Opwindend.Net
Datum: 10-03-2018
Stemmen: 56x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 15262x
Lengte: Lang
Gebruikt Door De Oppas - 3
Door NickSchrijvers - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Gebruikt Door De Oppas - 2

De hele week zat Rick te wachten op een berichtje van Britt of hij langs moest komen. Ze had zijn nummer en hij hoopte maar dat ze hem zou laten langskomen het volgende weekend. De hele week had hij ook last van spontane erecties. Op school, in de bus, op de fiets of thuis aan de eettafel, constant dacht hij terug aan het afgelopen weekend. Hoe hij naakt had moeten schoonmaken, hoe zij hem hadden vastgebonden en geschoren en hoe hij lekker met de meiden had mogen spelen in hun bed. Normaal trok hij zich af op porno, maar nu waren zijn fantasieën en herinneringen genoeg om hem hevig spuitend te laten klaarkomen.

Het was ondertussen al vrijdag geworden en Rick was al bijna bang dat Britt niks meer van zich liet horen, maar plots maakte zijn mobiel geluid en zag hij dat hij een berichtje van haar binnen had gekregen. “Morgen 12:00 en zorg dat je volledig geschoren bent zoals je de vorige keer bent vertrokken.” Rick was alleen thuis en snel rende hij de badkamer in en met een scheermesje van zijn moeder, begon hij zo goed als kwaad de korte nieuwe haartjes rondom zijn pik en ballen weg te scheren. Na twintig minuten prutsen was hij klaar en was zijn kruis weer net zo kaal als afgelopen weekend. Zijn pik was ondertussen volledig stijf en opgewonden als hij was ging hij terug naar zijn slaapkamer om zich hier af te trekken. Hij kon niet wachten tot het morgen twaalf uur was, het leek wel alsof hij jarig was en gespannen was over wat voor cadeautjes hij zou krijgen.

De volgende dag was hij al heel vroeg wakker door alle spanning. Zijn ochtenderectie ging maar niet weg, ook niet na het plassen en om acht uur ’s ochtends lag hij dan ook alweer in bed zich af te trekken. Hij kwam over zijn buik klaar en met zijn vingers veegde hij zijn eigen zaad op en stopte dit in zijn mond. Rick werd er maar wat geil van om zijn eigen zaad op te likken en deed dit dan ook tegenwoordig met regelmaat en het scheelde dat hij dan ook niks schoon hoefde te maken. Ondanks dat hij was klaargekomen was hij nog steeds opgewonden. De uurtjes telde hij af, hoe traag ze ook gingen en net voordat hij weg moest gaan om op tijd te zijn, trok hij schone kleding aan. Een boxer met daarover een korte broek en een simpel T-shirt.

Het was heerlijk zomers weer en op zijn fiets fietste hij dan ook snel naar Britt en Joyce toe, benieuwd wat de meiden vandaag voor hem in petto hadden. Eenmaal bij het huis van Britt aangekomen zette hij zijn fiets in de tuin en belde aan. Hij had niet kunnen voorkomen dat zijn pik alweer stijf was en met een flinke bobbel in zijn broek, maakte Britt dan even later ook de deur open. Ze keek naar beneden, want zag bij het openen van de deur meteen al dat hij opgewonden was. “Zo volgens mij is er iemand opgewonden! Mogen we weer lekker met je pikkie spelen Rick?” Rick knikte. Hij vond het heerlijk om naar de dominante Britt te moeten luisteren, al hoopte hij wel dat hij vandaag meer mocht doen bij Joyce, op wie hij verliefd was.

Achter Britt liep hij de woonkamer binnen en daar zat Joyce al. “Zo ik zie dat je er weer bent!” Britt ging zitten en Rick bleef weer staan, wetende hoe laat het was. “Nou wat sta je daar te wachten? Hup uit die kleding.” Opgewonden begon Rick zijn kleding uit te doen en al snel stond hij weer naakt in de woonkamer van Britt. Een dikke sliert voorvocht aan zijn eikel verraadde dat hij al enige tijd stijf was geweest en dat dit niet net pas was begonnen in de paar minuten dat hij binnen was. “Op je knieën en kom naar ons gekropen Rick.” Rick gehoorzaamde en op zijn knieën kroop hij naar Britt toe. Deze trok een halsband achter het kussen van de bank vandaan en bevestigde deze rondom zijn nek. “Zo nu ben je echt ons speeltje.” De meiden stonden nu op van de bank en Rick moest achter hun aan kruipen, waarna ze de tuin ingingen.

