Opwindend.Net
Datum: 09-06-2018
Stemmen: 24x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 3413x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Sultan - 14 (slot)
Door Theodoor - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sultan - 13

Voorzichtig open ik mijn ogen terwijl Fietje haar hand langzaam weghaalt. Ik knipper een paar keer tegen het felle licht. Op het strand staan João, Joon-Sun, Jacq en Julia. Alle vier met een grote grijns. Ze zijn gekleed in gekleurde wijde broeken en hebben alle vier een mouwloos vestje aan. Fietje lacht; ‘jouw harem is er mijn liefste.’ Nu zie ik het pas dat ze zich als haremdames hebben gekleed. Ik schiet in de lach en loop het water uit. Mijn pik is inmiddels niet helemaal stijf meer maar zwabbert lekker zwaar met mijn stappen mee. Joon-Sun heeft een opblaasbare groene fauteuil meegenomen en op een vlak stukje grond, in de schaduw neergezet. Ze strekt haar hand uit en begeleid me naar de zetel. ‘Uw troon, mijn prins’ zegt/fluistert ze zonder spoortje van een spottende ondertoon.

Net voor ik wil gaan zitten houdt ze me tegen. Ze trekt haar broek uit en gebruikt deze om mijn billen en benen af te drogen. Ze wrijft tussen mijn benen en cupt mijn ballen in de zachte stof. Als ik droog genoeg ben, en weer stijf, schenkt ze mee haar mooie, cynische, glimlach en gebaart ze dat ik mag gaan zitten. Haar harde rode tepeltjes contrasteren prachtig met haar gele giletje.

Ook João heeft zijn broek uitgetrokken en komt schuin achter me staan. Hij heeft een grote waaier in zijn handen en met grote bewegingen waait hij me koelte toe.

Julia trekt haar gilet uit en heeft een schaal met fruit meegenomen. Ze gaat schuin voor me op haar knieën zitten. Ze plukt een druif van de tros en buigt naar me toe. Haar borsten strijken hierbij over mijn benen en komen op mijn stijve te rusten als ze de druif in mijn mond stopt.

Jacqueline is aan de andere kant gaan zitten. Ze heeft een krukje meegenomen waar ze mijn voeten op legt. Ze kijkt me met haar stralende ogen aan. Ze lacht en ze streelt mijn voeten.

