Opwindend.Net
Datum: 01-01-2018
Stemmen: 34x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 4802x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Sultan - 9
Door Theodoor - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sultan - 8

Ik hoef niet eens te antwoorden. Jacq ziet aan mijn ogen dat ik dit graag wil en lacht haar heldere, vrolijke lach. De lach die ze zo vaak met me deelde toen we nog collega’s waren. Deze lach heeft ze al lang, sinds Jos en ons vertrek naar Portugal, niet meer gelachen realiseer ik me.

Jacqueline is opgestaan; ‘even wat pakken.’ Als ze naar binnen loopt zie ik dat Fietje en Joon-Sun aan de keukentafel zitten. Fietjes hand in Joon-Suns handen. Na een halve minuut komt Jacqueline weer naar buiten. Ze wordt gevolgd door de twee andere meiden. In plaats van dat ze met Jacq meekomen lopen ze naar boven naar Joon-Suns huis. Hand in hand.

Met stralende ogen laat Jacqueline het flesje zien dat ze in haar hand heeft; ‘Ylangylang. Massageolie. Dit ruikt zó lekker.’ Ze juicht bijna als ze het zegt. Ik sta op en trek mijn shirt uit. Met haar hand klopt Jacqueline op de loungebank om aan te geven dat ik daar moet gaan zitten. Ik ga op de door haar aangegeven plek zitten en schuif iets naar achteren zodat ik half onderuit gezakt tegen de achterkant leun. Jacqueline plaatst haar knieën aan beide kanten van mijn bovenbenen. Terwijl ze het dopje losdraait laat ze zich iets zakken waardoor haar billen contact maken met mijn benen. Ze kijkt me aan terwijl ze een straaltje olie in haar hand spuit. Ze verdeelt de olie over haar beide handen en begint daarna mijn schouders in te smeren. Ze heeft gelijk; het ruikt lekker zacht. Ik ruik aan haar donkere haren en herken haar geur. ‘weet je dat ik er vroeger over fantaseerde hoe het zou zijn om jouw pik in mijn hand te voelen?’ een scheut van genot trekt door mijn lichaam en een grijns verschijnt op mijn gezicht. Ik Jacqueline dankbaar aan. Ik vind het heerlijk als aan dirty talk doet.

‘Nee, serieus. Ik was altijd al een beetje gek op je.’ Ze schuift iets naar voren en kantelt haar bekken zodat haar kruis contact maakt met mijn pik. ‘Ik bedacht dan hoe je in mijn hand zou groeien en wreef dan over mijn tieten en mijn kut. Dan fantaseerde ik dat het jouw hand was.’ Ze drukt met haar kruis omlaag; ‘of dat het Fietje was die me masturbeerde terwijl ik met jouw pik speelde.’ Ze spuit een straaltje olie op mijn borstkas. Met haar warme handen wrijft ze de olie in mijn huid. Ze glimlacht als ze omhoog kijkt want ze voelt hoe mijn erectie door de stof heen tegen haar kut drukt. ‘Wil je hem in me stoppen? Je weet hoe warm ik ben.’ Haar handen gaan van boven naar beneden over mijn borst en maken een uitstapje naar mijn nek en hals. De zachte zoete geur van Ylangylang past perfect bij de namiddag warmte en de zachte strelingen van Jacqueline. Ze verwacht niet echt een antwoord; dit hoort bij het spel.

