Opwindend.Net
Datum: 18-03-2017
Stemmen: 89x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 24300x
Lengte: Lang
Vakantiedag
Door Willem Deudekom - Zoek naar meer...

Het zal een jaar of 25 geleden zijn. In dat jaar waarin er een moordenaar rond waarde in onze streek ,hij liet zijn slachtoffers, allemaal vrouwen, naakt achter.

Ze hadden allemaal een klein kogelgaatje in het hoofd en ware allemaal misbruikt. Iedereen was op zin hoede en ik weet nog goed dat alle vrouwen bang waren.

Het was ook het jaar dat ik fotografie ontdekte. Ik had voor mijn verjaardag een camera gekregen en maakte foto’s bij de vleet.

Ik kwam er toen achter dat het best veel geld kostte want ze moesten ontwikkeld en afgedrukt worden. Van mijn zakgeld kon dat al snel niet meer en zo hielp ik een tuinder zaterdags en dat leverde net genoeg op om de kosten te betalen. Ik had een keer een hele reportage gemaakt van de bloembollen en die wilde de tuinder graag kopen van me en zo verdiende ik voor het eerst een aar centen met het maken van foto’s.

In de zomervakantie was ik de hele week bij die man bezig met bollen pellen en op zondag trok er dan tussenuit met mijn camera.

Op een keer was ik naar de maas gegaan want ze hadden het er over gehad dat het water erg laag was en ik wilde graag eens bij het schut gaan kijken. Dat was een plek die normaal niet toegankelijk was door de enorme bossage van wilde bramen. Er zouden daar nog restanten van een oude sluis liggen.

Het liep tegen de middag toen ik er arriveerde en zag dat ik alleen door het water wadend achter de bramen kon komen. Ik trok mijn schoenen, sokken en broek uit en liep het water in.

Tot aan mijn knieën kwam het water en toen ik een meter of tien gelopen had zag ik een strandje.

Ik liep er naar toe en was verwonderd over de ruimte die achter de wilde bramen tevoorschijn was gekomen.

Ik vond inderdaad een paar resten van de oude sluis en fotografeerde ze goed als ik kon. Toen ik een grote stenen muur wilde fotograferen zag ik plots er achter een paar kleren liggen.

Ik herinner me nog levendig hoe de adem in mijn keel stokte. Was dit…. Ik liep voorzichtig om het muurtje heen en zag, terwijl ik voelde hoe al het bloed uit mijn gezicht wegtrok, het lichaam van een naakte vrouw liggen.

Mijn eerste gedachte waren ….rennen en maken dat je weg komt, alleen mijn benen wilde niet. Ik stond aan de grond genageld.

Toen mijn ademhaling weer een beetje opgang kwam en ik weer de richting van het lijk, keek zag ik dat het op een kleedje lag en zag hoe de zon op het mooie lichaam scheen.

Voor het eerst zag ik een naakte vrouw, nouja behalve mijn moeder dan en mijn kleine zusje. Ik had mijn moeder wel eens op de rug gezien terwijl ze uit bad kwam en mijn kleine zus zag ik regelmatig bloot. Maar dit was andere koek Die borsten en die harde tepels, ik voelde hoe ondanks de beklemmende spanning mijn onderbroek strak begon te staan.

Voorzichtig liep ik er naar toe en toen ik nog eens beter keek zag ik dat het een zonnebril op had en dat er twee oordopjes in haar oren zaten.

Verbaasd keek ik nog een keer naar die geweldige borsten en zag nu pas dat die rustig op en neer gingen. Het lijk leefde nog … ik besefte dat het geen lijk was maar een levende vrouw. En toen ik goed keek zag ik dat het mevrouw de Jong was uit de Haarlaan.

Waar ik het lef vandaan haalde weet ik nog steeds niet, maar ik pakte mijn camera en maakte snel een stel foto’s en terwijl ik ze nam dacht ik nog dat ik dit rolletje maar in de stad moest laten afdrukken, want bij onze fotowinkel werden de foto’s één voor één aan je getoond voor je ze kreeg en dat leek me nou niet je van het.

Nou maakte die camera nog al wat geluid als je afdrukte en ik vermoed dat de vrouw daar door wakker geworden was.

Net toen ik een close-up van haar vagina wilde maken deed ze haar benen open en zei, ‘Zo goed meneer?’

