Opwindend.Net
Datum: 06-03-2018
Stemmen: 78x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 11480x
Lengte: Zeer Lang
Online Lezers: 1
Margot
Door JWT - Mijn Profiel Pagina

Ik ben Jamie en ik ben 37 jaar oud en ik heb een dochter, Margot en zij is 16 jaar oud, maar zij woont bij haar moeder. Ik ben 5 jaar geleden bij hen weggegaan. Door haar moeder word ik zeer zwart gemaakt en dat heeft invloed om mijn band met Margot. Voorheen kwam zij om het weekend naar mij toe en dat is nu omgedraaid naar 1 dagje in de maand. Dat doet mij heel veel pijn maar ik wil mijn dochter niet dwingen om meer te komen. Ik heb mij erbij neergelegd en ik ga niet mee doen met het eieren gooien op mijn ex. Ik weet gelukkig hoe het wel zit.

Ik zit op een zeer koude zaterdag avond op de bank, lekker met een flesje bier en ik heb Chinees eten laten bezorgen. Wanneer ik net mijn eten op mijn bord heb geschoven gaat de voordeur bel. Ik zet de film op pauze en ik loop naar de voordeur. Daar staat Margot te bibberen van de kou in haar trui. Ik open snel de deur en ik laat haar binnen. Ik zeg "Wat doe jij hier in je trui? Waarom heb je geen jas aan?" Ik sluit de deur en ik loop achter haar aan naar de woonkamer waar Margot snel op de bank plaats neemt. Ik pak snel een fleecedeken onder de tafel vandaan en ik sla deze over Margot heen zodat zij warm kan worden.

Margot zegt "Ik wist even niet waar ik naar toe kon gaan, ik ben huilend de deur uit gelopen bij ma. Ik kwam eerder uit mijn werk en ik trof ma en Stefan(sinds 3 jaar haar vriendje) op de bank aan en zij waren samen aan het vrijen. Volgens mij kwamen zij net klaar toen ik de deur in kwam. Ik heb geen idee wat ik nu moet ik heb geen vriendje meer en ma hoef ik voorlopig ook niet meer te zien." Ik ga naast haar op de bank zitten en ik sla mijn armen om haar heen en zij barst weer in tranen uit.

Even later zegt Margot "Oh pa wat spijt het mij zo, nu is je eten koud geworden. Maar ik heb ook wel honger." Ik zeg "Daar hebben we een magnetron voor, kom mee naar de keuken dan scheppen wij een bord vol, er is genoeg. Dan kan jij ook eten, ten minste als je houdt van bami en babi pangang?" Nou daar heeft zij wel zin in. Dat is het voordeel van mijn Chinees, je krijgt genoeg dat je makkelijk met 2 personen ervan kan eten. Na het eten geeft Margot haar telefoon aan mij en zegt "Pa wil jij deze bij je houden, ik blijf berichten van Stef en ma binnen krijgen maar ik wil ze niet lezen." Ik pak haar telefoon aan en ik leg deze in de lade naast de bank. Ik zeg "Ik zal je moeder wel een berichtje sturen, zodat zij weet dat je hier bent."

Ik krijg snel reactie van haar moeder en zij vraagt waarom Margot bij mij is. Ik stuur terug 'Rianne, Margot heeft jou met Stefan op de bank aangetroffen en jullie waren bezig elkaar naar een hoogtepunt te werken. Margot is toen de deur uitgerend en is hier heen gerend zonder jas of wat dan ook. Alsof de geschiedenis zich herhaalt, alleen deed je het toen met mijn broer en nu met haar vriendje. Ik stel voor dat wij morgen naar je toe komen om alles te bepraten en zoeken naar een oplossing, want ik begrijp van Margot dat zij voorlopig even geen zin heeft om bij jou te zijn. Zeg ook even tegen Stefan dat hij haar met rust moet laten. Zij heeft haar telefoon aan mij gegeven en die ligt in de la. Ze zal van de week wel een berichtje naar hem toe sturen.'

Ik krijg even later een berichtje van haar terug maar ik heb geen zin om die te lezen en ik laat mijn telefoon op tafel liggen. Ik haal wat te drinken voor Margot en mij en ik als ik terug kom zie ik dat Margot mijn telefoon heeft gepakt en zij kijkt mij verbaasd aan en zegt "Pa waarom heb je dit nooit verteld? Ik heb van ma altijd begrepen dat het allemaal jouw schuld is geweest dat jullie uit elkaar zijn gegaan. Maar ik lees nu een heel andere versie van het verhaal." Ik zeg "Je bent nu misschien wel oud genoeg om de waarheid te weten. Maar inderdaad is ma vreemd gegaan met mijn broer, die relatie heeft ruim een jaar geduurd voordat ik er achter kwam. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik je moeder veel alleen heb gelaten om geld te verdienen voor jullie. Je ma wilde alle luxe en daar moest ik hard voor werken. Maar ik heb het nooit gezegd, omdat ik in jouw ogen al schuldig was en ik niet wilde mee doen aan een welles nietes spelletje. Ik heb mijn eer hoog gehouden. En het was soms heel moeilijk om mijn mond dicht te houden tegen je. Ik moest wel maandelijks geld aan haar overmaken voor jou onderhoud. Dat heb ik wel keurig gedaan."

