Opwindend.Net
Datum: 11-09-2014
Stemmen: 88x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 17007x
Lengte: Lang
Shemale Liefde - 1
Door Stijn79 - Zoek naar meer...

Ik ben Marleen 36 jaar oud, normaal postuur 1.75m en een D cup waar ik toch fier op ben! Ze staan nog steeds vooruit! Volgens mijn beste vriendin heb ik ook een goede stevige kont! Verder heb ik blond haar. Ik werk als secretaresse in een supermarkt, ik sta in voor de papieren alsook de sollicitanten.

Het weekend was weer te snel voorbij gegaan. Met een kop koffie in de hand zette ik mijn computer aan. Vandaag zouden twee sollicitanten komen voor een gesprek. De eerste sollicitant was veel te laat voor zijn afspraak, waar ik een hekel aan heb! Hij had een smoesje dat zijn wekker niet afging. De tweede sollicitant “wooow” wat een meid bedacht ik me. Ze stelde zich voor als Joyce en ze was 19 jaar jong, had lang golvend zwart haar en ik schat haar 1.60m groot. Ze gaf me haar cv die zeer lovend was. Joyce had al in de plaatselijke supermarkt gewerkt, maar dat was als stage. Wel kwam ze een beetje verlegen over. "Je kan hier beginnen te werken, eerst wel twee weken op proef en als wij tevreden zijn krijg je een vaste aanstelling". “Vanaf wanneer kan ik beginnen met werken?” vroeg ze. “Zou je morgen al kunnen komen werken?” “Ja hoor! Nog eens bedankt voor deze kans”. Heel de dag bleef Joyce door mijn hoofd spoken! Zo'n mooi lief meisje, ik ben namelijk bi. De dag bleef maar duren, ik kon niet wachten dat ik haar morgen zou terugzien.

De volgende ochtend: Ik parkeerde mijn wagen en wandelde naar mijn bureau. Van daaruit kon ik in de winkel kijken en zag ik dat Joyce al druk in de weer was met de rekken te vullen en de prijzen aan te passen. Ze gaf me kriebels in mijn buik. Maar zou ik niet te oud zijn voor haar en viel ze wel op vrouwen? Tijdens de lunch zat Joyce helemaal alleen aan een tafel. “Mag ik bij je komen zitten?” vroeg ik. Ze schrok een beetje en zei “Ja.” Ze nam steeds kleine beetjes uit haar boterham, veel zei ze niet. “Kom je met de wagen?” vroeg ik. “Met de bus, het is maar 10 minuten rijden” zei ze. “Ooh! dan woon je niet zo ver weg” “Nee” schudde ze. “Moet u van ver komen?” vroeg ze. “Je mag gerust Marleen zeggen hoor, en ik kom met de wagen, dat is een klein half uurtje rijden.” We praatten zo nog een beetje maar steeds maar kort. De namiddag bekeek ik Joyce meermaals van uit mijn kantoor.

Zo gingen er 2 weken voorbij. Ze was dan ook maar wat gelukkig dat ze als vaste kracht werd aangenomen bij de supermarkt. Tijdens de lunch vroeg ik aan haar “Wil je straks na het werk soms iets gaan drinken?” “Sorry maar ik kan niet, ik drink namelijk geen alcohol” zei ze. “We kunnen ook iets fris drinken hoor!” “Aah! Ja graag dan, maar niet te laat want ik moet met de bus naar huis.” De namiddag ging zeer traag vooruit!

