Opwindend.Net
Datum: 31-10-2016
Stemmen: 49x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 17705x
Lengte: Gemiddeld
Huwelijkstherapie?
Door Bart - Zoek naar meer...

“En nu stond ik hier, verkleed als bouwvakker met een mes in mijn hand en mijn lul in de mond van mijn vrouw. “

Ik zal bij het begin beginnen; mijn naam is Bart, ik ben 36 jaar, getrouwd met Anja die 34 jaar is. We hebben twee zonen van 8 en 5 jaar die best de nodige aandacht vragen waardoor mijn vrouw vaak moe is en zoals je wel begrijpt ons seksleven rond weg KUT is. Al enkele jaren neuken we hoogtuit een maal per maand en dan ook nog even snel op missionaris stijl en daar werd ik niet vrolijk van…… Vaak leid dit tot frustraties en ruzies en op een dag stelde ik haar een ultimatum: Of we neuken vaker en uitgebreider of ik zoek wat anders! Om van het gezeur af te zijn (haar woorden), moest ik maar eens met een voorstel komen. Ik zei haar het volgende: “Zorg dat je dinsdagmorgen gekleed in een jurk thuis bent. Plan de hele dag niets, stuur de kinderen maar naar mijn ouders en laat je verrassen en ga mee in wat er komt”.

Die dinsdagmorgen belde ik aan en het volgende gebeurde; “Hallo mevrouw, ik ben Stan en mijn truck heeft het zojuist begeven en mijn mobiel heeft geen bereik, zou ik van uw telefoon gebruik mogen maken om mijn baas te bellen?” Anja keek verbaasd, speelde mee en liet mij binnen en wees mij waar de telefoon stond en liep vervolgens naar de keuken. Ik zette mijn werktas neer en belde –zogenaamd- mijn baas en na enkele minuten liep ik ook naar de keuken en zei net (zodat zij het kon horen) “dus vanmiddag komen jullie mij pas ophalen?” Zuchtend liep ik langs haar en draaide stiekem de achterdeur op slot en liep al mompelend naar de keuken en legde de telefoon op het aanrecht. “Mooi is dat”, zei ik,”moet ik de hele dag wachten”. “Ja”, zei Anja “ en wat te doen, hé en liep naar de voordeur om “Stan”eruit te laten. “Nou” zei ik “laten we maar gaan seksen dan”. “Wat” zei Anja geschrokken ,”wat zegt u”? Ik pakte mijn mes uit mijn jaszak, zette hem op haar keel en herhaalde”laten we maar gaan seksen dan”.

Anja keek verschrikt en ik trok haar aan haar haren op haar knieën. “Maak mijn broek open en haal mijn lul eruit en speel ermee anders snijdt ik jouw keel open”zei ik zo dreigend mogelijk. Even zag ik Anja twijfelen of ze in dit spelletje mee zou gaan of niet, maar toen knoopte ze mijn broek open, trok mijn broek en slip naar beneden en begon aan mijn lul te trekken. “En nu ga je me pijpen”zei ik en drukte de punt van het mes nog eens tegen haar keel. Pijpen hadden we al jaren niet meer gedaan en ik was benieuwd hoe het zou gaan. Langzaam zag ik haar mond naar mijn lul gaan en voorzichtig nam ze hem in haar mond. Toen de warme lippen om mijn lul gleden begon ik meteen neukbewegingen te maken. Waarom deden we dit niet vaker dacht ik, en nu stond ik hier, verkleed als bouwvakker met een mes in mijn hand en mijn lul in de mond van mijn vrouw. Ik moet zeggen dat Anja er wel voor ging en terwijl zij pijpte ging mijn hand langs haar keel de jurk in en lukte het mij om mijn hand in haar beha te drukken en haar linkerborst te strelen. Haar zachte warme borstenvlees in mijn hand en mijn lul in haar mond zorgde er bijna voor dat ik klaar kwam, maar ik was nog meer van plan.

