Opwindend.Net
Datum: 14-01-2017
Stemmen: 19x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 6290x
Lengte: Lang
Tee & Ger In De Keuken
Door Pam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tee Bij Mij Thuis

Twee dagen later al belt Tee opnieuw aan. Gisteren hadden we contact en het kwam prima uit wanneer hij in de middag zou langs komen. In de hal omarmt hij me stevig, kust me en wandelt dan naar de woonkamer om op de bank te gaan zitten. En of ik een pilsje voor hem had. Vanuit de keuken breng ik een flesje me, geef het en ga naast hem op mijn knieŽn zitten. Zo kan ik Tee van opzij aankijken.

Die rare Jos ook, zegt hij na een paar flinke slokken.

Ach, hij heeft het tegen zijn ouders gezegd over mij en hem. Ik vind het niet erg.

Dat is het ook niet, maar hij haalde mij er ook bij. En nu denken ze dat ik je ook neuk.

Dat doe je toch ook, Tee.

Grinnikend neemt hij weer een slok.

Gelukkig wel, maar mijn vriendin hoeft dit niet te weten. En dus kom ik daar niet meer met haar. Toestand weer. En ze dacht al dat jij een vrouw was op die verjaardag van hem.

Ben ik je geheime liefde, schatje.

Ik ga op mijn knieŽn, draai me zodat ik op zijn schoot kom te zitten en leg een arm om zijn schouder.

En jij komt er ook niet meer zo vaak, vraagt hij.

Examens komen eraan en zijn ouders zien mij als meid even niet zo voor Jos zitten. Zijn studie ging toch al minder. Na school gaan we onze eigen weg. Dat zou toch gebeurd zijn.

Nou, ik blijf af en toe bij je binnen wippen. Je bent een hele, lekkere afwisseling.

O, dank u wel, mijnheer.

Tee buigt iets, zet het flesje op de grond en drukt mijn hoofd naar zich toe om me te kussen. Al doende draait hij zich, werkt mij tegen de achterleuning van de bank zodat ik uiteindelijk op mijn rug terecht kom met mijn benen over de armleuning. Naast me zittende kust hij mijn lippen, wangen en hals. Ik geniet van deze man en fluister dat mijn lijf naar hem hunkert.

Al vrijend zijn we in mijn slaapkamer beland, Tee gaat op bed liggen en ik kleed me zittend in een stoel uit. Jeans, slipje en topje leg ik erop. Daarna pak ik, omdat Tee dit wilt, uit de kast donkerrode enkellaarsjes met 9 cm hak, doe ze aan, toon me zo aan hem en ga dan op Tee liggen, die zijn sterke armen om me heen doet. Ze gaan over mijn rug naar mijn billen, ik richt me op, schuif me iets naar voren en laat me heerlijk door hem helemaal betasten. Mijn meisjespiemel, heupen en zo naar mijn borstjes en tepels.

Alsof ze met de dag voller worden, klinkt het goedkeurend.

Tee komt overeind, duwt mij mijn rug en schuift me verder weg zodat mij hoofd over de bedrand komt. Zelf glijdt hij half van het bed af, komt tussen mijn benen en neemt mijn meisjespiemel in zijn mond. Krachtig bewerkt hij hem met zijn lippen en tong, terwijl hij met zijn handen in de knieholtes mijn benen omhoog duwt en houdt. Hij likt mijn huidplooi waar mijn balletjes diep in mijn lijf van genot krioelen. Ik richt mijn hoofd even op, wordt opgewonden van wat ik zie en val weer kreunend over de bedrand terug.

Tee stopt, gaat staan en trekt me aan mijn armen mee, zodat ik geknield voor hem kom. Zijn bobbel is al goed zichtbaar in zijn broek. Ik streel er eerst over, maak dan zijn broek open en haal hem te voorschijn. Hem zacht omklemmend, lik ik zijn eikel aan alle kanten en kijk Tee af en toe aan. In mijn mond zuig ik er aan en laat hem er heen en weer in gaan. Zijn hardheid neemt toe, liefkozend streel ik met mijn vingers zijn volle zak en blijf zijn lul zuigend in mijn mond houden. Hoewel hij geniet, trekt hij zijn lul terug en wil dat ik hem verder uitkleedt. Zijn schoenen, sokken, broek doe ik uit en zelf ontbloot hij zijn bovenlichaam. Daarna lik ik alles zorgvuldig opnieuw, neem hem in mijn mond en zuig er hard aan terwijl ik hem in en uit mijn mond laat glijden. Zijn harde eikel glimt en het is echt heerlijk om eraan te likken en te zuigen. Langzaam ruk ik, kijk hem even aan en laat hem diep mijn keel inglijden. Haal hem er uit, zuig aan zijn eikel en met beide handen masseer ik zijn grote zak met ballen. Tee geniet hoorbaar, wanneer mijn handen zijn heupen vast pakken en ik zijn lul diep heen en weer in mijn mond laat gaan. Na een paar minuten vindt hij het genoeg en zegt dat hij zin heeft om me te nemen. Ik sta op, pak van mijn opmaaktafeltje een flesje olijfolie en ga hurkend voor hem zijn lul inwrijven.

