Opwindend.Net
Datum: 26-05-2018
Stemmen: 62x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 14031x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Het Begin... - 2
Door Inkog25 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Begin... - 1

Inge liep in de middag mijn kamer binnen met een pakketje. 'Hier! Vast weer iets voor je computer. Is net afgeleverd' zei ze blij en legde het naast me op het bureau. Ik bedankte haar en liet het pakketje liggen, wetende dat het de dildo is welke ik twee dagen geleden had besteld. Inge bleef me met haar lieve onschuldige ogen aankijken. 'ja?!' liet ik een beetje geÔrriteerd vallen. 'Straks ga ik met een vriendin barbecueŽn in het park. Dus je moet zelf voor eten zorgen of je kunt gezellig met ons mee?' vroeg Inge lief. Mijn zusje zorgde altijd goed voor me en ze probeerde ervoor te zorgen dat ik onder de mensen kwam. Met een glimlach wachtte ze mijn antwoord af. Het was heerlijk weer voor de tijd van het jaar en ik had wel trek in een barbecue dus gaf ik aan met hen mee te willen eten. 'gezellig, over een uurtje vertrekken we' antwoordde ze met een grotere glimlach en liep de kamer uit.

Toen de deur dichtsloeg pakte ik snel het pakketje uit en had ik binnen een paar seconden een grote blanke dildo met dikke aderen vast. Ik schrok van de grootte en bedacht me hoe zo'n gevaarte nou fijn kon zijn om van achteren naar binnen te krijgen. Met de zuignap onder de ballen drukte ik hem vast aan de zijkant van het bureau. Gelijk wilde ik Casey01 op de hoogte brengen. Casey was gelukkig online en ik kreeg al snel antwoord. Enthousiast reageerde ze dat ik hem gelijk zou moeten uitproberen. Ik gaf aan dat ik zo al weg moest om te barbecueŽn met mijn zusje en een vriendin van haar. Teleurgesteld reageerde Casey op mijn uitleg maar kwam gelijk met een ander idee. Of ik het niet spannend zou vinden om met de buttplug te gaan barbecueŽn! Ik was niet gelijk overtuigd van het idee maar toch bekroop er een gevoel van spanning. Het idee dat ik met een buttplug rondloop terwijl niemand anders dat zou weten. Mijn twijfel maakte ik duidelijk maar stemde toch in om het te proberen. Al was het alleen om de spanning. Al snel lag de plug, welke klein en dun was met een bolletje aan het einde, klaar met het glijmiddel. Ik smeerde mijn anus goed in met het glijmiddel en duwde de plug zachtjes helemaal naar binnen. Het bleef een vreemd gevoel. Na het aantrekken van een boxer, korte broek en T-shirt liep ik naar beneden.

Inge staat ondertussen al met alle spullen bij de deur. Ze geeft me een tas en loopt naar buiten. 'Cindy komt zo naar het park toe dus laten we opschieten' zegt ze haastig. Ik loop achter haar aan en sluit de deur. Onderweg naar het park bekijk ik mijn zusje is goed. Met dit lekkere weer heeft ze een kort strak spijkerstof broekje aan. Haar strakke kontje wiegt lekker mee met elke stap die ze zet. Een kort wit topje zorgt ervoor dat haar sportieve buikje zonlicht krijgt. Haar borsten zijn goed verpakt in het topje met zo te zien een blauwe BH. Mede door het uitzicht en de plug die ik goed voel bij het lopen stroomt er al snel extra bloed naar mijn penis. Het is toch wel een beetje geil om hiermee buiten rond te lopen. Inge praat tijdens het lopen over haar examens die ze nu aan het afleggen is. Zo te horen gaat ze in het in een keer halen. Aangekomen op de plek in het park draait ze zich om en wil mijn tas pakken. Ze gniffelt een beetje en kijkt me aan. 'Die heeft er wel zin in hŤ?' zegt ze met een glimlach en kijkt naar mijn kruis. Snel hou ik mijn handen voor mijn kruis en loop rood aan. 'Maak je niet druk! Zo te zien is het een aardige jongen. Ik begrijp wel dat hij na 21 jaar iets wilt. En dan met zo'n uitzicht!' zei ze vrolijk en draaide een rondje. Ik keek verbaasd naar mijn lekkere zusje. 'Laten we de spullen snel klaarzetten, dan kan hij even afkoelen.' Ik wist niet hoe ik moest reageren en begon snel maar alle spullen klaar te zetten. Het gebuk en gehurk hielp niet om mijn penis te laten krimpen. De plug liet iedere keer weten dat hij aanwezig was. Met een harde paal die goed zichtbaar was door de korte broek nam ik snel plaats op het kleed en ging wat surfen op mijn telefoon. Inge kende mij goed en wist dat ze me even met rust moest laten.

