3
Gelezen: 4439x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Sultan - 7
Door Theodoor - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sultan - 6

Ze pakt mijn hand als ik de trap op loop. Ik kijk haar over mijn schouder aan. Ze zegt niks. Wat valt er ook te zeggen? Als we de slaapkamer in lopen merk ik haar verrassing want het bed is uitzonderlijk groot. Eigenlijk is dit de grootste investering die ik qua meubilair in dit huis heb gedaan. ‘Zoveel bed heb je toch niet nodig?’ merkt Joon-Sun op. Ik lach terwijl ik het laken terug sla; ‘als we met ons drietjes ook nog willen slapen is het wel fijn als je een beetje ruimte hebt.’ Ze reageert meteen; ‘met zijn…’ maar maakt haar zin niet af als ze zich realiseert dat Fietje, Jacqueline en ik een relatie hebben. Ze schudt haar hoofd en mompelt ‘lucky you’ en kruipt op handen en knieën het bed op.

Mijn middenrif trekt samen bij de geile aanblik die haar vlezige kale pruim biedt als ze naar het midden van het bed kruipt. Ze gaat op haar rug liggen. Ik sluit de blinden van binnen maar laat de ramen open zodat de wind nog wat verkoeling kan brengen. Ik ga naast Joon-Sun liggen en merk op dat ze kleiner is dan ik eerst dacht. Ik strek mijn arm en ze legt haar hoofd op mijn schouder. Ze draait naar me toe en legt haar hand op mijn borst. ‘Slaap lekker’ ‘Slaap lekker.’

Als ik wakker wordt blijkt dat we zo’n anderhalf uur geslapen hebben. Joon-Sun is nog steeds in diepe slaap. Haar rechterbeen ligt half op mijn bovenbeen en haar hand op mijn onderbuik. Haar hoofd lig in haar linkerhand. Ze lijkt volkomen in rust te zijn. Ik voel hoe haar ademhaling haar buik, middenrif en borst doet uitzetten en weer inzakken. Haar onderlichaam drukt zacht tegen mijn bil. Met gesloten ogen denk ik weer terug aan hoe de dag begon; dat ik om vijf uur in de auto naar het vliegveld zat om Jacq op te halen en we om elf uur al lagen te vrijen, Jacqueline, Fietje en ik. Ik grijns; en dat Joon-Sun alles stond te bekijken.

Eigenlijk is het absurd te noemen dat nauwelijks een uur daarna zij zich bij ons lag te vingeren; achterover leunend, steun zoekend tegen Jacquelines lichaam en kijkend naar hoe Fietje met mijn pik speelde. De gedachte aan haar vingers in haar lichtbehaarde kut en de intensiteit van haar orgasme maken me weer stijf. Met kleine schokjes richt mijn lul zich omhoog. Ik til het laken even omhoog zodat er wat meer bewegingsruimte is. Mijn stijve schuift over Joon-Suns vingers. Met haar vingertopjes wrijft langs de zijkant waardoor ik nog harder word.

‘Waar denk je aan?’ vraagt ze met gesloten ogen. Ik kuch. ‘aan alles wat er vandaag is gebeurd’ Met haar vingertoppen streelt ze de dikke bloedvaten. ‘ik snap het’ zucht ze ‘ik droomde er ook van.’ Ze wrijft zacht over mijn ballen; ‘ik word weer nat’ meldt ze. Ze opent haar ogen en kijkt me aan. ‘Jacqueline heeft me geschoren… voor jou.’ Ze slaat het laken opzij en kijkt me aan. Dan draait ze op haar rug en spreidt haar benen. ‘kijk ….’

Ik stap uit bed en open de blinden zodat het licht van de ondergaande zon de kamer binnen schijnt. Mijn pik hangt zwaar voor mijn buik als ik op mijn knieën tussen Joon-Suns benen kniel. Mijn mond wordt droog als ik haar prachtige pruim voor me zie. Haar buitenste schaamlippen zijn vlezig dik en groot. Ze zijn iets donkerder dan de rest van haar huid. Haar binnenste lipjes zijn klein en bijna zwart. Het kapje dat haar knopje bedekt is lang en gezwollen. Ik kijk naar Joon-Suns donkere ogen. Haar pupillen zijn groot van verlangen. Als ik met mijn handen over haar bovenbenen glijdt trekt ze haar knieën een beetje op en draait ze haar voeten naar buiten. Ik buig voorover en streel met de rug van mijn hand over haar gesloten lippen en geef een kus op haar klithoedje. Joon-Sun hapt naar adem en spant haar buikspieren.

