Opwindend.Net
Datum: 12-07-2018
Stemmen: 240x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 19778x
Lengte: Lang
Doktersassistente - 10
Door Mieke1 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Doktersassistente - 9

Elsje wordt ontmaagd.

Op de parking van de dokter stonden 3 auto’s. Wat een mooi huis zei Elsje. Ik parkeerde mijn auto, stapte uit en trok mijn jurk uit. Ma zei Elsje wat doe jij nu. Ik moet altijd naakt binnen gaan bij de dokter zei ik, kom maar mee. Ik belde aan en Liesje kwam open doen. Kom binnen, de dokter verwacht jullie zei ze, en deed de deur van de wachtkamer open en liet ons onmiddellijk in de onderzoekkamer van de dokter. Op zijn bureau lagen verschillende foto’s. Ga zitten zei Liesje en bekijk de foto’s maar. Oooo neen zei Elsje toen ze de foto’s bekeek. Op iedere foto was ze te zien. Ze zoog Tim af, ze stak de dildo in mijn kut, ze likte mijn spleet, ze was me aan het melken, ze zoog aan mijn tepels, Ik was haar aan het vingeren terwijl ze me aan het neuken was met haar hand in mijn kut. Allemaal foto’s die de dokter met de camera’s bij me thuis had genomen.

De dokter kwam binnen, al genoten van de mooie foto’s vroeg hij aan Elsje en verzamelde ze en stak ze in een briefomslag. Indien je zoals je ma goed luister dan gebeurd er niets mee. Als je wil dan mag je nu naar huis gaan maar dan stuur ik ze naar je school en naar al je vriendinnen. Je krijgt 2 minuten om te beslissen. De dokter ging weg en liet ons alleen. Ma wat moet ik doen, al mijn vriendinnen zullen weten dat we samen seks hebben en in school zal ik buiten liggen. Ik denk hetzelfde je hebt niet veel keuze zei ik. De dokter kwam binnen, hield de deur open, en zei wat wordt het? Ik blijf zei Elsje. Hij trok de lade van zijn bureel open en gaf Elsje hetzelfde contract waarin stond “Hierbij stel ik me onvoorwaardelijk en zonder enige inspraak vrijwillig ten dienst van dokter ……. waarvan ik alle seksuele opdrachten van welke aard ook strikt zal uitvoeren. Ik zal me helemaal onderwerpen aan zijn wil en zal me laten gebruiken en misbruiken door diegene die de dokter toelating geeft.” Elsje tekende.

“Kleed je maar uit en leg je maar op de onderzoekstafel zodat ik uw geslachtsorganen kan onderzoeken “ zei de dokter. Terwijl Elsje zich aan het uitkleden was zei de dokter “in de houding” Ik ging met mijn benen wijd open staan met mijn handen op mijn hoofd. De dokter voelde tussen mijn benen en stak enkele vingers in mijn kut. De teef staat nog droog ik zal ze een spuitje moeten geven zodat ze weer loops wordt zei hij tegen Liesje. Liesje gaf de dokter een spuit en hij spoot de inhoud ervan in mijn bil. Hij keek naar de plug die in mijn kont stak en trok aan mijn tepels waaruit een straal melk spoot. Naakt stond mijn dochter te kijken wat er met me gebeurde en zag hoe ik zonder enige weigering alles met me liet gebeuren.

De dokter ging naar Elsje en gaf haar met zijn vlakke hand een harde plets op haar billen. Ik zei op de onderzoekstafel. Onmiddellijk kroop Elsje op de onderzoekstafel en legde haar benen in de beugels. Haar kont stond rood van de slag van de dokter. Handen boven je hoofd zei hij en voelde aan mijn dochter haar borsten. Mooie uiers zei hij tegen Liesje en trok aan haar tepels die onmiddellijk reageerden. De koe reageert direct als je aan haar spenen trekt zei hij. Toen ging hij tussen haar benen staan deed mijn dochter haar schaamlippen open, en trok aan haar clitoris. Elsje haar clitoris groeide geweldig door eraan te trekken. De teef heeft 18 jaar geleden een mooi en gevoelig jong geworpen zei de dokter. Toen voelde hij in Elsje haar vagina en stootte op haar maagdenvlies. Ze is nog maagd zei hij tegen Liesje, Bel onmiddellijk naar Thomas hij moet hier over een uurtje zijn. Liesje gehoorzaamde.

