Opwindend.Net
Datum: 12-01-2018
Stemmen: 143x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 23601x
Lengte: Lang
KIKI In Het Zwembad 4
Door Fotograaf - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: KIKI In Het Zwembad 3

KIKI in het zwembad

Dit is een verhaal dat ik een jaar of 5 geleden geschreven heb, maar eigenlijk nooit heb gepubliceerd.
Dat heeft dan ook met privacy redenen te maken gehad.
In overleg met Kiki, die ik pas geleden weer na lange tijd heb gezien en gesproken, plaats ik onze belevenis alsnog. Het is niet bij 1 keer gebleven natuurlijk en misschien dat ik nog een van onze escapades op papier zal zetten maar dat hangt ook een beetje af van de reactiesl.

Veel plezier met lezen


KIKI in het zwembad

PART 4


“ Je bent echt een lekker ding Kiki, ik zou wel uren met je kunnen blijven doorgaan zo.”

Ze ging recht opzitten en verzekerde me dat ze de tijd die we samen hadden ten volste zou benutten. Ze keek me met glinsterende oogjes aan en vroeg me of ze alles mocht doen wat ze wilde.

Zonder ook maar een woord te zeggen bleef ze me met een glimlach in mijn ogen aankijken en ging met haar rechter hand op zoek naar mijn pik. Niet moeilijk te vinden want zo stijf als hij stond had hij al lang niet meer gestaan. Kiki bracht met haar haar jonge frisse verschijning mijn adrenaline stroom op gang en ik kon haar niets weigeren. Sterker nog, ik stimuleerde haar om lekker te doen wat ze wilde. Toen ze haar hand om mijn pik heen vouwde boog ze langzaam voorover en rook aan de blootgelegde eikel. Even keek ze weer naar boven en zei: “ Lekker, daar lust ik wel wat van” en nam toen mijn eikel in haar mond. Alsof het dagelijks werk was begon ze me zachtjes te pijpen. Een natuurtalentje hoor. Haar wangetjes vertoonde kuiltjes toen ze hard begon te zuigen. Op en neer ging haar hoofd, soms net iets te ver over mijn pik heen waardoor ze bijna kokhalzend naar adem hapte. Soms liet ze de eikel uit haar mond ploppen terwijl ze er hard op zoog. Een vermakelijk geluid maar zeker ook een top gevoel. Ik liet haar lekker haar gang gaan en zag hoe ze tijdens het pijpen ook weer met haar eigen lichaam aan de gang ging. Even weer dat harde knijpen in haar tietjes en daarna met haar slanke snelle vingertjes in en uit haar kutje.

Lang duurde het niet voordat ik op het punt stond om te gaan spuiten. Ik gaf haar aan dat ik zover was en met de eikel in haar mond keek ze me aan. Met haar vrije hand omvatte ze mijn lul en trok hem steeds sneller of zonder dat ze de eikel uit haar mond liet glijden. Met haar andere hand verhoogde ze de snelheid van haar vingers op haar kutje. Snuivend en zwaar hijgend maakte ze er stevig werk van om ons beide tot een hoogtepunt te brengen. Haar lichaam glom van het transpireren. Ik stond op springen en kon elk moment haar mondje volspuiten. Haar ogen bleven naar boven gericht en ik zag op het moment dat het jonge ding klaar kwam haar ogen naar wit wegdraaien. Voor mij het moment om mezelf ook te laten gaan en met volle kracht spoot ik mijn warme zaad op haar tong. Krampend lag ze te kronkelen maar deed er alles aan om mijn pik in haar mond te houden en alles wat ik haar gaf op te vangen.
Ze bleef zuigen ook toen haar orgasme was weggezakt. Zeven dikke stralen warm sperma kreeg ze te verwerken. Ik had het gevoel dat ik nog nooit zoveel in 1 keer had gespoten. Triomfantelijk opende ze haar mond en liet me zien dat ze mijn witte goedje had verzameld. Toen slikte ze en verdween alles in haar slokdarm.
Zachtjes trok ik haar naar me toe en kuste haar. Onze tongen wisselde speeksel en restanten van mijn sperma uit totdat we langzaam beide weer op adem waren gekomen en de wildere handelingen plaats maakten voor een lekker en ontspannen strelen. Ze kroop behaaglijk tegen me aan en ze genoot van mijn glijdende vingers over haar bezwete lichaam.
Nog even zeiden we niets en schikten ons in een bevredigd en voldaan gevoel.
Na een kwartierje heerlijk relaxed naast en tegen elkaar aan gelegen te hebben begon het kleine dametje weer onrustig te worden. Met haar slanke vingers kronkelde ze om mijn lul heen in een poging er weer wat leven in te krijgen. Terwijl ze de hele stam dus haar vingers door liet glijden keek ze met glinsterende oogjes aan. ik wist direct wat het geile krengetje van plan was.
Binnen afzienbare tijd het ze mijn piemel op oorlogssterkte gemasseerd en zonder ook maar enige waarschuwing draaide ze zich met haar rug naar me toe en probeerde zichzelf zo te manoeuvreren dat mijn lul tussen haar billetjes door, zo haar kutje in kon schuiven. Even liet ik haar in de waan en schoof enkele keren met mijn eikel tussen haar lipjes door tot aan haar klitje en weer terug, Gesmeerd door het rijkelijk stromende vocht uit haar gleufje voelde het heerlijk gladjes aan. Ik wilde haar echter nog niet geven waar ze zo op aandrong.