Na tien minuten kwam Cindy aanlopen. Gelukkig was mijn penis alweer teruggetrokken tot zijn normale lengte. Cindy was al van jongs af aan een vriendin van Inge. Ik had haar al een tijdje niet gezien en zag nu niet meer een jong meisje lopen zoals ik haar kende, maar een jonge vrouw. Cindy heeft een Zuid-Amerikaans uiterlijk met een lichtdonkere tint als huidskleur. Ze is even klein als mijn zusje. Strak en slank maar met (nog?) iets kleinere stevige borsten. Haar prachtige lichaam zit verpakt in een fleurig wit jurkje met allemaal patroontjes. Ze glimlacht en we heten haar welkom. Ze geeft me 3 zoenen en voel haar zachte wangetjes over de mijne glijden. Haar krullende lange zwarte haren houd ze bij elkaar in een staart met een witte band. Mijn penis begint zonder pardon weer te groeien waardoor ik snel weer ga zitten en zo min mogelijk beweeg. Inge keek me aan en glimlachte. Alsof ze wist wat er door mij heen ging. Al snel hadden Inge en Cindy de barbecue aan en lag het vlees erop. De tijd streek voorbij en we hadden het veelal over vroeger toen we nog vaak bij elkaar over de vloer kwamen. Cindy en Inge opperde dat we dat weer vaker moesten doen. Ik stemde natuurlijk in. Het is niet verkeerd om twee lekkere vrouwen om mij heen te hebben ook al ben ik heel verlegen.

Cindy nam na drie uur afscheid van ons en we spraken af om elkaar snel weer te zien. Thuis aangekomen ruim ik alles op en sloot mijzelf snel weer op in mijn kamer. Inge bedankte me nog snel voor de gezellige avond en keek even naar mijn kruis toen ik voorbij haar liep. Ik was geil en wilde dan ook snel klaarkomen. In vloeiende bewegingen lag ik naakt op bed. Mijn boxer plakte aan mijn penis van het voorvocht. Ik trok mijn benen naar me toe en voelde aan de plug.
Die zat er nog goed in en het gevoel zorgde al snel voor een kloppende penis die om aandacht vroeg. Met grote halen trok ik mijzelf af. Fantaserend over Cindy en Inge in het park. We zaten met zijn drieŽn naast elkaar op het kleed in het park. Inge gaf een natte tongzoen aan Cindy terwijl ze over mijn harde paal in mijn broek wreef. Cindy wreef met haar hand over de borsten van Inge en met haar andere vrije hand betaste ze haarzelf. Ik legde voorzichtig mijn hand op het kruis van Inge en begon rustig te wrijven. Een nat plekje verscheen door haar dunne broekje heen. Aan haar zachte gekerm merkte in dat ze ervan genoot.

Met harde schokken spoten grote ladingen sperma over mij heen. Het heerlijke gevoel van mijn samentrekkende anus zorgde ervoor dat er een kreun uit me kwam.
Ik had niet veel nodig om heerlijk klaar te komen en lag nog even na te hijgen voordat ik mijzelf schoonmaakte. Ik nam weer plaats op bed en haalde voorzichtig de plug eruit. Deze legde ik op mijn nachtkastje en zag in mijn ooghoek de dildo hangen aan het bureau. Doordat mijn hoofd nog vol zat met geile gedachten besloot ik de dildo uit te proberen. Ik smeerde mijn anus nogmaals goed in met glijmiddel evenals de dildo. Met mijn benen in de lucht duwde ik de dildo tegen mijn anus aan. Langzaam gaf ik meer kracht totdat het pijn begon te doen. De dildo wilde er niet in. Ik probeerde de spanning los te laten en mijn anus te laten ontspannen. Na drie pogingen en een beetje pijn schoot de eikel naar binnen en hield mijn anus hem stevig beet. Mijn hartslag voelde ik kloppen rond de dildo en het deed nog steeds pijn wat ervoor zorgde dat ik hem niet verder naar binnen durfde te duwen. Na, voor mijn gevoel, een paar minuten stil te hebben gelegen besloot ik hem er weer voorzichtig uit te trekken. Met een plop gleed de dildo er soepel uit en trok mijn anus zich stevig dicht. Het gaf me een bevrijdend gevoel.