Margot zit nu nog verbaasder te kijken en zij zegt "Meen je dat allemaal? Ik heb van ma altijd gehoord dat jij nooit een cent hebt betaald, daarom was ik ook kwaad op je." Ik ga naast haar zitten en ik pak mijn laptop van onder de tafel en ik start deze op. Als alles is opgestart open ik mijn ING account, en tik in de zoekfunctie Margot in. Er verschijnt een hele rij met overschrijvingen. Ik laat het Margot zien en zij scrolt naar beneden en zover als zij kan zien wordt er keurig 250,= elke maand overgeschreven naar de rekening van haar moeder. Margot zit even voor haar uit te kijken en ik zie de tranen rollen over haar wangen.

Zij zegt "Maar dan ben ik dus de hele tijd onterecht kwaad op je geweest. Oh pa, het spijt mij zo erg. Het is erg kortzichtig van mij." Ik onderbreek haar "Nee niet doen, Margot. Niet je zelf of iemand verwijten, het is eenmaal zo gelopen. Ik hoop alleen om zo een nieuwe start met jou te kunnen maken." Zij buigt mijn kant op en ik krijg een zoen van haar op mijn wang en zij slaat haar armen om mij heen en zij fluistert "Sorry" in mijn oor. Wij zitten de rest van de avond op de bank samen naast elkaar. Als wij naar boven gaan, maak ik eerst even haar bed op met schoon beddengoed.

De volgende dag hebben wij eerst lekker uitgeslapen en daarna heb ik een heerlijk ontbijt op bed gemaakt voor haar. Als ik haar wakker maak met een dienblad vol met lekker eten, ga ik op de dekens naast haar zitten. Tijdens het eten zeg ik tegen haar "Weet je wat wij doen wij gaan na het eten even douchen, ik heb alleen geen schone kleren meer van jou hier liggen want je hebt alles mee genomen. En daarna bel ik je moeder op en dan gaan wij naar haar toe. Dan gaan wij met ons drietjes zoeken naar een oplossing." Margot zegt "Pa, ik wil voorlopig niet terug naar haar. Kan ik niet bij jou blijven?" Ik zeg "Ik zal er over na moeten denken, want wat weet ik nu van het opvoeden van een tiener meisje? Ik zal je niet op straat zetten, dat zeker niet."

Om 13:30 uur bellen wij aan bij het huis van haar moeder. Ik heb haar nu al een hele tijd niet gezien, zij is zo te zien niet of amper veranderd. Overdreven aardig wilt zij Margot begroeten, maar Margot is er niet van gediend. Zij duwt haar moeder weg van haar en zij loopt haar zo voorbij naar binnen. Zij neemt plaats aan de eettafel en ik ga naast haar zitten. Haar moeder neemt tegen over ons plaats. Het wordt een zeer hard gesprek, Margot heeft haar woordje klaar. Ik moet haar soms een beetje temperen omdat zij anders te ver gaat. Na een zeer zwaar gesprek is er besloten dat Margot voorlopig met mij mee gaat naar huis. Wij pakken zoveel spullen mee als er maar mee kan. Met een luchtig afscheid lopen wij daar weg. Als wij net in willen stappen komt Stefan aangelopen, Margot gaat helemaal uit haar plaat. Ik pak haar vast en ik zet haar in de auto. Stefan heeft daarna nog een grote mond tegen mij en ik zeg "Luister man, ik ken je niet maar ik ben de vader van Margot. Ik zal als ik jou was je grote mond tegen mij houden, je kan dan wel 18 en volwassen zijn maar zo praat je niet tegen mij en helemaal niet tegen mijn dochter."

Paar weken later.

Het is voor ons wel wennen, ik dat ik niet meer alleen ben en voor Margot dat zij nu redelijk strenge regels moet volgen. Haar moeder was heel makkelijk en alles mocht. Ik ben wat strenger, maar Margot heeft zich helemaal vergist in mij. Zij voelt zich bij mij wel helemaal thuis en aan haar school resultaten te zien, heeft het een goede invloed, want haar schoolresultaten zijn zichtbaar omhoog gegaan. Contact met Rianne is er nu alleen via de advocaat, zij vind het belachelijk dat ik de maandelijkse bijdrage heb gestopt. Er wordt een spoed procedure gestart.

