Opwindend.Net
Datum: 06-08-2015
Stemmen: 231x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 73080x
Lengte: Zeer Lang
Burenbezoek Op De Naaktcamping
Door Maarten - Mijn Profiel Pagina

Toen ik een jaar of 23 was, had ik een vriendin Judith. Ze was drie jaar jonger dan ik en zo nieuwsgierig naar nieuwe ervaringen als een jonge pup. Judith heb ik via een goede vriendin leren kennen. Ze is blond en heeft een mooi figuur. Dat wil zeggen een paar kilo teveel, mooie peervormige borsten cup C en een heerlijk zandloperfiguur. Ze is goedlachs, competitief en sportief. Kortom, een pracht van een meid. Zelf had ik destijds een prima figuur. Ik deed aan atletiek en was in prima conditie. Ik heb donkerbruin haar en donkere ogen.

Als kind ging ik met mijn ouders naturistisch kamperen en toen ik dat eenmaal aan Judith had verteld, was ze laaiend nieuwsgierig. Ze wilde van alles weten, in het rondlopen met een stijve pik tot aan de gewilligheid van de meisjes om met Jan en alleman het bed in te duiken. Het viel haar wat tegen toen ik haar vertelde dat op de camping nette mensen staan die zich keurig aan de regels houden. Op een dag zei ze: "Maarten, ik wil deze zomer ook naar een naturistencamping. Het lijkt me heerlijk om bloot rond te lopen en prachtig bruin te worden." Ik glimlachte en bedacht dat het wel weer eens leuk zou zijn na een aantal jaren niet meer naakt te hebben rondgelopen. Ik had er nooit een hekel aan.

En zo gingen we met mijn autootje en een klein tentje naar de camping. Zodra we de camwping op reden, keek Judith haar ogen uit. "Kijk dat nou!" zei ze hardop en wees voorzichtig naar een oude vrouw met een portemonnee aan een ketting om haar nek. Ik moest wel lachen omdat ik er al aan gewend was geraakt hoe sommige 'problemen' worden opgelost. We stapten uit de auto en ik deed demonstratief mijn kleren uit en gooide het op de autostoel. Judith keek me met grote ogen aan.

"Ja, zo hoort dat hier!" grapte ik en begon de achterklep open te maken om de tent te pakken. Judith liep nog rond in haar shirt en rokje.

"Zeg, dat moet uit hoor!" zei ik plagerig. Judith keek me aan en negeerde mijn quasi vragende blikken.

"Of durf je niet?" zei ik. Dat moet je niet tegen Judith zeggen. Pontificaal trok ze haar shirt en beha uit waarop haar rokje en slipje snel volgden. Ze zette haar handen in haar zij en keek me aan met een blik van: "Zo, had je wat?".

"Er komen twee jongens aan..." zei ik waarop Judith achter de auto wegschoot. Ik lachte haar hard uit. Er was helemaal niemand en dan nog was het heel normaal geweest.

We pakten de auto uit en naarmate we ons meer concentreerden op de spullen, raakte Judith gewend aan het naaktlopen. Ondertussen waren er verschillende mensen langsgelopen die weinig geinteresseerd naar ons keken. Toen Judith dat merkte, kwam ze tot rust en liep relaxed in haar blootje rond.

"Mmmmm..." zei ik toen ze me tegemoet liep naar de auto. "Dat ziet er lekker uit". Judith glimlachte, keek snel om zich heen en pakte toen haar twee borsten in beide handen en streelde ze zachtjes. De uitwerking was duidelijk, mijn lul groeide meteen naar een onacceptabel formaat zodat ik snel iets uit de auto moest pakken en voor me moest houden.

"Die had je nog tegoed!" zei Judith en stak een tong naar me uit. Verdikkeme, daar had ze me goed te pakken. Het duurde een paar minuten voor mijn lul weer naar normale slapte was gezakt. Het was ook alweer een paar dagen geleden dat we sex hadden gehad en we waren er allebei niet vies van. Er werd dus flink wat afgeneukt in mijn flatje. Maar door de reis en de voorbereidingen was het er al dagen niet van gekomen. Nu ze zo voor me stond, voelde ik mijn geilheid naar boven komen. Misschien als de tent stond, dat we dan even los konden.

De tent stond, het tweepersoons luchtbed opgepompt en de tassen waren in het voortentje gezet. Toen ik weer een keer terugkwam van de auto en de tent in liep lag Judith gespreid op haar rug op het matras. Die uitnodiging liet ik niet aan me voorbij gaan en nog geen drie tellen later lagen we heerlijk te neuken. Judith genoot van mijn opgewonden wilde aanval en kwam mijn stoten tegemoet met haar onderlichaam terwijl ze mijn hoofd naar haar borsten trok om deze te zoenen. Ik kwam veel te snel klaar en baalde enorm. Maar op zich was het geen probleem want ik bleef snoeihard. Lang leve de jeugd ;-) Na enkele minuten voelde ik dat Judith heel opgewonden was. Met mijn duim zocht ik haar klitje op in haar bos met haar en stimuleerde haar daarmee. Ze duwde me van zich af zodat ik onder kwam te liggen. Vervolgens zat ze bovenop me en begon me als een wilde te berijden. Gebiologeerd keek ik naar haar deinende borsten. Met twee handen pakte ik ze vast en kneep er zachtjes in. Judith kreunde onder mijn aanraking. Voorzichtig nam ik haar tepels tussen mijn duim en wijsvinger en kneep er heel zachtjes in. Judith stortte haar onderlichaam op me en ik begon haar van onderaf te neuken, tegen haar beweging in. Judith haalde diep adem en kwam schokkend klaar op mijn pik. Ze ging op mij liggen en gaf me een lekkere tongzoen. Haar kut sopte nog zuigend aan mijn harde pik. Toen ze bijgekomen was, zat ze weer rechtop en begon mijn pik nu te melken met haar kutje. Terwijl ze zelf haar borsten in haar handen hield. Het was een beproefde aanpak. Binnen no time kwam ik nog een keer klaar. Judith keek hoe ik verkrampte en mijn zaad in haar spoot. Plagerig ging ze te lang door waardoor ik begon te schokken. Toen ging ze van me af en ruimden we de boel op. En gingen we verder met de tent inrichten.

Als jong stel heb je natuurlijk wel meer aandacht dan senioren. Je ziet er ten slotte strak uit en menig man maar ook vrouw keek iets langer naar ons. Judith raakte er al snel aan gewend en na twee dagen wist ze niet beter. We lagen op het strand en keken om ons heen naar alle soorten en maten mensen die er rondliepen. Judith lag heerlijk te genieten van de warme zon.

Naast ons stond een stel veertigers met een caravan. Hij leek wel een uitgebluste surfgod met lang blond haar en een strak figuur. Zijn lul was in slappe toestand al indrukwekkend. Het was Judith de eerste dag al opgevallen. Hij heet Serge. Zijn vrouw Louise leek wel een filmster zo gracieus. Ze had mooie groene ogen en een kort strak donker kapsel. Haar borsten vond ik ronduit prachtig. Ze had stevige borsten, cup B met roze tepeltjes. Haar huid was heel licht. Ik vond haar een schoonheid. Het viel me op dat ze beiden hun schaamhaar hadden weggeschoren en helemaal kaal waren. Wij hadden allebei nog een bos haar. Misschien iets om te veranderen, dacht ik nog.

De vierde dag kwam Judith naar me toe en vertelde me dat de buren, Serge en Louise, ons hadden uitgenodigd 's avonds wat bij hen te komen drinken. Dat vonden we natuurlijk alleraardigst en daarom togen we met twee flessen wijn in onze blote kont en een handdoekje om op te zitten naar hen toe. Na een uurtje over koetjes en kalfjes te hebben gesproken, stelde Louise voor dat we in de caravan verder gingen babbelen omdat het buiten wat fris werd. We liepen achter elkaar naar binnen. Serge wurmde zich achter de tafel op de u-vormige bank. Judith schoof op de rechterbank en ik ging naast haar zitten. Louise deed wat spotjes aan en zette de drankjes van buiten op tafel. Vervolgens ging ze zitten op de lege linkerbank, tegenover mij.

"Hoe komen jullie er eigenlijk bij om naar een naaktcamping te gaan?" vroeg Louise. We legden het verhaal uit, terwijl Serge ons nog eens inschonk. Ik had al twee biertjes op en voelde me ontspannen. Judith kreeg haar derde glas wijn ingeschonken en was helemaal relaxed. Toen ze die op had, legde Serge zijn hand op haar arm en zei: "Ik heb een wijntje, die moet je proeven, heerlijk!". Hij wenkte Louise die opstond en in de kastjes begon te kijken. "Bedoel je deze?" vroeg ze, terwijl ze een fles omhoog hield.

"Nee, die andere..." zei Serge.

"Die zie ik niet" zei Louise.

"Jawel, hij moet er liggen" zei Serge. Louise ging verder met zoeken en kwam zo bij de kastjes boven mij uit. Automatisch schoof ik opzij maar kon niet veel verder.

"Sorry Maarten, ik moet er even bij hoor" zei ze. Louise stond met haar benen tegen de mijne. Haar borsten hingen vlak boven mijn hoofd terwijl ze in het kastje keek. Mijn lul kwam in beweging bij de aanraking en het uitzicht. Net voordat mijn lul hard werd, had ze de juiste fles gevonden en deed het kastje boven me weer dicht. Ze leek haar evenwicht even te verliezen en steunde op mijn schouder. Het was eenvoudig contact maar het leek over haar handen van fluweel waren en ik beeldde me in dat ze me streelde in plaats van alleen maar steunde. Haar blik ging even over mijn in beweging komende piemel maar ze liet verder niets blijken.

De fles werd geopend en Judith kreeg een groot glas volgeschonken. Serge schonk voor zichzelf ook wat in. Louise ging weer op het bankje zitten en schoof nu door naar Serge en ging in de hoek naast hem zitten. Ze trok haar rechterknie op en zat zo comfortabel. Judith en Serge hadden elkaar helemaal gevonden en dronken tevreden de wijn op. Ondertussen vertelde Serge honderduit over de grappige kanten van een naaktcamping. Over het gemak van een open deur bij het douchen en het ongemak van het meebrengen van handdoekjes. Al pratende schonk hij de glazen weer in, Judith weer wat meer dan hijzelf. Hij legde zijn hand op die van Judith en kneep er even in om te benadrukken dat hij het leuk vond om met ons kennis te maken. Hij keek mij daar ook uitdrukkelijk bij aan om te benadrukken dat het hem niet alleen om Judith ging.

