Opwindend.Net
Datum: 02-06-2017
Stemmen: 23x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 6362x
Lengte: Lang
Ger Toch
Door Pam - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Met Jos. Maar Later TeeInmiddels heb ik mijn diploma, school is voorbij en dus ook een spannende verandering voor mij persoonlijk. Want ik had besloten, dat na mijn diploma ik volledig als Amanda door het leven zal gaan. Voor school bleef ik nog Rudi, alhoewel de laatste maanden een paar jongens toch anders met mij omgingen. Onbewust hadden ze waarschijnlijk iets door, maar als je het niet echt beseft. In ieder geval is die tijd is nu voorbij. Al mijn jongenskleding zijn weg en lak mijn nagels ook. Dat bleef voor school te lang zitten. Ik ben er helemaal klaar voor en eventuele moeilijke dingen moeten maar. Nu ben ik de 24 en toen bijna 19. Tot nu toe is alles wel fijn gegaan.

Het is zomer aan het geworden. De vorige zomer is alles in een versnelling geraakt voor me. Door Wim (iets oudere buurjongen van 2 huizen verder) ontmaagd, wat voor beiden een fijne ervaring was. Tot nu toe hebben we een sexuele, vrijblijvende relatie gehouden. In die eerste weken erna was ik er vaak, want zijn ouders waren met hun camper op reis en hij en zijn vriendin hadden het uitgemaakt. In die weken is het ook raak met onze beider buurman (Ger, 73 jaar). Hij zag me, was nogal onder de indruk van de verandering en ik deed de laatste zet voor hem. Ook met hem komt het af en toe tot intiem contact. Ger en zijn vrouw zijn goede vrienden met moeders. Zowel wij als zij zijn verhuisd. In wezen gaat alles door, alleen is mijn naam voortaan Amanda en is mijn lijf beduidend vrouwelijker geworden. Vooral de laatste maanden is het toch wel zichtbaarder en opvallender geworden.
Dus deze zomer is een nieuw begin en verhaal maar mijn ervaring met deze beide heren eerst.

En zo zijn Ger en zijn vrouw op een middag weer bij moeders op bezoek. Ze zitten (mijn zus is voor enkele weken weg met haar vriendin) in de serre. Zoals gebruikelijk drinken ze eerst thee en daarna komt de wijn op tafel. Vandaag wil moeders advies van haar over de tuin, dus gaan beiden na de thee eerst de tuin in. Kan Ger vast de wijn regelen en ik de rest afruimen. Wanneer beiden naar buiten gaan ben ik er net bij gekomen. Ik sta tegen de tafel vlak naast Ger met mijn rug naar de tuin, kijk naar hem en vraag of ik er goed uitzie in mijn zomerjurk en rode sandaal met een 7 cm hak.
Je bent heerlijk, Amanda.
Glimlachend draai ik me om, buig me wat naar voren en zet de kopjes en 2 schaaltjes op het dienblad. Hij brengt zijn hand onder mijn jurk, glijdt via mijn benen omhoog en streelt mijn billen. Haast automatisch buig ik me nog iets meer naar voren. Buiten zien we de twee bezig, maar zij kunnen niet zien wat Ger met me doet.
Ik denk dat ik een flinke jongen krijg, zegt hij ineens.
Nog glimlachend, pak het dienblad en recht dan mijn rug.
Kom, schatje.

