Opwindend.Net
Datum: 10-05-2018
Stemmen: 135x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 13140x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Hulp Van De Buren
Door Wouter S - Zoek naar meer...

Geholpen door mijn buren. Door Wouter S
Hoi, mijn naam is Wouter en ben nu net 40 jaar geworden. Ben niet zo super slank maar ik mag er best wezen. Ben nog steeds single. Beetje kaal hoofd en met een normaal Formaat penis (18cm) denk ik. Mijn buren zijn Ria en is net 44 leuk figuurtje en een staartje. Haar man is Wim en is iets ouder 45 jaar. Ook hebben ze een lief dochtertje van net 18 jaar en al een flinke stoot geworden.

Het begon deze zomer, ik zat in de tuin wat te lezen en onder tussen was ik wat met mijn pik aan het spelen. Ik zat heerlijk naakt van het zonnetje te genieten en had niet door dat de buren ook in de tuin zaten.
Er staat een hoge haag tussen dus konden ze mij niet zien zitten met mijn stijve pik in mijn hand.

Zachtjes hoorde ik Ria zeggen tegen Wim, volgens mij zit Wouter met zich zelf te spelen.
Ik schrok hier toch wel even van, maar ging toch lekker door met rukken.

Op eens hoorde ik Ria roepen, buurman wil je misschien een kopje thee bij ons drinken?
Het was een warme dag dus daar had ik wel trek in. Ik zei: ja dat is goed ik kom er aan.

Zonder dat ik er erg in had liep ik naakt de tuin van de buren in. Ria zag mijn half stijve pik en moest om de situatie lachen.
Hallo buurman lekker weertje om naakt te lopen?
Ik verschoot ervan en deed mijn handen voor mijn lul.

Hoeft niet hoor Wouter ik heb wel meer pikken gezien hoor, en je hoeft je hier niet voor te schamen, hij is erg mooi hoor.

Ik zeg net tegen Wim, volgens mij zit Wouter zijn eigen lekker te verwennen in zijn eentje.
Ja ik had zoiets gehoord ja, sorry dat ik vergeten ben om mijn zwembroek weer aan te doen.

Onder tussen kwam Wim naar buiten met de thee. Zo Wouter ik zie dat je al gekleed bent op dit weer. Ria en Wim schoten in de lach, en ik kon me niet in houden en moest mee lachen.

Je hoeft je niet te schamen hoor voor je naaktheid, wij lopen op de camping en hier in huis ook altijd naakt rond. Maar omdat we jou wilde uitnodigen op de thee hebben we badkleding aan gedaan. Maar als je het niet erg vind doen we dit weer snel uit. We zijn eigenlijk naturisten en die lopen graag naakt rond.
Nee hoor zei ik daar heb ik geen bezwaar mee doe gewoon zoals altijd.

Ria stond op en deed haar topje en slipje uit. Ik stond er met open mond naar haar te kijken. Wat een mooie meid was dat. Mooie rondingen, lekker kontje en een kaal kutje. En dan die overheerlijke borstjes, niet te groot precies mijn smaak, Wim trok zijn boxer uit en daar kwam een flinke erectie tevoorschijn met glad geschoren ballen.

Zo dat lucht een stuk op zeg, niets zo lekker als de wind om je blote lichaam.
Maar nu we je toch zo bezig hebben gehoord wil ik je het volgende voor stellen. Als je geil bent en een keertje of meerdere zou willen neuken, mag je van mij je gang gaan met Ria. Zij is toch de hele dag zo geil die meid is onverzadigbaar. Zij vindt het ook goed hoor als je haar eens wilt verwennen.

Weet je Wouter ik vertrouw jou dus je mag van ons haar zonder die vieze condooms neuken en je mag ook in haar klaar komen ze is geholpen en kan geen kinderen meer krijgen.
Ik kijk Ria aan met een blik van meent hij dat nou allemaal. Ze ziet mij kijken en zegt kom maar hoor Wouter, Wim vindt het goed en ik vindt het ook goed.

Kom maar een hier Wouter en bewonder mij eens van dichtbij.
Wat is het toch een mooie meid en haar kutje is al lekker nat. Ik ga nog dichten naar haar toe en zoen haar nu vol op de mond. Dit heeft zeker 4 minuten zo geduurd. Ria pakt mijn super stijve pik en trekt in een ruk mijn voorhuid naar achteren.

Ze gaat met haar mond richting mijn harde penis en gaat hier stevig op zuigen. Algauw voel ik dat ik klaar ga komen en roep Ria ik ga klaarkomen schatje. Ria ging gewoon door met zuigen. Jaaaaaa ik kooooooom ohhhh jaaa Ria ik ga spuiten. Met een straal of 4 spuit ik in haar mond. Ik zie Ria een paar keer slikken en mijn zaad is op weg haar keel in. Zo dat was lekker dat kan je goed.

Nu ben ik aan de beurt zegt de schat geil. Ik pak haar hoofd en zoen haar vol op de lippen. Dan kus en zuig ik haar mooie borstjes. Ria begint zachtjes te kreunen. Ze doet haar bene wijd en ik lik haar van sappen natte kutje en clit.
Ik ben zo even bezig tot ze zegt, kom maar in mijn kutje en neuk mij eens lekkere vent. Dit laat ik mij geen 2x zeggen en ga langzaam met mijn stijve lul haar kutje in. O wat ben je nog lekker strak daar zeg ik. Ik neuk haar langzaam naar een hoogte punt, maar ik kom nog niet. Ik ga nog even door tot ze weer klaar komt. Dan houd ik het niet langer en kom met een oerkreet in haar klaar.

