Opwindend.Net
Datum: 10-10-2017
Stemmen: 58x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 12987x
Lengte: Zeer Lang
Ontmand In 10 Stappen
Door NoMercy001 - Mijn Profiel Pagina

• Inleiding:

Henk is een teringlijer, zo dat is eruit en het verhaal moet nog gaan beginnen. Henk heeft alles en iedereen belazerd, heeft een spoor van vernieling achter zich gelaten op zakelijk gebied. Henk is het type dat iedereen gebruikt voor zijn eigen gewin. Alles doet om er zelf profijt van te hebben.

Allen Henk is nu failliet met een hele lange lijst slachtoffers, iedereen die met Henk in contact komt en kwam delft het onderspit door zijn gladde praatjes, duur uiterlijk en ver boven zijn stand levende verzameling auto’s.

Dat is Henks hobby maar bovenal waar hij zijn superieure houding en leefstijl aan ontleent en dat in combinatie van mooie en dure merkkleding. Dat is HET MERK Henk, zonder dit zou Henk niets zijn, zijn ik kwijt zijn en zich de grootste loser op aarde voelen. Alles om de uiterlijke schijn van succes dat niet echt is.

Ingrid, ja Ingrid die weet eigenlijk niet meer waarom ze met hem getrouwd is. Het enige wat hen nog bij elkaar houdt is het financiële plaatje. Terwijl Henk in het begin toch heel anders was.

Maar ja, de ballon of zeepbel hoe je het noemen wilt is geklapt. Henk en Ingrid zitten aan de grond.

• Stap 1.

Ingrid is het zat en een stevige ruzie breekt uit, want Henk heeft al 4 weken geen inkomen, daarnaast heeft de belasting een hoop in beslag genomen van wat zakelijk mogelijk was. Het enige wat nog te redden was is hun 1e kleine huisje van Ingrid met wat meubels en de garagebox waar ze ooit begonnen zijn. Dit staat namelijk allemaal op naam van Ingrid, samen met Henks meest begeerde speeltje de Porsche GT3 RS.

Die auto is Henks lust en leven, zijn troetelkindje. Maar goed terug naar de ruzie, dat zo lekker begon.

Henk gooit zijn charmes in de strijd met schatje dit, schatje dat en ja schatje in begin weer een zaak en ben zo weer op de rit. Maar dit keer is Ingrid er klaar mee.

Henk krijgt 4 weken de tijd om inkomen te generen op een eerlijke en normale manier, anders is het heel simpel, dan wordt de Porsche verkocht. Immers zoals Ingrid aangeeft, de auto staat op haar naam en het kentekenbewijs met reservesleutel liggen in haar bankkluisje.

Henk trekt wit weg en smeekt Ingrid dat hij werkelijk alles zal doen om voor inkomen te zorgen.

Dus vol goede moed begint Henk de volgende dag om eerst bij de Kamer van Koophandel langs te gaan. Zich in te schrijven voor een nieuw bedrijf, iets wat hem met gladde praatjes toch weer weet te lukken.

Zo denk Henk, dat is 1, nog even de rest regelen en in ben weer back in business en zal het vrouwtje thuis is even laten zien dat Henkie weer aan de top van de voedselketen staat.

Maar dat valt toch aardig tegen deze eerste paar dagen, al zijn relaties zijn klaar met Henk en sturen hem lachend van leedvermaak weg. Wetende dat ze hun geld toch nooit meer zien, maar bovenal dat ze nu echt van deze verschrikkelijke gladjakker af zijn.

Om deze manier tikken de dagen weg en worden weken en wordt een maand.

Henk maakt zich best nu een beetje zorgen want Ingrids toon was toch anders dan wat hij jaren gewend was en hij het gevoel begint te krijgen dat zij nu de touwtjes in handen heeft.

Want ja, zijn Porsche, als hij zijn geliefde Porsche maar niet kwijtraakt met zijn mooie maatpakken en kleding. Ongemerkt schrikt Henk wakker als hij de straat binnen rijdt en parkeert, uitstapt en met een doekje wat vogelpoep van de motorkap verwijdert.

Henk doet de sleutel in het slot en voor hij goed en wel binnen is krijgt hij een scheldvlaag over hem heen. Zo erg dat Henk half in elkaar zakt als een geslagen hond.

Oei, Henk realiseert zich dat Ingrid er achter is gekomen dat hij een paar keer seks als betaalmiddel heeft aangenomen van een paar vrouwelijke klanten. Ja de pleuris is nu echt goed uitgebroken, maar op de een of andere manier is Ingrid vergevingsgezind en de ruzie komt in zachter vaarwater.

En om maar gelijk de pleister in 1 keer van de wond te trekken biecht Henk op dat het opstarten van zaken toch even anders loopt dan dat hij gedacht had. Smekend, met bijna tranen in zijn ogen vraagt hij of Ingrid de Porsche niet weg wilt doen.

Dan is het woord aan Ingrid die heel stellig is. Vanaf nu moet Henk dan maar als huisvrouwtje werken. Het huis schoonhouden, koken, wassen, strijken en al dat soort dingen. En reken maar dat Ingrid kwaliteit eist. Vanaf nu heeft Ingrid de spreekwoordelijke broek aan.

Gelukkig kunnen ze nog wel rond komen, omdat Ingrids baan best goed betaald, maar zeker niet meer op het niveau kunnen leven als ze gewend waren. Dus Henk krijgt huishoudgeld per week.

Verder verloopt de avond rustig zonder dat er veel woorden worden gesproken.

• Stap 2

Het is ochtend als Ingrid in de keuken van het ontbijt zit te genieten welke Henk heeft gemaakt, als ze de stem van Henk boven hoort: Schatje waar zijn mijn onderbroeken?

Ingrid reageert dat deze in zijn la liggen waarop Henk antwoord: Nee, lieverd daar liggen de jouwe.

Henk zoekt verder in de andere laden maar kan niets vinden en vragend kijkend naar Ingrid die grijnzend staat te lachen in de deuropening van de slaapkamer.

Lieve schat kijk is goed wat ik aan heb. Henk kijkt en ziet zijn Ingrid in een mooi zelfverzekerd broekpak staan. Wat heb ik aan schatje? Henk kijkt nog is en haalt zijn schouders op.

Ingrid maakt hem duidelijk dat het menens is dat vanaf gisteravond zij is die de broek aan heeft als kostwinner, dus wat blijft er dan voor Henkie over? Juist ja, geen mannenondergoed maar het ondergoed wat in zijn la ligt.

Henk wil bezwaar maken, alleen heel wijselijk houd hij zijn mond dicht, pakt een damesslipje uit zijn la en trekt die aan, gaat vervolgens uitdagend wijdbeens voor Ingrid staan met zijn armen nog wijder.