" zeg me wat je wil, ik wil van jou horen wat ik moet doen. " fluisterde ik haar in haar oor.
Even keek ze weer naar me en bracht haar hand tussen haar benen totdat ze mijn lul vast kon pakken en begeleide de eikel tussen haar lipjes precies voor haar ingang.
" Ik zou graag willen dat jij de eerste bent die in mijn gaatje mag komen" en stiekem duwde ze haar heupen naar achteren waardoor haar lipjes zich om mijn eikel heen stulpten.
Een zachte kreun gaf aan dat ze het gevoel van mijn binnendringende eikel wel kon waarderen en meteen verhoogde ze de druk om meer van mijn lul naar binnen te kunnen werken .
Snel pakte ik haar vast en duwde haar zachtjes weg.

“ Kom mee” zei ik toen ik haar beteuterde gezochtje zag. Ze pakte mijn hand en liet zich zachtjes meevoeren. Ik maakte de deur naar buiten open en liep het terras op.

“ wat gaan we doen ?” vroeg ze verschrikt omdat we zomaar in ons blootje naar buiten liepen

“ We gaan even lekker zwemmen. Er is niemand meer dus we hebben het hele zwembad voor ons alleen .” antwoorde ik en trok haar zachtjes mee.

Een beetje onwennig keek ze om zich heen want het was de eerste keer dat ze zo maar in haar nakie buiten liep.

“ Je hoeft niet bang te zijn, we zijn helemaal alleen hier, er is niemand die ons kan zien .” stelde ik haar gerust.

Het moet grappig uitgezien hebben, zo’n naakte kerel met een even zo bloot jong meisje aan de hand. We liepen samen de trappen af, die we naar haar ongelukje naar boven waren gekomen, af naar beneden om vervolgens naar het grote zwembad te rennen en er meteen in te duiken toen we er waren.
Even speelden we met elkaar en probeerden we elkaar onder te duwen.
Maar lang hielde we dat niet vol want de geilheid nam als snel de overhand. Zowel Kiki als ik grepen waar we konden en onze lippen vonden elkaar al snel.
Kussend duwde ik haar naar de kant en zette haar op de rand van het bad.
Zachtjes spreidde ik haar benen en zocht met mijn tong naar haar klitje

“ Oh ja lekker die tong van je, bijt maar in mijn klitje.” Riep ze ongeneerd zonder zich te realiseren dat we misschien niet gezien maar wel zomaar eens gehoord zouden kunnen worden.

Ik begon het jonge sneetje te likken en zorgde ervoor dat ze goed nat werd.
Toen ze op het punt stond om klaar te komen stapte ik uit het bad en nam haar mee naar een stukje hoog gras tussen een paar bomen in waar we lekker beschut konden gaan liggen.

“ Vertel me wat je wilt” moedigde ik haar terwijl ik met een keiharde lul naast haar ging staan

“ Ik wil dat je me gaat neuken, dit kleine jonge kutje gaat ontmaagden.” Zei ze zachtjes.

