Opwindend.Net
Datum: 12-01-2018
Stemmen: 83x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 39730x
Lengte: Lang
KIKI In Het Zwembad 1
Door Fotograaf - Mijn Profiel Pagina

KIKI in het zwembad

Dit is een verhaal dat ik een jaar of 5 geleden geschreven heb, maar eigenlijk nooit heb gepubliceerd.
Dat heeft dan ook met privacy redenen te maken gehad.
In overleg met Kiki, die ik pas geleden weer na lange tijd heb gezien en gesproken, plaats ik onze belevenis alsnog. Het is niet bij 1 keer gebleven natuurlijk en misschien dat ik nog een van onze escapades op papier zal zetten maar dat hangt ook een beetje af van de reactiesl.

Veel plezier met lezen


KIKI in het zwembad

Part 1


Al van veraf had ik haar al geschoten. Een, op het eerste gezicht, nietszeggend meisje dat samen met een groepje vriendinnen naar het zwembad was gekomen. Ze liep wel met de groep mee maar eigenlijk was het wel een einzelgangertje. De populaire meiden liepen met groot bravoure voorop en “keurden” de aanwezige jongens. Met veel gegiechel en hoongelach kwamen ze steeds dichterbij waardoor ik ze beter kon bekijken. Nu ben ik echt een favoriet van jonge meiden dus dat was al een pluspunt dat ze echt nog jong waren. Ik schat de gemiddelde leeftijd van de meiden op niet meer dan 16 jaar. Op één uitzondering na waren ze allemaal gekleed in bikini of badpak waardoor ik natuurlijk getrakteerd werd op een mooi uitzicht. De mooie ontluikende lichamen kregen extra vorm door de voorgevormde cupjes van de boven stukjes en de mode bepaalde dat de broekjes wat kleiner waren dan gewoonlijk. Ik had dus niets te klagen en al zeker niet toen het hele regiment dames voor mijn counter stond te dringen om frietjes te kopen. Het ene smoeltje was nog mooier dan het andere maar wat natuurlijk nog veel interessanter was is het feit dat de bovenstukjes goed lieten zien dat de jonge dames al bijna allemaal beschikten over mooie gezonde en stevige tietjes die bij de een wat beter zichtbaar waren dan bij de ander. Vooral de 3 populaire meiden deden er alles aan om datgene wat ook maar mannelijk was op stang te jagen met hun lichaam. Deze drie droegen dan ook hele sexy bikini’s waarbij er 2 dachten oud genoeg te zijn voor een bikinistring te kunnen dragen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn ogen goed de kost gaf en menig tepeltje door de stof heen heb zien piepen en enkele kutjes zag aftekenen in de strakke stof.
Nadat iedereen zo’n beetje voorzien was van hun bestelling schuifelde Kiki een beetje verlegen naar voren en vroeg met een zacht stemmetje om een frikadel met mayonaise. Direct ging er een hard gelach op in de groep en de leading lady riep naar Kiki dat ze die frikadel met mayonaise maar in haar broekje moest stoppen omdat ze toch nooit een echte zou krijgen. Met tranen in haar ogen keek ze me even aan, draaide zich beschaamd om en rende snel weg van de groep, nageroepen met allerlei verwensingen die ik maar niet zal herhalen. Ik maakte een opmerking richting de joelende massa dat het wel heel erg gemakkelijk was om iemand zo voorschut te zetten als je met een groep bent.
Alsof het zo moest zijn ging ik een uurtje later even naar het toilet in de tennishal en kwam onderweg weer dezelfde groep tegen. Ook Kiki was erbij en weer werd er de spot met haar gedreven, echter dit keer kwam er ook fysiek geweld bij kijken. Ze werd van de een naar de ander geduwd en kon zich bijna niet meer staande houden. Haar tas lag al op de grond en ook haar grote handdoek werd van haar afgetrokken. Het clubje werd steeds luider en vormde een cirkel om haar heen waarbinnen ze steeds harder werd geduwd totdat ze op de grond viel. Zelfs toen ze probeerde op te staan gaven ze haar de kans niet en werd ze wederom hardhandig op de grond geduwd. Haar tas werd omgekeerd en huilend moest ze toekijken hoe de meiden er met haar kleding en andere inhoud vandoor gingen. Omdat ik te ver weg was om in te kunnen grijpen riep ik de meiden toe haar met rust te laten en op te rotten. Toen ik dan ook dichterbij kwam stoven ze alle kanten uit sommige van Kiki’s spullen achterlatend. Ik liep op haar toe en vroeg haar of alles goed was, maar ik zag direct dat haar linker knie geschaafd was en behoorlijk bloedde. “Kom maar met me mee dan verzorgen we die wond even goed anders gaat het straks ontsteken”zei ik terwijl ik wat van de rondliggende spullen bij elkaar raapte. Ze liep met me mee en snikte nog wat na toen we de trap naar de kantine van de tennishal opliepen. Ik opende de deur en zei haar plaats te nemen terwijl ik de EHBO kit ging halen.