Ik liep naar de badkamer om alles schoon te maken waarna ik snel alles wilde delen met Casey01. Voor het eerst in mijn leven had ik een vrouw met wie ik alles durfde te delen en dat maakte mij gelukkig. Casey reageerde helaas niet direct toen ik vertelde dat ik weer terug was. Een beetje zenuwachtig bleef ik wachten tot ik antwoord kreeg. Na ruim een uur, wat voor mij veel langer leek, kwam ze online. Ze zij dat ze benieuwd was naar mijn avond. Met veel plezier vertelde ik haar alles. Over de plug, wat Inge zei, Cindy en al mijn gedachtes. Casey luisterde aandachtig en vroeg veel door. Een goed gevoel bekroop mij door de aandacht die ik van haar kreeg. Het maakte het wel moeilijker om haar te vertellen dat haar idee van de dildo niet goed uitgepakt heeft. Ik vertelde haar dat ik het geprobeerd had maar dat het waarschijnlijk niks voor mij is. Ze begon te lachen en noemde me nog onervaren. Natuurlijk lukt het niet de eerste keer zei ze. Je anus moet eraan wennen. Door veel te oefenen en door te zetten zou ik er snel van gaan genieten. Ze beloofde me dat het de pijn en moeite meer dan waard was. Als vergelijking nam ze de dunne plug die ik nu gebruikte. Als dat al helpt bij een intenser orgasme, hoe goed zou de dildo dan werken? Ik moest haar hier wel gelijk in geven. Ze raadde me aan een paar keer per dag te oefenen. En op het moment dat ik ervan ging genieten wilde ze dat, zoals afgesproken, op een filmpje zien. Dan pas zou ze zichzelf met een dildo laten zien. Ik vertrouwde haar en stemde in om te blijven oefenen, ik had toch niets te verliezen. Het was alweer laat en besloot naar bed te gaan, maar niet zonder nog een snelle ruksessie fantaserend over Inge, Cindy en Casey.

Een paar dagen later pakte ik in de middag de dildo er weer bij om te oefenen. Casey had gelijk dat door veel oefenen de dildo makkelijker naar binnen gaat, ook de pijn werd al vele malen minder. Op het moment dat ik op bed ging liggen hoor ik geluid komen uit de achtertuin. Vlug spiekte ik door de dichte lamellen naar buiten. Inge had net plaats genomen op een ligstoel achter in de tuin om te studeren voor haar laatste examen. Het was heerlijk weer buiten, strakke blauwe lucht met een felle zon. Ze lag met haar benen richting het huis om de zon goed haar prachtige jonge lichaam te laten bestrijken. Het witte bikini setje was niets verhullend en complimenteerde haar licht gebruinde huid. Ze pakte wat zonnebrand en begon haar lichaam in te smeren. Eerst wreef ze haar voeten en benen in waarna haar bikinilijn volgde. Haar handen schoven onder het witte slipje om ervoor te zorgen dat de randjes niet verbranden. Zonder dat ik er erg in had was ik mijzelf rustig aan het aftrekken op het heerlijke schouwspel van mijn eigen zusje. Na haar strakke buikje volgde haar armen. Haar lichaam glom van top tot teen. Als laatste wreef ze de zijkanten van haar borsten in en net zoals bij haar slipje verdwenen ook haar handen onder het topje. Ze had zo te zien geen haast en masseerde haar borsten heerlijk rustig in. Het genot werd me al snel te veel en viel achterover op bed. Met een paar snelle rukken spoot het sperma over mijn naakte lichaam. De dildo liet ik maar even voor wat het was. Na een minuutje nagenoten te hebben spiekte ik nog even snel naar buiten. Inge lag nu met een boek in haar handen te leren en het leek alsof er niets gebeurd was.

Het oefenen met de dildo ging mij goed af. De dildo gleed met aardig wat glijmiddel soepeltjes naar binnen en de pijn had plaats gemaakt voor een intens gevoel. Dit liet ik Casey ook weten. Afgelopen anderhalve week zat ik iedere avond met Casey te praten. Ik deelde alles. Mijn verleden, mijn fantasieŽn en wat ik allemaal deed. Het was heel fijn om een luisterend oor te hebben. Morgen zou ik het filmpje maken voor haar en kon al niet wachten op haar reactie.

