Opwindend.Net
Datum: 11-10-2017
Stemmen: 195x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 28393x
Lengte: Zeer Lang
Gescheiden En Gefrustreerd - 1
Door Dam - Mijn Profiel Pagina

De wekker geeft 02:34 uur aan ik lig nog steeds wakker in mijn bed. De slaap kan ik weer eens niet vatten tot mijn grote ergernis. De hele avond voel ik mijn onderbuik al kriebelen. Als ik eerlijk ben, niet alleen mijn onderbuik. Ook mijn vrouwelijke intieme zone kriebelt al de hele avond, maar daar wil ik simpelweg niet aan denken of aan toegeven. Dat heb ik nog nooit gedaan en kan dat ook niet maken. Ondertussen weet ik wat de oorzaak is van mijn kriebel. Het kan geen toeval meer zijn dat mijn lichaam een verlangen laat merken, elke keer als Michael er een poosje is.

Michael is de beste vriend van mijn zoon Bram. Ze zijn al jaren onafscheidelijk en nu de jongens ver in hun pubertijd zitten worden het fysiek al echte mannen. Mijn zoon is vorige week 16 geworden. Michael is een half jaar ouder. Ik wil er absoluut niet aan toegeven, maar mijn lichaam hunkert naar fysiek contact en als die twee gasten gezellig naast mij op de bank zitten, of ik hoor ze ravotten op Bram's kamer of aan de eettafel, dan gaat mijn lichaam te keer de laatste maanden.

Op mijn 33e ben ik gescheiden van Bram's vader toen ik erachter kwam dat hij er een lading vriendinnen op na hield tijdens ons huwelijk. Bram was toen 7. We zijn verhuisd naar de grote stad en terecht gekomen in een gezellige volkswijk waar de huizen betaalbaar zijn. Niet dat geld een issue was, mijn beide ouders zijn gelukkig goed voorzien, maar ik wil zaken zelf opbouwen en niet afhankelijk zijn van ze. Al snel leerde ik de moeder van Michael goed kennen. De jongens voetbalden samen, maar hun vriendschap was geen vanzelfsprekende. In het begin hadden ze veel ruzie en vochten ze ook vaak. Op advies van Michael's moeder hebben we ze toen een keer hun gang laten gaan. Bont en blauw kwamen ze allebei thuis. Vreemd genoeg was dat het moment dat hun vijandigheid naar elkaar omsloeg naar een vriendschap die evolueerde naar beste vrienden van elkaar. Bijna dagelijks zitten ze bij elkaar. Meestal bij ons thuis, soms bij Michael thuis. Bij ons is het een stuk rustiger. Wij zijn maar met twee waar Michael naast zijn twee ouders ook nog een oudere broer en twee jongere zussen heeft.

Ik ben nu 42 en heb sinds de scheiding precies één date gehad een jaar of vijf geleden. Bij dat etentje is het gebleven. Ik zag niets in die man. Na mijn scheiding, en dan vooral na het enorme bedrog van mijn ex, ben ik altijd afstandelijk geweest ten opzicht van mannen. Ik had en heb ze niet nodig. Mijn vibrator helpt mijn af en toe bij de hunkerende momenten in bed. Het is pas sinds een paar maanden dat mijn lichaam erg regelmatig laat merken dat er meer nodig is dan een rubberen hulpmiddel. Zoals ik al zei weet ik wat de aanleiding is van die hunkering, maar ik ontken en onderdruk dat! Ik reik naar mijn nachtkastje en pak mijn immer bekende zwarte vibrator. Ik draai hem aan en voel het machtige ding trillen in mijn hand. Ik haal een vinger door mijn harige schaamlippen en voel dat ik al nat genoeg ben. Snel breng ik de vibrator naar mijn druipgrotje en stop deze er rustig in. Ik voel de heerlijk druk van de dikke staaf in mijn kutje. De trillingen die het ding maakt zorgen direct voor een heerlijke tinteling in mijn hele schaamstreek.

Met één hand beweeg ik de trillende kunstlul in en uit mijn natte kutje. Met mijn andere hand wrijf ik snel over mijn hard geworden clitoris. Ik merk dat ik het nodig heb, want binnen de minuut dient een orgasme zich al aan. Ik wrijf nog sneller over mijn clitje terwijl de kunstpik, trillend in en uit mijn behaarde kutje gaat. Mijn tepels hebben nog geen kans gehad om stijf te worden als ik al klaarkom. Mijn lichaam verkrampt een beetje en ik voel een heftige tinteling door mijn lichaam gaan. Het was lekker, maar niet genoeg. Toch moet ik het er maar mee doen.