Fietje heeft zich snel afgedroogd en gaat naast de zijkant van de stoel zitten. Julia laat zich terug zakken op haar knieën. Fietje streelt mijn buik en benen en vermijdt daarbij mijn pik aan te raken. Ik voel dat ik met een grote grijns in de stoel zit maar me ook wel bewust dat er een diepere betekenis aan dit moment zit.
Jacqueline neemt het voortouw: ‘Lieve Siem, je hebt al drie jaar je verjaardag niet gevierd. Je vindt er niks aan en wilt geen gedoe. Je wilt geen cadeaus en geen toestanden. Ook als ben je nog lang niet jarig willen wij het leven, jouw leven, ons leven met elkaar, vieren.’ Haar stem breekt een beetje en haar ogen zijn vochtig. Een melancholieke glimlach, een kuch. Ze legt haar hand op mijn voet en ik voel haar warmte in mijn lichaam sijpelen. ‘Zo’n vier jaar geleden; om precies te zijn vier jaar en twee maanden, fietste ik na mijn werk naar huis. Totaal in de war; gespannen; blij; en ja, ook geil. Ik wist dat wij die dag seks met elkaar zouden hebben. Van alle gevoelens die ik op dat moment had weet ik nog het beste dat ik vooral vertrouwen had. Vertrouwen in jou. Vertrouwen dat seks met jou bijzonder zou zijn. Je belde bij me aan en toen ik je zag was het alsof je thuis kwam.’ Haar ogen stralen en haar lach is er weer. Haar hand streelt verder naar boven. ‘Wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt, toen, is de manier waarop je naar me keek. Hoe je, zonder dwang, beheerst en met aandacht mijn benen spreidde. Je kon mijn opwinding zien. Ik lette op je ogen toen je mijn lippen spreidde en zag hoe geil ik was. Ik voelde hoe mijn lipjes aan elkaar plakten en het stroompje dat tussen mijn billen doorliep. Je kon het zien en ie moest het zien van mij. Ik kan het lastig beschrijven maar ik voelde me trots. Trots dat ik zomaar geil mocht zijn en het aan iemand kon laten zien.’ Ze slikt ‘maar ook trots dat jij die iemand was.’ Ze kijkt me met haar donkere ogen aan en schiet in de lach ‘de eerste opdracht was dat je me moest neuken maar niet klaar mocht komen totdat Fietje er was. Je hebt waarschijnlijk niet gemerkt dat ik bij de eerste stoot al kwam. Met die eerste stoot raakte je al mijn plekjes. Daarna was het leuk en was het geil. Maar het was vooral wij samen. Geen dominantie, geen dwang maar samen genieten.’ Haar ogen worden weer vochtig ‘In al die jaren dat we het samen doen is het altijd ‘samen’ geweest. Maar wat jou zo bijzonder maakt is dat ‘samen’ voor jou betekent aandacht geven en genot schenken.’ Ze haalt even diep adem en haar hand streelt mijn bovenbeen; ‘wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik zo blij ben dat jij in mijn leven bent gekomen. Dat jij ook de anderen in mijn en ons leven toe laat. Ik hou van je, van je grote hart en van de mensen die je erin toelaat.’ Ze kijkt me aan en drukt een kus op mijn scheenbeen. Ze kijkt omhoog en een grote lach breekt door. Ze pakt mijn pik en sjort er even aan; ‘en ik hou ook van je grote harde die zoveel mensen….’ Ze schatert het uit. Blij dat de zwaarte van haar woorden verlicht zijn. Ze staat op, terwijl haar hand nog om mijn stijve liggen. Ze kust me op mijn lippen en kust daarna het topje van mijn eikel. Als ze gaat zitten trekt ze het vestje uit zodat haar borsten tegen mijn been drukken als ze zit.

Ik weet niet goed wat ik moet zeggen, of ik iets moet zeggen. Maar ik krijg er ook de gelegenheid niet voor want Julia gaat rechtop zitten. Haar borsten drukken tegen mijn knie. ‘ik sluit me bij Jacquelines woorden aan. Ik ken je nu iets meer dan twee jaar. Als je met Fietje komt zwemmen en ik moet werken dan zie je me. Je ziet me en je laat merken dat je het fijn vindt om mij te zien. Jij weet waarschijnlijk niet hoe goed dat voelt.’ Ze laat een stilte vallen en als in gedachten neemt ze mijn voet in haar handen en begint deze te masseren. ‘Het voelt vertrouwd. Het voelt alsof ik alle geheimen aan je kan toevertrouwen.’ Ze glimlacht ‘Net als wat Jacqueline zei; ik was er trots op dat je naar me keek, die eerste keer hier. Ik werd geraakt door je aandacht die erop gericht was om het mij fijn te laten hebben. Ik vond het heerlijk.’ Ze kust mijn bovenbeen. Ze lacht ‘maar ik vond het nog fijner dat je ook gewoon een geile vent bent.’ Ze schatert het uit. Julia kijkt naar de anderen en legt uit ‘op de weg terug vroeg ik hem om zijn pik aan me te laten zien. Ik raakte er zo opgewonden van dat het niet helemaal goed ging met het rijden.’ Ze slikt even; ‘ik moet er toch niet aan denken als we op onze kop op de weg waren gevonden met onze broeken omlaag…’ Ik kijk om me heen en zie iedereen grijnzen en knikken. Ze hebben het beeld voor zich. ‘maar wat ik zeggen wil is dat ik me zo gelukkig voel met jullie allemaal; dat ik mag zijn wie ik ben en dat ik hoop dat jullie nog vaak naar me kijken als ik mezelf ben…’ ze kijkt de groep rond ‘and feel free to join’. Ze kust mijn zak en terwijl de meiden applaudisseren gaat ze weer op haar knieën zitten.