Als ze met haar handen bij de rand van mijn broek is gekomen draait ze van me af en pakt met twee handen de boord van mijn broek. Ik wip mijn billen omhoog en Jacq trekt mijn broek en onderbroek tot halverwege mijn benen. Ze trekt haar shirtje en bh over haar hoofd en knoopt haar afgeknipte jeans los. Ze gaat even rechtop zitten, draait opzij en stroopt het spijkerstof over haar benen omlaag. Haar zware slip houdt ze aan. Dan gaat ze weer op mijn benen zitten. Net boven mijn knieën. Weer spuit ze wat olie in haar hand en verdeelt het over mijn onderbuik, mijn bovenbenen en mijn liezen. ‘je weet waar ik je nu ga in-oliën?’ vraagt ze terwijl ze me strak aankijkt. Ik kan alleen maar knikken. ‘Ik word er zo blij van als je zo verlangend naar me kijkt’ zucht Jacqueline. Ze trekt het boord van haar slipje omhoog zodat het stofje haar vulva strak omsluit en accentueert. ‘Mijn kut wordt er ook vrolijk van’ lacht ze. Met mijn rechterhand reik ik naar haar gezwollen pruim en Jacqueline beweegt haar bekken op en neer. De warmte van haar kut trekt van mijn hand door mijn arm via mijn buik naar mijn pik. Op dat moment omsluit Jacqueline met haar oliehanden mijn paal en beweegt ze van beneden naar boven en terug. Ik kijk haar aan; ‘hoe vond je Joon-Suns kutje? Mooi geschoren? Speciaal voor jou.’ Haar handen oliën mijn zak. ‘Ik ben zo blij met haar. Heb je haar al geneukt? Gistermiddag, toen jullie in bed lagen. Of heb je haar alleen maar gelikt?’ Ze verwacht geen antwoord. En trouwens, ik geniet te zeer van haar aanrakingen dat ik geen zin heb om te reageren.

Ze zucht; ‘Je pik voelt zo goed in mijn handen.’ In het ritme waarmee haar handen zacht en glad langs mijn paal glijden beweegt ze haar heupen. Ze trekt de voorhuid naar achteren. Ik schok met mijn heupen als ze met haar geoliede vingertopje onder het randje wrijft. ‘ Toen die middag.. toen ik naar huis fietste bedacht ik hoe ik het ging aanpakken. Ik had me nog snel gedoucht en een schone slip aangetrokken, de andere was al zó nat.’ ze glimlacht bij de gedachte; ‘ Van de ene kant was ik verbaasd en van de andere kant paste het zo bij jou dat je er meteen vanuit ging dat ik mijn kut gepiercet zou hebben. Ik kwam al bijna toen je mijn knopje ontblootte.’ Ze zucht; ‘ik voelde me zo trots dat je kon zien hoe graag ik je wilde.’ Ze trekt het kruisje van haar slip opzij; ‘net als nu’ ze spreidt haar lipjes met duim en wijsvinger en net als toen is goed te zien hoe plakkerig ze is. Ze lacht ‘mijn hoofd was een chaos. Ik had me al bedacht dat Fietje erbij moest zijn maar het kon natuurlijk niet dat je zolang moest wachten tot je kon spuiten.’ Ze draait met haar holle hand cirkels om mijn eikel. Ik kreun en stoot met mijn heupen. ‘Ik kwam toen je met je ballen langs mijn sterretje schuurde; praktisch bij de eerste stoot.’ Met de ene hand masseert ze mijn eikel en met de andere drukt ze mijn ballen omlaag. Ze zucht ‘ik ben toen wel drie keer gekomen; vóór dat Fietje er was.’ Ze drukt haar bekken iets naar voren zodat haar spleetje bijna tegen mijn pik drukt. ‘Ik wilde eigenlijk dat je mijn kut vol zou spuiten en baalde er een beetje van dat ik je had gezegd om je sperma over mijn zusje te sproeien.’ Ze wrijft mijn eikel langs haar knopje terwijl ze met lange knellende halen aan mijn pik pompt. De warmte van haar spleet op de punt van mijn eikel is overweldigend en ik voel hoe mijn ballen samentrekken. Maar Jacqueline is in control met haar hand dwingt ze mijn ballen omlaag. ‘nog lang niet, jongen’ fluistert ze. ‘Ik was zo blij dat je ook Fietje kon bevredigen.’