Ik stamelde een excuus en wilde weglopen maar de vrouw kwam overeind en leunend op een elleboog keek ze me aan. ‘Ben jij niet Willem de zoon van Herman van Deudekom?’

Ik knikte ze vervolgde, ‘Je mag wel foto’s van me maken maar ik wil er ook afdrukken van.’

Ik knikte weer en begon op nieuw haar te fotograferen, ‘Je mag alle fotograferen alleen ik wil niet dat mijn gezicht er op komt.’ Ze ging in verschillende standjes staan en liggen en ging zelfs ook nog even het water in.

Toen ik mijn camera aangaf dat het rolletje vol was, had ik spijt dat ik geen extra rolletje had mee genomen.

Toen ze uit het water kwam en zag dat ik de camera aan het opbergen was keek ze me verleidelijk aan.

‘Zeg, vind je het niet oneerlijk dat ik hier de hele tijd bloot ben en dat jij nog kleren aan hebt?’

Ik stotterde wat en keek naar de grond.

‘Kom op jochie, kleed je maar eens uit. Ik wil wel eens zien wat je te bieden hebt.’

Toen het niet snel genoeg ging volgens haar, zei ze streng, ‘Moet ik dadelijk soms even langs je vader gaan en vertellen wat je hier allemaal gedaan hebt?’

Langzaam kleedde ik me verder uit en toen ik met alleen mijn onderbroek nog aan voor haar stond kwam ze dichterbij en trok met een ruk mijn onderbroek omlaag.

‘Mmmm dat ziet er best lekker uit.’ Ze zakte op haar knieën, nam mijn piemel in haar hand en trok mijn velletje omlaag.

Nou had ik een stijve zoals die nog nooit stijf was geweest, het was een goddelijk gevoel en toen ik haar lippen op mijn eikel voelde wist ik dat het er nu uit kwam.

En ja hoor voor ik haar had kunnen waarschuwen spoot mijn zaad mijn lichaam uit.

Ze glimlachte toen de eerst sperma tegen haar lippen aan kwam. Ze opende haar mond en liet de rest van het witte spul op haar tong lopen. Ze keek me geil aan terwijl ze mijn zaad doorslikte.

‘Zo jongen dat smaakt echt als vers zaad, ik lust er wel pap van.’ Ze bleef met mijn piemel spelen en nam hem geregeld in haar mond en zorgde er zo voor dat hij niet kleiner werd maar op volle oorlogssterkte bleef.

‘Zo nu wil ik dat je mij ook kaar maakt, heb je dat al wel eens bij je vriendinnetje gedaan?’

‘Nee mevrouw, ik heb geen vriendin en ik heb ook nog nooit seks gehad, ik weet ook niet wat ik zou moeten doen.’ Ik schaamde me om het te moeten zeggen, maar helaas het was de waarheid.

Ze ging op de grond liggen en trok me op haar. Ik vond het wel erg raar want ze duwde mijn hoofd tussen haar benen en nam mijn piemel weer in haar mond.

Toen ik met mijn mond in de buurt van haar kutje kwam kreunde ze, Ja hoor daar moet je zijn, steek je tong er maar in.’

Het duurde even voor ik doorhad wat er van me verlangd werd, maar toen ik haar nectar had geproefd werd er iets in me wakker gemaakt, ik vermoed dat, dat het oerinstinct was, want ik werd overgenomen door iets dat ik niet thuis kon brengen en ik ging helemaal los.

Al likkend verkende ik haar natte spleet en merkte als ik bovenin, zachtjes, op dat harde knobbeltje beet, ze begon te kreunen van genot. Ik ging vol op de automatische piloot.

Ik denk er nog wel eens aan terug en snap nog steeds niet hoe ik het voor elkaar kreeg om de vrouw een keer of wat klaar te maken terwijl ik nul komma nul ervaring had.

Er was ondertussen al weer zoveel nieuw zaad aangemaakt dat ik voelde hoe het vanuit mijn tenen omhoog leek te komen en nu waarschuwde ik wel.

‘Mevrouw ik denk dat ik weer klaar ga komen.’

Ze schoot in haar lach en zei, ‘Je moet me nu toch echt Ans noemen hoor, je ligt me notabene te beffen en dan zeg je mevrouw. Ik heet Ans .’

Ik zei schuchter, ‘Ja Ans, maar ik denk dat ik echt kla…….ahhhhh…….mmmmmm. … en toen was ik er.

