Opwindend.Net
Datum: 13-09-2017
Stemmen: 30x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 5800x
Lengte: Gemiddeld
Ida - 5
Door Frank Es - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Ida - 4

Grote broer

De volgende dag wordt Ida zoals afgesproken met de auto naar school gebracht.

Elske staat haar al op het schoolplein op te wachten en bergroet haar met een zoen op de mond. Zodra de lessen beginnen lopen ze samen naar het lokaal waar hun eerste les zal zijn.

Zowel Ida als Elske zijn zenuwachtig omdat ze in de middagpauze naar een vreemde huisarts moeten voor de morning after pil. Tijdens de koffiepauze stelt Ida voor om ook meteen de pil te vragen. Elske twijfelt of ze wel aan die hormoonpillen wil, maar denkend aan het weekend gaat ze toch overstag. In de les aansluitend op de koffiepauze moet Ida naar de wc. Zoals afgesproken met de rector wordt ze door Elske begeleid. Eenmaal in de wc trekt Ida haar het wc-hokje in en doet de deur achter hun op slot. Zonder aarzelen beginnen ze te zoenen en als snel hangen hun broeken op hun knieën en vingeren ze elkaar tot een hoogtepunt. Dan moet Ida toch ook nog echt plassen en terwijl ze dat doet steekt Elske weer haar hand tussen haar benen. Ida kan haar plas niet ophouden en plast over haar hand heen. Zodra Ida is uitgeplast likt Elske haar vingers af. Na hun handen gewassen te hebben gaan ze weer naar de les. Het volgende uur moeten ze alle zeilen bijzetten om de les te volgen en als die dan eindelijk klaar is gaan de meisjes zo snel als ze kunnen naar de praktijk van de huisarts. Elske legt de situatie uit zonder te vertellen hoe het werkelijk is gegaan en de arts geeft zonder aarzeling de recepten af, die ze meteen ophalen bij de aangrenzende apotheek.

Tijdens het teruglopen eten de meisjes hun boterhammen op en zijn maar net op tijd terug op school. De middag duurt lang. Ze hebben ’s middags vijf lesuren en zijn pas om halfvijf uit.

Als ze buiten komen is Ida’s moeder er nog niet en Elske wacht bij Ida tot ze wordt opgehaald. Na een innig afscheid gaan ze ieder huns weegs.

In de auto krijgt Ida meteen vragen over het innige afscheid. “Je bent toch geen lesbo, of wel soms?” “Nee mams, we zijn gewoon goede vriendinnen en dan is dat tegenwoordig helemaal niet raar meer hoor. Doe eens niet zo ouderwets.” Moeder humt een beetje, ze vindt het niet prettig en is niet gerustgesteld. De rest van de rit verloopt zwijgzaam, pas bij het kopje thee wordt er weer gesproken over hoe het op school was enzovoorts. Na de thee gaat Ida naar boven om huiswerk te doen totdat het eten klaar is. Haar broer is inmiddels ook uit school en stapt zomaar haar kamer in. “Dat het je gisteren gelukt is om me te neuken wil niet zeggen dat je nu ineens zomaar mijn kamer in mag komen. En oh ja, dat was eenmalig. Reken er maar niet op dat je vaker mag, zoek zelf maar een vriendinnetje!”

Broerlief verlaat de kamer even snel als hij binnenkwam.

Niet veel later worden ze geroepen voor het avondeten en gaat ze naar beneden.

Het avondeten verloop zoals altijd en na het eten gaat Ida weer naar haar kamer. Daar chat ze wat met Elske en nog wat andere vriendinnen, dan krijgt ze ineens een skypeberichtje van iemand die ze niet kent. Zodra ze antwoordt krijgt ze een foto opgestuurd van haar en Elske op het strandje met de drie jongens met de opmerking erbij ‘ik weet dat je een hoertje bent en ik wil ook wel eens van je gebruik maken. Ida zoekt meteen zijn profiel op maar daar kan ze verder niets vinden over die gast. Ze deelt het berichtje en de foto met Elske die hier erg van schrikt. Het volgend moment krijgt ze een camverzoek. Ida twijfelt of ze dat wel moet accepteren en na enige aarzeling en haar cam afgedekt te hebben accepteert ze het om te ontdekken wie die gast is. Zoals viel te verwachten ziet ze geen gezicht maar alleen het lijf van hem met een stijve pik. Zo te zien is dit geen jongen maar een volwassen man, ze schat hem zeker in de veertig. Nu is ze zeker niet meer bereid zich op cam te vertonen, maar de man vertelt haar dat wanneer ze dat niet doet de foto’s op school verspreid zullen worden.

