Opwindend.Net
Datum: 10-01-2017
Stemmen: 166x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 26933x
Lengte: Zeer Lang
Tante Jolanda - 8
Door Borrie70 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tante Jolanda - 7

Hoofdstuk 8: Even er tussenuit

Het was een mooie maandagochtend en ik had nog een paar weken vakantie tegoed bij mijn lieve, lekkere en vooral geile tante. Samen lagen we nog wat te luieren in haar grote bed en terwijl we elkaar lichtjes, niet-erotisch aan het strelen waren hoorden we buiten een klein regenbuitje op het dakraam kletteren.

“Zeg Rob?” vroeg mijn tante. “Wat zou jij er van vinden om met mij een paar daagjes ergens naar toe te gaan? Gewoon even er tussen uit op een plek, waar niemand ons kent en waar we even lekker samen kunnen zijn.”

Dat laatste was met name omdat ik de laatste tijd mijn tijd nogal verdeelde tussen het huis van mijn tante en dat van de buren. Blijkbaar vond ze dat ze nu even recht had op mijn onverdeelde aandacht.

Ik keek haar aan en vroeg wat ze in gedachten had.

“Ik weet een heel knus klein hotelletje in het centrum van Leuven in België.” Zei mijn tante. “Daar ben ik begin dit jaar geweest voor een congres van mijn bedrijf en ik ben daar op de meest heerlijke verwend door het personeel. Zal ik eens bellen of ze plek hebben?”

Ik vroeg meer details, maar liet ook gelijk doorschemeren dat ik graag met haar op stap wilde gaan. Waarnaartoe maakte mij niet zoveel uit, zolang we maar samen waren en van en met elkaar konden genieten. Mijn tante gaf me een liefdevolle kus en zei dat we dan maar naar beneden moesten gaan. In haar tasje zat vast nog wel het kaartje van het hotel en het werd ook eigenlijk wel tijd om te gaan ontbijten. Ik keek op de wekker en zag dat het inmiddels al ruim over elf uur was en ondanks dat ik nog heerlijk lag, stemde ik in met het plan.

Gehuld in niets meer dan een kamerjas ontbeten we uitgebreid en na het ontbijt vond mijn tante in haar tasje inderdaad nog een kaartje van het hotel. Ik bracht voor ons beiden een kop koffie naar de woonkamer waar mijn tante al de telefoon had gepakt. Ze vleide haar blote benen op mijn schoot en begon te bellen, terwijl ik op een zachte manier haar benen begon te strelen.

“Hallo? Ja, goedendag. U spreekt met Jolanda S. uit Vlissingen.” Hoorde ik mijn tante zeggen. “Ik bel om te vragen of u de komende dagen een tweepersoonskamer beschikbaar heeft……ja, vol pension graag……. Voor drie dagen als het kan.”

Ze keek mij even vragend aan en ik knikte. Daarna ging het gesprek weer verder.

“Ja, drie dagen is goed……Wat zegt u? Morgen al plek? Geweldig……Ja hoor, boekt u hem maar.”

Ik hoorde mijn tante haar persoonsgegevens zeggen en ze keek mij op een verrukte manier aan. Toen was ze even verbaasd en hoorde ik haar zeggen:

“Ja, dat klopt. Dat was afgelopen maart. Vriendelijk van u dat u mij herinnert……Ja, was zeker een leuke tijd. Ik kijk er ook nu weer naar uit…..Wat zegt u?...Oh, dat is lief…… Prima, dan zien we elkaar morgen. Dank u wel…..Ja, u ook tot ziens. Dag.”

Mijn tante legde de telefoon weg en glunderend zei ze mij dat de baas van het hotel vertelde dat de normale kamers met eigen badkamer op dit moment in onderhoud zijn en hij vond dat hij het niet kon maken om mij een gedeelde badkamer op een gang te laten gebruiken, dus bood hij zonder meerprijs de bruidssuite aan.

Toen liet ze op haar laptop mij foto’s zien van het hotel. Van de buitenkant zag het er maar een beetje sjofel en verouderd uit, maar de foto’s van het interieur waren wel weer heel mooi. Het toonde een heel gezellige en warme sfeer en ik kreeg er echt zin in om met mijn mooie tante daar een paar dagen te verblijven. Ze vertelde dat het hotel niet vele kamers had. Toen zij daar was had ze maar acht kamers geteld, waarvan er blijkbaar maar twee een en-suite hadden en een de bruidssuite bleek te zijn. Lekker knus en intiem dus, waarop ik gelijk erop liet volgen: “Net als wij dus.”

Vanaf dat moment begonnen mijn tante en ik allemaal plannetjes te maken voor wat we met elkaar zouden gaan doen, zodra we in België zouden zijn. De meest wilde ideeën kwamen voorbij en uiteindelijk besloten we gewoon maar af te wachten wat de tijd zou brengen en het zou ook gaan afhangen van het weer en hoe druk het overal was.

Later die middag zijn we naar de buren gegaan en hebben onze plannen verteld om samen naar België te gaan. Maaike en Linda wensten ons veel plezier en beloofden de boel hier een beetje in de gaten te houden en de plantjes water te geven. We zijn er blijven eten hebben er nog een film gekeken op TV, waarbij Maaike en mijn tante knus tegen elkaar aan lagen op hun bank en Linda en ik op onze bank. Het feit dat de onderlinge verhoudingen en relaties in hoofdlijnen bekend waren tussen de beide volwassen vrouwen en Linda en mij maakte dit eindelijk mogelijk en er hing dan ook een heerlijk ontspannen sfeer, waarbij niemand raar opkeek als er over en weer een kus werd uitgedeeld of als er handen onder kledingstukken schoven voor strelingen. Geen erotische strelingen, maar er was zeker wel huidcontact.

Om elf werd het langzaam aan tijd voor mijn tante en ik om weer naar ons eigen huis te gaan, aangezien we de volgende ochtend nog de bagage moesten inpakken en we ook niet te laat wilden vertrekken. We namen afscheid van elkaar, waarbij alleen Linda even verbaasd opkeek toen haar moeder mij opeens vol op de mond kuste en mij fijne dagen wenste.