“Nou laat maar eens kijken hoe erg je oorlogswond is”zei ik gekscherend terwijl ik voor haar knielde.

Ik bekeek haar knie en zag dat het een vluchtige schaafwond was die alleen maar even schoongemaakt diende te worden.

“Een leuk clubje vriendinnen heb je zeg” begon ik terwijl ik haar wond verzorgde. “gaan die altijd zo met je om”?

“auw dat prikt “ reageerde ze toen ik een behoorlijke hoeveelheid jodium met een watje op haar wond aanbracht.

Uit reflex trok ze haar been weg en schopte me daardoor tegen mijn hoofd. Uit balans gebracht viel ik achterover en eindigde plat op de vloer. Geschrokken sprong ze op en keek me aan alsof ze een moord begaan had. Lachend kwam ik overeind en complimenteerde haar met haar karate trap.

”Die moet je maar bewaren voor als die vrienden van je, je weer een keer voor schut zetten. Kan ik verder gaan zonder dat je me een andere hoek in schopt “?

We moesten beide hartelijk lachen om haar actie en het ijs was gebroken. Terwijl ik verder ging met de verzorging van haar knie vertelde ze me dat ze Kiki heet en dat ze 16 was en dat ze niet zo lang geleden met haar moeder verhuisd was. Op school was het allemaal wat moeilijker omdat ze als niet Limburgse niet zo gemakkelijk werd geaccepteerd. Daarnaast was Kiki een grijze muis die ver in de schaduw van haar klasgenoten een alles behalve spannende jeugd beleefde. Haar moeder werkte hard om het hoofd boven water te houden en had daardoor ook niet altijd tijd voor haar dochter. Met haar vader had ze geen contact meer, die was 3 jaar geleden met de buurvrouw vertrokken en sindsdien heeft ze hem nooit meer gezien. Nu ze in het zuiden waren komen wonen konden zij en haar moeder een nieuwe start maken en het verleden een beetje achter hun laten.

“Zo, zo goed als nieuw.”

Nog een bemoedigende aai over haar knie en klaar was kees. “ Ze stond op en keek naar haar ingepakte knie.

“Die zal nog wel een paar dagen pijn blijven doen, maar een schaafwond is altijd snel genezen en dan zie je er weer net zo mooi uit als van te voren.

“Pff alsof ik zo mooi uitzie” pufte ze waarmee ze aangaf dat haar zelfbeeld niet echt om naar huis te schrijven was.
Ik keek haar aan en verzekerde haar dat ze een mooi meisje was.

“En ik kan het weten hoor want als fotograaf weet ik echt wel of een meisje mooi is of niet “ liet ik haar weten. Even keek ze me raar aan.