Ida twijfelt over wat ze zal doen en overlegt met Elske. Dan ineens ziet ze ook beelden van Elske op de cam. “Elske wat doe je nu, zet je cam uit!” Elske reageert verbaasd “Die staat helemaal niet aan hoor.” “Nou ik zie je anders wel zitten in je nachthemd.”

“Hee Ida, komt er nog iets van, ik wil je zien!” zegt de man streng. Ida herkent de stem, maar weet zo snel niet waarvan. Dit maakt haar nog meer aan het twijfelen en ten slotte besluit ze de cam zo te zetten dat haar gezicht niet zichtbaar is. Ze heeft zich nog niet omgekleed en zit gewoon nog in een T-shirt en een jeans voor het scherm. Dat is de man niet leuk genoeg dus hij zegt haar haar shirt omhoog te doen. Ook al wil ze dit absoluut niet, ze wil zeker niet dat de foto’s op school verspreid worden en doet aarzelend haar shirtje een stukje omhoog tot net onder haar borsten. “Hoger! Ik wil ze wel zien natuurlijk.” Ida twijfelt, eigenlijk is ze al veel verder gegaan dan dat ze wil en ooit gedaan heeft maar ze weet dat ze in de tang zit.

Even later doet ze het shirtje iets verder omhoog tot haar tepeltjes net zichtbaar zijn. De man in het beeld zit zich druk af te sjorren op wat hij ziet. Dan weet Ida ineens wie de man is, het is de leraar biologie! Ze maakt snel een paar screenprints waarop zijn trouwring duidelijk herkenbaar is. Dan zegt ze voor hem duidelijk hoorbaar “Ik weet wie je bent en als je je baan en je vrouw wilt houden dan hou je je mond en wis je alle foto’s die je daar gemaakt hebt.”

Het camvenster sluit direct en de persoon is ook ineens weer verdwenen uit de contactenlijst. Ida slaat de foto’s op onder de achternaam van de docent en hetzelfde doet ze met de gesprekshistorie. Ze weet dat deze docent een gerespecteerd lid is van de kerk in het dorp en dat hij er alles voor zal doen om dit niet openbaar te laten worden.

Ida weet dat ze sterk staat en is vast van plan om er, als dat in de toekomst nodig is, er gebruik van te maken.

Ze vertelt meteen aan Elske wie het is en dat ze bewijzen heeft maar Elske blijkt al offline te zijn.

Hoewel Ida helemaal niet zat te wachten op deze camsessie voelt ze aan haar lijf dat ze er wel opgewonden van geraakt is. Ze zet de cam weer zo dat deze niets meer kan zien in haar kamer en doet haar broek open om zich even klaar te vingeren. Ze heeft niet veel nodig als ze het zelf doet en even later knoopt ze haar broek weer dicht. Dan wordt ze door haar moeder naar beneden geroepen. Met tegenzin gaat Ida naar beneden waar ze een preek krijgt over haar onzedelijk gedrag met Elske. Ze zouden eens moeten weten! Ida hoort het lijdzaam aan waarna ze naar boven gaat om nog even te douchen voor het slapengaan.

Vandaag vergeet ze de deur niet op slot te doen en geniet ze in alle rust van de douche.

Als ze klaar is poetst ze haar tanden en loopt met de handdoek om haar lijf geslagen naar haar kamer om naar bed te gaan. Ze doet de deur open en gaat nietsvermoedend naar binnen. Pas als ze de deur achter zich dicht heeft gedaan ziet ze haar broer Rick. Hij stond naakt achter de deur al op haar te wachten en voor ze het weet trekt hij da handdoek van haar lijf en staat ze naakt tegenover hem. “Fuck, Rick wat doe je hier! Sodemieter op!”