Ik wilde niet achterblijven en vertelde uit eigen jeugdervaringen over het naaktlopen. De problemen als je een leuk meisje zag en dat je om die reden altijd een grote badhanddoek bij je had. Serge lag in een deuk en ook Louise lachte charmant. Terwijl ik mijn verhalen bleef vertellen, viel het me op dat Louise met haar opgetrokken been wiebelde en dat ze af en toe met haar hand over haar knie streelde. Het waren onschuldige bewegingen maar op een of andere manier wond het me op. Terwijl Serge en Judith de fles leegden, hield ik het na twee glazen bier voor gezien. Ik was overgegaan op appelsap en vond het geen probleem om Judith langzaamaan dronken te zien worden. Eigenlijk vond ik het wel spannend om te zien waar dit bezoekje toe leidde. Het leek er namelijk veel op dat het Serge eraan gelegen was Judith dronken te voeren. Ik had besloten me mild op te stellen en te kijken waar dit allemaal toe zou leiden.

Serge stak de draak met nudisten op de camping en begon beeldend te verhalen over oude hangtieten en zwabberende piemels. Judith gierde het uit en klapte daarbij naar voren. Snikkende van het lachen ging ze weer naar achteren. Haar jeugdig strakke borsten trilden als pudding. Serge legde onschuldig een hand op Judith haar been en vroeg of het een beetje ging. Judith maakte geen bezwaar en zei dat het precies zo was als ze had zelf had ervaren. Na ruim een seconde haalde Serge zijn hand pas weg. Ik was wel jaloers maar wilde niets laten blijken. Ik was ten slotte nieuwsgierig wat er deze avond verder nog ging gebeuren.

"Oh ik moet enorm piesen... " giechelde Judith.

"Je kan in de caravan wel even naar het toilet hoor" zei Louise. Ik stond op om haar er door te laten. Mijn piemel zwabberde bij het opstaan en zowel Serge als Louise keken er even naar. Logisch want hij kwam zomaar boven tafel in beeld natuurlijk. Vond ik. Terwijl we Judith een grote plas hoorden wegwerken, kroop Louise tegen Serge aan en knuffelde hem even. Ze zoende hem op zijn wang en streelde hem over zijn schouder. Ik zag hoe hij zijn hand op haar been legde en haar borsten tegen zijn arm aan kwamen toen ze zich even naar hem toe draaide om hem te zoenen. Er ging een lichte tinteling door mijn piemel en ik hoopte dat Judith maar snel terug kwam uit het toiet voor ik met een erectie midden in de caravan stond. Louise vlijde zich tegen Serge aan en draaide zich meer zijn kant op. Ze had nu haar rechterarm over zijn borst uitgestrekt en hing aan zijn schouder. Haar been lag deels over de zijne. Ze gaf Serge een kusje op zijn mond en een licht smakkend geluidje was hoorbaar. Ik voelde mijn erectie opkomen en begon waarschijnlijk te blozen. Net voor mijn lul zich echt oprichtte, kwam Judith weer tevoorschijn en liet zich, al vasthoudend in de caravan, op het bankje ploffen. Ik ging snel zitten en schoof wat naar voren naar de tafel. Mijn erectie groeide door maar was nu niet meer zichtbaar. Louise had geglimlacht toen ik snel ging zitten.

Judith was onbedoeld dichter bij Serge gaan zitten. Ik zag Serge even glimlachen. Ik probeerde zo nonchalant mogelijk te doen terwijl mijn lul onder de tafel nog aan het naschokken was van de prikkeling die ik zojuist had gehad. Dat zou nog wat worden vanavond.

"Kan je er weer tegen?" vroeg Serge met een stralend gezicht. Hij had nu ook een paar glazen drank op en leek nog wat losser te worden. Judith knikte en Serge zag dit als aanmoediging en schonk Judith ruim in en schonk zichzelf maar een klein beetje in. Louise die tot dan toe een paar bescheiden wijntjes op had, stond op van de tafel. Zo onopvallend mogelijk volgde ik haar bewegingen. Het was te lang geleden dat ik sex had gehad want ik werd zo geil als wat. Iedere beweging kwam me erotisch over. Of misschien bewoog ze zich gewoon sexy en werd ik daar opgewonden van. Het resultaat was het zelfde. Ze zocht in een keukenkastje naar een glas waardoor ik de tijd kon nemen haar billen te bekijken. Ze waren mooi rond en staken een beetje naar achteren. Tussen haar benen had ze een kleine opening als ze haar benen bij elkaar hield. Dat vond ik extra geil. In gedachten boog ze voorover en kon ik tussen haar billen door haar geschoren poes zien. Man, de gedachten brachten alweer kriebels in mijn lul.

Louise had het juiste glas gevonden en opende nu het caravankoelkastje. Je kent ze wel, die dingen zitten altijd onhandig laag bij de grond waardoor je moet bukken om er wat uit te pakken. Louise boog eerst wat voorover waardoor ik mijn wens in vervulling dacht te zien gaan. Maar net toen ik dacht haar schaamlippen te kunnen gaan zien, ging ze op haar hurken zitten en was het uitzicht verdwenen. Ondertussen vertelde Serge een grap over nudisten waar Judith weer heerlijk om moest lachen. Toen ik even naar ze keek, zag ik dat ze totaal geen aandacht voor mij hadden. Serge begon wat met zijn handen uit te leggen en nam daarvoor de handen van Judith in de zijne. Ze werkte volledig mee en toen Serge haar handen boven haar hoofd bracht, zag ik hoe hij verlekkerd naar haar grote borsten keek. Judith haar ogen glommen van kinderlijke opwinding en Serge vervolgde zijn grap.

Toen ik in mijn ooghoek beweging waarnam, draaide ik me rustig naar Louise en kreeg een aangename verrassing te verwerken. Louise was weer overeind gekomen maar stond nu gebukt in het koelkastje te kijken. Ze gunde me zo een heerlijk uitzicht. Haar roze schaamlippen waren duidelijk zichtbaar tussen haar witte dijen. Mijn lul groeide in recordtempo. Ik kon nu wel naar voren gaan maar als Louise zich zou omdraaien dan zou ik me nergens kunnen verschuilen. Ik besloot het maar zo te laten en het risico te nemen. Ik prentte het uitzicht in mijn geheugen om me er later eens heerlijk bij af te trekken als ik over haar zou fantaseren. Of tijdens de sex met Judith. Goed beeldmateriaal.

"Waar heb je die lekkere likeur gelaten?" vroeg ze en keek Serge aan.

"Nou, niet in de koelkast, hahaha... " lachte Serge. "Volgens mij onder de kussens in de bak." zei hij. Louise deed de koelkast dicht en draaide richting tafel. Ze had nu vol uitzicht op mijn harde lul, keek er langer naar dan nodig en begon toen de klep van de zitbank waar ze eerst op zat te openen. Ik zag hoe ze weer die glimlach op haar gezicht had en terwijl ze voorover bukte om de likeur te pakken, verhardden haar tepeltjes. De roze puntjes staken gewillig naar voren. De fles kwam omhoog en van het aanrecht pakte ze vier kleine glaasjes.

"Laten we proosten op een goede vakantie!" zei Louise en schonk de glaasjes bijna vol. Ieder kreeg een glaasje en nadat we geproost hadden, sloegen we het glas achterover. Het brandde een beetje in de keel en was mierzoet. Er zat behoorlijk wat alcohol in.

"Mmmm... lekker spul is dat!" zei Judith en zonder te aarzelen schonk Louise de glaasjes weer vol.

"Ok, Judith, waar proosten we nu op?" vroeg Louise. Judith keek een beetje suf en zei toen resoluut: "Op goede buren!". Weer sloegen we de glaasjes achterover en zetten het met een harde klap op tafel. En weer schonk Louise de glazen helemaal vol. Tot de rand deze keer.

"Voorzichtig, de glaasjes zijn nu helemaal gevuld. Wie morst moet een extra glaasje leeg drinken!" giechelde Louise. Voorzichtig tilden we de glaasjes op en proostten we. Maar bij het opdrinken morste Judith enkele druppels op tafel. Serge zag het en zei niets maar wees alleen maar naar de druppels terwijl hij breed glimlachte. Judith gierde het uit en kreeg haar glaasje weer gevuld met iets minder. Zonder te aarzelen sloeg ze het achterover. Judith was nu goed aangeschoten aan het raken. Zelf voelde ik de alcohol ook wel maar was nog volledig nuchter.

"Nog een keer!" brulde Judith en Louise schonk de glazen vol tot aan de rand. Deze keer morste Louise wat. Onder haar kin waren een paar druppeltjes gevallen. Judith schreeuwde het uit: "Ja ja!" en wees naar Louise. Die trok haar schouders op en maakte een gebaar van "wat nu?". Serge boog zich naar voren en likte met uitgestoken tong de likeur van Louise haar huid. Haar tepeltjes verstijfden en ze had een licht rood hoofd toen Serge klaar was.

"Mmmmm... lekker spul" zei hij. Louise schonk haar glas halfvol en sloeg het achterover zonder te morsen. Met een harde klap zette ze het glaasje op tafel en giechelde een beetje.

"Ok, we maken het lastiger" zei Louise terwijl ze weer inschonk.

"Handen achter je rug en dan opdrinken... zonder te morsen... om beurten... Serge eerste!". Serge deed zijn handen achter zijn rug en boog naar voren en slurptje luid het glaasje leeg. Wonder boven wonder morste hij niets. Triomfantelijk stak hij zijn handen in de lucht.

"Nu Judith..." zei Serge. Judith stak haar handen achter haar rug en duwde zo haar borsten naar voren. Met z'n drieŽn keken we naar de vooruitgestoken cup C. Ik voelde mijn lul weer reageren. Ik zag hoe Louise haar hand nonchalant op Serge zijn been legde. Judith deed haar best om te drinken maar het glas stond te dicht bij de rand. Ze boog voorover maar kon er niet bij. Haar pogingen resulteerden in een heerlijk uitzicht op haar bungelende borsten. Ze kwam weer overeind en wilde met haar hand het glas weer goed zetten.