Mijn gedachten gaan, ongewild, nog even naar de jongens die vanavond binnenkwamen na hun voetbaltraining. Ze lachten en duwden elkaar kort in de kamer. Ik moest ze tot ze rust manen want hun hormonen gaan op deze leeftijd te keer. Hun lichamen ontwikkelen snel en ook hun drang naar de onderlinge dominante alphapositie komt regelmatig naar boven in de vorm van stoeipartijen, duw- en trekwerk en grapjes ten koste van elkaar. Ik zie in gedachten het lichaam van Michael. Zijn sportieve bouw is duidelijk zichtbaar in zijn t-shirt en korte broek. Zijn benen zijn de laatste paar jaar getransformeerd van luciferhoutjes naar mooie mannelijke, gespierde, behaarde voetbalbenen. Ik wrijf over mijn borsten en kneed mijn flinke, zachte d-cup in mijn handen. Mijn kutje begint weer te gloeien en voor de tweede keer in een paar minuten breng ik mijn vibrator bij me naar binnen. Ik haal de kunstpik snel door mijn grotje heen en voel de staaf wrijven langs de wanden van mijn schede. Ik knijp in mijn tepel en besef dat ik een hand mis om mijn clitje te beroeren. Daarop laat ik mijn borst los en wrijf hard en snel over mijn clitoris. Het tweede orgasme dient zich ook weer snel aan en ik duw de vibo nog dieper in mijn kutje, bijna tegen mijn baarmoeder aan. Als ik zachtjes in mijn harde clit knijp, schokt mijn lichaam op het grote bed. Ik kom weer klaar en geniet van het gevoel dat door mijn lichaam gaat. Ik val in slaap met de gedachte aan die twee stoeiende knullen met hun jonge, sportieve lichamen.

De dagen daarna kom ik door zoals altijd. Overdag ben ik bedrijfsleider bij een modezaak in luxe dameskleding. 's Avonds kook ik of Bram en eten we met z'n tweeën of drieën als Michael mee-eet. De avonden vul ik verschillend in. Soms een wijntje met vriendinnen, soms lekker op de bank, alleen of met Bram. Af en toe ga ik lekker hardlopen en van tijd tot tijd naar de film met Bram of een vriendin of alleen. Ik lees veel, vooral echte damesromannetjes. Vind ik heerlijk om bij weg te zwijmelen.

Het is vrijdagmiddag als ik op m'n werk ben. Het is de hele dag al rustig geweest en in de middag is de zaak zelfs leeg. Alleen ik en de drie meiden van de verkoop zijn er ze. Ze kletsen er rustig op los wat op dit soort momenten ook geen enkel probleem is. Jacqueline, net 25, praat over haar aanstaande date vanavond met een knul. Ze beschrijft hem aan de anderen en ik luister van een afstandje mee. Ik visualiseer de knul en voel mijn onderbuik weer kriebelen. Als het uitstraalt naar mijn vagina, probeer ik mijn gedachten te verzetten. Erg goed lukt dat niet en ik zonder mij even af op het kantoortje. Via de camera's houd ik een oogje in het zeil en begin met de administratie. Het is koopavond tot negen uur en ik moet daarna afsluiten. Tussen zes en zeven eten we om de beurt, afhankelijk van de drukte. Deze avond blijft het rustig, vreemd genoeg. Soms heb je zo'n dag. Ik ben net klaar met eten als ik een sms krijg van Bram.

'Hoi mam!'
'Is het goed als ik met Michael op de voetbal blijf? Het is gezellig en de kantine blijft tot laat open.'

Ik stuur terug dat het goed is en wens hem veel plezier. Ik sluit af met 'Dikke kus!' waarop mijn lieverd hetzelfde terug stuurt. Onze band is altijd al goed geweest. Na de scheiding zijn we helemaal vier handen op één buik. Alleen Michael zou daar tussen kunnen komen, want Bram laat zich af en toe wel beïnvloeden door hem. Op zich is dat ook niet erg. Hij moet zijn eigen leven ook leiden en niet alleen rekening houden met zijn moeder. Het is per slot van rekening mijn eigen keuze om alleen te blijven.

De avond verloopt ontzettend traag en de meiden kletsen en roddelen lekker over hun vriendjes en dates. Ik sluit uit verveling toch maar aan, ook al ben ik een eeuwigheid ouder dan zij zijn. Veel heb ik niet te vertellen en luister graag naar ze. Als het wat te gortig en gedetailleerd wordt over hun avontuurtjes haak ik weer af. De kriebel is weer terug en ik doe mijn best om het te onderdrukken. Om half acht stuur ik twee meiden naar huis en blijf ik achter met Diana. We krijgen dan nog twee klanten binnen en verkopen zo waar nog wat. Om negen uur gaan we dicht en sluit ik de zaak. Pas rond tien uur ben ik helemaal klaar met de opmaak van de kassa's en de administratie en loop ik met Diana naar buiten. Ik hoef dit weekend gelukkig niet te werken en heb lekker twee dagen vrij! Ik rijd in mijn Mini Cooper naar huis en ben van plan om een rustig avondje te houden. Tijdens de autorit borrelt mijn buikje een beetje. Niet van de honger. Althans niet van de honger naar voedsel, maar naar de honger van bevrediging. De verhalen van de meiden gaan door mijn hoofd en ik voel mijn lichaam licht tintelen. Ik baal van mezelf en wil dat het stopt.