Thuis doken mijn tante en ik elk in ons eigen bed, want we wilden echt op tijd opstaan en als we bij elkaar zouden blijven, dan zou het vast wel weer laat kunnen gaan worden. Ondanks mijn teleurstelling begreep ik mijn tante maar al te goed en met een lekkere tongzoen wensten we elkaar een fijne nacht en nog voor we uit elkaar gingen zei mijn tante nog snel dat ze echt uitkeek naar de komende dagen. Met een “ik ook” verdween ik in mijn kamer, waar ik mij voor het eerst in dagen weer eens helemaal alleen voelde.

De volgende ochtend werd ik gewekt door mijn vrolijke tante, die gekleed in haar ochtendjas mij een kus kwam brengen.

“Kom op luiwammes.” Zei ze. ”het ontbijt staat al klaar. Ga je maar snel douchen en aankleden. Dan gaan we snel eten.”

Bijna huppelend verliet ze mijn slaapkamer en weer besefte ik mij hoe gelukkig ik was met zo’n leuke, lieve en vooral mooie tante. Jammer dat mijn eigen moeder zoveel verschilde. Als zij ook maar een kwart van de vrolijkheid en hartelijkheid bezat van mijn tante, was het thuis vast een heel stuk leuker.

Deze gedachte verbande ik al snel uit mijn hoofd en ik nam een heerlijke douche en aangekleed in nette, maar zomerse kleding kwam ik beneden, waar een simpel maar lekker ontbijt op mij wachtte. Mijn tante had de koffie al ingeschonken en vrolijk babbelend over de komende dagen aten we het ontbijt op.

Na een sigaret en nog een bak koffie ruimden we op en gingen naar boven om de bagage in te pakken. Ik was daar al snel mee klaar en zat beneden rustig te wachten op mijn tante.

“Rob!” hoorde ik haar van boven roepen. “Kom je me even helpen?”

Ik riep terug dat ik er aan kwam en liep de trap op, waar ik drie reistassen zag staan. Ik keek verbaasd naar de hoeveelheid bagage en vroeg grinnikend of mijn tante ging verhuizen. We zouden uiteindelijk maar drie dagen weg zijn.

“Ach,” zei mijn tante nonchalant, “Gewoon een paar dingetjes ingepakt voor eventualiteiten. Jij wilt toch ook dat ik er leuk uit zie?”

Ik keek mijn tante aan, die voor mij stond in een geweldig mooie combinatie van een lange donkergroene plooirok, die tot net onder haar knie reikte, met daaronder een paar zeer elegante bruine leren laarzen met een niet al te hoog hakje. Daarboven droeg ze een ruime witte bloes zonder mouwen, waarvan de bovenste knopen net eentje te veel was open gebleven, zodat ze ongetwijfeld een spectaculaire inkijk zou hebben, als ze zich voorover zou bukken. Ze droeg haar lange rode haar los, maar bijeengehouden door een haarband in dezelfde donkergroen kleur als haar rok. Ik floot naar mijn mooie tante en zei:

“Dan hoef je voor dat doel enkel deze creatie maar aan te houden. Wat zie jij er geweldig uit zeg.”

“Je bent lief.” Zei ze stralend. “Lief en charmant. Maar nu niet langer treuzelen mannetje. Draag jij de tassen vast naar de auto? De sleutels liggen op het haltafeltje.”

Ik nam in een keer de drie tassen mee, die gelukkig niet zo zwaar waren. Ik griste de sleutels van de haltafel en deed de drie tassen, samen met die ene van mij in de auto. Toen ik daar mee klaar was, kwam ook mijn tante naar buiten in haar mooie verschijning en ik wist nu zeker dat we het samen erg leuk zouden gaan krijgen. Ze wierp mij een tas toe, die ik handig opving en op mijn vraag of dit nog meer kleren waren, zei ze gespeeld beledigd, maar met een lach in haar ogen, dat het eten en drinken voor onderweg was en dat ik niet moest zeuren en gewoon moest instappen, wat ik dan maar snel deed, gevolgd door mijn tante, die niet gewoon instapte, maar uiterst elegant naast mij in haar stoel gleed.

Godsamme, wat kon ik toch genieten van haar bewegingen. Elke beweging, elk geluidje, elk gebaar van haar leek wel gemaakt te zijn om mij te behagen. Ik voelde mij allang niet meer haar jonge neefje, maar steeds meer echt haar partner en dat liet zij mij ook voelen, ondanks mijn jonge leeftijd. De schat.

Mijn tante had haar navigatie zo ingesteld, dat we alle snelwegen zouden mijden en in een heerlijk rustig tempo reden we weg. Via leuke weggetjes kwamen we door kleine dorpjes en bij een ervan stopten we voor een kleine lunch, ook al hadden we eten bij ons. Maar het dorpscafé zag er erg uitnodigend uit en ze hadden een terras, waar wij ons op installeerden. Mijn tante zat tegenover mij en heel af en toe deed ze haar benen van elkaar. Door de lengte van haar rok kon ik er niet tussen kijken, maar de plagerige manier, waarop zij dit deed, maakte mij al weer een beetje opgewonden. Mijn tante zag de bobbel ontstaan in mijn broek en kreeg een ondeugende glimlach. Die glimlach werd breder toen er opeens een serveerster naast mij stond. Ik had haar helemaal niet zien aankomen en schrok er een beetje van, waardoor ik met mijn been tegen de tafel stootte en het vaasje met nepbloemen omstootte.

