Opwindend.Net
Datum: 11-03-2018
Stemmen: 51x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 10936x
Lengte: Lang
De Zakenman - 2
Door LiefMeisje - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Zakenman - 1

"Een drukke zakenman" denk ik nogmaals nu ik hier naakt en vastgebonden op zijn bed op hem lig te wachten.

In een restaurant op hem wachten, met een glaasje witte wijn, dat kon ik nog wel verdragen! maar dit...

Ik vraag me af of hij dit vanaf de eerste date al van plan was met mij. Ik ben de perfecte prooi voor een man als hem, Ik heb geen familie meer en mijn vriendenkring is ook erg beperkt. Zou iemand me zelfs missen? Misschien als ik maandag niet kom opdagen op het werk dat ze me wel gaan zoeken?

Mijn gedachten worden onderbroken als ik de deur opnieuw hoor opengaan. Ik hoor voetstappen naast het bed en mijn lichaam is helemaal verstijfd. Ik zie niets door die blinddoek en ik durf amper te bewegen.

PETS! een stevige slag op mijn blote billen. "Zo sletje, ik hoop dat je jouw tijd alleen goed gebruikt hebt om na te denken over hoe je me kan bevredigen" zegt hij al lachend terwijl hij over mijn billen wrijft. PETS! weer een stevige slag. "Heb jij dan geen manieren geleerd?" zegt hij kwaad "Als ik een vraag stel dan antwoord je, begrepen slet?" Ik weet niet wat me overkomt en omdat ik er veel te lang over doe om te antwoorden krijg ik nog eens 5 harde slagen op mijn billen. "Auw! Stop alsjeblieft, je doet me pijn!" schreeuw ik uit.

"Stop alsjeblieft, wie?" vraagt hij. "Stop alsjeblieft, Ramses" zeg ik.

Ramses de zakenman op wie ik verliefd werd. Zijn naam deed me altijd denken aan de machtige farao. Alles aan Ramses straalde macht uit. Zijn dure kostuums, de manier waarop hij een ober of ander personeel aansprak, de dure sportauto die altijd blinkt en zelfs zijn naam. 1 grote portie macht. Was ik daarom misschien verliefd geworden op hem?

PETS! Deze keer krijg ik een stevige mep in mijn gezicht. Ramses neemt me bij mijn haar vast en zegt "Voor jou is het meester! Ik wil dat je me altijd aanspreekt als meester." Hij zucht. "Je hebt nog een lange weg te gaan als je ooit een goede slaaf wil worden voor mij."

Zijn woorden zinderen na in mijn hoofd. Ik voel me kwaad en wil zo snel mogelijk weer naar huis maar tegelijkertijd voel ik ook hoe mijn kutje vochtig word van de gedachten die Ramses in mijn hoofd heeft gestoken.

Ik voel opnieuw enkele vingers tegen mijn kutje en hoor een zacht lachje van Ramses. Hij heeft door dat dit me eigenlijk ook wel opwind. Hij steekt enkele vingers in mijn kutje en begint meteen hevig heen en weer te bewegen. Ik word steeds natter en voel een orgasme steeds dichter komen maar dan stopt hij.

"Een orgasme moet je verdienen, slaaf"

Hij doet mijn blinddoek af. Hij staat vlak voor me en heeft geen kleren meer aan. Helemaal naakt staat hij voor mij. Ik bewonder zijn mooie gespierde lichaam. Zijn lul van makkelijk 18 cm houd hij vlak voor mijn gezicht. "Pijpen slet!" beveelt hij mij.

Ik zie geen andere uitweg en open mijn mond zodat hij zijn lange harde lul naar binnen kan duwen.

Ik beweeg met mijn tong over zijn eikel en probeer hem te plezieren. Maar blijkbaar doe ik het niet goed genoeg. Hij neemt mijn hoofd vast bij mijn haar en duwt zijn lul stevig naar binnen. Hij begint mijn mond te neuken en ik krijg amper lucht.

