Opwindend.Net
Datum: 10-08-2017
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 14698x
Lengte: Lang
Getinte Sletjes - 6
Door Muis - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Getinte Sletjes - 5

Opmerking: dit verhaal is niet door ondergetekende, maar door de oorspronkelijke aanvrager van het verhaal over Hasna geschreven. Ik plaats het hier als onderdeel van de reeks.

Deel 6: Hasna (3)

Fluitend kwam Mark de club binnen gelopen. Hij was erg benieuwd hoe de mannen Hasna hadden gevonden en natuurlijk... wat zij zelf van de hele gang van zaken vond. Hij hoorde al meteen haar gekreun en gekerm. Blijkbaar waren de mannen nog steeds bezig haar er van langs te geven. Bezorgd keek hij even op zijn horloge: hij was uren geleden vertrokken en nu waren die gasten nog niet klaar? Kon ze dit wel aan? Hij kwam naderbij en zag zes bikers naakt aan de toog hangen. Hij wendde zijn hoofd richting het gekreun en zag hoe Hasna in de zetel stevig werd afgeneukt door Tim. De zetel kraakte onder zijn harde stoten. “Wat een heerlijke slet is dit, zeg!” riep Tim enthousiast, terwijl hij zijn paal in en uit haar schoof. Mark keek naar haar gezichtje. Ze had haar ogen gesloten, het zweet stond op haar voorhoofd en haar gezicht vertoonde een pijnlijke grimas. “Alsjeblieft, kom klaar”, hijgde ze. “Kom toch klaar, alsjeblieft, ik kan niet meer!” Nu had Tim het graag nog wat langer volgehouden, maar het uitzicht op dit heerlijke Marokkaanse meisje onder zich en haar smeekbede om zijn zaad te ontvangen zorgde ervoor dat hij alle controle verloor. Met een paar laatste wilde stoten loosde hij een aantal stralen diep in haar kutje. Hij liet zich voorover vallen op haar hete, bezwete lijfje. Toen hij haar een kus wilde geven, kwam Mark tussenbeide. “Zo is het wel genoeg, makker” zei hij. Tim lachte en kwam langzaam overeind, waarna hij zich bij de andere kerels aan de bar voegde.

“Gaat het, schatje?” vroeg Mark enigszins bezorgd aan Hasna. Het stuk geneukte meisje lag nog uit te hijgen. Ze kon even geen woord meer uitbrengen. Hij veegde haar lange zwarte haren uit haar gezichtje en gaf haar snel een kus. Dan nam hij haar bij de hand en trok haar overeind. Trillend op haar benen liep ze met hem mee richting de douches. “Morgenavond weer?” riep Dieter hen na, waarop alle kerels in luid lachen uitbarstten. Mark zette zijn nieuwste verovering onder de warme douche. Hij was dan wel een beetje bezorgd om haar geweest, de hele situatie had hem ook flink opgewonden. Toen hij had gezien hoe Tim het meisje hardhandig aan het neuken was, was zijn eigen paal ook al flink beginnen groeien. Nu ze naakt voor hem stond onder de douche, kreeg hij ook zin en begon zich snel uit te kleden. Hasna besefte nog niet goed wat er aan het gebeuren was. Ze stond nog versuft bij te komen van wat er die avond allemaal was gebeurd. Gister was ze nog maagd geweest en vanavond was ze al meermalen geneukt geweest door liefst negen kerels! En niet zomaar kerels. Alsof de drie tieners Tim, Dieter en Dries nog niet genoeg waren geweest, had ze ook nog zes echt volwassen mannen over zich heen gekregen. Ze had gedacht dat de pikken van de jongens al groot waren geweest, maar die van de bikers deden daar nog een schepje bovenop! Zo stond ze de avond te overdenken en weer enigszins tot haar positieven te komen, toen ze Marks handen om haar middel voelde.