Ik stamelde een verontschuldiging, maar het serveerstertje zette snel het vaasje weer overeind en zei dat het niet erg was. Daarbij liet ze even haar blik vallen op de duidelijk aanwezige bobbel in mijn broek en ik zag dat ze een blosje kreeg op haar wangen. Mijn tante hoorde ik zachtjes grinniken en de toon was al snel gezet en zou ook niet meer veranderen. Mijn tante bestelde een broodje gezond en op de vraag of zij dit op een pistoletje of een boterham wilde, zei mijn tante dat ze haar eten graag op een sneetje wilde, wat mij bijna deed verslikken van de ingehouden lach. Ik bestelde zelf een uitsmijter en een kwartier later zaten we lekker te smullen. Daarna werd de reis hervat en halverwege de middag kwamen we aan bij het hotel, wat mijn tante had geboekt.

Toen ze de auto op het parkeerterrein parkeerde, keek ik nog even vertwijfeld naar het oude gebouw, maar eenmaal binnen lonkte een gezellige receptie ons met een nette, bijna chique, maar toch gezellige uitstraling. De man achter de balie begroette ons uiterst vriendelijk, maar keek toch even onderzoekend naar mijn tante, die met een duidelijk veel jongere man binnen kwam, die ook niet jong genoeg kon zijn om haar zoon te zijn. Je zag hem bijna van alles denken, maar hij liet helemaal niks blijken. In tegenstelling eigenlijk. Hij was uiterst vriendelijk en hoffelijk naar ons beiden en nadat we ons hadden ingeschreven werd er naar achteren geroepen. Bijna direct kwam een jonge vrouw van 18, misschien 19 of 20 jaar tevoorschijn, die ons naar onze suite zou brengen. Ik bekeek de jonge vrouw en zag een heerlijke jongedame met een fijngebouwd postuur in een korte zwarte rok en een witte bloes erboven, met op borsthoogte het logo van het hotel. Onder haar rok staken een paar goed gevormde benen in zwarte panty’s en nette schoenen eronder met een klein hakje, dat kittig tikte op het parket dat op de vloer lag.

Zij had zich voorgesteld als Jasmijn en bleek de dochter te zijn van de eigenaar. Zij nam twee tassen over en droeg deze de trap op naar de tweede verdieping, waar onze suite zich bevond. Mijn tante liep haar achterna en ik volgde met de overige twee tassen. Op de tweede verdieping aangekomen bleek de suite de enige kamer te zijn op deze verdieping en we zouden dus volledige privacy hebben.

Jasmijn opende de deur en ging ons voor de kamer in. Ze zette de tassen op de bank in het zitgedeelte en legde de sleutel op het tafeltje. Ze toonde ons de slaapkamer en de badkamer en legde de werking van de doucheboiler uit. Zij vertelde dat dit de enige kamer was met een eigen warmwatervoorziening, in tegenstelling tot de andere kamers, die aangesloten waren op een centrale boiler, waardoor het nog wel eens voorkwam, dat langslapers niet altijd erg warm water hadden. Dus als wij wat langer wilden douchen, dan zou dat geen probleem zijn. Dit laatste vertelde ze met een veel betekende blik in haar ogen.

Vervolgens gaf ze ons een lijst met interne telefoonnummers, waaronder die van de roomservice. Zij vertelde er bij dat zij de roomservice verzorgde. Waarom deze toevoeging gegeven werd, snapte ik toen nog niet. Ook zag ik de kleine glimlach op mijn tante’s gezicht verschijnen.

Met een “Als er nog iets nodig is, kunt u mij altijd bellen” liet Jasmijn ons alleen en nauwelijks was zij de kamer uit of ik had mijn tante al omhelsd. We zoenden elkaar op een heel innige manier en ik voelde hoe mijn tante met haar buik tegen mijn kruis aanwreef. Ze was duidelijk, net als ik, in een zekere staat van opwinding en ik legde al snel mijn handen op haar heerlijke kont en begon deze te kneden.

Toen ik echter aanstalten maakte om haar rok omhoog te trekken onderbrak mijn tante de zoen en met een hese stem zei ze mij niet te gehaast te werk te gaan. We hebben nog tijd zat voor de leukere dingen in het leven.

Ik kreunde van opwinding en teleurstelling en probeerde mijn tante nog te overtuigen van mijn nood, door haar hand op mijn stijve pik te leggen. Zij kneep er even lekker in, maar zei toch dat ik nog even geduld moest hebben. Eerst wilde ze een beetje uitpakken en zich installeren en daarna rustig in de gezellige bar wat drinken voordat we zouden gaan eten.

Een beetje mopperend propte ik mijn kleren in de kast, maar moest het er vervolgens weer uithalen en netjes opgevouwen terug in de kast leggen. Ik keek mijn tante verbaasd aan, maar zij zei streng, dat het leven nu eenmaal niet alleen maar bestaat uit lekker een leuke dingen. De minder leuke dingen moesten ook gedaan worden.

Ik stond haar een beetje beteuterd aan te kijken, maar zij keek op een dusdanig serieuze manier terug, dat ik doorhad dat ze het meende. Ik haalde dan maar mijn schouders op en trok de proppen kleding terug uit de kast en begon deze op het bed netjes op te vouwen en stapelde het netjes op in de kast.

Toen ik daarmee klaar was, liet ik het mijn tante zien, die mij oprecht prees met het resultaat. Ze vroeg mij in de zitkamer alvast een drankje uit de minibar in te schenken. Dan zou zij zich gaan omkleden in wat gemakkelijke kleding voor het avondeten.

Ik inspecteerde minibar en zag een voorraad kleine blikjes staan in diverse frisdranksmaken en mixdrankjes. Ik koos een cola light voor ons beiden en schonk deze in de glazen, die ik naast de minibar in het kastje had gevonden. Ik zette de glazen op het tafeltje naast de kamersleutel en keek de kamer nog eens goed rond, waarbij ik mij weer verbaasde over de netheid van de afwerking en de inrichting. Dit was in zo’n schril contrast met het uiterlijk aan de buitenzijde. Ik liep naar het grote raam en keek naar buiten, waar ik een mooi uitzicht had op het centrum van Leuven.

