Opwindend.Net
Datum: 10-03-2018
Stemmen: 45x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 14186x
Lengte: Gemiddeld
Samen Met Lotte Op Vakantie - 3
Door 1969beer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Samen Met Lotte Op Vakantie - 2

Onze vakantie in een nudistenpark bleek veel leuker dan wij in eerste instantie dachten.

We hebben al met diverse mensen al heel erg intensief kennisgemaakt en vrees dat het daar niet bij blijft.

De avond was al ingetreden. We zaten lekker op het terras. Marie zou vanavond gezellig bij ons langskomen.

Rond 20u kwam ze aan op de fiets. Hoi zei ze tegen mij en gaf mij een zoen op mijn wang. Hoi Lotte, dank je dat ik mocht komen. Graag gedaan hoor zei ze terug.

Sorry dat ik wat later ben maar ik moest me thuis even opfrissen. Ze had hetzelfde jurkje aan als vanmiddag in de winkel. Het haar zat nog steeds in een staartje.

Ik heb nog wat lekkers meegenomen zei ze tegen Lotte. Zal ik het binnen in de koelkast leggen? Dat is goed zei Lotte dan loop ik even mee om je het te wijzen.

Ik keek naar binnen. Ik zag dat Lotte de koelkast opendeed en de spullen erin legde. Ik zag dat Lotte over de billen van Marie aanwreef en mij aan keek. Ze zei nog wat tegen Marie. Ik zag dat ze haar jurkje uitdeed en zag haar staan in haar kleine katoenen string die ze vervolgens ook uitdeed. Ze had geen bh aan.

Ze liepen vervolgens samen naar buiten. Ik zag nu voor het eerst het mooie getrimde poesje in een bikinilijn van Marie. Ze had kleine borstjes vermoedelijk Cup A. Marie ging tussen ons in zitten. Diverse mensen liepen langs ons huisje en keken belangstellend naar het mooie uiterlijk van Marie. Zelfs Lotte was de schoonheid niet onopgemerkt. We dronken een lekker glas rode wijn samen.

Het is warm vandaag. Ik heb amper kunnen douchen. Lotte reageerde meteen…. Je mag wel hier douchen of in bad zitten? En jullie dan ..? zei Marie. Dat komt wel goed zei ik.

Lotte liep met Marie naar binnen toe naar de badkamer. Toen ze na 15 minuten niet terug waren liep ik ook naar binnen toe om te gaan kijken. Vanuit de badkamer had ik wel wat gelach gehoord en dacht zelfs licht gekreun. Ik liep de badkamer in. Lotte en Marie zaten samen in bad. Daar ben je eindelijk zei Lotte. Lotte pakte mijn hand vast en trok mij in het bad. Wij miste nog iets en ze ging met haar mond naar mijn lul toe. Ik voelde hem stijf worden. Marie ging met haar tong tegen mijn ballen aan. Dit had ik nog niet eerder mee gemaakt. Door 2 vrouwen worden verwent. Ik genoot hiervan. Na een tijd voelde ik mijn zaad al komen en spoot het mondje van Lotte vol. Nu mag jij zei ze tegen Marie die dat meteen ook deed. Mijn lul had amper tijd om slap te worden want nu zat ie al in de mond van Marie. Lotte likte nu aan mijn ballen. Ik voelde lekker aan de borstjes van Marie. Klein maar stevig.

Lotte keek me aan en zei dat Marie zojuist had verteld over vanmiddag en dat ze graag geneukt zou willen worden door jou. Marie deed haar uiterste best en hij ging komen. De sperma begon al op te borrelen. Lotte had haar tarzan gepakt en stopte deze in het poesje van Marie en deed hem langzaam op en neer. Jullie zijn slecht zei ze lachend. Ik kon me niet meer beheersen en spoot ook haar mond vol. Ik liet me in bad zakken tussen de beide dames in.

Ik had schijnbaar een flinke kreet gelaten toen ik voor de tweede keer klaar kwam.