"Neee, dat is vals spelen..." bracht ik in. "Je moet je handen achter je rug houden. Anders verlies je en moet je twee glaasjes drinken". Zo mijn aandeel was duidelijk. Judith ging haar best doen en stak haar tong uit om in een verwoede poging het glaasje zo verder naar voren te schuiven. Louise schoof tegen Serge aan en samen keken ze verlekkerd naar Judith haar bewegingen. Het ontging me niet dat Judith haar arm sloom heen en weer ging wat betekende dat ze Serge zijn been streelde. Of wat anders... Wat een geil idee! Ik zag hoe Louise met haar lichaam bewoog als resultaat van haar benen waar ze mee aan het wiebelen was. Het had een duidelijk effect op mij.

Judith is zoals gezegd nogal competitief en weigerde op te geven. Ze kwam nu naar voren en duwde met haar borsten het glaasje opzij. Daarbij klotste een beetje likeur uit het glaasje op haar borst. "Shit!" giechelde ze en zodra het glas voldoende opzij was geschoven dronk ze het slobberend leeg. Met haar tong likte ze het glaasje uit en ging lachend weer zitten.

"Oh ohhh..." zei Serge en zei dat Judith gemosrst had.

"Waar dan?!" vroeg Judith verontwaardigd. Serge bedacht zich niet en drukte zijn vinger op Judith haar borst. "Daar!" en lachend veegde Judith het beetje likeur weg. Ze had totaal niet gereageerd op Serge zijn aanraking. Louise vulde Judith haar glaasje weer die deze trots achterover sloeg. Judith was duidelijk dronken aan het worden. Ze begon vrijer te bewegen en keek draaierig uit haar ogen. "Meer!" zei ze! "Maar eerst jij, Maarten!"

Ik zorgde ervoor dat het glaasje ver genoeg van me af was en boog met mijn handen achter mijn rug naar voren. Met mijn lippen omklemde ik het hele glaasje en sloeg toen in een keer mijn hoofd achterover en dronk zo het glaasje leeg. Het leverde een applaus op voor originaliteit.

Louise was aan de beurt en ging weer wat van Serge af zitten. Ze immiteerde mijn methode maar deed het te langzaam. Een straal likeur liep over haar kin en over haar borsten. Hoestend ontving ze ons lachsalvo. We brulden tegelijk: "Ohhhhhh..." waarop Louise met een vinger traag het spoor van de likeur volgde en deze oplikte. Ze bevochtigde traag haar duim en wijsvinger en nam ruim de tijd om haar tepel te ontdoen van de likeur. Wij mannen waren er stil van, Judith lachte.

Giechelend ging Louise in de hoek tegenover mij zitten en legde een been opgetrokken op de bank en liet de ander op de grond staan. Het viel me op dat er nog een straaltje likeur op de binnenkant van haar dij zat. Ik zei er niets van maar het idee dat op te likken leek me heel fijn. Ze zat met haar benen wat uit elkaar en liet de been op de grond een beetje heen en weer wiebelen.

"Waarom zijn jullie kaal... daar... " zei Judith en wees tussen haar eigen benen. Het was een pittige vraag maar Louise en Serge glimlachten alleen maar. Ze keken elkaar aan en toen nam Serge het woord.

"Het is schoner en het voelt fijner aan. En het is ook normaal bij naturisten om een groot deel weg te scheren. Sommige franse vrouwen hebben juist een enorme bos haar... ook onder hun armen." Hij trok een vies gezicht.

"Schoner snap ik, maar fijner?" ging Judith verder. Louise stond op en ging naast me staan. Met haar handen streelde ze het gebied langs haar schaamlippen.

"Hier is de huid heel glad en gevoelig. Kijk maar...". Judith probeerde het te zien want ze staarde naar de plek waar bij Louise haar schaamhaar had gezeten. Louise stapte dichterbij waarop Judith naar voren boog.

"Voel maar..." zei Louise zachtjes. Judith keek even vreemd maar stak toen een hand uit en streek met een vinger over de huid ruim naast de schaamlippen.

"Ja... " zei Judith, ".. het is inderdaad heel zacht." Louise streelde haar eigen huid en bewoog heen en weer op haar benen. Mijn lul groeide in een keer naar volle sterkte. Ik deed geen moeite het te verbergen en Louise deed geen moeite er niet naar te kijken. Ze draaide zich naar mij toe en zei hetzelfde als tegen Judith: "Voel maar...". Met trillende vinger streek ik over de zachte huid. Brutaal ging ik dichter langs haar schaamlippen dan Judith had gedaan. Een zucht ging door Louise en instabiel ging ze weer zitten.

"En het voelt beter bij de sex..." vulde Serge aan. Judith begon te giechelen.

"Neem nou die bos haar die Maarten heeft. Voel dat eens...". Judith had niet in de gaten welke kant het op ging en kroelde met haar vingers door mijn schaamhaar. Met dubbele tong zei ze: "Wat heb jij nou een harde piemel?". Alsof ze het niet begreep.

"En voel nou eens hier..." zei Serge en ging achterover zitten. Judith keek lodderig naar Serge zijn schoot. Ik kon het niet goed zien maar zag dat Judith met haar vingers over zijn onderbuik ging.

"En scheer je dan ook je ballen?" vroeg ik aanmoedigend. Serge knikte bevestigend.

"Hoe voelt dat schat?" vroeg ik Judith. "Ik denk dat Serge geen bezwaar heeft als je even voelt". Judith keek aarzelend maar leek opgewonden nieuwsgierig om het te onderzoeken.

"Nee hoor, helemaal niet. Het voelt heel anders dan ongeschoren. Voel maar...". Ik zag Judith gebiologeerd kijken naar haar handen. Serge keek geil uit zijn ogen naar wat er allemaal bij hem gedaan werd. En Louise werd rood van opwinding. Haar tepeltjes waren helemaal hard geworden. Zelf zat ik natuurlijk ook met een enorme leuter.

Het duurde enkele seconden voor Judith overtuigd was. "Nou inderdaad, dat voelt lekker. Misschien moet jij dat ook maar eens doen, Maarten" zei ze. Alsof ze het over een nieuw kapsel had.

"Uhuh..." zei ik, niet in staat normaal te antwoorden. Mijn hart bonsde namelijk in mijn keel van opwinding.

Het werd even stil waarop Serge opeens zei: "En nu moet ik naar de wc...". Louise schoof van het bankje af om ruimte te maken voor Serge. Hij hopte het bankje over en kwam met een joekel van een stijve achter de tafel vandaan. Hij zoende in het voorbij gaan Louise en liep door naar het toilet.

"Zullen we de tafel even laten zakken? Dan kunnen we makkelijker achter de tafel wegkomen als we naar de wc moeten. Bovendien zit het wel zo lekker..." zei Louise. Ik stond op om te helpen. Judith legde simpelweg haar benen op de bank en bleef waar ze was. Louise haalde de tafel leeg en liet hem zakken en ik hielp met het plaatsen van kussens. Daarna pakte Louise twee badhanddoeken en legde deze over de kussens. Terwijl ze dit deed, keek ik verlekkerd naar haar.

Toen ze klaar was ging ze weer op haar oude plek zitten. Met een paar kussens achter haar rug zat ze relaxed achterover met haar benen languit in de lengte. Judith bleef liggen waar ze lag en dreigde in slaap te vallen. Ik zat in mijn hoek met een been languit en de andere opgetrokken om mijn constant stijve pik te verbergen.

"Hee, dat hebben jullie mooi geregeld!" zei Serge toen hij terugkeerde van het toilet. Zijn lul was verslapt tot een dikke zwengel die heen en weer zwaaide. Hij kroop op de kussens en ging weer in de buurt van Judith zitten. Achteloos legde hij zijn hand op Judith haar knie. Ze keek er even naar maar zei er niets van.

"Waarom verberg je je stijve, Maarten?" vroeg Louise recht op mij af. Judith giechelde. "Ja Maarten, waarom doe je dat?" dikte Judith aan.

"Nou ja, dat lijkt me wel duidelijk..." zei ik schaapachtig.

"Wel... nee, eigenlijk niet" zei Louise. "Naturisme gaat juist over het accepteren van je lichaam. Je hoeft je nergens voor te schamen. Het is allemaal puur natuur en allemaal mooi. Dat weet je toch nog wel van vroeger?" zei Louise zoetjes.

"Kijk, ik schaam me niet voor mijn lichaam. Je mag het gewoon bekijken." Ze ging in kleermakerszit zitten waarmee haar schaamlippen volop zichtbaar werden. Ze waren licht gezwollen en stonden zelfs een beetje uit elkaar. Louise stak haar armen uit en gebaarde zo dat het heel normaal was om alles te bekijken. Met zijn drieŽn keken we naar de openbaring van Louise. Ze plaatste haar handen op haar knieŽn en bleef zo zitten lachen.

"Tja, het blijft toch een beetje prive" probeerde ik nog.

"Welnee, ik heb toch allang gezien wat je in huis hebt en dat hij lekker groot is geworden?" Hoewel alle aandacht op mij was gericht, zag ik dat Serge heel teder de knie van Judith kneep. Judith zat nog onderuit op de bank met haar knieeen opgetrokken. Serge had al een paar vingers tussen haar knieeen gekregen.

"Kom, geniet van je piemel en ga lekker relaxed zitten. Je bent hier onder vrienden." zei Louise. Voorzichtig en beschaamd liet ik mijn been zakken en werd mijn snoeiharde erectie zichtbaar. Ik ging ook in kleermakerszit zitten en leunde achterover op de kussens in mijn rug. Louise keek met gretige ogen naar mijn jeugdig harde leuter. Serge had op dit moment alleen nog maar een halfharde zwengel.

"Dat voelt toch veel lekkerder?" zei Louise, die nu met een hand subtiel de binnenkant van haar knie begon te strelen. Het ontging mij niet.

"Ja, dat voelt wel bevrijdend..." zie ik. Louise pakte mijn hand waarmee ik op de handdoek steunde en kneep er even in. "Heel goed!" zei ze.

"Hihi.. Maarten, dat is een flinke... " giechelde Judith in een veilige houding.

"En jij dan Judith? Waarom ontspan je niet?" vroeg Louise.

"Ik ben ontspannen!" verdedigde Judith zich verbaasd.

"Nou, je zit anders ook niet echt relaxed. Kom eens in het midden zitten." verzocht Louise.

"Waarom?" wilde Judith weten.

"Om te kijken of je echt ontspannen bent" zei Louise. Met tegenzin ging Judith in het midden zitten. Ze trok haar benen naar zich toe en deed haar armen er omheen.