Ik maak het puntje van mijn middelvinger nat en veeg hier zachtjes mee door haar bilspleet naar voren door haar spleet. Haar opening is heet en vochtig. Ik penetreer haar nog niet maar plaats mijn duimen op haar kleine friemellipjes en druk ze naar buiten. Haar gaatje is plakkerig. Rood. Uitnodigend.

Dan buig ik voorover en kus haar spleet, haar buitenste lippen, haar klit en haar kleine, zwarte lipjes. Weer houdt ze haar adem in. Als ik naar boven kijk zie ik dat ze haar lippen op elkaar klemt en haar neusgaten wijd open staan. Met mijn vingertopje druk ik voorzichtig op haar klit. Haar lichaam schokt. Haar ogen zijn gesloten. Met mijn duimen spreid ik haar lipjes en met mijn tong neem ik haar smaak in mij op. Haar geil is dik en plakkerig. Iets zoutig en heerlijk geil. Ik lik een paar keer van onder naar boven door haar spleet totdat mijn tong tegen knopje tikt. Bij iedere aanraking van haar klit schokt ze en slaakt ze een klein kreetje ‘ah’. Ze heeft een arm voor haar ogen geslagen. Ik buig dieper omlaag en druk mijn tong in haar gaatje. Joon-Sun stoot met haar heupen als ik bij haar naar binnen dring en kreunt. Ik leg mijn handen op de binnenkant van haar dijen en druk deze nog verder naar buiten. Én om er beter bij te kunnen én om te voorkomen dat ze met haar bekken mijn neus breekt. Met lange halen lik ik door haar malse spleet afgewisseld met mijn tong in haar gaatje neukend. Haar klit zwelt en het topje laat zich zien. Ik zet mijn mond op haar kapje en zuig haar naar binnen terwijl het puntje van mijn tong op haar plasgaatje drukt. Met moeite weet ik haar omlaag te houden. Ze bokt met haar heupen en haar voeten zoeken contact met het matras. Ik blijf op haar klit zuigen en draai tegelijkertijd met de onderkant van mijn tong rond haar knopje. Haar orgasme is heftig, ze kreunt en jammert, haar nekspieren gespannen en haar neusgaten wijd open gesperd. Ik kan haar nauwelijks meer op haar plaats houden. Daarom verplaats ik mijn aandacht naar haar gaatje en lik haar sapje op. Langzaam ebt haar orgasme weg.

Ze ligt nog steeds met haar arm voor haar ogen. Wijdbeens. Prachtig. Ze slikt, haar keel is droog. Ik ga met mijn billen op mijn hielen zitten. Mijn pik wijst stijf naar voren en mijn zak is weer gevuld. Joon-Sun opent haar ogen en heft haar hoofd omhoog. ‘Je mag me wel neuken’ fluistert ze als ze mijn erectie naar haar kut ziet wijzen. Ik schud mijn hoofd; ‘Als João er is.’ Joon-Sun kijkt me met grote ogen aan. Tranen wellen op en weer slaat ze haar arm voor haar ogen. ‘wij hebben zo’n rare relatie’ begint ze ‘hij is nog nooit in mijn kut klaargekomen. Wel in mijn kont; met andere mannen erbij. Ik hou van hem. Hij vindt dat ik ook moet zorgen dat ik bevredigd wordt, ook als hij weg is. Hij is vaak weg. En lang.’ Dikke tranen rollen over haar wangen maar haar ademhaling is rustig. ‘je hebt gelijk. Ik wil dat hij erbij is en dit met hem delen.’ Ze kijkt me aan. ‘ik wil jullie met hem delen’.

