Opwindend.Net
Datum: 11-10-2017
Stemmen: 49x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 18772x
Lengte: Gemiddeld
Plannetje Van Mijn Vrouw - 1
Door Mrjacuzzi - Zoek naar meer...

We lopen samen hand in hand door de Oude Warande. Verliefd, genietend van de fluitende vogels en het warme zonnetje. Je draagt een strak shirtje waarin je borsten zo mooi uitkomen. Je tepels zijn hard, en ik vraag of je geil bent. Je kijkt me ondeugend aan, alleen zoals jij dat kunt, en zegt dat je iets van plan bent zo meteen.

Ik kijk je vragend aan en snap er niks van, maar ik besluit eens niet verder te vragen en gewoon maar af te wachten, maar stiekem voel ik met mijn hand in mijn broekzak even aan mijn lul, die langzaam wat harder wordt.

Na een tijdje gewandeld te hebben, trek jij me ineens mee achter dicht begroeide struiken. Ik snap je bedoeling en kijk snel om me heen...hier gaat niemand ons ooit zien, dus why not ?

Je duwt je borsten tegen me aan en zoent me. Passioneel staan we zo een tijdje te zoenen en ik pak je borsten zachtjes vast. Met mijn duimen wrijf ik over je harde tepels en een lichte kreun ontsnapt uit je mond. Je hand daalt af richting mijn inmiddels harde pik en mijn gulp gaat open. Je haalt mijn trots uit m'n broek en trekt er zachtjes aan.

Ik dwing je op je knieŽn en beweeg mijn pik naar je mond. Je kijkt omhoog met je mooie blauwe ogen en hapt 'm gulzig naar binnen. Ik sluit mijn ogen en geniet van je warme mond om mijn pik. Zachte geluiden van een sabbelende mond en af en toe een licht geluid van net niet kokhalzen...zo geil !

Na een tijdje heerlijk gepijpt te zijn, kom je weer omhoog. Ik draai je om en zet je met je handen tegen een boom. Ik maak je broek los en ruk je slipje omlaag. Ik wrijf met twee vingers door je kutje en merk dat je al behoorlijk nat bent.

Ik zak iets door mijn knieŽn en druk mijn dikke natte eikel tegen je kutje. Je duwt je billen naar achter en mijn pik schuift in ťťn beweging je natte kutje in. Een harde kreun en gehijg klinkt door het bos, en ik begin te stoten. Met mijn handen pak ik je heupen vast en fluister in je oor dat je zomaar een geil sletje bent om je hier tegen een boom te laten neuken.

"Wacht jij maar af wie hier het sletje is", zeg je harder dan ik had gewild. Weer snap ik je niet maar ja, ik sta je heerlijk te neuken dus whatever. Ik blijf lekker stoten en je komt zeker twee keer heerlijk kreunend klaar.

Na een minuut of 10 draai jij je om. Je zegt dat ik nu tegen de boom moet gaan staan. Jij en ik weten dat ik het lekker vind om anaal verwend te worden, dus is mijn hoop daar nu op gevestigd.

Ik ga voorover gebogen tegen de boom staan en zeg tegen jou "doe met me wat je wil, meesteresje". Je vraagt of alles toegestaan is...ik ben zo fucking geil dat ik meteen JA roep.

Okť, hoor ik je zeggen. Dan ga ik je vastbinden aan deze boom. Meteen pak je touw en maakt dat zo vast dat ik echt behoorlijk krom sta met wijd gespreide benen en ook geen kant op kan. Daar sta ik dan...weerloos en toegankelijk.

Je streelt mijn billen en plagend voel ik een 'n vinger door mijn bilspleet gaan. Je drukt op mijn sterretje en ik wil mijn kont naar die vinger toedrukken maar dat gaat niet, zo goed heb je me vastgebonden.

Dan hoor ik op een afstandje iemand lopen. Jij kunt het niet zijn want ik voel je. Ik zeg tegen je dat je me los moet maken voor iemand ons betrapt.

"Oh nee sletje, dit is juist mijn plannetje... just wait and see", zeg je lachend.