Inge liep mijn kamer binnen terwijl ik op bed wat TV aan het kijken was. 'Hoi lief broertje van me' zei ze met een geile glimlach. Verstijft keek ik haar aan toen ze op me af kwam lopen. Ze had alleen haar witte slipje aan van het bikini setje. Mijn ogen kon ik niet van haar borsten afhouden. Ze waren prachtig! Vol en stevig met kleine stijve tepels die naar voren priemden. Voor ik het wist zat ze naast mij op bed en opende ze mijn korte broek. Ze aaide over mijn groeiende paal en zei 'deze jongen vroeg vorige week om aandacht. Dat laat ik mij niet ons eens vragen!' Ik schudde mij hoofd bevestigend terwijl mijn mond wijd open stond. Ze keek me met haar mooie groene ogen heel geil aan. Ze pakte mijn hand welke ze op haar borst legde. 'Voelt dat lekker' zei ze zwoel. Ik knikte en masseerde haar borst. Mijn penis was inmiddels op oorlogssterkte en Inge wipte hem zo uit mijn boxer. 'Laten we deze lul maar is verwennen' zei ze kijkend naar mijn penis. Langzaam begon ze me af te trekken. Owww Inge, Inge, Ingeee! ik kwam na een paar halen al bijna klaar!

Ik open mijn ogen verschrikt en zie dat Inge mij wakker schud. 'Hey, wakker worden! Gaat het?' vroeg Inge. Ik keek verbaasd om me heen. 'Je riep mijn naam een aantal keer hard! Heb je een nachtmerrie?' vroeg ze geschrokken. Ze keek me bezorgd aan. 'Ja, een nachtmerrie' herhaalde ik haar nog een beetje slaapdronken.
'Gelukkig, dan ga ik weer slapen. Ik dacht dat er iets aan de hand was. Laat je me niet meer zo schrikken?' antwoordde ze opgelucht. Ze liet mijn handen los en raakte per ongeluk bij het opstaan mijn kloppende penis aan. Voelde ik dat nou goed? Ze reageerde er niet op en liep weg. Ik genoot nog even van haar lichaam, verpakt in alleen een donkere string en een te groot T-shirt, voordat ze de deur achter zich dicht gooide. Pff. Het was een droom. Een hele geile droom. Maar het leek zo echt. Mijn penis stond nog op ontploffen en al snel rukte ik mijzelf weer af. Ik probeerde de droom voort te zetten maar voordat ik Inge weer voor me fantaseerde kwam ik al klaar.

De volgende dag maakte ik alles klaar voor het filmpje. De webcam richtte ik op het bed en drukte op play. Een handdoek lag gespreid over het bed en nam naakt plaats op bed. De dildo smeerde ik goed in met glijmiddel waarna ook mijn anus volgde. Een vinger gleed inmiddels makkelijk naar binnen. Met met benen in de lucht plaatste ik de dildo tegen mijn anus. Zonder al te veel druk floepte hij naar binnen. Langzaam duwde ik de dildo verder naar binnen totdat hij op driekwart van zijn lengte niet meer verder kon. Even bleef ik zo zitten om te wennen. Mijn anus ontspande zich en langzaam begon ik de dildo te bewegen. Hij masseerde mijn anus en darmen heerlijk door zijn dikke aderen. De pijn was veranderd in genot. Een intens gevoel wat ik nog nooit had gekregen van alleen rukken. Mijn penis groeide langzaam terwijl ik mijzelf steeds sneller begon te neuken. Zachte kreunen verlieten mijn lichaam. Met mijn ogen dicht genoot ik van mijzelf. Na een paar minuten verhoogde ik het tempo en keek naar mijn kloppende eikel. Deze glom van het voorvocht en zag zelfs een druppel op mijn buik vallen. Ik pakte de penis met mijn andere hand beet en begon me af te trekken.

Geilheid pakte de overhand en kreunend lag ik te genieten van een dildo die ik met een hoog tempo in en uit mij liet glijden. Inge was nu toch niet thuis dus ik kon me laten gaan. Ik voelde dat mijn anus de dildo met schokken klem probeerde te houden en mijn spieren begonnen zich samen te trekken. Letterlijk geilheid voelde ik door mijn bloed stromen en met een paar rukken spoot ik mijzelf helemaal onder. De dildo liet ik diep in mij zitten. Mijn hele lichaam schokte bij elke lading sperma die naar buiten vloog. Een lading belande zelfs zo ver dat hij op mijn wang landde. Nog nooit had ik zo ver gespoten. Langzaam liet ik de dildo uit mijn anus glijden waarna ik languit op bed lag en mijn lichaam liet ontspannen. Mijn anus voelde ik nog een poosje heftig samentrekken. Het was vreemd genoeg een goed gevoel. Tevreden en voldaan genoot ik van de intense minuten die ik net had beleefd.