Terwijl de warme waterstraal haar vermoeide lijfje wat tot rust deed komen, voelde ze zijn lippen alweer op haar schouders. Ze draaide zich om en keek recht in zijn ogen. Mark genoot van de aanblik van dit meisje, dit allermooiste, aller geilste meisje dat hij ooit al had gezien. Met zijn stijve pik beroerde hij haar zachte, platte buikje. “Ik wil je”, fluisterde hij in haar oor. Hasna schudde verschrikt haar hoofd. “Nee Mark, schat, nu niet, alsjeblieft” zei ze in paniek. “Maar je bent zo lekker”, ging hij fluisterend verder, “kijk eens wat je in me losmaakt”, wijzend op zijn stokstijf vooruit staande pik. Hasna zuchtte. Ze wist dat hij toch net zo lang op haar in zou praten tot ze toe zou geven. Eigenlijk vond ze het ook wel fijn om weer met Mark te neuken in plaats van met zijn vrienden. Met hem voelde het toch anders. Bovendien was hij zo voorzichtig met haar geweest bij haar ontmaagding. Daarom draaide ze zich toch maar om en drukte haar kontje naar achter.

Ze kon echter niet vermoeden dat Mark door hetgeen hij vanavond gezien had zo opgehitst was, dat hij niet van plan was het rustig aan te doen. Hij nam haar bij haar heupen en ramde in één keer de volledige lengte van zijn paal bij haar naar binnen. Hasna schreeuwde het uit. “Rustig, rustig!” riep ze, maar daar had hij nu even geen boodschap aan. Wild beukte hij op haar in. Hij greep haar bij haar haren en trok haar hoofd achterover. Hij keek naar het perfecte, slanke bruine lijfje dat hij aan het neuken was en voelde zich wild worden van geilheid. In een moordend tempo begon hij zijn pik in haar toch al beurs geneukte kutje te pompen. Hasna liet het allemaal maar over zich heen komen, terwijl Mark niets liever wilde dan zijn zaad zo snel mogelijk in haar te spuiten. Hasna maakte hem zo wild, dit had hij nog niet eerder ervaren. Hij zou haar in tweeën hebben geneukt als hij kon. Zijn zicht op haar kleine strakke kontje, waar zijn heupen telkens hard tegenaan kletsten, deden hem uiteindelijk met een diepe, luide kreun klaarkomen. Voor de zoveelste keer die avond werd ze volgepompt. Samen gleden ze op de grond. Mark begon als een bezetene Hasna's gezicht te kussen, terwijl het meisje hevig ademend zat bij te komen.

Nadat ze zich beiden hadden gewassen en weer helemaal opfrist waren, stapten ze beiden in Marks auto en reden weer naar zijn huis. Het was inmiddels al na twaalven en Hasna had haar ouders maar gebeld om te zeggen dat ze bij een vriendinnetje bleef slapen. Die zou wel voor haar dekken. Onder geen beding mochten ze te weten komen wat er met hun dochter was gebeurd! Hasna's ouders waren niet de strengste en zeker niet strikt religieus, zoals de ouders van enkele van haar Marokkaanse vriendinnetjes, maar een bestaan als hoertje zouden ze uiteraard ten strengste afkeuren. Hasna was nog wel onder de indruk van wat er die dag allemaal met haar gebeurd was. Zittend naast Mark in zijn auto probeerde ze alles voor zichzelf te verwerken. Ze was dan ook erg stil gedurende de gehele terugreis.