Onze eetkeuken is aan de voorkant en vanuit de woonkamer kun je er maar een stukje inkijken. Eigenlijk alleen een muur is zichtbaar. Vanuit de keuken kun je ook in de hal en de gang komen, waar alle verdere kamers aangrenzen van de bungalow.
Vergeet de wijn niet uit te kiezen, zeg ik terwijl ik door de woonkamer naar de keuken loop.
Daar zet hij de fles op het aanrecht neer, pakt me beet en begint me te kussen. Mijn handen glijden langs zijn armen omhoog tot achter zijn nek en ik druk me stevig tegen hem aan.
Mijn god, wat ben je toch een geil mokkel.
Een geil mokkel? lach ik.
Ger bekijkt me en zijn handen omvatten mijn borsten.
Ze zijn echt gegroeid. Ineens valt het toch op. Stevig, parmantig. Heerlijk gewoon.
Ik draai me om met mijn rug tegen hem aan en plaats mijn handen weer achter zijn nek.
Pak ze goed vast. Voel je mijn harde tepels ook?
Gretig betast hij ze, knijpt erin en bespeelt mijn tepels door de dunne stof.
Fluisterend vraag ik of hij mijn jurk achter losmaakt. En alsof het zo normaal is, doet hij zonder aarzelen de rits omlaag en schuift de jurk van mijn schouders. Ik buig mijn armen help hem en mijn bovenlichaam ontbloot zich. Nog achter mij staand neem hij mijn borsten in zijn grote handen.
Verdorie, wat zijn ze lekker, gromt hij.
Terwijl ik geniet van zijn aandacht hoor ik, dat de dames veel sneller in de serre terug zijn dan verwacht.

Ger is met de wijnfles bezig. Ik sta bij de ingang wanneer beiden de keuken inlopen en ik haast niet kan geloven wat mevrouw K. tegen hem zegt. Zij wil met moeders even weg om wat planten te bekijken bij de kweker vlak in de buurt. Hooguit een uurtje en moeder wil, dat ik hem even gezelschap houd. Kun je het over je studie hebben. Hij is historicus en ik ga geschiedenis studeren. Ik loop met ze mee naar de voordeur en samen stappen ze in moeders auto. Daarna kom ik weer terug en zie Ger aan de eettafel zitten met de fles open en een glas ingeschonken.
Wat ben jij een vreselijke bofkont. Hoe is dit mogelijk.
Ik ga vlak voor hem staan, hij laat achteloos zijn vrije hand over mijn been gaan en onder mijn jurk naar boven glijden.
Een toevallige hoofdprijs, Amanda, antwoordt hij rustig, zet zijn glas op tafel duwt en legt zijn andere hand op mijn billen om me verder naar hem toe te duwen. Ik kom over een van zijn benen te staan, vlak tegen hem aan en hij kan zo op zijn gemak zijn handen onder mijn jurk gaan en mijn slipje, mijn vaginale piemeltje betasten. Zwijgzaam, maar gretig en aandachtig speelt hij met. Zijn handen glijden terug, pakt de zoom en duwt mijn zomerjurk tot net boven mijn slipje omhoog. Hij bukt kust mijn slipje, gaat met zijn tong er over en pakt mijn taille vast om zijn mond stevig er tegen aan te kunnen drukken. Dan pakt hij mijn slipje vast, trekt het onder mijn jurk wat naar beneden, duwt de jurk weer omhoog en neemt mijn vaginale piemel in zijn mond. Zijn lippen, zijn tong alles is in beweging. Hij likt, zuigt en zorgt dat alles in zijn mond blijft. Deze plotselinge verwenning is wel heel erg aangenaam, ik kijk tevreden naar alles wat Ger doet en ga ook langzaam mijn lijf wat heen en weer bewegen.
Wat ben je lief, zucht ik. Zo zie ik je graag.
Ik aai over zijn hoofd, houd mijn hand daar en druk hem tegen mijn lijf.
Blijf maar eens goed zuigen, schatje. Je likt me al fantastisch.
Gewillig gaat hij door, mijn opwinding wordt alsmaar groter en begin lichtjes te hijgen. Maar dat niet alleen. Ik wil gewoon, dat hij zijn best doet om mij te verwennen. Het verwart me wat, maar het wint ook op. Ik doe een stapje terug, hij kijkt me aan en terwijl ik me omdraai zeg ik dat hij mijn jurk weer moet losmaken. Ger aarzelt niet, hij rits en doet mijn jurk omlaag.
Help me eruit.
Zwijgzaam, maar met geile blikken is hij behulpzaam en zo sta ik op mijn hakjes naakt voor hem. Ook hij is opgewonden, zijn grote handen graaien naar mijn borsten, terwijl ik hem aankijk. Ondanks mijn hakken is hij nog langer, zijn lijf gezet, te dik.
Streel ze, schatje. Zijn ze niet mooi en groter geworden?
O ja, echte vrouwelijke borsten. Stevig, parmantig.
Lachend pak ik mijn haren vast, breng ze tezamen boven mijn hoofd met mijn lange vingers erdoor heen.
Ben ik mooi, Ger? Bekijk me eens goed. En wat zei je toen straks, een geil mokkel?
Ik maak mijn haren flink door de war, neem dan zijn gezicht tussen mijn handen en breng zijn lippen naar die van mij. Even tongen we, duw hem iets terug en kijk hem weer aan.
Zeg het Ger. Wat ben ik?
Je bent een geile mokkel.
En, fluister ik, is het lekker om nu een volledig naakt en geil mokkel voor je te hebben.
Hij antwoord niet, maar blijft mijn borsten, tepels strelen als een kleine jongen die eindelijk iets mag. Het windt me steeds meer op om hem zo te zien en ik wil laten zien dat ik bij hem voortaan alles bepaal. Ik wil dat hij me gehoorzaamt en dit besef dringt tot diep in me.

