Opwindend.Net
Datum: 12-01-2018
Stemmen: 31x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 11287x
Lengte: Lang
Hulp Van Mijn Vrouw - 7
Door MK13 - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hulp Van Mijn Vrouw - 6

Joyce krijgt het moeilijk

Fred wilde het síavonds toch van Joyce weten. Wat is er gebeurd vandaag. Liefst zoveel mogelijk in detail. Joyce heeft het er nu wel moeilijk mee. Als ze gaat vertellen vanaf dat Fred de deur is uitgegaan. Joyce verteld dat de deur achter Fred dicht ging en er meteen 8 handen over haar lichaam gleden. Dat de handen haar borsten, billen en haar kut te pakken namen. Ook dat ze opgetild werd en op een lul gezet werd en zo doorgegeven werd. Ook dat ze voor negen uur al vier verschillende lullen in haar kutje heeft gehad. Ze was voor de mannen een lust object vertelt Joyce. In tegenstelling hoe zij vroeger altijd bepaalde wat er gebeurde is ze nu duidelijk gebruikt door mannen. Hoe meer ze de dag in detail aan Fred verteld hoe meer ze beseft wat dit betekent voor Fred. Toch stimuleert Fred haar om zoveel mogelijk te vertellen. Soms vraagt hij door hoe ze precies heeft gepijpt en gelikt. Ook hoe ze op schoot heeft zitten wippen en wat de mannen dan deden. Zeker het verhaal van Rob in het restaurant wilde Fred exact weten. Zoals ze op haar rug op de tafel in het restaurant met haar leren broek op haar knieŽn geneukt werd. Joyce is hier wel verbaast over.. Het maakt beide weer lekker opgewonden. Joyce heeft niet verteld van de pakjes man en Fred heeft niet verteld over Sofie. Ze kruipen tegen elkaar aan en kunnen niet van elkaar afblijven. Samen beleven ze nog een geile nacht. Ze voelen zich ten opzichte van elkaar schuldig en maken het goed met goede sex. Beide denken ze wel tijdens het neuken aan de mannen en Sofie..

De volgende ochtend heeft de spierpijn bij Joyce weer toegeslagen en de blauwe plekken zijn ook in over mate aanwezig. Ze voelt zich die dag wat vreemd in haar lichaam. Haar buik en kutje hebben overuren gedraaid. als de dagen dan weer als normaal voorbij gaan krijgt Joyce een telefoontje van Pieter. Of alles goed met haar gaat en zin heeft in een klusje. Dat klinkt Joyce vreemd in haar oren. Zin heeft in een klusje!! Dat betekent inmiddels bij Pieter een neukklusje als PA. Joyce probeert haar normale leven op te pakken en de klusjes van Pieter als een andere Joyce in te vullen. Het is werk geworden. Maar werk betekent nu voor Joyce als een soort prostituee of wel sletje naar de wens van Pieter en/of mannen. Wat voor een klusje vraagt Joyce dan?? Ach schatje, vorige week was ik op zakenreis naar Zuid Afrika en heb daar een mooie deal kunnen maken. Nu komt de klant naar Nederland om te ondertekenen en of bedrijf te bezichtigen. Hij heeft mij gevraagd om de mooiste vrouw die ik ken voor hem te vragen. Hij wilt graag kennis maken met een blanke vrouw met een zachte blanke huid, zachte stevige borsten en een heerlijk kontje. Mooie volle lippen en hoge jukbeenderen. En het belangrijkste is een mooi glad geschoren kutje. Joyce ik dacht meteen aan jou. Pieter ik voel me vereerd. Maar ben ik dan wel geschikt? Zeker Joyce, jij bent de uitverkorene. Maar Joyce je moet dan overmorgen met Fred naar kantoor komen. Ik verwacht Nakome om ongeveer 11.00 uur. En Nakome heeft nog wat wensen. Wil je rode nagellak en lippenstift dragen? Verder een strak rokje om je billen tot net onder je billen en een openstaand blousje? Natuurlijk Pieter. Jouw wil is wet toch. Tot Vrijdag Joyce en neem Fred mee.