“Is er iets?” vroeg Mark. “Vond je het onprettig? Wil je het liever niet meer doen? Dan hoef je het maar te zeggen en dan gebeurt het niet meer”, probeerde hij haar gerust te stellen. Hij was verbaasd over zichzelf. Ieder ander meisje zou hij bij de geringste twijfel ten volste hebben geprobeerd over te halen. Hasna was echter toch speciaal voor hem. Hij voelde zich enigszins beschermend over haar. Hij wou haar wel delen met de anderen, maar alleen als ze zelf echt wilde. “Nee, nee, het gaat prima”, zei ze zachtjes. “Ik moet er gewoon even aan wennen, denk ik. Het was wel erg veel op één dag.” Mark lachte. “Dat is nog niks vergeleken met een drukke dag in de neukzaal”, dacht hij. Maar hij besloot dat het nu niet het moment was om daar op in te gaan. “Ik wil het wel blijven doen, maar eh...” Ze twijfelde even. “Mag ik dan een vriendin meenemen? Ik bedoel, voor morele steun enzo? Iemand die ik vertrouw, die een beetje op me kan letten, als jij er niet bent?” “Zal ze dat wel goed vinden dan? En zal ze niets aan je ouders vertellen?” vroeg Mark bezorgd. “Nee, geen zorgen. Ze is zelf dól op seks! Ze heeft het haast over niets anders als we samen aan het werk zijn.” Dat kan nog leuk worden, dacht Mark. Hij stopte de auto vlak voor zijn deur. Hij boog zijn hoofd richting zijn prachtige vriendinnetje en gaf haar een lange, intense tongzoen. Het gaf hem nog steeds een kick. Wie heeft er ook zo'n lekkere meid, dacht hij bij zichzelf.

Eenmaal binnen gekomen gingen ze gelijk door naar zijn slaapkamer. Het was hun bedoeling om meteen te gaan slapen, maar op de gang kwamen ze Maarten tegen. Marks broer wilde meteen alles horen over de keuring van Hasna op de club. Ze schaamde zich er een beetje voor dat haar vriendje alles in geuren en kleuren uit de doeken deed tegen zijn broer. Terwijl Mark honderduit aan het vertellen was, nam Maarten het meisje eens in zich op. Normaal hield hij niet zo van getinte meisjes en lag zijn voorkeur bij blonde dames. Hij moest echter aan zichzelf toegeven dat Hasna een bijzonder mooi meisje was. Hij bekeek haar van top tot teen. Zijn ogen gleden over haar fijne ronde snoetje, haar volle en sensuele lippen, haar slanke figuurtje met smalle taille en haar twee kleine borstjes die perfect in haar shirtje lagen. Toen Hasna aanstalten maakte om de slaapkamer in te gaan, moe als ze was van de hele dag, wierp Maarten nog een blik op haar ronde kontje dat goed uitkwam in haar strakke spijkerbroek. “Mag ik haar ook eens neuken?” vroeg hij nu aan Mark. Toen Hasna dat hoorde, bleef ze stokstijf staan. Nee toch? Haar kutje was helemaal rauw geneukt, dit konden ze toch niet menen? Tot haar opluchting hoorde ze Mark zeggen: “sorry broertje, dat zal niet gaan. Ze heeft er al teveel in haar kut gekregen vandaag. Dat kan ze echt niet meer aan.” Maarten had daar wel een oplossing voor. “Haar kontje is vandaag toch niet aan de beurt geweest?” vroeg hij. “No way!” riep Mark. “Ze is nog überhaupt nooit in haar kont genomen. Ze is nog maagd daar. En als iemand haar daar ontmaagd, ben ik het wel.” “Waar wacht je dan nog op? Doe maar! Ik wacht wel”, zei Maarten brutaal. Enigszins verbaasd was Mark wel. Het idee wond hem echter wel verschrikkelijk op. Hasna's kleine ronde kontje was praktisch gemaakt om geneukt te worden. Hasna had echter alles gehoord en was al in bed gaan liggen. Toen Mark de slaapkamer binnen kwam, keek ze hem bezorgd aan en ze schudde haar hoofd.