Maar ik heb me toch vergist. Mijn verleidingen, mijn naakte lijf en zijn opgekropte geilheid maakt in hem de overheersende man los. En blijkt hij toch niet dat kleine joch. Dit had ik niet zien aankomen, helemaal niet verwacht. Hij grijpt naar mijn haren, duwt me vooruit tegen de rand van de eettafel en dwingt me voorover te buigen op de tafel. Achter me staand hoor ik dat hij zijn broek gaat open gaat maken om zijn erectie eruit te halen.
Deze verandering komt als een schok voel me verward, overdonderd en mijn opwinding is tot nul gedaald.

Terwijl Ger zijn lul uit zijn gulp haalt, word ik ook wel boos op mezelf en recalcitrant. Even wordt het me allemaal te veel
Ger, het spijt me, maar wil je alsjeblieft stoppen, zeg ik en ga op mijn ellebogen steunen. Ik draai mijn gezicht naar hem toe, maar hij is al zo opgewonden. Zijn handen gaan over mijn billen, voel zijn harde eikel zoeken naar mijn ingang Alleen zijn rechterhand glijdt van mijn billen, hij pakt zijn harde lul vast en brengt deze voor mijn ingang. Hij vraagt zelfs niet om wat olie voor het glijden. Zijn eikel drukt al tegen mijn ingang wanneer ik mijn rechter arm naar achter doe en Ger wil tegen houden.
Ger, stop alsjeblieft.
Ik heb niet veel nodig, antwoordt hij slechts. Het is zo gebeurd.
Ik probeer hem tegen houden in deze positie, maar het is ongemakkelijk zo vooroverliggend op de eettafel. Dus ik wil overeind komen maar Ger is te opgewonden, duwt mijn rug terug en voel hoe zijn eikel nu harder tegen mijn ingang drukt. Met mijn rechtarm achter me kan ik hem nog beletten door te stoten en me zo te penetreren. Maar ergens verslapt mijn aandacht. Ik aarzel. Moet ik hem maar zijn gang laten gaan? Het wordt me sowieso te veel. Ger pakt mijn pols, plaatst mijn arm terug naar voren en gaat vervolgens goed achter me staan. Hij brengt hem opnieuw voor mijn ingang en geeft er met zijn harde eikel stootjes tegen. Voor een moment verwacht ik nog, dat hij stopt, maar zijn eikel drukt toch harder tegen mijn ingang. Ger heeft zijn handen op mijn billen die hij wat van elkaar doet om mijn ingang goed te kunnen zien. Ik voel dat hij iets in me zit en dus is Ger toch bezig om me tegen mijn zin in te nemen. Dieper, maar vreselijk langzaam glijdt zijn eikel verder. Vaak heeft hij me zo gepenetreerd, maar nu maak ik elke seconde heel bewust me. En tot mijn grote schrik merk ik hoe ontspannen en vochtig mijn ingang is. Met gemak neemt Ger bezit van me, alsof het een uitnodiging is.
Zwijgend stoot hij zijn keiharde lul volledig in me, laat hem zo even zitten en streelt licht kreunend mijn billen om dan mijn taille vast te pakken. Hij trekt zijn lul maar een klein stukje terug, stoot weer langzaam toe en blijft zo in mijn lijf heen en weer gaan.