Vanavond hebben we enkele jongens en meisjes die willen weten wat allemaal mogelijk is op seksgebied en jullie zullen hun seksuele verlangens moeten inwilligen. De loopse teef zal het meest gebruikt worden, dochter teef minder omdat ze nog niet loops genoeg is, en nog niet gedekt mag worden zolang ze niet ontmaagd is door onze dekhengst.

Liesje deed ons een halsband met een ketting aan en trok ons mee naar de kelder. Ze trok een deur open waar een podium was waarop 2 X kruisen stonden. Naast de X kruisen stond een onderzoekstafel en lagen er 2 grote matrassen. Voor de matrassen stonden twee palen waaraan op 1,5 meter een horizontale balk bevestigd was met in de midden een halsband. Door een ring aan het plafond zat een touw waaraan een enkelband zat. De karwats lag binnen handbereik.

Juist voor het podium stonden een 10 tal stoelen. Liesje maakte de ketting die aan onze halsband bevestigd was vast aan een ring in de vloer van het podium en verdween. Kijk zei ik tegen Elsje op zo een kruis lig ik altijd vastgebonden als ze hun seksuele lusten op me botvieren. Je zal het straks ook wel meemaken.

De deur ging open en de dokter kwam binnen gevolgd door3 meisjes en 3 jongens van ongeveer 18 jaar. Ze namen plaats op de stoelen die voor het podium.

Dit zijn onze twee hoeren die deze avond hun voortplantingsorganen zullen ten dienst stellen aan jullie. De jongste is pas in opleiding en noemt slet en mag nog niet geneukt worden. Haar moeder is een goede loopse teef en als ze vruchtbaar is dan smeekt ze om besprongen te worden. Straks staat ze helemaal ter beschikking en mag ze niets weigeren.

Ik voelde plots mijn baarmoeder samentrekken en een grote gulp slijm verliet mijn baarmoederhals. Mijn kut was helemaal nat. Bind ze vast aan de X kruisen zei de dokter tegen Elsje. Ik ging zoals gewoonlijk op het kruis liggen en Elsje volgde mijn voorbeeld.

Terwijl Liesje ons vastbond zei de dokter tegen de toeschouwers, Deze avond zullen we het hoofdzakelijk hebben over de vrouw als lustobject. Iedere vrouw moet een sexslavin zijn. Haar geslachtsdelen moeten altijd beschikbaar zijn. Een echte sexslavin zal dus nooit een slipje dragen zoals deze twee teven. Een meisje van de aanwezigen stond recht stak haar handen onder haar rokje en trok haar slipje uit. Applaus voor deze dame zei de dokter kom maar even op het podium. Het meisje stond recht en ging naast de dokter staan. De dokter trok in één ruk het meisje haar rokje naar beneden en voelde aan haar kut. Je bent al aardig nat hoe noem je vroeg hij. Natje zei ze. Je mag me assisteren bij deze twee hoeren zei hij.

Intussen waren we beide vastgemaakt aan het X kruis en stonden we recht met onze benen ver uit elkaar. Ik zag dat Elsje het er helemaal niet moeilijk mee had. Ze was blijkbaar klaar voor seksexperimenten.

De dokter kwam naar mij en zei “ deze teef laat alles met zich doen. Ze heeft 2 keer een jong geworpen. Haar uiers zitten daardoor nog altijd vol melk. Natje trek maar aan haar spenen. Een straal melk spoot uit mijn borsten. Als je warme melk nodig hebt dan moet je haar uiers warm maken zei de dokter en sloeg met een karwats op mijn borsten tot ze bloedrood waren. Je kan ze ook opbinden zei hij, nam een touw maakte er een lus in en trok mijn rechter borst door de lus waarna hij het strop dichttrok. Hang maar aan het touw natje zei de dokter haar uier zal er niet afvallen. Natje nam het touw vast en liet zich aan mijn uier hangen de melk spoot meters ver en ik schreeuwde van de pijn. Schreeuwen doen ze allemaal zei de dokter, daar moet je niet op letten. Elsje keek medelijdend naar me, ik knikte van neen alsof ik wilde zeggen maak je geen zorgen. Toen kwam hij aan mijn kutje. Laat ze horizontaal liggen zei de dokter tegen Liesje.