Rick bleef echter even in de deuropening wachten, aangezien hij het toch wel wat eng vond om zo naakt naar buiten te gaan. “Nou kom je nog? Niet zo aanstellen hoor, anders mag je straks ook niet met ons spelen.” Opgewonden dat hij was en bij het idee dat er vandaag weer mogelijk een en ander met de meiden zou gaan gebeuren, overwon hij toch zijn angst en naakt kroop hij de tuin in. Britt had nagenoeg gras in haar tuin en dit was dan ook geen probleem voor zijn handen en knieën waarop hij kroop. In de tuin lagen twee strandlakens klaar en zowel Britt als Joyce pakte de onderkant van hun zomerse jurkjes beet en trokken deze over hun hoofd. Het bleek dat beide meiden hieronder niks van ondergoed droegen en zo keek Rick opgewonden tegen hun twee naakte lichamen aan. “Pak jij de zonnebrandolie van het tafeltje Rick, dan mag je ons insmeren.”

Dit vond Rick natuurlijk maar al te best en hij kroop snel richting de tafel om de flacon te pakken. Met een stijve pik die tussen zijn benen bungelde kroop hij terug naar de meiden die op hun buik lagen. Hij begon bij Britt en spoot wat van de olie op haar rug en begon haar in te smeren. Hij begon bij haar armen en ging hierna naar haar rug toe. De spanning nam nu toe, want zijn handen gleden omlaag richting haar billen en zachtjes maar uitgebreid begon hij haar billen in te smeren. Hierna gleed hij door naar haar benen. Plots draaide Britt om en ging ze op haar rug liggen. Met een kloppende erectie begon hij haar borsten in te smeren en voelde haar half stijve tepels tegen zijn handen aandrukken.

“Hey je moet me insmeren, niet de hele tijd met mijn tieten spelen! Dat mag alleen als ik het je vraag.” Snel liet hij haar borsten los en smeerde snel de rest van haar lichaam in, zonder te lang op dezelfde plek te blijven zodat hij niet weer een standje van haar kreeg. Na Britt was het tijd om zijn lievelingetje te doen. Joyce was wat minder fel als Britt en liet toe hoe hij haar billen teder insmeerde. Ze wist dat hij verliefd op haar was en gaf hem dan ook wat extra tijd om aan haar lichaam te zitten, voordat ze zich omdraaide op haar rug. In tegenstelling tot Britt waren de tepels van Joyce al helemaal stijf en staken omhoog in de lucht. “Eerst de rest van mijn lichaam insmeren en daarna mag je met mijn borsten spelen.”

Dit wilde Rick natuurlijk wel en snel begon hij haar in te smeren, zodat hij aan haar borsten kon beginnen. Zodra hij de rest van haar voorkant had ingesmeerd moest hij van Joyce op haar middel gaan zitten. Hij liet wat van de olie op haar borsten neerkomen en begon haar borsten hierna in te smeren. Rick vond het heerlijk en zijn pik deed bijna pijn van opwinding. Enkele minuten lag mocht hij met haar borsten spelen en hoorde haar af en toe zelfs even zachtjes kreunen met haar ogen gesloten. Doordat hij zo opgewonden was lekte hij weer voorvocht en dit begon haar op te vallen. “Ieuw viespeuk! Van me af!” Geschrokken kroop Rick van Joyce af, maar hiermee was hij nog niet klaar. “En nu je eigen voorvocht van je aflikken.”