"En nu in kleermakerszit..." zei Louise. Judith aarzelfde. Serge legde een hand op haar rug en zei: "Toe maar, je zal zien dat het bevrijdend werkt". Hij haalde zijn hand echter niet weg en streelde haar nu over haar rug. Judith liet haar armen los en deed nu haar benen languit. Louise streelde haar voet en drukte licht tegen haar onderbeen om aan te geven dat Judith nog niet klaar was. Aarzelend trok Judith haar knie in om het vervolgens snel af te maken.

Louise schoof wat dichterbij en legde haar hand op de schouder van Judith. "Valt mee toch?"

Judith was ondanks dat ze aangeschoten was nog niet ontspannen. Louise kneep zachtjes in Judith haar schouder om haar op haar gemak te stellen. Ze ging met haar benen languit langs Judith zitten en keek Judith vriendelijk aan. Haar rechterbeen ging vlak langs me ik legde mijn linkerhand op haar knie.

"Fijn dat je ons hierbij helpt..." zei ik vrij doelloos. Mijn hand liet ik echter op haar knie en ze maakte geen bezwaar. Judith zag het niet of negeerde het.

"Kom Judith, zit eens rechtop en toon trots je borsten. Ze zijn heel mooi. Daar moet je toch trots op zijn?" Judith straalde en ging iets zelfverzekerder rechtop zitten.

"Ik bedoel, moet je nou toch zien?" zei Louise en liet haar handen langs de zijkanten van Judith haar borsten gaan. "Dit is toch een staaltje perfectie?". Judith maakte geen aanstalten om Louise te stoppen en genoot zichtbaar van de zachte aanraking.

"Ze zijn heel mooi hoor. Vind je het niet erg als ik zo even benadruk hoe prachtig je borsten wel niet zijn?" vroeg Louise en liet nu haar vingers over de borsten glijden.

"Ehhh... dit is toch wel gek hoor!" zei Judith maar was zichtbaar opgewonden.

"Hoezo? Heb je nooit een andere borst dan die van jezelf gevoeld?" zei Louise en zonder haar antwoord af te wachten, pakte ze Judith haar hand en plaatste die op haar borst. "Voel maar, ik vind het niet erg hoor. Het voelt zelfs aangenaam als iemand eraan komt...". Judith wilde haar hand terugtrekken maar Louise hield haar hand even op die van Judith en toen ze deze na een seconde voorzichtig weghaalde, bleef Judith de borst betasten. Ik schoof met mijn hand een klein stukje omhoog over Louise haar been en begon de zachte huid te strelen.

Ik zag Louise een siddering onderdrukken toen ze de borsten van Judith zachtjes volledig begon vast te pakken. Ze masseerde het zachte vlees met trage bewegingen. Ik voelde mijn ballen samentrekken en weer ontspannen van genot. Ik zag hoe een hand van Serge nu van achter Judith haar rug kwam en steeds meer de zij van Judith begon te strelen. Zijn hand schoof op naar Judith haar borst. Judith liet nu de borst van Louise los en zette haar handen op haar knieŽn. Louise plaatste haar handen er bovenop.

"Wat is er Judith? Voelt het nog steeds niet goed?" zei ze.

"Het voelt nog steeds heel bloot met mijn benen zo uit elkaar" zei Judith.

"Maar we hebben toch geen geheim daar? En jij hebt nog wel een bos haar dat alles bedekt." Louise trok haar knieŽn op maar hield haar benen uit elkaar. Haar rechterbeen schoof zo tegen mijn linkerknie op om er tegenaan te steunen. Louise gaf Judith volop uitzicht op haar blote poes.

"Zo makkelijk gaat dat" zei Louise met rode wangetjes. Serge had zijn hand niet weggehaald en streelde nu voorzichtig de zijkant van Judith haar borst. Zijn vinger streek over de ronding. Ik liet mijn hand nog wat hoger over de binnenkant van Louise haar dij gaan. Haar huid voelde zacht en warm.

"We zijn naakt allemaal hetzelfde. Mooi en bewonderingswaardig" zei Louise. Ze legde haar rechterhand op de mijne en schoof mijn hand dichter maar haar poesje. Mijn hart ging tekeer. Judith accepteerde Louise haar actie waarschijnljk omdat Serge tegeljkertijd haar borst had omvat van achteren. Teder voelde hij haar borst. Louise schoof haar hand over Judith haar dijbeen waarop Judith schrikkerig reageerde.

"Waarom schaam je je nog voor je naaktheid?" vroeg Louise. Ze leidde Judith af van het feit dat ze mijn hand in haar lies had gelegd. Ze zette haar hand weer op Judith haar knie en keek Judith indringend aan.

"Je vindt jezelf toch niet te dik he?" zei ze. Het was een makkelijke zet. De meeste vrouwen vinden zichzelf te dik. Judith ook. Ze leek te blozen. Met een bonkend hart streelde ik voorzichtig de lies van Louise. Mijn vingers gleden vlak langs haar schaamlippen. Ik voelde hoe Louise haar onderlichaam subtiel bewoog op mijn aanraking. Louise boog naar voren en ging met haar hand over Judith haar buik. Die kromp ineen bij de aanraking.

"Gekkie, je hebt een prachtige buik. Iedere vrouw heeft wel een buikje als ze een beetje voorovergebogen zit. Serge zijn hand gleed van de borst naar Judith haar buik en streelde die teder. Dit leek Judith goed te doen want ze accepteerde die aanraking meer dan die van Louise.

"Kijk, ook Maarten heeft een buikje met zijn sportlichaam." zei Louise en om het duidelijk te maken liet ze haar hand over mijn buik gaan. Ik had mijn hand uit haar lies weggetrokken en genoot nu van haar hand op mijn buik. Mijn lul stond echter recht omhoog zodat deze tegen haar hand aankwam. Louise deed alsof ze niets merkte en kneep in het beetje vet dat ik had om te benadrukken dat het heel normaal is. Mijn pik kwam tegen de achterkant van haar hand aan.

"En we moeten ook accepteren dat we niet allemaal hetzelfde zijn." ging Louise verder. "Maarten zijn piemel is bijvoorbeeld kleiner dan die van Serge. Brutaal pakte ze mijn lul in haar hand en deed alsof ze 'm aandachtig bekeek door hem heen en weer te bewegen. De aanraking was goddelijk. Ik zag hoe het voorzaad op mijn eikel glom. Als ze langer door zou gaan dan zou de voorhuid over mijn eikel glijden.

Judith zei niets maar ik zag wel waarom. Serge plukte met zijn hand aan Judith haar schaamhaartjes. Judith leek wel in trance van wat ze zag en voelde. Louise keek Judith aan.

"Je vindt het toch niet erg als ik aan Maarten zijn piemel zit?" Er hing veel van dit moment af. Ik zag de aarzeling in Judith die ik zelf ook voelde. De aanraking was verrukkelijk maar dat een ander aan je partner zat was toch wel heel vreemd en opwindend tegelijk.

"Nee... " zei ze aarzelend, "... Maarten schijnt het ook niet erg te vinden...". Bedoelde ze nu dat zij ook aangeraakt werd of dat ik werd betast?

Louse glimlachte en voelde nu erotischer mijn piemel. Haar vingers gleden over de zachte huid en gingen op zoek naar mijn ballen. Ik zag dat Serge tergend langzaam door Judith haar schaamhaar kroelde en hoe hij steeds lager ging. Judith haar borsten gingen op en neer van opwinding. Ze zocht steun waarop Serge dichter achter haar ging zitten. Hij strekte zijn benen languit en schoof die onder die van Louise door. Judith leunde tegen Serge aan terwijl Serge met zijn andere hand de binnenkant van haar dij begon te strelen. Judith leek helemaal op te gaan in de aanraking. Ongetwijfeld voelde ze ook Serge zijn lul tegen haar rug of billen.

Louise betastte met haar vrije hand haar linkerborst. Judith kreunde heel zachtjes maar hoorbaar voor iedereen. Louise glimlachte en ging door met haar eigen borst te strelen. Ondertussen friemelden haar vingers met mijn volle zak. Dat moest ze niet te lang doen anders zou ik klaarkomen. Serge boog voorover en zoende Judith zachtjes op haar schouder. Met kleine kusjes schoof hij op naar haar nek. Judith leunde nog meer tegen Serge aan en deed haar hoofd opzij om Serge in haar nek te laten zoenen.

"Mmmmm..." klonk het uit Judith haar mond. Haar ogen waren op het gestreel van Louise gericht. Serge zijn vingers gingen nu verticaal op en neer door Judith haar schaamhaar langs haar schaamlippen. Judith reageerde door onderbewust haar onderlichaam naar voren en achteren te kantelen. Ik draaide mijn lichaam iets zodat de benen van Serge en Louise meer ruimte kregen. Maar op deze manier kon ik beter Judith bereiken. Ik legde een hand op haar bovenbeen en streelde haar daar. Ik schoof nog wat dichterbij en streelde Judith door haar haren. Ze keek lodderig uit haar ogen. Ik boog me voorover om haar te kunnen zoenen. Ze zag mijn bedoeling en boog naar me toe. Ze zoende me op mijn mond en drong meteen met haar tong naar binnen. Ik liet mijn hand over haar bovenbeen gaan en kneep zachtjes. Louise maakte van de afleiding gebruik om dichter naar Judith te schuiven. Met zachte dwang wist ze Judith uit haar kleermakerszit te krijgen en haar benen over die van Judith te leggen. Judith was helemaal in de zevende hemel. Serge en ik die haar zoenden en haar tussen haar benen streelden.

Louise was klaar met de verhuizing wat betekende dat er ruimte achter haar was gekomen. Ik schoof weg en zag Judith verbaasd kijken bij het afbreken van de zoen. Toen ik achter Louise schoof leek ze te berusten in de afstand. Louise glimlachte dat ik achter haar kwam zitten. Ze schoof nog iets naar voren en kwam daarmee heel dicht bij Judith. Het was een wirwar aan benen maar het paste allemaal in elkaar. Mijn lul stond recht omhoog tegen de rug van Louise. Met mijn handen begon ik haar zachte rug te strelen. Het voelde gek aan om een andere vrouw dan je eigen te strelen. Mijn handen gingen gretig maar zorgvuldig zachtjes over haar lichaam. Ik streelde haar zij en ging met mijn handen om haar buik om haar vervolgens zo te knuffelen.

Judith was verzonken in Serge zijn aandacht. Ze had haar hoofd half gedraaid en werd nu door Serge op haar wang gezoend. Met een hand kneep hij zachtjes in haar borst en de andere had hij nu volledig over haar poesje gelegde. Aan de zachte bewegingen van zijn hand en het schuiven van Judith te zien, had hij haar pruim weten te vinden en was hij haar nu flink nat aan het maken. Het zicht op mijn eigen schatje die volledig genoot, wond me tot mijn verbazing enorm op.