Een druk op een knopje en ik lag horizontaal. Poten wijd zei hij. Een ander knopje zorgde ervoor dat mijn benen maximaal open gesperd werden

Mijn kutje stond helemaal open. De kut van een vrouw is de toegang tot haar intiemste geslachtsdelen. Normaal staat er schaamhaar op, maar dat is alleen maar hinderlijk. Van deze teef is het reeds verwijderd. Van de Slet zullen we het nu verwijderen. Liesje leg ze ook maar plat met haar kut helemaal open en haal de emmer met de ontharingskwast. Elsje werd platgelegd en haar benen stonden maximaal open. Haar kut was toegankelijk.

De dokter deed verder met mij en trok mijn kleine schaamlippen open. Dit is haar clitoris zei hij en trok hard aan mijn clitje die is zeer gevoelig en bij de slet groeit die geweldig als je eraan trekt. Natje trek eens aan de clitoris van de Slet. Van zodra natje mijn dochter haar clitoris vast nam groeide hij tot een potloodstompje. Natje zoog aan de clitoris en mijn dochter kreunde zachtjes. Toen stak hij 3 vingers in mijn spleet. De teef is nat, mijn spuitje werkt al zei hij tegen Liesje die juist binnen kwam met de emmer met ontharingsproduct.

Liesje stak de handborstel in de emmer en wreef die tussen de benen van Elsje. Niet zo ruw zei Elsje Onmiddellijk kreeg ze enkele klappen met de karwats op haar borsten. Tranen liepen langs haar wangen. Haar kutje stond in brand.

Intussen had de dokter zijn vingers uit mijn kut gehaald en zei tegen Natje Steek je hand maar in haar spleet en voel maar hoe ze zal reageren. Natje stak haar hand in mijn opengesperde kut en voelde mijn vagina. Ga maar diep zei de dokter tot aan haar baarmoeder en als je ze voelt samentrekken dan is de teef aan het klaarkomen. Natje ging heel diep in me. Ik voelde haar vingers aan mijn baarmoeder. Neuk ze maar met je hand zei de dokter. Natje begon me te vuistneuken. Mijn spleet tintelde en ik voelde me loops worden. Mijn schede trok samen en ik spoot slijm op Natje haar hand. Gans mijn kut trilde en natje zei “ ze is aan het klaarkomen”. De dokter trok de butplug uit mijn kont en stak natje haar andere hand in mijn kont. Meteen kreeg ik een overweldigend orgasme. Ik voelde mijn baarmoeder open gaan en slijm spuiten in mijn vagina. Ze is klaargekomen zei Natje en trok haar hand uit mijn spleet. Mijn kutgeil liep uit mijn gapende schede op de vloer.

Een bel rinkelde. Liesje ga een kijken wie er aan de deur is zei de dokter. Liesje kwam terug en zei het was Thomas, hij is zich aan het klaar maken voor de dekking. Intussen was al het kuthaar van mijn dochter verdwenen.

Enkele minuten later kwam Thomas binnen. Een neger zeker 2 m groot, met een gespierd lichaam, en een lul die tot aan zijn knieën tussen zijn benen bengelde. Jullie zullen de getuige zijn van een brutale ontmaagding van de Slet kom maar dichter kijken zei de dokter. De jongens en de meisjes gingen rond Elsje staan om toch maar niets van de ontmaagding te missen.

OO neen dacht ik die zal toch Elsje niet ontmaagden met zo een lul. Neem mij maar zei ik en laat Elsje met rust a.u.b., maar niemand luisterde naar me. Bij het zien van Elsje haar opengesperde benen waar tussen haar grote schaamlippen uitnodigend open stonden richtte zijn lul zich op. Hij stond nu gevaarlijk schuin naar omhoog klaar om te paren. De neger voelde tussen de haar benen van Elsje en stak twee vingers in haar spleet tot aan haar maagdenvlies. Niet doen stamelde Elsje stilletjes tegen de neger, die deed alsof hij het niet hoorde. Zijn speer groeide nog meer. Hij opende Elsje haar grote schaamlippen en spuwde tegen g haar kleine schaamlipjes. Hij nam zijn gigantische lul vast en plaatste zijn eikel tegen mijn dochter haar kutje. Ik zag zijn eikel de ingang van haar spleet binnen dringen. Aaaaaaai riep Elsje en schreeuwde het uit. Hij trok zijn lul terug uit haar spleet en spuwde opnieuw tussen haar billen in haar kut en duwde zijn eikel tussen haar schaamlipjes. Nu zal het gebeuren dacht ik.

