Opwindend.Net
Datum: 04-12-2017
Stemmen: 85x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 19226x
Lengte: Lang
Misha
Door LilyCub - Mijn Profiel Pagina

“Vind je het echt niet erg? Ik weet dat je samen wat wilde doen maar dit is wel even cashen.” “Geen probleem. Een avondje voor de tv zitten kan ik écht wel alleen.” “Ik beloof dat we morgen wat leuks gaan doen.” Ik lachte. “Het maakt niet uit. We doen toch altijd leuke dingen?” “Ik weet het maar je bent niet hierheen gekomen om het alleen te doen. Bovendien heb ik zin in je lul.” Ze greep mijn kruis en duwde haar tong in mijn mond. Ik liet mijn hand over haar strakke kont gaan en kneep er in. Ze stopte en keek me aan. “Geen zorgen.” Stelde ik Evi gerust. Het kon me echt niet zo veel schelen dat ze een avondje een vriendin ging helpen op het laatste moment met god weet wat. En dat ze daarmee nog flink wat ging verdienen vond ik alleen maar leuk voor haar. We hadden na vandaag nog een heel weekend voor ik weer twee uur moest terug rijden naar m’n eigen leventje. Waar we afwisselend van genoten. Dan weer hier en dan weer bij mij. We waren levensgenieters. We hadden geen relatie maar tot dat we er een tegen kwamen deden we gewoon de leuke dingen. Veel neuken, drinken, blowen en genieten. En man wat kon ze lekker neuken. Evi was atletisch en klein gebouwd. Had altijd aan sport gedaan en dat was te merken. Zo flexibel en strak waren er niet veel. Als ik geen glijmiddel gebruikte deed het soms gewoon pijn aan m’n lul.

“Er is alleen één probleem.” Zei Evi. “Oh...wat?” Vroeg ik ongeïnteresseerd terug terwijl ik de tv gids doorkeek. “Misha moet ook ergens blijven slapen vannacht.” Ik voelde het al. Die moest ook hier slapen. Misha de verlegen 16 jarige tiener dochter van haar vriendin. Die een paar weken geleden nog had zitten blozen met een schoolvriendin toen ze hier op bezoek waren om de fondueset te lenen. Evi had later gelachen om hoe ik indruk kon maken op “jonge, onervaren meisjes”. In een fantasie die ik later had, terwijl ik mijzelf aftrok als ik alleen was, liet ik me pijpen door Misha en haar vriendinnetje en beeldde ik mij levendig in hoe ze alles doorslikte. “Geweldig.” Had ik zuur geantwoord. Om te gaan zitten babysitten was weer het andere uiterste. “Moet dat echt?” Evi keek me vragend aan. “Oké...” Zuchtte ik. Evi sprong op me en duwde opnieuw haar tong in mijn mond. “Ik maak het goed met je oké?” “Echt wel.” Antwoorde ik terug.

Evi deed de deur open voor Misha die met haar slaapzak en een tas binnen kwam lopen, non stop, nerveus kwebbelend over een film die vanavond op tv kwam. Ik hoorde hoe ze even stopte en Evi een zoen gaf en weer verder ging. Ze kwam de keuken in. Vluchtig bekeek ik haar. Ze had een strakke legging achtige, yogabroek (wie kan het die mode nog bijhouden) aan met daarop een strak truitje. Lange blonde haren stonden alle kanten op. Ze probeerde ze goed te doen. Wat niet echt lukte. Ze had een beetje dezelfde bouw als Evi, ze was alleen jonger en wat korter. “He Mike!” Ik bukte en ze gaf me zoen op m’n wang. Vervolgens liep ze weer terug de keuken uit. Ik keek haar na en voelde hoe mijn lul harder werd. Ik moest de gedachtes onderdrukken en concentreerde me weer op het snijden van de paprika. Ik hoorde hoe ze verder ging tegen Evi over de film. Spring in het veld, dacht ik bij mijzelf. “Dat moet je aan Mike vragen. Hij gaat over de tv vanavond.” “Mike kunnen we Titanic kijken?!” “Ja hoor!” Riep ik terug. “Die hebben toch nog nooit gezien...” Veel meer was er niet op tv.