“ Ik versta je niet lieve Kiki, praat harder”

Meteen herhaalde ze wat ze zei en nu een stukje harder en vervolgde met: “ ik wil die mooie lekkere lul van je diep in me voelen”

“ Dan spreid die mooie beentjes maar eens en laat me dat natte gleufje maar eens zien” zei ik terwijl ik op mijn knieλn tussen haar benen in ging zitten.

Snel spreidde ze haar benen zover als mogelijk en met haar slanke vingertjes trok ze haar lipjes van elkaar. Even ging ze met haar vingers naar binnen en trok ze, glimmend
van het vocht, weer naar buiten.

“ Zo nat ben ik nog nooit geweest geloof ik “ lachte ze met een blos op haar wangen.

“ Mooi, dan ben je er wel klaar voor.” en snel schoof ik tussen haar benen.

Zachtjes zette ik de eikel tegen haar gaatje en voerde de druk op.
Ik zag hoe de lipjes zich om de eikel heen vormde en hem langzaam naar binnen zogen.
Kiki lag met met gesloten ogen af te wachten naar hoe diep ik bij haar zou binnendringen. Ze was strak, heel strak, maar dat mag je dan ook wel verwachten van een dergelijk jong meisje. Maagd was ze in ieder geval nog al had ze haar vliesje samen met haar vriendinnetje zeker al doorbroken met de dildo van haar moeder.
Met kleine stukjes verdween mijn staaf steeds verder in het jonge ding.
Langzaam begon ze te kreunen en probeerde ze me sneller nog dieper te krijgen.

“ Ojaa Rene, duw hem verder. Hij mag dieper, daar voel ik hem echt goed.”

Ik zat voor de helft in haar toen ik het welletjes vond en in 1 keer stootte ik de rest van mijn paal haar buik in. Met een harde kreun verwelkomde ze de eikel tegen haar baarmoeder en, alsof dat het sein was, begon ze als een wilde tegen mijn lul op te stoten. Ik hoefde eigenlijk niet eens wat te doen echter wilde ik de volle lengte van mijn lul gebruiken.
Ik pakte haar bij haar heupen en duwde haar tegen de grond. Ik manouvreerde me in de juiste positie en begon toen op haar in te raggen .

“ Jij wil zo graag harder, dan zul je het krijgen ook. “ hijgde ik van de inpanning en beukte hard mijn lul over de volle lengte haar natte strakke en soppende doosje in.

Ik hoef je niet te vertellen dan het geluid dat ze vanaf dat moment produceerde tot op behoorlijk afstand hoorbaar moest zijn. Kreunen kon je het niet meer noemen. Het was meer een combinatie van jammeren en gillen en ik probeerde met een hand op haar mond haar volume een beetje te temperen.
Haar hele lichaam was gespannen en ze ving elke stoot van mij met een tegenstoot op.
Toen voelde ik hoe ze met een van haar handen op zoek ging naar haar klitje en deze als een bezetene begon te mishandelen. Het zweet gutste van haar fijne lichaam af en haar tietjes, waarvan de tepeltjes parmantig de lucht in staken, wipten ritmisch mee op elke stoot.
Alsof het nog niet genoeg was schroefde ze haar volume nog even naar boven maar toen ze op het punt stond om klaar te komen was ze ineens stil. Ik voelde hoe ze haar hele lichaam spande en elke millimeter van mijn lul naar binnen trok. Een overweldigend gevoel kan ik je zeggen, waardoor ook bij mij de boel op springen stond.
Met haar vrije hand pakte ze haar linker tietje beet en ik zag hoe ze haar nagels in het vlees zette. Dan duwde ze haar bekken zover mogelijk naar voren en omhoog en kwam ze klaar.
Ik heb heel wat meiden zien en horen klaarkomen, maar dit meisje was toch echt heel bijzonder. Haar ogen draaiden weg en wild ging ze met haar hoofd tekeer. Gek genoeg hield ze de eerste paar seconden haar onderlijf helemaal stil zodat ik elk spiertje van binnen voelde spannen. En toen ze ook haar andere tietje vast had liet ze zich gaan.