Joon-Sun staat op en kijkt naar me met haar donkere ogen. Haar licht spottende blik op mij gericht. Ze legt haar hand op Julia’s schouder en met haar ogen vraagt ze of Julia ruimte wil maken. Jacqueline kijkt haar vragend aan en Joon-Sun knikt. Ook Jacq maakt plaats. Joon-Sun slaat haar arm onder mijn benen en tilt ze iets op zodat ze het krukje weg kan pakken. Ik wil rechtop gaan zitten maar ze heft haar hand op om aan te geven dat dit niet nodig is. Ze gaat wijdbeens voor me staan zodat ik haar goed kan zien. Ze trekt haar gele giletje uit. Ik slik en voel hoe mijn ballen samentrekken bij de aanblik van deze prachtige persoon. Ze ziet wat ik denk en haar blik wordt zacht. Ze doet een stapje naar voren en plaatst haar knie naast mijn bovenbeen. Daarna de andere. Ze neemt mijn pik in haar hand en leidt deze naar haar kut.

Ze is nat en ze is warm. Joon-Sun kijkt me strak aan, haar mond licht geopend, als ze zich over mijn eikel laat zakken. Met kleine beweginkjes smeert ze mijn pik. Ik voel elk ribbeltje in haar kut terwijl ze zich langzaam op mijn harde pik neukt. Als mijn eikel tegen haar baarmoedermond stoot slaakt ze een klein kreetje. Iedereen is stil. Alle blikken zijn op ons gericht. Joon-Sun slaat haar armen om mijn nek en kijkt me aan. ‘Vijf dagen geleden kwam ik hier naartoe. De zoveelste nieuwe woning, de zoveelste nieuwe omgeving en ook de zoveelste nieuwe buren.’ Ze kijkt even omhoog naar João. ‘João had met verteld dat de plek waar we zouden gaan wonen bijzonder zou zijn. En ik was vanaf het eerste moment verliefd op deze plek. Toen ik de tuin ging verkennen zag ik jullie.’ Ze glimlacht bij de gedachte; ‘ik werd geraakt door de ongedwongen en natuurlijke manier waarop jullie seks met elkaar hadden. Jullie waren alleen maar bezig voor elkaar te zorgen. Gericht op elkaars bevrediging. Op het liefde geven aan elkaar.’ Joon-Sun beweegt zachtjes met haar heupen en met haar interne spiertjes masseert ze mijn eikel. Haar lichaamswarmte dringt in me en de hitte van haar kut omhelst mijn pik. Ik zucht zacht en kus haar harde tepel. Ze legt haar handen op mijn hoofd; ‘in deze paar dagen ben ik zo verliefd op jullie geworden’ ze kijkt me aan ‘op jou, op Jacq en Fietje’ ze draait haar hoofd opzij ‘en ook op jou Julia.’ Ze zoekt oogcontact om haar woorden te bevestigen ‘voor het eerst heb ik het gevoel dat ik op een plek terecht ben gekomen waar ik thuis hoor.’ Joon-Sun beweegt haar heupen van voor naar achteren. Langzaam neukt ze verder ‘Niet alleen jij, Siem, ziet anderen zonder ze te veroordelen of te beoordelen; dat doen jullie allemaal.’ Ze voert het tempo een beetje op en ze zucht. Ik leg mijn handen op haar billen. Ze kantelt haar bekken om meer wrijving op haar klit te krijgen. ‘Trek me open’ Zucht Joon-Sun. Ik spreid haar billen en bedenk me hoe het er voor de anderen uit moet zien; haar donkere kut die haar sporen op mijn pik achterlaat en haar donkere aarsje dat uitnodigend knipoogt. Joon-Sun glimlacht en zucht; ‘dat bedoel ik nou, je bent gewoon een hele geile prachtige man.’ Ze pakt mijn hoofd in haar handen en kust me op mijn mond. Ze bijt zacht in mijn onderlip en kijkt me aan. Ze leunt iets naar achteren en legt haar handen op mijn knieën. ‘spuit alsjeblieft in me, Siem’ weer kijkt ze me aan. Plots word ik overvallen door een enorme drang om haar vreselijk hard te neuken. Ik leg mijn handen op haar tietjes en kneed ze; hard. Er verschijnt een grimas op Joon-Suns gezicht. Met een hand pakt ze mijn linkerhand en legt deze om haar keel. Met mijn voeten zoek ik naar nog meer steun en terwijl ik in haar keel knijp stoot ik met mijn heupen omhoog. Ik voel het kloppen van haar hart in haar hals; Ik wil mijn pik zo diep mogelijk in haar zalige kut begraven. Joon-Suns geil druipt uit haar kut tussen haar billen. De anderen zitten met grote ogen te kijken als de aders in haar nek zwellen en het lijkt alsof haar tepeltjes zullen ontploffen. Ze bokt op en neer en kreunt en jammert. Op dat moment voel ik hoe mijn orgasme zich ook aandient en stoot nog harder in haar Aziatische kut. We hebben een cadans gevonden en als Joon-Suns kut samentrekt en haar cervix kusjes op mijn eikel geeft ontplof ik binnenin haar. Ik voel hoe mijn zaad tegen de wanden van haar kut kletst. Ik verbaas me over de kracht en de hoeveelheid van mijn ontlading. Joon-Sun schokt met haar onderlichaam en vangt me met haar ogen. Elke straal die ik in haar spuit ontvangt ze met een hoofdknikje. Onbewust houd ik mijn adem in tot de laatste straal zijn doel heeft bereikt.