Broerlief laat zich echter niet uit het veld slaan en pakt haar beet. Met zijn hand op haar mond gooit hij haar op bed. “Jij vond het gisteren toch ook lekker. Dus vanavond mag je weer.” Meteen pakt hij haar bij haar kut en duwt er ruw twee vingers in. Zijn pik houdt hij voor haar mond en dan haalt hij zijn hand daar weg. “Je weet wat je te doen staat en ik weet dat je dat ook heel graag doet sletje.” Ida kan bijna niets anders dan de half stijve pik in haar mond nemen. Die groeit met de seconde maar ook Ida’s kutje wordt met de seconde natter.

Ida had haar broer nooit als seksueel wezen gezien maar al in de vakantie bleek hij dat wel zeker te zijn en daarbij ziet hij er eigenlijk best goed uit. Maar ja hij is wel haar broer! Dit mag niet! Toch kan Ida er niets aan doen dat ze alweer geil wordt doordat haar broer met haar bezig is. Pijpte ze eerst nog omdat ze zich gedwongen voelde, nu begint ze het met plezier te doen en neemt hem zo diep mogelijk in haar mond terwijl haar handen zijn ballen beethouden. Rick weet haar gevoeligste plekje goed te raken en heeft haar in no time tegen een hoogtepunt aanzitten. De toch best wel lange pik van haar broer zit tegen haar huig aan en Ida drukt haar hoofd hard tegen hem aan. Haar kwijl loopt uit haar mondhoeken en ze kreunend tot een daverend orgasme komt op de vingers van haar grote broer. Het volgend moment stoot hij hard door, Ida wordt de adem ontnomen als ze zijn pik moet slikken en hij zijn zaad direct in haar slokdarm loost. Straal na straal spuit hij in haar keeltje en als hij zich dan eindelijk terugtrekt is Ida geheel buiten adem en snakt naar lucht.

De pik van haar broer is nog steeds hard en hij duwt hem zonder pardon geheel in haar kutje waar hij als en wilde in begint te stoten. Ida komt nogmaals tot een hevig orgasme voordat haar broer zijn zaad diep in haar kutje spuit. Dan laat hij zich van haar afrollen en kust haar op de mond. “Dank je wel zusje, je bent heerlijk.” In zijn armen valt Ida in slaap na deze heftige vrijpartij.

Midden in de nacht wordt ze wakker en voelt dat haar broer nog steeds bij haar ligt. Ze moet hem wel wakker maken want anders komt hun moeder er de volgende ochtend achter en dan is het huis gegarandeerd te klein. Rick laat zich echter niet zo makkelijk wakker maken.

Na veel gesjor en geduw lukt het haar dan eindelijk om hem wakker te krijgen. Hij gaat echter niet meteen weg maar neemt zijn kans waar om Ida meteen weer te vingeren. Het is slome seks maar Ida geeft zich er volledig aan over. Na een tijdje kruipt hij weer bovenop haar en duwt zijn pik andermaal in haar natte kutje om zich klaar te neuken. Deze keer komt Ida niet klaar en als hij de kamer uitgaat blijft ze onbevredigd achter. Haar vingers zijn deze keer niet genoeg om zichzelf tot een hoogtepunt te brengen. Ze doet haar bedlampje aan om iets te zoeken wat haar kutje kan opvullen. Haar ogen speuren de kamer af naar iets wat lekker groot en glad is, dan valt haar oog op de bus deo die ze heeft staan. Ze komt uit bed en pakt de bus om daarna weer op bed te gaan liggen. Zonder enige moeite verdwijnt de deo bus geheel in haar kutje en maakt ze zich klaar. Hevig kronkelend komt ze tot een hoogtepunt met haar gezicht in haar kussen om niet te veel geluid te maken. Daarna valt ze weer in een diepe slaap met de deo bus nog in haar kutje.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ida - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: BuurmeisjeDoor: Jessica
Gelezen: 16x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren, Meisjes, Tieners, Lesbisch
24-06
n.v.t.
:: Opendeurdag Biologie PraktijkDoor: Hottie
Gelezen: 7451x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
24-06
8.4
:: EmmaDoor: Jonl
Gelezen: 8783x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
23-06
8.9
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 21545x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.1
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 21888x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 11116x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.1
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 12006x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 7379x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 13348x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 6168x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.3
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 23098x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 10197x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 14895x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 8620x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12951x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net