Ik blijf nog even zo op haar liggen uitrusten.
Wim was nergens meer te bekennen die was alvast maar aan het avondeten begonnen.
Maar tot mijn schrik zie ik volkomen naakt hun dochtertje staan die schaamteloos ons seksen van dichtbij heeft gezien.
Hallo buurman ik ben Lindy en ook ik loop graag naakt rond, dus nu dan ook. Vindt je niet erg of wel. Nou zo te zien aan je lul heb je er geen bezwaar mee.
Nee dat had ik niet want mijn lul stond alweer netjes in de houding.
Was het lekker mam, kan hij lekker neuken?

O ja Wouter dit waren Wim en ik nog vergeten te vertellen, wij neuken ook met elkaar. Dus met mij en ook met Wim, maar dit niet verder vertellen.
Vindt je haar ook leuk Wouter en zou je haar ook eens willen neuken?
Ik wist niet waar ik kijken moest, kon dat dan zomaar. Ja hoor ga gerust je gang riepen Ria en Wim in koor. Ook bij haar mag je zonder condoom en in haar klaarkomen dat vindt ze helemaal het einde. Ze gebruikt de pil dus ook bij haar kan je geen kwaad.

Wim pakte Lindy stevig bij haar borstjes en zoende haar vol op de mond. Ria kroop ook dichterbij en begon haar dochters kutje te verwennen. Het clitje stond al op de uitkijk en het kutsap liep langst haar mooie benen.
Wil je ook eens proeven Wouter? Onder het toeziend oog van Ria begon ik aan het kutje van Lindy te zuigen en likte haar clitje stevig. Kom maar hoor buurman stoot je stevige pik maar in mij.
Ik draaide haar op de knietjes en neukte haar stevig op zijn hondjes. Als een speenvarken gilde ze bij elke keer dat ze klaar kwam.

Onder tussen ging Wim voor haar staan en stak zijn stijve lul in haar mond. Wat kan die meid lekker zuigen zei Wim Ik ga komen schatje nog heel even.
Wim kwam met een brul klaar en ik kwam er vlak achter aan. De stralen geil spoot ik op haar rug en Wim in haar gezicht. Ria kwam dichterbij en likte al her geil op van Lindy haar gezicht en rug.
Zo en nu gaan we eerst eten.

Na het eten ga ik naar mijn eigen huis en ga even douchen. Ik sta net onder het stromende water of de deur gaat open en Lindy stapt naar binnen nog steeds helemaal naakt. Ik wilde je even bedanken voor de heerlijke neuk beurt Wouter.
Gelijk pakt ze mijn slappe pik en neemt hem in haar mond en zuigt heb weer stijf. Zo die is weer lekker stijf en nu mag je mij weer lekker neuken.

Ik ga op de grond van de douche zitten en het geile schatje gaat met haar natte kutje boven mijn pik zitten. Langzaam gaat ze naar beneden en laat mijn stijve pik in haar kutje glijden. Ze begint mij heerlijk te bereiden als een volleerd amazone. We naderen samen een geil hoogte punt en net als ik Lindy haar kutje vol spuit komt Ria binnen gestapt. Ik wilde je ook nog even bedanken voor je overheerlijke beurt. Zij was ook nog naakt en begon eerst Lindy haar kutje uit te likken en daarna mijn half stijve pik schoon te zuigen.
Kom droog jullie even af en dan gaan we een bed op zoeken om verder te gaan.

De beide dames gaven daar een geil showtje weg. Ze gingen in 69 liggen en likten elkaars kutje. Omdat Ria boven op lag stak ik mijn alweer stijve pik in haar uitnodigende kutje en begon haar stevig te neuken. Omdat ik al een paar keer was gekomen duurde het nu wat langer voor ik klaar kwam. Ik trok mijn lul uit Ria en liep om het bed heen naar Lindy en stak in een keer mijn pik in haar van sappen natte kut en neukte haar naar een orgasme. Het was al laat toen de beide dames huis waards gingen.
Ik ging nog even in bad en daarna naar mijn bedje.
Die nacht werd ik wakken van een mond om mijn pik. Daar was Lindy weer die kon niet slapen en was stiekem naar mij gekomen en in mijn bed gekropen, wat ik niet er vond hoor. Ze had algauw mijn pik weer op sterkte gezogen en ging nu met haar lekkere kutje boven mijn pik en liet zich met een zucht over mijn schacht heen zakken tot dat deze tot aan mijn ballen naar binnen zat.
Zo hebben we de nacht door geneukt.

Die morgen werden we wakker gemaakt door Ria die kwam kijken waar Lindy was gebleven. Ik kon het haast wel raden zei Ria, een nog grotere nimfo dan haar moeder.
Kom mee je vader wil ook nog even neuken voor hij naar zijn werk gaat.
Lindy en Ria gingen naar huis, ik kleedde mij ook aan en ging ook naar mijn werk.
Zo hebben we nog vaak met ons 4 en heerlijke dagen en nachten gehad met veel seks. Zelfs hebben Wim en ik seks met elkaar gehad dit was voor mij een geile ervaring seks met een man.

Als ik hier leuke reacties op krijg, misschien dat ik hier een vervolg op schrijf.

Zoek naar meer verhalen van Wouter S...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 1134x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.7
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 5573x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.8
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 3372x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 3710x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4623x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5142x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4473x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4533x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7070x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
:: Mini - 32Door: Keith
Gelezen: 5581x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
29-01
9.2
:: Mini - 31Door: Keith
Gelezen: 5316x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
28-01
9.4
:: Mini - 30Door: Keith
Gelezen: 5184x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-01
9.6
:: Mini - 29Door: Keith
Gelezen: 5371x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
25-01
9.3
:: Charlotte - 10Door: Maxine
Gelezen: 5601x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
24-01
9.2
:: Mini - 28Door: Keith
Gelezen: 5851x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
24-01
9.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net