Vrijdagmorgen staat Joyce vroeg onder de douche!! Nog even haar heuveltje scheren. Het valt Fred op dat Joyce veel tijd besteed aan zichzelf. Meer als normaal. Als Joyce haar rokje en blouse aan heeft vraagt Fred wat de bedoeling is. Oh lieverd, ik ga met je mee naar kantoor. Pieter heeft me nodig en ik moet jou meenemen. Aahh wat betekent dit nu weer zucht Fred. Joyce neemt nog even de tijd voor haar nagels en make-up. Om 11.00 moeten we er zijn lieverd kijkt ze Fred aan. Joyce loopt voor Fred uit richting de gang met haar kontje aan het draaien. Het rokje is zo kort dat de onderkant van haar billen zichtbaar zijn. Dit rokje heeft ze destijds alleen voor Fred gekocht voor in huis. Nu heeft ze het aan naar kantoor. En dan die speciale pumps voor thuis met die super hoge hakken. De witte blouse is doorzichtig waardoor de borsten en tepels zichtbaar zijn. Fred vertelt Joyce dat ze zo wel een beetje op een hoertje lijkt. Dat is ook de bedoeling lieverd. Ga je nu mee? Bij het instappen doet Fred de deur voor Joyce open. Omdat de auto een lage instap heeft is dit voor Joyce even lastig in haar rokje. Fred ziet dan ook bij het instappen als Joyce haar benen niet bij elkaar heeft haar blote kutje. Zijn pik steigert hierdoor nu helemaal. Het is alsof hij zijn vrouw als hoertje naar haar werk brengt. Joyce heeft dit in de gaten en geniet hier van zoals ze vroeger alle mannen het hoofd op hol bracht.. In de auto kijkt Fred opzij tussen de benen van Joyce. Hierdoor doet joyce haar benen iets uit elkaar en geeft zicht op een klein spleetje tussen haar benen. Ze is haar eigen vent aan het opgeilen..Ze ziet er niet alleen waanzinnig uit maar ruikt ook zalig. Iedere man zou haar willen bespringen..

Tijdens de autorit kan Fred zijn ogen niet van het bekende kutje van zijn vrouw afhouden. Natuurlijk speelde Joyce het spel mee. Ze liet heel duidelijk haar paradijs zien. Bij aankomst bij kantoor weer het zelfde tafereel. Fred helpt zijn Joyce uit de auto met haar benen uit elkaar. Er is veel bekijks door het personeel naar de vrouw van Fred. De lange slanke benen onder het te korte leren rokje. Ook binnen het gebouw werd er achterom gekeken. Als Joyce voor Fred het kantoor van Pieter binnenstapt ziet ze een grote donkere man bij Pieter staan. Zeker 2 meter groot met brede schouders. Het is goed te zien dat deze man veel aan sport doet. Ook de handen vallen meteen op. Zeer groot. Joyce wordt meteen aan Nakome voorgesteld. Daarna ook Fred maar hier heeft Nakome niet echt aandacht voor. Geweldig roept Nakome wat een vrouw!! Geweldig. Zonder te kijken wijst Nakome naar Fred en naar de stoel voor het bureau van Pieter. Fred kijkt Pieter aan met de vraag wat moet ik doen. Pieter knikt alleen naar de stoel dus Fred gehoorzaamd. Nakome pat een hand van Joyce en laat haar eens rond draaien. Trekt Joyce naar zich toe en plaats zijn grote lippen op die van Joyce. Zonder tegenstribbelen open Joyce haar lippen en beantwoord het verzoek.. Voor het eerst staat Joyce met zo een grote donkere man te tongen.. De grote handen van Nakome omvatten de kleine billen van Joyce en drukt haar zo strak tegen zich aan.

Joyce vind het allemaal overweldigend. De grote Nakome en de grote lippen en zijn tong in haar mond. En dan die geweldige handen om haar billen. Maar wat ze tegen haar buik voelt kan ze niet geloven. Een heel grote harde paal drukt tegen haar buikje. De handen glijden van haar billen naar haar rug en terug. De druk waarmee ze tegen Nakome aan gedrukt wordt is zeer groot. Joyce voelt haar kutje super nat worden. Joyce is geil en wil geneukt worden. Alleen Joyce bepaalt helemaal niets en wilt dit nu ook eigenlijk niet. Deze Nakome mag haar leiden en ze zal hem volgen. Ze schuurt met haar buikje langs de paal in het kruis van Nakome.