De gedachte door Henks hoofd is, ach van het huishoudgeld koop ik gewoon nieuwe, maar voor die gedachte zijn hoofd heeft verlaten komen de woorden van Ingrid nog sneller binnen.

Luister, het huishoudgeld is tot op de cent uitgeteld, samen met het boodschappenlijstje en lijstje van wat wij elke avond eten. Daarnaast wat overblijft, is ook uitgerekend, dus haal je geen gekke dingen in je hoofd. Om nog duidelijker te zijn, zodra ik merk dat je niet doet wat ik verlang wat gebeurd er dan?

Henk mompelt: dan verkoop je de Porsche.

Ingrid kijkt Henk strak aan en vult daar bij aan: Nog even van gisteravond mannetje, als ik merk dat je ook maar 1 vinger wijst naar een andere vrouw, laat staan meer doet dan dat, o jongen dan is het niet alleen je Porsche maar zijn het ook je ballen die je kwijt bent.

Dan draait Ingrid zich om en loopt met een brede lach de trap af met de gedachte dat dit haar wel bevalt. Er staat heel wat te gebeuren in huize Ingrid en Henk van af nu.

• Stap 3

De eerste week gaat voorbij en Ingrid houd inspectie in huis. Met vingers over de kasten kijkend of er stof op ligt, over de schilderijlijstjes, dan de naden van de banken controleren op vuil. De vloer wordt geïnspecteerd, het toilet volgt en of er wel een volle WC-rol op het haakje zit.

Ingrid voelt zich goed in haar rol en heeft zelfs een checklist gemaakt waar alles op afgevinkt wordt. Stap voor stap wordt alles afgewerkt en tot slot volgen de cijfers voor het eten. Dan de bonnetjes van uitgaven worden gecontroleerd en gecheckt met wat er aan huishoudgeld was gebruikt.

Henk is aardig zenuwachtig en hoopt maar dat Ingrid geen klachten heeft al kijkt ze niet al te vrolijk uit haar ogen. Als Ingrid zich dan omdraait en tegen Henk zegt dat hij zijn broek moet laten zakken.

Hup opschieten, beetje vlug ik heb niet heel de avond de tijd gooit Ingrid er nog achter aan. Henk maakt zijn broek los en laat die zakken en staat daar in een vrouwenslipje voor zijn Ingrid. Beetje opgewonden is Henk wel te zien aan zijn half stijve lul. Hoe dat komt? Henk heeft geen idee, zou het door Ingrid komen of door de zachte satijnen stof van het slipje?

Ingrid kijkt een beetje met meelij en knikt ten teken dat hij zijn broek weer omhoog mag doen. Dan pas knikt ze dat het allemaal goed is, althans voor zover het is gemiddeld een zeven. Toch ook weer niet het niveau wat Ingrid verlangt en dat is een 9 want tienen geeft ze niet.

De avond verstrijkt en als Henk onder de douche staat komt Ingrid erbij en verlangt van Henk dat hij haar wast. Vol overgave gaat Henk te werk want na 6 weken geen seks heeft hij wel zin en zo te zien Ingrid ook anders zou ze er toch niet bij komen?

Zijn lul staat stijf omhoog en Henk probeert zijn lul langs achteren tussen de billen van Ingrid te duwen die heel behendig dat weet te ontwijken en daar bij aangeeft: wat zijn we van plan?

Henk stopt en kijkt teleurgesteld Ingrid aan die zegt: Niets ervan mannetje, met een 7 gaat je het niet redden, dus draai je om, handen tegen de muur. Niets zeggend draait Henk zich om en zet zijn handen tegen de muur aan. Ingrid heeft nu de rollen omgedraaid en duwt haar venusheuvel tegen de kont van Henk aan en met een hand om hem heen richting zijn nog altijd stijve lul.

Dan begint ze Henk af te trekken, sneller en sneller en doordat Henk al weken droog staat spuit hij binnen de minuut onder het genot van een orgasme dikke klodders zaad tegen de douchetegels aan die door het weg spattende water omlaag glijden en via het doucheputje het riool in verdwijnen.

Hier moet Henk het mee doen. Dan moet hij Ingrid afdrogen en als Ingrid klaar is moet hij de badkamer schoonmaken. Ondertussen ligt Ingrid al te slapen als Henk eindelijk klaar is en ook in slaap valt.

Zo gaan er weken voorbij, waar standaard op vrijdag Henk onder de douche afgetrokken wordt en zo zijn ballen mag ontladen.

• Stap 4

De week is weer om alleen aan het einde van de inspectieronde als Henk met zijn broek op zijn enkels staat ter controle of hij wel een vrouwenslipje aan heeft komt de klap.

Ingrid geeft aan dat Henk gewaarschuwd was als hij een beetje te amicaal zou worden tegen andere vrouwen. Henk ontkend in alle toonaarden maar kan niet meer ontkennen als Ingrid foto’s laat zien.

Henk is namelijk geobserveerd door een privé detective en betrapt dat hij met een buurvrouw een kop koffie is gaan drinken. Oei, als hem dit maar niet zijn Porsche gaat kosten. Gelukkig is Ingrid vergevingsgezind en mag hij samen met Ingrid douchen.

Al die weken heeft Henk niet meer geneukt, iets waar hij wel naar verlangt, maar ook weet dat door zijn koffie drinken de kans voorlopig weer verkeken is. Gehoorzaam draait hij zich weer om en laat zich weer af trekken door Ingrid, oef toch lucht dat enorm op en Henk is weer een beetje blij.

Echter als Henk de badkamer heeft schoongemaakt is Ingrid nog wakker en zit daar met een fles wijn en 2 glazen. Ingrid neemt een glas en laat zich masseren door Henk die zijn uiterste best doet om zijn Ingrid het naar de zin te maken. Als Ingrid in slaap valt drinkt Henk de fles wijn leeg en stiekem trekt hij zich nog een keer af, kijkend naar zijn slapende geile vrouwtje, o wat zou hij haar graag neuken.

De wijn doet zijn werking en ook Henk valt in een diepe slaap als dan de ochtend aanbreekt. Ingrid is al wakker en het bed uit als ze boven een gil hoort. Ingrid gaat de trap op en als ze de slaapkamer in gaat ziet ze Henk met open mond wijzend naar zijn lul en mompelt: Wat heb je gedaan, waar is de sleutel?

Ingrid lacht en zegt: Dacht jij nu werkelijk dat je ongestraft met andere vrouwen nog kon flirten en dat ik niet weet dat je gisteravond je zelf nog een keer hebt afgetrokken in bed vuile smeerlap. Dat krijg je ervan, dan gaat gewoon je lul op slot. Dus nu zit er een penisslot om je lul en ballen en die gaat er pas af als je je weet te gedragen.

