Opwindend.Net
Datum: 07-03-2015
Stemmen: 80x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 15439x
Lengte: Lang
A First Shemale Story
Door Lg - Zoek naar meer...

Hey iedereen

Ik ben karel 24jaar en ben vooral hetero actief, een echte vrouwengek en een voetfetishist. Mijn verhaal gaat over net iets anders. Waar gebeurd verhaal, 4 jaar geleden

Ik stapte op een bloedhete dag op de trein op weg naar school voor de examens. Het was eind mei en verpletterend warm in antwerpen. Het moet bijna 30 graden zijn. Deze laatste examens zijn bikkel hard met deze temperaturen. Studeren doe je niet in dit weer, dacht ik bij me zelf. Op weg naar antwerpen nam ik de trein van mol, mijn thuis. Ik zat bijna alleen in het wagon, enkel nog een ouder paar helemaal achteraan, en 2 andere studentes met hun boeken voor hun neus. Ik nam comfortabel plaats en legde mijn rugzak naast me op de stoel. Ik keek naar buiten, normaal had ik nog graag mijn leerstof doorgenomen maar dat lukte me niet. De fut was er uit na een nachtje blokken. Bij de volgende halte stapten er een bloedmooie grote vrouw op. Ze viel me meteen op. Ze moest rond mijn leeftijd zijn. Groot, zwartharig, grote borsten, lange benen, uitdagend gekleed om het kort op te sommen. Met groot bedoel ik zeker over de meter tachtig. Ik zelf was maar een meter in de achtenzestig. Verbaasd ging ze over me zitten. Zoveel plaats in de wagon en toch over mij zittend. Ik voelde me vereerd. Ze nam plaats en kruiste haar mooie bruine benen. Direct keek ik naar voetjes, ze had open sandalen aan. Haar teen nagels waren Bordeaux gelakt. Mijn ogen waren verslaafd. Ik wist niet waar eerst kijken. Ik ontdekte meer en meer. Haar blauwe kijkers waren ook puur. Decolleté was sexy. Ze had zeker een grote D in een strak topje, daaronder een witte beha. Hotpants dragend, mooie gespierde bovenbenen weliswaar. Ze moest aan sport doen.

Soms keek ze terug en glimlachte kort nadat ze wist dat ik haar aan het keuren was. Ik bloosde zowaar. Ik ben niet van het verlegen type maar van deze vrouw kreeg ik fantasieën waardoor ik haar heel de dag wou neuken. Ik was bronstig en met dit warme weer was het nog ondraaglijker. Ik moest toch verbaal contact maken, maar wou haar zeker niet afschrikken. Stel je voor dat ze van plaats zou wisselen als ze zou denken dat ik een bronstige freak was. Geloof me, iedere man zou haar willen nemen. Ik zelf ben niet onknap en word dikwijlls als schattig aantrekkelijk genoemd maar deze vrouw was buiten mijn categorie.

Halverwege mijn reis had ik nog altijd de durf niet om contact te leggen, wou hard-to-get spelen en dat werkte blijkbaar. Ze keek soms de volle 5 seconden naar mij en zag har witte tanden in men ooghoek. Ze boog voorover en greep naar open sandaal. Ik volgde haar beweging. Ze deed de lus los rond haar enkel en deed haar sierlijke sandaal uit en legde hem op de vloer. Ze kruiste haar been weer en ze masseerde haar blote voet met haar hand. Ze keek naar buiten en glimlachte. Ik wist dat ze me aan het verleiden was. Mijn penis werd nog harder in men korte broek en moest hem verbergen. Na de korte massage die ze zichzelf gaf stopte ze even. Langzaam kwam haar voet naar men knie. Ik kon het niet aan van de erotische spanning. Tot plots ze zich inhield en haar voet op de bank hield. Ik was teleurgesteld. Waar dacht ik ook aan, buiten categorie Karel. Niets voor jou dus. Ik nam men boek uit de rugzak om nog iets door te nemen van men leerstof. Volgens mij zag ze men teleurstelling want kort na dat ik aan het lezen was voelde ik haar voetje aan mijn been, heen en weer wrijvend aan men onderbeen. Ik schrok even, maar het gevoel was zalig. Ze ging naar meer en meer naar boven tot ze mijn stijve penis voelde. Zelf heb ik niet zo'n grote penis, een 14 centimeter maar wel een dikkere variant maakte ik me zelf wijs. Ze kon er weg mee, ze wist hem zitten en wrijfde lustig voort. Ik legde men boek opzij en glimlachte ondeugend. Oog in oog stonde we elkaar op te geilen. Ik kreeg al een vochtige plek. Ze deed haar andere voet naast me op het kleine tafeltje. Ik had vrij spel. Ik mocht mee spelen. Bijna aan mijn eindhalte bereikt moest ik toch haar tenen in mijn mond krijgen. Teder nam ik haar andere voet en deed haar andere sandaal los en legde hem naast me op de zetel. De andere was nog altijd mijn penis in mijn broek aan het wrijven. Zalig, dit heb ik trouwens nog nooit meegemaakt en ik ben al sinds de pubertijd een voetfetishist. Dat begon bij mijn tante, maar dat is een ander verhaal.