Als ik thuis ben loop ik naar de slaapkamer en kleed ik me uit. Bram is er toch nog niet. Ik stap naakt de badkamer in en bekijk me even goed in de spiegel. Ondanks mijn 42 jaren vind ik mezelf er nog goed uitzien. Mijn borsten hangen nog niet echt ondanks hun formaat. Een buikje heb ook nog niet. Wat wel een stoorpunt is, zijn mijn brede heupen en daardoor brede dijen. Altijd al gehad. Door het hardlopen zijn mijn dijen ook nog wel een beetje gespierd, maar rond mijn heupen zit echt wel vet. Dat vind ik verschrikkelijk, maar weet ook dat ik er niet veel aan kan veranderen. Een flinke bos donkerblond schaamhaar gedijt op mijn venusheuvel. Ik heb het nog nooit geschoren en in de loop der jaren is het uitgebreid tot over mijn buitenste schaamlippen, richting mijn kontgaatje. Ik houd van die kriebel als ik mijn vingers er doorheen haal. Mijn ex kon er ook lekker mee kriebelen als hij zijn vingers door mijn schaamhaar haalde. Bij de gedachte daaraan voel ik mijn kutje nat worden. Ik denk gelijk aan de verhalen van de meiden van net en van daaruit aan Michael en Bram die van de week in hun t-shirt en korte broek een beetje aan het stoeien waren in de woonkamer.

Ik wil dit niet, maar word toch geil. Mijn vagina maakt vocht aan en snel laat ik het bad vollopen. Ondanks dat het bij lange na nog niet vol is, ga ik lekker in het bad zitten en wacht tot het hete water mijn lichaam langzaam vervuld met warmte. Ik kan het niet laten om mijn vinger door m'n schaamlippen te halen. Het slijmerige vocht is onmiskenbaar en als ik mijn vinger omhoog haal zie ik een sliert slijm tussen mijn vinger en kutje hangen. Nog voordat het water mijn kutje onder heeft laten lopen stop ik twee vingers in mijn natte grotje. Ik duw ze ver naar binnen tot ik de verharding voel. Dat is mijn speciale plekje, waar ik met mijn vibo niet goed bij kan. Met mijn vingers kan ik er druk op zetten en voel daardoor een heerlijk gevoel door mijn hele lichaam gaan. Met mijn andere hand wrijf ik, zoals altijd als ik me vinger, snel over mijn harde clitoris. Mijn gedachten blijven gaan aan beeld van gespierde, sportieve jongemannen die naakt zijn, met hun gespierde torso's en gespierde benen. Het gezicht van Michael schiet ook door mijn gedachten en hoewel ik dat eigenlijk niet wil laat ik het zoals het komt. Ik denk aan zijn brede armen en zijn mooie gezicht. Mijn handen blijven te keer gaan in mijn schaamstreek en het orgasme is dan ook onvermijdelijk. Ik kom heerlijk klaar bij de gedachte aan de jonge knullen met hun mooie lichamen.

De gedachte aan Bram weet ik gelukkig snel te verdringen, maar Michael is stiekem toch wel een bron van mijn fantasie. Soms kan ik dat niet onderdrukken en geef ik er aan toe. Ik blijf lekker in het warme bad liggen wat zich ondertussen helemaal gevuld heeft. Het sop komt tot aan de rand van het bad en zo lig ik heerlijk te genieten van de stilte en het warme water. Ergens in deze oase van rust en sereniteit val ik in slaap.

Ik heb geen idee hoe lang ik getukt heb in het heerlijke bad als ik wakker schrik van geluid in het huis. Bram is thuis gekomen en zo te horen is Michael bij hem. Ze lachen en kletsen als ik Bram hoor zeggen dat hij gaat piesen. Michael volgt daarop dat hij wel even boven gaat. Mijn ademhaling stopt even, want het toilet boven is in deze badkamer. Ik blijf muisstil en zie de deur opengaan. Michael stapt binnen en net over de rand van het bad kijk ik naar hem. Het sop is inmiddels verdwenen dus als hij nu naar mij kijkt ziet hij mijn naakte lichaam in het bad. Gelukkig draait hij zich direct naar het toilet en staat nu met zijn rug naar mij toe. Ik zie hoe hij zijn handen richting zijn schaamstreek brengt en waarschijnlijk zijn pik uit z'n broek haalt. Dan hoor ik de aanzet van zijn straal urine in de pot komen. Voorzichtig kom ik wat verder boven de rand uit en zie door zijn benen heen de gele straal urine van Michael. Het duurt aardig lang vind ik en in bewonder zijn brede rug. Hij heeft alleen een t-shirt aan en ik zie de contouren van zijn sportieve, 16-jarige lichaam. Dan stopt de straal even. Toch volgt er nog een paar keer een korte straal waarna ik aan zijn beweging opmaak dat hij zijn piemel afschudt.

Hij trekt gelukkig door en loopt de badkamer uit zonder dat hij mij gezien heeft. Als hij de deur heeft dicht gedaan, klim ik snel uit het bad. De handdoeken liggen in het kastje onder de spiegel. Voordat ik een stap kan zetten gaat de deur open en staat Michael in de badkamer. We kijken elkaar aan en ik zie de verbazing op zijn gezicht. Ik sta stokstijf in de badkamer en voel me betrapt. Zijn blik gaat over mijn lichaam en ik realiseer me dat ik helemaal naakt ben. Snel zet ik een stap naar het kastje en pak een handdoek die ik voor mijn lichaam houd. Ik kijk hem weer aan en zie dat hij een kleine tent in zijn korte broek heeft.