Terwijl Louise de bovenbenen van Judith bleef strelen, liet ik mijn handen over Louise haar borsten gaan. Het voelde gek om een kleinere maat in handen te houden maar het voelde heerlijk vanwege de erotische spanning en het feit dat ze van een veemde vrouw waren. Ik hoorde hoe Louise zachtjes begon te kreunen onder mijn masserende handen. Judith had haar ogen gesloten en golfde op de vingers van Serge. Ze tongzoende met Serge en kreunde nu niet zachtjes meer.

Louise boog naar voren en streelde Judith haar borsten met haar vingers. Judith schokte even maar protesteerde niet. Louise nam nu de twee grote borsten en kneep er zachtjes in. Ze duwde ze tegen elkaar en tilde ze op. In bleef Louise haar borsten masseren terwijl die naar voren boog. Ze gaf een kusje op Judith haar borst en toen de andere. En toen sabbelde ze zachtjes aan Judith haar tepel. Judith haar borsten gingen gejaagd op en neer van opwinding. Ik zag hoe Serge nu naar achteren schoof en ruimte maakte. Hij trok zijn benen in en ging op zijn knieŽn zitten. Ondertussen bleef hij Judith kustjes geven. Zijn enorme leuter stak fier omhoog. Hij pakte Judith haar hand en legde die op zijn trots. Judith begon direct loom aan het grote geval te trekken. Louise hijgde nu van opwinding. Louise zoende haar nu boven haar borsten en in haar nek. Serge pakte de kussens waar hij eerder tegenaan had gezeten en legde deze achter Judith. Louise duwde Judith al zoenend achterover. Deze liet zich gewillig tegen de kussens aanduwen en lag schuin omhoog.

Louise gebaarde me dat ze achteruit wilde waarop ik even plaats maakte door te gaan staan. Louise schoof haar benen onder die van Judith vandaan en ging op haar knieŽn zitten. Vervolgens boog ze over Judith heen. Die lag languit zachtjes aan Serge zijn pik te trekken terwijl Serge zijn vingers nu duidelijk in en uit de kut van Judith gleden. Louise kroop naar voren en zoende Judith. Die was in de wondere wereld van geilheid beland en vond nu alles goed. Ze opende haar mond en tongzoende met Louise tot grote opwinding van mij en Serge.

Nu Louise op haar knieeen voorovergebogen op handen en voeten zat, kon ik goed haar glinsterende roze schaamlippen bewonderen. Ik liet mijn handen bewonderend over haar lekkere billen gaan en streelde haar zachtjes door haar bilspleet. Vervolgens ging ik op mijn knieeen achter haar zitten en liet mijn lul tegen haar natte lipjes aankomen. Een klein schokje van verbazing en toen schoof ze een stukje naar achteren. Ik begreep de hint en schoof mijn lul in haar druipende kutje. Ik dacht dat ik direct klaar kwam. Het was verbazingwekkend dat ze krapper was dan Judith gezien de enorme paal van Serge. Ik liet mijn lul diep in haar zitten en genoot van het moment. Als ze nu haar kutspieren zou gebruiken zou ik spontaan klaarkomen.

Terwijl Judith en Louise aan het tongzoenen zijn, draait Serge zijn lichaam meer naar hen toe. Zijn lul komt dichterbij hen maar Judith laat hem niet los. Het geval is werkelijk indrukwekkend. Ik zie nu hoe het voorzaad over de voorhuid glijdt en dat Judith zijn voorhuid bijna over zijn eikel trekt. Serge blijft dichterbij komen. Zijn lul is nu dicht bij hen. Louise doet nu ook een hand om de lul en samen trekken ze de ouwe surfgod af. Zijn eikel glijdt nu door de voorhuid; de lul is nu op volle sterkte en ik schat 'm polsdik en zo'n 23cm lang. Een echt gevaarte. Louise verbreekt de zoen en trekt de lul van Serge dichterbij. Ze geeft de eikel een zoentje en zoent dan Judith weer. Die likt gretig de lippen van Louise. Louise herhaalt de actie nog een keer.

Ik kan me ondertussen niet meer inhouden en neuk nu loom Louise op z'n hondjes. Ik doe het tergend langzaam en moet me continu op mijn lip bijten om niet klaar te komen. Ik besluit tijdelijk te stoppen en haal mijn lul uit haar. Ik kan zien hoe haar kutlipjes uit elkaar blijven staan als ik mijn lul met slurpende geluidjes uit haar trek. Ik geniet van het uitzicht en kijk met bonsend hart naar het trio voor me. Louise likt nu het puntje van Serge zijn eikel en zoent dan Judith weer. De lul is echter dichter bij de mond van Judith gekomen.

"Mmmmm... lekker he?" kreunt Louise.

"Uhuh... " is Judith haar dromerige antwoord.

"Wil je ook een likje?" zegt Louise zachtjes. Judith lijkt te aarzelen en geeft dan de grote knots ook een zoentje.

"Ohhhh ja... lekker he?" kreunt Louise. Judith heeft de smaak te pakken en likt nu met haar tong over de eikel. Louise valt haar bij en samen likken ze de ontblote eikel. Ik kijk naar Serge die geil naar het gelik kijkt. Ik word ongelooflijk geil als ik Judith en Louise zo bezig zie.

Ik besluit van het bed af te stappen en op mijn knieŽn op de grond te gaan zitten. Met mijn handen streel ik de billen van Louise. Als ik onder haar benen door kijk, zie ik hoe Serge traag twee vingers in en uit de kut van mijn vriendin schuift. Ze zijn glinsterend nat als hij ze eruit trekt wat erop wijst dat Judith extreem geil is. Iets wat me niets verbaasd.

Ik richt me weer op en lik Louise over haar billen. Mijn tong kringelt rondjes richting haar kutje. Louise kantelt haar heupen om haar poesje zoveel mogelijk mijn kant op te duwen. Ik zoen haar op haar lippen en lik haar dan door haar gleuf. Ze schokt een beetje maar geniet dan van mijn zachte slurpende geluidjes als ik haar met lange halen lik. Haar geilheid smaakt heerlijk zilt. Gretig lik ik wat van haar vocht op en slik het door. Met het puntje van mijn tong kan ik haar bobbeltje raken. Ondertussen blijf ik haar billen strelen.

"Lekker he dat gesabbel. Ik word er zo geil van. Ik kan wel uren aan Serge zijn lul likken..." kreunt Louise. Samen blijven ze aan die knuppel likken. Louise haar tong glijdt niet alleen over de glibberige eikel maar likt ook de tong van Judith. Louise duwt Judith haar linkerbeen omhoog waardoor haar poesje nog meer vrijheid krijgt. Ze streelt de binnenkant van Judith haar dij.

"Ohhh... zuig aan zijn lul..." geilt Louise, "... neem 'm in je mond...". Judith haar tong gaat over de eikel en dan opent ze haar mond een beetje en zuigt aan het puntje.

"Ohh ja... pijp hem lekker in je mondje..." kreunt Louise. Ondertussen stroomt haar kutvocht mijn mond in, zo geil wordt ze er van. Mijn mond zit er vol mee. Ik slik het door en zuig verder aan die heerlijke natte pruim. Zo af en toe kijk ik op om te zien wat die drie uitspoken.

Judith heeft nu een serieus deel van de eikel in haar mond en Serge neukt haar voorzichtig in haar mond. Louise likt geil over Judith haar wang en zoent haar in de nek. Dan zakt ze langzaam af naar beneden en kust Judith haar borsten. Ik kan zien hoe Judith haar tepels hard zijn van opwinding. Ik kan ook zien dat Judith haar hand nog steeds om de paal van Serge heeft en deze zachtjes aftrekt. Haar andere hand gebruikt ze om de grote zak van hem te strelen. Louise sabbelt nu hoorbaar aan Judith haar tepel. Ze gebruikt haar hand om de vrije borst te strelen.

"Mmmm... lekker die lul in je pijpmondje... lik zijn paal schatje...". Judith gehoorzaamde en likte met haar tong de onderkant van Serge zijn lul. Louise zakt nog verder en zoent Judith op haar buik. Judith reageert met haar onderlichaam. Serge haalt zijn vingers uit Judith haar kut en biedt ze Louise aan. Die zuigt ze haar mond in en likt ze af.

"Mmmmm... dat smaakt lekker.. en naar meer...". De vingers van Serge schuiven weer tussen Judith haar benen en komen weer glinsterend nat naar boven. Hij smeert het geil op de wangen en lippen van Louise, die het met haar tong er weer aflikt.

"Zoen zijn ballen... en sabbel er dan op..." instrueert Louise en Judith buigt naar voren om het te doen. Serge komt wat naar voren en geeft Judith zo toegang tot zijn ballen. Louise schuift verder naar beneden en snuift de weeige lucht op van Judith haar poesje. Serge trekt een kussen weg achter Judith haar rug zodat ze lager komt te liggen. Hij compenseert het verschil door zijn lul meer naar haar toe te schuiven. Judith likt nu zijn ballen. Dan trekt Serge het tweede en laatste kussen weg en ligt Judith met haar hoofd plat. Serge zet behendig zijn been over Judith heen. Zijn lul komt voor Judith nu recht van voren in plaats van opzij. Hij beweegt zijn onderlichaam naar voren waardoor zijn lul over haar gezicht gaat.

Ik kan het niet goed meer zien en besluit naast hen te gaan liggen. Ik zie nu van opzij hoe Serge zijn zak wordt gelikt. Louise streelt de binnenkant van Judith haar dijen en duwt deze uit elkaar. Judith ligt wijdbeens. Met haar vingers houdt Louise de haartjes van Judith opzij en likt nu zachtjes over de schaamlippen van Judith. Ik buig naar voren om Louise een zoen te geven. Ze geeft me een tongzoen en ik proef de smaak van Judith op haar lippen. Ze kijkt me met haar mooie groene ogen aan en gaat dan verder met Judith te likken.