Dan draait Ingrid zich om en verlaat met een brede grijnst het huis op weg naar vriendinnen, Henk totaal verbijstert achterlatend.

Henk doet zijn uiterste best heel de dag om dat penisslot af te krijgen maar het lukt hem niet, ook uit angst wat Ingrid zal gaan doen als ze er achter komt. Vlug denkt hij aan wat anders en doet zijn takenlijstje voor vandaag, want als hij alles goed af maakt kan hij in elk geval een stuk gaan rijden met zijn Porsche.

Henk voelt zich ongemakkelijk door het penisslot wat bedekt wordt door een damesslipje, maar anderzijds voelt het wel geil aan. Hij laat het maar gebeuren want dit ritje met zijn Porsche maakt een hoop goed. Onderweg terug komt hij de buurvrouw tegen die hem vriendelijk gedag zegt, maar Henk durft niet te antwoorden en knikt vriendelijk, bang betrapt te worden en bang dat hij gevolgd wordt.

Eenmaal thuis ruimt hij de laatste dingen op voor hij aan het eten begint, want Ingrid heeft aangegeven met een uurtje thuis te zijn. Waarbij Henk tijdens het koken in gedachte behoorlijk opgewonden raakt. De gedachte is hoop, hoop om zijn Ingrid weer is te mogen neuken, maar die gedachte wordt wreed verstoord door pijn in zijn kruis.

Zijn lul wordt hard en stijf maar kan door het penisslot geen kant op. De pijn is hevig en daardoor verandert zijn lul weer snel in een slap aanhangsel.

Dan is het zover dat Ingrid thuis komt, Henk krijgt een zoen op zijn wang. Zelfs een compliment dat het eten goed was en zonder veel problemen verstrijken er weer een paar weken op deze manier.

• Stap 5

Het is weer vrijdagavond en de controleronde is weer gestart. Ingrid heeft haar checklist en doet haar ronde. Ze merkt dat de kwaliteit steeds beter wordt en Henk het beter gaat doen als eigenlijk verwacht. Het ziet er zelfs naar uit dat Henk zich heeft berust in zijn plaats.

Henk die het zelf ook merkt dat Ingrid minder en minder te klagen heeft en niet anders kan dan Henk een 8 geven, probeert toch zachtjes zijn grenzen te verleggen. Zo van, schatje nu ik alles doe wat jij van me verlangde wil ik toch wel weer is neuken met je.

Ingrid kijkt Henk aan en fluistert op een aparte toon dat er binnen kort als Henk nog meer zijn best gaat doen er zeker geneukt gaat worden. Ze drukt Henk op zijn hart beter zijn best te doen en wie weet. Maar eerst moet Henk nog zijn broek laten zakken en gehoorzaam volgt Henk, maakt zijn riem los en zijn broek zakt op zijn enkels.

Alleen dit keer moet Henk alles uitdoen, beetje verward doet Henk het en staat daar naakt met alleen zijn penisslot om. In het penisslot zit Henks slappe lul die geen kant op kan. Dan krijgt Henk de opdracht om Ingrid uit te kleden, iets wat Henk zich geen 2 keer laat zeggen.

Daar staat Ingrid dan naakt voor Henk en Henk zijn ogen glinsteren van opwinding. Dan draait Ingrid zich om en loopt de trap op naar boven richting de badkamer gevolgd door Henk die als een trouwe hond volgt. Henks lul wordt stijver bij het zien van Ingrids kale kutje tussen haar benen als ze voor hem de trap op loopt.

De straf volgt gelijk als Henk de pijn voelt van zijn opgesloten lul en al snel verslapt zijn lul weer zo dat de pijn verdwijnt. Ingrid stapt onder de douche en Henk mag haar wassen, alleen Henk voelt weer de pijn opkomen van zijn lul die stijf wordt, maar durft niets te zeggen of vragen aan Ingrid.

Dan volgt het afdrogen, daarna moet Henk Ingrids haar föhnen om haar dan op bed te masseren. Telkens voelt Henk de pijn opkomen als zijn lul stijf wordt om dan weer te verslappen. Steeds opnieuw wordt Henks lul stijf, dan de pijn om dan weer een slappe lul te krijgen.

Dit gaat weken achter elkaar door met als beloning dat Henk extra geld krijgt voor benzine voor de Porsche. Iets waar Henk maar al te graag gebruik van maakt en nu zodra hij klaar is met het huishouden kan toeren met zijn Porsche. Zelfs zijn ego krikt op door de aandacht van vrouwen bij de supermarkt als hij met de Porsche boodschappen gaat halen.

• Stap 6

Dan is het weer vrijdag voor inspectie die nu routinematig verloopt. Ingrid is tevreden over Henks werk en voor het eerst sinds maanden mag het penisslot af. Henks opluchting valt eigenlijk wel tegen voor Henk zelf, hij voelt zich onprettig naakt nu dat penisslot af is. Maar gedwee volgt hij Ingrid mee naar de badkamer boven.

Daar volgt weer het ritueel dat hij Ingrid moet wassen alleen zijn lul wordt er niet meer stijf door. Dan spoelt hij het water met zeep van Ingrid af en wil de kraan uitdoen. Alleen Ingrid neemt het van hem over. Ze fluistert dat Henk een beloning krijgt voor de afgelopen weken van goed werk.

Ingrid begint Henk in te zepen en te wassen, haar handen glijden over zijn zak en ze begint zijn ballen te kneden. Haar ander hand trekt zachtjes aan zijn lul en Henk siddert van opwinding. Henks lul komt in schokjes omhoog maar wordt niet meer stijf, zijn lul staat half hangend vooruit maar is wel gevoelig. Zeker als Ingrid zachtjes sneller er aan begint te trekken, de zeep maakt alles lekker glad en Ingrids behendige handen weten wel raad met zijn stuk kleiner geworden pikkie.

Zachtjes glijdt er 1 hand van Ingrid over Henks rug en glijdt tussen Henks bilnaad wrijvend over zijn sterretje, naar zijn balzak en weer terug. Haar andere hand blijft zachtjes aan zijn lul trekken. Dan weer opnieuw als haar vingers Henks kontgaatje masseert. Zachtjes drukt ze 1 vingertopje naar binnen en Henk kreunt en Henk begint sneller te kreunen als Ingrid met 1 vinger zijn kontgaatje vingert wat soepel gaat door de zeep.

Henk zoekt steun tegen de douchemuur en voelt een branderig gevoel in zijn buikstreek, zijn ballen beginnen te branden en zijn lul schokt zachtjes op en neer. Ingrid stopt met trekken aan zijn lul en voert het tempo van haar vinger in zijn sterretje op. Als dan de badkamer gevuld wordt met een langgerekt gekreun van Henks orgasme.