Ik laat mijn hand van haar keel over haar borstjes glijden en plaats allebei mijn handen in haar liezen. Naast me hoor ik een snik en kijk opzij. Fietje heeft tranen in haar ogen en glimlacht. Ze knikt met haar hoofd in de richting van Jacqueline. Net als Fietje en Julia heeft zijn Jacqs ogen vochtig. Verbaasd kijk ik om me heen en weer naar Joon-Sun bij wie opeens ook tranen over haar wangen lopen. Ze buigt zich voorover en begraaft haar hoofd in mijn nek. ‘Dank je wel lieve Siem’ fluistert ze. Ik sla mijn armen om haar heen en blijven zo een paar minuten zitten.

Joon-Sun maakt zich los uit mijn omhelzing en draait zijdelings van mijn schoot. Als altijd vind ik het een teleurstellend gevoel als onze verbinding wordt verbroken. Mijn pik valt slap en nat op mijn bovenbeen en is bedekt met zaad en sap. Joon-Sun staat wijdbeens naast de stoel en kijkt omlaag tussen haar benen. Met een hand wrijft ze over haar benen en haar kut om het vocht op te vangen. Ze kijkt ernaar alsof ze zicht afvraagt wat ze ermee wil doen. Ze kijkt me aan en likt het van de palm van haar hand. Ze blijft me aankijken als ze een stap opzij zet en kijkt dan naar haar man. Ze biedt hem haar hand aan en João slurpt de rest van het sperma en geil in zijn mond. Ik kijk opzij en zie dat zijn pik hard en strak omhoog wijst. Ik reik opzij en pak zijn pik, trek de voorhuid naar achteren en neem zijn eikel in mijn mond. João legt zijn hand op mijn hoofd en verbreekt het contact net als ik van plan ben hem dieper in mijn mond te nemen. ‘Wacht maar, dat komt nog wel.’ Hij kijkt van mij naar de jonge vrouwen en zegt ‘ik had van Joon-Sun al begrepen dat het met jullie zo bijzonder was. Maar dat dit plek zou zijn waar wij gelukkig zouden worden had ik niet durven hopen. Ik heb dit weekend zoveel liefde gevoeld en gezien…’ hij hapert even ‘en ook ervaren; ik voel me gezegend. Wij voelen ons welkom.’ Hij kust me op mijn mond, hij kust Jacqueline, Julia en Fietje en slaat zijn armen om Joon-Sun. Het is prachtig en het is goed.