Hij ging bij haar op het bed zitten. “Rustig maar”, zei hij op kalme toon. “We zullen het rustig aan doen, net als bij je ontmaagding.” Zoals gewoonlijk hoefde Mark niet lang te praten om haar te overtuigen. Toen hij twee vingers haar broekje in liet glijden en met haar kutje begon te spelen, was haar wil alweer snel gebroken. Op handen en knieën gezeten keek ze toch een beetje bezorgd achterom. “Rustig aan, oké?” Mark knikte. Hij positioneerde zich achter zijn meisje. Het was als een droom. Hij zou dit jonge meisje, zeventien jaar nog maar, in haar heerlijke kontje gaan neuken. Hij zette zijn inmiddels stijf geworden pik tegen haar aarsje. Voorzichtig begon hij zijn eikel naar binnen te drukken. Hasna wist niet wat haar overkwam. Ze had niet goed geweten wat te verwachten, maar dit gevoel had ze zeker niet verwacht! Het deed haar pijn en ze had moeite om Marks dikke lul in haar kontje te ontvangen. Mark pakte haar heupjes stevig beet en duwde zijn pik steeds een beetje dieper in haar kont. Haar aarsje was zelfs nog strakker dan haar al nauwe kutje. Toen hij er voor de helft in zat, besloot hij dat het maar het beste was om in één keer door te duwen. De korte pijn, zeg maar. Hij duwde zijn lul dan ook in één keer in het jonge meisje. Hasna schreeuwde het uit. Ze keek achterom. Tranen liepen over haar wangen. “Ik kan het niet”, zei ze met trillende stem. “Het doet zo'n pijn.” Mark keek haar geruststellend aan. “Even doorbijten, liefje”, zei hij. Hij begon zijn pik langzaam in en uit het geile kontje te bewegen. Hasna kreunde en steunde. Ze trilde over haar hele lijfje. Ze voelde nog steeds pijnscheuten, maar probeerde ze te verbijten. Mark begon het tempo langzaam aan op te voeren. Het lukte Hasna om zich wat meer te ontspannen, waardoor de pijn ook geleidelijk aan minder werd. Ze bleef nog wel flink aan één stuk door kreunen.

Mark had zijn handen stevig rondom haar heupjes en merkte dat ze zijn lul steeds beter kon hebben. Het tempo ging dan ook rap omhoog. Steeds sneller ramde hij zijn dikke lul in en uit haar strakke kontje. Elke keer als hij zijn pik weer in haar ramde, gaf Hasna een luide kreun. Ze voelde heerlijk strak en hij wist dat hij niet lang vol zou kunnen houden. Tot haar eigen verbazing was Hasna het stiekem zelfs lekker gaan vinden. Het had iets pervers, hoe ze nu een volleerd hoertje was geworden en door haar veel oudere vriend hard in haar kont werd genaaid. Ze wist ook dat ze daarna nog door zijn broer aan diens pik zou worden geregen. Ze besefte dat ze een klein Marokkaans sletje was geworden. Terwijl Mark in haar kont doorbeukte, was Maarten de kamer binnen gekomen. Hij hield zijn halfstijve lul voor haar mondje. Compleet gegrepen door het geile gevoel dat haar overviel, nam ze de pik onmiddellijk in haar mond. Mark was bijna bij zijn orgasme en deed er nog een schepje bovenop. Nu moest Hasna Maartens pik wel uit haar mondje laten glijden, want ze wilde haar liefje nog wat extra aanmoedigen. “Neuk me! Neuk me!” bracht ze uit. “Harder! Pak me harder in m'n strakke reet” hijgde ze uit. Mark werd compleet overvallen door deze vieze taal die ze uitsloeg. Dat was hij niet van haar gewend. “Ik ga je volspuiten” hijgde hij, “ik spuit je kleine kontje vol!” Hasna kreunde de hele buurt bij elkaar. Met een laatste stoot pompte Mark heel haar aarsje vol met zijn zaad.

Uitgeput liet hij zich van haar afglijden. Hasna viel voorover op het bed, maar Maarten ging onmiddellijk achter haar staan en tilde haar heupjes weer op. Hij zag nog het zaad van zijn broer dat uit haar kont langs haar benen naar beneden droop. Mark liet inmiddels zijn lul door haar schoon likken. Terwijl ze daar gretig mee bezig was, voelde ze hoe Maarten zijn paal in haar kontje stampte. Nog maar net was ze anaal ontmaagd, of er was alweer een andere jongen in haar kont aan het beuken. En beuken deed hij! Niks geen rustige opbouw zoals Mark dat had gedaan. Deze knul wilde meteen goed hard tekeer gaan. Maarten genoot enorm van het slettenlijfje van zijn broers meisje. Hij probeerde zijn dikke pik zo diep mogelijk in haar te rammen. Hasna schreeuwde bij iedere stoot. “Neuk haar niet stuk!” zei Mark nog. Hij hield haar hoofd in zijn handen en keek haar diep in haar ogen aan terwijl ze hard in haar kont geneukt werd. Maarten ging hard tekeer, maar moest zich ook snel gewonnen geven. Dit aarsje was zo strak dat het al snel zijn zaad naar boven deed stormen. Met een enorme brul kwam hij klaar en deponeerde nog een lading in haar kontje. Hevig bezweet trok hij zich terug en beide heren lieten het meisje nu aan haar welverdiende nachtrust toekomen.