Ze gaat rechtop zitten en veegt haar tranen weg. Ze legt haar voeten in haar knieholtes en haar handen in haar schoot. ‘Ik ken João al zeker tien jaar. Mijn ouders werken allebei in buitenlandse dienst en daardoor heb ik al zeker in tien verschillende landen gewoond. Mijn vader was, is, heel beschermend en streng. Ik kon bijna nooit ergens naar toe zonder begeleiding en voor vrienden of vriendinnen was dit allemaal nogal heftig. Ik was dus eigenlijk altijd eenzaam. Tot we in Brussel gingen wonen en João onze buurman werd. Hij had in de gaten hoe alleen ik was en hij kon mijn ouders overhalen dat ik wat meer vrijheid kreeg en dat ik met hem uit mocht gaan.’ Even blijft ze stil. ‘het is een heel verhaal, ik vertel je er nog wel meer over.’ Ze kijkt naar mijn pik die niet meer stijf maar nog wel lekker dik is. ‘Uiteindelijk hebben we elkaar gered door te trouwen. Maar ja, hij valt meer op mannen dan op vrouwen.’ Joon-Sun valt even stil alsof ze niet weet hoe verder te gaan. Ik buig voorover en kus haar tietje. ‘We hebben alle tijd om elkaar te leren kennen. Ik wil João heel graag leren kennen.’ Joon-Sun knikt en neemt mijn pik in haar handen. ‘João zal jou ook heel graag leren kennen’ zegt ze met een veelbetekenende blik in haar ogen terwijl ze zacht aan mijn pik trekt. Er verschijnt een druppel dik helder vocht op mijn eikel. Joon-Sun buigt voorover en neemt de eikel in haar mond en draait met haar tong onder de rand. Ze kijkt omhoog en proest, met mijn pik in haar mond, het uit van het lachen. ‘je zou je zelf nu moeten zien… Zeker weten dat jij en João het goed met elkaar kunnen vinden.’ Ze kucht nog even na. ‘Als je zoveel van hem houdt Joon-Sun, en hij van jou, dan zullen we het vast en zeker goed met elkaar kunnen vinden.’

Joon-Sun kijkt me met haar licht spottende blik aan. ‘Je weet wat ik bedoel Siem.’ Ze pompt zacht aan mijn paal; ‘heb je het al eens met een man gedaan?’ Ze neemt mijn zak in haar koele hand. Ze is heel serieus en er is geen teken van spot of oordeel in haar blik te zien. Ik knik en vertel haar van Jos. Ze begint te lachen als ik vertel dat zijn pik te dik was om hem lekker te kunnen pijpen; ‘een kwestie van oefenen’ is haar droge opmerking. ‘Die van João kun je wel hebben, hoor.’

Ondanks dat ik al lang niet meer heb gefantaseerd over hoe het zou zijn om met een man seks te hebben komt mijn oude fantasie weer boven en steigert mijn pik bij de gedachte hoe het zou zijn om iemand klaar te pijpen en zijn zaad te proeven. Terwijl ze mijn ballen zacht in haar hand beweegt wrijft ze met de andere over haar nog openstaande kut. ‘ik word zo geil van gay porn. Ik kan bijna niet wachten’ zucht ze terwijl ze haar vinger door haar spleet haalt en deze daarna in haar mond stopt.

Jacqueline komt de kamer binnen en ziet ons zitten. Ze glimlacht als ze naast Joon-Sun op het bed gaat zitten. Ze kust haar en geeft daarna mij een kus. Ze smakt even met haar lippen. ‘Lekker’ zegt ze. Ze kijkt naar Joon-Suns gevulde hand en pakt mijn pik met haar duim naar onderen gericht vast. Ze pompt er zachtjes aan. ‘Dat dutje heeft je goed gedaan.’ Ik knik ‘Jullie zullen wel trek hebben. Julia en Fietje hebben het eten klaar.’

Jacqueline loopt de kamer uit naar beneden. Ik pak een trainingsbroek en een shirt en trek dat aan. Joon-Sun kijkt me met een opgetrokken wenkbrauw aan. Ik kijk om me heen en geef haar Fietjes ochtendjas. Samen lopen we naar beneden waar de meiden al de tafel hebben gedekt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sultan - 8


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Mini - 47Door: Keith
Gelezen: 2617x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
20-03
9.1
:: Dark Room - 2Door: Yourcaptain
Gelezen: 3272x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-03
8.6
:: De Man In De TreinDoor: Yourcaptain
Gelezen: 5632x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-03
8.8
:: Mini - 46Door: Keith
Gelezen: 4750x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
11-03
9.3
:: Bakkersjongen - 11Door: Jefferson
Gelezen: 3465x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
9.1
:: Bakkersjongen - 10Door: Jefferson
Gelezen: 3946x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-03
8.4
:: Mini - 45Door: Keith
Gelezen: 4373x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-03
9.4
:: Charlotte - 13Door: Maxine
Gelezen: 5378x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
07-03
9.2
:: Mini - 44Door: Keith
Gelezen: 5158x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
03-03
9.2
:: Mini - 43Door: Keith
Gelezen: 5552x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.5
:: Bakkersjongen - 9Door: Jefferson
Gelezen: 5078x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.8
:: Bakkersjongen - 8Door: Jefferson
Gelezen: 5192x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.9
:: Bakkersjongen - 7Door: Jefferson
Gelezen: 6762x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-02
8.6
:: Mini - 42Door: Keith
Gelezen: 5019x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
27-02
9.5
:: Mini - 41Door: Keith
Gelezen: 5033x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
24-02
9.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net