Fietje is opgestaan en neemt Joon-Suns plek op mijn schoot in. Mijn plakkerige pik vangt ze tussen haar lipjes. Ze beweegt heel eventjes met haar heupen, glimlacht en kust me op mijn mond. ‘Als ik moet vertellen hoeveel mooie momenten ik met jou heb beleefd en welke het meest bijzonder waren dan kan ik alleen maar bedenken dat het ene moment nog mooier was dan het andere en dat het andere moment nog geiler was dan het ene.’ Ze kijkt me aan en kust me weer. ‘In de bijna drie jaren dat we nu hier wonen ben ik zo gelukkig met je. Ik kan niet gelukkiger zijn als we ’s avonds in de stoel zitten. Je blote billen tegen me aan; mijn tietjes tegen je rug en mijn hand om je pik. De ene keer is het alleen maar lekker vasthouden; de andere keer mag ik je lekker traag aftrekken. Het klaarkomen is niet zo belangrijk. Voor jou niet en voor mij niet. De intimiteit is waar het om gaat. Als de zon ondergaat en we kijken zo over het landschap terwijl ik aan je pik pomp; dat is magisch. Ik voel me gelukkig als je bijna klaarkomt en jij je billen tegen mijn kut drukt en als je gaat spuiten en ik mezelf nog harder tegen je aan druk. Ik vind het zo prachtig om naar je te kijken hoe het zaad uit je pik spuit; de hoeveelheid en de krachtige stralen.’ Ze slikt ‘Ik raak ontroerd als je mijn pols pakt en er ook van wilt proeven. Soms kom ik bijna klaar als ik je tong om mijn vinger voel cirkelen als je je eigen zaad ervan aflikt.’ Fietje kijkt om haar heen en vervolgt; ‘ik ben zo ontzettend gezegend met jou en met jullie dat we met elkaar geil kunnen zijn; met elkaar de liefde bedrijven en het elkaar gunnen en stimuleren om te ontdekken… En jij, mijn prins, bent mijn en onze spil waar het om draait.’ Ze neemt mijn hoofd in haar handen en kust me op mijn mond; ‘gefeliciteerd met je achtentwintigste, negentwintigste, dertigste en bijna je eenendertigste verjaardagen. We houden van je!”

Lieve lezer, dit is het laatste verhaal in deze serie. Ik zal het erg waarderen als ik feedback krijg en mogelijke ideeën voor een volgende serie. Alvast dank hiervoor.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Romantisch" VERHALEN
:: Bakkersjongen - 6Door: Jefferson
Gelezen: 1112x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.1
:: Bakkersjongen - 5Door: Jefferson
Gelezen: 1206x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 4Door: Jefferson
Gelezen: 1343x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.5
:: Bakkersjongen - 3Door: Jefferson
Gelezen: 1877x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.8
:: Bakkersjongen - 2Door: Jefferson
Gelezen: 2283x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-02
8.9
:: Bakkersjongen - 1Door: Jefferson
Gelezen: 5294x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-02
9.0
:: Mini - 39Door: Keith
Gelezen: 3707x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.6
:: Twee Is Te...Door: Yourcaptain
Gelezen: 6330x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-02
8.7
:: Mini - 38Door: Keith
Gelezen: 4004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
:: Mini - 37Door: Keith
Gelezen: 4057x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.1
:: Mini - 36Door: Keith
Gelezen: 4828x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
09-02
9.2
:: Charlotte - 11Door: Maxine
Gelezen: 5347x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-02
9.7
:: Mini - 35Door: Keith
Gelezen: 4635x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
08-02
9.4
:: Mini - 34Door: Keith
Gelezen: 4661x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
06-02
9.3
:: Mini - 33Door: Keith
Gelezen: 7203x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
30-01
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net