Serge legt de kussens aan beide kanten van Judith en zet zijn knie erop. Dan gaat hij voorzichtig boven Judith zitten en zet dan op zijn knieŽn aan beide kanten van Judith. Ik ga er vlakbij liggen en kijk van dichtbij hoe Judith met haar ogen dicht aan zijn eikel zuigt. Ze probeert zoveel mogelijk in haar mond te nemen maar dat lukt niet. Serge schuift op haar heen en weer zodat ze hem lekker kan pijpen. Dan schuift hij verder naar boven en floept de pik uit haar mond. Serge laat de glibberige paal over haar gezicht glijden en smeert haar in met zijn eikel. Judith likt geil in de rondte en krijgt een nat gezicht. Haar tongetje flitst over de eikel en Serge begint te kreunen.

Louise komt tussen de benen van Judith vandaan en gaat aan de andere kant liggen.

"Pijp 'm lekker schatje... zuig aan zijn eikel en laat 'm lekker klaarkomen... spuit haar onder Serge... spuit je zaad over dat lekker smoeltje...". Serge was niet de enige die opgewonden werd van haar woorden. Maar het was Serge die zijn lul vastpakte en een dikke straal sperma in Judith haar zuigende mondje spoot. Die schrok en liet de lul uit haar mond floepen. De volgend klodder sperma spoot op haar wangen en oog. Judith herstelde snel en deed haar mond wijd open om zijn volgende straal op te vangen. Ze stak haar tong naar buiten waar ik het sperma van de eerste lading nog zag zitten. Serge had veel te geven en al snel was heel haar gezicht bedekt met klodders sperma. Geil!

Louise zoende Judith op haar mond en al snel tongzoenden ze weer. Serge was van Judith afgegaan en schoof nu naar beneden. Louise haalde een klodder sperma van Judith's gezicht en smeerde het op de tepels van Judith. Vervolgens duwde ze haar eigen borsten tegen die van Judith en lag zo half over haar heen.

Serge zijn lul was nog steeds halfhard. Hij wreef zijn eikel door de schaamharen van Judith en haalde de lul op en neer door de gleuf. En toen duwde Serge naar voren en stak hij zijn lul in mijn vriendin. En ik vond het geil! Judith hapte naar adem toen Serge voorzichtig Judith begon te neuken.

Judith kreunde en kuste. Louise schoof wat naar boven en kwam met haar borsten in Judith haar gezicht. Het sperma van Serge glom er vanaf. Zonder enige aarzeling zoog Judith op de tepels van Louise die hier kreunend van genoot.

"Ohhh schatje, sabbel op mijn tepeltjes... voel je hoe Serge je neukt met zijn grote dikke piemel.. hij glijdt een klein stukje naar binnen... Ohhhh... wat doe je dat lekker...".

Louise gleed met haar handen door Judith haar haar. Langzaam bewoog ze haar lichaam en duwde Judith haar hoofd naar beneden. Gedwee kuste die Louise haar buik. Net als Serge, zette Louise haar been over Judith heen. Haar kale kut droop van het vocht en Judith leek het niet te willen likken. Ik kroop naar hen toe en kuste Judith op haar mond. Ik zette me over het idee heen dat ik Serge zijn sperma op mijn lippen proefde. Ik was te geil om me daar zorgen over te maken.

"Kijk die mooie kale kutlipjes nou zo voor je..." hijgde ik in haar oor. Ik boog naar Louise toe en likte haar over haar natte lippen.

"Ohhh... lekker Maarten... " kreunde Louise. Judith kwam aarzelend naar voren en likte voorzichtig Louise haar schaamlippen. Louise schoof direct dichterbij waardoor Judith met haar tong in Louise haar kut verdween.

"Zuig er maar aan... lik mijn lipjes en mijn knobbeltje..." kreunde Louise. Ik keek even hoe Serge ging. Zijn lul stak nog maar een beetje in Judith maar nu ik keek schoof hij verder naar binnen. Judith hapte naar adem.

"Ohhh... wat is tie groot..." hijgde Judith. Serge zijn lul ging loom in en uit de kut van Judith. Ik zag hoe haar schaamlippen strak om zijn lul zat. Bij iedere stoot kwam hij dieper. Louise gleed nu met haar openstaande kut over het gezicht van Judith. Judith probeerde haar bij te houden en likte Louise waar ze kon. Maar Louise bewoog wild en heel Judith haar gezicht werd nat van de kut van Louise. Ik vond het heerlijk geil om te zien. Louise zat nu bijna bovenop Judith. Judith moest naar boven uitstrekken om Louise te blijven likken. Ik schoof naar voren en likte langs de mond van Judith om vervolgens samen Louise te likken. Ik stak mijn tong in haar poesje en kwam zo diep mogelijk. Louise kronkelde van plezier. Judith likte Louise haar clitoris en likte af en toe mijn tong.

Judith golfde van opwinding nu Serge zijn dikke lul dieper in haar had geschoven en ze gewend was geraakt aan zijn omvang. Hij begon haar nu steviger te neuken en dat merkte ik aan Judith. Iedere keer als hij diep in haar kwam, ging er een scheut van genot door Judith haar lichaam.

"Ohh.. Judith, wat lekker zoals je klitje zuigt... ga door... jullie doen het heerlijk..." kreunde Louise.

Ik stond nu op en hield me aan Louise vast. Ik stapte over Judith heen en schoof mijn lul tegen de kut van Louise. Die duwde zich op mij en ik schoof in een keer diep in Louise. Ik voelde hoe Judith mijn billen vastpakte en meehielp Louise te neuken. Ik voelde dat ik snel klaar zou komen en dat was maar goed ook want zo op mijn hurken staan zou ik niet lang volhouden.

Ik voelde Judith aan mijn ballen zuigen en begon Louise nu wilder te neuken. Die kreunde dat het een lieve lust was.

"Oh ja, neuk me lekker diep, lekker jong ding... ohhh... ik ga zo komen... mmmmmm" kreunde Louise. "Oh ja Judith, zuig op mijn klitje.. aaaahhhh...". Louise was er bijna maar ik ook want ik had al die tijd niet aan mijn lul gezeten omdat ik bijna kwam.

Met een snoeiharde leuter neukte ik Louise zo diep als ik kon. Ik voelde hoe Judith mijn billen streelde en met een vinger door mijn bilspleet ging. Ze voelde zachtjes aan mijn slingerende zak. Toen ze met haar wijsvinger mijn anus kriebelde, voelde ik mijn orgasme opkomen.

"Ohhh... ik kommmm..." kreunde ik en voelde hoe een lading zaad onderweg was. Mijn lul groeide nog een millimeter en toen kwam ik klaar. Ik neukte Louise nu snel met lange halen.

"Ohhh... ik kom ooook!" zei Louise tamelijk hard. Terwijl mijn orgasme wegebde, begon Louise wild te schokken en kreunde vrij hard. Dat moest buiten de caravan te horen zijn geweest. Niet dat we daar nou mee zaten.

Louise en ik gleden van Judith af. Heel het gezicht van Judith zat onder het kutvocht en sperma. Ik ging op mijn knieŽn naast Judith zitten. Mijn lul was nog halfhard en Judith nam 'm in haar mond om nog even lekker te pijpen. Louise sabbelde aan Judith haar tepel.

Ik keek met bewondering naar de verdwijnende lul van Serge. Judith had bijna de hele lul in haar kut zitten. Serge hield haar benen omhoog en stootte wild in haar. Terwijl ik verlekkerd keek hoe Judith mijn slapper wordende lul geil pijpte, zag ik dat Judith nu ook ging komen. Fantastisch!

Louise schoof met haar hoofd naar beneden terwijl ze een van Judith haar borsten bleef strelen en masseren. Serge neukte nog steeds op tempo door. Ik kon aan Judith zien dat ze er bijna was. Haar hele lichaam stond strak. En toen trok Louise met twee vingers Judith haar schaamlippen omhoog en likte haar kleine genotsknopje.

"Ohhhhhh... ohhhhh... " kreunde Judith luid en vervolgens de oerkreet: "Jaaaaaaaa..." toen ze klaarkwam. Ik kon goed zien hoe Louise met het puntje van haar tong over het knobbeltje ging terwijl Judith haar onderlichaam wild schokte bij het klaarkomen. Serge was ook alweer zo ver dat hij ging komen. Hij pompte nog een aantal keer en trok toen zijn lul uit Judith. Louise likte direct over de glibberige eikel en nam die zo diep mogelijk in haar mond. Wat een geil gezicht. Serge neukte Louise in haar mond. Louise trok hem af en voelde met een hand onder zijn zak. Serge kreunde diep en toen hij klaar kwam, tuitte Louise haar lippen tegen zijn eikel en zoog al het zaad uit hem. Triomfantelijk liet ze zien hoe ze het keurig opgevangen had. Ze draaide zich naar Judith en zoende die op haar mond. Judith protesteerde niet en kreeg zo Serge zijn lading van Louise gedeeld.

Serge zette zich in een hoek en lag languit bij te komen. Zijn lul hing verslapt over zijn been. De restjes sperma liepen er nog uit. Ik zat nog op mijn knieeen te genieten van de tongzoen van Louise en Judith. Ik besloot ook maar in een hoek te gaan relaxen. Louise streelde Judith door haar haren en over haar armen. De tederheid werd beantwoord en Judith knuffelde Louise. De vrouwen gingen op hun zij tegen elkaar aan liggen. Hun benen verstrengelden zich; hun onderlichamen kronkelden onder de aanraking van hun poesje door de been van de ander. Beiden waren vast nog gevoelig van hun recente climax. Teder gingen hun handen over elkaars rug en billen terwijl ze kusjes uitdeelden en tongzoenden. Hun borsten lagen tegen elkaar en bewogen mee met de glooiende bewegingen. Ze waren in hun eigen wereld en Serge en ik waren slechts toeschouwers die zij niet eens zagen staan. Het was intense pure lesbische sex.

Ik meende Louise iets te zien gebaren naar Serge. Het was klein en subtiel maar het ontging me niet. Serge draaide zich half om en haalde iets uit de keukenlade. Het leek een flesje olie. Hij schoof het onder zijn been. Minuten en veel gestreel van de dames later, kwam het flesje weer tevoorschijn. Serge gaf het Louise in haar hand. Die pakte het aan duwde vervolgens Judith van zich af tot die weer plat lag. Terwijl ze Judith bleef kussen, spoot ze wat van het goedje op Judith haar buik. Die fronste even maar genoot toen weer van het gekus van Louise. Louise smeerde wat inderdaad olie leek te zijn uit over Judith haar buik en schoof toen door naar haar borsten. De globes glommen van het glibberige goedje. Zodra de borsten beiden goed geolied waren, smeerde Louise verder en had al snel Judith haar bovenlichaam in een glimmende laag gezet. Haar handen bleven masserend over het zachte vlees gaan. Vervolgens kneep ze nog meer olie uit het flesje op Judith haar borsten zodat deze er buitengewoon gliberig uitzagen. De massage miste zijn uitwerking niet op Judith. Ze kronkelde van genot en haar tepels zagen er ontspannen groot uit. Ik vermoedde dat de olie een verhittende werking had. Louise smeerde of beter bezegd streelde de olie verder uit naar de onderbuik van Judith. Die opende als vanzelf haar benen waarop Louise de olie over de bovenkant van Judith haar benen smeerde, tergend langzaam steeds meer richting haar liezen opschuivend.

