Opwindend.Net
Datum: 12-09-2017
Stemmen: 83x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 22781x
Lengte: Gemiddeld
Betrapt
Door Zorro - Mijn Profiel Pagina

Ik ben beveiligingsbeambte bij een groot warenhuis. Op zich is het een saaie baan. De hele dag naar monitors kijken of er iemand wat in zijn of haar tas duwt en mee naar buiten neemt zonder te betalen.
De procedure is, als er iemand betrapt word, in zijn kraag vatten en de politie bellen. Stom natuurlijk dat er mensen zijn die het ondanks de poortjes het toch proberen, maar voor sommigen is het een sport. Inpakken en weg wezen en proberen er mee weg te komen. Vaak traceren we wel eens iemand die al wat in de winkel probeert te verbergen onder hun kleren bijvoorbeeld.
Dus ook op een zaterdagmiddag op één van de drukste momenten van de dag.

Ik kreeg een melding van één van de medewerkers uit de winkel dat er iemand was die zich verdacht had gedragen. Ze hadden sterk het vermoeden dat de jongedame in kwestie een truitje onder haar eigen trui had aangetrokken. Het poortje was afgegaan en er was iemand uit de winkel die haar weer naar binnen had gehaald.
Ze brachten haar naar mijn kantoor en lieten haar met mij alleen.
Het was een tiener van ik schat nog maar een jaar of zestien. het kind keek me arrogant aan toen ze werd afgeleverd.

“Zo jongedame wat is er aan de hand,“ vroeg ik. Zelf was ik ook al een beetje sjagerijnig. Dat had alles te maken met het feit dat mijn vriendin er vandoor was gegaan met een ander. Op dit moment had ik een hekel aan alles met tieten, zullen we maar zeggen. Ze keek me eigenwijs aan. “Ik heb niks gedaan,“ zei ze brutaal. Het kind zag er ook duur uit. Typisch weer zo’n geval van beginnende kleptomanie. Ze konden zich alles veroorloven, maar moesten toch eens proberen om wat te jatten.
“Mmmm niks gedaan hé? Waarom gaat dat poortje dan af? Heb je misschien iets aan wat al betaald is waar nog een labeltje aan zit?“ Ze haalde ongeintreseerd haar schouders op. “Weet ik niet.“
“Ok, nou ik weet het ook niet. Maar er zijn wel lui die daar achter kunnen komen. we zullen even bellen of ze komen.“ Ik nam de telefoon in mijn hand. Voor dit soort meiden bel ik graag de politie, vooral als ze een beetje uit de hoogte gaan doen. Toen ze zag dat ik de telefoon pakte riep ze in paniek, “Wat gaat u doen?“
“Wat denk je? We gaan de politie bellen. En die brengt je thuis bij je ouders waar je ook nog eens alles in geuren en kleuren uit mag leggen.“ Ik keek haar aan. Nu was ze toch wat minder arrogant toen ze hoorde, dat ik de lange arm van de wet erbij wilde halen. “O nee niet doen Meneer. Ik zal alles doen maar geen politie alstublieft.“ Ik legde de telefoon weer terug en keek de tiener aan die nu een bijna hulpeloze blik op haar gezicht had. Jammer voor haar dat ik wel zin had in een leuk spelletje.

“Kleed je dan maar eens helemaal uit, dan gaan we eens kijken wat jij allemaal aan hebt.“ Ik stond op en draaide de deur van mijn kantoor op slot. Ze keek me met grote ogen aan. “Echt weet U dat zeker?“ “Ja, en een beetje opschieten want ik heb geen hele middag de tijd.“
Het meisje zag er best wel mooi uit. Ze had zo te zien al een paar mooie ronde borstjes en een lekker stevig kontje. Ze legde haar broek en bovenkleding op de tafel en stond nu in haar ondergoed. Ik bekeek haar even.
“De rest ook,“ zei ik onverbiddelijk met een zware stem. “Of moet ik je soms even helpen?“
Ze keek me een beetje schuw aan. Dat ik nu een dikke bobbel in mijn broek had, had ze natuurlijk allang gezien.
Langzaam maakte ze haar bh’tje los en nog langzamer trok ze haar slipje uit.
Ik rommelde wat met haar kleren. Het truitje had ik natuurlijk al gezien met het prijskaartje er nog aan.
Ze keek me zenuwachtig aan en hield haar tietjes vast. “Laat je borsten maar los hóór,“ zei ik. “Of heb je daar wat onder?“ Ze liet haar handen zakken en er kwamen een paar heerlijke kleine borstjes te voorschijn. Ik liep wat keurend om haar heen. “Nu komt het vervelendste van alles meid. Leun maar eens voorover en steun maar met je handen op de tafel. Er zijn wel eens van die slimmerikken als jij die wat in zich stoppen, dat moet ik ook controleren.“ Gehoorzaam deed ze wat ik tegen haar zei. Ik ging wel erg ver dat wel, maar ze was vandaag op de verkeerde plek. Ik spreidde haar billen en wreef met mijn vinger over haar anus. Het meisje hield haar adem in.
Toen betaste ik haar kleine zachte kutje. Voorzichtig omdat ze nog jong was.

“Mmmm sorry hoor meisje maar ik moet toch echt even controleren of je er misschien wat hebt in gestopt. Ga maar eens op de tafel liggen zodat ik kan kijken of er wat in zit.“
“Bent U gek of zo?“ vroeg ze. Dat ik haar kontje had betast vond ze blijkbaar niet zo erg dan wanneer ik naar haar kutje ging kijken. “Je weet wat er kan gebeuren hé?“ zei ik streng. “Goed, ok dan maar, Maar ik vind het wel heel erg gek wat U met me doet.“ Ik glimlachte toen ze op de tafel ging zitten en haar benen spreidde. Wat had het meisje een ongelooflijk mooi kutje. Daar zou ze niets instoppen wat er niet in hoorde, bedacht ik.
Ik schoof er een stoel bij en ging voor haar zitten en bekeek haar gleufje van dichtbij. Het was nog een echt klein spleetje. Haar schaamlipjes zaten dicht tegen elkaar aan, net of ze nog nooit van elkaar waren geweest.