Morgen is Margot jarig, zij heeft een paar vriendinnen uitgenodigd. Maar omdat zij morgen naar school moet heb ik met haar afgesproken dat zij niet vol aan de drank gaan en de gasten voor 22:00 uur weer weg zijn. Het is ondanks mijn regels toch heel gezellig en Margot wordt goed verwend door haar vriendinnen. Zij snappen mij wel en zijn in ieder geval blij dat zij mochten komen. Overmorgen is het zaterdag en dan is er een feestje, ik zal een tent met verwarming neerzetten en daar mogen zij een feestje houden.

Zaterdagavond beginnen de gasten om een uur of 8 binnen te komen. Margot heeft mij gevraagd niet te veel in de tent te komen. Dus ik zit gewoon lekker op de bank en een beetje film te kijken. Gelukkig woon ik een beetje vrij en ik heb geen buren die erge last hebben van het feestje. Ik heb de omliggende buren wel gewaarschuwd, maar aangezien het aardige mensen zijn vonden zij het geen probleem. Tegen 1 uur loop ik de tuin in de drank heeft goed zijn werk gedaan, de meeste zijn goed aangeschoten. Margot ziet mij binnen komen en zij valt mij om de nek en zij bedankt mij hartelijk voor het feestje. Ik zeg tegen haar "Margootje het wordt nu wel een beetje tijd dat de mensen naar huis gaan, dan kan ik vast het grootste gedeelte op gaan ruimen." Margot zegt "Ik ga het gelijk regelen, de muziek gaat uit en Margot gaat op tafel staan en zij spreekt haar gasten toe "Lieve vrienden van mij, ik wil jullie hartelijk bedanken dat jullie mij hebben gesteund in de tijd dat het minder met mij ging na de problemen met mijn moeder. Ik vind het top dat jullie er waren, maar het is nu tijd om op te ruimen en het centrum in te gaan."

Zo snel is alles opgeruimd en iedereen vertrekt naar het centrum. Margot is ook gewoon gezellig mee met hen. Zoveel heeft zij niet gedronken dus zij mocht van mij. Wanneer alles in orde is ga ik lekker op de bank zitten en dan heb ik de kolder in mijn kop, ik kleed mij snel om en ik stap op de fiets en ik ga ook naar het centrum. Verbaasd is het gezicht van Margot als ik binnen kom lopen. Dat gezicht veranderd gelijk naar heel blij en zij vliegt mij om de nek.

Het is half 5 als ik met Margot thuis kom. Margot is aangeschoten maar niet dronken. Zij weet gelukkig heel goed maat te houden en drinkt niet teveel. Daar ben ik zo blij mee, dan weet ik zeker dat zij niet laveloos thuis zal komen. Ik ben het zat en ik zeg dat ik ga douchen en gelijk ga slapen. Margot zegt "Ik wacht wel tot je klaar bent en dan ga ik ook douchen en naar bed." Even later lig ik in bed en als ik de douche uit hoor gaan en Margot naar bed hoor gaan, val ik in slaap.

De volgende ochtend lig ik lekker een beetje ontspannen tv te kijken in bed. Margot komt om 11:00 uur met een dienblad met eten mijn kamer in gelopen. Zij zegt "Zo pa, schuif eens op, dan kom ik er bij liggen." Ik schuif op en Margot komt inderdaad naast mij onder de dekens liggen. Tijdens het ontbijt hebben wij het over gisteravond. Margot zegt "Al mijn vrienden zeggen dat het beter met mij gaat sinds ik hier woon. Jij doet het goed vinden zij. En dat terwijl je in het begin zei tegen mij dat je niet wist hoe je het moest doen, opvoeden van een tienerdochter. Maar ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt om bij jou te komen wonen. Daarom ook het ontbijtje op bed, als een soort van bedankje dat je er was voor mij wanneer ik het 't meeste nodig had." Ik krijg een zoen van haar op mijn wang.

Na het eten moet ik echt even toiletteren, ik zeg "Doe jij even je ogen dicht, want ik moet even naar de wc en ik heb niets aan." Margot lacht en zegt "Ik heb echt wel eens een man naakt gezien hoor, maar is goed." Ik stap uit bed en ik trek snel een boxer aan. Ik hoor Margot giechelen en zij zegt "ZO, dat mag er best zijn. Jij hebt best een grote lul en een lekker lijf. Maar ga maar snel naar de wc, als je terug komt kunnen wij gezellig een film kijken." Als ik terug in bed kruip komt Margot gelijk tegen mij aan liggen en zij zet een film aan. Natuurlijk weer zo'n jankfilm.