Grote dikke klodders opgekropt sperma komt met golven uit zijn eikel gespoten als zijn orgasme van top tot teen door zijn lijf giert. Ongecontroleerd schokkend en uitputtend staat Henk na te genieten als Ingrid de kraan open zet en hem afspoelt. Goedkeurend kijkt Ingrid naar haar man Henk die met gelukkige ogen haar aankijkt om haar vervolgens af te drogen.

Ingrid gaat naar bed wachtend op Henk die komt zodra hij klaar is met de badkamer schoonmaken. Naakt stapt hij de slaapkamer binnen met het penisslot in zijn handen kijkend naar Ingrid. Ingrid knikt en Henk sluit het penisslot om zijn lul en ballen en een klik van het slot vult de slaapkamer.

Waarna Henk voldaan in slaap valt als Ingrid in lepeltje lepeltje houding tegen hem aan gaat liggen, waarbij ze haar schaamheuvel tegen Henks kontje aan drukt. Ja, zo voelt het weer als vroeger alleen omgedraaid.

• Stap 7

De weken glippen voorbij en Ingrid wordt onrustiger, ze lijkt gespannen, een spanning van geilheid want al maanden heeft ze geen lul in haar kut gevoeld. Alleen ze weet dat dit nog niet het moment is en zeker niet dat ze nu moet toegeven aan Henk die zijn grenzen verlegt en het steeds meer heeft over neuken.

Het is vrijdagavond en de inspectieronde begint weer. Henk die een beetje te zelfverzekerd is en met een grijns rondloopt als een pauw geeft zelfs Ingrid een tik op haar kont. Ingrid kijkt Henk aan met furieuze ogen waar Henk van schrikt. Oei, zou hij te ver zijn gegaan?

Ingrid schenkt er verder geen aandacht aan als haar vinger over een schilderij lijst gaat en ziet dat er wat stof aan haar vinger zit. Henk schrikt en is ineens niet meer zo zelfverzekerd bij het zien van Ingrids blik die nog meer zegt dan daarvoor. Verder een zacht hmmm laat horen van ongenoegen.

Ingrid kijkt Henk aan en zegt: Uitkleden, nu!

Henk begint zich uit te kleden terwijl Ingrid verder haar inspectieronde doet. Weer een paar keer hmm is te horen uit Ingrids mond. Dan loopt ze de huiskamer binnen en ziet Henk staan met alleen zijn penisslot om, ze pakt de sleutel en doet het penisslot af.

Dan pakt ze Henks ballen beet, kijkt Henk aan en sist: Denk jij dat ik nu tevreden ben? Ik werk me 5 dagen in het zweet om jou een dak boven je hoofd te geven, dat je in je Porsche kan blijven rijden en dit is mijn dank?

Vervolgens knijpt ze in Henks ballen, net hard genoeg om Henk te laten beseffen dat het haar menens is.

Een pijnscheut en geilheid tegelijk trekken door Henks lichaam heen, maar durft zich verder niet te bewegen als Ingrid verder gaat: Ik heb je gezegd dat je ballen mijn eigendom zijn, begrijp je? Met deze kwaliteit huishoudelijk werk ben je geen Porsche waard en ook geen ballen. Je bent niks meer dan een teef.

Henk knikt en mompelt: sorry, ik zal beter mijn best doen.

Ingrid kijkt hem aan en zegt dat hij eerst de punten moet verbeteren en daarna kan hij gaan douchen. Ingrid die naar boven gaat en zich daar uitkleed om vervolgens haar badjas aan te doen, om dan op bed te gaan liggen en een boekje te lezen, wachtend op Henk.

Als Henk klaar is en boven naar de badkamer wil lopen wordt hij door Ingrid geroepen de slaapkamer in. Ingrid stapt van bed en zegt dat Henk op de bedrand moet gaan zitten. Beetje verbaasd doet Henk wat hem gezegd wordt en ziet hoe Ingrid haar badjas losmaakt. Openvouwt en laat vallen, gelijktijdig gaat Henks blik over Ingrids naakte lichaam heen en schrikt op als hij ineens voor zijn neus een voorbinddildo voor zijn gezicht ziet staan.

Ingrid kijkt Henk aan en zegt: Aangezien ik het ben die de broek aan hebt en voor inkomen zorgt omdat jij dat niet kan ben ik degene met de lul. Dus pijpen teef, pijp je vrouwtje maar is lekker!

Ingrid pakt Henks hoofd en duwt haar voorbinddildo naar voren. Henk die aardig geïmponeerd is door zijn vrouw opent zijn mond en zuigt de voorbinddildo naar binnen. Al snel heeft Henk het tempo te pakken en pijpt als een volleerd sletje aan Ingrids voorbinddildo.

Ingrid voelt de opwinding stijgen en haar kutje kletsnat worden, haar kutlipjes wijken iets open en een glinstering van haar kutvocht is zichtbaar. Dit terwijl Henk door pijpt en met zijn hand aan Ingrids voorbinddildo trekt. Zijn andere hand glijdt zachtjes tussen Ingrids dijen omhoog tot de aanraking met haar kutje een feit is.

Voorzichtig wacht Henk af wat er gebeurt en zachtjes met een vinger haar klitje beroerd. Een vinger schuift tussen Ingrids schaamlippen haar vochtige schacht binnen, Henk haakt zijn vinger tegen haar G-spot aan en begint deze te masseren.

Het effect is duidelijk zichtbaar en hoorbaar, Ingrid kreunt van geilheid, haar tepels zijn hard en haar kutje lekt zo hard dat het kutvocht langs haar dijen omlaag glijdt. Henk doet zijn uiterste best om zijn Ingrid te laten genieten, daarbij is het maanden geleden dat hij aan haar kut mocht zitten.

Dan begint Ingrid te schokken, Henk stopt met pijpen maar blijft wel haar voorbinddildo aftrekken en met zijn andere hand voert hij het tempo op. Nog even en ja, Ingrid komt staande kreunend klaar en kijkt vol tevredenheid neer op Henk.

Henk die er opgewonden van geworden is voelt uit zijn half slappe lul wat voorvocht lekken, maar kans krijgt hij niet als Ingrid zegt: Opschieten we gaan douchen.

Onder de douche wordt Ingrid weer gewassen door Henk waar ook haar voorbinddildo niet wordt overgeslagen. Terwijl Ingrid helemaal is ingezeept neemt zij het over en begint Henk in te zepen. Dan komt ze bij zijn lul en ballen die een grondige beurt krijgen. Henk draait zich om en zet zijn handen tegen de douche muur aan met zijn rug naar Ingrid.