Ik had afgesproken met haar aan mijn wagen. Ze tikte op de raam. “Heey” zei ik. Ze glimlachte alleen. “Altijd zo stil meid?” “Ik ben nogal snel verlegen!” “Je kent mij toch?” Ze glimlachte weer. We zochten een gezellig cafeetje uit en gingen een beetje apart zitten zodat ze misschien niet meer zo verlegen zou zijn. “Gezellig hier wel hè Joyce?” “Ja inderdaad!” zei ze. Ik dronk van mijn fruitsap toen Joyce mij enkele vragen stelde. Of ik getrouwd was, kinderen had, etc etc. We keken naar de klok en het was al 21 uur! "Ik moet wel gaan nu, want anders mis ik de bus". “Zal ik je anders thuisbrengen?” Ze dacht even na en zei “Dat zou heel vriendelijk van je zijn Marleen.” "Je mag hier stoppen hoor, want het is een autovrije straat!" Ik keek haar aan en ze gaf me een kus op mijn wang als teken van dank. Ik wou haar terug kussen, maar ze was al uit de wagen.

Zo gingen er nog een paar weken voorbij, en ik werd almaar verliefder op Joyce. We zijn nog veel gaan drinken, maar meer dan een kusje op de wang kreeg ik niet. Op een avond zouden we weer iets gaan drinken, en zou ik haar proberen duidelijk te maken dat ik gevoelens heb voor haar! De dag leek wel een eeuwigheid te duren, ik was zenuwachtig voor vanavond! Daar zaten we aan ons gebruikelijke tafeltje. “Komaan Marleen je kunt het” dacht ik bij mezelf. “Ben jij single Joyce, en zou je iets kunnen voelen voor een vrouw?” vroeg ik zenuwachtig! “Ik ben single ja. Maar ik heb nog nooit een relatie gehad met een man of vrouw.” zei ze. Een beetje verbaasd keek ik haar aan en zei “Zo'n mooie meid als jij?” Ze werd rood en knikte van “Ja”. “Zou je kunnen vallen voor mij? Of ben ik te oud?” vroeg ik bang. Een tijdje bleef ze me aanstaren en zei “Zo oud ben je toch niet?!” “36 jaar” antwoordde ik snel. “Ik ben wel niet uit op een avontuurtje, ik wil enkel een vaste relatie!” zei ze.

Ik ging naast haar zitten op de bank en keek haar lief aan en vroeg “Mag ik je vriendin zijn? Ik ben sinds ik je voor het eerst zag stapelverliefd op je!” “Je bent mooi, lief en altijd zo aardig…” Voor ze kon uitspreken gaf ik haar een kusje op de mond! Ze keek me aan en kuste mij terug! “Wat denk je?” vroeg ik. “Je bent mijn allereerste vriendin, maar wel niet te snel gaan.” Ik legde mijn hoofd op haar schouder en voelde een traan langs mijn wang gaan. “Niet huilen.” zei ze. Er gingen zoveel emoties door me heen! Zo een mooi jong meisje dat mijn vriendin is!

Ik had besloten om op Joyce te wachten tot ze verder wou gaan dan enkel wat kussen en tongzoenen. Ze kan heerlijk kussen, haar zachte lippen! Op een vrijdag nodigde ze me uit bij haar thuis. Met toch een gespannen gevoel kwam ik binnen. "Zet je maar alvast in de zetel liefje". Ik knikte enkel. Ze kwam naast me zitten. Ze had een zomerjurkje aan en haar mooie slanke benen vielen mij direct op! We gaven elkaar een paar zachte zoenen! Ze kwam nu met haar benen op mij liggen, wat ze daarvoor nog nooit gedaan had. Ik wachtte af wat ze zou doen.

Plots schrok ik toch! Ik voelde iets prikken tegen mijn been! Zou ze een speeltje aan hebben? Wilde ze me neuken met een strap-on? Ze bleef mij kussen en ik voelde duidelijk iets tegen mijn been prikken! Ze kwam naast me zitten en ik zag duidelijk een bobbel. “Ik… ik... moet je wel nog iets heel ergs vertellen….. ik ben geboren als meisje in een jongenslichaam…” Ik schrok heel erg! Er was mij namelijk nooit iets opgevallen! Ik zei “Dan heb je nog een piemel?” “Enkel mijn piemel nog ja, ik neem hormonen en mijn borsten zijn nep. Nu moet je mij niet meer zeker!?” zei ze een beetje teleurgesteld “Ik ben een beetje geschrokken wel, maar ik wil je niet kwijt Joyce!” “Die piemel gaat wel niet weg, en ik heb geen kut zoals u” antwoordde ze. Ik keek haar even aan en gaf haar opnieuw een zoen! “Ik wil je nog!” fluisterde ik in haar oor. “Liefje toch” zei ze terug.