Hij trok zich een beetje terug nam Elsje haar billen vast en drukte zijn lul door haar maagdenvlies bij mijn dochter naar binnen. Stoppppp schreeuwde Elsje maar haar vliesje was doorboord door een onzeglijk grote lul. De tranen liepen langs haar wangen. De neger gromde en duwde zijn lul nog dieper in Elsje haar kut. Hij begon neukbewegingen te maken en telkens hij zijn lul een beetje terug trok zag ik haar kleine schaamlipjes uit haar spleetje mee naar buiten komen. Ik scheur riep Elsje Stop Stop. Steeds dieper ging de neger bij Elsje naar binnen. Natje vroeg aan de dokter moet heel die lul in haar kut. Ja natuurlijk zei de dokter een kut rekt helemaal uit maar de eerste keer is dat wel pijnlijk maar de Slet kan daar tegen. De neger pompte beetje bij beetje zijn lul dieper en dieper en Sletje schreeuwde hoe langer hoe luider. Hij trok haar kut met zijn handen op haar kont steeds maar dieper. Je zag zijn lul duidelijk aftekenen in mijn dochter haar buik. De neger versnelde zijn neuktempo en mijn dochtertje bleef roerloos liggen toen hij zijn sperma direct in haar baarmoeder spoot. Uitgeput bleef hij een tijdje op Elsje liggen. De jongens hadden hun broek laten zakken en stonden aan hun lul te trekken. Eindelijk trok hij langzaam zijn speer uit Elsje haar spleetje. Aan zijn lul zat bloed. Toen zijn lul eindelijk slap uit haar kutje viel sijpelde er bloed uit haar vagina.

De dokter trok met zijn twee handen Elsje haar spleet open en keek in haar vagina. De ontmaagding is prima verlopen zei de dokter, nu kan ze neuken zoveel ze wil. Haar maagdenvlies is 100 percent uitgescheurd, Thomas heeft opnieuw goed werk geleverd, de Slet kan alle lullen in haar kut ontvangen. Maak de Teef los zodat ze haar jong kan proper likken zei de dokter tegen Liesje. Liesje maakt me los.

Wat erna gebeurde lees je in volgend deel

Nogmaals aan al de mensen die gereageerd hebben hartelijk dank

veel xxxxxx van Mieke

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (40)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Droom Of Werkelijkheid - 32Door: Owned
Gelezen: 1051x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
25-09
9.5
:: Je Eigen Dochter,... - 6Door: Angela
Gelezen: 7438x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Neuk Beurt En Pijpen.
24-09
8.1
:: Wraak Op Mijn... - 7Door: Sander123
Gelezen: 9042x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-09
8.6
:: Mijn Tante En Ik - 3Door: Jado
Gelezen: 11453x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-09
8.3
:: Teun En Linda: Even Apart - 2Door: Teun
Gelezen: 3900x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Fetish, Femdom, Rolplay
21-09
8.7
:: MuntDoor: FdeXbn
Gelezen: 8519x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: SM
21-09
8.4
:: Jong Meisje Misbruikt... - 4Door: Mck
Gelezen: 2102x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Jong, Oud, Groep, Gedwongen, Gangbang
21-09
9.5
:: Dominante Silvia - 5Door: Jefke
Gelezen: 2746x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-09
9.0
:: Van God Los - 2Door: Lync-69
Gelezen: 8328x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-09
7.8
:: Droom Of Werkelijkheid - 31Door: Owned
Gelezen: 3199x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-09
8.8
:: Teun En Linda: Even Apart - 1Door: Teun
Gelezen: 7931x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Verleiding, Femdom, Bbc, Overspel
17-09
8.3
:: Met Poes Naar... - 4Door: Virusje
Gelezen: 8571x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-09
8.7
:: Een Kijkje In De Sexshop - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 11110x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Meesteres, Kuisheidsgordel, Slaaf, Slavin, Afstraffing
15-09
8.3
:: Teun En Linda: Door: Teun
Gelezen: 8397x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mindfuck, Femdom
14-09
8.9
:: Jong Meisje Misbruikt... - 3Door: Mck
Gelezen: 17727x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Verkracht, Gedwongen, Rape, Jong, Oud, Groep
14-09
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 799