"Eehhh, sorry." zegt hij en loopt de badkamer weer uit. Ik heb geen idee wat ik moet doen. Hij heeft me net naakt gezien en ik zag zijn piemel in zijn broek hard worden. Ik schaam me en word tegelijkertijd weer geil. Met de handdoek voor mijn lichaam loop ik naar de deur en nog net voordat Michael de trap afloopt roep ik hem zachtjes.

"Michael" zeg ik fluisterend. Hij kijkt om en ik maak een 'kom hier' beweging met mijn hoofd. Ik zie zijn twijfel en herhaal het gebaar waarop hij naar me toe loopt. Ik stap de badkamer weer in met nog steeds de handdoek voor mijn lichaam. Als hij in de badkamer staat, zie ik de duidelijke tent in zijn korte broek.

"Luister." zeg ik. "Laten we dit even onder ons houden, oké?" "Dit soort dingen kunnen gebeuren en dat is ook niet erg. Ik was in slaap gevallen en werd pas wakker toen je kwam plassen. Ik hield me stil en wilde naar mijn kamer gaan toen je weg was. Dan was er niets aan de hand geweest." zeg ik.

Hij kijkt me aan en zegt. "Ja, ik hoorde alleen het geluid van water toen ik net wegliep en dacht dat er misschien iets met de wc was. Ik wist niet dat je hier was hoor." zegt hij verontschuldigend.

"Nee joh, dat geeft niet. Ik ging te snel het bad uit. Dat hoorde je denk ik. " zeg ik. Hij knikt en automatisch gaat mijn blik weer naar zijn boxer, waar ik nog steeds de tent zie. Hij ziet dat ik naar zijn lul kijk. "Ehhh, ik ga weer naar beneden." zegt hij dan.

"Ja, is goed. En zeg maar niets tegen Bram hoor."

"Nee, lijkt me beter van niet inderdaad." zegt hij dan lief. Hij draait zich om en loopt de badkamer uit. Ik hoor hem de trap af lopen en als hij in de woonkamer is hoor ik de stem van Bram, maar niet exact wat ze zeggen. Snel droog ik me af en loop ik naakt naar mijn kamer waar ik me aankleed. Mijn hart gaat te keer en ik voel mijn poesje jeuken. De flinke tent in zijn broek maakt me ontzettend geil, maar ik kan nu niet hier gaan liggen vingeren terwijl die twee knullen beneden zitten. Ik wil dat ook niet! Niet op Michael met zijn 16 jaar! Uit een kastje pak ik een tampon en duw stop deze in mijn kutje. Ik weet zeker dat ik nat ga worden deze avond, ook al wil ik dat niet. Ik trek een witte oma-onderbroek aan. Ziet er niet uit, maar zit heerlijk. Ook trek ik een joggingsbroek aan en een t-shirt met daarboven een dikke trui. Ik wil er zo onaantrekkelijk mogelijk uitzien nadat Michael me net helemaal naakt heeft gezien. Beneden aangekomen trek ik op de gang mijn sloffen aan. Ik loop niet gelijk de woonkamer in, maar haal even goed adem.

Bram en Michael zitten op de bank tv te kijken. Voeten op de tafel allebei. Ik zeg ze gedag waarop ze allebei gedag terug zeggen. Ik ga naast Michael op de bank zitten en vraag hoe het is geweest. Bram vertelt ronduit wat voor feestje het is geweest en aan zijn gepraat maak ik op dat ze weer stiekem bier gedronken hebben. Ik vraag het aan ze en zie aan hun aarzeling dat ze inderdaad gedronken hebben. Ik besluit er geen groot punt van te maken maar geef wel aan dat ik dat liever niet heb en dat ze dat weten. Ze kijken me schuldig aan, maar daar blijft het bij. Na een poosje sta ik op en pak ik een glas wijn voor mezelf.

"Ja zeg!" zegt Bram dan. "Dat is wel een beetje hypocriet. Wij mogen niet drinken, maar jij pakt gewoon een glas wijn."

Bijna verontwaardigd reageer ik. "Hallo! Ik ben volwassen jongeman. Jij niet! Gewoon even dimmen en wachten met alcohol. Je kent de regels!" waarop hij stil blijft. Michael kijkt al die tijd naar de tv. Ik ga weer naast hem zitten en kijk met ze mee. Echt concentreren op de tv lukt niet. Geen idee waar het over gaat. Ik doe mijn best, maar mijn gedachten blijven naar de knul naast me gaan. Zijn harde lul net in zijn broek, zijn brede schouders en gespierde benen. Ik pak nog een glas wijn en ga weer naast hem zitten. Per ongeluk raakt mijn dij zijn been en ik zie bij hem een soort schrikreactie waarbij hij zijn been wegtrekt. Hij kijkt me aan. Ik glimlach en hij glimlacht terug. Zijn been verschuift weer terug naar zijn plek. Ik kijk naar zij brede dij en krijg de neiging om de halve centimeter ruimte tussen onze benen te overbruggen en mijn dij zachtjes tegen de zijne aan de te leggen.