“Fotograaf ? hoe bedoel je, je werk toch hier ? “

Kort legde ik haar uit dat de situatie van mijn broer niet zo rooskleurig was en dat ik voor hem de boel draaiende hield totdat hij weer beter zou zijn. Dat ik fotograaf was dat vond ze toch wel interessant. Al snel kwam de vraag wat ik dan allemaal fotografeerde.
”Ik mag allemaal mooie meiden fotograferen in allerlei verschillende disciplines.
Met een vragende blik zei ze :

“Uh diciplines ? ik ben blond he”, grapte ze om me te laten weten dat ze dat woord niet echt kon thuis brengen.

Ik probeerde haar duidelijk te maken dat er verschillende categorieën zijn waarin modellen kunnen poseren. “die variëren van portret en bijvoorbeeld fashion tot lingerie en zelfs topless en naakt. “ Niets mooier dan interessante vrouwen voor de camera.

“en ben ik dan in jouw ogen interessant omdat je zegt dat je me mooi vind?”

Ik kon niet meer dan bevestigen. Waarop ze vroeg of ze dan ook uit de kleren moest.

“je zult eerst maar eens moeten zorgen dat je weer wat kleren aankrijgt want het zwembad sluit over 5 minuten en je kunt moeilijk in je bikini over straat gaan.”

Ze stond op, gaf me een kus op mijn wang en bedankte me voor mijn hulp.

“Je bent lief “, kwam er nog een beetje verlegen achteraan.

Ze pakte haar tas waar we zo goed en zo kwaad alles wat we hadden kunnen redden in hadden gestopt en ik wees haar de kleedkamer en de douches.

“doe maar rustig aan, ik kan je ook zo wel naar buiten laten als het zwembad al dicht is. Ik moet nog even de boel nakijken en afsluiten en over een minuutje of 10 ben ik weer terug.”

Ze ging de kleedkamer binnen en ik maakte mijn ronde. Toen ik met de kassa onder mijn arm weer binnen kwam hoorde het water van de douches nog lopen en maakte daaruit op dat ze nog niet klaar was. Ik besloot om de kassa nog maar even op te maken en ging aan een tafel zitten tellen. Verdiept in mijn bezigheid hoorde ik niet dat de deur van de kleedkamer open ging en Kiki haar koppie naar buiten stak.
“Zeg Rene, ik zit met een probleem” kwam er zachtjes uit.

Ik keek om en vroeg wat er was.

“mijn handdoek zit niet meer in mijn tas en nu ben ik helemaal nat en heb niets om me af te drogen.”

Glimlachend stond ik op en liep naar de kast waar ik een mooie grote handdoek uithaalde en reikte haar die aan. Met druipende haren pakte ze hem aan draaide zich om en liep weg. Doordat er een dranger op de deur zat duurde het even voor de deur zich sloot. In een glimp zag ik haar naakte achterkant. Ze zag er goddelijk uit met haar strakke kontje en de kuiltjes in haar onderrug. Het zicht werd me ontnomen toen de deur helemaal dichtviel. Met haar beeld op mijn netvlies ging ik terug naar de tafel en hervatte mijn werk.
Ik had niet in de gaten dat ze naast me stond toen ze met een zachte stem om mijn aandacht vroeg.

“Ik heb nog een probleem” zei ze. “buiten mijn handdoek hebben ze ook mijn ondergoed en mijn rokje meegenomen. Wat nu ?”

Ik keek om en zag dat ze met de grote handdoek om haar heen naast me stond.

“ Dat wordt dan half in je nakie naar huis lopen he”grapte ik “ Jammer dat ik geen camera bij me heb want dat zou me mooie plaatjes opleveren zeg.”

Een beetje beteuterd keek ze me aan.

“tja eens kijken wat we daar aan kunnen doen. Je hebt natuurlijk je bikini nog maar die is zeker kletsnat.”

Ik stond op en keek in de kast waar de gevonden achtergebleven kleding in lag en rommelde er wat in tot ik een trainingsbroek eruit viste die haar zeker 10 maten te groot was.