Die avond hebben we genoten van een eenvoudige maaltijd in het restaurant van het hotel, waarbij we bediend werden door Jasmijn. Ze had extra aandacht voor ons, ondanks dat er nog een paar andere gasten waren. Blijkbaar vond ze ons leuk of gezellig. Dat wist ik niet, maar ik vond het niet erg, want Jasmijn was een mooie meid om te zien.

Na het eten werd ik door mijn tante geplaagd met het feit dat ik soms meer oog had voor de bediening, dan voor haar. Ik besloot dit goed te maken en dat eindigde natuurlijk in een heerlijke vrijpartij, waarbij ik mijn best deed om mijn tante zo veel mogelijk klaar te laten komen. In een redelijk doorweekt bed zijn we uiteindelijk in slaap gevallen.

De volgende dag was het heerlijk weer en mijn tante had zich heerlijk zomers gekleed. Ze droeg een loszittende korte rok van wit linnen, dat redelijk doorschijnend was. Ze droeg daarboven een zwart bloesje, waarvan de bovenste knopen los zaten, wat haar lekkere boezem goed deed uitkomen. Haar lange rode haren droeg ze in een eenvoudige paardenstaart, wat haar een nog jonger uiterlijk gaf. Een stel strakke zwart leren laarzen met een klein hakje maakte haar outfit compleet.

We hebben ons heerlijk vermaakt in de stad en mijn tante genoot van de blikken die ze kreeg van zowel mannen als vrouwen en ik was zo trots als een pauw dat ik gearmd met haar liep en al helemaal van alle jaloerse blikken van de mannen, die we tegen kwamen.

Toen we halverwege de middag weer terug kwamen in het hotel werden we begroet door de eigenaar, waar we even een praatje mee maakten, voordat we naar onze kamer gingen. Boven aangekomen kwamen we Jasmijn tegen, die ons met een wat vreemde blik aankeek. Ze zei dat onze kamer weer schoon was en dat het bed nieuw was opgemaakt. Bij dat laatste keek ze ons op een zeer indringende manier aan, waarbij wij natuurlijk wel een vermoeden hadden, waar ze op doelde. Een beetje grinnikend bedankten we haar en gingen onze kamer binnen.

Mijn tante liep voor mij uit en toen ik de deur achter ons dicht had gedaan pakte ik mijn tante om haar middel en trok haar tegen mij aan. Ik wilde echt even met haar vrijen en heel even liet ze mij begaan. Ik pakte haar heerlijke borsten beet en gaf kusjes in haar nek, wat haar deed spinnen van plezier. Toen ik met mijn hand naar lagere regionen ging, hield ze mij echter tegen. Ze draaide zich om en gaf mij een heerlijke tongzoen, die helaas niet lang duurde. Ze duwde mij van haar af en vroeg mij wat te drinken in te schenken, dan zou zich gaan omkleden in gepaste kleding voor het avondeten. Ik snapte hier niks van, want ik vond hetgeen zij nu droeg mooi genoeg, maar mijn tante duwde mij al lachend de slaapkamer uit. Ik schonk rustig wat te drinken in en een kwartier later hoorde ik de slaapkamerdeur open gaan en draaide ik mij om.

Mijn mond viel open van verbazing en verrukking, want in de deuropening stond mijn tante mij aan te kijken, wachtend op mijn reactie op haar verschijning. En wat voor verschijning.

Ze droeg een heerlijk lange zwarte jurk tot halverwege haar onderbenen, waar haar benen in kousen of panty te zien waren. Haar voeten staken in sexy pumps met een hoge hak en een leren bandje om haar enkel. Het lijfje van haar jurkje had een redelijk diepe decolleté, die de aanzet van haar geweldig mooie borsten toonde, zonder dat dit hoerig was. En toen zij zich even omdraaide om mij haar achterkant te tonen, zag ik een open rug met kruiselings smalle bandjes, die de jurk bijeen hield. Maar in die beweging zag ik ook dat de jurk aan de zijkant een split had, die bijna tot aan haar heup rijkte. Haar lange rode haren zaten in een staart bijeen gebonden met een brede zwarte klip.

“Wauw…” hijgde ik bijna. “Wat zie jij er mooi uit zeg. Het lijkt wel alsof je naar een gala gaat. Erg mooi.”

Mijn tante liep op mij af, kuste mij en bedankte mij voor het compliment. Toen deed ze een stap naar achteren en zei:

“Dank je wel lieverd. Maar eh… jij valt wel een beetje uit de toon hè? Jij hebt zeker geen nette kleren bij je?”

Ik schudde een beetje beschaamd mijn hoofd. “Nee.” Zei ik. “Eigenlijk heb ik helemaal geen nette kleding. Dus ook niet bij me.”

Mijn tante wierp snel een blik op de klok en zei toen:

“Kom dan mee. Dan gaan we kijken of we iets leuks voor je kunnen vinden. Het is pas half vier, dus de winkels zullen wel open zijn.”

Snel dronken we ons glas leeg en mijn tante trok snel andere schoenen aan, die iets beter zouden lopen. We gingen naar beneden en aan de balie zagen we Jasmijn staan praten met haar vader. Zij keken mijn tante bewonderend aan en de eigenaar complimenteerde mijn tante met haar outfit, gevolgd door Jasmijn, die mijn tante van top tot teen bekeek en duidelijk liet blijken het mooi te vinden.

“Dank jullie wel.” Reageerde mijn tante op de complimenten. “Ik zou graag voor deze jongeman iets willen zoeken, dat past bij deze creatie. Kunt u mij een boetiek aanraden?”

“Jazeker.” Zei Jasmijn. “Mijn vriendin werkt in een goede kledingzaak, dat zowel dames- als herenmode verkoopt. Ik weet zeker dat zij u kunt helpen. Ik zal het adres voor u opschrijven. Het is niet ver van hier. Vraagt u maar naar Marijke en zeg haar dat ik u heb gestuurd. Dan weet ik zeker dat u kunt vinden wat u wilt.”

