Opwindend.Net
Datum: 04-12-2017
Stemmen: 60x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 20975x
Lengte: Gemiddeld
Hete Herfstvakantie - 1
Door Wouter - Zoek naar meer...

dit is het vervolg op: Ik bij mijn klasgenootje en haar zusje en een Weekendje bij Emma en Veerle

Ik ben nu iets meer dan een maand samen met Veerle. En mijn ouders hebben er absoluut geen probleem mee dat ik regelmatig naar Veerle ga. Ook dat ik er blijf slapen en dat we seks hebben is voor hen geen probleem. Ze hebben liever dat ze het weten dan dat we het stiekem doen. Wel heb ik hen niets verteld dat ik het ook doe met Emma en Michelle. Ondanks dat ik heel leuke ouders heb zullen ze dit niet begrijpen. De laatste keer dat ik het met Emma had gedaan. Waren Veerle en Michelle elkaar aan het vingeren in dezelfde kamer waar Emma en ik bezig waren. Het leek precies of we een vierhoek verhouding hadden gekregen.

Toen de herfstvakantie naderde stelde Michelle voor om samen een weekje naar het huisje van haar ouders in de Ardennen te gaan. Wanneer we voorstelde om huur te betalen hadden haar ouders het afgewimpeld. Wel zouden we zelf ons eten moeten betalen. En het vervoer naar ginder moeten regelen.

Wanneer ik het thuis had gevraagd hadden mijn ouders direct enthousiast gereageerd. Buiten het geld voor het eten bood mijn vader ook aan om ons te brengen. Het was een beloning voor mijn goed rapport. De ouders van Veerle en Emma zouden ons op het einde van de vakantie dan komen halen.

Voor papa ons had afgezet was hij nog eerst met ons naar de supermarkt gereden. Zodat we al zeker de eerste drie dagen eten hadden. We kochten allemaal simpele dingen die snel klaar waren zoals spaghetti, worstjes voor hotdogs, …. Ook hadden we elk nog wat van thuis meegekregen. Het huisje bleek een villa te zijn met een zwembad er aan. Papa hielp onze spullen mee naar binnen brengen en reed erna door.

Zo gauw papa vertrokken was, onze spullen op de kamers waren, onze bedden waren opgemaakt. Stelde Michelle voor om onze kleren uit te doen. “Wouter, als je een stijve hebt, niet verbergen hé.” Zei Michelle toen ze haar BH uit deed. “Ja Wouter niet doen hé. We hebben hem toch al stijf gezien.” Ging Emma er op in.

Veerle kwam nu naakt op mij af en fluisterde in mijn oor dat ze geil was. Mijn hand ging meteen naar haar schaamlipjes die nat aanvoelde. Terwijl Emma en Michelle er op keken vingerde ik Veerle.

“Ik word hier geil van” zei Michelle en ze keek naar Veerle. “Wel Woutertje, dan weet je wat je te doen staat hé.” zei Veerle op een plagende toon. “Ik ben ook geil hoor.” zei Emma die nu dichter bij ons kwam staan.

“Ik weet misschien wel iets. Als één van ons nu Wouter pijpt dan kan hij de twee andere vingeren.” Een geluk zalige lach verscheen op Veerle haar gezicht bij de woorden van Michelle.

Veerle haar ademhaling begon te verzwaren en ik liet mijn vingers sneller bewegen in haar grotje. “ik ga komen” kreunde ze en met een schok kwam ze klaar. Zonder dat ze het vroeg ging ik nu door mijn benen en likte alle sappen op. Die langs haar benen liep ook likte ik nog even aan haar grotje.

Zo gauw ik terug was recht gestaan ging zij nu op een kussen voor mijn piemel zitten. Emma en Michelle kwamen nu bij ons staan. Zo gauw Veerle mijn piemel in haar mondje stak. Begon ik zowel Emma als Michelle te vingeren. Mijn vingers sopte in beide grotjes. Terwijl mijn eikel verwend werd door de tong van Veerle.