Rick had hier weinig moeite mee en begon zijn eigen voorvocht snel van haar af te likken, waarbij hij helaas ook de smaak van de olie in zijn mond kreeg. Eenmaal schoon moest hij zijn eigen voorkant insmeren met olie. Rick had gehoopt dat de meiden dit zouden doen, maar die lagen al te genieten van de zon. Nadat Rick zich had ingesmeerd ging hij tussen de midden in liggen. Op zijn rug uiteraard, want met zijn erectie kon hij moeilijk op zijn buik gaan liggen. Een half uur lang lag hij daar zo. Zijn pik werd er niet minder stijf om, want afwisselend keek hij naar de naakte lijven van de meiden die naast hem lagen. De meiden waren echter ook niet stom en hij was hier uiteraard niet gekomen om hun in te mogen smeren. Ook zij hadden hun behoeftes en daarom was Rick gevraagd om vandaag langs te komen.

Britt pakte na een half uurtje dan ook de flacon en spoot haar handen er vol mee. “Eens zien of onze geile beer ook zonder vastgebonden te liggen stil kan liggen.” Met haar handen vol met olie pakte ze Rick zijn pik beet, die niet anders kon dan kreunen doordat Britt hem nu beetpakte. Door de hoeveelheid olie glibberde de handen van Britt al snel over zijn pik heen. Het lekkere gevoel was echter maar van korte duur, want de opwinding had zich dusdanig opgestapeld dat hij in no time klaarkwam. Kreunend verraadde hij dat hij ging klaarkomen en Britt stopte niet met hem af te trekken en trok door tot hij zaad begon te spuiten. Met een boog kwam het zaad op zijn buik en borst terecht. “Hihi je blijft toch ook een echt jongetje, spuiten zodra je aangeraakt wordt!”

Rick schaamde zich voor zijn snelle zaadlozing, maar vond het ook wel erg opwindend dat Britt hem hier zo mee vernederde. Telkens meer begon hij het lekker te vinden als de meiden hem vernederend toespraken. “Vind je het lekker als wij je zo behandelen Rickie?” De meiden dachten precies waar Rick zelf aan dacht en overtuigend zei hij dan ook dat hij dit heel lekker vond. “Hmm dus jij wilt liever door ons vernederd worden, dan dat wat heel lief zijn voor jou?” Weer knikte Rick. “Dus eigenlijk zou jij ons sletje wel willen zijn?” Rick slikte, de meiden wisten precies wat hij graag wilde. “U-uh ja Britt, dat lijkt mij heerlijk.” Zijn pik werd alleen al door de gedachte van een sletje te zijn voor Britt en Joyce alweer geil. “En wat zou jij dan allemaal willen doen voor ons?”

Nu moest Rick toch wel even nadenken. Hij wilde alles zeggen, maar wat zouden de meiden hieronder verstaan? Natuurlijk waren er wel bepaalde dingen die hij niet wilde, maar ergens wond het idee hem ook wel op dat hij juist dingen moest doen die hij niet wilde. “Uhm eigenlijk alles wel, behalve met poep en plas.” De meiden begonnen te lachen. “Wat ben je toch een lekker sletje Rick!” Britt draaide zich om en ging vervolgens op haar knieën zitten, zodat haar kontje omhoog stak in de lucht. “Laat maar eens zien dan dat je alles wilt doen en begin maar met mijn kontje te likken.” Wist Rick veel dat de meiden dit hadden voorbereid en dat Britt van te voren nog grondig had gedoucht. Maar ze werd verbaasd, want ondanks enige twijfel bij Rick, kroop hij toch op handen en knieën naar haar toe.

Even twijfelde hij, maar haar kontje zag er schoon uit en hij rook niks raars. Voorzichtig opende hij zijn mond en stak zijn tong uit. Langzaam bewoog hij zijn hoofd naar voren, tot hij met zijn tong haar billen aanraakte. Zachtjes begon hij te likken, tot hij over haar sterretje gleed met zijn tong. “Oooo lekker Rickie, ga zo door!” Rick raakte weer opgewonden door het gekreun van Britt en doordat het helemaal niet vies bleek te zijn. Joyce zat ondertussen achter hem en zag hoe zijn slappe pik weer spoedig stijf werd. Plots voelde Rick dan ook de hand van Joyce rondom zijn pik en zij begon hem af te trekken, terwijl hij Britt aan het likken was. Britt vond het heerlijk hoe Rick haar kontje likte en ze begon dan ook zelf met haar clitje te spelen, waardoor haar gekreun nog heviger hoorbaar was. Was Rick in het begin al bang geweest om gezien te worden in de tuin, nu Britt zo aan het kreunen was zouden ze zeker gehoord worden. Nu kon hij zich er echter niet meer druk om maken en vond hij het geil om te weten dat Britt door hem aan het genieten was.