De volgende ochtend werd Mark langzaam wakker, toen hij naast zich gesnik hoorde. Hij draaide zich om en zag Hasna rechtop in bed zitten. Ze bedekte haar ogen met haar handen en huilde zachtjes. Mark streelde door haar haren. “Wat is er?” vroeg hij zacht. Ze keek hem bedroefd aan. “Je vindt me vies”, zei ze. Verbaasd veerde Mark op. Hoe kwam ze daar nu bij? “Ik heb me laten nemen door zoveel verschillende mannen. Hoe kun je me nu nog leuk vinden? Je hebt geen respect meer voor me, wel? Je vindt dat ik een slet ben!” bracht ze uit, terwijl ze weer in huilen uitbarstte. Mark sloeg een arm om haar heen. Ze was inderdaad een klein jong sletje, maar dat vond hij juist een pluspunt. Het leek hem echter beter om die gedachte niet met haar te delen. “Ik vind je waanzinnig leuk”, stelde hij haar gerust. “Dat anderen zo van je genieten vind ik alleen maar opwindend.” Hasna wreef de tranen uit haar ogen. “Echt waar?” Hij plantte een kus op haar voorhoofd. “Echt waar!” Hij lachte even. “En nu vertel maar eens over die vriendin die je wilde meenemen naar de club.” Hasna griste haar telefoon van het nachtkastje. “Ik heb vannacht nog met haar geappt toen ik niet kon slapen. Ze wil wel meegaan om me te steunen, maar eh...” zei ze aarzelend. “Maar ze wil ook meedoen.” Mark wist niet wat hij hoorde. Bood een jong hoertje zich zomaar vrijwillig aan? Hasna had al gezegd dat haar vriendin dol was op seks, maar hij had niet verwacht dat ze ook mee zou willen doen.

“Wie is het?” vroeg hij. Het bleek om haar collega Miriam te gaan. Marks pik schoot meteen recht overeind bij de gedachte. Miriam was een erg knap Marokkaans meisje. Niet zó knap als Hasna (maar dat was ook onmogelijk), maar toch heel erg mooi. Ze heeft een grote bos krullend zwart haar, prachtig getinte huid en een super slank figuurtje met heel kleine borstjes. Mark was wel bezorgd over haar leeftijd. “Is ze wel zestien?” vroeg hij aan Hasna. Miriam mag dan erg knap zijn, ze leek wel erg jong. Vooral haar beugeltje, dat ontbloot werd als ze haar mooie lach ten beste gaf, droeg bij aan een zeer jonge uitstraling. Mark schatte haar zo'n 15 jaar, maar ze bleek net als Hasna 17 jaar te zijn. Hij was verbaasd te vernemen dat ze zo verzot was op seks. Ze leek altijd zo schattig en onschuldig. Die tegenstelling wond hem echter nog meer op en hij stemde erin toe dat ze die middag meteen met Hasna en hem mee kwam naar de club. Ze moest immers eerst 'gekeurd' worden.