Emma en Michelle waren best aardig opgewonden want beide kwamen ze al vrij snel klaar. Michelle moedigde me aan om Veerle haar hoofd te sturen terwijl ze me pijpte. Mijn handen gingen nu rond Veerle haar hoofd en zachtjes liet ik ze meegaan met haar bewegingen. Het duurde niet lang of ik spoot drie stralen in haar mondje. Veerle zoog letterlijk mijn piemel leeg tot de laatste druppel. Waarna ze tongde met zowel Emma als Michelle.

Allen hadden we het er warm van gekregen en Emma stelde dan ook voor om een frisse duik te nemen. Wat we ook de rest van de middag deden. Als kleine kinderen amuseerden we ons met een bal in het water.

Tegen een uur of zes begonnen we allemaal toch honger te krijgen en besloten we om te eten. De mama van Veerle en Emma had een ovenschotel meegegeven. Die we juist maar moesten opwarmen. Heel de ovenschotel moest er aan geloven. Zo een honger hadden we. Tijdens het eten bespraken we ook wat we die avond gingen doen. Emma stelde voor om een spel te spelen. Toen ik vroeg welk spel ze wilde spelen. Lachte zowel Veerle als Michelle. De meisjes hadden blijkbaar al een spelletje bedacht. Het zou me wel duidelijk worden als we het speelden zeiden ze.

Samen ruimden we na het eten de keuken op. Terwijl Emma en ik de afwas deden. Ging Michelle even naar het zwembad om de handdoeken te drogen te hangen. En Veerle maakte de tafel proper en zette alle afgewassen spullen in de kast.

Na gedoucht te hebben samen gingen we in de living zitten. Waar Veerle een ganzenbord te voorschijn haalde. Het zou geen gewoon ganzenbord spel worden zei ze. Bij elk cijfertje hadden zei en Michelle een opdracht bedacht. Ook hadden ze een zakje gemaakt met onze namen erin. Wanneer ik vroeg welke soort opdrachten. Kreeg ik als antwoord dat ik het wel zou zien. Daar Emma de jongste was mocht zij beginnen.

Emma gooide een drie. Veerle keek op het blad en Emma moest iemand intiem scheren als opdracht. Michelle gaf Emma het zakje met onze namen erin en ze trok blindelings een kaartje. Een lach verscheen op Emma haar gezicht toen ze het las. “Wouter” Verschrikt keek ik haar nu aan. Emma liet het kaartje met mijn naam aan Michelle en Veerle zien. “Ja Wouter je schaamhaar gaat eraf” Michelle stond recht en liep naar boven terwijl Emma naar de keuken liep. Alleen bleef ik achter met Veerle die me een kus op mijn mond gaf. Niet veel later kwam Michelle terug met scheerschuim, een schaar en een scheermesje of drie. Uit de keuken kwam Emma met een kleine blauwe afwas teil met water. Met over haar schouder mijn handdoek die te drogen had gehangen op een rek aan het zwembad.

Deze werd uitgespreid op de grond. Waar ik op moest gaan liggen. De drie meisjes gingen nu rondom mij zitten. Veerle nam voorzichtig mijn piemel vast en trok hem wat omhoog. Michelle knipte de meest haartjes weg! Waarna Emma schuim aanbracht. Met zachte bewegingen scheerde Michelle me nu. Ook het haar van mijn balzak ging eraf. Na een eerste keer volgde er een tweede keer die veel sneller voorbij leek te gaan.

Wanneer ik recht stond en naar beneden keek zag ik en voelde ik dat ik een kale piemel had. Tevreden keken de meisjes er nu naar. Aan Veerle moest ik bovendien beloven me vanaf nu elke 2 dagen te scheren daar.

De volgende die aan de beurt was voor te gooien was Michelle. Zij gooide een zes. Haar opdracht was iemand een orgasme te bezorgen met haar tong. Daar mijn naam uit het zakje was. Schoten er alleen maar Veerle en Emma over. Michelle trok Emma. Gewillig ging deze laatste met haar benen open liggen en liet ze zich verwennen door Michelle tot ze heerlijk klaarkwam

Nadat Emma was klaargekomen gooide Veerle. Ook zij moest iemand een orgasme bezorgen met haar hand of vingers. De enige die overbleef was Michelle die ze begon te vingeren. Net op het moment dat Michelle heftig klaarkwam ging de deur van de living open.