“ Jaaaahhh Ohhh Jaaahhh” schreeuwde ze het uit. “ Harder, dieper “

Snel bewoog ze als een raket over mijn pik op en neer en zorgde dat ook ik klaar ging komen. Op het moment dat ik mijn zaad in haar vershoot, was het hek van de dam en gilde ze het uit. Met haar hele lichaam reageerde ze op het orgasme. Kronkelend liet ze mijn pik mijn zaad in elk hoekje van haar binnenste neerleggen. Jeetje, wat kon die meid tekeer gaan zeg. Dit had ik nog nooit meegemaakt, maar ik genoot van elk moment. Mijn pik was gevoelig en door het ruwe werk best een beetje rauw. Ook Kiki’s kutje moest er naar mijn mening hetzelfde aan toe zijn. Ze hield me, door met haar benen achter mijn rug te duwen, zo lang mogelijk diep in haar kutje en pas toen bij beide het orgasme helemaal was weggevloeid, ontspande ze zich en liet haar benen zakken.
Met haar ogen gesloten bleef ze nog even nagenieten en met haar hand ging kwam ze tussen onze 2 lijven en gaf, door me zachtjes weg te duwen, te kennen dat ik mijn lul uit haar moest halen. Glimmend van haar vocht en mijn sperma trok ik mijn, inmiddels slap geworden piemel uit haar gleufje en strekte me languit op mijn rug om bij te komen van de inspanning. Ik voelde hoe ze met haar hand even mijn pik opzocht alsof ze wilde weten in welke toestand die nog was.

“ wat is het toch een lekker en lief ding die lul van jou” zei ze terwijl ze haar hoofd naar mij richte en me met een glimlach aankeek.

“ Op dit moment een behoorlijk uitgeblust lekker en lief ding, maar jou gleufje zal ook wel behoorlijk rauw aanvoelen, toch ?“ vroeg ik

Ze verplaatste haar hand van mijn lul naar haar kutje en stak resoluut 2 vingers diep bij haar naar binnen.

“ Is wel een beetje gevoelig van binnen, maar dat vind ik nog niet eens zo’n verkeerd gevoel. Ik zou zo nog een keer kunnen hoor.” Verzekerde ze me en keek me met vragende ogen aan alsof ze wilde vragen of ik haar nog een keer wilde neuken.

“ Laten we eerst maar even een duik nemen om af te koelen en dan even lekker onder de douche. Daarna zien we wel weer. “

Ik stond op en hielp haar galant overeind. Een kus op mijn mond en een dikke knuffel volgde.

“ wat ben ik blij dat ik jou hier ontmoet heb. Je bent een hele lieve man.”

Ik nam haar aan de hand en liep, of eigenlijk rende, richting het bad.
Met een grote sprong lagen we al snel in het water en spoelden het gras, zand en de zweet en sperma resten van ons lichaam. Wat is het toch heerlijk om lekker in je blootje te zwemmen, en al helemaal als je ook nog eens in gezelschap bent van een mooie jonge meid. Ik voelde me bevoorrecht dat ik dit meisje voor de eerste keer van haar leven heb mogen klaarneuken.

Het begon al een beetje donkerder te worden en we besloten dan ook om de terug te gaan naar de kantine en om even lekker te gaan douchen.

“ Nog wat drinken of meteen maar onder het warme water ? vroeg ik terwijl ik de buitendeur naar het boventerras achter me afsloot.

“ Een drankje lust ik wel, “ giebelde ze. “ Thuis mag ik dat niet. “

“ Je bent een klein rebels meisje, maar dat vind ik juist zo leuk aan je. Je bent lief en aardig en ik snap niet dat je leeftijdsgenootjes je niet accepteren. Daarnaast ben je heerlijk enthousiast naar mij toe en ik moet zeggen dat de seks met je fantastisch is.
Ik heb zelden zo lekker geneukt als vandaag met jou. Je bent nog zo lekker jong en strak en je lichaam is zo mooi. Dank je dat je me jou gegeven hebt.”
Ik reikte haar het drankje aan en vroeg voor een kus. Zachtjes boog ik voorover en voelde haar zachte lippen op de mijne. Heel even kwam dat tongetje weer en ik liet haar gewillig binnen. Een kleine zachte en lekkere zoen volgde en ik voelde hoe ze tegen me aankroop.

“ Je voelt zo vertouwd aan en je bent zo lief voor me. Op de een of andere manier doe je precies de dingen die ik lekker vind, soms heel zacht en teder en soms ook lekker hard en ruw. Ik vind het heerlijk zo met je en had dit nooit willen missen.”