Ik leunde naar haar voet toe en ruikte zeer dicht haar voet en likte haar grote teen en voetzool. Ik heb me nog nooit zo geil gevoeld. Mijn fantasie kwam uit, deze keer niet in familiekring. Ze genoot met me mee. Dit duurde nog eventjes tot dat ik besefte dat we aan de eindhalte waren. Antwerpen centraal.

We zetten ons terug recht, en ze deed haar sandalen terug aan." I'm valeria by the way" zei ze.

Ze sprak Engels en ze was dus niet van ons belgie land. " i'm Karel " antwoordde ik terug.

"You want to come to my place to continue?" vroeg ze. Een droom dat uitkomt dacht ik bij mezelf.

Wat moest ik doen? In gaan op dit spannend onbekend avontuur? Mijn vak wiskunde gewoon laten vallen voor wat seks? Ik moest antwoorden.

"Yes, ofcourse "zei ik impulsief.

We stapten van de trein en volgde haar het station uit. Ze nam mijn hand alsof we al jaren in een relatie waren. Eens buiten was het eigenlijk ongemakkelijk. Valeria die best wel een 25 centimeter boven me uit kwam, nam de leiding alsof ze de baas was. Geïntimideerd volgde ik haar, maar aan één ding denkend. Seks.

Als jongeman was dit een geweldig verhaal aan mijn beste vrienden van het school en daar buiten te vertellen.

Ze nam haar sleutel uit haar kleine handtas terwijl we stopte in een bouwvallig appartement.

Valeria deed de deur open en zei dat ik de lift moest instappen. Ze stapte mee in en drukte op nummer 9.

"All the way to the top?" Vroeg ik.

"All the way" zei ze en lachte. Ze greep naar mijn klokkenspel en kneedde mijn kleine lul. Ze tongzoende me kort en hevig. Ik voelde me onderdanig, normaal neem ik meestal het voortouw. Het stoorde me niet en nam haar tong keurig zoenend binnen. We waren boven aangekomen, de lift ging open in een warme gang met deuren. " Second door to the left dear" zei ze zacht. Bronstig als ik terug was stond ik voor haar deur. Ze deed de deur open en zag een keurige loft, modern en met een mooi uitkijk op het station antwerpen centraal.

Onwennig keek ik wat rond. Valeria ging de badkamer binnen en deed de deur dicht. "Go sit down " riep ze van uit de badkamer. Ik deed mijn schoenen en zomersokken uit en ook mijn t shirt en nam plaats in haar zeer grote diepe sofa. "Here I am" zei ze en deed de deur rustig open. Mijn mond viel open.

Haar immens grote tieten waren vrij, slanke lichaam met mooie dijen. Ze had nu pumps aan. Ze was nog groter dan daarvoor. Enkel haar slipje was nog aan. Mijn lul was been hard. Ze zag de bobbel in mijn broek en ze lachte. "I have a surprise to in a while!" Zei ze. Ik kon niet goed volgen wat ze bedoelde. Ik was te gefixeerd op haar lichaam, dat mooie sexy grote lichaam. Ze ging voor me zitten en ontzipte mijn broek. Valeria haalde mijn kleine lul eruit en nam hem in haar mond. Zonder moeite deeptroath ze me. Ik genoot, zo opgaand van dit moment ontging me het idee van veilig vrijen. Ze stopte even zodat ik mijn short en boxer kon uit doen en ging vervolgens verder. Haar tong streelde mijn eikel. Heerlijk, ze zoog hard en lekker. Valeria was ook geil.

Ik neukte haar mond en nam zelf het tempo aan. Greep haar bij haar lange lokken vast. Ze kreunde, tot dat ze een lading warm zaad in haar mondje kreeg. Ik schreeuwde het uit. Als dit het begin was, was dit een spetterende ochtend en was dit een onvoldoende op wiskunde meer dan waard.

Ze stond recht en draaide zich om en leunde voor over. "Lik my ass" vroeg ze als een bevel.