Ingrids hand trekt zachtjes aan Henks lul die iets opwipt, haar andere hand gaat tussen zijn billen en masseert zijn kontgaatje. Dan voelt Henk iets anders, namelijk de eikel van Ingrids voorbinddildo tegen zijn gladde gaatje drukken. Ingrid fluistert: Je wou toch neuken lieverd?

Terwijl ze dat zegt drukt ze iets door en Henks kontgaatje wijkt verder open, Henks lul schokt nog iets stijver en blijft recht vooruit staan. Ingrid fluistert in Henks oor: Kom we gaan neuken lieverd, ik ga je kontkutje neuken. Dan drukt Ingrid verder en Henk bolt zijn rug iets en voelt hoe hij genomen gaat worden door Ingrid.

Ingrid drukt nog verder tot aan haar venusheuvel die tegen Henks kont drukt. Ze haalt terug en opnieuw schuift ze diep naar binnen. Om dan met rustige halen Henk te neuken en haar andere hand aan zijn half stijve lul te trekken.

Ingrid kreunt: oohhh ja lekker mijn pegging teefje, hmmm lekker he schatje. Henk voelt hoe Ingrid hem neukt als een teef en de opwinding wordt groter en groter. Henk hijgt en kreunt, zijn lul schokt op en neer als Ingrid stopt om aan zijn lul te trekken.

Ingrid voert het tempo op en als Henk steeds meer kreunt, dan pakt Ingrid Henks eikel vast en masseert deze zachtjes en stoot dan hard en diep in zijn neukgrotje. Henk voelt zijn lichaam warm worden en opgloeien, zijn ballen beginnen te pompen en Ingrid voelt Henk met schokken klaarkomen als hij zijn zaad in Ingrids hand spuit, golf na golf zaad vult hij Ingrids hand.

Ingrid vermindert het tempo en trekt dan zachtjes haar voorbinddildo uit Henks kontje en fluistert in zijn oor: Dit is vanaf nu hoe we neuken.

Gehoorzaam knikkend zet Henk de kraan aan en spoelt zichzelf en Ingrid af om haar daarna af te drogen.

• Stap 8

De weken vliegen voorbij en Henk doet zijn uiterste best, soms heeft Ingrid opmerkingen en soms niet. Maar deze vrijdag heeft Henk het wel bont gemaakt, hij is vergeten de WC schoon te maken en tot overmaat van ramp komt hij 5 euro te kort van het boodschappengeld.

Ingrid is boos en pakt Henks ballen beet, goed stevig en sist: Dit is de laatste keer dat je geen respect voor mij als kostwinner hebt. Ik ga de Porsche te koop zetten en dan ben je die kwijt of wil je deze ook kwijt en knijpt nog harder in zijn ballen.

Henk schudt van nee en vliegt naar de keuken voor schoonmaakspullen om daarna de WC een grondige beurt te geven.

Ondertussen pakt Ingrid de telefoon en voert een telefoongesprek, hangt op en verteld Henk dat er vanavond nog bezoek komt. Iemand die interesse heeft in de Porsche. Henk schrikt, nee niet zijn Porsche. Henk moet snel wat lekkers bij de koffie gaan halen voor de onbekende gast die komt om zo de boel te sussen. Om vooral Ingrid nu tevreden te houden, stel je voor zijn Porsche!

Als Henk terug komt blijkt de gast er al te zijn en wordt voorgesteld als John, het is een collega van Ingrid. John kijkt Henk aan en zegt: zo dus dit is jouw huisteefje. Henk krijgt er een rood hoofd van, want tot nu toe was Henks rol alleen binnenshuis bekend.

Ingrid verteld dat Henk nog een beetje meer moet gaan gehoorzamen en dat Henk niet in staat is om voor de nodige financiële rust te zorgen, dus zodoende is hij nu een pegging-teefje die thuis het huishouden doet.

Dan moet Henk zich uitkleden van Ingrid en Henk durft niet te weigeren, maar voelt zich ongemakkelijk als hij naakt staat in de huiskamer met alleen zijn penisslot om.

John kijkt vragend naar Ingrid en Ingrid legt uit dat Henk dus ook degene is die geneukt wordt, want ja Ingrid zorgt immers voor het inkomen. John knikt begrijpend en vraagt of Ingrid dan wel aan haar trekken komt.

Ingrid lacht zachtjes en vraagt John mee naar boven te komen, Henk die met handgebaar van Ingrid voorop gaat richting de slaapkamer. Daar aangekomen doet Ingrid het penisslot af van Henk en doet daarna haar jurkje uit waar ze niets onder aan heeft.

John kijkt met geile ogen naar het naakte lichaam van Ingrid en voelt zijn lul hard worden in zijn broek, zeker als Ingrid wijdbeens op bed gaat liggen en Henk beveelt haar kutje te likken. Iets wat Henk zich niet nog eens laat zeggen. John pakt een stoel en gaat erbij zitten en kijkt hoe Henk zijn best doet om Ingrids kutje te likken.

John bekijkt het stel en wrijft zachtjes over zijn kruis heen en schuift zijn schoenen uit. Ingrid kijkt John aan met een geile grijns en geeft hem een knipoog. Wat voor John een teken is om de rest van zijn kleding ook uit te doen, waarna hij naakt op de bedrand kijkt hoe Henk zijn best doet.

Blijkbaar doet Henk het goed zo te horen aan Ingrids gekreun en gekronkel wat steeds heviger wordt om dan met een langgerekt gekreun de slaapkamer te vullen als Ingrid klaar komt. Ze kreunt steeds luider: Ik wil een lul, hmm neuk me, ja neuk me.

Henk kruipt omhoog maar krijgt niets gedaan met zijn slappe lul die niet meer wil na maanden van opgesloten zitten in het penisslot en van de laatste weken alleen maar kunnen spuiten als hij geneukt werd. Hij doet nog een poging maar wordt weggeduwd met de woorden van Ingrid: Wat wil jij nou? Nee, teef ik wil een echte vent en knikt naar John.

John reageert gelijk en schuift tussen Ingrids dijen, steunt iets omhoog en Ingrid voelt haar kutlippen wijken als Johns eikel zich in haar boort. Henk die er verbaasd naast zit en moet toekijken hoe een andere vent onder zijn ogen een stuk neukvlees in zijn vrouw duwt.

John heeft er geen boodschap aan en neukt met snelle en diepe stoten in Ingrids kleddernat gelikte kutje. Ingrid ligt te kreunen en trekt haar dijen nog hoger om John nog dieper in haar te krijgen daarbij Henk aankijkend met volmaakt geile ogen.

Ingrid kreunt aan 1 stuk door: O ja, o ja, neuk me, hard, ja neuk me, hmm ik wil je pik in me.