We namen het briefje met het adres aan en dankten Jasmijn voor haar advies. We reden vervolgens naar het opgegeven adres, waar inderdaad een nette kledingzaak zat. Binnen werden we ontvangen door een knappe jonge vrouw. Toen wij vroegen naar Marijke bleek zij dit te zijn en mijn tante dat we hier waren op aanraden van Jasmijn. Dit zorgde al direct voor een prettige stemming en toen mijn tante uitlegde, wat wij zochten liepen we gelijk naar de herenafdeling.

Marijke bekeek mij eens goed en mat met haar ogen mijn maten. Toen pakte ze uit een rek een zwarte pantalon en van een ander rek een zwart colbertje. Ik moest dit passen en ze wees me naar een pashokje. Ik liep het pashokje in en kleedde mij om in het zwarte pak. Het paste wonderbaarlijk goed en ik bekeek mij even in de spiegel alvorens ik uit het pashokje stapte en mijzelf toonde aan mijn tante.

Zij bekeek mij goedkeurend en ook Marijke keek bewonderend naar het jonge heertje, waar ik nu wel op leek. Marijke reikte mij een overhemd aan om even te passen, wat ik snel deed en ook deze paste als gegoten. Marijke had een heel goede blik op maten, besefte ik mij. Toen ik meldde dat alles goed paste, moest ik mij weer even showen in mijn complete outfit en mijn tante floot bewonderend. We besloten niet verder te zoeken en aan Marijke werd gevraagd of ik het pak aan kon houden. Dit was geen probleem en alle labels en etiketten werden vakkundig verwijderd en mijn andere kleding werd netjes opgevouwen en in een tas gedaan.

Zo trots als een pauw liep ik in mijn nieuw kleding naast mijn mooie tante door het centrum van Leuven en ik genoot van alle bewonderende blikken, die wij kregen van alle voorbijgangers. En het viel mij op dat deze keer niet alleen mijn tante bewonderende blikken toegeworpen kreeg, maar ook ik mocht mij verheugen in de aandacht van de dames in de straat. Dat gaf mij een groots gevoel en dat was nieuw voor mij.

Het was inmiddels al bijna zes uur en mijn tante wilde graag terug naar het hotel waar we zouden gaan eten. Niet veel later meldden wij ons weer bij de receptie en werden opgewacht door Jasmijn, die ons overlaadde met complimentjes, waarbij vooral ik veel lovende woorden kreeg. Zij vroeg ons nog even te wachten, want onze tafel was nog niet gereed. Aan de bar werd ons een drankje ingeschonken en niet vele later werden we door Jasmijn opgehaald en naar onze tafel gebracht.

De tafel was een intiem tafeltje in een rustig afgeschermde hoek van het restaurant, wat verder helemaal leeg was. Blijkbaar waren wij de enige gasten. De tafel was feestelijk gedekt en Jasmijn zei ons dat we maar lekker moesten genieten. Zij zou ons die avond volledig van dienst zijn. Wat dit zou gaan inhouden had ik op dat moment nog niet in de gaten, maar dat zou al snel komen.

Mijn tante en ik dronken rustig van ons drankje in afwachting op het eten en toen de eerste gang kwam bleek dit een heerlijke gebonden tomatensoep te zijn. Maar het was niet de soep, die mijn aandacht trok, maar de gewisselde kleding van Jasmijn. Had ze net nog een broek en een overhemd gedragen, nu droeg ze een minirok met daarboven een wit mouwloos hemdje, wat haar erg sexy stond, ondanks dat de knoopjes tot helemaal bovenaan gesloten waren. Onder haar rok, dat tot halverwege haar bovenbenen reikte, staken haar goedgevormde benen in zwarte kousen of panty. Haar voeten staken in glimmende pumps met een sexy slank hakje. Ook mijn tante keek verlekkerd naar de nieuwe outfit van Jasmijn en maakte er een compliment over.

“Ach ja,” zei Jasmijn achteloos. “Als mijn gasten er netjes uitzien, dan wil ik dat ook wel graag. Anders steek ik er zo bij af. En het is vanavond erg rustig, dus ik dacht dat het wel kon. Vinden jullie het mooi?”

Ze draaide even om haar as en toonde ons haar lichaam, dat er goed afstak in haar strakke kleding. Wij complimenteerden haar weer en ze genoot van onze woorden. Dit was gelijk de start van een zeer persoonlijke bediening met heel veel aandacht.

Bij het volgende gerecht zagen we dat ze de bovenste paar knopen van haar bloes nu open had staan. Telkens als ze iets op onze tafel neerzette of afhaalde boog ze nogal overdreven voorover en ik kreeg daardoor een mooie inkijk in haar bloes, waar een mooie kanten BH haar borsten bijeen hield. Ik werd er een beetje opgewonden van en toen Jasmijn weer weg was, zei ik dit ook tegen mijn tante.

“Jij bent niet de enige.” Zei ze tegen mij. “Je wilt niet weten hoe ik hier zit te soppen op mijn stoel. Wat denk je? Zou ze iets van plan zijn?”

Ik keek mijn tante vragend aan en zag een geile blik in haar ogen. Ik realiseerde mij opeens dat deze avond wel eens heel leuk zou kunnen worden. Niet dat ik iets zou durven doen bij dat mooie, maar toch vreemde meisje. Maar het idee was al geil genoeg.

Toen het hoofdgerecht op was haalde Jasmijn de tafel weer af en toen ze weg liep liet ze opeens het bestek op de grond vallen. Toen ze dit op ging pakken, ging ze niet door de knieën, zoals je zou verwachten met ene kort rokje, maar boog ze voorover met gestrekte benen en pakte het gevallene van de grond. Dat ze ons daarbij een ultiem uitzicht gaf op een doorzichtig slipje, waarin je haar kutje mooi naar achteren zag uitsteken, moest wel met opzet gedaan zijn. Mijn pik stond nu echt stijf in mijn broek en ik merkte nu dat de losse stof van de pantalon dit niet heel erg kon bedekken. De tent was overduidelijk te zien.