Mijn blik is weer op de tv gericht, maar bewust probeer ik millimeter voor millimeter mijn been te verschuiven tegen de zijne aan. Het lijkt een uur te duren, maar dan voel ik zijn been door mijn joggingsbroek aan tegen de mijne. Geen schrikreactie, het ging volgens mij ook vrij natuurlijk. Het gevoel van zijn jonge, gespierde been tegen de mijne zet mijn kutje in vuur en vlam. Dat had ik ook weer niet verwacht. Ik voel ook niet direct zijn been. Zijn korte broek en mijn joggingsbroek zitten er nog tussen, maar het is genoeg om mijn lichaam te laten tintelen.

Zo zitten we een poosje en ik ben stiekem blij dat ik een tampon heb ingedaan. Bij het voorover bukken om mijn wijn te pakken voel ik zijn blik priemen op mijn kont. Geen idee of hij ook echt kijkt, maar het idee vind ik stiekem heerlijk. Als ik weer ga zitten kom ik weer een beetje bij zinnen. Ik verleg bij het zitten mijn been onder mijn lichaam en neem wat afstand van Michael. De jongen zit al die tijd al stokstijf op de bank. Hij heeft zijn cola nog niet aangeraakt.

Als ik mijn wijn op heb zie ik dat het al half één is.

"Michael, moet jij niet naar huis? Het is al half één." zeg ik tegen hem als Bram direct reageert. "Ik had toch gevraagd of hij mocht blijven slapen vannacht."

"Nou, niet aan mij." zeg ik.

"Jawel, ik had dat ge-sms't. Je hebt alleen niet gereageerd, dus ik dacht dat het wel goed was." zegt Bram.

Ik pak mijn telefoon en zie inderdaad het sms'je. Aangekomen toen ik in bad zat. "O ja, ik zie het."

"Als het niet uitkomt, ga ik wel naar huis hoor." zegt Michael dan met zijn wat zwaardere stem dan vroeger. Ik denk even kort na.

"Nee, het is geen probleem. Ik had alleen de vraag niet gezien. Bovendien heb ik liever niet dat je nu nog alleen op de fiets naar huis gaat." zeg ik.

Bram begint te lachen. "Ja, alsof jij nog door een potloodventer de bosjes in wordt getrokken. Eerder andersom!" zegt hij hard lachend. Michael lacht mee. "potloodventster dan he!" verbetert hij Bram.

Ik besluit naar bed te gaan en sta op. "Ik ga slapen jongen. Slaap lekker en maak het niet te laat hè! Michael, het bed in de logeerkamer is volgens mij opgemaakt. Zo niet, dan vind je de spullen in de kast naast het bed." De logeerkamer is een klein kamertje met een eenpersoonsbed en een linnenkast. De kamer grenst aan mijn slaapkamer, maar het bed staat tegen de andere muur. Hij kan dus niet zijn oor tegen de muur leggen en mij horen. Aan de kopse kant van mijn slaapkamer is een kleine inloopkast die vanaf de gang te bereiken is. Daarnaast de kamer van Bram en daarnaast de badkamer. Door de kast tussen de slaapkamer van Bram en mij hoor ik hem gelukkig niet en hopelijk hij mij ook niet.

Ze wensen me allebei welterusten waarop ik de kamer uitloop en boven naar mijn slaapkamer ga. Daar aangekomen kleed ik me direct uit. Ik haal de tampon uit mijn grotje en zie dat het ding zeiknat is. Ik wikkel het ding in wat papier en leg het op mijn nachtkastje zodat ik het morgen weg kan gooien. Ik ga naakt onder de dekens liggen en pak mijn vibo, maar zet deze niet aan. Ik ben bang dat de jongens dat horen beneden. Ik gebruik de staaf als dildo en haal de kunstlul snel door mijn kutje heen. Ik pomp de rubberen fallus in en uit mijn zeiknatte kutje en vinger mezelf weer in een paar minuten naar een orgasme met jonge gasten in gedachten. Ook met Michael en zijn stijve lul in gedachten. Het orgasme is weer lekker, maar geeft niet de voldoening waar ik naar hunker. Ik val gelukkig wel in slaap.

Het is ver over drieën als ik 's nachts wakker word. Mijn mond is gortdroog en ik moet plassen. Naakt loop ik mijn slaapkamer uit, richting de badkamer. Daar aangekomen doe ik het licht aan en bedenk me dan pas dat Michael blijft logeren. Ik luister even en hoor niets. Ik doe een paar stappen terug en sta weer op de gang. Alle lichten zijn uit en denk dat ze allebei slapen. Voor de zekerheid luister ik even aan de deur van Bram. Zijn ritmische ademhaling zegt me dat hij inderdaad slaapt en doet me vermoeden dat Michael ook slaapt. Ik stap de badkamer weer in en ga op de toiletbril zitten. Daar doe ik mijn plasje en hoor de straal kletteren in het wc-water. Het is een flinke plas. Ik haal een papiertje langs mijn kutje om me af te vegen en voel een lichte schok als ik mijn schaamlippen raak. Ik gooi het papiertje in de pot en pak nog een stuk wc-papier. Ik vouw dat een paar keer dubbel en haal het stevige papier langs mijn schaamlippen. Het schuurt een beetje en voelt geweldig.