Henk die ziet hoe zijn vrouw geneukt wordt krijgt een draaierig gevoel in zijn buik en voelt dat er een druppel voorvocht uit de eikel van zijn slappe lulletje komt. Ingrid kreunt en draait met elke stoot die Johns lul in haar duwt, weer terugtrekt en opnieuw haar kutje oprekt. Om weer met haar kutlipjes te zuigen aan Johns neukvlees.

Henk voelt zich niet lekker bij het zien hoe Johns lul steeds maar weer uit Ingrids natte kut komt, dan ziet hoe Ingrids kut wijd open staat om dan weer opnieuw Johns lul in zich te zuigen. Diep in haar kut die daarvoor zo nat gelikt is door Henk waar John nu zijn harde staaf in duwt.

Ingrid kreunt harder, trekt haar dijen nog hoger, John trekt zijn knieën iets op, zodat hij half gebogen zijn lul nog harder in Ingrid kan persen. Waarbij Henk ziet hoe John zijn lul tot aan zijn ballen in Ingrid perst en voelt hoe zijn eigen lul harder wordt bij dit aanblik.

Voorzichtig en ongemerkt trekt Henk aan zijn eigen lul van steeds meer opkomende opwinding bij het zien hoe zijn vrouw hard genomen wordt onder zijn ogen. Ja, dat had zijn lul geweest als hij de kostwinner was geweest en niet wat hij nu geworden is, een pegging-slet van zijn vrouw. Een huisslet die zijn zaad leegspuit als hij geneukt wordt door zijn vrouw.

Dan komt Henk terug bij zinnen als Ingrid het bijna uitgilt: Jaaah, spuit me vol met je zaad, ik kommm. Waarbij de slaapkamer gevuld wordt met een luid gekreun van John die zijn zaad laat komen dat zich een weg baant op weg naar een warm krampend kutje.

Henk ziet hoe Johns ballen groter worden en weer kleiner met elke zaadgolf die Johns zak verlaat op weg naar de kut van ZIJN vrouw. Vreemd zaad dat zijn vrouw vult, de klootzak heeft niet eens een condoom om! Als Ingrid het nog harder uitkreunt spuit ook op dat moment Henks zaad uit zijn eikel denkende dat Johns zaad zijn zaad is wat Ingrid vult. Vlug trekt Henk nog sneller aan zijn lul zodat de laatste zaadresten uit zijn eikel langs zijn stam omlaag lekt.

John die nog steeds zijn lul diep in Ingrid heeft zitten komt omhoog en trekt zijn half stijve lul uit de natte volgespoten kut van Ingrid, waarna Ingrid met haar wijd openstaande kut Henk aankijkt met een voldaan gezicht. Ze laat haar hand over haar kutje glijden, doet haar schaamlippen verder open en perst het zaad van John naar buiten. Henk ziet hoe het zaad van een vreemde man genaamd John uit de natte spleet van Ingrid lekt langs haar dijen over haar kontgaatje zo op bed, net zoals het zaad van Henk dat over zijn eigen ballen omlaag lekt.

Dan staat Ingrid op van het bed en samen met John gaan ze richting de badkamer waarbij Henk te horen krijgt dat hij het bed moet verschonen om zich daarna te gaan douchen.

Als Henk klaar is ziet hij Ingrid en John de badkamer verlaten en de trap afgaan, waarna Henk een douche neemt. Als hij daarna de badkamer heeft opgeruimd en beneden komt is John vertrokken en fluistert Ingrid in zijn oor dat Henk als hij goed zijn best doet misschien ook mee mag doen met neuken.

• Stap 9

De afgelopen weken is Ingrid een paar avonden later thuisgekomen als normaal en dat maakt Henk zenuwachtig. Ingrid zegt wel dat ze moest overwerken maar te zien aan haar slipjes die Henk in de week wast lijkt het toch op iets heel anders.

Henk realiseert zich dat Ingrid eigenlijk hetzelfde doet als wat hij deed, zonder goede reden zeggen dat je moet overwerken maar ondertussen lag Henk dan een ander vrouwtje te palen zoals Henk dat dan tegen zijn vrienden noemde.

Het maakt Henk onzeker, ook omdat Ingrid hem onder de douche niet meer geneukt heeft en ook niet heeft afgetrokken. Maar Henk probeert het van zich af te zetten en is boven bezig om te stofzuigen als hij op Ingrids nachtkastje een sleuteltje vindt wat lijkt op het sleuteltje van zijn penisslot.

Henk kijkt op de klok en ziet dat Ingrid zeker nog een uur wegblijft om met alle moed zijn kleren uit te doen en naakt op bed te gaan liggen. Dan met de sleutel passen op het slotje en klik het gaat open! Hij doet het penisslot af en zijn lul en ballen proeven de vrijheid.

Henk droomt geil weg en begint aan zijn lul te trekken, hij dagdroomt over vroeger hoe hij Ingrid neukte en nog geiler werd met neuken als hij daarvoor een andere vrouw had geneukt. Dat maakte Henk het geils als het kutsap van een andere vrouw nog aan zijn lul zat als hij zijn lul in Ingrids gleuf liet zakken.

Alleen Henks lul wordt er niet stijf van, het is niks meer aan beweging wat erin zit. Zijn lul is geworden tot een niets zeggend slap dingetje en het lijkt zelfs of zijn ballen gekrompen zijn. Wanhopig probeert Henk het nog een keer en trekt nog sneller aan zijn lulletje, maar het wordt niks. Zelfs zijn ballen trekken verder weg en zijn zak krimpt bijna helemaal weg terwijl de temperatuur niet koud is.

Dan probeert Henk het met wat babyolie om het soepel te maken maar door de spanning spuit hij teveel op zijn lulletje zodat het langs zijn zak tussen zijn bilnaad loopt. Vlug smeert Henk het weg om geen vlekken te maken op bed en als zijn vingers over zijn sterretje glijden, wipt zijn lulletje op door de twinkeling die door zijn buik heen trekt.

Henk doet het nog een keer en tot opluchting schokt zijn lulletje verder omhoog. Met zijn andere hand trekt het weer aan zijn lulletje en zijn andere hand langs zij masseert hij zijn kontgaatje. Hierdoor dagdroomt Henk weg aan hoe Ingrid hem onder de douche neukt en zijn lul wordt stijver en stijver.

Henk trekt sneller en sneller maar zijn lulletje wordt niet groter meer en ook niet harder. Eigenlijk is het niks meer maar door zijn dagdroom over hoe Ingrid hem neukt begint hij meer opgewonden te raken. Dan dwalen zijn gedachten verder af en ziet hij in gedachten hoe de lul van John zijn vrouw penetreert.