Pieter kijkt en geniet van het tafereel hoe Joyce aangepakt wordt. Fred is in verwarring als hij de grote zwarte handen om de billen van zijn vrouw ziet. Zijn pik staat strak in zijn broek. Dit is dus de reden waarom Joyce zo gekleed moest gaan!! Hoe lang moet hij blijven zitten. Fred maakte aanstalte om op te staan maar Nakome wijst met zijn vinger dat Fred moet blijven zitten..Gehoorzaam blijft Fred zitten. Alleen de blik van Nakome is genoeg om te blijven zitten. Joyce verliest de werkelijkheid om haar heen door deze Nakome. Zijn postuur, zijn wil, zijn handen en zijn bult in zijn broek zijn meer dan overtuigend. de handen kneden de kleine zachte billen van Joyce. Joyce verzinkt in lust.. Als Nakome hier even genoeg van heeft draait hij Joyce om met haar rug tegen hem aan. De kleine billen drukken nu tegen de paal aan. Joyce schrikt nog meer van de grote van de pik van Nakome en wilt hem zo snel mogelijk zien. De donkere handen pakken onderaan de witte blouse vast om deze in een keer omhoog en over het hoofd van Joyce te trekken. Knoopjes springen alle kanten op. Niemand is verbaast en kijken vol bewondering naar de borsten van Joyce. Nakome neemt de borsten van Joyce in zijn handen. De borsten verdwenen totaal achte twee donkere klauwen.. Joyce laat haar hand naar beneden glijden om haar klitje te bewereken. Nakome hoeft alleen No te zeggen om Joyce te laten afschrikken. De imposante verschijning en zijn zware stem zijn voldoende om gezag te hebben. Na verloop van het kneden en de tepels te hebben bewerkt knikt Nakome naar beneden. Joyce begrijpt wat de bedoeling is knielt eerst om later op haar knieŽn de knoopjes en de gulp los te knopen. Als de broek dan naar beneden valt springt er een verschrikkelijke grote harde donkere lul naar voren. Zowel Pieter, Fred en zeker Joyce schrikken van de grote en omvang. Met open mond staan Fred en Pieter te kijken. Joyce haar ogen kunnen het niet geloven. Zo groot zo donker en zo een grote eikel. Oh mijn God dit heb ik nog nooit gezien. En de twee ballen eronder zijn ook geweldig. Met beide handen reikt Joyce naar de ballen om elke hand te kunnen vullen. Alleen de eikel past nog maar net in haar mond. Maar Joyce is gretig en geil. Ze zuigt de eikel naar binnen om hier verder te zuigen. De paal is een geweldige uitdaging voor Joyce. Ze zuigt en likt de reusachtige pik van boven naar beneden. Ze neemt een voor een de ballen in haar mond. Dan met twee handen om de lul probeert Joyce om Nakome af te trekken. De reusachtige paal is een obsessie voor Joyce. Een speeltje om niet los te laten. Als Joyce de eikel in haar keel heeft steekt er nog drie kwart uit haar mond. Joyce kwijlt uit de mondhoeken. Nakome staat te lachen om de gretige Joyce. Maar Fred en toch ook Pieter staan vol verbazing te kijken hoe Joyce likt en slurpt aan de bruine staaf. De handen van Joyce glijden van ballen, staaf, buik en billen van Nakome. Ze vind het geweldig.