Ik zette Joyce op mijn schoot met haar benen rond mijn middel. Ik voelde haar piemel tegen me aandrukken! Steeds heviger begonnen we te kussen! “Ik wil je borsten zien Marleen” zei ze. Ik knikte en zei “Doe mijn blouse maar open schatje”. Ze knoopte langzaam mijn blouse los en ze liet haar ogen over mijn gevulde bh gaan. Ze deed de sluiting van mijn bh los en mijn borsten floepten uit de strakke bh. “Hmm je hebt mooie borsten” “Speel er maar mee” reageerde ik. Zacht kneedde ze mijn borsten en draaide cirkels rond mijn grote tepels. “Zuig aan mijn tepels” hijgde ik. Ze deed haar mond rond mijn tepels en als een gulzig meisje zoog ze er aan! Ik voelde steeds haar piemel wild tegen me aankloppen. Ik ritste Joyce haar jurkje los en het viel tot haar middel. Ik streelde nu ook haar borstjes, toch een B-cup, en kneep zacht in haar tepels.

“Joyce ik wil je piemel zien” fluisterde ik. Joyce keek me aan en deed haar jurkje uit en liet haar slipje op de grond vallen. “Hij is wel niet zo groot” zei ze beetje beschaamd. Hij was inderdaad niet heel groot, ik denk een 12cm. Maar dat maakt niet uit want ik zie haar graag. “Je piemel mag er best zijn hoor!” zei ik. Wild ging de piemel heen en weer. Ik nam de piemel, die al aan het pulseren was, in mijn hand. Joyce hijgde en ik kreeg al een lading warm sperma over mijn hand en een deel op mijn buik. “Ooo...oooh...sorry! Maar ik was zo opgewonden” zei ze hijgend. Ik likte het sperma van mijn hand en reageerde met “Je hebt lekker sperma”.

Ik deed mijn broek uit, en zette mij op mijn knieën op de zetel, terwijl met mijn handen steunend tegen de muur. Ik zag Joyce kijken, toen ik mijn kutje opentrok en zei “Neuk me! Met je grote piemel!” Ze ging staan en nam plaats achter mij. Zacht kwam ze in mij, ze begon alweer zwaar te hijgen. “Gaat het?” “Ja hoor!” hijgde ze luid. Zacht begon ze te pompen, haar ballen tegen mijn kutje. “Ooooo…..ik ga weer komen" brulde Joyce! Ik deed meer mee en neukte haar hard “Oooo ik hou het niet meeeeer ooooooooo.” Een hele lading zaad spoot ze in mij! Zwaar hijgend zat ze naast mij, ik zat nog steeds op mijn knieën met mijn kutje open!

Ik keek met een geile blik naar Joyce en zei “Neuk me!”. Gehurkt kwam ze achter mij zitten en ik voelde twee vingers in mijn kletsnatte kutje gaan. “Ojaa dat is ook lekker schatje”. Joyce was me heel lekker aan het vingeren. Haar tempo was juist genoeg om me tot een orgasme te brengen dat ik nog niet veel heb gehad! Ik zakte door mijn knieën en Joyce nam me in haar armen op de zetel. Ik voelde mijn kutje echt tintelen terwijl ze me nog zacht aaide over mijn kutje. “Was het lekker liefje?” “Het was heerlijk!” hijgde ik. “Je blijft toch slapen?” vroeg Joyce. “Heel graag zelfs! Je maakt me heel gelukkig” antwoordde ik. We hebben zo nog heel de avond in elkaars armen doorgebracht.