Ik voel zijn eikel opzwellen en voor ik het weet spuit hij zijn zaad in mijn mond.

"Niet slikken" beveelt hij mij. Hij haalt zijn lul uit mijn mond en ik probeer het zaad niet in te slikken. Wat niet makkelijk is aangezien hij mijn mond echt vol gespoten heeft.

Hij maakt mijn armen en benen los en trekt me aan mijn haar recht. Ik zit op mijn knieŽn op zijn bed en mijn mond is nog steeds gevuld met zijn zaad.

Hij vraagt me om mijn mond te openen zodat hij kan kijken naar zijn prestatie. Ik hou mijn hoofd naar achter en open mijn mond. "Goed zo, slik maar door!" Ik slik.

"En wat zeg je als jou meester je zo een cadeau geeft?"

Ik twijfel even maar weet wat hij wil horen en zeg zachtjes "dankjewel meester"

"Het is tijd om te gaan slapen, slaafje van mij" Ramses kijkt me streng aan en plots besef ik dat hij een antwoord verwacht. "Ja meester" zeg ik vlug. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. "Rust goed uit, want vanaf morgen gaan we echt beginnen met jou opleiding tot slaaf. Wat je nu hebt gehad was nog maar het topje van de berg" Ramses verlaat de kamer.

Voor het eerst heb ik tijd om rond te kijken in de kamer. Het is een simpele kamer met enkel een groot tweepersoons bed in. Op de grond staat een kommetje met water. Ik heb grote dorst na die pijpbeurt en wil hier van drinken maar als ik het kommetje van de grond probeer te halen merk ik dat dit vast hangt.

Dit geloof ik bijna niet.. hij wil dat ik drink zoals een hond of een kat?!

Ik twijfel even maar besluit dan toch maar om op mijn knieŽn voor het kommetje te gaan zitten en met behulp van mijn tong zoveel mogelijk water op te drinken.

Hierna begin ik verder rond te kijken in de kamer, er zijn 2 deuren. De deur waarlangs Ramses naar buiten gegaan is en nog een andere deur. Hierachter bevind zich een klein kamertje met een toilet. Ik merk op dat er in de hoek tegenover het toilet aan het plafond een camera hangt. Ik schrik en loop meteen de slaapkamer in en jawel.. in elke hoek van de slaapkamer hangt een camera.

Ik ga naar de deur waarlangs Ramses naar buiten gelopen is maar ik krijg deze niet open. Nu merk ik dat er kleine toetsen zijn met allemaal cijfertjes op. Ik besef dat ik een code nodig heb om uit de kamer te raken en na de typische 1234 en 9876 te proberen, geef ik het ook meteen op. Ik ben uitgeput en beslis om voor vandaag mijn lot te aanvaarden.

Ik kruip in het grote tweepersoonsbed. Er zijn geen lakens of kussens te bespeuren. Dit word een lange nacht...

Ik word wakker van het luid dichtslaan van de slaapkamer deur. Ramses staat binnen in mijn kamer, hij is gekleed in een zwart kostuum. Mijn ogen dwalen af naar zijn strakke kont en ik voel kriebels in mijn buik. Ondanks alles wat hij gedaan heeft zijn mijn gevoelens voor hem nog steeds sterk.

Hij plaatst een X vormig kruis tegen de muur en beveelt me om hier tegen te komen staan.