Maar dan gaat Nakome een stap verder door Joyce op te laten staan en om te draaien. Ze moet voorover buigen en over het bureau van Pieter liggen. Haar borsten pletten op het bureau. Nakome wilt dat Joyce haar handen uitsteekt naar Fred. Ze moet Fred bij zijn handen vast houden. En Joyce moet haar man blijven aan kijken. Nakome trekt haar benen uit elkaar en rolt het leren rokje over de kleine billen. Twee zachte ronde witte billen steken omhoog. Het is een prachtig gezicht om de mooie Joyce zo voorover te zien liggen. Het sterretje en kutje liggen nu open voor de donkere staaf van Nakomt. De donkere paal schuift tussen de twee witte billen omhoog. Joyce voelt de harde paal over haar billen glijden en realiseert zich nu pas dat de lul wel eens veel te groot kan zijn voor haar kutje. Oh nee dat pas toch niet roept Joyce tegen Fred naar wie ze ligt te kijken. Dat past niet Fred. Zeg het alsjeblieft.. Dat past niet.. Fred kijkt verliefd en vol verlangen naar het mooie perfect gezicht van zijn vrouw die nu in paniek lijkt. Nakome zegt alleen dat Fred zijn vrouw goed moet vasthouden. Joyce is bang maar wilt ook de paal vanachter in haar kutje voelen. Dan haalt Nakome twee vingers tussen de lipjes van Joyce door. Joyce is helemaal nat en druppelt nog net niet. Nakome ruikt en likt zijn vingers af. Dan voelt Joyce toch een harde knots tegen haar schede. Het voelt groot en onmogelijk maar de druk tegen haar kutje neemt toe. Oh God nee, oh God nee kijkt Joyce smekend naar Fred. Fred ziet de ogen van Joyce groter worden dan ze al waren. De eikel is naar binnen gedrukt. Oh mijn lieve heer het zit erin..Aahh. Voorzichtig haalt Nakome zijn eikel er weer uit en begint opnieuw. Dit herhaalt hij een aantal maal en elke keer worden de ogen van Joyce groter en elke keer zegt Joyce oh mijn lieve heer hij zit er weer in. Ook iedere keer knijpt ze hard in de handen van Fred. Ook iedere keer vind Fred dit geweldig om zijn vrouw te zien schrikken en als Joyce weer verwacht dat de eikel uit haar schede wordt getrokken drukt Nakome iets verder door. Joyce mond staat wijd open, haar handen knijpen Fred als boeien vast en haar ogen draaien wit. Joyce kan geen geluid uitbrengen. Dan weer terug en opnieuw iets verder. Joyce schreeuwt dan aahhhhh help dit kan niet ik scheur uit. Nheee. Zo hard dat dit zeker tot ver op de gang hoorbaar moet zijn geweest. Nakome pakt de witte blouse van Joyce en propt deze in haar mond. Weer even terug en dan nog een stukje verder drukt Nakome zijn harde paal in het kleine blanke tere kutje van Joyce. Fred ziet drogen van Joyce draaien en het proberen naar lucht happen van haar mond met haar eigen blouse. Tussendoor komt gejammer en andere dierlijke geluiden. Als Nakome dan zijn hand onder het buikje van Joyce laat glijden naar het clitje van Joyce maakt Joyce een soort van neukende beweging over de grote bruine lul. Bij aanraking van de twee vingers van Nakome over het geluksknopje van Joyce begint te schokken en trillen tegelijk. Met geile en naar lust behoevende ogen kijkt ze Fred aan als ze klaarkomt op de aanraking vandaar klitje. Joyce heeft Fred stevig vast om nooit meer te willen loslaten. Joyce heeft een geslachtsdeel van achteren in haar meest intieme plekje van een vreemde maar imposante kerel maar kijkt vol verlangen met geile ogen naar haar lieve Fred. De emoties stuiteren heen en weer. Ze wordt geneukt terwijl ze haar lieve Fred moet aankijken en niet wilt dat dit stopt.Het lukt Joyce om de blouse uit haar mond te spugen. Oh Fred het is zo groot, zo groot en ik ben helemaal opgevuld.. Op dat moment begint Nakome met zijn lul op en neer te bewegen. Nu Wordt Joyce pas echt geneukt door de grootste lul die Joyce ooit gezien heeft. Oh god Fred hij begint me te neuken oh god kijk dan aahh. Iedere keer als Nakome terugtrekt laat Joyce een oohhh geluid horen en als de pik weer naar binnen wordt gestoten is het oje oje oje pfffffff hij zit er in Fred. Dit blijft Joyce eindeloos herhalen zolang Nakome Joyce aan het neuken is. Pieter is dichterbij komen staan om te zien hoe het kleine blanke kutje wordt opgevuld door een grote dikke bruine pik. Fantastisch is het enige wat Pieter zegt. Fantastisch. Het is duidelijk dat Nakome een sportman is en een goede conditie heeft. Hij blijft Joyce in een aardig tempo stevig bewerken. Het gezicht van Joyce rood aangelopen met ogen die continue wegdraaien. Joyce zit in een langdurig orgasme met haar vingers gekruist door de vingers van Fred. Het zou onmogelijk voor Fred zijn geweest om los te komen hijgend met vreemde geluiden ontsnappen uit het lieve mondje van Joyce. Het is goed te zien dat ze wordt uitgewoond. Fred ziet het gebeuren voor zijn ogen. Nog nooit heeft Fred een vrouw zo zien gebruikt worden en dan nu zijn eigen Joyce. Terwijl Joyce het zo moeilijk heeft ziet Fred over het hoofd van zijn vrouw de twee witte billen met de bruine staaf er achter. Het penetreren is net niet zichtbaar voor Fred waar Pieter met open mond staat te kijken. Alle drie de mannen genieten op hun manier van Joyce terwijl Joyce niet weet waar te zoeken. Ze draait met haar kontje op haar trillende benen en hoge naaldhakken. Fred is nog steeds onder de indruk van zijn vrouw. Pieter geniet van de manier hoe Joyce continue een orgasme heeft met de uitdrukking op haar gezicht en Nakome van het gevoel die Joyce hem geeft. Toch is Nakome snel verveeld op deze manier, zeker omdat hij Fred nog meer wilt choqueren. Okť dan als Nakome zijn pik uit Joyce laat ontsnappen en zich neerzet in de bureaustoel van Pieter. Joyce kijkt opgelucht maar ook teleur gesteld. Een diepe zucht ontsnapt uit haar mond terwijl ze Fred recht in zijn ogen kijkt. Ze weet niets te zeggen en Fred ook niet. Zeg Joyce kom je nu op mijn pik zitten? Klim er zelf maar op hier als Nakome zijn reuze lul heen en weer zwaait. Joyce slikt met de gedachte hoe ze dit moet doen zonder enige twijfel of ze wel of niet wilt doet wat opgedragen wordt. Pieter en Fred kijken elkaar alleen aan als Joyce overeind komt en achteruit stapt. Voorzichtig met haar benen aan de buitenkant van de benen van Nakome. Joyce staat weer recht overeind met haar lange gescheiden benen en prachtige borsten recht vooruit. Ze neemt de pik achterlangs in haar hand om te mikken. Heel langzaam zakt Joyce door haar benen totdat haar schaamlippen de grote eikel voelt. Dan nog voorzichtiger laat ze de eikel tussen haar lippen de schede uit elkaar drukken. De pik zit voor een klein stukje in haar kutje. De ogen van Joyce verraden hoe ze is. Ook de mond van joyce staat weer wijd open. Voor Pieter en Fred is dit een buitengewoon gezicht. Een mooi blank lichaam boven een grote donkere lul die langzaam in Joyce verdwijnt. Beide kijken grote bewondering waar Nakome van achter tussen de twee billen hetzelfde ziet. Alleen Joyce is gefocust om de pik naar binnen te werken. Op het moment dat ze op gevuld is en niet verder kan zakken blijft ze door haar knieŽn gezakt staan en leunend op de boomstammen van benen. Dan langzaam weer omhoog en weer naar beneden. Ze is Nakome nu zelf aan het neuken met ieder keer oohhhh als ze boven is en ppfff als ze opgevuld is. Het is geconcentreerd puffen en blazen voor Joyce. Nakome geniet van het kutje dat over zijn paal glijd en geniet zeker van de verslagen man van Joyce die zijn vrouw ziet wippen op zijn geweldig grote lul. Joyce voert het tempo en het puffen en steunen op. Waar ze eerst iets bijgekomen was van de langdurende orgasme kom het gevoel in haar buikje weer terug maar dan nu haar eigen wippen. Ze steunt nog altijd op df benen van Nakome om balans te houden totdat Nakome haar handen pakt en op haar eigen kleine ronde billen plaatst. Hierdoor moet Joyce alleen door haar knieŽn op en neer met alle moeite om niet te ver in te zakken. Ze voelt haar orgasme aan komen. Maar ook Nakome voelt dit waardoor hij zijn armen om Joyce heen op haar borsten plaatst. De tepels rollen tussen zijn vingers. Pieter en Joyce zien het prachtige lichaam op en neer gaan op een bruine staaf met twee grote bruine handen op de twee witte borsten. Het orgasme komt nu snel. De benen van Joyce beginnen te trillen. Haar lichaam begint te schokken. De ogen draaien weer weg en de wangen zijn rood van opwinding. Dan valt Joyce achterover. Ze is de controle over haar lichaam kwijt. Door het achterover vallen op de borst van Nakome verliest ze de controle over haar benen. Joyce zit op de lul en hangt tegen de borst van Nakome te schudden, trillen en ongecontroleerde bewegingen te maken. Ze kant geen kant op omdat ze als het ware gespietst is op de grote harde pik. Nakome en Pieter vinden het prachtig om Joyce te zien schudden. Ze raakt bijna het bewustzijn kwijt. Fred is verslagen om zijn vrouw zo te zien hangen. Zijn vrouw die altijd de touwtjes in handen had over wie wat en wanneer mocht. Maar nu niet. Het klaarkomen van Joyce houdt niet op. Nakome laat het zijn gang gaan. Joyce is overgeleverd aan Nakome.