Ik klikte de tv uit. “Mooie film he?” “Ja blijft wel mooi gemaakt.” Antwoordde ik terug. “Mag ik wat vragen?” Vroeg Misha. “Altijd.” “Nou...hoe zit het eigenlijk tussen jou en Evi? Jullie zijn geen stelletje maar toch... Ook weer wel?” Ik lachte. “Nee we zijn geen stelletje maar genieten gewoon samen van...al dat er te genieten valt.” “Maar jullie slapen wel samen.” “Ja we slapen wel samen. Dat is toch ook genieten?” Ik zag Misha denken. Ze trok de fleece deken wat verder over zich heen. “Dus je hoeft geen stelletje te zijn om het doen?” “Nee hoor, wat mij betreft niet. Als je elkaar respecteert en geen dingen doet die een van twee niet wil. Prima lijkt me.” Antwoordde ik terug. “Maar nu ga ik slapen want het is er een mooie tijd er voor.” Ik stond op en bracht de glazen naar de keuken. Deed het licht uit in de gang en liep terug naar de kamer waar Misha haar slaapzak uitrolde op de bank. Wat een lichaampje had ze. Ik bekeek aandachtig de slanke naakte benen die in een hipsterbroekje staken. Zwart met roze kant. Het shirtje wat ze droeg was kort zodat ik haar heerlijke kontje goed kon zien. Ik kon zo tussen haar slanke dijen kijken en zag de contouren van haar kleine schaamlippen. M’n lul zwol direct op in de joggingbroek. Ik geloof dat ik haar als het kon zo op de bank genomen zou hebben. Wat een geil ding. Als ik Evi morgen neukte kon ik er wel wat bij fantaseren. Dat strakke tienertje. “Heb je nog iets nodig?” Vroeg ik behulpzaam. “Ze draaide om en keek bedenkelijk. “Nee hoor dank je wel. Oh... Alleen nog een nachtzoen.” Antwoordde ze lachend. Ik stapte naar voren en gaf haar een zoen op haar wang. Ze sloeg haar armen om me heen en drukte zich even tegen mij aan. Ik voelde haar slanke benen tegen mijn lul komen. Even sloot ik mijn ogen. Ik wist wel waar ik aan dacht zo meteen al rukkend aan mijn pik. “Bedankt voor een heerlijke avond Mike.” “Geen dank meisje. Slaaplekker.” Zei ik terug en liep de kamer uit naar de slaapkamer.

Nog maar amper nadat mijn hoofd op het kussen plofte werd er op de openstaande deur geklopt. In het donker zag ik Misha staan. Het was door het straatlicht niet pikdonker en liet het lampje uit. “Wat is er? Heb je het koud?” Vroeg ik haar. “Nee. Gewoon... Beetje alleen en zo. Moeite met in slaap komen.” “Oh.” Antwoordde ik. “Mag ik even bij jou liggen?” “Ik denk niet dat je moeder dat zo’n fijn idee gaat vinden, denk je niet?” Zei ik plichtsgetrouw. Ik wilde niets liever dan dat lichaampje in bed. “M’n moeder is met andere dingen bezig. Kan haar niet veel schelen denk ik.” Sprak ze zacht terwijl ze op de rand kwam zitten. “Ze zijn waarschijnlijk toch morgen pas weer terug, kunnen we toch voor onszelf houden?” Ik lachte. “Beloofd?” Vroeg ik. Ze knikte. “Ja echt wel.” Ze schoof onder de lakens en kroop onder mijn arm om tegen mijn borst te gaan liggen. Ik wist niet zo goed wat ik hiervan moest denken. Ik voelde mijn lul opzwellen. Ik legde mijn hand op haar heupje. “Mag ik nog een nachtzoen?” Ze wachtte het antwoord niet af en kwam omhoog. Ze zoende me vol op mijn mond en hield haar lippen daar. Ik wist niet wat ik moest doen. Dit kon toch niet in het echt? In fantasie oké maar dit was echt! Ik voelde haar tong over mijn lippen gaan en ik liet haar binnen. We tongde en ik voelde hoe ze over mij heen ging zitten. Achter de dunne zwarte stof van haar hipstertje wreef het kutje tegen mijn harde lul. Deze meid wist precies waar ze mee bezig was. Ze tongde me en drukte zich harder tegen mij aan. Ik maakte me voorzichtig los uit haar zoen maar hield haar bovenop me. Mijn handen op haar kleine strakke kontje liggend. “Misha...” Twee grote geile ogen keken mij aan. “Weet je zeker wat je doet?” “Ja. Ik wil het doen met je. Alles. Ik wil gewoon weten hoe het is. Je mag alles met me doen Mike.” Ik dacht dat mijn lul uit elkaar zou spatten toen ze dat zei.