Ik kon valeria niets weigeren. Ik deed haar string opzij en likte haar sterretje. Ze was in haar nopjes. Haar ster was mooi roze en lekker. Ik zette mijn tong ertegen. Mijn paal was terug steen hard. Ik draaide haar zelf om om haar poesje te likken tot dat mijn verbazing letterlijk voor paal stond. Een enorme grote lul uit haar string uit bengelde. Ik schrok heftig. Hoe kon zo'n mooie vrouw nu een lul hebben? Ze glimlachte aarzelend en zei "No worries, i'm not going to hurt you". Ze streelde hem rustig hard, een grote penis van zeker meer dan 20 centimeter. Ze kwam dichter. Ik aarzelde. Haar grote eikel was bijna aan men lippen.

"Try it Honey" zei ze.

Ik kneedde haar zachte ballen. Valeria glimlachte. Ik kuste haar harde eikel. Haar dikke eikel. Mastodont van bloed pompende penis. Ik kuste het voor een tweede keer. Een derde keer. Het begon prettig te worden.

Ik likte haar schacht. Ze begon zachtjes te kreunen. Ik herhaald dit een paar keer, eerst zacht daarna steviger. Ik nam haar eikel in mijn mond en begin het te tongen. Ik keek naar boven om oogcontact te maken, ze keek blij terug en ze knikte bevestigend. Ik begon haar te pijpen.

Nooit in mijn leven dacht ik dit te doen.

ik pijpte deze mooie vrouw met een immense pik. Ik was jaloers op deze lul. Ik zou graag wel eens een vrouw bevredigen met deze lul. Ik zoog met plezier aan deze lul. Mijn paal werd weer been hard. Spannend.

Ik wou hem dieper nemen maar begon te kokhalzen. Ik was nog niet eens Halfweg. Ze speelde met haar dikke borsten terwijl ik stevig verder ging. Ik proefde haar vocht, het smaakte raar maar lekker. "Now you fuck me" zei ze.

Valeria ging op haar rug liggen op de ruime sofa en zoog aan haar vingers om het goed nat te maken.

Ze vingerde haar kontgaatje. Ze smeekte me om haar te nemen. Ik deed haar pumps uit en leunde met mijn stijve lul naar haar sterretje. In één trek duwde ik hem erin. Duidelijk dat dit een makkie was voor mijn kaliber van een penis. Doch stootte ik haar met de korte stevige halen. Verrast keek ze op en trok aan haar monsterlul. Ik nam haar enkels vast en rustte haar voetzolen op mijn gezicht. Ik ruikte haar lichte geurend voetjes en likte eraan. Stevig neukte ik haar anus verder. Haar voetjes waren lekker gerimpeld, en ik kon ze over heel mijn gezicht leggen. Zoog verder aan haar tenen. Valeria lachte en geniete verder.

Dit was voorlopig uniek spannend en ontzettend geile seks. Ik kwam veel te vroeg klaar. mijn lading spoot in haar lekkere volle poep. Ik schreeuwde het weeral uit van genot. Ik zette me recht en zij vingerde haar poep om mijn papperige cum te proeven. Ze stak het in haar mond en lekte eraan. Ik keek voldaan naar haar likkende tong over haar slanke vingers. Ze stond recht en nam mij bij mijn pols vast vragend om haar te volgen. Haar paal stond nog steeds volop recht en been hard. We gingen naar haar slaapkamer en gooide me op bed. Nu ging mijn hartje toch wel wat tekeer. Mijn gedachte ging uit naar iets pijnlijk, haar minstens 24centimer grote dikke cock in mijn maagdelijke strakke kontgaatje. Ze zag mijn bezorgdheid. Ze zei dat ik rustig moest zijn en moest genieten.

Op haar nachtkastje nam ze een tube en legde het naast haar. Ze greep me bij mijn enkels en gooiden mijn benen omhoog en weid open. Ze likte rustig met haar tong over mijn sterretje. Zalig gevoel, nooit gedacht dat dit lekker zou zijn. Terwijl ze dat deed zocht ze naar de tube en deed wat van de koude pasta in haar handen. Ze wreef haar hele penis ermee in. Ik kreunde zachtjes voort. Rustig deed ze nog wat pasta op haar twee vingers en masseerde nu mijn gaatje. Zachtjes vingerde ze me. Ik was gelukkig van het onpijnlijke zalig gevoel. "Are you ready to be fucked like a girl?" Vroeg ze.

Het idee dat ze me meisje noemde was raar en ergens ook vernederend. Maar het had iets onduidelijk spannend.

"Fuck me hard" zei ik impulsief meegaand.