Dan eindelijk pakt Nakome Joyce op en tilt haar van zijn lul. In zijn armen trilt Joyce nog na. Ze is op en kan niet meer. Op de sofa in de hoek van de kamer laat hij Joyce tot rust komen. Nog steeds maakt Joyce schokkende bewegingen. Ze is kompleet uitgewoonde. De drie mannen kijken naar de naakte verslagen Joyce op de bank met haar benen wijd open. Haar kutje staat wagenwijd open met glinsterend vocht. Ze is en voelt zich komplot uitgewoond. Nog nooit heeft Joyce zo te koop gelegen. Als Joyce eindelijk weer tot leven komt kijkt Nakome naar Pieter. Zo Pieter dit is inderdaad een prachtige westerse vrouw. Waar is dat contract? Ik zal het nu tekenen. Maar!!! Ik neem dit prachtige westers vrouwtje nog wel 24 uur mee! Ik wil hier nog meer plezier aan beleven. Pieter knikt alleen en laat het contract tekenen. Fred is met stomheid geslagen maar zegt niets, hij kijkt naar Joyce. Wat gebeurd er? 24 uur? Zijn vrouw en hoe, en wat? Fred staart zijn Joyce aan die het wel gehoord heeft maar niet goed beseft wat er is afgesproken. Joyce staat wankel naast de sofa haar leren rokje naar beneden te rollen. Dan zoekt ze haar blouse zonder knoopjes. Met de onderste punten vast geknoopt heeft Joyce haar blouse aan met twee borsten die er zo goed als uit hangen staat ze te wachten wat er gebeurd. Ze ziet er zo uit als een tippelaarster. Nakome is klaar met tekenen pakt Joyce bij haar arm om te gaan. Over 24 uur breng ik dit vrouwtje hier weer terug. Joyce kijkt nog om naar Fred maar gaat gewillig mee! Weer draaiend met kontje loopt Joyce aan de arm bij Nakome de kamer uit. Op de gang wordt Joyce nagekeken door het personeel. Deze moeten haar hebben horen kreunen, steunen en gillen. Nakome heeft dit uiteraard in de gaten waardoor zijn hand over de rug van Joyce naar haar rechter bil glijdt. Met zijn duim onder het rokje krult zijn hand op de blote bil van Joyce. Alle collega's staan te kijken wat er gebeurd.