Plotseling stond Victor in de badkamer. Wat is er aan de hand vroeg ie? Hij zag ons met z’n drieën in het bad zitten. Ohhh sorry .. ik zie het al. Waarom kom je er niet bij, je bent er nu toch zei Lotte. Dat liet Victor zich geen 2 keer zeggen en ging in het bad naast Lotte. In dit bad zouden zelfs 5 personen in kunnen.

Lotte voelde aan de lul van Victor. Is deze net zo goed als die van Richard? vroeg ze. Probeer het maar uit zei hij. Lotte stopte de lul van Victor in haar mond en ging hem lekker pijpen.

Marie werd ondertussen lekker gebefd door mij. Omdat wij zo aan het genieten waren hadden wij Maysun niet horen binnen komen. Ze keek verbaasd maar ging meteen in actie. Ik zag dat haar ze een nat/glinsterende kruisje had. Ze begon lekker aan de tepels van Marie te likken. Die deed haar ogen en zag een mooie Marokkaanse geile vrouw aan haar tepels likken. Ze deed haar ogen weer dicht en genoot zichtbaar. Marie kwam weer lekker klaar. Nu begon ze aan de borsten van Maysun te likken. Ik schakelde ook maar over van het poesje van Maysun. Deze was ondertussen doorweekt van de vochtigheid. Marie keek mij aan en knipoogde naar mij.

Victor was ondertussen ook al een keer klaar gekomen en had zijn sperma over de borsten van Lotte heen gespoten die het uitwreef. Ze voelde ondertussen lekker aan zijn ballen. Victor zag nu dat ik Maysun bezig hield.

Victor stopte ondertussen zijn lul in het kutje van Lotte en ging flink op en neer. Ik stopte ondertussen de tarzan van Lotte in de natte poes van Marie die eerst raar op keek maar het liet gebeuren. Volgens mij was het de eerste keer dat ze gebruik maakte van een speeltje.

Maysun kwam ondertussen lekker klaar. Ze nam mij vanuit de badkamer naar de slaapkamer. De rest bleef achter. Ik ging op mijn rug en Maysun ging op mij zitten zodat mijn lul lekker in haar kutje verdween. Ze ging lekker op en neer. Haar borsten gingen daardoor op en neer. Plotseling voelde ik een tong tegen mijn ballen. Ik kon niet zien wie het was omdat Maysun nog op mij zat maar het was wel erg lekker. Ik zei tegen Maysun dat ik bijna ging komen. Ze haalde mijn lul uit haar kutje en ging met haar kutje boven mij mond zitten zodat mijn tong haar clitje aan raakte. Ondertussen werd ik lekker gepijpt. Maysun kwam ondertussen weer klaar en rolde van mij naast mij bed. Ik kwam ondertussen ook klaar in de mond van ….. Victor. Ik keek verbaasd maar ik was gepijpt door Victor die nu zijn mond vol had met mijn sperma. En hij slikte het door …… Ik zag in de deuropening Lotte samen met Marie staan die alles hadden gezien. Was het lekker vroeg Victor aan mij? Ja maar ik ben nog nooit gepijpt door een man. Lotte en Marie stonden samen te giechelen en Lotte stak een duim omhoog naar mij en ze liepen beiden weer de badkamer in.

Maysun keek mij aan gaf mij een dikke tongzoen en zei vervolgens dat ze ontzettend van mij heeft genoten. Ze stapte uit bed en liep naar Victor toe. Als je weer hulp nodig hebt roep je ons maar zei Victor en draaide zich om en liep met Maysun ons huisje uit.

Lotte en Marie kwamen uit de badkamer. Ik lag vermoeid op het bed. Wat een ervaring zeg. We gingen vervolgens naar buiten en dronken een glas rode wijn. Ondertussen was het al donker geworden. Ik moet zo wel gaan zei Marie want het is donker en laat. Lotte zei dat ze hier wel mocht blijven slapen als ze wilde. Ik vond het goed. Marie stemde hier ook mee in.

We dronken nog een glas wijn en gingen naar binnen toe. Ik lag in het midden tussen de dames in. Ik hoorde een kreet van genot van Maysun in het huisje naast ons. We begonnen te lachen. Die krijgt er geen genoeg van zei Lotte en ze ging tegen mijn borst aanliggen. Marie deed dat aan de andere kant.