Maar ook bij mijn tante was enige opwinding te zien. Haar tepels priemden door de stof van haar bovenstukje en een klein blosje lag op haar wangen. Toen Jasmijn terug kwam met het nagerecht zag ze de tekenen van opwinding bij ons en ze boog weer onnodig overdreven om het ijs op tafel te zetten en nu zag ik echter gene BH meer, maar zag haar borsten met stijve tepels los in haar bloesje hangen. Mijn tante kreeg een zelfde uitzicht en we hadden nu beiden door dat Jasmijn ons bewust aan het opgeilen was. Ik was deze keer dan ook niet verbaasd, toen ik na het nagerecht mijn tante aan Jasmijn hoorde vragen:

“Zeg Jasmijn, is het mogelijk dat we de koffie straks op de kamer geserveerd kunnen krijgen?”

“Geen enkel probleem hoor.” Zei Jasmijn en keek mijn tante indringend aan. “Mijn dienst zit er weliswaar bijna op, maar dat kan ik nog wel even voor jullie regelen. Willen jullie ook iets lekkers bij de koffie?”

“Graag.” Zei mijn tante en gaf Jasmijn een betekenisvolle blik. “Verras ons maar. Ik denk dat jij wel iets lekkers kunt bedenken voor ons.”

“Prima.” Zei Jasmijn. “Zal ik dan over een kwartier de koffie komen brengen?”

“Lekker.” Zei mijn tante. “Vergeet je het lekkers erbij niet?”

We stonden op van de tafel en heel even voelde ik Jasmijn met haar borsten langs mijn arm glijden, toen ze mijn stoel van mij weg schoof. Ik keek haar in haar ogen en heel even zag ik een zinnelijk lachje op haar rode lippen, toen ze de overduidelijke bobbel in mijn broek zag.

Mijn tante en ik liepen naar onze kamer en eenmaal binnen keken we elkaar aan en zonder iets te zeggen drukte ze mij in haar armen en drukte haar mond op die van mij, waarna we in een heerlijke tongzoen belandden. Haar hand lag al snel op mijn erectie en ikzelf schoof mijn hand in de split van haar jurk en drukte mijn vingers op een verschrikkelijk nat kruisje van haar minuscule slipje, dat ze eronder aan had.

Mijn tante en ik kreunden toen we eindelijk elkaar goed betastten en zoenend duwde ik mijn tante in de richting van het bed, waar ik mijn tante op haar rug neer liet komen. Ik keek hoe ze geil haar eigenlichaam over de stof van haar jurk begon te strelen en ze kreunde geil:

“Jezus Rob, wat ben ik geil geworden. Die hete Jasmijn deed het er gewoon om. Echt wel dat ik straks jouw lekker lul in mijn kut wil hebben.”

“Ik wil niets liever.” Hijgde ik net zo geil. “Die Jasmijn heeft me verschrikkelijk geil gemaakt.”

Op dat moment klonk er een discreet klopje op de deur. Ik liep direct naar de deur en opende deze, waar Jasmijn mij lachend stond aan te kijken van achter een serveerwagen, waar een paar kopjes op stonden, naast een pot koffie. Tevens stond er een serveerschaal met deksel op de wagen.

Jasmijn liep langs mij heen en in het voorbijgaan zag ik opeens dat er drie kopjes op het wagentje stonden. Ik liep achter Jasmijn de kamer in en bekeek het mooie meisje in haar sexy outfit van achteren en genoot van haar ronde kontje, die zo heerlijk strak in het korte rokje te zien was.

Op dat moment kwam mijn tante uit de slaapkamer en keek verlekkerd naar Jasmijn en ik voelde de geilheid in de kamer als een elektrische stroom bijna knetteren. Ook mijn tante was het opgevallen dat er drie kopjes op het wagentje stonden en keek Jasmijn vragend aan.

“Ik eh…,” begon Jasmijn, “ik dacht dat het misschien gezellig was om samen met jullie een kopje mee te drinken. Ik vind jullie zo’n leuk stelletje en mijn dienst zit er op, dus ik was zo brutaal om mij uit te nodigen. Vinden jullie dat goed?”

“Natuurlijk meid.” Zei mijn tante gelijk. “Kom er gezellig bij zitten. Jij hebt ons vandaag zo goed geholpen met alles, dat jij wel een fijne einde van je werkdag verdiend hebt. Maak het je maar gemakkelijk. Zal ik de koffie dan maar inschenken?”

Jasmijn ging op de tweezitsbank zitten en ik ging direct in de fauteuil er tegenover zitten, hopende dat ik een blik onder haar rokje kon werpen. Ik werd hierin niet teleurgesteld, want nauwelijks was ik gaan zitten of Jasmijn deed haar benen iets van elkaar, waardoor ik weer haar slipje kon zien zitten. Helaas gaf het rokje teveel schaduw om de details te kunnen zien, maar dit korte uitzicht gaf mij al hoop op een lekker gevolg van de avond.

Mijn tante schonk de koffie in en ging naast Jasmijn op de bank zitten. Ze sloeg haar benen over elkaar, waardoor de split in haar jurk helemaal open kwam te liggen en haar hele been bloot legde. Jasmijn en ik keken verlekkerd naar de in zijden stof van haar kousen gehulde been, maar mijn tante deed alsof er niks aan de hand was.

Ik zat nu echt met een mega-harde pik in mijn broek te kijken naar deze twee mooie vrouwen en toen ik mijn kopje wilde pakken, voelde ik niet alleen iets knellen in mijn broek, maar mijn trillende handen hadden moeite om de koffie in het kopje te houden.

“Zeg eens Jasmijn?” vroeg mijn tante en legde daarbij haar hand op de knie van het jonge meisje. “Had jij nog iets lekkers voor bij de koffie meegenomen?”

Ik zag Jasmijn even naar de hand op haar knie kijken. Vervolgens ging haar blik naar de blote been van mijn tante en daarna rustte haar blik op de bobbel in mijn broek.

“Ja, dat heb ik.” Zei ze met een beetje trillende stem. “Maar dat moet even voorbereid worden. Mag ik dat even in de slaapkamer doen?”