Serge stond op en liep naar het caravantoilet. Even later kwam hij terug met een bakje warm water, scheerschuim en een mesje. Hij keek me even aan om te peilen hoe ik over deze actie dacht. Ik knikte instemmend waarop Serge met een glimlach weer ging zitten op het bed. Louise had ondertussen al strelend en insmerend een handdoek onder Judith haar kont geschoven. Judith was in een soort trance. Die lag heerlijk met haar ogen dicht te kronkelen onder de tedere aandacht van Louise. Zonder enige gene lag ze met haar benen wijd.

Judith pakte de scheerkwast van Sergen, doopte hem in het warme water en toen over de zeep. Louise zat nu op haar knieeen naast Judith en met haar linkerhand ging ze van Judith haar buik tot vlak boven haar schaamstreek. Judith reageerde door haar bekken licht naar boven te kantelen. Alsof ze wilde dat Loiuse haar hand verder zou gaan, wat waarschijnlijk ook zo was. Toen zette Louise de scheerkwast op dezelfde plek en maakte langzame draaiende bewegingen. Judith kronkelde een beetje maar spartelde niet tegen. De scheerkwast draaide langzame rondjes door de krulhaartjes. Judith opende haar benen nog meer om de scheerkwast vrij zijn gang te laten gaan. Louise liet de kwast vlak langs de schaamlippen gaan.

Toen alles goed was ingezeept gaf Serge haar het scheermes en de kom met warm water. Heel voorzichtig scheerde louise aan de bovenkant van de haarlijn. Judith leek uit haar trance te ontwaken. Ik wilde dat Judith mee zou werken omdat een kaalgeschoren kutje me wel heel geil leek. Ik had Louise gevoeld, gelikt en geneukt en het was een nieuwe dimensie aan mijn sexervaringen, zo'n kaal poesje. Om de missie te laten slagen, ontfermde ik me over Judith. Ik ging naast haar liggen en kuste haar op haar mond. Gretig zoende ze me terug en met een warme hand masseerde ik haar van de olie glibberende borsten. Ook dit was iets wat ik niet kende en direct waardeerde: een geoliede vrouw!

Eens in de paar seconden keek ik hoe Louise vorderde. Judith haar onderlichaam kronkelde onder de aandacht. Minuten later was Louise volgens mij klaar want ze had de scheerspullen opzij geschoven en had het poesje droog gedept. Opeens voelde ik een paar handen over mijn onderlichaam gaan en zag dat Louise nu mij aandacht gaf. Ook Serge was in actie gekomen. Hij had de olie in zijn handen en was bezig de huid rond Judith haar schaamlippen in te smeren met olie. Judith kreunde zachtjes en kronkelde onder zijn aanraking.

Opeens voelde ik de scheerkwast rond mijn jongeheer. Even flitste de gedachte door me heen om haar tegen te houden maar toen ik aan Serge zijn schaamstreek dacht, besefte ik dat het normaal was op dit soort campings om geschoren te zijn en met een blote snikkel rond te lopen. Ik was ook wel nieuwsgierig naar het gevoel. Ik liet Louise dan ook haar gang gaan. Ik voelde hoe ze mijn lul hier en daar opzij schoof terwijl ze me inzeepte. Het kietelende, strelende gevoel van de kwast vond ik heel aangenaam. Ik nam me voor ook zo'n kwast en zeep aan te schaffen om op zijn minst dat erotisch strelende gevoel te kunnen herhalen als ik mezelf aftrok. Toen de kwast in de buurt van mijn anus kwam, voelde dit lekker.

Ondertussen wreef Serge de olie rond Judith haar schaamlippen. Hij duwde de lippen tegen elkaar waardoor haar klitje gestimuleerd werd. Met zijn duimen aan weerszijden van de schaamlippen masseerde hij in lange halen de gevoelige schaamstreek. Judith lag te hijgen en wilde haar benen nog verder openen. Serge spoot wat olie op de binnenkant van haar dijen en masseerde haar nu van haar knieeen naar haar poesje toe. Hij nam nu plaats op zijn knieeen voor het bed. Voorover buigend kon hij nu haar beide benen masseren, strelen en insmeren. Judith kronkelde en was als een slappe pop in zijn handen aan hem overgeleverd. Hij kon haar benen nu omhoog duwen waardoor haar poesje en anus bereikbaar werden. Met een hand hield hij haar beide benen bij elkaar omhoog en met zijn andere spoot hij was olie op haar schaamlippen. Het teveel aan olie gleed over haar anus richting haar rug. Serge smeerde de olie in rond haar anus. Ik voelde me weer enorm geil worden, maar dat kan ook zijn geweest omdat Louise mijn nu kale kloten in haar hand hield. Wat een geil gevoel was dat!

Louise was klaar met scheren en nam het flesje olie van Serge over. Ze goot wat over mijn schaamstreek en smeerde het goedje in over mijn nu kale huid. De ervaring was intens! De directe aanraking van haar hand op mijn kale gevoelige huid was hemels. Louise moest vaker met dit bijltje gehakt hebben want ze werkte met haar handen van buiten naar binnen en het voelde alsof de warmte allemaal naar mijn pik geleid werd. Ik had het idee alsof ik kippenvel en een brandend gevoel op hetzelfde moment beleefde. Louise lachte en keek me met haar verleidelijk mooie groene ogen aan.

Serge hield nog steeds Judth haar beide benen omhoog maar was nu met zijn hoofd tussen haar benen. Ik kon nog net zien hoe zijn tong door haar gleuf ging en Judith schokte en kreunde van genot. Zijn tong werkte traag op haar poesje en volgens mij ook lager. Judith lag te hijgen en probeerde me niet langer te zoenen. Ze had nu met een hand zelf een van haar borsten vastgepakt en lag deze nu zelf te knijpen en te strelen. Ik probeerde te onthouden wat ze bij zichzelf deed zodat ik het zou kunnen herhalen. Blijkbaar vond ze het zo heel lekker.

Maar mijn aandacht voor Judith verdween snel. Ik voelde hoe Louise met het puntje van haar tong de eikel van mijn lul begon te likken. Ondertussen masseerde ze traag mijn zak met ballen. Het was alsof dat in vuur en vlam stond, zo warm was dat. Louise richtte zich op en tuitte haar lippen tegen mijn eikel en zoog aan het uiteinde. Ze keek me aan met haar mooie ogen waar ik in verdronk. Ik pakte twee kussentjes, schoof die onder mijn hoofd en kon zo heerlijk genieten van het uitzicht. Serge en Louise werkten naast elkaar aan ons genot. Louise schoof met haar mond over mijn eikel en bleef me strak aankijken. De coordinatie met haar hand om mijn zak was fenomenaal. Langzaam verdween mijn eikel weer tussen haar lippen. Ze hield even in waarop ik voelde hoe haar tong rond mijn eikel gleed. En toen zakte ze verder over mijn lul. Ze liet mijn pik een paar keer diep in haar mond komen en zelfs in haar keel. Het verbaasde me dat ze mijn totale lul in haar mond kon laten verdwijnen. Slechts eenmaal moest ze even slikken maar verder gleed ik diep in haar mond. Ze liet mijn lul weer uit haar mond glijden waarop een sliert kwijl mee kwam. Mijn lul glom en het kwijl liep over mijn zak. Louise zorgde ervoor dat al het vocht op mijn zak en rond mijn lul werd gesmeerd. Dat gevoel van al dat warme vocht kende ik niet, noch het genot dat er mee gepaard ging.

Ik kwam even naar voren om te kijken wat Serge nu bij Judith deed. Hij likte haar gleuf in de lengte en zoog dan even op haar klitje. Ondertussen had hij zijn pink voor een stukje in haar anus geschoven. Hmmm, dat was nieuw terrein voor ons. Zover ik wist ten minste. We verlegden vandaag veel grenzen. Serge demonstreerde het effect van zijn pink door deze voorzichtig dieper te schuiven en ondertussen Judith door haar gleuf te likken. Een intense kreun klonk door de caravan.

Louise klom nu op het bed en op mijn schoot. Met een handige beweging schoof ze mijn piemel tussen haar schaamlippen maar ze zat op mijn onderbuik. Mijn lul lag dus languit op mijn buik en haar schaamlippen zaten eroverheen.

"Uhmmm... mjaa... lekkere pik, Maarten!" zei Louise terwijl ze met mijn lul speelde door met haar onderlichaam te draaien. Ik keek naar het punt van samensmelting en genoot van het uitzicht. Haar dikke lippen zaten zijlings over mijn lul en mijn eikel keek me recht aan. Langzaam begon ze mijn lul te berijden door naar voor en achter te schuiven. Omdat ik geschoren was, voelde het heerlijk glibberig die naakte huiden op elkaar.

Serge tikte me aan en gaf me het flesje met olie. Louise ging rechtop zitten met haar borsten naar voren. Haar tepels staken uitdagend naar voren. Ik strekte mijn arm en spoot een ruime hoeveelheid van de olie over haar borsten. De olie gleed over de lekkere rondingen naar beneden over haar buik om uiteindelijk op mijn buik te eindigen. Met twee handen oliede Louise zichzelf in. Haar handen gingen traag over haar borsten. Ik spoot nog wat olie over haar handen zodat er voldoende glibberigheid te zien was.

"Hmmm... jij bent een ondeugende jongen. Vind je het lekker om te zien hoe ik mijn tietjes insmeer?" en met die vraag gleed ze erotisch heen en weer over mijn lul. Het was maar goed dat ik al een keer klaargekoen was want anders was het nu snel gebeurd. Ik wist dat ik het nu langer vol kon houden. Ik knikte naar Louise en keek gehypnotiseerd naar haar tietjes.

"Dat dacht ik al. Terwijl mijn kutje lekker over jouw lul glijdt, smeer ik mezelf heerlijk in met deze warme olie. Wil je soms ook mijn tietjes insmeren?". Ik kon alleen maar verliefd ja knikken. Ik zou deze vrouw kunnen trouwen ondanks het leeftijdsverschil. Ik zou de slaapkamer niet meer uitkomen.