Mengeling van gevoelens maken zich meester van Henk en zijn lulletje schokt zachtjes op en neer bij de gedachte hoe Henk zag dat John zijn zaad in Ingrid loosde. Als die gedachte zich herhaalt voelt Henk zijn zaad opkomen met zijn orgasme waarbij er weinig zaad uit zijn eikel sijpelt. Zo weinig nog na 2 weken niet te zijn afgetrokken, zo slap hoe zijn lulletje is en zo klein blijft en zich niet meer vult als de stijve lul van weleer.

Maar Henks orgasme was er niet minder om, om daarna vlug zijn lul schoon te maken, het penisslot weer om te doen en de sleutel terug te leggen. Stel je voor dat Ingrid er achter komt, zoveel marge heeft hij niet meer om zijn Porsche te houden en de dreiging van Ingrid over zijn ballen kwijtraken klonken toch ook serieus dat hij er bang van is.

Maar al bij al, het voelde zalig om zichzelf af te trekken ook al voelde het niet meer als een man maar als een sletje van zijn vrouw.

• Stap 10

Gelukkig voor Henk is hij ontkomen aan ontdekking van zijn afrek avontuur op bed na het vinden van de sleutel van het penisslot want Ingrid is niet helemaal blij. Ze heeft weer wat gevonden tijdens de wekelijkse controle maar reageert er niet boos op.

Ingrid neemt de week door wat komen gaat en Henk krijgt de opdracht om boodschappen te halen. Morgen op zaterdag komt er visite en Henk moet dan wel wat lekkers koken, want het is een belangrijke dag. Zo belangrijk dat Henk wellicht definitief verlost gaat worden van zijn penisslot want Ingrid is over het geheel van de afgelopen 6 maanden meer dan tevreden over Henks vooruitgang.

Dit zegt Ingrid niet voor niets want zij weet als geen ander dat de lul van Henk verworden is tot een slap hangend lulletje wat ze niet meer in haar kut hoeft te hebben. Nee, die lul die zo nodig andere vrouwen moest neuken is afgestraft tot een nietszeggend stukje vlees wat waardeloos tussen Henks benen bungelt samen met zijn balletjes die eigenlijk geen nut of functie meer hebben.

Alleen aan dat neukgrotje van een kontje wat Henk heeft daar beleefd Ingrid wel plezier aan en dat gaat nog meer worden ook. Ingrid wordt er geil van en aangezien Henk de boodschappen halen is neemt Ingrid het ervan. Ze kleedt zich uit en gaat naakt op de bank zitten en droomt weg denkende aan een lekkere lul die haar volspuit.

Haar vingers glijden over haar spleet heen en al vlug zijn haar vingers nat van het kutvocht. Met snelle bewegingen glijden haar vingers haar kutje binnen en masseren haar clitje. Dromend over een dikke lekkere lul die haar opvult, maar vooral hoe John haar volspoot weken geleden.

Ingrid begint haar hoogtepunt te naderen als de voordeur open gaat en Henk terug is van boodschappen doen. Hij kijkt verbaast naar Ingrid die open en bloot doorgaat en kreunt dat Henk haar moet klaar likken.

Henk die altijd gelijk een stijve kreeg bij het zien van Ingrids flamoesje voelt wel opwinding maar niet dat zijn lulletje ervan omhoog komt. Maar toch, hij wil wel en kruipt om handen en voeten richting Ingrid die hem wijdbeens ontvangt als hij zijn lippen het van haar handen overneemt.

Dit is iets wat Henk altijd wel goed kon en dat is zijn vrouw oraal bevredigen en dat wil Ingrid wel zo houden. Henk doet ook zijn best en al snel druipt het kutvocht van zijn kin af, langs zijn keel omlaag.

Daar komt het, dat voelt Henk goed, zijn vrouw gaat komen en ze begint te kreunen: O ja, o ja, lik mijn kutje schoon, ja lekker, o ja, hm, lik me, ga door. Om dan haar dijen te klemmen tegen Henks hoofd als ze half gillend klaarkomt van verlangen in gedachte aan een lul die haar vol gespoten heeft en op de tong van Henk die in haar kutje zit.

Als Ingrid haar badjas aangedaan heeft en Henk een glas wijn voor haar heeft ingeschonken moet Henk bij Ingrid komen en krijgt te horen dat hij zich moet uitkleden. Daar staat Henk dan naakt voor Ingrid als Ingrid een sleuteltje tevoorschijn haalt, hiermee het slot opent en Henks dingetje met balletjes de vrijheid geeft.

Ingrid kijkt Henk aan en zegt dat hij mee naar boven moet komen naar de slaapkamer. Daar aangekomen doet Ingrid haar badjas uit en gaat naakt op bed liggen, doet vervolgens haar dijen uit elkaar zodat haar kale kutje goed zichtbaar is voor Henk.

Henk kruipt op bed en begint Ingrids kutje te likken wat hierdoor snel nat en sappig wordt. Ingrid kreunt zachtjes van opwinding en trekt haar dijen hoger en laat ze wijder opzij zakken. Henk likt en zuigt aan haar schaamlippen en masseer met een vinger zachtjes haar clitoris wat niet onopgemerkt blijft in de bewegingen van Ingrid.

Ingrid kreunt verzonken in geile gedachten: Hmmm, ga lekker, oohhh neuk me.

Henk die het hoort zoent zich een weg naar boven en als hij op Ingrid ligt en haar nek kust probeert hij zijn dingetje tussen Ingrids schaamlippen te duwen. Het lukt niet, nog is maar nee, dan probeert Henk neukbewegingen te maken en drukt zijn dingetje, ja een lul of lulletje is het niet meer te noemen tegen haar gleuf aan. Maar niets meer, het lukt Henk niet meer om zijn Ingrid te neuken.

Ingrid lacht stil, haar opzet is gelukt, de lul en ballen van haar Henk hebben geen nut meer. Ze heeft niets meer te vrezen dat hij zijn lul ooit nog is in haar kutje kan krijgen.

Ook Henk heeft door dat het geen zin meer heeft en stopt en zakt weer omlaag om zijn vrouw te bevredigen met zijn mond het enige waar dat nog mee lukt. En lukken, doet het zeker als de kamer gevuld wordt met gekreun als Ingrid klaarkomt, zich daarna omdraait en in slaap valt.

Henk die onbevredigd achterblijft en er niets aan kan doen besluit dan ook maar te gaan slapen.

De volgende dag is Ingrid in een opperbest humeur en besluit zelfs te koken voor Henk, ze besluit zelfs met Henk mee te gaan boodschappen doen en gaan zelfs samen de stad in en hebben en leuke dag. Maar aan alle leuke dingen komt een einde en zoals beloofd is het Ingrid die kookt.

De maaltijd is heerlijk en er wordt zelfs samen opgeruimd om daarna nog even te gaan zitten als dan de bel van de voordeur gaat. Het is John die uitgenodigd is door Ingrid voor een gezellige avond, ja voor Ingrid want ze wil weer is een lekkere lul in haar kut voelen. Henk die maar 1 ding kan doen is gehoorzamen en terugdenkt, voelt toch wel spanning in zijn buik opkomen.