Als de film is afgelopen zegt Margot "Heb je niets gemerkt pap? Ik heb toen jij weg was ook mijn kleren uit getrokken en ik ben daarom juist tegen je aan komen liggen." Ik kijk haar aan en zij trekt de dekens van ons af en ik zie haar voor het eerst sinds zij een jaar of 9 was naakt. Ik kijk met open mond naar de mooie jonge vrouw die naast mij ligt. Zij heeft een goddelijk lichaam, alles strak, stevige kont, kleine stevige borsten en een lekker kaal geschoren kut. Ik weet even niet wat ik moet zeggen, maar Margot neemt duidelijk het initiatief zij legt haar hand op mijn kruis en zij begint mijn lul door de boxershort te masseren. Wanneer ik iets wil zeggen drukt zij een vinger op mijn mond en gebaard stil te zijn en zij zegt "Pap laat je lekker gaan, ik heb er lang over nagedacht en ik wil dit gewoon doen omdat jij alles voor mij hebt gedaan. Geniet er nu maar lekker van, want sinds ik hier woon ben je elke avond thuis geweest en dus heb je geen seks gehad. Ik wil er nu voor jou zijn. ik wil het zelf ook dus je hoeft je niet schuldig te voelen en ik zal het heus niet doorvertellen. Ik weet echt wel wat voor problemen jij kan krijgen en ik ook want ik moet dan weer terug naar mijn moeder en dat wil ik helemaal niet. Ik wil hier blijven wonen en dat zal ik tijdens die zitting voor de rechter ook echt wel vertellen en ik zal ze vertellen hoe ma mij heeft voorgelogen."

Margot begint mijn lul steeds harder te kneden en die begint steeds stijver te worden en ik besloten om het maar te laten gebeuren, zij heeft het zo goed bedacht en daarom zal zij er geen spijt van krijgen. Ik ga met mijn heupen omhoog en ik trek mijn boxer uit en Margot zegt "Wauw wat is het toch een lekkere staaf." Meer zegt zij niet en zij gaat met haar mond over mijn lul. Omdat deze vrij groot is krijgt zij hem niet ver in haar mond, zij is duidelijk niet zo ervaren met pijpen en dat doet mij toch wel deugd. Ik geef haar aanwijzingen hoe zij het lekkerder kan doen en zij leert snel en zij begint vol overgave mij te pijpen. Omdat het inderdaad lang geleden is dat ik seksueel actief was, duurt het niet lang voor ik voel dat mijn orgasme niet lang op zich laat wachten. Ik geef dat ook keurig door aan Margot en zij stopt met pijpen en zij trekt mij heerlijk af tot ik met een kreun klaar kom en mijn zaad hoog in de lucht zie spuiten. Margot kijkt er van op en wanneer ik uitgespoten ben zie ik haar twijfelen en dan gaat zij toch met haar mond weer naar mijn lul en zij likt mijn lul schoon en zuigt de laatste druppels uit mijn eikel. Daarna vervolgt zij haar weg over mijn lichaam en likt zo het meeste zaad van mijn lijf. Dan gaat zij weer naast mij liggen en spreidt demonstratief haar benen en gebaard dat het nu mijn beurt is.

Ik ga op mijn knien naast haar zitten ter hoogte van haar borsten en ik geef haar eerst een zoen op haar mond die al snel uitloopt in een tongzoen. Met mijn handen begin ik de verkenningstocht over haar lichaam. Daarna ga ik met mijn mond verder ik zak van haar mond via haar oorlelletjes en haar nek naar haar schouders. Ik zak weer af en ik kom terecht bij de goddelijke borsten van haar. Ik neem ze n voor n onder handen en Margot begint hoorbaar te genieten. Mijn handen zijn al op de verkennende tour naar beneden en zijn al bij het natte kutje van Margot aangekomen en spelen al met de lipjes en clitoris van Margot. Margot kan het niet laten steeds harder te gaan genieten. Na even zo bezig te zijn komt zij voor de eerste keer klaar van deze dag. Ik geef haar amper de tijd om bij te komen want ik verhuis en ik begin met het zoenen van haar kutje. Ik merk dat zij goed werk heeft gemaakt van het scheren, want alles is zo glad als een baby huidje. Ik duw mijn tong tussen haar licht geopende lippen en ik begin haar te beffen. Margot begint weer harder te kreunen en zij heeft moeite om stil te blijven liggen want zij kronkelt door het bed. Even later komt zij weer klaar en zij duwt mijn hoofd weg en zij zegt hijgend "Pap nu even stoppen, maar wat weet jij een vrouw te verwennen. God wat was het lekker, ik heb zelden zo lekker genoten als net. Stefan kan daar heel wat van leren, die likte een beetje over mijn kutje en dat was zijn voorspel. Maar als je weer klaar bent voor de tweede ronde mag je mij wel neuken. Je hoeft geen condoom om, jij bent de enige die ik toelaat zonder condoom. Ik ben al een hele tijd aan de pil en deze slik ik trouw elke dag."