Naar mijn eigen verbazing twijfel ik zelfs niet en ga ik gehoorzaam tegen het kruis staan. Met behulp van wat riempjes maakt hij mijn benen en armen stevig vast aan het kruis. Mijn benen staan mooi gespreid en mijn armen hangen in de lucht. Hij kan me overal aanraken en ik kan niets doen. "Flink hoor" zegt Ramses goedkeurend. "Voor ik naar mijn werk vertrek ga ik jou laten voelen wat ik zal doen als je me niet gehoorzaamd. Het zal makkelijker voor je zijn om flink naar je meester te luisteren nadat je zelf ondervonden hebt hoe zwaar een straf kan zijn. OF heb je hier iets op tegen?" Hij kijkt me streng aan. Ik zou graag zeggen dat ik er iets op tegen heb.. natuurlijk heb ik er iets op tegen! Ik wil helemaal geen straf ondergaan! "Nee meester" is alles wat ik over mijn lippen krijg. "Dat dacht ik al" Ramses duwt een balletje in mijn mond dat hij met een riem rond mijn hoofd vastbind.

Hij gaat naar het bed en opent een soort van geheime schuif. Deze ligt vol met allemaal verschillende soorten seksspeeltjes. Ramses kiest de zweep. "Normaal als ik jou deze straf geef zal je de zweep slagen luidop moeten tellen. Maar omdat het je eerste keer is maak ik een uitzondering." Ik ben bang en probeer me voor te bereiden op de zweepslagen. De eerste tik gaat tegen mijn binnenbeen en word heel erg snel opgevolgd door nog een tweede en een derde slag. Het doet ongelofelijk veel pijn en ik krijg tranen in mijn ogen. "Begin je nu al te wenen slaafje?" lacht Ramses "Dit is nog maar het begin!"

Hij slaagt me nog een paar keer op mijn binnen benen en vervolgens kiest hij er voor om op mijn buik te slagen. Ik krijg een tiental flinke zweepslagen op mijn buik te verduren en de tranen lopen over mijn wangen. Ik bijt zo hard als ik kan op het balletje in mijn mond. In de hoop om zo de pijn een beetje te verzachten.

Nadat hij mijn buik goed rood geslagen heeft begint hij op mijn borsten te slaan. Ik hou het niet meer uit en kreun van de pijn. Ik wil roepen maar het balletje in mijn mond zorgt er voor dat ik er geen woord uit krijg.

Ramses legt de zweep neer. Ik ben opgelucht. Ik kijk naar beneden en zie heel mijn lichaam rood gloeien.

Ik hoop dat het hier bij stopt maar dat was te mooi om waar te zijn.

Ramses rommelt in de schuif tot hij plots een buttplug vind. Hij maakt het balletje in mijn mond los en zodra dit uit mijn mond is stopt hij de buttplug in mijn mond. "Maak deze maar goed nat, het is voor je eigen bestwil". Ik doe zo hard mijn best om de buttplug nat te maken omdat ik weet in welk gaatje hij het hierna gaat steken. Het speeksel loopt langs mijn wang en kin uit mijn mond en druppelt op mijn borsten die nog gloeien van de pijn.

Ramses haalt de buttplug uit mijn mond en steekt het balletje weer op zijn plaats.

Zonder enige waarschuwing duwt hij de buttplug in mijn kontgaatje. Ik ben nog nooit iets in mijn kontgaatje gehad en alles is daar dus nog heel erg strak. Maar toch duwt Ramses de buttplug er in 1 keer in. Het doet enorm veel pijn, het lijkt wel of hij mijn kontgaatje opengescheurd heeft. "Wen er maar aan die blijft er nog even in!" Ik hoop dat Ramses aan het bluffen is maar ik vrees er voor.

Nadat hij de buttplug goed gestoken heeft begint Ramses over mijn kutje te wrijven. We merken beide dat ik weer goed nat ben en ik zie aan zijn ogen dat hij even verbaasd is als ik zelf. Het wind hem op dat mijn kutje nat is. Dat zie ik aan de bult die zich vormt in zijn broek. Hij haalt zijn lul naar buiten en begint zichzelf af te trekken. "Jij verdient mijn lul nog niet in je kutje, slaaf" zegt hij tussen het kreunen door. Ik kan het niet laten om me in te beelden hoe zijn lekker harde lul zou voelen. Ik kan er niet aan doen maar ik zou hem zo graag in mij hebben nu. Na een paar stevige snokken spuit Ramses zijn zaad op mijn buik, mijn kutje en mijn benen. Ik zie zijn zaad over mijn lichaam lopen en krijg hiervan een glimlach op mijn gezicht. Hij kon zich niet inhouden bij mij, hij vind me lekker en dat maakt me gelukkig. Vervolgens krijg ik een flinke mep in mijn gezicht. "Haal die grijns van je gezicht of ik haal de zweep weer naar boven!" brult Ramses. Mijn geluk verandert weer snel in angst.