Maarten en Sander stonden in het deur gat en hadden zo een vol zicht op Michelle die net was klaargekomen. Met knalrode hoofden stonden nu de 1 jaar jongere broer van Michelle en zijn vriend Sander naar ons te kijken.

“Wat zijn jullie aan het doen?” Stamelde Maarten. Veerle, Emma en Michelle probeerden zich te bedekken. Wat eigenlijk geen zin meer had daar de jongens toch al alles hadden gezien. De twee jongens wisten niet naar waar eerst kijken. Ze hadden nog nooit een naakt meisje gezien laat staan drie.

Michelle vertelde gewoon de waarheid tegen Maarten en Sander daar dat liegen geen zin had. Ook vroeg ze hen te zweren om te zwijgen over wat ze gezien hadden. Emma die het veel te riskant vond stelde voor dat anders de jongens gewoon mee deden. Zo zouden ze zeker hun mond houden. Op de één of andere manier leek het ons allen een goed idee.

Zowel Maarten als Sander hadden een stijve toen ze hun boxershort uit deden. Voor we verder gingen moesten de jongens zweren te zwijgen. Wat ze gelijk ook deden. Emma liep erna op Maarten af en Michelle op Sander. Beide begonnen ze nu de jongens af te trekken. Terwijl de jongens hen begon te vingeren.

Niet veel later zag ik dat Maarten in Emma ging met zijn piemel en Sander in Michelle. Door het gekreun dat volgde kregen Veerle en ik ook zin. Al snel waren we allemaal bezig. Maarten en Sander kwamen al vlug klaar daar het hun eerste keer was. Bij mij en Veerle duurde het wel ondertussen iets langer voor ik in haar klaar kwam.

Niet veel later zaten we allemaal naakt in de zetel. Michelle vroeg nu aan Maarten en Sander waarom ze niet meer bij Jeffrey zaten. Maarten en Sander vertelde dat ze woorden hadden gekregen en dat Jeffrey hen had buiten gezet met nog enkele andere van hun klas. Veerle had ons ondertussen allemaal van drinken voorzien.

De piemel van Sander en Maarten begonnen weer stijf te worden. Beide wilde dit verbergen maar werden tegen gehouden door Michelle en Veerle. Die beide voor de jongens gingen zitten en hen nu begonnen te pijpen. Veerle pijpte Sander en Michelle pijpte haar eigen broer. Die er zichtbaar van genoot. Maarten kreunde dat hij haar wilde neuken. Gewillig stopte Michelle met hem te pijpen en liet hem in haar komen. In Amazone deden broer en zus het nu met elkaar. Ook Sander ging nu in Veerle. Emma en ik waren ondertussen ook weer best geil geworden en we deden het rechtstaand aan de tafel.

Voor we gingen slapen deed Maarten het nog met Veerle. Sander het nog met Emma en ik het nog is met Michelle. Sander en Maarten die tot vanavond maagd waren geweest hadden het nu met 3 meisjes op één avond gedaan.

Wanneer we naar boven gingen spraken de meisje af dat zij vast op de kamer bleven en dat wij jongens maar met elkaar moesten wisselen. Zo begon ik de nacht bij Veerle op de kamer. Waar Veerle en ik het nog is deden. En werd ik de volgende morgen op de kamer van Emma heerlijk door haar wakker gepijpt.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hete Herfstvakantie - 2

Zoek naar meer verhalen van Wouter...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 7583x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 3745x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 10057x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 6855x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 10628x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3235x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.7
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 17346x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7301x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & Menno 1 Door: CarolM
Gelezen: 11836x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.6
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 24988x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 13364x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
:: Het Volleybalteam - 24Door: Badjas
Gelezen: 14483x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Pleegouders - 11Door: Indigo
Gelezen: 11753x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.7
:: Twee Onder één Kap - 3Door: Jonl
Gelezen: 16073x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.8
:: Date Met Een... - 2Door: Geile Tiener
Gelezen: 5757x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
13-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net