Wat heb je hem hard, Tee. Allemachtig, fluister ik.

Ik sta op springen en je hebt me nog extra geil gemaakt, Amanda.

Zal ik je rijden, schatje?

Tee ligt op bed, ik plaats mijn knieŽn aan weerszijde en buig me iets naar voren. Op een hand steunend breng ik de ander tussen mijn benen, pak zijn erectie vast en leidt zijn eikel naar mijn ingang. Ik druk hem er tegen aan, richt me op en hol mijn rug. Zijn eikel zit iets in me, verhoog de druk en voel dat ik gemakkelijk door hem gepenetreerd ga worden. Nu ik zelf de snelheid ervan kan bepalen, kan mijn ingang rustiger wennen aan de vergroting en is de pijn beduidend minder. Inmiddels is de penetratiepijn sowieso veel minder als vroeger, omdat ik me beter ontspan en er aan wen. Ik beweeg mijn heupen, ga iets omhoog en weer iets dieper omlaag.

Lekker, schatje?

Ja, speel maar met mijn lul. Dit ziet er allemaal lekker uit.

Ik blijf mijn heupen wiegen, laat zijn eikel langzaam dieper in me komen en met een laatste beweging glijdt hij helemaal in me. Ik laat me nu helemaal zakken om zo door Tee gepenetreerd te worden. Vooroverbuigend plaats ik mijn handen weer aan weerszijde en ga hem traag berijden. Zijn harde lul glijdt half uit me, weer in me en het is een zalig gevoel. De aanwezigheid van zijn erectie in me maakt me wild en opgewonden. Minutenlang berijd ik zijn lul, die geen moment verslapt, waardoor mijn zachte, vaginale piemel en alles tussen mijn benen super gevoelig wordt. Ik richt me op, maak mijn rug hol en blijf hem langzaam berijden.

Inmiddels is Tee bijna klaar om zijn zaad diep in me te spuiten. Hij pakt me ineens krachtig bij mijn taille en wil me op handen en voeten zien, zodat hij me vanachter opnieuw kan penetreren. Gehoorzaam neem ik snel de positie in die hij van me verlangt. Wanneer Tee achter me komt penetreert hij ruw, maar ik kan hem redelijk goed ontvangen en zijn harde, felle stoten winden me vreselijk op. Wisselend snel en langzaam voel ik zijn erectie in me heen en weer gaan. Toch blijft hij me langer neuken dan verwacht. Een door mij verwacht moment van zaadlozing blijft uit. Tee trekt hem uit mijn lijf, wil dat ik op mijn knieŽn naast het bed ga, terwijl hij er met een been naast komt. Hij houdt zijn lul voor mijn mond, die ik open doe en rukt zich verder hard af. Mijn handen leg ik op zijn bovenbenen, kijk hem zwak glimlachend aan en breng mijn mond zo dicht mogelijk bij zijn eikel. Geconcentreerd blijft hij zich afrukken. Ik laat hem met rust, kijk alleen nog naar zijn harde lul en doe slikkend mijn mond even dicht. Een hand breng ik naar zijn zak, streel het met mijn duim, kijk heel even omhoog en dan weer naar zijn lul. Aan zijn gehijg hoor ik, dat hij nu toch gaat komen. Met zijn vrije hand pakt hij mijn haren stevig vast. Hij zegt nog niets, maar even daarna hoor ik hem, dat ik mijn tong uit mijn mond moet doen en spuit Tee al zijn zaad kreunend met diepe zuchten. Wanneer hij hem loslaat neem ik over, doe zijn eikel in mijn mond, en ruk nog zachtjes door.

Dan haal ik hem eruit, sluit mijn lippen en hem aankijkend slik ik al zijn zaad in een keer door.

Een paar dagen later, het is zondagmiddag, komen onze oude buren bij moeders op bezoek. Altijd beperkt, goed contact geweest, net zoals met de buren daarnaast (ouders van Wim die mij vorige zomer ontmaagd heeft).