Ik ga even naast haar liggen om bij te komen, Margot komt in mijn armen liggen en ik sla mijn arm om haar heen. Ik voel haar handje weer om mijn lul komen en zij begint zachtjes mijn lul weer hard te maken. Wanneer die weer hard en klaar voor de strijd is zegt mijn dochter "Kom maar pap, ik vind het lekker als je gewoon op mij komt liggen en mij zacht neukt." Ik twijfel geen seconde en ik ga tussen haar benen liggen en ik pak mijn lul en die duw ik tegen haar kutje aan en ik wrijf deze heen en weer tussen haar natte gleuf. Wanneer mijn lul nat genoeg is zet ik mijn eikel tegen haar grotje en ik duw heel rustig mijn lul naar binnen. Ik ervaar hoe krap zij is en ik hoor aan de adem van Margot dat zij ook even moet wennen om zo opgevuld te worden. Ik ga op haar liggen en ik begin haar zachtjes te neuken. Margot slaat haar benen om mij heen en haar armen om mijn nek. Ik stoot met mijn heupen mijn lul in en uit haar kutje. Hoe meer ik bezig ben, des te harder begin ik te stoten in haar. ik verhoog het tempo steeds en dan doe ik weer rustiger aan als ik merk dat Margot bijna klaar begint te komen. Zo pest ik haar een tijdje. Margot is het dan zat zij duwt mij van haar af en zij duwt mij op mijn rug en zij springt gelijk op mijn pik en begint mij steeds harder te berijden. Ik geniet met mijn ogen dicht en ik pak haar stevige borstjes vast en ik knijp zachtjes in haar tepels. Margot neemt een eind sprint en daardoor houdt zij zich niet meer in met het gevolg dat ik ook mijn orgasme aan voel komen. Vrijwel gelijktijdig komen wij klaar en ik spuit mijn zaad diep in de buik van Margot.

Margot is helemaal afgepeigerd en zij laat zich ongecontroleerd voorover vallen, ik kan haar nog maar net opvangen. Zo blijft zij nog even liggen en ik streel rustig haar rug en billen. Als Margot een beetje is bijgekomen rolt zij van mij af en gaat naast mij liggen en zij zegt "Pap, wat was het heerlijk. Dit moet niet stoppen, zo lekker is dit. Het is eigenlijk zonde dat ik het niet kan delen met mijn beste vriendin Chantal." Ik zeg "Ja ik vond het ook heerlijk en ik vind het zeker voor herhaling vatbaar. Maar het lijkt mij niet handig om dit te vertellen, zelfs niet aan je beste vriendin. Maar stel Chantal eens voor ik ben wel benieuwd wie zij is. Was zij er gisteravond ook?" "Nee toen was zij er niet, zij is met haar opa en oma mee naar Parijs, maar op mijn verjaardag zelf is zij heel even geweest. Zij is die stevige meid die even snel binnen kwam en weer weg ging. Je hebt haar wel de hand geschud, maar ik zal haar zeker voorstellen aan je." Die middag blijven wij lekker in bed en ik heb haar nog een keertje lekker geneukt.

Woensdag middag als ik uit mijn werk kom zit Margot aan de eettafel en tegenover haar zit een meisje die ik wel eens gezien heb en ik loop naar het meisje toe en ik schud haar de hand en ik zeg "Ik kan mij sterk vergissen maar volgens mij ben jij Chantal. Ik heb je wel gezien op de verjaardag van Margot, maar daarna niet meer gezien. Maar welkom, blijf je ook mee eten? Ik heb geen om te koken, hebben jullie zin om met mij mee te gaan naar de Chinees?" Chantal zegt "Ja dat klopt ik ben inderdaad Chantal en ik heb veel over u gehoord. Maar ik weet niet of het wel een goed idee is als ik mee ga, ik heb geen geld mijn ouders hebben het niet te breed." Ik onderbreek haar en ik zeg "Ik waardeer je eerlijkheid, maar daar gaat het niet om, zeg maar tegen je ouders dat je niet thuis komt eten."

Tijdens het eten leer ik Chantal een beetje kennen en ik vind het een leuke meid. Iets te klein voor haar gewicht, maar het misstaat haar zeker niet. Ik snap wel waarom Chantal zo goed klikt met Margot, zelfde soort humor en allebei prettig gestoord. Tegen 21:00 uur loop ik met aan iedere arm een tiener en zo lopen wij naar huis. Het is lachen gieren en brullen samen. Als wij na een wandeling van 20 minuten weer thuis komen stapt Chantal naar haar fiets en ik krijg een zoen van haar op mijn wang en zij fietst weg. Sinds die avond is het net of ik een tweede dochter erbij heb. Ik vind het helemaal gezellig en Chantal is kind aan huis, zij kookt soms ook gewoon voor ons.

Het is half juni ondertussen.