Nu haalt hij een soort eitje naar boven. Hij steekt deze in mijn kutje en beveelt me om er voor te zorgen dat dit in me blijft tot hij weer terug is. Hij beloofd me dat als dit niet lukt ik 20 zweepslagen zal mogen tellen.

Eerst leek het een makkelijke opdracht, maar toen haalde hij ook nog een afstandsbediening naar boven. Hij drukt op een knopje en het eitje begint te vibreren. Het voelt zalig maar ik moet oppassen dat ik mijn kutje niet te hard opspan en zo het eitje naar buiten duw. Een beetje later kom ik tot een orgasme en meteen zet Ramses het eitje weer af. "Goed zo, eens zien hoe vaak je dat vandaag kan" zegt Ramses terwijl hij de afstandsbediening in zijn zak steekt.

Hij komt dichter en haalt het balletje even uit mijn mond. "dankjewel meester" zeg ik zonder te twijfelen.

Ik ben dankbaar voor het orgasme dat hij me eindelijk heeft gegeven.

Meteen plaatst hij het balletje terug in mijn mond en zo weet ik dat ik exact gezegd heb wat hij wou horen.

Ramses verlaat de kamer en laat me aan het kruis achter.

Mijn lichaam tintelt nog van de zweepslagen en mijn kontgaatje doet nog enorm veel pijn maar ik ben vastberaden om het eitje in mijn kutje te houden tot mijn meester weer terug komt.

Zoek naar meer verhalen van LiefMeisje...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BoerenfamilieDoor: E.
Gelezen: 4146x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Bi, Homo, Hetro Verkrachting
17-06
7.2
:: Sm BoekDoor: UDRU
Gelezen: 3358x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
16-06
6.4
:: Instructieverhaal - 5Door: Wendyhot
Gelezen: 2557x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Instructie, Bisexueel, Komkommer
15-06
7.0
:: Dominante Juf - 7Door: Jefke
Gelezen: 6360x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.6
:: Droom Of Werkelijkheid - 21Door: Owned
Gelezen: 3152x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Dominante Silvia - 2Door: Jefke
Gelezen: 6366x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
7.8
:: In Een StrandhokjeDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 13511x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Strandhokje, Verkrachting, Nonconsent, Orgasme, Klaarkomen
12-06
8.3
:: Witte LavaDoor: Fralino
Gelezen: 14298x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Zaad, Ruw, Hard, Invalide, Groot, Onverwacht, Creampie
10-06
8.5
:: Liften - 3Door: Meomine
Gelezen: 10508x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.4
:: Dianas Zoete Wraak - 4Door: Queen Bee
Gelezen: 7878x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Moeder, Dochter, Bdsm, Hardcore, Vernedering, Prostitutie
10-06
8.4
:: Zachtjes In De BibliotheekDoor: Een Pseudoniem
Gelezen: 16018x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Verkrachting, Bibliotheek, Sex, Nonconsent, Klaarkomen
10-06
8.8
:: Dominante Silvia - 1Door: Jefke
Gelezen: 5274x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Extreem
09-06
7.8
:: Maureen 115:...Door: Sprinter Culemborg
Gelezen: 2772x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.3
:: Tessa - 3Door: MissT
Gelezen: 12249x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky
07-06
9.0
:: Droom Of Werkelijkheid - 20Door: Owned
Gelezen: 3929x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-06
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net