Dat Joyce hem aan het aftrekken was, vond hij alleen maar lekkerder. Maar dit was nog niet het eindstation. Plots voelde hij een koude straal tussen zijn billen druipen. Even dacht hij aan wat dit was, maar zodra hij de vinger van Joyce tegen zijn eigen sterretje aanvoelde duwen, wist hij genoeg. Ergens vond hij dit een vreemd idee, hij was toch geen homo? Maar hij kon ook niet ontkennen dat hij dit niet ergens ook wel heel lekker vond. Het idee van een vinger in zijn kontje. Hij verzette zich dan ook niet en bleef het kontje van Britt likken en probeerde met de punt van zijn tong voorbij haar kringspier te komen. Ditzelfde was Joyce aan het proberen bij hem, maar dan met haar vinger. Hij voelde hoe haar vingertopje naar binnen gleed en zachtjes kreunde hij, zodra haar vinger naar binnen gleed.

Het begon met slechts één vingerkootje, maar Joyce duwde verder en Rick voelde hoe de vinger van Joyce verder zijn kontje in gleed, terwijl hij gulzig doorging met het lukken van Britts sterretje. Britt begon ondertussen harder te kreunen, want haar vingers op haar clitje en de tong van Rick die tussen haar billen doorgleed, lieten haar zeker niet koud. De buitenlucht maakte het alleen maar opwindender en kreunend kwam ze klaar. “Oooo oooo-oooooo…” Ze probeerde zo stil mogelijk klaar te komen, maar kon hevig gekreun toch niet onderdrukken en duwde haar kontje tegen het gezicht aan van Rick, wiens tong door haar kringspier was gedrongen. Britt ging op haar rug liggen en spreidde haar benen en zette deze gespreid tegen haar billen aan in het gras. Rick begreep de boodschap en dook meteen weer tussen haar billen en likte haar sterretje zo goed als mogelijk in deze positie.

Britt keek nu toe hoe Rick haar likte en hoe Joyce zijn kontje aan het bewerken was. De eerste vinger kon ondertussen makkelijk in zijn kontje, maar dit was nog niet genoeg. Met veel moeite wist ze ook haar middelvinger bij haar wijsvinger te proppen en Rick kreunde zacht. Het deed een beetje pijn, maar de opwinding was veel heviger en genieten deed hij dan ook zeker. Helaas voor hem stond Britt op en ze verdween het huis in. Hij bleef achter met Joyce, wat hij zeker niet erg vond, maar het liefst had hij Britts kontje blijven likken, terwijl hijzelf gevingerd werd. Zijn pik was steenhard en Joyce plaagde hem door te stoppen met hem af te trekken en haar aandacht alleen nog maar op zijn kont te richten.

Het kon echter niet voorkomen dat Rick langzaam richting een orgasme werd gebracht. De spanning werd hem langzaam te veel en hij kon haar vingers goed in zijn kont voelen glijden, wat voor voldoende stimulatie te zorgen om hem klaar te kunnen laten komen. Zijn gekreun werd heviger en meer en meer begon hij de vingers van Joyce te voelen. Zijn ogen waren half gesloten, tot hij plots Britt de tuin in zag komen lopen. Ze was niet meer volledig naakt of ten minste ze droeg wat. Zijn ogen vlogen open bij het zien van wat Britt om haar heupen had hangen. Het was een voorbinddildo. Een dunne zwarte nep pik bungelde vooruit en glom door glijmiddel. “U-uh wat heeft dit te betekenen?”, stamelde Rick uit. “Hihi je wilde toch zo graag een sletje zijn Rick? Dan maken wij ook een sletje van jou!”