Ik kom thuis en ik ben erg in mijn nopjes, het is gelukt wat ik wilde regelen. De twee meiden zitten op de bank en ik zwaai dat ik er ben en ik begin gelijk met het maken van het eten. Wanneer ik de lasagne in de oven schuif loop ik met bestek en borden naar de eettafel en ik dek de tafel voor 3. Als ik klaar ben vraag ik Chantal "Wat eet jij vandaag?" Chantal kijkt mijn kant op en zegt "Ik gok het zelfde als jullie." Ik zeg "Hee dat is wel heel jammer, ik heb wel op je gerekend met eten. Oh dan moet ik maar een bordje weghalen." Chantal lacht en zegt "Jamie, ik trap er niet meer in. Ik weet best dat ik mee kan eten, dat heeft Margot al geregeld met je."

Even later is het eten klaar en ik zet de schaal met lasagne op tafel en wij schuiven aan. Als wij hebben opgeschept en starten met eten zeg ik "Meiden, ik heb net iets geregeld zonder dat ik het met jullie heb overlegd. Maar ik heb voor de eerste twee weken van jullie vakantie een hotel geboekt, all inclusief, voor 10 dagen in Turkije. Wat zeggen jullie daarvan?" Margot zegt "Pap, dat is geweldig nieuws. Ik heb er nu al zin in." Ik laat foto's zien van het hotel en de ligging en Margot en Chantal kijken hun ogen uit. Het is vlak bij het strand en het hotel heeft een mooie grote zwembad voor mij, ik heb een hekel aan het strand, al dat zand dat overal gaat zitten waar het niet hoort te zitten.

Als de meiden klaar zijn met kijken en de folder weer terug schuiven naar mij, zie ik toch wel jaloezie in de ogen van Chantal. Ik zeg "Ik heb alleen nog even nodig van jullie, ik wil van jullie allebei een copy van jullie paspoort of id kaart. Chantal kijkt mij aan en zegt "Waarom heb je die van mij nodig dan?" Ik zeg "Oh ga je niet mee dan? Ik heb wel voor jou betaald en geboekt, ik moet alleen nog even bij het reisbureau een kopie van jullie beide paspoort inleveren. Verder is alles al geregeld ik heb ook een goede reisverzekering afgesloten. Alleen je moet zelf je zakgeld daar zien te regelen, het eten en drinken is allemaal gratis in het hotel maar wat je er buiten wilt doen, is voor jullie eigen kosten. Het is geen jongeren hotel, gewoon eentje voor gezinnen. Dus het zal geen feest vakantie worden maar gewoon genieten van de zon en het heerlijke weer en mooie omgeving." Chantal vliegt omhoog met de tranen in haar ogen en zij komt zo bij mij op schoot zitten en zij slaat haar armen om mij heen en zegt "Meen je dat echt? Mag ik mee met jullie? Wat lief dat je dat allemaal regelt voor mij!!" Ik zeg "Ja, ik vind gewoon dat je het ook heb verdiend. En het is voor Margot ook wel leuk als je met ons mee gaat, zit zij niet alleen met deze oude man op vakantie."

Wij komen aan bij de receptie van een werkelijk prachtig hotel. Wij krijgen de sleutels van onze kamer en wij lopen gelijk naar boven om onze kamer te bekijken. Wij hebben een 3 persoon kamer, maar dat stelt minder voor als dat wij gedacht hebben, er is gewoon een soort van luxe camping bed bij gezet. Ik ben de enige die mij er druk om maakt, de meiden zeggen gelijk "Oh wat een mooie kamer." Chantal zegt "Dit wordt dus mijn bedje, die is perfect hoor is gewoon nog beter als mijn bed thuis." Ik zeg "Wij kunnen het ook anders doen, ik ga gewoon in dat bed liggen en jullie pakken het grote bed maar met jullie twee." Margot zegt "Nee joh pap, Chantal en ik wisselen per nacht wel. De ene nacht ga ik dat bed en de andere nacht Chantal. Geen discussie meer over nodig. Maar ik weet niet wat jullie gaan doen, ik ga mij omkleden en ik ga naar het mooie zwembad hier beneden."

Zonder zich ook maar te bedenken trekt zij haar koffer open en pakt haar bikini uit haar koffer en zij trekt midden in de kamer haar kleren uit en trekt haar bikini aan. Chantal staat raar te kijken en Margot zegt "Ja ik ben niet zo moeilijk, mijn pa zal heus wel in deze vakantie ons naakt zien. Hij heeft mij al naakt gezien, dus ik ben niet bang." Chantal volgt schoorvoetend haar voorbeeld en ik zeg "Chantal, je kan ook gewoon naar de badkamer gaan hoor. Maar net wat Margot zei wij hebben elkaar wel vaker naakt gezien en als wij deze 10 dagen hier zijn zal het wel vaker voorkomen." Ik kleed mij ook uit en ik trek mijn zwembroek aan en Chantal doet het ook maar gewoon midden in de kamer. Ik probeer niet te kijken maar mijn ogen trekken haar kant op en ik zie haar vanaf de zijkant naakt. Wat heeft zij lekkere grote borsten. Even later liggen wij lekker aan het zwembad.