Ik trok het hemdje over haar schouders en legde haar op haar rug. Vervolgens pakte ik de rand van haar broekje en schoof het omlaag. Ze werkte gewillig mee. Toen het broekje over haar enkels kwam en ik het de kamer in wierp, pakte ik voorzichtig haar kuiten en spreidde haar benen. Ik boog me voorover en zoende haar weer. Ik voelde hoe haar handen zich om mijn nek vouwde. Daar lag ik dan. Over dit geile, natte en zeer strakke tienertje gebogen. Mijn tong likkende aan de hare. Mijn lul drukkend tegen de stof van mijn boxer. Ik keek naar beneden en zag hoe haar naakte kutje tegen de bobbel in mijn broek schuurde. Wat een strak lichaam had Misha. Schaamhaar was er niet en de kleine, bolle tietjes lieten twee opgezwollen tepeltjes zien. En het lag allemaal voor het grijpen. Ik nam haar rechter tepel in mijn mond en zoog er zacht aan. Ik hoorde hoe ze kreunde en voelde hoe ze van genot zich in de lakens drukte. Ik dacht dat als ik mijn tong alleen maar tegen haar klitje aan zou houden, ze zou spuiten van genot. Ik schoof naar beneden en rook aan haar gezwollen en openstaande, jonge kutje. In het schemerlicht wat er binnenkwam zag ik genoeg vocht om weten hoe geil ze was. Ik voelde haar lichaam beven. Haar dijen zoenend drukte ik ze zacht uit elkaar en likte over haar schaamlippen. “Oh!” Kreunde ze ongecontroleerd uit toen het puntje van mijn tong haar clitje raakte. Ik voelde hoe haar vingers mijn hoofd vastgrepen en hoe ze haar kutje diep in mijn mond wilde stoppen. Maar ik greep haar dijen en drukte ze omhoog. Met een snelle beweging likte ik haar sterretje en ik voelde hoe ze gek werd van genot. “Oh lekker! Ga door!” Ik wisselde af van haar sterretje naar haar klitje tot ze bijna uit haar voege knalde. Toen stond ik op en trok naast het bed, mijn boxer naar beneden. Compleet verrast door mijn abrupte einde en nu het zicht op mijn keiharde lul kwam ze op handen en knieën voor me zitten op het matras. We keken elkaar aan. Ik hoefde niks te zeggen. Ze kwam naar voren en vouwde haar lippen voorzichtig om mijn eikel. Ik legde mijn hand op haar hoofd en voelde hoe ze haar eerste lul pijpte. Met snel tempo liet ze haar lippen over mijn eikel schieten. Ik keek naar beneden en zag Misha naakt op bed aan mijn pik lurken. De geile aanblik van dit meisje wat ik tot vanavond niet anders kende als de dochter van, was veranderd in een geil monster. Veel te jong dacht ik in een ogenblik maar het kon mij niets meer schelen.