Louise boog naar voren en bungelde met haar borsten. De olie droop er vanaf maar belangrijker nog, ze waren fantastisch mooi. De blanke huid met roze tepels stonden voor eens en voor altijd in mijn geheugen geprent. Louise spoot nu wat van de olie op mijn gladde borst en begon mij met haar twee handen in te smeren. We voelden elkaar zo heerlijk aan elkaars lichaam. Ik voelde haar handen over mijn jonge lichaam glijden. Deze vreemde handen waren bedreven in de fijnere kneepjes van de liefde.

Naast mij hoorde ik weeer een diepe kreun van Louise gevolgd door een "Nee..." die wegzonk in een zacht gegrom. Ik maakte me dan ook geen zorgen. Niet dat ik daar al te veel tijd voor had. Louise was even opgewipt en had mijn lul in haar zuigende spelonk laten verdwijnen. Ze kreunde zachtjes en ging toen bovenop me liggen. We maakten glibberend contact. Ze streelde me over mijn wangen en met een vinger over mijn lippen. Vervolgens kuste ze me teder en zoog een beetje speels op mijn lippen. Traag begon ze op mijn lul te rijden. Ik voelde iedere centimeter in en uit haar glijden. Ongelooflijk wat een genot kon deze vrouw brengen. Ik voelde hoe ze mijn lul molk met haar geraffineerde geneuk.

"Hoe vind je het nou om met een oudere vrouw te neuken?" vroeg ze waarschijnlijk oprecht nieuwsgierig.

"Ik zou met je kunnen trouwen en nooit meer de slaapkamer verlaten" antwoordde ik naar waarheid. Louise glimlachte en kronkelde gewillig met haar onderlichaam op mijn lul.

"En hoe vind je het nou dat mijn man jouw vriendin haar kutje likt?" ging ze verder.

"Geil!" antwoordde ik.

"Ja? Vind je het opwindend om een vreemde man jouw vriendin te zien neuken? Om te zien hoe ze geneukt wordt door een grotere pik?" vroeg ze.

"Ik word geil naarmate zij geiler wordt. Ongeacht of ze het zelf, of ik of iemand anders het doet" zei ik.

"Hmmm... dan is het misschien tijd voor wat anders..." zei Louise mysterieus. Vanonder een kussen kwam een stoffen masker tevoorschijn. Ze zette hem bij me op en ik zag niets meer. Even maakte paniek zich van mij meester.

"Huh? Wat!" bracht ik uit.

"Rustig maar, Serge houdt niet van mannen. Het is gewoon weer een andere ervaring voor je..." zei ze. Het stelde me zeker gerust.

Nog even wipte Louise me. Het was een vreemde ervaring om helemaal niets te zien. Normaal kon je in de slaapkamer toch wel wat zien door het licht van buiten of van de wekker. Maar nu was het aardedonker. Ik baalde er wel van dat ik Louise haar lekkere lichaam niet meer kon zien en in de gaten kon houden wat er met Judith gebeurde.

Over Judith gesproken. Ik hoorde haar weer kermen. Het leek wel een kreun van pijn dat overging in genot. Ik was geneigd het masker af te zetten maar had toen toch vertrouwen in het gebeuren. Louise ging van me af. Even gebeurde er niets met me en vervolgens voelde ik hoe er naast mij van alles gaande was. Opeens lag er iemand op me. Op de rug wel te verstaan.

"Wat doen jullie toch met me?" klonk Judith heel bedwelmd. En toen voelde ik een straal olie over mijn lul en zak. Nog geen tel later greep een hand mijn lul beet en schoof die in een enorm nauw gaatje. Ik kon alleen maar raden dat ik in Judith haar anus was binnengedrongen. Dit hadden we (ook) nog nooit gedaan. Het was enorm strak en ik hoorde Judith wel gevoelig kreunen. Toen voelde ik hoe een tong over mijn lul ging, hopelijk die van Louise. Ik moest er maar op vertrouwen.

"Ik wil niet..." begon Judith maar het klonkt niet overtuigend. Ze kreunde zachtjes en schoof nog wat meer op mijn lul. Ik vond het vreselijk geil en kon het niet helpen een supergrote paal te krijgen. Serge moest haar goed voorbereid hebben want mijn lul kon naar binnen en het was nog lekker glibberig ook. Serge en Louise moesten Judith aan het helpen zijn om voorzichtig mijn lul in haar kont te laten verdwijnen. Ik stak mijn handen om Judith heen en begon haar borsten te masseren van onderaf. Met een hand gleed ik over haar buik naar haar schaamstreek. Daar voelde ik aan de gladde huid en haar kutlipjes. Het was er allemaal heel vochtig. Judith kreunde weer en meer ontspannen voelde ik mijn lul verder in haar verdwijnen.

En toen werden Judith haar benen opgetild. Het volgende dat ik voelde was activiteit bij Judith haar kut. Nog geen tel later voelde ik beweging langs mijn eigen lul. Ik wilde de kap afrukken om te zien wat er nou gebeurde maar wilde Louise niet teleurstellen. Ik nam daarom geen verdere actie. Ik voelde hoe Serge Judith begon te neuken terwijl mijn lul in haar zat. Judith kreunde en gromde nu op het dierlijke af. Ze voelde genot en begon nu met haar onderlichaam te bewegen om de schokken van Serge op te vangen of wellicht aan te moedigen. Ik kon nu ook horen dat Serge begon te hijgen.

Het gekreun en gehijg van Judiith werkte aanstekelijk. Serge kreunde nu ook en omdat Judith wilder ging bewegen, schoof mijn lul nu ook in haar nauwe schacht. Serge zette de eindsprint in. Hij neukte Judith nu sneller en dieper. Ik kon zijn lul door de dunne scheidingswand voelen. Het was een vreemd idee dat hij ervoor zorgde dat ik geiler werd. Judith haalde snel adem. Serge pompte sneller en steviger.

Opeens trok Louise de kap van mijn hoofd en zag ik alles in volle omvang. Louise stond op het bed met een been op het keukenblok. In haar kut liet ze een grote dildo heen en weer schuiven. De glibberige paal ging diep in en uit haar. Ik kon aan haar gezicht zien dat het spel voor haar neus superopwindend was. Ze trok nu aan haar tepel en kneep erin. Met haar onderlichaam kwam ze haar eigen bewegingen van de dildo tegemoet.

Ik zag hoe Serge heen en weer ging en kon daarmee wel inschatten hoe diep zijn lul in Judith doordrong. En toen kwam Serge klaar. Met een paar snelle stoten schoot hij zijn laatste zaadsporen in Judith. Zodra hij klaar was gekomen, ging hij languit uitgeput op het bed liggen. Louise ging op de grond op haar knieeen zitten en plaatste de kunstlul op de grond en ging erop ziten. Met die grote paal in haar kut kwam ze naar voren tussen Judith haar benen.

"En nu gaan jullie lekker klaarkomen..." zei ze geil. Ze zoog aan mijn zak waarop ik mijn paal voelde verharden in Judith haar kut. Judith op haar beurt kreunde zachtjes bij de actie in haar bilspleet. Ik probeerde haar van onderuit te neuken en al draaiend en stotend voelde ik mijn lul in haar gaatje bewegen. Maar het grootste genot verzorgde Louise. Nadat ze aan mijn ballen had gezogen, zag ik hoe ze Judith haar gleuf likte. Voor de zoveelste keer werd Judith over haar klitje gelikt. Als Louise niet aan mijn ballen zoog, voelde ze met fluwelenzachte handen aan mijn zak. Langzaamaan voelde ik me steeds dichter bij een orgasme komen. Iedere keer als ik dichtbij was, stopte Louise of kneep een beetje oncomfortabel in mijn zak.

Ondertussen likte ze Judith haar pruim en zoog ze aan haar klitje. Judith hijgde en kreunde en genoot met volle teugen. Ik had nog steeds haar borsten in mijn handen en ik probeerde nu haar eigen bewegingen op haar borsten, dat ik haar eerder had zien doen, te immiteren.

"Ohhhh... uuuuhhhmmmmm..." kreunde Judith. Louise had een tong in Judith haar kut gestoken en likte deze nu uitgebreid uit. Ondertussen ging haar middelvinger snel over Judith haar clitoris.

"Mjaaa... uh uh... uhmmmmmmmmmmmmm!!!" klonkt het toen Judith kwam. Snel zoog Louise op Judith haar klitje. Dit had ze niet moeten doen want Judith gilde het nu uit. Er was geen houden aan. De hele camping moet het gehoord hebben. Zo'n intens orgasme had Judith nog nooit gehad met mij alleen.

Judith kneep met haar billen. En toen voelde ik Louise zuigen aan mijn ballen. Het puntje van haar tong kriebelde mijn anus. Nu werd het mij ook te veel. Ik kwam zoals ik nog niet eerder kwam en spoot mijn tweede lading zaad in Judith. Gedreven door pure lust pompte ik haar diep in haar kont. Judith slaakte een gilletje bij iedere stoot. Meer als gevolg van een verlengde climax van haarzelf dan van de pijn.

Judith gleed van me af en mijn pik daarmee uit haar anus. We waren nu wel helemaal uitgeput. Hijgend en met een hoge hartslag lagen we op het bed bij te komen.

Judith rolde zich op als een klein kind. We hebben een fleece deken over haar gelegd waarna ze in slaap viel. Louise ging tegen Serge aan liggen en bood aan om bij haar te komen liggen. Met mijn hoofd op haar borst lag ik bij haar en genoten we na van onze wilde avond. We dronken wat en namen wat worst en kaas. Van sex is het daarna niet meer gekomen. Serge hielp me Judith naar de tent ondersteunen zodat ze in haar eigen omgeving wakker zou worden.

"Als jullie het leuk vonden dan kunnen we nog eens afspreken" zei Louise met een knipoog. Ze knuffelde me en fluisterde me in mijn oor: "Maar je mag ook alleen komen!". Ik zoende haar op de mond, schudde handen met Serge en kroop bij Judith in de slaapzak.

Die volgende ochtend zei Judith niets. Ze had een kater en keek verbaasd naar haar geschoren poes.

"Zeg maar niets over gisteren" zei ze. Ik durfde het onderwerp niet te bespreken. Tot een paar dagen later...

Maarten

nudisten@gmail.com

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (22)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net