“ iets anders heb ik niet voor je maar alles beter dan in je blote gleufje over straat te moeten toch ?”

“HIHI, “ lachte ze ,”mijn blote gleufje, wat klinkt dat lief. Maar nee inderdaad ik zal deze maar aantrekken” en weg was ze weer.

De kassa was geteld en ik sloot de deuren naar de tennishal en het terras.

“ Ben je zover ?” riep ik “ anders sluit ik je op hoor. “

Een door de deur gedempt “ ja ik kom eraan” bevestigde dat ze klaar was en enige ogenblikken later zwaaide de deur open en kwam ze naar buiten gestapt.

“ TADA” riep ze en showde haar nieuwe outfit.

Een strak topje van haar zelf waarin je duidelijk kon zien dat ze geen BHtje droeg en dat haar strakke buikje voor een groot deel vrij liet. Daaronder dan de trainingsbroek waarvan ze de pijpen had opgerold tot net boven de knie en die ze ‘ op maat’ had gemaakt met een knoop in de band.

“ Als ik niet teveel beweeg blijft dat wel zolang zitten hoop ik “ zei ze met een glimlach.

“ Leuk gestyleerd zeg, je ziet er uit om op te vreten zeg zo met je natte haren. Super sexy hoor”.

Ik besefte dat ik meende wat ik zei en ook Kiki voelde dat. Ze kwam weer naar me toegelopen en wilde me op mijn wang kussen om me te bedanken. Omdat ze wat kleiner is moest ze zich strekken en daardoor liet de knoop die haar broek in bedwang hield los en voordat ze er wat aan kon doen lag hij op haar enkels. Daar stond ze dan in haar blote kutje voor me.. Beide reageerden we op het zelfde moment en bogen naar voren waardoor onze hoofden behoorlijk hard met elkaar in aanraking kwamen. Ze viel, gehinderd door de broek op haar enkels, achterover op de grond en hield haar hoofd vast. Ook ik voelde aan mijn hoofd en hoopte maar dat het geen bult zou worden. We keken elkaar aan en een glimlach op haar gezicht gaf aan dat het wel allemaal meeviel.

“ Je moet me wel hebben he, eerst schop je me voor mijn harses en nu weer een kopstoot. Jij maakt punten hoor !” grapte ik .

Ik hielp haar op en bukte nogmaals om haar broek weer op te trekken.

“ Niet echt je maat he” zei ik terwijl ik heel langzaam de broek naar boven schoof en na een blik op haar gladde kutje de boel op zijn plaats trok.

” Kom dan zullen we dat even anders doen. “

Ik pakte een bol touw en knipte er een stuk af dat lang genoeg was om rond haar middel te passen. Al snel zat alles op zijn plaats.

“ Zo klaar is Kees, nu zal die zeker wel blijven zitten al is dat wel jammer want het uitzicht was niet verkeerd moet ik zeggen.” Grapte ik .

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: KIKI In Het Zwembad 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 1795x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 960x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.4
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 9341x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 6454x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 10212x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3106x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.7
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 16953x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7144x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
:: Anne & Menno 1 Door: CarolM
Gelezen: 11424x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Anne, Film Kijken, Pijpen, Beffen, Neuken, Sex, Seks
16-06
8.6
:: Gescheiden En Gefrustreerd - 2Door: Dam
Gelezen: 24685x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Cougar, Creampie
15-06
9.4
:: Twee Onder één Kap - 4Door: Jonl
Gelezen: 12745x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
15-06
9.1
:: Het Volleybalteam - 24Door: Badjas
Gelezen: 14309x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Pleegouders - 11Door: Indigo
Gelezen: 11634x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.7
:: Twee Onder één Kap - 3Door: Jonl
Gelezen: 15682x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.8
:: Date Met Een... - 2Door: Geile Tiener
Gelezen: 5708x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
13-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net