Die avond lopen wij na een aantal drankjes te hebben gedaan in het barretje van het hotel weer naar boven naar onze kamer. Ik trek gelijk mijn zwembroek uit en ik hang deze over de stoel en ik loop naar de douche. Ik douche mij en ik droog mij daarna weer af en ik ga onder dekens. Margot volgt mijn voorbeeld en zij komt even later ook uit de badkamer en komt naakt en gaat in het extra bed liggen en Chantal is de laatste doet het licht uit. Zij komt twijfelend naast mij onder de dunne dekens liggen. Zij blijft eerst helemaal aan de andere kant liggen met haar rug naar mij toe, maar snel draait zij op haar rug en zij zegt "Het is wel raar hoor, opeens in bed liggen met een man. Ik heb dat nog nooit gedaan." Ik lach en ik zeg "Meissie, wees maar gerust ik zal je echt niets doen hoor." Chantal lacht en zegt "Nee dat weet ik wel, ik vertrouw je blindelings."

De volgende morgen word ik wakker en Chantal ligt helemaal tegen mij aan en met haar arm om mij heen geslagen. Margot komt net van de wc af en ziet het ook en zij zegt zachtjes "Haha, onze meid wordt straks voor het eerst in haar leven wakker in de armen van een man en dat het nou ook nog eens mijn vader is." Ik zeg "Weet je wat ook nog eens het erge is, zij heeft mijn lul ook nog eens vast ook, kijk maar." Ik trek mijn kant van de dekens op en Margot ziet het inderdaad. Zij begint hard te lachen en Chantal wordt wakker en wanneer zij haar ogen open doet en ziet wat er aan de hand is laat zij snel mijn lul los en rolt weg van mij en zegt "Sorry Jamy, dat deed ik niet bewust ik denk dat ik het in mijn slaap heb gedaan." Ik zeg "Maakt toch niet uit, je hebt vast wel vaker een lul in je handen gehad toch?" Chantal kijkt mij aan en zegt "nee nog nooit."

Margot neemt gelijk de leiding over en pakt de hand van Chantal en pakt daarmee mijn lul weer vast en zij doet voor hoe je moet aftrekken. Mijn lul begint harder te worden en die is al snel op oorlogssterkte. Margot maant haar vriendin om overeind te komen en ze zegt tegen haar "Sluit je mond maar om die eikel heen en begin maar te zuigen." En Chantal doet het ook nog gewoon zonder aarzelen. Margot begint Chantal zelfs bij te sturen hoe het allemaal nog lekkerder kan. Chantal laat zich ook makkelijk leiden en volgt goed voor tips van Margot op. Zo gebeurt het dan ook dat het voor mij te veel wordt en ik voel mijn orgasme komen en ik waarschuw Chantal die gelijk stopt. Maar Margot zegt "Nee niet stoppen, hij gaat zo spuiten en dat is zo'n lekker gevoel dat hij je mond vol spuit." Chantal zie je nu wel twijfelen maar uiteindelijk zet zij haar mond weer om mijn eikel en gaat door waarmee zij gestopt is. Wanneer ik klaar kom zie je Chantal het met moeite in haar mond houden en uit de hoeken van haar mond zie ik een druppels zaad naar buiten komen. Margot zegt "Nu slikken, Tal. Dan zal je merken hoe apart het is om zaad door te slikken, het is niet vies." En Chantal slikt mijn zaad door.

Chantal gaat weer liggen en Margot klimt over mij heen en likt de mond van haar vriendin af. Chantal kijkt verbaasd en is te verbouwereerd om er iets van te zeggen. Wanneer zij weer een beetje bij haar positieven is vraagt zij aan Margot "Zeg, hoe weet je het toch allemaal? Bij Stefan heb je nooit verteld dat je dit allemaal bij hem heb gedaan, terwijl je alles verder tot in de details heb besproken met mij." Margot is nu even met de mond vol tanden en ik zeg "Chantal beloof je niets te zeggen?" Chantal zegt "Uiteraard." Ik zeg "Het is er zo ineens van gekomen, wij hebben een keertje seks gehad samen en het is niet bij die ene keer gebleven. Zij heeft alles van mij geleerd. Maar beloof je niets te zeggen tegen iemand?" Chantal zegt "Nee hoor ik zal niets zeggen maar dan heb ik wel een vraag aan jou, zou jij mij ook niet alles willen leren? Ik heb een grote bek, maar op dit punt ben ik nog zo onervaren als maar kan. Ik durf ook niet verder te gaan." Ik zeg "Natuurlijk wil ik je dat allemaal leren. Maar wij beginnen bij het begin, ben je aan de pil?" Wanneer Chantal het met nee beantwoord zeg ik "Ok dan wachten wij daarmee tot wij condooms hebben, ik heb die niet bij mij." Margot springt op en loopt naar haar koffer en houdt triomfantelijk een doosje condooms omhoog en gooit het doosje naar mij.