De persoon komt dichterbij en nadat ik takken hoor kraken, weet ik dat je niet liegt.

Mijn hersenen werken razendsnel nu en ik sta me te bedenken wie jij hebt uitgenodigd...het zou onze vriendin Rianne kunnen zijn. Nou, in dat geval vind ik alles best, die mag alles met me doen. Een ander persoon zou ik niet kunnen bedenken, dus ik voel me al wat zekerder.

De persoon is inmiddels bij ons komen staan. Ik kan me niet omdraaien en kijken wie het is dus gebruik ik mijn oren maar.

Het enige wat ik echter hoor is smak- en zoengeluiden en jou gekreun ? Ik weet even niet wat te denken maar het wordt me snel duidelijk.

"Zo sletje", zeg je, "je verrassing gaat nu uitkomen. We gaan een triootje doen en jij wordt de hoofdpersoon", zeg je sarcastisch tegen me. Je loopt om de boom heen en komt in mijn gezichtsveld staan. Je wenkt de persoon achter me en mijn mond valt open van verbazing !? Dirk ??? Jij en Dirk (een oude vriend) staan nu voor me. Jij nog steeds helemaal naakt en Dirk heeft duidelijk een enorme bobbel in z'n broek !

"Je wilde toch een triootje ? Twee mannen en een vrouw lijkt me prima", zeg je spottend.

Je maakt langzaam zijn broek open...een pik van 18cm komt tevoorschijn, een dikke eikel erop met een druppel voorvocht er bovenop. Twee flinke kale ballen hangen zwaar onder die enorme stam. Dirk doet z'n broek verder uit en jij likt met je tong langs je lippen. Je neemt zijn pik diep in je mondje en na enkele minuten stevig zuigen kom je op me af. Je drukt je mond op de mijne en ik proef de smaak van zijn pik.

"Lekker he sletje", zeg je. Ik zeg niks en sla mijn ogen neer. Deze dominante ďvriendĒ torend hoog boven me uit en hij draait zich naar mij. Jij komt naast me zitten op je knieŽn en fluistert in mijn oor "goed kijken sletje, want zo meteen ben jij aan de beurt. Dirk houdt wel van onderdanige mannetjes die vastgebonden zijn". Ik schrik en probeer me los te rukken. Dat gaat niet en Dirk komt op mij af. Hij zegt dat ie net zo goed ineens mijn mond kan gaan neuken en om zijn woorden daad bij te zetten, voel ik nog geen 3 tellen later zijn dikke paarse eikel tegen mijn lippen drukken.

"Open je mond slet en zuig maar eens goed op die dikke harde pik van hem", hoor ik jou zeggen.

Ik heb geen keus, open mijn mond en begin voor het eerst in mijn leven een levensechte pik te pijpen. Een dildo pijpen heb ik wel eens gedaan maar een echte pik niet. Jij pakt mijn hoofd vast en Dirk stoot naar voren. Kokhalzend voel ik zijn eikel tegen mijn keel en mijn kaken zijn behoorlijk opgerekt. "Oh jaaa...vuile slet", hoor ik je zeggen. "Maak die pik nat en slijmerig sletje, want anders doet het zeer". En dat is de derde keer dat ik je niet snap. Gaat ie jou neuken of pakt ie mij ?

Ik zuig hard en diep, als een volleerde hoer. Inclusief de "glok-geluiden" en Dirk's pik wordt nog net iets harder. Dan haalt hij zijn pik uit mijn mond en ik hap naar adem. Hij loopt om mij heen en jij gaat ook achter me staan. Ik zie niets voor me en moet weer luisteren. Ik hoor het al snel; "ooohhh jaaa Dirk, stop die grote paal van je diep in mijn natte kutje"!!! Ik hoor zijn volle ballen tegen je billen kletsen, bij iedere stoot dat zijn pik je kutje doorboort. Jullie gaan zo een minuut of 15 door en ik zie en voel dat mijn pik harder en harder wordt. De geluiden maken me geil en het liefst wil ik jou ook neuken.

Je hitst me op door dingen te roepen als "zijn pik is zo lekker dik", "pak mijn tieten geile dekhengst" en "jij bent de volgende, sletje".