Fred kan niets uitbrengen, kijkt nog even naar Pieter maar loopt dan ook zonder een woord te wisselen ook de kamer uit! Even blijft Fred staan omdat ook hij ziet van zijn collega's zien. De bruine hand op de blanke bil.. Voordat hij bij de lift is heeft Fred de telefoon in zijn hand om Sofie te bellen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hulp Van Mijn Vrouw - 8

Zoek naar meer verhalen van MK13...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Werk" VERHALEN
:: Een Dag En Nacht In BelgiŽDoor: Biest038
Gelezen: 7551x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Collega, Tiener
13-07
8.1
:: Esmeralda - 2Door: Mt1984
Gelezen: 13212x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leerling School
03-07
8.9
:: De MassageDoor: Meomine
Gelezen: 24785x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.3
:: FantasiŽenDoor: MissT
Gelezen: 10606x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.5
:: Mega Mendi - 3Door: ToiSletje
Gelezen: 7446x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.0
:: De Klant Is KoningDoor: Emiel
Gelezen: 19787x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ruw, Werk, Overspel
28-05
8.5
:: De Dochter Van De CEODoor: Curd80
Gelezen: 28222x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Slet, Tiener
26-05
9.2
:: Laura, Naar De Huisarts - 2Door: Angela
Gelezen: 20970x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Is Medisch
18-05
7.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 7Door: Tinar
Gelezen: 6538x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
18-05
9.0
:: Avonturen Van Een Schilder - 4Door: Waterman
Gelezen: 9686x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
07-05
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 6Door: Tinar
Gelezen: 10057x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
30-04
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 5Door: Tinar
Gelezen: 16688x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
28-04
8.9
:: De Duistere Kant... - 2Door: Kimbald
Gelezen: 10189x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-04
8.5
:: Schoolproject Met Gevolg - 2Door: Rock
Gelezen: 21856x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Cipier, Brieven, Gevangenis, Uitdagen, Neuken, Renske.
24-04
9.0
:: TuinmanDoor: Michel
Gelezen: 9532x
Reacties: 6
Lengte: Kort
Tags: Milf, Nat Kutje
23-04
7.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 613