Joyce trok haar vingers terug uit zijn kont en zag hoe zijn kringspier nog een beetje open bleef staan door haar vingers. Rick wist het niet. Wilde hij dit wel en vond hij dit wel lekker? Oké Joyce had dan net twee vingers in zijn kontje gehad, maar dat was wat anders dan de nep pik van twintig centimeter die bij Britt om haar heupen hing. “Ja dat krijg je ervan als je een grote mond hebt Rick! Je wilde alles doen zei je, dan moet je niet nu al gaan tegenstribbelen hoor.” Ondanks dat Britt gelijk had, vond hij dit toch nog wel spannend. De meiden hadden het door en het was Britt die iets minder dominant werd en probeerde een oplossing te zoeken, waarbij hij toch akkoord zou gaan, want wat wilde ze hem graag neuken met de nep pik. “Hmm ik weet het goedgemaakt. Als jij me je laat neuken, dan mag jij daarna op Joyce, oké?”

Rick keek over zijn schouder en zag het naakte lichaam van Joyce, wat nog glom door de olie. Wat zag ze er lekker uit en zijn pik maakte een schokje van opwinding van het zien van haar perfect gevormde lichaam. Joyce neuken, daar kon hij eigenlijk geen nee tegen zeggen. Hoe vernederend het ook voor hem was om geneukt te worden door Britt met een voorbinddildo. Al wond het idee hem ergens ook wel op. Veel erger kon hij niet vernederd worden dacht hij. Rick stemde dan ook in, want hij wilde maar al te graag zijn pik in het kutje van Joyce stoppen en haar neuken. Joyce stond op en samen met Britt liep zij naar binnen. Rick kroop achter hun aan, de trap op naar boven. Boven gingen ze weer naar de kamer van Britt toe en Britt klom op het bed en sloeg demonstratief op het matras. “Hup Rickie op het bed, nu!”

Rick voelde zich net een hond die gecommandeerd werd, maar luisterde en kroop op het bed en nam plaats voor Britt. Zijn hart klopte in zijn keel en zijn pik was er niet minder stijf om geworden. Ergens kon hij ook niet ontkennen dat hij dit wel heel opwindend vond. Hij voelde een hand van Britt op zijn heupen neerkomen en met haar andere hand leidde ze de punt van de voorbinddildo naar zijn sterretje. Rick kon de punt voelen drukken zijn sterretje. Hij probeerde zich goed als kon te ontspannen, maar de nep lul was dikker dan de twee vingers van Joyce zojuist. Toch kon Britt zich niet beheersen en begon ze kracht te zetten met haar heupen, wat gekreun van Rick tot gevolg had. Britt zag hoe zijn sterretje oprekte en hoe de zwarte punt voorzichtig naar binnen begon te schuiven.

“Oooo”, kreunde Rick zachtjes terwijl Britt de nep lul dieper in zijn kontje duwde. Haar nagels kraste over zijn billen heen en ze zag hoe ze dieper en dieper tussen zijn billen verdween met het zwaarte gevaarte. Zachtjes begon ze haar heupen nu op en neer te bewegen en begon stotende bewegingen te maken. Rick kreunde hard, ten teken dat hij het lekker vond en ook Britt genoot van de dominantie die ze had over hem. “Zeg me dat je een slet bent Rick!” Rick kreunde opgewonden. Het was zó vernederend, maar ook zó lekker en zonder moeite luisterde hij dan ook naar Britt. “Ik ben een slet.” Britt gaf hem een klap op zijn kont. “Harder, ik wil het je duidelijk horen zeggen, wat ben je!?” Rick wond het heerlijk op en de klap op zijn kont maakte hem alleen maar geiler.

“Oooo Britt ik ben een sletje!” Britt gaf hem opgewonden nog een klap op zijn kont en stootte de nep lul diep in zijn kontje, met hevig gekreun tot gevolg. De nepaderen op de nep lul zorgde voor een heerlijk gevoel in zijn kontje en het was haast net zo lekker als er met zijn pik werd gespeeld. Hij was dan ook ergens wel opgelucht eenmaal Britt de nep lul uit zijn kontje terugtrok, want veel langer had hij dit niet volgehouden zonder klaar te komen en dan had hij Joyce niet meer kunnen neuken. Zijn sterretje bleef door de voorbinddildo nog een beetje openstaan en Rick zag hoe Joyce op haar rug op het bed lag. “Kom maar hier voor je beloning.” Rick kroop naar haar toe en Joyce greep zijn halsband beet en trok hem bovenop haar. “Schuif dat lekkere pikkie van je maar in mijn natte gleufje.”