Het zaad liep over haar borsten en ze smeerde het zachtjes over haar stijve tepels.

‘Jammer dat je er bent want ik had je best nog wel even in me willen voelen. Ik hou wel van een lekkere jonge pik, zeg hoe oud ben je eigenlijk, ik ben toch niet in overtreding?’

‘Nee hoor ik ben allang 18 geweest.’ Ik voelde hoe mijn hoofd rood werd van de leugen, maar ‘t kon me niets schelen. Ik had seks en wilde dat het niet op zou houden.

Ze glimlachte en ik vermoedde dat ze me niet echt geloofde. We lagen een tijdje zwijgend naast elkaar en al die tijd had haar hand op mijn slap piemeltje gelegen.

Toen ze half overeind kwam en me met twee handen begon te strelen voelde ik hoe mijn plasser zich weer vulde met bloed.

Het heerlijke gevoel van een harde erectie vervulde mijn lichaam en ik draaide me naar Ans en begon haar borsten te strelen.

Ze pakte mijn handen en leidde die omlaag naar haar liefdesgrotje en ik streelde haar gezwollen natte lippen. Hoewel ze al weet ik veel hoeveel keer was klaar gekomen, volgens mij hunkerde ze naar meer. Ze vertelde me hoe ze het liefst gevingerd wilde worden en al snel kwam ze weer schokkend klaar.

Ze draaide zich om en gin op haar knieën zitten en gebood me om achter haar te gaan zitten.

De aanblik van haar billen zette mijn verstand weer op nul en ik kroop dicht tegen haar aan. Haar sterretje en haar wijd openstaande poes zorgde ervoor dat mijn toch alweer keiharde erectie nog harder werd en voorzichtig duwde ik mijn leuter in de richting van haar kutje.

Ze duwde haar achterwerk zo snel achteruit dat ik binnen was voor ik het door had.

Ze kreunde en begon met haar kontje te draaien, ‘Mmmm oooo hhh….wat is dat toch lekker.’

Ik begon nu voor het eerst echt te neuken. In en uit, in en uit.. o wat was dat een heerlijk gevoel. Haar warme natte lippen omklemde mijn lul en ik voelde me de koning te rijk. Als mijn vriendjes dit eens zouden kunnen zien.

Ze pakte mijn hand en leidde die naar haar sterretje en zei, ‘Voorzichtig er overheen gaan.’

En ze liet mijn hand los. Ik keek eens goed naar dat roze gerimpelde ding en wreef er zachtjes met mijn wijsvinger overheen. Onmiddellijk begon het te bewegen en het maakte pulserende bewegingen en toen Ans riep, ‘harder, harder’., stootte ik zo hard ik kon mijn piemel in haar. Ik moest wel iets goed doen want ze schreeuwde het uit Ik voelde hoe haar kutje voor de zoveelste keer samen trok en ze spastisch begon te schokken.

Ze liet zich op de grond vallen met een plop schoot mijn leuter uit haar. Ze schokte nog wat na en draaide zich toen om.

Haar kutje stond wijd open en droop van het geil.

Ze opende haar benen en strekte haar armen uit,

‘Kom neuk mamma maar eens lekker en spuit je geile

zaad diep in mijn geile kutje.’

Ik weet nog dat ik dacht Kutje? Zeg maar gerust KUT

Ik had nog nooit zoiets moois gezien.

Min zusje had daar een klein spleetje en hier zag ik een

paar natte geile lippen en … ik was totaal van de kaart en dook

tussen haar benen en drukte mijn leuter diep in haar.

Ze kreunde zacht toen ze haar benen om me heen sloeg en zelf het tempo aangaf. Ze drukte haar voeten hard tegen mijn billen zodat ik er tot aan de wortel inzat en niet meer voor of achter uit kon. Zo hield ze me even gevangen en voelde ik haar kutje weer samen trekken.

Het duurde niet zo erg lang voor ik mijn laatste sperma in haar spoot. Al had ik een nieuwe camera kunnen krijgen, ik geloof niet dat ik er toen nog een keer iets uit had kunnen krijgen.

Toen mijn krimpende plasser uit haar gleed gaf ze me een kus op mijn voorhoofd en stond op.

Ze liep nar het water en begon zich uitgebreid te wassen. Ik lag te kijken hoe ze haar borsten schoonpoetste en haar kutje grondig reinigde. Ze keek me glimlachend aan en vroeg, ‘Moet jij je ook niet even wassen of heb je graag dat ze thuis ruiken dat je piemeltje in een kutje heeft gezeten?’