De volgende ochtend werden we ook weer met Marie wakker rond 9 uur. Lotte zei dat ze wel de broodjes ging halen zodat ik alleen was met Marie. Ik bleef lekker liggen in bed met Marie. Wat heeft ze allemaal over mij gezegd vroeg ik Marie. Marie zei dat ze het al snel door had tussen ons twee. Ik heb haar toen verteld over ons in mijn winkel. Het wond haar wel op wat haar poesje werd toen nat vervolgde ze. Vandaar dat we in bad ging zitten in de hoop dat jij zou komen wat ook dus gebeurde. En de rest daarna was geweldig. Ik heb nog nooit zo genoten. Ik had ook nog nooit gedaan met een andere vrouw. Mijn ex-vriend is 3 weken weggegaan bij me. Had schijnbaar al een paar maanden een relatie met een collega. Die is 25 jaar en ik ben al 32.

Ik bracht mijn tong naar het natte poesje. Eerst met de tong door die getrimde haartjes en daarna een klein tikje met de punt van mijn tong tegen haar clitje. Je laat me weer komen ze. Ze begon lekker te sidderen en kwam klaar. Dat was weer lekker. Jij maakt me helemaal gek Richard!

Kom, dadelijk komt Lotte terug en we moeten de tafel nog dekken.

Snel brachten we de tafel in orde. Net op tijd want daar was Lotte al. En was het lekker samen? vroeg Lotte. Heerlijk zei Marie.

Toen we gegeten hadden zei Marie dat ze nog ff wilden gaan douchen want ze moest nog gaan werken. Marie liep naar binnen en zocht haar kleding bij elkaar nadat ze onder de douche had gestaan en trok die aan.

Jullie bedankt voor deze speciale ervaring zei ze toen ze op de fiets stapte. Tegen mij zei ze nog tot binnenkort dan maar weer. Lotte zei dat komt wel goed met een grote glimlach.

Wordt vervolgd ……

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Samen Met Lotte Op Vakantie - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Vakantie" VERHALEN
:: Rijp En HongerigDoor: Sven
Gelezen: 4393x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Zo Geil
17-06
8.9
:: Esther Gaat Helemaal...Door: Kareltje
Gelezen: 13786x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
8.9
:: Roadtrip Door Amerika - 23Door: Walking Dead
Gelezen: 7407x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
05-06
9.0
:: Esther Wil Meer AanvullingDoor: Kareltje
Gelezen: 24096x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
31-05
8.6
:: Verlangen Met Een... - 2Door: Wijopontdekking
Gelezen: 9207x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pjpen, Neuken, Ruw, Groot
28-05
8.9
:: Esther Wil MeerDoor: Kareltje
Gelezen: 16185x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
28-05
8.5
:: Verlangen Met Een... - 1Door: Wijopontdekking
Gelezen: 16138x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Vreemdgaan, Eerste Keer, Neuken, Slikken, Verkracht
25-05
8.7
:: Van Hemel Naar Hel In SenegalDoor: Wijopontdekking
Gelezen: 15160x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
23-05
8.4
:: In Het Verkeerde ZadelDoor: Fralino
Gelezen: 16004x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Jong Meisje, Oude Man, Koppel, Zaad, Verrassing, Onverwacht, Vakantie
18-05
8.9
:: Wraak Seks VakantieDoor: Kareltje
Gelezen: 24291x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Slikken, Hoerig, DP, Dekhengst
17-05
8.9
:: Met DrieDoor: Jan-ikke
Gelezen: 14984x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijna-bi, Trio
17-05
8.8
:: Mijn Buurmeisje Maan - 2Door: Kareltje
Gelezen: 18918x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-05
9.1
:: Mijn Buurmeisje Maan - 1Door: Kareltje
Gelezen: 32039x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Pijpen, Beffen, Scheren
10-05
9.0
:: Anna Komt LangsDoor: Timreisleider
Gelezen: 21997x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-05
8.1
:: Roadtrip Door Amerika - 22Door: Walking Dead
Gelezen: 8982x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
06-05
9.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net