Het wond Rick al op hoe Joyce hem behandelde en toesprak. Vond hij het bij Britt al lekker, bij Joyce was het allemaal nog net even wat lekkerder als ze aandacht aan hem gaf. Voor Rick ging dit de eerste keer worden dat hij seks zou hebben en nerveus bewoog hij dan ook zijn pik naar het kutje van Joyce. Hij drukte hem tegen de opening van haar kutje aan en doordat zijn pik vrij dun was, gleed hij vervolgens vrij eenvoudig in haar natte kutje naar binnen. Alleen toen gebeurde het. “Oooo ik kom!” Rick was zo opgewonden en hij had niks anders gedaan dan zijn pik bij haar naar binnen te duwen, maar het was genoeg om al klaar te komen. Het klaarkomen was heerlijk, maar tegelijkertijd begon hij zich te schamen voor zijn spontane zaadlozing. “Hihi Joyce, Rick is een echt sletje, hij komt gewoon meteen klaar!”, lachte Britt.

“En nu je eigen zaad uit haar kutje likken Rick!” Rick had rode blosjes op zijn wangen van schaamte, maar kroop weer van haar af en ging tussen haar benen zitten. Hij zag hoe er wat zaad uit haar kutje kwam druipen en boog voorover en begon zijn eigen zaad uit haar kutje te likken. Joyce lag zachtjes te kreunen en dit gaf Rick toch nog wat genoegen. Joyce pakte hem bij zijn halsband beet en zorgde dat hij niet weg en hij haar moest blijven likken, tot ze hevig kreunend klaarkwam. “Oooo ooooooo!” Rick voelde hoe ze haar heupen omhoog duwde tegen haar mond aan en hoe ze zijn gezicht nog eens dieper tussen haar benen probeerde te duwen.

Eenmaal Joyce was bijgekomen van haar orgasme waren de meiden echter klaar met Rick. Ze maakten zijn halsband los en hij mocht nu weer staan en moest naar beneden om zijn kleding weer aan te trekken en te vertrekken. “Volgende week weer dezelfde tijd en geen minuut later.” Rick zijn pik maakte een klein sprongetje bij het horen hiervan. Hij keek er al naar uit.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Gebruikt Door De Oppas - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Het BubbelbadDoor: Demi
Gelezen: 16360x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwembad, Crush
21-06
8.1
:: Dochter Wil Graag...Door: Angela
Gelezen: 17137x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rustige Opbouw
21-06
7.9
:: Het Volleybalteam - 25Door: Badjas
Gelezen: 8778x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.1
:: Stage KineDoor: Nina
Gelezen: 10251x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Anne & Menno 3: De Vakantie Door: CarolM
Gelezen: 6126x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Anne, Menno, Sex, Zwembad, Hotel, Pijpen, Beffen, Negenenzestig, Sex, Cowgirl
20-06
9.0
:: Stiefbroertje Van HuisgenootDoor: JasmijnH
Gelezen: 11498x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Chantage
20-06
8.6
:: Date In Het BosDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 5195x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Tinder, Bos, Beffen, Pijpen
20-06
8.0
:: Met Marijke In De DuinenDoor: Niels
Gelezen: 21785x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Buiten
19-06
9.1
:: Twee Onder één Kap - 5 (slot)Door: Jonl
Gelezen: 9588x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.1
:: Anne & Menno 2: Het FeestDoor: CarolM
Gelezen: 14053x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Anne, Menno, Carol, Sex, Feest, Buiten, Vingeren, Pijpen, Doogy Style,
18-06
9.1
:: Pleegouders - 12Door: Indigo
Gelezen: 8335x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.9
:: Hannah - 19. PuberdochterDoor: Edward
Gelezen: 12553x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.5
:: De Bikerclub - 16Door: Muis
Gelezen: 3854x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Hoertjes, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
17-06
8.8
:: Moderne TijdenDoor: Kareltje
Gelezen: 19073x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: Dame Aan De Toog - 2Door: Tom-95
Gelezen: 7993x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Dochter
16-06
9.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net