Over de tafel gebogen, denk ik na en blijf alles ook heel bewust mee maken. Natuurlijk heb ik het hem moeilijk gemaakt. Maar hij kon stoppen en me even met rust laten. Vragen wat er is? Ik denk, dat ik dan waarschijnlijk hem toch bevredigd had, wanneer hij me even had geknuffeld. Maar misschien ook niet.
Toch is mijn lijf ontspannen, laat ik hem zijn gang gaan en sluit mijn ogen. Het is een nieuwe ervaring voor me en merk, dat ik het ook iets van me af kan zetten.
Zijn langzame stoten versnellen. Aan zijn hijgen merk ik dat Ger inderdaad niet veel nodig heeft en snel in me zal gaan klaar komen. Zijn gezwollen lul heeft me al die tijd stevig opgevuld en dat laat gek genoeg me ook niet koud. Het is dubbel, maar Ger neukt me natuurlijk wel goed en vijf minuten geleden was ik nog zelf richting een orgasme. Had ik misschien wat te heftig gereageerd net? Te zielig?
Terwijl zijn handen mijn taille stevig vastpakken, zegt Ger dat hij gaat komen. En voor ik het echt door heb, kreunt Ger. Dan ervaar ik hoe zijn keiharde lul het zaad met een paar ruwe stoten diep in me brengt.

Ger zit aan de tafel, drinkt van zijn wijnglas wanneer ik de keuken weer binnenkom. Ik ben naar het toilet geweest, heb me weer aangekleed en ga voor hem staan. Hij tikt op zijn schoot, ik ga zitten en drink uit zijn glas.
Toch ben je bent een schoft, Ger. Weet je dat?
Is het mijn schuld?
Ik antwoord niet, neem nog een slok.
Zijn hand komt op mijn been, schuift omhoog en neem de zoom van mijn jurk mee.
Nog niet genoeg gehad, zeg ik zo boos mogelijk, maar laat hem gewoon zijn gang aan. Hoe is het mogelijk.
Hem aankijkend neem ik weer een nip uit zijn glas.
Geef eens antwoord, hoe geil ben je op dit moment?
Ik slik de wijn door, drink het glas verder leeg en buig me om het op de tafel te zetten. In zijn ogen kijkend, links, rechts, plaatst ik mijn handen op zijn schouders, buig verder en druk mijn lippen op die van hem. Zijn tong dringt in me, gewillig laat ik me kussen en fluister dat ik me zwaar geil voel. Op het duizelige af.
Maar, fluister ik hijgend verder terwijl hij me op mijn gezicht kusjes geeft, je bent wel een schoft.
Ger duw me zachtjes weg, draait zich om en grijpt naar de wijnfles en schenkt in.
Dus je bent wel goed geneukt, Amanda?
Ja, je hebt flink je best gedaan, antwoord ik loom.
Vertel erover.
Je was nogal aanwezig en hij bleef de hele tijd keihard, zelfs toen je klaar met me was en me nog even in bedwang hield met hem in me.
En was het veel zaad?
Ja.
Ja, wat? Zeg het heel duidelijker.
Ja, je hebt veel zaad in me gespoten. Je stootte een aantal keren stevig achter elkaar met een flinke zaadlozing.
Ben je zo geil ook vanwege dit allemaal?
Waarschijnlijk als een reactie, ja. Jij blijkt een foute man te kunnen zijn en misschien val ik daar dus ook wel op.
Ik pak zijn glas, drink ervan en zie hoe Ger zijn hand dan op mijn been naar boven schuift. Ik kijk toe hoe hij mijn jurk omhoog laat glijden, zijn vingers op mijn slipje legt en me zachtjes streelt.
Omschrijf wat er net gebeurde, wat je voelde.

