Opwindend.Net
Datum: 23-03-2016
Stemmen: 60x
Cijfer: 7.0
Gelezen: 17835x
Lengte: Gemiddeld
In De Verpleging - 1
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Dit is mijn eerste belevenis op de verpleeg afdeling van een klein plaatselijk ziekenhuis. Mijn naam is Ria en ik ben alleenstaande moeder. Tijdens mijn zwangerschap kwam ik er achter dat mijn vriend me afstotelijk vond en buiten de deur wipte met een collega. Ik ben na de bevalling weer gaan werken alleen mijn uniform zat nogal strak omdat ik nog niet alle kilo痴 kwijt was Ik moest een T-shirt dragen omdat mijn tieten nog erg groot waren een behoorlijke E. En mijn broek zat strak om mijn kont. Ik dacht dat het wel kon en tijdens mijn eerste werk week kreeg ik veel complimenten en ik was weer helemaal op m地 plek.

Tijdens mijn derde werkweek had ik de nachtdienst en werd er iemand binnen gebracht die een motor ongeval had gehad en ik moest regelmatig bloeddruk en temperatuur controleren. Toen ik de tweede keer naast deze man stond en de bloeddruk meter om zijn arm wilde doen lukte dit niet helemaal en ik draaide de arm iets naar buiten. Dit is niets bijzonders alleen ik voelde de hand van deze man tegen mijn schaamstreek. Ik stond al maanden op een droogje en vond het een lekker gevoel en omdat mijn broek nogal strak zat voelde ik zijn vingers tegen mijn schaamlippen. Ik stond daar gewoon lekker geil te worden. Omdat de patint zijn operatie shirt nog aan had en aan z地 heup geopereerd was had hij ook geen slip aan en ik kon het niet laten om even te kijken wat hij in huis had. Ik zag dat hij een normale piemel had. De dikte was normaal maar de lengte was volgens mij behoorlijk..

Ik was mega geil en moest iets bedenken. Ik sloeg de deken terug en besloot het even te laten rusten en om later terug te gaan. Ik liep terug naar het zusterstation en vulde de gegevens in en sprak even met mijn collega. Toen het patinten belletje ging en mijn collega naar een zaal ging kon ik het niet laten om even aan m地 kutje te voelen. Terwijl ik zo zat voelde ik mijn broek tussen mijn lippen trekken en doordat ik iets onderuit zakte voelde ik dat mijn clitje strak tegen mijn broek zat. Ik moest klaarkomen. Toen mijn collega terug kwam zei ik dat ik even naar het toilet moest en ik had de deur nog niet goed gesloten of ik opende mijn broek en trok hem gelijk met m地 slip en al naar beneden. Mijn handen gleden naar m地 kutje en ik was zo nat dat ik er probleemloos twee vingers in stak. Met mijn andere hand stimuleerde ik mijn clit en enkele seconden later kwam ik heftig klaar. Het was zo lekker dat ik even verder speelde en daar door kwam ik weer klaar. Ik moest stoppen. Er hing een seks lucht op het toilet dat wil je niet weten. Ik spoot overdadig met de spray en liep terug naar het zusterstation.

Ik zag dat mijn collega al weer naar een belletje was en deed gelijk even met de deo spuiten Dat rook frisser dan de toilet spray en toen Hans weer binnen kwam vertelde hij dat de motor patint iets te drinken had gevraagd. Ik zei dat ik nog wel een keer zou gaan kijken en we zetten onze normale werkzaamheden voort. Na een kwartiertje stelde ik voor nog een rondje te lopen dan kon Hans z地 broodje even eten. Geen probleem zei hij lachend en weg was ik.

Ik kwam de kamer binnen en merkte dat de patint tussen wakker en slapen zat en deed het gordijn rond z地 bed dicht en liep weer naar zijn bed en scheen met het lampje naast z地 kussen en vroeg hoe het ging Hij knipperde met z地 ogen en zei dat het wel ging maar dat ie zo地 dorst had. Ik liet hem wat drinken en keek hem nu goed aan en meende hem te kennen. Ik wist niet waar van maar z地 gezicht kwam me bekend voor. Er kwam nu wat meer rust in m地 lichaam en ik beloofde hem een goede verzorging en met een glimlach op zijn gezicht opende ik het gordijn en liep de kamer uit.

Deze nacht gebeurde er niets meer en thuis heb ik me suf zitten prakkiseren waar ik hem van kende en voordat ik ging slapen wist ik het. Hij stond op de camping naast mijn broer. Ik stapte onder de douche en vingerde me naar een orgasme en binnen een kwartiertje lag ik te slapen. Toen ik weer naar mijn werk ging was ik opgewekter dan normaal want ik wist nu meer over deze man en ik wilde hem daarmee confronteren. Ik was nog maar een half uurtje aan het werk toen we de gebruikelijke zaken gingen doen en ik vertelde Hans dat ik de motor rijder waarschijnlijk kende. Hans vond dat prachtig en zei dat ik hem dan maar goed moest verwennen want het was een aardige gast.

Ik stapte zijn kamer binnen en begroette hem en na korte tijd bleek hij Kees te heten en inderdaad op de camping naast mijn broer te staan. Ik kon niets bedenken om vaker bij hem te zijn en toen mijn nacht diensten er op zaten hebben we gegevens uit gewisseld want er was een klik en die wilden we zo houden. Het vervolg komt snel Kusjes Ria

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: In De Verpleging - 2

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Werk" VERHALEN
:: De MassageDoor: Meomine
Gelezen: 17798x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.3
:: FantasienDoor: MissT
Gelezen: 7157x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.6
:: Mega Mendi - 3Door: ToiSletje
Gelezen: 6256x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
29-05
6.0
:: De Klant Is KoningDoor: Emiel
Gelezen: 15873x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ruw, Werk, Overspel
28-05
8.5
:: De Dochter Van De CEODoor: Curd80
Gelezen: 20210x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dominantie, Slet, Tiener
26-05
9.2
:: Laura, Naar De Huisarts - 2Door: Angela
Gelezen: 17617x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Is Medisch
18-05
7.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 7Door: Tinar
Gelezen: 5306x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
18-05
9.0
:: Avonturen Van Een Schilder - 4Door: Waterman
Gelezen: 8806x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
07-05
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 6Door: Tinar
Gelezen: 9311x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
30-04
8.8
:: In Tijdelijke Dienst... - 5Door: Tinar
Gelezen: 15781x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Partnerruil
28-04
8.9
:: De Duistere Kant... - 2Door: Kimbald
Gelezen: 9772x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-04
8.5
:: Schoolproject Met Gevolg - 2Door: Rock
Gelezen: 16345x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Cipier, Brieven, Gevangenis, Uitdagen, Neuken, Renske.
24-04
9.0
:: TuinmanDoor: Michel
Gelezen: 8572x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Nat Kutje
23-04
6.9
:: De Duistere Kant... - 1Door: Kimbald
Gelezen: 9844x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-04
8.1
:: Fijne Collega - 2Door: Ruudstaay
Gelezen: 13909x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen
16-04
8.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net