Toen Mark met Hasna en Miriam de club binnen stapte, zaten Tim en zijn makkers Dries en Dieter reeds aan de bar. Goedkeurend lieten ze hun ogen over Miriams lijfje glijden. Tim stapte onmiddellijk op haar af en strekte zijn hand uit om haar bij haar kleine tietjes te pakken. Onverbiddelijk sloeg ze echter zijn hand weg. “Afblijven, jochie!” zei ze. “Aan knulletjes heb ik niets. Een echte vent moet ik hebben!” Tim was met stomheid geslagen. Het meisje leek amper 15 en zag er al met al maar onschuldig uit, maar sloeg wel direct zulke brutale taal uit. Hasna nam haar even apart. “Ben je gek geworden?”, fluisterde ze. “Die gasten hebben me de vorige keer totaal uitgewoond. Je weet niet wat je zegt, dit zijn niet zomaar tienerjongetjes zoals bij ons op school. Dit zijn knapen die echt weten hoe ze moeten neuken. Ze zullen je stuk neuken!” Miriam was echter niet onder de indruk. Op dat moment kwamen ook een vijftal bikers de club binnen. “Ah, gelukkig, echte mannen”, sprak Miriam, die zich tot ieders verbazing meteen begon uit te kleden. “Is dat alles? Of komen er nog meer?” vroeg ze nonchalant. Tim stormde kwaad naar achter om een telefoontje te plegen. Als die slet dacht dat ze hen zomaar kon afwerken, had ze verkeerd gedacht! Hij trommelde alle leden van de club op. Spoedig zouden er zo'n 25 volwassen kerels voor haar beschikbaar zijn.

Miriam was intussen al volop bezig met de reeds aanwezige mannen. Ze hadden haar op het biljart gelegd en een van hen stond zijn grote lul in haar kleine kutje te stoten. Haar kleine fraaie lijfje werd ruw over de tafel geschoven. Terwijl hij haar diep neukte, was een ander bezig haar heerlijke tietjes te beroeren. Die van Hasna waren al niet groot geweest, maar die van Miriam waren nog een maatje kleiner. Ze kon het allemaal goed hebben en moedigde hem aan nog harder te stoten. De kerel wist niet hoe hij het had: een Lolita popje onder zich, compleet met beugeltje, die haar benen om hem heen sloeg om te proberen hem nog dieper te krijgen. Het jonge ding wond hem dusdanig op, dat hij als een wilde tekeer ging. Wat een heerlijkheid, om als volwassen vent van diep in de dertig te kunnen genieten van een strak jong tienermeisje. Met een laatste stoot maakte hij zijn ballen in haar leeg. Er werd haar echter geen seconde rust gegund, want onmiddellijk daarna boorde de volgende biker zich al in haar openstaande poesje. Kreunend gooide ze haar hoofd achterover. Toen ze voelde dat er een pik tegen haar lippen werd aan gezet, opende ze direct haar mond en nam hem gulzig in haar mondje.

Hasna stond met open mond naar het tafereel te kijken. Als ze eerlijk was tegen zichzelf, maakte dit haar toch ook wel geil. Ze keek even richting Mark, die even geen oog voor haar had en zich ook stond te vergapen aan Miriams nymfomanie. De jongen had heel wat in haar losgemaakt. Voorheen dacht ze amper aan seks. Ze masturbeerde wel eens, maar niet heel vaak. Ze wist wel dat ze heel goed in de markt lag, want ze werd vaak aangesproken door mannen die met haar uit wilden en als ze door de stad liep, voelde ze de blikken van de jongens in haar rug prikken. Tot Mark had ze de boot echter afgehouden. Nu had ze zich dan eindelijk overgegeven aan seks, al was ze nog veel minder ervaren dan Miriam. Haar vriendin nam moeiteloos de oudere biker, terwijl zij al moeite had gehad met Tim en zijn makkers. Die waren inmiddels om Hasna heen komen staan en begonnen aan haar kleding te trekken. Snel kleedden ze haar uit en duwden haar naast Miriam op het biljart. Tim duwde vlot zijn al stijve pik in haar. Zo stonden de mannen naast elkaar in een geil getint kutje te stoten. De meiden keken elkaar in de ogen terwijl ze hard gepaald werden. Hasna kreunde van pijn en ongemak; ze was immers nog zo onervaren. Miriam kreunde van genot.