Ik haal adem, kijk hem aan en voel zijn vingers tussen mijn benen. Zijn dikke vingers zitten inmiddels in mijn slipje en hebben mijn meisjespiemel vast. Hij wrijft mijn gevulde, maar zachtblijvende, anderhalve centimeter tussen duim en twee vingers. Even blijf ik zo zitten, genietend van zijn handelingen en buig me dan om het wijnglas op de eettafel te zetten.
Ik was, begin met zachte stem, diep in mijn hart een krachtige vrouw, wilde iets met je, maar ineens was jij weer de man. Dat kon ik niet goed verwerken en jij had dat moeten zien, Ger. Ik heb je gevraagd te stoppen, maar je kunt blijkbaar ook die schoft zijn die het dan toch doet.
Even houd ik stil, kreun iets vanwege zijn strelingen en ga iets verzitten.
En dus, vervolg ik zachtjes, zette je me klem tegen de eettafel hier, haalde je lul eruit en bent me gaan nemen tegen mij wil. Natuurlijk heb ik gezegd, dat je mij altijd en overal mag neuken. Dat kwam ook in me op toen je met me bezig was en het voelde daarom alsof ik in een huwelijk door mijn man werd verkracht.
Opnieuw stop ik even, kreun en zucht. Ger weet me wel op te winden en ik merk dat ik wat hijgerig ga praten.
Maar dan is het mijn man en die dingen gebeuren. En zo denk ik er hier ook over. Het voelde hetzelfde aan, zeker toen je met me klaar was. Ik vond je een schoft, maar je was ook mijn man, die me sowieso regelmatig neukt.

Ineens kreun ik even hard. Zijn strelingen hebben effect, terwijl ik toch al bloedgeil was.
Ga verder, dringt Ger aan.
Je was, ga ik hijgend verder, met je lul heel dwingend aanwezig en natuurlijk liet me dat niet koud. En tegen de tijd dat je ging komen, was ik inmiddels toch opgewonden geraakt en voelde je harde lul heerlijk aan. En je zaadlozing was inderdaad behoorlijk. Veel en langdurig.
Ik wil nog wat verder vertellen, maar kan nu alleen maar hijgen. Ik houd Ger vast, ga zwaar kreunen en voel zijn strelingen. Langzaam ga ik een orgasme krijgen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Feestje Met Tee (1)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Een Lang Weekend - 2Door: Beautje
Gelezen: 2429x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Gloryhole, Pijpen, Anaal
22-06
9.6
:: Het Begin... - 4Door: Inkog25
Gelezen: 4363x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.8
:: Een Lang Weekend - 1Door: Beautje
Gelezen: 7003x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Sissy, Anaal, Pijpen
04-06
8.8
:: Op Het Huis Passen - 3Door: Pam
Gelezen: 3423x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
27-05
8.8
:: Avondje Stappen - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 2000x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Buurman, Assplay
27-05
8.2
:: SportslaafjesDoor: Ruud
Gelezen: 6110x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
20-05
6.2
:: Onderdanig - 3Door: M.Lisaa
Gelezen: 4759x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.3
:: De Cheerleader CaptainDoor: Sneezy
Gelezen: 6865x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
:: Naar Het CaféDoor: Beautje
Gelezen: 8327x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Shemale, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal, Gangbang
07-05
8.9
:: Thursday Night - BuurvrouwDoor: X7trio
Gelezen: 8214x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dubbel Anaal, Shemale, Rimmen, Anaal, Pijpen
30-04
8.7
:: 1e X Shemale - 2Door: Geilebok
Gelezen: 7369x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Big Cock, Shemale Gay Sletje
13-04
8.6
:: 1e X Shemale - 1Door: Geilebok
Gelezen: 14430x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Xxl Cock
12-04
8.4
:: Thursday Evening JobDoor: X7trio
Gelezen: 6133x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Anaal, Rimmen, Biseksueel
07-04
8.8
:: Thursday Afternoon ChangementDoor: X7trio
Gelezen: 5137x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Shemale, Crossdress, Rimmen
03-04
8.8
:: Mijn Opleiding TotDoor: Beautje
Gelezen: 10294x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sex, Pijpen, Slet, Sissy, Crossdresser, Neuken, Anaal
03-04
9.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net