Mijn tante stemde toe en Jasmijn stond op en reed het serveerwagentje de slaapkamer in en deed de deur achter zich dicht. Ik keek verwachtingsvol naar mijn tante en zij keek mij aan met een glimlach, die heel veel betekenis in zich had. Heel even bleven we in stilte en in afwachting elkaar aankijken, toen we uit de slaapkamer hoorde roepen:

“Het dessert is opgediend. Willen jullie komen?”

Mijn tante en ik stonden tegelijk op en liepen naar de slaapkamer. Toen ik de deur had geopend en wij de schemerige kamer inkeken, zagen we een naakte Jasmijn op het serveerwagentje zitten. Ze zat met haar blote kont op het serveerblad en de deksel ervan lag op haar schoot. Ze keek ons aan en tilde de deksel op, spreidde haar benen en gaf ons een inkijk op haar geschoren kutje, dat zichtbaar glom in het schaarse licht van de kamer.

“Ik heb jullie samen gezien en als ik jullie goed heb ingeschat, kunnen jullie dit dessert wel op waarde schatten. Hebben jullie trek?”

“Mmm…” smakte mijn tante. “Zie je wel Rob? Ik zei toch dat je in België lekker kunt eten?”

“Heb je inderdaad gezegd.” Speelde ik het spelletje mee. “Je had er alleen niet bij verteld dat het zo mooi geserveerd zou worden. Maar dit toetje wil ik wel heel graag in mijn mond nemen hoor.”

“Niet te haastig lieverd.” Zei mijn tante. “Van een goede maaltijd moet je langzaam genieten. Misschien mogen we even zien hoe dit nagerecht wordt klaar gemaakt?”

Mijn tante keek daarbij vragend naar Jasmijn, die het een leuk spelletje vond en de toespeling direct begreep.

“Maar natuurlijk mevrouw.” Zei ze en begon zichzelf al te strelen. “Ik kan u verklappen dat dit gerecht makkelijk en snel klaar is en over de smaak heb ik nog nooit iemand horen klagen. Ik zal u laten zien hoe het klaar gemaakt kan worden.”

“Dat is fijn.” Zei mijn tante. “Ik kan altijd zo genieten van een heerlijke maaltijd in bed. Maar ik wil me daar eerst even voor kleden, want ik wil geen vlekken in deze jurk. En jij wilt natuurlijk jouw nieuwe pak ook netjes houden. Toch Rob?”

Ik beaamde dit en begon mijn tante voor de ogen van Jasmijn uit te kleden. Toen de mooie jurk langs het lekkere lijf van mijn tante op de grond viel en mijn tante enkel in een zeer sexy stringetje en zelf ophoudende kousen voor het meisje stond zag ik hoe Jasmijn zichzelf over haar vulva begon te strelen, zonder nog echt te vingeren. Ze keek mij verlangend aan, alsof ze me met haar ogen bijna smeekte om mij ook uit te kleden.

Mijn handen gleden genietend over de warme huid van mijn tante en heel even gleed ik met mijn hand in haar stringetje waar een kletsnat gleufje mij begroette. Mijn tante kreunde even, maar draaide zich om, zodat ze mij ook uit mijn kleren kon pellen. Al zoenend met mij trok ze mijn colbert uit en knoopte ze mijn overhemd los. Daarna zakte ze door haar knieën en maakte mijn broek los om deze langs mijn benen naar beneden te trekken. Mijn boxerslip hield ze aan, waar intussen een grote bobbel zichtbaar was, alsmede een klein nat plekje, waar mijn voorvocht al naar buiten was komen lekken. Ik voelde kort haar hete adem over mijn kruis gaan en toen kwam ze weer omhoog.

“Kom liefje.” Zei ze tegen mij en nam mij bij de hand. “Dan gaan we even kijken hoe ons nagerecht wordt klaar gemaakt.”

Mijn tante draaide de serveerwagen, waar Jasmijn nog steeds op zat zo, dat ze voor het bed kwam te zitten en wijzelf gingen op het bed liggen.

“Voor het beste resultaat,” zei Jasmijn, “kan ik aanbevelen u geheel te ontkleden. Dan kunt u de handeling, indien gewenst, nadoen.”

Wij hadden niet veel aansporingen meer nodig en tegelijk trokken wij ons laatste kledingstuk uit, waarbij mijn tante ook haar kousen afrolde en naast zich op de vloer wierp. Geheel naakt lagen wij naast elkaar te kijken hoe Jasmijn zich begon te verwennen. Terwijl Jasmijn een heerlijke masturbatie show weg gaf deden wij vrolijk met haar mee. Bij mijn tante hoorde ik het naast mij al soppen en mijn pik had een heerlijke stijfheid. Steeds sneller gingen haar vingers tekeer in haar kut en haar lichaam begon meer en meer tekenen van een naderend orgasme te vertonen. Dit bleek nog te meer toen ze opeens uitriep:

“OOHHHHH!!! Ik ben er bijna!!! Ik mis als laatste ingrediënt nu alleen nog een tong om het af te maken. Wie wil mij helpen?”

Mijn tante sprong gelijk op en dook op haar knieën tussen de wijd gespreide benen van Jasmijn en begon haar in een hoog tempo te beffen.

“AAAHHH JAAAHHHH!!!” riep Jasmijn in extase uit. “DAT IS HET!!! GEEF HET ME EN MAAK ME KLAARRRRR!!! JAAAAHHH IK KOOOOMMMMM!!!”

Terwijl Jasmijn aan het klaar komen was ging ik naast haar staan en mijn tante keek mij aan en smakte met haar lippen.

“Dit moet je straks echt even proeven Rob. Ze smaakt heerlijk. Maar ik wil nog meer proeven. Kan jij helpen om wat slagroom op haar borsten te spuiten?”