Margot zegt "Ja maar ik wel, ik had stiekem op zoiets gehoopt dus ik heb een doosje van 12 condooms meegenomen van thuis. Maar zover zijn wij nog niet, eerst laten wij Chantal echt genieten." Zij gaat aan de andere kant van Chantal zitten en zij gebaart mij het zelfde te doen maar dan aan mijn kant. Ik ga op mijn knien naast het mooie lichaam zitten van Chantal en ik volg Margot. Margot pakt haar linker borst en ik pak haar rechter borst. Zij zet haar mond om de tepel en begint er zacht op te bijten en te zuigen en ik doe het zelfde met haar rechter borst. Snel begint Chantal te kreunen en wij gaan door en Margot gaat verder en daalt af naar het ongeschoren kutje van Chantal. Zij mompelt "Die gaan wij morgen maar even lekker kaal scheren, daar heb ik nu geen zin in en zij valt aan op het kutje van haar vriendin. Chantal begint al in de buurt te komen van haar eerste orgasme waar zij zelf niets aan heeft gedaan.

Wanneer Margot haar vriendin vol aan het vingeren en likken is komt Chantal luidkeels klaar voor de eerste keer. Margot zegt tegen mij dat ik mijn condoom om moet doen. Ik trek het plastic van de verpakking van de condoom af en ik rol deze om mijn nog stijve lul. Margot zegt "Channie, trek je benen naar je toe en dan duw ik een kussen onder je kont. Dat vind ik nu de fijnste standje om met pap te neuken, ik weet zeker dat jij er ook van gaat genieten. Ik ga achter Chantal zitten en ik duw mijn lul tussen haar behaarde lippen en ik haal m paar keer op en neer zodat het vocht ook op de condoom komt te zitten. Wanneer Chantal aangeeft er klaar voor te zijn mik ik mijn lul voor de ingang van haar kut en ik duw voorzichtig een stukje in haar kut. Ik zie aan de verbeten trek in het gezicht van Chantal dat ik iets te snel ga en ik trek iets terug en ik verplaats mijn handen naast haar en ik begin iets heen en weer te bewegen. Tot Chantal mij een seintje geef duw ik voorzichtig weer iets verder in haar. Margot zegt dan "Channie, je kan nu beter tegen pap zeggen dat ie nu ineens door moet duwen. Dan doet het maar even goed pijn, maar dan weet je wel dat het past." Chantal knikt ja en zegt "Kom maar Jamie duw maar helemaal door."

Ik maak mij klaar voor de genade stoot. En ik duw mijn lul helemaal door tot deze er helemaal in zit. Chantal trekt een pijnlijk gezicht en Margot zegt "Nu ben jij ook een vrouw, pap blijf nog maar even zo en geef haar even tijd om te wennen aan het gevoel. Als Chantal aangeeft dat je kan beginnen mag je haar neuken." Even geduld maar dan zegt Chantal "Begin maar hoor Jamie. De pijn zakt al weg." Ik begin rustig te neuken. Ik zie de verbeten pijnlijke trekken van het gezicht van Chantal snel verdwijnen en overgaan in lust. Wanneer alles een beetje lekker soepel gaat begin haar echt te neuken. Ik hoor zelfs mijn lichaam tegen die van Chantal kletsen. Chantal begint harder te kreunen en ik merk dat zij dicht bij een orgasme zit. Ik denk dat de krassen bij mij op mijn rug staan als Chantal haar handen over mijn rug haalt op het moment dat zij weer klaar komt. Ik trek mij terug en ik zie dat Margot mijn condoom van mijn lul trekt en zij duwt mij op mijn rug en zij komt gelijk op mijn lul zitten en zij begint mij als een razende te neuken. Margot moet wel heel geil geweest zijn van het kijken naar het neuken tussen mij en Chantal, want zij komt snel klaar en door haar klaarkomen trekt zij de spieren aan en daardoor hou ik het ook niet meer. Ik spuit mijn zaad diep in de buik van mijn dochter. Even later lig ik in bed tussen de twee meiden. Chantal ligt naar het plafond te kijken met een lach op haar gezicht.

Ik heb de vakantie van mijn leven gehad, elke dag meerdere keren seks met 2 jonge meiden, wie wil dat niet?

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1126x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1222x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1359x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 1896x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2305x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.9
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5335x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3707x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6331x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4057x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5347x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4635x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net