De gedachte dat mijn vader of moeder het aan me zouden ruiken, maakte dat ik snel overeind sprong en het water in ging.

Voor ik wat had kunnen doen pakte ze mijn lasser trok het velletje helemaal achteruit en begon mijn blote eikel te wassen. Ik voelde hoe heel langzaam er weer leven in kwam en ook Ans had het in de gaten. Ze liet hem los en zei, Het is genoeg geweest voor vandaag en liep het water uit.

Ik dompelde me zelf nog een keer onder en volgde haar. Toen we uiteindelijk weer bij de dijk kwamen, keek ze schuw om haar heen en toen ze zag dat er niemand was gaf ze me snel een zoen vol op mijn mond en zei, ‘Als de foto’s er zijn hoor ik het graag van je.’

Nog verbouwereerd van de kus op mijn mond keek ik haar na, ze liep over de dijk naar haar fiets, alsof er niets was gebeurt.

Langzaam liep ik de andere kant op richting mijn fiets en het duurde lang voor ik helemaal tot rust was gekomen.

De dagen daarop waren zo spannend dat ik moeilijk sliep, geen honger had en niet kon wachten tot de foto’s klaar waren. Toen ik op vanmiddag de foto’s op haalde in de HEMA, heb ik snel het mapje uit de la gepakt en in mijn tas gestoken. Normaal kijk ik al de foto’s eerst rustig na, maar nu stond het zweet op mijn hoofd en maakte ik dat ik de winkel uit kwam.

Buiten haalde ik diep adem. Gelukkig had niemand me gezien, ik opende mijn tas en haalde het fotomapje eruit.

Op het moment dat ik de eerste foto eruit had, hoorde ik, ‘Zo zijn ze er eindelijk? Je kunt die van mij morgen wel langs komen brengen, mijn man is samen met onze zoon de hele zaterdag weg, dus hebben we het rijk alleen. Je weet wel hè Haarlaan 12. Kom maar op tijd, dan hebben de hele dag.

Ze knipoogde en fietste weg, ik moest even gaan zitten want wat me nu weer te wachten stond……

Zoek naar meer verhalen van Willem Deudekom...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Vakantie" VERHALEN
:: Rijp En HongerigDoor: Sven
Gelezen: 22785x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Zo Geil
17-06
8.8
:: Esther Gaat Helemaal...Door: Kareltje
Gelezen: 16728x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
8.9
:: Roadtrip Door Amerika - 23Door: Walking Dead
Gelezen: 8009x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
05-06
9.0
:: Esther Wil Meer AanvullingDoor: Kareltje
Gelezen: 25254x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
31-05
8.6
:: Verlangen Met Een... - 2Door: Wijopontdekking
Gelezen: 9581x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pjpen, Neuken, Ruw, Groot
28-05
8.9
:: Esther Wil MeerDoor: Kareltje
Gelezen: 17193x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
28-05
8.5
:: Verlangen Met Een... - 1Door: Wijopontdekking
Gelezen: 16925x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Vreemdgaan, Eerste Keer, Neuken, Slikken, Verkracht
25-05
8.7
:: Van Hemel Naar Hel In SenegalDoor: Wijopontdekking
Gelezen: 15884x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
8.4
:: In Het Verkeerde ZadelDoor: Fralino
Gelezen: 16851x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Jong Meisje, Oude Man, Koppel, Zaad, Verrassing, Onverwacht, Vakantie
18-05
8.9
:: Wraak Seks VakantieDoor: Kareltje
Gelezen: 25419x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Pijpen, Slikken, Hoerig, DP, Dekhengst
17-05
8.9
:: Met DrieDoor: Jan-ikke
Gelezen: 15432x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bijna-bi, Trio
17-05
8.8
:: Mijn Buurmeisje Maan - 2Door: Kareltje
Gelezen: 19547x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
13-05
9.1
:: Mijn Buurmeisje Maan - 1Door: Kareltje
Gelezen: 33213x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Eerste Keer, Pijpen, Beffen, Scheren
10-05
9.0
:: Anna Komt LangsDoor: Timreisleider
Gelezen: 22342x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-05
8.1
:: Roadtrip Door Amerika - 22Door: Walking Dead
Gelezen: 9260x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
06-05
9.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net