Na een poosje keek ik naar de webcam en bedacht me ineens weer dat het opgenomen was. Ik was dat helemaal vergeten doordat ik gefocust was op mijzelf. Bij het opstaan voelde ik nog goed dat er iets via achter naar binnen was gegaan en voelde even met een vinger. Een tinteling ging door mijn lichaam toen ik mijn anus even masseerde.

Gelijk ging ik achter de computer zitten en knipte het filmpje bij. Het wond me op om mijzelf zo te zien liggen en te neuken. Een trots gevoel ging door me heen toen ik het filmpje uploadde op xvideos. Gelijk daarna lichte ik Casey in en was benieuwd naar haar reactie. Ik zou haar eindelijk te zien krijgen met eenzelfde dildo. Met spanning bleef ik even achter de computer zitten maar Casey was nog steeds niet online. Ik besloot maar snel even te douchen en me aan te kleden voordat Inge weer terug zou zijn.

Vol spanning zat ik 's avonds met Inge aan het avondeten. Ik had nog steeds niks gehoord van Casey. Inge vertelde heel vrolijk dat ze morgen haar laatste examen zou hebben en dat we dat moesten vieren. Ik luisterde maar half en stemde in met alles wat ze zei. Ik zat met mijn gedachten bij Casey en wilde haar zo graag spreken. Twee uur later lag ik op bed TV te kijken toen ik het het bekende geluidje hoorde waar ik op wachtte. Een bericht via xvideos. Binnen no-time zat ik achter de computer en zag dat het Casey was die wat stuurde.

Mijn hart bonsde tegen mijn borst aan van de spanning en opende het chatbericht.
[Wat een geil filmpje Alex! Zo te zien geniet je er echt van om jezelf te neuken.]
Ik kreeg een black-out. Hoe wist ze mijn echte naam? En waarom sprak ze ineens Nederlands. Met grote ogen staarde ik verstijfd naar het scherm. Een nieuw bericht volgde al snel.

[Je bent zo'n kansloos persoon Alex. Geen werk, geen studie en bijna geen vrienden. En met meisjes durf je al helemaal niets. Triest.]
[Gelukkig vind ik wel dat je het waard bent om mijn project te worden! Vanaf vandaag zal je leven veranderen. Luister goed naar wat ik te zeggen heb..]

Met angst in mijn ogen pakte het instinct het van mij over. Vluchten. Met een druk op de knop sloot ik de computer af nog voordat Casey een ander bericht had gestuurd en dook op bed onder de dekens. Mijn hersenen draaide overuren. Wat is er gebeurd? Wie is dat? Waarom?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Begin... - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Straf Van De Rechter - 5Door: Ladybird
Gelezen: 1168x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Bdsm, Straf, Rechter, Plas, Veiling
20-03
8.6
:: Heerlijke Pijn - 3Door: Zeroxx
Gelezen: 807x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.6
:: Een Nieuw BeginDoor: Jado
Gelezen: 3914x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.8
:: Weddenschap Om Nooit...Door: Studentje1234
Gelezen: 9219x
Reacties: 16
Lengte: Lang
Tags: Bondage, SM, Pijpen, Weddenschap
20-03
9.2
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 1151x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
8.4
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 3690x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
19-03
9.3
:: Werken Op Erotica Beurs - 2Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 7947x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Cuckholding, Sperma, Anaal, Pijpen, BDSM, Spaking
18-03
9.1
:: Het Verloren Avontuur... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 7555x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
17-03
9.1
:: Hoe We In...Door: Jijmoetwel
Gelezen: 9728x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Cuck, Cuckold, Buurman, Chantage, Misbruik, Sletje, Hoertje, Misbruik
17-03
8.6
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 4566x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Kroniek Van Een...Door: Johan100
Gelezen: 7016x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
17-03
9.1
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 5646x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Overspel, Cuckold
17-03
8.5
:: Een Middagje PlezierDoor: Eentje
Gelezen: 7882x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Bondage, Fotografie, BDSM
16-03
8.3
:: Heerlijke Pijn - 2Door: Zeroxx
Gelezen: 7329x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-03
9.1
:: Een Meester Om Te Dienen - 14Door: Bigeilerdje
Gelezen: 3032x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Seks, Misbruik, Hoer, Macht
16-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net