Inmiddels waren de door Tim opgetrommelde mannen ook aangekomen. Net op tijd, want de vijfde biker had zojuist Miriams kutje weer eens volgespoten. Het zaad droop uit haar kut op de grond. Naast haar waren Tim, Dries, Dieter en Mark zich aan het uitleven op Hasna. De mannen besloten van standje te wisselen en lieten beide meiden over de tafel heen buigen, zodat ze hen op z'n hondjes konden nemen. Een van de mannen positioneerde zich achter Miriam en nam haar smalle heupjes stevig vast. Dit werd alweer de zesde lul die ze in zich kreeg. Met een ram schoof hij zijn gehele paal er onmiddellijk diep in. Tot ieders verbazing sloeg ze ditmaal een luide kreet. Toen zagen ze dat het Henk was, waarvan iedereen wist dat hij behept was met een uitzonderlijk grote pik. Hasna herinnerde zich hoe ze Henk gesmeekt had om te stoppen, omdat ze de grootte gewoonweg niet aankon. Ook het ervaren sletje Miriam had er grote moeite mee. Naast hem stond Tim alweer in Hasna te stoten en keek met een grijns toe hoe Miriams kutje opengereten werd door de grote paal van Henk. Dat zou haar leren, hem te passeren!

Er leek geen einde te komen aan de orgie die zich voltrok in de club. Steeds weer loosde een van de mannen zijn lading in een van de meisjes, waarna direct een ander overnam. Het zaad sijpelde langs Miriams benen naar de grond. Terwijl Miriam van achter hard genomen werd, keek ze naar Hasna die hetzelfde lot onderging. Dries stampte zijn pik in haar jonge kutje en kreunend en kermend liet zij hem zijn gang gaan. “Ik... ik heb ze nu... toch wel bij-bijna allemaal gehad, hè?” hijgde Miriam. Hasna schudde haar hoofd. “Je bent net op de helft”, kon ze al kreunend uitbrengen. “Dries, maak het af! Maak het af!” riep ze. “Ik moet even rust!” Dries kwam in haar klaar, voor de tweede keer al die middag. De vier jongens hadden Hasna nu ieder twee keer geneukt. Ze stond tegen de biljarttafel uit te puffen, terwijl naast haar biker nummer 13 zijn pik in Miriam perste. De andere bikers vonden het zo allemaal wel wat lang duren en besloten, in afwachting van hun beurt met Miriam, zich dan maar met Hasna bezig te houden. “Nee, nee, jullie zijn te groot!” riep ze nog. “Mark, nee! Ze zijn te groot!” Maar Mark liet ze hun gang gaan. Hij wist dat ze eens aan hen moest wennen. Hasna werd achterover op de tafel gedrukt met haar handen boven haar hoofd. De kerel kwam op haar liggen en beukte bij haar naar binnen. Een schreeuw ontsnapte aan haar keel.

Intussen lag Miriam ook te schreeuwen. Ze had nu vijftien pikken te verwerken gekregen. Hier had ze niet op gerekend. Ze had al veel geneukt in haar prille, jonge leven en zelfs al eens een vijftal jongens tegelijk verwend op een klassenreisje. Ze had ook al ruime ervaring met oudere mannen, omdat ze dat heerlijk vond. Maar zoveel pikken als vandaag had ze nog nooit in zich gehad! Dit had ze niet verwacht toen ze met haar vriendin mee ging naar de club. Ze was hier eigenlijk om haar vriendin te steunen, maar nu had ze zelf ook alle steun nodig. De twee meisjes waren inmiddels naast elkaar gelegd en een volwassen vent stond op ieder meisje in te beuken. Ze hielden elkaars handen stevig vast. Bij Hasna liepen de tranen over haar wangen. “Stop, stop, stop” huilde ze. De man stopte inderdaad, maar dan om in haar te spuiten. De volgende nam meteen over. Het was Henk. “Oooooh!” kreunde ze luid toen hij in haar kwam. De man die Miriam neukte spoot voor de verandering eens niet in haar. Hij trok zich nog net op tijd terug en gebood haar om haar beugeltje te laten zien. Met een diepe kreun kwam hij over haar beugeltje klaar. Terwijl hij nog over haar heen stond te spuiten, had de volgende zich alweer in haar gestoten.