Daarop stop ik twee vingers in mijn kutje en voel dat ik alweer goed nat ben. Ik haal mijn vingers goed heen en weer en word weer bloedgeil. Ik knijp in mijn grote borst en in mijn tepel. Daarbij denk ik weer aan jonge gasten en ongewild ook aan Michael. Ik blijf goed pompen in mijn kutje, maar heb niet het idee dat een orgasme er snel aankomt. Mijn lichaam hunkert naar een orgasme. Eigenlijk naar veel meer. Mijn hoofd wordt gevuld met beelden van jonge gasten met naakte lichamen, met gespierde bovenlichamen en gespierde benen, met tangaslips waar ik hun pik in kan zien liggen. Het beeld van Michael met zijn stijve lul in zijn broek terwijl hij mij bekijkt toen ik naakt was maakt me nog geiler. Ik pomp mijn vingers hard in mijn kutje en hoor het vocht al kletsen door het heen en weer gehaal van mijn twee vingers, maar ik kom niet klaar! Ik moet klaarkomen, anders kan ik echt niet meer slapen en denk vanzelf weer aan de 16-jarige Michael met zijn brede schouders, mooie kop met bruin haar en bruine ogen. Ik denk aan zijn brede bovenarmen en zijn stevige dijen die ik stiekem aanraakte op de bank.

Waar blijft mijn orgasme? Ik hijg zwaar en maak veel vocht aan. Het slijm drupt van mijn vingers af de wc-pot in. Ik weet niet hoe lang ik mezelf zo zit te vingeren, maar mijn lichaam is bezweet en supergeil. Alleen ik kom niet klaar. De transpiratieparels staan op mijn hele lichaam en ik voel dat mijn hoofd warm is van de inspanning. Ik hijg en wil zo graag klaarkomen! Ik sta op want ik wil mijn vibrator in mijn kutje wil stoppen die in mijn slaapkamer ligt. Ik doe het licht uit van de badkamer en loop naakt de gang weer op. Ik loop naar mijn slaapkamerdeur die op een meter afstand zit van de slaapkamerdeur van de logeerkamer die haaks op mijn kamer staat. Ik moet doorlopen maar mijn lichaam houdt mij tegen.

In die kamer ligt Michael. De mooie, 16-jarige knul die geil werd van mijn naakte lichaam. De 16-jarige jongen die te pas en te onpas in mijn gedachten komt als ik mezelf vinger. De 16-jarige vriend van mijn zoon met zijn mooie, heerlijke lichaam. Ik kan het niet helpen en zet een stap richting zijn deur. Daar leg ik mijn oor op zijn deur en hoor zijn ademhaling aan de ander kant. Mijn lichaam hunkert! Mijn kutje gloeit en mijn tepels zijn ontzettend stijf. Ik voel het kutslijm langs mijn schaamlippen op mijn dijen vloeien. Al negen jaar heb ik geen lul meer in mijn hand gehad, geen man meer tegen me aan gevoeld, geen man meer gezoend of geknuffeld. Mijn lichaam schreeuwt om een beurt.

Mijn hersenen denken niet meer, het lijkt wel alsof mijn lichaam de volledige controle heeft over mijn handelen. Zachtjes doe ik de deur van de logeerkamer open. Ik zie Michael liggen in het maanlicht wat door het kleine raam naar binnenkomt, half onder de dekens. Zijn ene been ligt op de dekens en een schokje gaat door mijn vagina bij het aanzicht van zijn gespierde, behaarde been. Zachtjes zet ik een stap in de logeerkamer. Ik kijk naar hem terwijl hij slaapt. Achter me doe ik de deur dicht en zet nog een stap in zijn richting. Het is een kleine kamer en binnen drie stappen sta ik naast het bed. Ik voel mijn kutje jeuken en mijn tepels stijf staan. Mijn vinger haal ik door mijn glibberende schaamlippen en ik zak haast door mijn benen van geilheid. Snel ga ik op het bed zitten. Mijn hand leg ik op de kuit van Michael en voor het eerst in jaren voel in een stevige mannenbeen in mijn hand. Het voelt heerlijk, hij is lekker warm en ik verplaats mijn hand naar zijn gespierde dijbeen. Die voelt lekker zacht, maar toch stevig zo in slaaptoestand. Ik streel zijn been zachtjes en voel hoe mijn kutje siddert van genot. Mijn hele lichaam tintelt en ik adem zwaar bij deze aanrakingen. Ik blijf over zijn dij wrijven en geniet intens van dit gevoel. Zijn haartjes voelen lekker zacht in mijn hand.

Mijn andere hand breng ik naar mijn kutje en stop een vinger in mijn grotje. Daar zit ik dan, mezelf te vingeren als 42-jarige vrouw terwijl ik het dijbeen streel van de 16-jarige vriend van mijn zoon. Ik wil meer! Ik wil hem! Ik wil hem zoenen en zijn lichaam tegen me aan voelen. Ik wil zijn harde lul in mijn hand voelen. Ik wil zijn lul proeven en voelen in mijn mond, om nog maar te zwijgen over hoe ik gevuld wil worden door deze jonge knul. Mijn seksuele frustratie komt geheel tot uiting nu. Mijn scheiding en de periode zonder enige seks of affectie van een man daarna bereikt nu en hier zijn hoogtepunt. Mijn lichaam hunkert en staat in brand! Ik heb mezelf niet meer in de hand!