Na het drankje doken we samen onder de douche en en hees Kiki zich weer in haar aangepaste outfit.

“ het heeft vandaag echt zo moeten zijn “ zei ze met een glimlach op haar gezicht toen ze haar outfit nog eens bekeek. “ als ze niet mijn spulletjes gestolenhadden, dan was ik nooit met jou in aaraking gekomen.”

Ik maakte haar duidelijk dat ik het helemaal met haar eens was en dat ik genoten heb van elk moment.

“ Zal ik je dan even thuis afzetten, dan zeg je maar dat ik de vader van een vriendinnetje ben, en dat de kleren van haar te klein waren voor jou. Anders gaan z enog vragen stellen waarom je dit aan hebt.”

Toen ik alles afgesloten had en liepen we hand in hand naar de auto en galant maakte ik de deur voor haar open.

“ Dank u James” zei ze bekakt en stapte in.

De rit naar haar thuis was kort en er werd geen woord gewisseld totdat ze vroeg om nog even te stoppen.

“ Ik wil nog een hele dikke kus EN ik wil je nog wat vragen.”

“ Nu eerst die kus maar dan en daarna je vraag ?”

We bogen naar elkaar toe en een lieve tongzoen volgde.

“ Ben je morgen weer daar ? ik zou het graag nog een keer willen overdoen “ kwam er een beetje verlegen uit terwijl ze haar ogen van me afwende.

“ zolang het zwembad open is, zal ik er ook bijna elke dag zijn. Dus mogelijkheden genoeg toch ?”

Met twinkeling in haar ogen kustte ze me nogmaasl op mijn lippen.

“ Ik vind je lief, echt lief. Breng me maar naar huis want ik ben best moe. “

Rustig reed ik haar straat in en zette voor de deur af.

“ tot Morgen dan lieverd ?”

“ Morgen ga ik weer bij een vriendje ‘ spelen’ en zeg ik wel dat ik weer wat later thuis kom”

Een handkus en “ doeii tot morgen “ kreeg ik nog van haar voordat ze de deur dicht deed.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Avondwinkel - 2Door: Beowulf
Gelezen: 3623x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Broer
16-07
8.3
:: Ffe Weddenschap - 2Door: Xavier
Gelezen: 9305x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daphne
13-07
7.6
:: Emma's Nieuwe HuisartsDoor: Jonl
Gelezen: 33549x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Buurmeisje - 4Door: Jessica
Gelezen: 14737x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken, Tiener, Meisje
13-07
8.3
:: De Bikerclub - 17Door: Muis
Gelezen: 4033x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hindoestaans, Hoertjes, Prostitutie, Zaad, Creampie
12-07
8.6
:: Mijn Geile Engels DocenteDoor: Daan
Gelezen: 14551x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Docente, School, Tiener, Docent, Leerling, Taboe, Geheim, Pijpen, Kussen, Doggystyle
12-07
8.2
:: Genietend Van Het ZonnetjeDoor: DennisZwolle
Gelezen: 17165x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Milf, Vakantie, Buurjongen, Pijpen
12-07
8.1
:: Op Neefje PassenDoor: JohnD
Gelezen: 24215x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-07
9.0
:: Emma Gaat Op De FotoDoor: Jonl
Gelezen: 18596x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Foto
11-07
8.7
:: ServicebalieDoor: Robin
Gelezen: 10070x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Werk, Pijpen, Titjob, Zaadslet
11-07
8.1
:: Bo & Thomas - 2Door: NerdThomas
Gelezen: 5935x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Doggy, Cowgirl, Delen
11-07
8.9
:: Kampvuur In FrankrijkDoor: MBrinx
Gelezen: 17440x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Kampvuur, Frankrijk, Strand, Zee, Zomer, Vakantie, Vrienden
10-07
8.5
:: Verboden Te WerkenDoor: MBrinx
Gelezen: 15125x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Albert Heijn, Teamleider, Kassa, Caissiere, Werken, Supermarkt, Baas, Leidinggevende, Floor
10-07
8.6
:: Buurmeisje - 3Door: Jessica
Gelezen: 13134x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Tieners, Buurmeisje, Beffen, Vingeren
09-07
8.5
:: Buurmeisje - 2Door: Jessica
Gelezen: 22971x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Tieners, Beffen, Lesbisch
09-07
8.5
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 604