Ik drukte er met mijn vingers tegen aan. “Ik moet ze even openen, voor controle meisje,“ Ik hijgde bijna van opwinding. Met twee vingers trok ik voorzichtig haar lipjes uit elkaar. Ik zag haar kutgaatje dat nog bijna dicht zat. Haar klitje was een klein knopje dat bijna nog niet zictbaar was. “Nu ga ik er even met mijn vinger in om te kijken of je er wat in verstopt hebt hóór! We mogen niets aan het toeval overlaten!“ Het kon bijna niet, maar ik was zo geil geworden dat ik een kleine vaginale inspectie niet schuwde. Ik maakte haar even nat met een beetje spuug en duwde voorzichtig mijn vinger in haar kleine kutje. Het meisje gaf een klein gilletje toen ik mijn vinger in haar gleufje stak. Ik liet hem er even in zitten en bewoog hem zachtjes heen en weer. Ik merkte op dat ze, ondanks haar protest, een klein beetje vochtig werd. De jongedame kreunde nu zachtjes en ging achterover liggen. Zo te zien beviel de inspectie van haar kutje haar steeds meer. “Gaat het een beetje,“ vroeg ik, nu ik haar een beetje vingerde.
Ze gaf geen antwoord, maar ze begon zachtjes te hijgen. “Ik weet ook wel dat jij nooit wat in je kutje zou stoppen maar je bent zo mooi dat ik dit echt niet kan laten,“ gromde ik zacht. Ik trok mijn vinger uit haar kutje en duwde mijn mond tegen haar spleetje en begon haar te likken. “Ooooh jaaah,“ kreunde de tiener die steeds geiler werd.
Ik duwde terwijl ik haar likte mijn handen onder haar billen en trok haar wat naar voren. Ik masseerde haar kleine stevige billen. En kuste haar kutje. Toen ik haar klitje likte begon ze steeds harder te kreunen.
Het meisje riep dat ze klaar ging komen en bewoog haar onderlichaam op en neer. Trillend kreeg ze haar orgasme tegen mijn mond.

Ik liet haar even uit hijgen. Toen ze tot rust was gekomen keek ze me aan. Ik had ondertussen mijn gulp open getrokken en mijn keiharde pik tevoorschijn gehaald. Met grote ogen keek ze naar mijn lul.
Ik wreef hem even tegen haar spleetje aan. “Oooo nee Meneer. Nu gaat U dat ding toch niet in me stoppen hé?“ zei ze ongerust. Ik glimlacht. “Wat denk je zelf? Je staat nog steeds arrest hóór!“ “Ja maar ik heb het nog nooit gedaan. En hij is zo groot en dik!!“ Ik wreef mijn eikel tussen haar zachte schaamlipjes door. Het voelde heerlijk geil tegen de top van mijn pik.“ Ondanks dat ik zo geil was voelde ik toch wel wat medelijden met haar, en ik had toch ook geen zin om haar pijn te doen. “Nou omdat je zo’n knap meisje bent verzinnen we wat anders maar dan moet jij me wel helpen. Goed?“ Ze knikte opgelucht.
Ik trok mijn broek uit en ging weer op de stoel zitten. “Kom maar eens op mijn schoot zitten met je rug naar me toe schatje.“ Ze kwam met haar kleine billen tegen mijn buik zitten en mijn pik zat nu tegen haar kutje aan. Ik hield haar borstjes vast. "Buig maar een klein beetje voorover en neem mijn lul in je handen.“ Ze pakte mijn stijve pik vast, wachtend op de volgende instructies. “Nu mag je, je handen op en neer bewegen meisje.“ Ze begon rustig terwijl in haar borstjes masseerde haar handen op en neer te bewegen. Wat was dat een geil gevoel. Dat heerlijke warme tiener lichaam tegen me aan en die kleine zachte tietjes in mijn handen.
Haar stevige grip bezorgde me al snel een heerlijk orgasme. Mijn sperma spoot over haar benen heen.
Ik hield haar nog even vast en kuste haar rug.
“Mag ik nu gaan Meneer,“ vroeg ze. “Of wilt U me nog een keertje likken? Dat vond ik zo’n lekker gevoel!“
“Echt wil je dat?“ Ze ging weer op de tafel liggen, Nu met haar benen omhoog. Ze keek me vol verwachting aan.
Zoiets kon ik natuurlijk niet weigeren. Ik gaf haar een kus op haar kleine gleufje, en zei; “Ik doe het alleen als je belooft dat je volgende week weer komt om wat te jatten, doe je dat?“
Ze lachte geil. “Ja Meneer dat beloof ik. Kom lik me alsjeblieft!!“ Ik bezorgde de tiener nog zo’n heerlijk orgasme en kon niet wachten tot de volgende week!!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: BuurmeisjeDoor: Jessica
Gelezen: 88x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren, Meisjes, Tieners, Lesbisch
24-06
9.9
:: Opendeurdag Biologie PraktijkDoor: Hottie
Gelezen: 7560x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
24-06
8.4
:: EmmaDoor: Jonl
Gelezen: 8851x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
23-06
8.9
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 21584x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.1
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 21920x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 11134x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.1
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 12012x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 7390x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 13361x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 6173x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.3
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 23106x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 10206x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 14902x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 8624x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12953x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net