Ik ben met mijn gedachten zo ver weg, dat ik niet doorheb dat Michael wakker is geworden. Ik schrik me kapot als hij zijn hand op de mijne legt. Uit schrik sta ik op en haal ik mijn vinger uit m'n kutje. Ik kijk hem aan en ondanks dat het donker is, zie ik dat hij mij ook aankijkt. Ik weet niet wat ik moet zeggen of doen. Als ik me omdraai om weg te lopen pakt hij mijn hand beet. Ik voel zijn vingers in mijn handpalm en mijn benen worden weer week. Hij trekt me naar hem toe en ik ga weer op het bed zitten. Hij komt overeind en pakt me bij m'n schouder. Zonder iets te zeggen trekt hij me verder het bed op zodat ik naast hem kom te liggen. Lief slaat hij de deken over me heen en drukt me tegen hem aan. Ik voel zijn warme lichaam tegen het mijne en mijn kutje pulseert zonder dat er verder iets of iemand aanzit.

Als hij zijn lippen op de mijne zet en me heerlijk zoent wordt het bijna zwart voor mijn ogen. Ik voel hoe hij zijn tong langs mijn lippen en tanden laat gaan. Hij kust me lief en teder. Ik zoen hem terug en duw mijn tong tegen de zijne aan. Ik kus zijn bovenlip en daarna zijn kin. Ik kus zijn neus en daarna zijn mond weer. Onze tongen vinden elkaar en duwen zachtjes tegen elkaar aan. Zo liggen we even heerlijk te zoenen als hij, met zijn sterke armen mij op hem draait. Ik voel direct zijn harde lul tegen mijn been en hij moet mijn natte kutje tegen zijn been voelen. Mijn ene hand heb ik op zijn wang, de ander op zijn borstkas. We blijven heerlijk zoenen en ik voel zijn lul nog harder worden tegen mijn been aan.

Ik houd het niet meer en hoor mezelf hijgen tijdens het zoenen. Ik verplaats mijn ene been naast hem en ga over hem heen zitten. Zonder dat we een woord gesproken hebben pak ik zijn harde lul beet. Wat voelt dat heerlijk, zo'n harde jonge pik in mijn handen. Hij is vrij groot geschapen voel ik direct. Ik laat me voorzichtig zakken en zet zijn stijve fallus tegen mijn grotje aan. Zonder verder rekening met hem te houden laat ik me langzaam over zijn harde pik zakken met mijn kutje. Ik voel hoe hij mij opvult. Mijn kutje wordt langzaam opgerekt. Zijn pik vult mijn kutje en ik blijf zakken tot ik niet meer verder kan. Mijn hele lichaam staat in brand en vooral mijn kutje en schaamstreek tintelen geweldig! Wat een sensatie is dit. Als ik niet meer verder kan zakken leg ik mijn handen op zijn borstkas. Hij heeft al flinke borstspieren voor zo'n jonge knul en ik zie hem met open mond naar me kijken. Hij hijgt net als ik. Voorzichtig beweeg ik mijn bekken heen en weer en voel hoe zijn lul langzaam langs mijn kutwanden glijdt.

Ik laat me voorover zakken en kus hem op zijn mond. Hij legt direct zijn handen op mijn rug en streelt mijn rug lief. Ik beweeg langzaam heen en weer en voel mijn grote borsten klemmen tussen onze lichamen. We blijven zo heerlijk zoenen en langzaam neuken. Voor het eerst in negen jaar heb ik een lul in mijn kutje. De maagdelijke lul van deze 16-jarige jongen. Een grote harde pik heb ik in mij en het is heerlijk! Dit wil ik uren volhouden zo en iets sneller beweeg ik heen en weer. Na een paar minuten voel ik Michael een beetje meestoten.

Zijn harde pik gaat lekker in en uit mijn zeiknatte kutje en ik kom weer overeind. Hij pakt één van mijn borsten beet en kneedt deze. Na een paar tellen komt hij wat omhoog en neemt mijn tepel in zijn mond. Ik voel hoe hij erop zuigt en mijn lichaam komt in een soort trans. Met zijn pik in mijn kutje en mijn tepel in zijn mond heb ik niet veel meer nodig. Ik breng mijn hand naar mijn clitje en na een paar keer wrijven over het harde puntje kom ik op zijn lul klaar. Ik maak een bizarre stuiptrekking op zijn pik en voel mijn kutje samentrekken. Voor Michael is dit te veel en hij komt luid grommend in mijn kutje klaar. Zijn pik pulseert in mijn kutje en ik voel zijn straal sperma in mij schieten. En nog één en nog één. Het wordt weer zwart voor mijn ogen door het onbeschrijflijk lekkere gevoel van een spuitende lul in me terwijl ik aan het klaarkomen ben. Alles komt tegelijk samen en ik laat me voorover op hem vallen terwijl hij in mijn kutje blijft stoten met zijn spuitende pik.

Zo blijven we heerlijk liggen. Hij geeft me heel lief kusjes in mijn nek en op mijn schouders. Ik hijg als een bezetene op zijn harde jongenslichaam. Zijn pik glijdt uit me en zo liggen we een half uur denk ik. Het besef van tijd heb ik niet echt meer, als ik van hem afdraai en naast hem ga liggen. Direct slaat hij zijn handen om me heen en knuffelt me. Mijn kutje jeukt weer en als ik mijn hand naar zijn lul breng voel ik dat deze ook weer hard is.