Ze laat me los en stapt van me af. ‘even rusten, Siem’ Ze komt half op mijn schoot zitten en slaat haar arm om me heen. Haar borsten drukken tegen me aan en haar tongetje tikt tegen mijn tanden. Ik neem haar borsten in mijn handen en kneedt ze van onderen via haar tepel naar boven. Ik druk ze omhoog en knijp ze tegen elkaar. Jacqueline kreunt zachtjes. ‘Jij vindt Fietjes kutje net zo lekker als ik’ zucht ze tussen het zoenen door ‘we moeten nog veel met elkaar ontdekken’ hijgt ze als ik haar tepels tussen duim en wijsvinger neem. Ze verplaatst haar billen naar mijn buik en drukt mijn pik tegen haar spleet. ‘Ik wil je in me…. maar het mag niet van mezelf’ kreunt ze als ze met haar bekken beweegt.

Ik zou haar ook het liefst hier en nu aan mijn pik rijgen maar edging is onderdeel van een spelletje dat we al te lang niet meer gespeeld hebben. Ik sla mijn armen van onderen om haar benen en terwijl ik opsta til ik haar op en trek haar benen uit elkaar. ‘Vinger jezelf, Jacqueline. Ik wil je horen soppen.’ Ik leg mijn hoofd op haar schouder en kijk over haar borsten mee hoe haar rechterhand eerst een paar keer over haar klit wrijft en hoe ze daarna twee vingers bij haar naar binnen stopt. Haar billen stoten tegen mijn buik en het soppende geluid is onmiskenbaar de symfonie van haar natte kut. Ik bijt zacht in haar schouder als ze haar wang tegen de mijne legt. Haar vingers raggen steeds sneller in en uit haar doosje. Haar ademhaling versnelt en ze fluistert hoe geil ze het vindt dat ik naar haar kijk.

Door haar heupbewegingen en schokkende bovenlichaam, en doordat ik ongemakkelijk sta met mijn broek op mijn enkels, kan ik haar niet veel langer vasthouden. Ik laat ons naar achteren zakken op de bank en zet haar naast me neer. Snel buk ik me voorover om mijn benen te bevrijden en schop de broeken met mijn voet het gras op. Jacqueline kijkt naar mijn pik die naast haar hoofd bungelt als ik op de bank ga staan en dan achter haar plaatsneem. Een druppeltje voorvocht valt op haar borst. Met mijn zak en stijve glijd ik langs haar ruggengraat omlaag. Ze rilt even en ze krijgt kippenvel in haar nek. Ik leg mijn arm om haar borsten en trek haar tegen me aan. Haar donkere krullende haar ligt in mijn nek. ‘ga verder’ fluister ik in haar oor. Jacqueline draait haar hoofd opzij en ik hoor de lach in haar stem; ‘blijf je dan lekker stijf tegen mij?’ Ik knik en laat mijn vrije hand over haar buik omlaag glijden. Mijn middelvinger drukt op de aanzet van haar klithoedje. Met een klein beetje druk beweeg ik haar velletje naar achteren. Jacq kreunt in mijn oor. Ze plaatst haar voeten tegen haar billen en drukt haar knieën naar buiten. Vóór ze haar vingers weer bij haarzelf in brengt veegt ze met haar vochtige hand over mijn wang, langs mijn neus. Ze lacht. Ze weet dat haar luchtje blijft hangen. Met haar hand volgt ze mijn arm omlaag tot op de mijn hand. Dan bedenkt ze zich en stopt snel drie vingers in haar mond. Door haar wang tegen de mijne voel ik hoe ze erop zuigt voor zij ze alle drie omlaag brengt. Eerst drukt ze op haar klit om ze daarna door haar spleet naar haar grotje te verplaatsen. Ik breng mijn wijs- en middelvinger voor Jacqs mond. Er schiet een scheut door mijn liezen en ballen als ze er zacht aan likt. Ik leg ze op haar onderlip en ze beweegt haar hoofd naar voren. Haar lippen sluiten zich om de vingertoppen en langzaam zuigt ze ze naar binnen. Haar natte tong verdeelt overvloedig veel speeksel over mijn vingers. Als ze haar mond weer opent zijn ze nat genoeg. Nu volg ik met mijn hand haar arm omlaag, over haar hand, haar vingers. Ik druk met mijn natte vingers op haar vingerende vingers. Ik duw ze nog dieper bij haar naar binnen. De topjes van mijn wijs- en middelvinger rekken haar gaatje een beetje op. Jacqueline kreunt en zuigt sissend een hap lucht naar binnen. Haar buikspieren spannen zich verwachtingsvol aan. Jammer genoeg voor haar heb ik andere plannen; ik vervolg mijn weg verder naar beneden. Met mijn middelvinger druk op het plekje tussen haar kut en anus. Jacq kantelt haar bekken en de vinger glijdt tussen haar billen. Ze draait haar hoofd en bijt zacht in mijn nek.