Dan voel ik twee handen op mijn heupen. Het zijn grote ruwe handen en ik voel een enorme dikke pik tussen mijn billen duwen.

"Toe maar Dirk, neuk hem hard en diep. Hij zei laatst tegen me dat ie dat wel zou willen". Dirk duwt door, en ik voel mijn kont uit elkaar getrokken worden. Ik schreeuw van de pijn maar jullie storen je daar niet aan. Dirk geeft gas en stoot hard door. Jij komt voor me gehurkt zitten en kijkt me aan..."lekker he geile slet, zo'n dikke dominante pik in je kontje ? Ontspan sletje en gedraag je als een hoer...je bent er namelijk eentje"!

Ik begin het lekker te vinden na een tijdje ontspan ik me even. Dat is voor Dirk het moment om zijn 18cm helemaal mijn kont in te duwen en nu gaat het tempo omhoog. Intussen slingert mijn keiharde pik heen en weer. Het voorvocht druipt er uit en jij ziet dat natuurlijk. Je gaat onder me zitten en begint mij af te trekken...ik voel al snel mijn zaad borrelen en geef dat aan, tussen al het gekreun en gehijg door. Je zegt dat ik moet spuiten en ik laat me gaan. Dirk ramt me helemaal uit elkaar en ik spuit flinke stralen mijn harde pik uit. Jij laat alles over je geile tieten lopen en al snel zitten die helemaal onder. Je komt omhoog en duwt je tieten in mijn gezicht. "Hier geile hoer...eet je zaad lekker op"!

Ik krijg veel zaad over mijn gezicht en ik voel me heel sletterig.

Dan trekt Dirk zijn dikke pik uit mijn kont en komt boven je staan. Rukkend scheld ie mij uit voor hoer en enorme stralen warm zaad schieten uit zijn pulserende eikel. Alles gaat weer over je tieten heen...hijgend staat Dirk bij te komen, als jij op me af komt.

"Steek je tong uit en lik zijn zaad van mijn tieten, jij hoer dat je bent", zeg je.

Ik lik iedere druppel zaad en slik het door. Je maakt me los en zegt dat ik even braaf op mijn knieŽn moet gaan zitten, en Dirk's pik schoon moet likken.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Plannetje Van Mijn Vrouw - 2

Zoek naar meer verhalen van Mrjacuzzi...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Oude Man?Door: Annemieke
Gelezen: 4310x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
7.5
:: Mijn 1e Echte...Door: Billy
Gelezen: 10049x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
9.3
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 2Door: Jongevent25
Gelezen: 6412x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Bi, Anaal, Hardcore
08-06
8.7
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 1Door: Jongevent25
Gelezen: 14480x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal, Hard,
04-06
8.7
:: Edging - 3Door: Erectie
Gelezen: 4063x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stijf Stijve Edging Vrouw Auto Voorvocht Buiten Pik
28-05
7.5
:: Op Hotel Met SchoonzoonDoor: Willem
Gelezen: 9079x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoon
27-05
8.5
:: Spelletjesavond - 3Door: Hunter
Gelezen: 7738x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
9.0
:: Spelletjesavond - 2Door: Hunter
Gelezen: 9584x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.9
:: Mijn 1e Echte Gay ErvaringDoor: Billy
Gelezen: 10081x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoofdzakelijk Gay
19-05
9.1
:: Betrapt Of Niet?Door: Rob
Gelezen: 9804x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Betrapt, Onderdanig
18-05
8.5
:: Meer Dan Ik WildeDoor: Zerohour59
Gelezen: 11631x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crossdresser Sissy
30-04
7.7
:: Onverwacht HotelDoor: Michael27
Gelezen: 12484x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
30-04
8.7
:: ParkDoor: Zorro
Gelezen: 7480x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-04
9.0
:: De Wraak Op JosDoor: Bas Bi
Gelezen: 7283x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-04
8.7
:: Ik, Geile Meid...Door: Struinertje
Gelezen: 6154x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Negerin, Dik, Lesbisch, Biseksueel, Trio
25-04
7.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net