Dag mijnheer en mevrouw K., begroet ik ze vriendelijk.

Zij stapt als eerste binnen, geeft me een zoen en vindt dat ik echt mijn zus ben. Mijnheer K. (Ger wanneer we samen zijn) volgt, groet me vriendelijk en ik knipoog stiekem naar hem. In de gang neem ik haar jas aan, komt moeders ook en beiden wandelen alvast de woonkamer in. Ik kijk hoe Ger zelf de jas ophangt, daarna zijn hand op mijn billen legt en fluistert dat ik er heerlijk geil uitzie. In de deur opening zie ik dat moeder met mevrouw K. al naar de serre zijn gelopen en wij in de hal dan onbespied zijn. Ook Ger ontdekt dit, trekt me naar zich toe en kust gretig. Mijn handen glijden om zijn nek, kus hem vurig terug en voel zijn grote handen stevig in mijn billen knijpen. Zijn, maar ook mijn wellust voor deze oude, forse man (hij is 73) vlamt even heel erg op. Hij drukt me klemvast tegen muur, ik laat me dwingend door hem kussen en onderga hoe hij me met een hand tussen mijn benen beetpakt. Direct doe ik ze iets wijder, zodat hij alle ruimte krijgt om me goed te kunnen betasten. Even drukt hij met zijn duim daar hard tegen mijn lijf, ik hijg en dan laat hij los. Mijn handen liggen nog op zijn schouders, strak kijk ik hem aan en kan hij me niet weerstaan. Zijn tong duwt hij in mijn mond en ik geef me helemaal aan hem over.

We zitten in de serre, niemand heeft iets gemerkt en ik schenk de thee in. In de stoel drink ik zwijgend mijn thee en luister naar de anderen. Ik doe de benen over elkaar, streel over mijn lichtbruine ribbroek en kijk naar de donkerbruine laarsjes met hak. Even denk ik aan de eerste keer met Ger. Ik wandelde vorig jaar zomer van Wim naar huis en zag hem bij zijn auto in de oprit. Hij was onder de indruk van me als meisje, als vrouw. De naaldhakken, strakke jurk en make-up. Hij zat me schaamteloos met de ogen uit te kleden. Vind je het erg dat ik zo naar je kijk? Zijn vraag en zijn loeren wonden me op. Nee, Ger (ik noemde hem bij de voornaam) antwoordde ik. Je mag me bekijken hoe en waar je maar wilt. Nou, dat was voor hem duidelijk genoeg. Daarna ben ik een paar keer, wanneer zijn vrouw weg was, bij hem langs geweest. Maar hij wil me graag vaker zien.

We noemen haar hier allang bij de nieuwe naam Amanda, hoor ik moeder zeggen. Ik heb altijd gevoeld dat ik eigenlijk twee dochters heb gekregen.

Daar heb je gelijk in gehad, Astrid, beaamt mevrouw K.

Ger knikt en kijkt naar me of nee, hij bekijkt me. En wanneer ze over twee maandjes van school is, gaat ze er helemaal voor. Moeder kijkt me glimlachend aan.

Ik zag al geen verschil met je tweelingzus, vervolgt mevrouw K. Het is dat je nu langer haar hebt, maar anders.

Na een uurtje wordt het tijd voor een glaasje wijn, ik ruim af en moeder pakt de glazen.

Wat denk je, Ger. Zoek jij de wijn uit?

We zijn beiden in de keuken, moeder is weer in de serre gaan zitten en ik sta dicht naast Ger wanneer hij de wijn ontkurkt.

Wil je mij niet liever ontkurken, schatje, fluister ik.

Mijn hand glijdt van zijn dikke buik naar beneden, leg hem tussen zijn benen en knijp hem daar strelend en zacht.

Wat kun je toch een heerlijk, geile teef zijn, Amanda.

En allemaal voor jou!

De kurk is eruit, ik stap terug en Ger pakt me vast en draait me iets om. Zijn handen glijden onder mijn trui naar mijn borstjes om die te omklemmen.

Volgende week ga je over de knie.

Ik lach zachtjes en zeg dat hij helemaal gelijk heeft. En alsof er niets gebeurd is wandelen we terug.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Bij Ger Thuis

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 3452x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.6
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 4442x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 7538x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.8
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3457x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 2022x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 6181x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4790x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6926x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CafťDoor: Beautje
Gelezen: 8519x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8262x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7400x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14481x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6150x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5154x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 10447x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net