Uit mijn ooghoek zie ik dat Joon-Sun eraan komt. Even druk ik met het topje van mijn vinger op Jacquelines kroontje en verplaats hem daarna weer door haar bilspleet terug naar haar perineum. Joon-Sun zegt niets maar kijkt met haar ondoorgrondelijke blik naar Jacquelines en mijn neukende vingers. Dan pakt ze Jacqs pols. Jacq opent verrast haar ogen en ik voel haar glimlachen. Ze ontspant haar arm en laat Joon-Sun haar gang gaan. Jacqs natte vingers worden schoongelikt door deze prachtige Koreaanse. Het is niet gewoon geil likken wat ze doet. Ze proeft echt de smaakt van de door ons allebei beminde vrouw. Ze smakt met haar lippen alsof ze het laatste restje smaak in haar op wil nemen. Met de andere hand neemt ze mijn hand en zuigt ook alle smaak van deze vinger. Ik sluit mijn ogen, mijn ballen trekken nog harder samen door de sensuele manier waarop haar tong mijn vinger aftast op zoek naar de smaak van Jacquelines kut en kont. Ik stop mijn wijsvinger erbij en kijk recht in Joon-Suns ogen. Haar blik is uitdagend en vol van belofte. Een gevoel van warmte en trots overvalt me. Ik weet dat ik niet alles in een keer moet willen, maar ze stelt me ernstig op de proef.

Ze veegt mijn vingers droog met haar andere hand. ‘Komen jullie mee naar het andere huis? Fietje wacht daar.’ Hoewel het als een vraag klinkt is het niets minder dan een bevel. Het komt ook niet in ons op om ‘nee’ te zeggen. Joon-Sun helpt Jacqueline overeind en reikt haar hemdje en broek aan. Een lange sliert voorvocht glinstert op Jacs rug. Joon-Sun trekt haar wenkbrauw op en geeft me haar mr. Stiffy grijns. Ik glimlach en trek mijn short aan. Als we naar boven lopen raak ik plots ontroerd als Joon-Sun haar arm om Jacquelines heup slaat en haar een kus op haar wang geeft. Ze horen zó bij elkaar. Tegelijk voel ik me ook een beetje triest want ik vermoed dat Jacqueline niet bij ons in zal trekken. Joon-Sun kijkt opzij en ik voel me betrapt als ze me aankijkt. ‘No worries’ zegt ze zacht. Ze laat Jacqueline los en omhelst me; ‘mag ik ook van jou houden?’ fluistert ze. Ik kijk haar aan. Haar ogen zijn nat. Jacqueline kijkt verbaasd. Ik trek mijn wenkbrauwen op. Ik heb nog geen woorden om uit leggen wat er nu gebeurt. Jacqueline geeft een klein knikje met haar hoofd. Ze kent me lang genoeg om te weten dat ik tijd nodig heb om mijn gedachten te ordenen. Maar ze weet ook dat het niet iets vervelends is. ‘Yes, please’ fluister ik schor. Joon-Suns gezicht klaart op. Hoewel haar glimlach enige triestheid uitstraalt is haar lichaamshouding fier en sterk. Ik kijk naar haar strakke kont als ze naast Jacq voor mij naar boven loopt. Het voelt als een droom deze laatste twee dagen. En deze droom is nog lang niet voorbij….

(lieve lezers, bedankt voor jullie waardering tot nu toe. Jullie doen mij een groot plezier als jullie feedback willen geven op deze serie; op de stijl en inhoud en graag verbetertips. Dank jullie wel!)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sultan - 10

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1160x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1260x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1398x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 1937x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2349x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.9
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5414x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3709x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6331x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4057x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5348x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4636x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net