Ik ging weer naast haar liggen. Ze hield mijn pik in haar hand en trok hem zacht af. Hij stond stijf overeind. Ze kon hem nauwelijks omvatten. “Ga je hem in me stoppen?” Vroeg ze hoopvol. “Wil je dat?” Vroeg ik terug. Ze knikte. “Ga maar op je rug liggen.” Zei ik. Ze draaide op haar rug en spreidde haar benen. Haar glinsterende kutje stond open en ik nam plaats tussen haar benen. Condoom schoot er door mijn hoofd maar als ik dit ging doen, dan ging ik het goed doen. Op tijd er uit. Ik zette mijn eikel tegen haar schaamlippen en ik voelde hoe hij klopte. Ze was glad. We keken elkaar aan en voorzichtig schoof ik hem naar binnen. Tot mijn verbazing ging hij in een keer compleet tot aan m’n ballen er in. Alle 20 centimeters. Ik voelde haar samentrekken om mijn lul. Terwijl ik hem stil hield in haar kutje boog ik voorover en keek haar geil aan. Ik zette mijn lippen op de hare en tongde haar. Langzaam begon ik haar te neuken. Ze zuchtte toen ik hem voor het eerst naar achter trok en weer in haar duwde. Ik voerde het tempo snel op en drukte haar in het bed. Ik pompte en pompte. Het nauwe, krappe kutje om mijn lul werd steeds natter. Met mijn duim bewerkte ik haar clit en het duurde niet lang voor ze bijna gillend tegen mijn lul aan spoot. Mijn pik werd harder en ik hield het niet meer. “Ik wil dat je mijn lul zo in je mond neemt en zuigt.” Ik ramde nog een paar keer en trok hem er uit. Kloppend klom ik over haar heen en zag hoe ze haar mond opendeed en hem zuigend naar binnen slokte. Ik kwam direct vol spuitend in haar keel klaar en ik voelde hoe het langs haar lippen haar nek af droop. Ik pakte haar hoofd en pompte nog een paar keer flink hetgeen haar deed tranen en hoestte. Ik was door geilheid bevangen en ging door tot de laatste druppel er uit was. Maar het was niet genoeg, mijn pik bleef hard en wilde door blijven neuken. Dit tienertje kreeg ik geen tweede keer in bed dacht ik en moest het er van nemen. “Draai je om.” Zei ik. Versuft draaide ze op haar knieën. Ik nam achter haar plaats en spuugde op haar ster. Ik hield haar billen uit elkaar, likte het gaatje en duwde mijn tong een klein beetje naar binnen. Ik kon me niet herinneren dat ik zo geil geweest was. Misha kreunde. “Wat ga je doen...” Sprak ze zacht. Ik gaf geen antwoord. Ze kwam er snel genoeg achter, dacht ik. Voorzichtig duwde ik mijn pink in haar nauwe kontje terwijl ik met haar clit speelde. Ze werd gek van verlangen. Ze klauwde in de kussens en begroef haar gezicht er in. Ik richtte mij op en drukte mijn eikel tegen haar sterretje. Voorzichtig drukte ik hem naar binnen. “Oh god!” Schreeuwde Misha en ik drukte door. Het kon me niks meer schelen ik begon snel en hard in haar kont te neuken. Het zweet gutste van mijn lichaam. Ik pakte haar krappe heupjes en trok haar over mijn lul. Haar knieën kwam soms los van het matras. Ze leek bijna een pop. “Oh Mike wat fucking geil! Neuk me in m’n reet!” Gilde ze uit. “Neuk me! Neuk me!” En dat was precies wat ik deed.

Waar het vandaan kwam weet ik niet maar ik spoot een enorme hoeveelheid sperma in haar geile, soppende kont en terwijl ik mijn lul langzaam naar buiten liet glijden kwam er een golf mee. Opnieuw stootte ik hem er in en ik voelde hoe ze als een gek over haar clit aan het wrijven was. Met moeite beukte ik mijn harde pik nog een paar keer er in tot Misha kreunend en half gillend klaarkwam. “Zo jullie vermaken je wel geloof ik?” Het was de stem van Evi in de deur opening. Geschrokken keken Misha en ik haar abrupt aan. Evi Stond geleund tegen de deurpost. Naakt... “Hoe vaak heb je dat gleufje van je vriendinnetje uitgelikt Misha, want volgens mij lusten jullie er wel pap van." Misha keek me even verbaast als ik aan. “Hoe weet je dat?” Vroeg Misha. Evi kwam dichterbij. “Heb je trek?” Vroeg Evi terwijl ze een vinger over haar gladde kutje liet gaan en haar geil aan keek. Misha knikte. “Mike, schenk nog eens wat te drinken in.” Zei Evi terwijl ze in bed stapte en haar hand door Misha d’r haar liet gaan. Ik stapte uit bed en hoorde Evi zeggen dat ik niet te lang weg moest blijven. Alsof ik dat van plan was. Ik keek om en zag die twee hevig zoenend op bed vallen. Evi bovenop Misha. Mijn pik werd alweer hard. Dit werd een lange, lange nacht.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 7543x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 3722x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 10054x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 6853x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 10624x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3234x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.7
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 17344x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7301x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & Menno 1 Door: CarolM
Gelezen: 11834x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.6
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 24985x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 13354x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
:: Het Volleybalteam - 24Door: Badjas
Gelezen: 14482x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Pleegouders - 11Door: Indigo
Gelezen: 11753x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.7
:: Twee Onder één Kap - 3Door: Jonl
Gelezen: 16066x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.8
:: Date Met Een... - 2Door: Geile Tiener
Gelezen: 5757x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
13-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net