Jasmijn greep gelijk mijn pik beet en trok mij naar haar toe, waarna ze mij begon af te trekken. Ze nodigde mij daarbij uit om haar te zoenen, wat ik graag deed. Ze tongde heerlijk en haar warme zachte hand hielp mij al snel naar een eerste orgasme. Ze voelde dat ik ging komen en ze onderbrak de zoen om achterover op de serveerwagen te gaan liggen en smeekte mij om haar dampende lijf te bedekken met mijn zaad.

Ze trok sneller en sneller en daar was het moment dat ik mijn hoogtepunt van onderuit mijn tenen voelde op komen. Kermend van genot begon ik te spuiten en Jasmijn bewoog mijn pik zo dat ik zoveel mogelijk oppervlakte van haar lichaam bedekte met de stralen sperma, die uit mijn pik kwamen.

Mijn tante begon gelijk het hete lijf van Jasmijn schoon te likken en Jasmijn zelf hielp mee door haar, met sperma besmeurde vingers, in haar mond te steken en deze genietend schoon te likken.

Toen mijn tante bovenaan was gekomen begon ze heerlijk met Jasmijn te tongen en daarna gingen we met zijn drieën op het bed liggen. Daar vertelde Jasmijn dat ze direct door had, dat wij wel in zouden zijn voor wat lekkers en dat ze blij was dit zo in gang te hebben gezet.

Wij bedankten haar innig voor haar goede inschatting en we vreeën er lustig op los. Dit zorgde natuurlijk voor de nodige opwinding en al snel lagen we weer van en met elkaar te genieten. Deze keer werd ik op mijn rug op het bed gelegd en kroop Jasmijn op mijn schoot en schoof mijn weer harde pik soepel in haar natte kut. Ze was verbazend strak en ik kreunde van genot toen ik haar hete grot over mijn pik voelde zakken.

Mijn tante keek heel even hoe ik door het meisje geneukt werd, maar wilde al snel mee genieten. Ze kwam met haar onderlijf boven mijn gezicht hangen, waar ik al enkele druppels heerlijk vocht op mijn lippen voelden druipen. Ik wilde heel graag meer proeven en trok mijn tante naar beneden, zodat haar druipende spleet op mijn mond landde. Terwijl ik heerlijk geneukt werd door Jasmijn befte ik mijn tante naar haar eerste orgasme van die avond.

Jasmijn had eerder niet gelogen, toen zij zei dat ze makkelijk en snel klaar te maken was, want nog voordat ik tekenen van een naderend orgasme begon te vertonen was Jasmijn al twee keer briesend op mijn pik klaar gekomen en mijn onderlijf was helemaal nat van alle sappen, die daarbij vrij waren gekomen.

Doordat ik zelf niet zo lang geleden al een keer was klaar gekomen hield ik het een stuk langer uit en na het derde orgasme van Jasmijn kroop ze van mij af en ging puffend van alle gevoelens naast mij op het bed liggen. Ik had echter nog geen genoeg van het lekkere krappe kutje en ik kroop dan ook onder mijn tante vandaan en ging tussen de trillende benen van Jasmijn zitten. Toen ze mijn pik weer in haar kut voelde glijden kreunde en kermde ze, maar mijn tante smoorde haar protesten door met haar kut bovenop het gezicht van Jasmijn te zitten, die toch als een bezetene de lekkere kut van mijn tante begon te likken.

Ik neukte in een gestaag tempo het reeds zo bereden kutje van Jasmijn en nog voordat ik zelf tot een hoogtepunt kwam, wist ik haar toch nog een keer klaar te krijgen. Briesend en blazend met die druipende kut op haar mond, liet ze haar nieuwe orgasme door haar heen gaan. Ze kneep stevig met haar kutspieren en dat was voor mij de druppel, die mijn zak deed overlopen. Ik haalde snel mijn pik uit het krappe grotje en toen mijn tante mijn kletsnatte pik tevoorschijn zag komen dook ze voorover en nam in een keer mijn pik ik haar mond om mijn zaad op te vangen.

Met enkele krachtige stralen spoot ik mijn sperma in de mond van mijn tante, die mij als een echte stofzuiger leeg begon te zuigen, totdat er niks meer uitkwam. Vervolgens kroop ze van het gezicht van Jasmijn af en boog haar mond naar de kletsnatte lippen van het trillende meisje. Jasmijn lag met open mond hijgend bij te komen van haar laatste orgasme en kon daarmee niet voorkomen, dat mijn tante mijn sperma in haar mond liet lopen. Smakkend liet Jasmijn haar mond vollopen om vervolgens mijn zaad met smaak door te slikken.

“Mmm….” smakte ze zachtjes. “Dat smaakt lekker zeg. Jullie zijn een verrekte geil stel zeg. Ik ben blij dat ik jullie nagerecht mocht zijn.”

“Je dacht toch niet dat we al klaar waren met jou hè?” zei mijn tante terwijl ze het verhitte gezicht van Jasmijn streelde. “We zijn nog maar net begonnen liefje. Ik hoop dat je morgen kan uitslapen.”

“Ik ben morgen vrij.” Grijnsde Jasmijn. “Mijn broer heeft dienst morgen.”

“Mooi.” Zei ik. “Dan gaan we even wat drinken. Ik heb zin in de volgende ronde.”

We zijn die nacht nog lang met elkaar bezig geweest. De volgende ochtend waren we veel te laat voor het ontbijt, maar de eigenaar had er gelukkig geen moeite mee om voor ons een kleine lunch te maken. En dat hadden we wel nodig ook.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tante Jolanda - 9

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Tante Es, De KeukenDoor: Yan
Gelezen: 3641x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie, Overspel, Keuken
23-06
9.0
:: ReünieDoor: Mirelle
Gelezen: 20895x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.9
:: Zusje HelpenDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 25383x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Broer, Pijpen, Beffen, Sex, Dronken
21-06
8.9
:: Mama Neemt Haar... - 2.Door: Marc
Gelezen: 17154x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen, Genot
21-06
8.4
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 23109x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 6458x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.1
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 10983x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.7
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 7338x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 17023x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 2524x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 22876x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 13526x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 33850x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10889x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 35175x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net