John is nog niet binnen of Ingrid stuurt Henk naar boven en neemt John aan zijn hand mee achter haar aan. John glimlacht en heeft wel zin in een lekker potje seks en maakt onderweg naar boven zijn overhemd al los.

Ingrid spoort Henk aan dat hij zich ook moet uitkleden want dan mag hij meedoen. Henk wil wel maar in gedachte heeft hij geen idee wat zijn rol in dit spel van Ingrid is, maar dat wordt snel duidelijk als Ingrid tegen hem zegt dat ze lekker gelikt wilt worden aan haar vochtige gleuf.

Vol overgave begint Henk aan de hem opgegeven opdracht en verwend zijn vrouw met zijn tong en vingers. Al vlug ligt Ingrid te draaien van genot en kreunt zachtjes terwijl Henk op zijn knieën voorovergebogen haar kutje likt. Zijn slap dingetje bungelt een beetje heen en weer en geeft geen enkel teken van leven meer, zijn ballen zijn weggetrokken en is weinig van te zien.

John komt ook op bed erbij en ligt op zijn zij geleund te kijken hoe Henk zijn vrouw likt en vingert. John zijn hand streelt Ingrids lichaam en speelt met haar borsten en tepels, Schuift zachtjes naar boen en duwt 1 vinger in Ingrids mond waar Ingrid aan begint te zuigen alsof ze aan het pijpen is.

Ingrid kreunt sneller en Henk laat zijn tong haar clitje beroeren, zuigt eraan en schuift ene tweede vinger in haar natte gleuf. Ingrid kreunt nog meer als dan haar heupen iets omhoog komen van een orgasme dat door haar lichaam trekt en met schokjes weer terug in het nu komt.

Dan duwt ze Henk weg, waarop John iets omhoog komt en een beetje half zittend naast Ingrid zegt dat zijn lul ook wel zo’n behandeling wil en met zijn vingers knipt richting Henk. Voor Henk kan reageren hoort hij Ingrid zeggen: Nou vlug, schiet op, waar wacht je nog op sletje van me.

Enigszins opgewonden kruipt Henk dichterbij en als hij met zijn mond bij Johns eikel komt ruikt hij de lucht van een mannen lul. Dan raken zijn lippen Johns eikel en zuigt hij aan Johns lul die daardoor hard en stijf wordt. De training van Ingrid aan Henk op de voorbinddildo heeft geholpen te zien aan het effect dat het heeft op John.

Ingrid geniet ervan als ze ziet hoe haar pegging-sletje zo goed zijn best doet en speelt gelijk met haar eigen kutje kijkend naar wat zich naast haar afspeelt. John kreunt: O ja, ik ga dat vrouwtje van je zo is even lekker neuken, hmm pijp mijn pik maar lekker hard en stijf.

Dan duwt John Henk opzij en kruipt tussen de dijen van Ingrid en ramt in 1 keer zijn harde lul die nat is van Henks speeksel diep in Ingrid die met een luide kreet van geilheid de slaapkamer vult onder toeziend oog van Henk.

Harde stoten diep in Ingrid, ballen kletsen tegen Ingrids kont aan als ze haar dijen hoog optrekt. Henk die alleen maar kan toekijken hoe een ander zijn vrouw aan het neuken is, iets waar hij niet meer toe in staat is. John verkrampt en met schokkende ballen ziet Henk hoe John Ingrid vol spuit en zo nog even blijft liggen op Ingrid. Dan trekt hij terug en zijn half slappe lul floept uit Ingrids kut.

Ingrid kijkt Henk aan en zegt: Kom op schoonlikken, likt dat kutje van je eigen vrouwtje is even snel schoon. Kom op, hup hup niet reuzelen.

Als in trance kruipt Henk weer tussen de dijen van zijn Ingrid en kijkt naar haar natte volgespoten kut die open staat, waar hij het zaad van John ruikt. Merkwaardig genoeg raakt Henk er opgewonden van en begint de kut van zijn vrouw schoon te likken van het zaad van John.

Als Henk druk bezig is en het zoutige zaad wegslikt wat hij oplikt begint Ingrid alweer te kronkelen van opwinding. John die achter Henk kruipt en zijn lul met wat babyolie insmeert om dan de billen van Henk iets uit elkaar trekt om dan zijn harde lul tegen Henks sterretje te drukken, even afwacht.

Dan zachtjes druk begint te zetten en ziet hoe soepel Henks neukgrotje open gaat om John harde pik tot zich te nemen onder een zacht gekreun van Henk. Verder en verder tot John niet verder kan en Henk helemaal opvult, terugtrekt en Henks kontje begint te neuken.

Ingrid geniet met volle teugen en fluistert tegen Henk: Ik zei het toch dat je mee mocht doen. Je wilde toch lekker neuken schatje en drukt Henks hoofd harder tegen haar natte gleuf aan.

Ingrid geniet intens, haar pegging-sletje Henk zit op handen en knieën tussen haar dijen haar kutje schoon te likken en ziet daarachter hoe John haar sletje neukt, diep en hard in zijn kont.

Henk mond druipt van het kutgeil vermengt met het zaad van John uit Ingrid natte gleuf en voelt opwinding door zijn lichaam trekken, zijn dingetje groeit iets tot een klein lulletje met een klein paars eikeltje dat schokt met elke stoot die John in hem maakt.

Henks hoofd komt omhoog en vol geile onmacht kijkt hij Ingrid met tranen in zijn ogen aan. Henk wordt suf geneukt en hij geniet. Zijn rug begint te bollen in schokjes en John kreunt harder en voert het tempo op. Ingrid die de twee gadeslaat en op het tempo van John haar eigen kutje masseert.

Als dan een orgasme explosie de slaapkamer vult. John spuit zijn zak leeg in Henks neukgrotje op het moment dat Henk begint te schokken en uit zijn kleine paarse eikeltje enkele druppeltjes zaad lekt, Henk komt klaar en bij het zien hoe haar pegging-sletje wat haar haar man is komt ook Ingrid klaar.

Hevig schokken om dan na te ijlen met zijn drietjes, Henk die nog steeds voorovergebogen zit en met zijn kontje perst om John lul vast te houden. John die nog ene paar stoten na geeft en dan zijn lul terugtrekt uit Henks neukertje en Ingrid die nog steeds geniet.

Ingrid geniet en heeft haar doel bereikt, haar Henk ontmand in 10 stappen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 3456x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.6
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 4442x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 7538x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.8
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3457x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 2022x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 6182x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4792x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6926x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 8519x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8262x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7400x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14481x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6150x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5154x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 10447x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net