Ik zei haar te stoppen, trok haar weer omhoog en haar de jurk uit te doen. “Hier in de keuken?”zei ze geschrokken. “Ja hier en snel een beetje anders help ik ermee”en zette het mes aan de bovenkant bij de kraag. “ Wacht” zei ze “ik doe het wel”en knoopte de jurk open en liet het van haar lichaam glijden. Daar stond ze voor mij, haar borsten in een grote moeder beha en haar billen in een hoge onderbroek. “Dat gaan we dus nooit meer dragen”zei ik en met het mes sneed ik die broek van haar onderlichaam. Beschaamd sloeg ze haar handen voor haar kruis en keek verschrikt naar de restanten van haar onderbroek. “Draai je eens om zodat ik jouw kont kan zien”zei ik en langzaam draaide zij haar rug naar mij toe. Haar billen waren nog steeds net zo strak en zacht als jaren geleden en met mijn hand streelde ik haar billen en liet een vinger ertussen door gaan. Anja deed hierop een stapje naar voren waardoor ik haar haren greep, haar voorover op de tafel drukte en strelend met mijn lul de billen en bilspleet volgde. Ik drukte mijn lul tussen haar billen en langs haar kutje en probeerde haar zo te neuken. Anja hield haar billen echter strak geknepen en hierdoor kon ik haar kutje niet vinden. Boos trok ik haar overeind, greep mijn tas en trok haar mee richting trap en schreeuwde dat ze mij moest laten zien waar haar bed was. Strompelend ging ze mij voor op de trap en met haar blote billen voor mij gingen we richting ons bed. Klaar voor de volgende stap.

Boven drukte ik haar op bed en knoopte een doek voor haar ogen zodat zij niet kon zien wat ik ging doen. Ik wist dat ze de laatste jaren haar kutje niet meer glad schoor en de boel maar liet groeien en besloot hier vandaag wat aan te doen. Ik liep naar de badkamer en greep mijn scheerspullen en een handdoek mee. Ik drukte haar achterover, de handdoek onder haar kont en de benen uit elkaar. Geschrokken liet ze mij maar begaan en ik knipte eerst de meeste haren weg en streek vervolgens haar kruis en kutlipjes in met schuim. Anja bleef stil en rustig liggen alsof ze het wel fijn vond. Soepel en snel gleed het scheermes over haar schaamstreek en even later keek ik bewonderend naar haar zachte gladde kutje. Ik deed er wat olie op waardoor alle nog zachter werd en zag ik nu dat haar kutje nat begon te worden? Ik draaide haar gezicht naar mij toe, drukte een kussen in haar nek zodat haar hoofd iets achterover lag en zei haar dat ze haar mond moest openen. Snel stak ik mijn lul in haar mond en na enkele stoten drukte ik hem steeds verder haar keel in. Ik hoorde haar mompelend protesteren maar zei ; “Jouw geschoren kut lijkt nu op jouw mond en jouw mond dus ook op jouw kut en ik neuk beide wanneer ik dat wil!” Terwijl ik steeds sneller haar mond neukte keek ik naar haar kutje en stak er mijn middelvinger in en begon haar in het zelfde ritme te vingeren. Ik voelde mijn zaad uit mijn kloten schieten, recht haar keel in en proestend en slikkend liet ik haar rechtop zitten. Terwijl zij dacht dat het nu gedaan was drukte ik haar weer op het bed en begon nu haar gladde soepele en natte kutje te likken. IK merkte ze dit wel lekker vond dus was het tijd voor de volgende stap!

Dat vertel ik de volgende keer.

Zoek naar meer verhalen van Bart...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Instructie Verhaal - 6Door: Wendyhot
Gelezen: 3068x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Instructie, Strapon, Voorbinddildo
19-06
7.5
:: Doktersassistente - 2Door: Mieke
Gelezen: 8363x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.4
:: Noelle Houd Van Game Door: Annelie
Gelezen: 7271x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gewdongen, Bondage, Vastgebonden, Jong, Game, Gamergirl
18-06
7.8
:: Doktersassistente - 1Door: Mieke
Gelezen: 16713x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
18-06
8.4
:: Natalie, Naar Haar... - 2Door: Angela
Gelezen: 8402x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Speciale School, Voor Meisjes
18-06
8.4
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 15146x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.4
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 5509x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.7
:: Instructie Verhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 4617x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.2
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 8216x
Reacties: 25
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.5
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3553x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6862x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.9
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 15027x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 15009x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10980x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 8325x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net