Ze zette haar dikke eikel tegen mijn anus en begon rustig te duwen. Dit was wel degelijk alles behalve onpijnlijk. Haar eikel zat er nog maar in of ik schreeuwde het uit van de pijn. Mijn kontgaatje uitgespreid door haar monsterlul. Centimeter per centimeter ging hij er redelijk in, en na een tijd ging de pijn wat weg als ik me wat ontspande. Valeria zette haar tanden op elkaar. Ze wou me kei hard neuken. Klaar komen. Haar cum in mijn poep. En wel nu. Haar dik geaderde penis nam nu al wat meer tempo en ze genoot meer en meer. Groot tegen klein stootte ze met krachtige soms pijnlijke halen. Ze was een beest. Ik kon niets meer doen. Ik was puur een hoop lustig vlees voor valeria. Ze bleef stoten. Genot langs haar kant was immens. Ik voelde me geil en gebruikt, onderdanig een slaaf. Dit gevoel was nieuw. Ik was de slet. Valeria vroeg voor een andere positie. Op zen hondjes, ze nam mijn dijen omhoog en ik legde mijn hoofd op het bed. Mijn gaatje was open gerekt en open, vrij voor te neuken. Ze sleurde me nog wat verder aan de rand van het bed en stond nu op met 1 been op de grond en haar andere voet ruste op het bed. Ze stak hem er weer rustig in, de pijn was niet meer, en vroeg nu zelf om me te hard te nemen. Ze stemde toe, en ging erg wild tekeer. Ze kreunde het hard uit. Haar ene voet dat op het bed ruste legde ze nu op mijn zijdelings gedraaid hoofd. Ik werd gek, geneukt worden en haar voet ruiken was te intens. Mijn paal die heen en weer bewoog van de krachtige halen van valeria kwam al spuitend klaar. Dit was mijn derde keer. Als je me zo zag liggen zou je denken dat ik verkracht word, vrij bruut, hevig, hard neukte ze me verder. Steeds sneller en sneller, hijgde ze tot een hoogtepunt. Ik voelde ze haar sperma in mijn poep pompen.

Zalig. Dit was de beste seks ooit. Ze haalde hem eruit en beval me haar nu slappe grote vleeslul schoon te zuigen. Ik aarzelde zelfs niet en deed dit met genoegen. Als haar lekkere sap slikte ik in en sabbelde het tot haar zachte glibberige ballen. Voldaan vielen we in samen in slaap.

Na een tijdje werd ik wakker van mijn mobiel die herhaaldelijk begon te rinkelen in men broek in de woonkamer. Ik negeerde het en zag haar goddelijke lichaam. Ik werd weer instant geil. Ze lag daar nog op haar rug te slapen terwijl ik haar borsten streelde. Mijn ogen waren gericht op de hoofdprijs die ik al is heb gewonnen. Ik ging zachtjes naar beneden en draaide me om om haar lekker hard te zuigen, het lukte me aardig want hij werd direct super stijf. "Again my horny slave," vroeg ze glimlachend. Ze deed haar armen achter haar hoofd verder genietend. Ik voelde me inderdaad een slaaf. Een geile shemale slaaf. Ik nam de tube achteraan het bed en masseerde haar penis met het koude papje. Vervolgens ging ik op valeria zitten. Rustig nam ik hem helemaal in. Ze kreunde weer heftig en ze kronkelde haar lichaam. Deze keer nam ik het tempo en trok tezamen aan mijn kleine lul. Het zalige gevoel van haar lul in mij. Ze gooide me van haar af, en wou blijkbaar zelf de leiding nemen. Weer dat onderdanig gevoel kwam op. Botergeil. Ik moest me om mijn buik leggen gespreid met mijn benen dicht.

Ze kwam boven op me en bereed me als een paard. Weer dat verschroeiende krachtige tempo, dat gevoel,misbruikt te worden. Die harde lul in mij, stevig, snel nog sneller. Ze nam me bij de haren en neukte me kapot. Ik wou dat dit nooit stopte. Blijf doorgaan zei ik. Passievol schoot ze recht en nam me op, ik draaide me om. Ze neukte mijn mond zeer kort tot dat valeria klaar kwam, haar warme zaad in verschillende aantallen bleven komen, kreunend. Ik slikte alles in. Ze legde haar grote lul op mijn gezicht en kwam nog meer klaar. Cum droop van mijn gezicht. Ik likte alles schoon.

Na dit avontuur hebben we nog maanden afgesproken en werd ik nog lang gelukkig als slaaf behandeld. Sinds dien wil ik niets anders meer.

De beste vrouwen hebben een lul zo blijkt.

Na die hete maanden is ze weer naar Colombia vertrokken en hebben we nog contact.

Waar gebeurd verhaal, hopelijk heb je ervan genoten

Groetjes Karel

Zoek naar meer verhalen van Lg ...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 3962x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang WeekendDoor: Beautje
Gelezen: 5671x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.9
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3330x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 1912x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 5859x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4637x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6700x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 7875x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8084x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7247x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.7
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14215x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.5
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6089x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5105x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 9842x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
:: Thursday MorningDoor: X7trio
Gelezen: 5444x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Transseksueel, Rimmen, Anaal
01-04
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net