“Laten we gaan slapen” zei Joyce. Ik volgde haar naar de badkamer, waar we ons verfristen en ik zag dat ze alweer een stijve piemel had. “Ben je zo opgewonden?” vroeg ik. “Je bent zo'n mooie vrouw” zei ze lief tegen mij. We lagen in bed lepeltje-lepeltje. Ik voelde haar handen over mijn blote buik gaan, ik had enkel een slipje aan net als Joyce. Ik deed of ik sliep. Haar handen gingen richting mijn borsten en ze kneedde hen zorgvuldig! “Slaap je?” vroeg ze zacht. Ik gaf een snurkje als antwoord. Haar handen gingen terug naar mijn buik en zo naar mijn slipje! Ze deed mijn slipje tot aan mijn knieën naar beneden, haar stijve piemel zat tussen mijn billen te kloppen. Een beetje onzeker zocht ze mijn kutje, toen voelde ik hem tegen mijn kutlippen en ging hij bij mij naar binnen. Zachtjes begon Joyce mij te neuken!

Ze bleef me maar neuken. Ik voelde heel mijn lichaam trillen op haar ritme en begon luid te kreunen! “Geniet maar” hijgde ze. Wat ik ook deed! Tot ik mij besefte dat ik niet aan de pil ben! “STOP!” riep ik! “Wat is er liefje?” zei ze! "Ik ben niet aan de pil! En je bent al klaargekomen in mij daarstraks!" Ze stopte met mij te neuken en zei dan “Ik wil je een kindje geven Marleen en met je trouwen!” Ik schrok van deze uiting, daar we pas samen waren! Maar ook ik voelde mij echt goed bij haar. Ik draaide mij naar Joyce en ik kon mijn tranen niet bedwingen en vroeg “Meen je dat?” “Jij wordt mijn vrouw, ik beloof je mijn eeuwige trouw!” Ik kon niets zeggen, de tranen rolden over mijn wangen! “Pak me even vast” Ze hield me in haar armen en zei steeds lieve woordjes! “Het gaat allemaal zo snel Joyce! Je bent toch echt wel zeker?” “Ja! Ik wil met mijn Marleen door het leven gaan” Ik snikte nogmaals! Zo lief dat ze was voor mij!

“Vrij met mij Joyce” snikte ik. Joyce legde mij op mijn zijde, ik opende mijn benen en haar piemel kwam terug in mij. Op een rustig tempo neukten we elkaar. Ze gaf me steeds kusjes en speelde met mijn borsten! “Ooooo... Marleen... ik ga je bevruchten nu!” Ik opende nog meer mijn benen en drukte met mijn handen haar nog dieper in mij! “Ooooooo…. ik kooooommmmm….. oooooh” Ik voelde het warme vruchtbare zaad in mij spuiten! Ik hield Joyce tegen mij aangedrukt, tot ze stopte met trillen en haar piemel verslapte. Uitgeput kwam ze naast me liggen, en zei nog wat lieve woordjes tegen mij.

Wat een heerlijke ervaring! Joyce was echt zo lief, en dan haar gevoelens voor mij! Ik voel me de gelukkigste vrouw ter wereld. “Zou je al zwanger zijn?” vroeg Joyce al giechelend. “Weet ik niet, laat ons eerst nog een beetje oefenen!”. antwoordde ik. Hopelijk meende Joyce al haar beloften om met mij te trouwen en samen oud te worden. Wat als ik al zwanger ben?. Waar zouden we gaan wonen?

Wordt Vervolgd!!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Shemale Liefde - 2

Zoek naar meer verhalen van Stijn79...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: De ExamensDoor: Queen Bee
Gelezen: 9175x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Suzanne, Joyce, Spanking, Squirten, School, Straf
03-07
7.9
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 6186x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.4
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 5266x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.7
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 11300x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.7
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3935x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.5
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 2373x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 7463x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.3
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 5513x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.4
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 7808x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 10303x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 9071x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 8047x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 15780x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6499x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5479x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 734