Ik ga op mijn rug liggen en instinctief weet hij, wat hij moet doen.

"Michael." fluister ik zachtjes als hij tussen mijn benen is gaan zitten. Hij kijkt me even afwachtend aan. "Heb je dit vaker gedaan?" vraag ik hem.

Hij schudt zijn hoofd en zegt "Nee, dit was de eerste keer."

Dat dacht ik ook al en ergens schaam ik me, toch wint de geilheid het. Het is ook geen echte interne discussie geweest. "Kom maar in me. Stop je mooie lul in me." zeg ik tegen hem.

Ik spreid mijn benen en houd mijn kutje open met mijn twee handen. Hij manoeuvreert zich tussen mijn benen en duwt zijn lul tegen mijn kutje. Hij zit niet gelijk in mijn grotje, maar duwt tegen het roze vlees en raakt dan mijn harde clitoris. Ik geef daarop een licht kreun.

"Iets lager." dirigeer ik hem. Hij wrijft met zijn harde eikel over mijn schaamlippen en zachte binnenste lippen op zoek naar mijn grotje. Als ik mijn bekken wat omhoog zet voel ik zijn eikel bij me naar binnen floepen. "Ja!" zeg ik wat harder tegen hem. "Dat is het!"

Voorzichtig duwt hij zijn lul verder bij me naar binnen en ik voel weer hoe ik heerlijk gevuld word door deze tienerlul. Tot aan de stam duwt hij zijn pik in mijn kutje. Zijn heerlijke lichaam drukt op de mijne en ik probeer hem te zoenen als hij begint te stoten in me. Hij haalt zijn lul ver uit mijn kutje en duwt hem dan weer in één teug naar binnen. Zijn ballen slaan tegen mijn kont aan. Ik leg mijn handen op zijn rug en probeer zijn stevige billen te beroeren, maar kan er net niet bij. Hij verhoogt het tempo en ik voel dat mijn lichaam in brand staat van geilheid. Mijn kutje tintelt, net als mijn kontgaatje, borsten, tepels, onderbuik, benen, alles! Alles tintelt als hij me neukt met zijn mooie, grote lul. Hij verhoogt het tempo weer en het zachte tedere neuken is veranderd in hard pompen. Ik vind het heerlijk en kus hem in zijn nek. Hij leunt op zijn ene hand en heeft ondertussen mijn grote borst gevonden met zijn andere hand. Hij pompt me nu goed en ik hoor zijn lichaam op de mijne ketsen.

Hij geeft een harde kreun, bijna een grom en verstijft als ik weer voel dat hij zijn sperma in mij spuit. Snel breng ik mijn hand tussen ons in en knijp zachtjes in mijn harde clitoris. Daarop kom ik ook klaar. Onze lichamen pulseren. Mijn kutje melkt zijn spuitende lul en ik voel hoe hij voor de tweede keer zijn zaad diep in mijn kutje spuit. Zijn kloppende lul in mij vergroot mijn orgasme en ik maak schokkende bewegingen onder hem. Met moeite weet ik een gil te onderdrukken, maar ik kreun wel hard. Michael hijgt flink en als hij na een lading flinke stralen uitgespoten is, laat hij zijn lichaam op de mijne vallen. We zijn allebei flink bezweet van deze geweldige neukpartij en zijn harde lichaam op mij voelt zo ontzettend lekker. We hijgen allebei na en hij geeft me kusjes op mijn wang.

"Dank je wel, lieverd." fluister ik zachtjes in zijn oor. "Daar was ik echt aan toe!"

"Ik ook hoor." fluistert hij terug. Na een paar minuten haalt hij zijn lul uit me en draait van me af. Ik draai op mijn zij, met m'n rug naar hem en lig op zijn arm als hij zijn ander arm om me heen slaat. Zo liggen we heerlijk lepeltje-lepeltje. Zijn warme lichaam ligt tegen mijn rug aan en zijn sterke brede armen liggen om mij heen. Ik voel hoe hij zijn halfharde lul tussen mijn billen stopt. Zijn gespierde bovenbeen voel ik tegen mijn dij. Ik ben in de zevende hemel beland en voel me voor het eerst sinds jaren weer echt vrouw.

Zo val ik in slaap, in de armen van deze sterke 16-jarige jongen die ik net ontmaagd heb. Het zou niet bij dit ene avontuurtje blijven. Deze neukpartij, ingegeven door mijn hunkerende lichaam is het begin van een langdurige seksrelatie en een ontpopping van mijn seksleven op zeer breed vlak. Maar daarover volgende keer misschien meer.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: BuurmeisjeDoor: Jessica
Gelezen: 67x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren, Meisjes, Tieners, Lesbisch
24-06
n.v.t.
:: Opendeurdag Biologie PraktijkDoor: Hottie
Gelezen: 7531x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
24-06
8.4
:: EmmaDoor: Jonl
Gelezen: 8833x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
23-06
8.9
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 21577x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.1
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 21914x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 11130x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.1
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 12011x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 7390x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 13357x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 6172x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.3
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 23102x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 10201x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 14902x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 8624x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12953x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net