Bezweet, betraand, schor geschreeuwd en uitgeput lieten de meisje de volgenden maar over zich heen komen. Miriam kon niets meer uitbrengen, laat staan dat ze nog iemand aanmoedigde. Tim stond tevreden toe te kijken. “Zo, nu heb je niet meer zo'n grote mond, hè, slet?” beet hij haar toe. Ze wist niet meer waar ze was. Alweer trok een gast zich terug om over haar heen te spuiten, nu over haar heel kleine tietjes. Misschien maar beter ook, want haar kutje liep over van het zaad. Mark keek tevreden naar het tafereel: een klein jong tienertje dat door kon gaan voor 15 jaar, lag stukgeneukt op de biljarttafel terwijl klodders zaad uit haar kutje dropen. Hasna had intussen ook zoveel mannen over zich heen gekregen, dat ze de tel was kwijtgeraakt. Tellen was het enige dat Miriam nog deed, stilletjes, in haar hoofd. “Drieëntwintig”, dacht ze. “Nog twee te gaan.”

Het werd echter al laat en Kurt, de leider van de bende, maakte iedereen erop attent dat er die avond een feest zou worden gegeven in de club, waar nog de nodige voorbereidingen voor moesten worden getroffen. Er moest dus vlug afgerond worden en tijd voor nog twee neukbeurten was er niet meer. “Eentje dan nog?” vroeg een van de bikers die Miriam nog niet had gehad. Kurt keek op de klok. “Een moet nog lukken, als je het vlug maakt!” De man trok Miriam van de tafel naar de zetel. Hij viel in de zetel en liet Miriam op hem plaatsnemen. Het versufte meisje kon echter niets meer. Hij stootte van onder in haar. De enige gast die haar nog niet had gehad was niet tevreden met deze opzet (ook al had hij zich al verlustigd aan Hasna). Aangezien er echter nog maar tijd was voor één snelle neukbeurt, liep hij op het neukende stelletje op en nam achter haar plaats. “Jij bent toch zo'n ervaren sletje?” vroeg hij. “Dan moet dit ook geen probleem zijn voor je!” Meteen perste hij zijn lul in haar kontgat, terwijl de ander nog steeds fel op en neer ging in haar kutje. Ondanks haar vermoeidheid wist ze nog wel een luide kreet uit haar longen te persen. Haar vermoeide lijfje werd helemaal afgeneukt; nu had ze ook nog een dikke pik in haar kleine, strakke kontje. Ze voelde de pijnscheuten door haar lichaam trekken. De tranen stroomden over haar wangen. Gelukkig voor haar waren de mannen snel klaar. Ze voelde de een exploderen in haar kutje terwijl de ander haar kontje deed volstromen. Uitgeput bleef ze in de zetel liggen.

Hasna was intussen bijgekomen van alle commotie. Ze zat bij Mark op schoot, haar armen rond zijn nek. “Dit had ik nodig”, fluisterde ze, “om een goed hoertje te worden.” Mark streelde haar prachtige gezichtje. Wat was hij toch dol op dit waanzinnig mooie meisje. “Ik ben er nu klaar voor”, ging ze verder, “dankzij jou. Dankjewel dat je me zo goed hebt voorbereid.” Ze deelden een innige tongzoen. Ook Miriam kwam enigszins tot haar positieven. Ondanks haar initiële tranen, was ze toch wel blij dat ze dit had meegemaakt. Dit was een unieke ervaring geweest, die ze nooit van haar leven meer zou vergeten.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Getinte Sletjes - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 10321x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
7.4
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 12034x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.5
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 38423x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 16810x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 4592x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 17126x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 18526x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 27188x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 20386x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 10845x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 6388x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 18185x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
:: Verboden Te WerkenDoor: MBrinx
Gelezen: 15766x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Albert Heijn, Teamleider, Kassa, Caissiere, Werken, Supermarkt, Baas, Leidinggevende, Floor
10-07
8.6
:: Buurmeisje - 3Door: Jessica
Gelezen: 14313x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Tieners, Buurmeisje, Beffen, Vingeren
09-07
8.5
:: Buurmeisje - 2Door: Jessica
Gelezen: 24455x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Tieners, Beffen, Lesbisch
09-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 592